Good girl

Tre inlämningar på en dag tycker jag är rätt bra gjort! Stolt över mig själv.
Nu är det inte mycket kvar att göra. Snart är allt färdigt - LYCKA!!


12.05.29

Dagen började med att vi trodde att vi hade prov, men det visade sig vara en stor bluff. Vi blev utsparkade av tvåorna, suck! Nej men det var väl kul..eller? Skapligt korv tema var det iallafall och jag kommer nog inte vilja äta korv på ett tag. Har gått runt och luktat korv hela dagen. Haha. Men efteråt blev det fika med alla omvårdnadsklasser, mysigt :) Sen gjorde vi inte så mycket mer i skolan.

När jag kom hem satte jag mig med skolsakerna på en gång. Sista grejerna som ska in nu, så var bara att sätta igång. Dagen mål var att bli klar med tre inlämningar, jobbigt men ibland måste man. Var iväg och kollade på lägenhet med Alexandra, roligt att kolla :) Åkte ut till stallet efteråt, gick en promenad med henne.

Var upp till Alexandra en sväng ikväll, där var även Dannis och Emma. Vi kollade på bilder från i söndags, så mysigt att se alla fina bilder :) Har hunnit kolla på bästa DH ikväll också, kunde inte hålla tillbaka tårarna..Usch, och nästa vecka är det sista avsnitttet, kommer mer eller mindre dö! Nu ska jag bara skriva klart en inlämning, sen väntar sängen! Puss


Balen 2012

 



En bal på slottet

Igår var det som sagt bal, det var hur kul som helst! Började med att jag blev upphämtad av Dannis och dom, sen åkte vi en sväng till Stina där större delen av klassen var. Efter ett tag så åkte vi ner till parken och tog massa kort. Kände mig som en kändis bland alla kameror haha. Inte varje dag man är med på så mycket kort.

Sen blev vi upphämtade av bilen. Åkte runt lite innan vi gick in på röda mattan. Nu i efterhand har jag insett att röda mattan nog var det roliagste på hela kvällen, sånn härlig känsla! Sedan fortsatte kvällen med trerätters, dricka och dans. Stolt över att min baldejt blev kung!

Jag hade en jätterolig kväll med underbara människor. Det var verkligen en upplevelse att få göra det här, inte varje dag man går runt med långklänning och så. Den här kvällen blir svår att glömma! Tack till alla som gjorde den så bra.


Prom day is here

Var upp vid nio idag och åkte ut till stallet på en gång. Longerade lite i solen, hon var duktig! Hoppas verkligen mitt hjärta ska bli bättre nu, vill kunna köra igång helt och så vill jag självklart mest av allt att hon ska må bra.

Nu ska jag duscha av mig lite och sen åka ner på stan till Linn och fixa håret :) Spännande! Sen kommer Johanna och sminkar mig vid två. Så kommer ha fullt upp i några timmar. Men än så länge är jag iallafall inte nervös, jag blir ju aldrig det. Men idag känns det som det finns risk för det, jag vet ju inte hur man gör när man är nervös? Haha herregud..

När håret och sminket är klart så ska jag troligen en sväng till Stina och träffa mina snygga klasskompisar. Sen ska det tas lite kort och så innan vå går in på hotellet. Men vi hörs imorgon, om jag överlever röda mattan vill säga. Puss och kram!


Tre år

Idag är det tre år sen vi åkte till Rhodos. Det blev utan tvekan en vecka jag aldrig kommer glömma. Allt var så bra, allt. Jag saknar den tiden. Och en dag som denna kan man inte låta bli att gråta en skvett. Konstigt att det redan har gått tre år sen. Då var vi barn som inte visste vad som skulle hända där på hösten, nu är vi vuxna studenter som ska ut och jobba i höst. Tiden skrämmer mig ibland. Men som vi brukade säga..Never mind 9e


12.05.26

Igår blev det först lite shopping på stan. Fick med mig skor, linne, underkläder och byxor hem..Inte dåligt för att vara i Sala. Men har man fått lön, så måste man ju spendera den. Right? Hjälpe Tilda lite när hon red yoyo för sista gången, dom hoppade lite. Mina små favoriter! På kvällen blev det först lite mys uppe i månsan med god dricka och Dannis. Sen drog vi vidare ner till lindströms, där fick vi lite sällskap av Maja också :) Mysig fredagskväll!

Idag låg jag ute och solade på förmiddagen. Sen åkte familjen ut till mormor och morfar, där var även kusinerna. Vi fickade och åt där. Jättemysigt, som vanligt :) När vi kom hem åkte jag direkt ut till stallet, longerade lite. Var hem till Dannis och fick naglarna fixade, tack så mycket vännen!!

Resten av kvällen har jag kört lite folk och pluggat. Roligt Lördag kväll! Hehe. Nej men nu ska jag lägga mig och förhoppningsviss sova om ingen ringer och vill ha skjuts. Imorgon är den stora dagen, BALEN!! Usch nu fick jag ont i magen. Men godnatt på er!


¤

I wish you were here..


12.05.24

Grattis till mormor som fyller år idag! Jag fyller om ett halvår precis, fast nitton är väl ingen speciell ålder men.

Började dagen med att strunta i sovmorgon i två timmar och åkte istället till skolan och gjorde matteprov. Det gick bra, så det kändes skönt! Sen köpte jag och dannis dricka och satte oss i solen, skönt. Provade den nya loka med lakrits..crazy! Hade en rätt skönt skoldag, som slutade halv ett.

Tog en promenad hem med Dannis, lökade som tusan!! Åkte ut till stallet nästan på en gång, blev en promenad i solen. Älskar den här värmen! Imorgon tänkte jag att jag skulle rida, äntligen! M verkar mycket piggare nu och har fått upp vikten lite. Lycka.

Har varit och träffat mycket bra tjejer idag också. Var till Corrs nya lägenhet, hur fin som helst!! Blev provsminkad av Johanna till balen, kommer nog bli riktigt bra :) Sen var vi och köpa lite tjockissaker, mumms. Var roligt att träffa dom knäppisarna, behövde det kände jag.

Ikväll har jag varit på fotboll på sveboäng med tjejerna. Skojsigt :) Nu lär jag kolla igenom historian igen till imorgon. Vi hörs. Puss!!


Ni är mina hjältar

Jag har världens bästa föräldrar
Idag fixade pappa pengarna till balen.
Idag sponsra mamma med pengar till håret.
Dom hjälper till när M har varit dålig.
Dom finns alltid där, ni betyder mest
Jag älskar er ♥


12.05.23

Började dagen med att gå hem till våran förra lärare med klassen. Vi fick en jättegod frukost där, så himla gullig. Hade en jättemysig förmiddag med klassen. Det känns att det inte är långt kvar nu. Börjar inse att man kommer sakna klassen och allt. Usch!

Efter skolan så åkte jag direkt ner på stan och till frisören. Blekte bort utväxten och toppade lite. Så himla skönt att bli av med utväxten, så nu är jag super blond igen! Blir alltid så bra med utväxten hos linn för hon får alltid till det så bra, utan kant och så.

Kom hem till nybakade bullar, underbart! Blev en sväng ner på stan med emma och mamma. Sen har jag varit ut till stallet, fick sällskap av mamma. Longerade idag också, hon verkade må bra. Hon åt som vanligt så! Skönt!! Nu ska jag fortsätta plugga lite, sen blir det greys anatomy. Puss på er!


We are teenagers

We´re teenagers. We´re still learning. Shit happens.
We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things.
We fall in love and end up getting hurt.
We bitch about bitches being bitches. We party till dawn,
we drink till we pass out. We hate people for no reason,
we call each other names. We stay up late having deep conversations,
or stay up late just to late. We go out and have a kick ass time
with our friends and those will be the memories.

One day that´s going to all pass. You can waste your time focusing on all the bad things,
but one day you´re gonna wish you were still a teenager. So make the most of what you have now,
forget all the bullshit and drama and live your life with a sexy smile on your face.


12.05.22

Skola som vanligt idag, hade mer eller mindre bara en lektion. Hade vi fått veta att det inte skulle komma någon vikarie på idrotten så skulle vi ha slutat efter tio. Men fick lite saker gjorda ändå, så det gjorde väl inte så mycket. Åkte ut till stallet efter skolan. Hon verkade må bättre idag, men inte helt bra. Åt gjorde hon iallafall så det är ju ett stort plus! Vill bara att min älskling ska bli helt bra..

Låg ute i solen ett tag, hur skönt som helst med värme. Har varit ute och sprungit med Alexandra också, sprang riktigt långt. Duktiga tjejer :) Ikväll har jag gjort klart en inlämning, en sak att stryka på listan. Nu har jag nyss kollat klart på DH. Har suttit med mina studentskor hela kvällen, det borde väl gå bra att sitta in skor också?


12.05.21

Så var det måndag igen. Har varit en väldigt lång dag, mycket som har hunnits med. Började dagen med film i skolan, skönt. Slutade runt två. Var hem en sväng, sen åkte jag till västerås med syster och mamma. Var först ner på stan, sprang runt i alla skoaffärer efter ett par skor till studenten. Till slut så hittade jag ett par, hoppas det blir bra :) Sen var vi och hämtade balklänningen, som fick sys in mer ändå..Så det kändes ju bra! Haha. Nu satt den bra iallafall! Sen var vi ut på erikslund en sväng, köpte lite saker till studenten och åt på ikea, mums :)

Åkte ut till stallet direkt när vi kom hem, till en häst som verkade ha ont i magen. Troligen på grund av att hon fick gå i en liten sommarhage på eftermiddagen. Hoppas på att det inte var något allvarligare..Jag blir så trött. Var och handlade med mamma sen också. Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut och har jätteont i huvudet! Godnatt på er!

*


tiden går fort

Har börjat inse att snart är skolan över, snart är studentveckan här. Blandade känslor om man säger så. Men jag ska klara det, det bara är så! FÖR JAG SKA TA STUDENTEN

Sju dagar kvar till balen
Femton dagar kvar till studentveckan
Arton dagar kvar till studenten


min helg

Har varit lite dålig blogging i helgen, men har man långhelg så ska man väl inte spendera den framför datan kan jag tycka. I fredags fyllde Dannis år, så vi var där på kvällen. Vi fick mat och efterrätt, mycket gott :) Under kvällen var vi upp till månsan och spelade kubb, mysigt..även om vi förlorade! En bra kväll med mina tjejer :)

Igår (lördag) var jag först till stallet och gav lunch. Sen vidare ner på stan med mamma, kollade på vad jag ska önska mig i studentpresent och så. Sen tillbaka till stallet, red ut en sväng och sen gav jag dem middag. Tog en långpromenad med mamma på kvällen, skönt! Var bara hemma sen resten av kvällen. Var bara iväg en stund och hämtade Alexandra.

Idag började jag dagen med en lång power walk, riktigt skönt. Sen var jag iväg och solade, blev ju bara massa moln på himlen när jag skulle sola så. Men har varit underbart väder hela dagen, hur skönt som helst!! Var ut till stallet och red på ridbanan. Skönt att stallägaren är hemma igen, så slipper man passa tider och sånt. Ikväll har jag varit till kila med tjejerna och kollat fotboll, en bra avslutning på helgen. Även om jag suttit med en inlämning ikväll men. Nu ska jag gå och lägga mig till lite oth. Puss!!

Grattis vännen ♥


prove them wrong


12.05.17

Det blev en lång sovmorgon idag, ibland måste man väl. Har bara tagit det lugnt sen jag kom upp, skönt att slippa stressa. Ska snart cykla iväg och vara hundvakt tillsammans med Alexandra, träffa lill valpen :) Ska bli mysigt! Även om pappa och mamma kommer få höra mitt tjat om hundvalp igen, haha.

Ha en bra dag, puss :)


--


12.05.16

Nu har vi lång ledigt, så skönt det ska bli :) slutade halv tre idag. Då blev det fika på stan med tjejerna, mysigt :) Sen hem en sväng och byta om, sen ut till stallet. Red ut en sväng med tilda, kul med sällskap :)

Skulle gå och sola med Alexandra, men tydligen var det stäng. Då var man inte så populär! haha. Nu har jag duschat och städat rummet, skönt. Nu ska jag snart hem till Dannis på lite myskväll, var länge sen så det behövs.


12.05.15

Skola som vanligt idag, prov och två lektioner så det var en rätt skön dag. På idrotten körde vi rugby, alla blev galna! Måste ha sett rätt roligt ut. Mitt lag van för första gången, haha!

Åkte ut till stallet nästan på en gång, fick sällskap ut av mamma :) Skönt med lite sällskap! Red lite på banan, kändes bra idag också. Tror inte det ska vara någon fara med allt nu, utan borde kunna köra på ordentligt..Men man blir ju lite feg när det gäller sånt.

Har pluggat under eftermiddagen och kvällen, troligen bland de sista provet vi gör. Helt otroligt! Blev en långpromenad med Alexandra också, skönt att komma ut lite! Nu har jag ätit kladdkaka som gullungen hade gjort och kollar på dh. Nu blir det lite plugg innan sovdags. Puss på er!

.


12.05.14

Så var det måndag igen, skönt med en kort vecka iallafall. Började dagen med att kolla på en hemsk film med klassen, tror hela klassen höll på att dö. Usch! Lämnade in projekt arbetet, kändes skönt att det är inne nu! Slutade vid tolv, lagom sådär på måndagen. Då blev det lunch på stan med Alexandra, mysigt :)

Var hem till Linn och provade hur håret ska se ut på balen, tror det kommer bli riktigt bra :) Hoppas det iallafall! Åkte ut till stallet nästan på en gång, skrittade ut en sväng först sen körde jag lite på banan. Gick riktigt bra faktiskt, tog lite små galopp idag också. Underbart!

Ikväll har jag varit hemma hos Alexandra, bästa hon. Pratat om allt mellan himmel och jord! Precis vad jag behövde kände jag :) Blev lite plugg också. Grattis förresten till henne och jocke på deras ett års dag! Nu ska jag gå och lägga mig. Puss!



Söndags kväll

Har varit en lång dag. Har varit på kalas idag igen till en kusin, inte ofta man träffar han längre så det var kul. Blev fika och så :) Tog en promenad med Axel och Beppe också, trevligt! När vi kom hem åkte jag och pappa ut till stallet, travade lite på ridbanan idag. Kändes bra att trava lite, hon verkar må bra nu så ska sätta igång henne ordentligt igen. Så skönt :)

Jag har suttit med projekt arbetet hela kvällen, helt sjukt vad mycket tid det har tagit. Men nu är det äntligen gjort! Vilken lycka!! Nu är det största arbetet borta, nu är det bara några saker till som ska göras innan alla saker är gjorda. Men målet för i helgen var att den skulle vara klar och nu är den det! Wihooo

Är helt slut i både huvudet och kroppen efter att ha suttit vid datan hela eftermiddagen/kvällen. Nu tänker jag unna mig något gott och lägga mig och kolla på one tree hill, frågan är bara vilken säsong man ska kolla på?


now you´re just a stranger to me

You're not the person that I once knew.
Are you scared to let them know it's you?
You should know, I like the old you much better...


12.06.13

Blev en lyckad dag i stockholm igår. Vi överlevde fast jag körde dit, haha. Var roligt att träffa lite släkt också, även om nästan hälften fattades. Men kommer ju snart träffas allihopa här på min student så :) Var hemma runt åtta då åkte jag och mamma ut en väng till stallet och kikade så gumman mådde bra, vilket hon gjorde :) Sen kom Dannis hit en stund, det blev en sväng till västerås med henne och emma!

Idag sov jag lite för länge, men ibland måste man. Dagen verkar inte bli som planerat, fuck it! Finns inte så mycket att göra..Men jag ska hinna med mycket ändå idag så. PA rapporten ska vara klar, plugga sjukvård, kalas hos kusinen och stallet. Åker till stallet lite senare, så jag hinner göra klart PA..så slipper jag stressa där ute. 
 


mot huvudstaden

nu ska jag köra till Stockholm för första gången, roligt! vi ska till kusinerna och faster på kalas. roligt att träffa lite släkt :) ha en bra dag!

-


I don´t want to keep being the girl that still crying about the same thing


Before I die


were do you go when you lonley

Kom ihåg riktigt bra med projekt arbetes inlämningen, skönt det. Har nyss kommit hem från stallet. Tog in dom och fixade, blev en promenad med gumman också. Tack för hjälpen mamma!

Retsen av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt. Ska upp tidigt till stallet imorgon. Så kanske ta och somna i skaplig tid, även fast det är helg. Vi får väl se. Nu ska jag kika lite på big brother som jag itne sett på länge, puss!


min bäästa


12.05.11

Då var det fredag då. Dagen har väl inte varit den bästa, hatar natur och vet inte hur jag ska hinna med alla skolsaker. Skulle behöva en kloning av mig, så jag hann med allt. Men bara att bita ihop, jag ska hinna med allt och få in det i tid! Jag ska klara det!!

Har nyss varit och köpt lite godis, tänkte det skulle bli lättare att plugga då. Nu ska jag börja skriva mitt PA, kommer troligen ta hela eftermiddagen Men det är väl värt det antar jag. Blir stallet senare ikväll eftersom jag har insläppet. Vet inte alls vad som händer efter det, blir väl antagligen något skolarbete..

Hoppas ni får en bättre dag än mig. Puss på er!


still remember..


Take you there

Hunnit med mycket efter skolan idag. Tog en pw/spring tur i regnet, riktigt skönt faktiskt. Sen direkt vidare till stallet, skrittade ut en sväng med amanda. Roligt med sällskap!! Och ännu roligare att sitta på min gumma igen, som jag trodde jag aldig skulle få göra igen i måndags. Mysig ridtur, trots spöregn :)

När jag kom hem åt jag lite snabbt. Sen tog jag cykeln i regnet till lärkan och solade, har nog aldrig varit så skönt! Brukar alltid ligga och hoppas på att tiden ska vara slut snart, men inte den här gången. Var duktig och städade rummet när jag kom hem, skönt med nystädat och nybäddad säng. Tog mig en välbehövlig dusch på det.

Nu ska jag gå och lägga mig, fredag imorgon! Natti Natti ♥



Ingen riktig våldtäkt

Såg en dokumentär på tv "Ingen riktig våldtäkt", det var bland det hemskaste jag har sett. Det var en tjej som berättade om när hon blev våldtagen på en fest av flera killar när hon var sexton år. Man fick höra hennes tankar under och efter våldtäkten, och även om hur hon mådde idag. Usch..

Jag förstår inte vad det är för värld vi lever i, hur kan sånt här hända? Är det någon som man borde få stopp på här i världen så är det väl sånt här.

you know it hurts

The sad moment when you find an old conversation between
you and someone you don´t talk to anymore


Inte långt kvar!


12.05.10

Var skönt att få sova till strax efter sju idag, nästan sovmorgon med tanke på tiderna tidigare dagar. Var duktig och åkte till skolan två timmar innan vi började också, man lär ju utnyttja tiden nu. Hade prov, kan ha gått hur som helst. Slutade vid ett, skönt!

Nu tänkte jag dricka lite te. Sen ut på en pw innan stallet, ska skritta ut en sväng med amanda :) Skönt med sällskap nu när hon har varit dålig och jag ska börja rida igen. Ska bli skönt att komma igång igen, även om det bara är sen i måndags hon har vilat.

Ikväll tänker jag "bara" plugga natur, vilket inte borde vara så svårt. Kan behöva lite lugnt en kväll också :)Nej nu ska jag dricka mitt te. Puss!


That should be me


Tears from behind my eyes but I do not cry
Counting the days that pass me by


12.06.09

Trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse, hade nog inte skadat med en till timme i sängen. Men var bara att gå upp och åka ut till stallet, släppte ut dom och så. Hon hade ätit, så det var skönt! Sen hem och äta frukost sen iväg till skolan.

Tycker om mina störda med rätt roliga vänner som får mig att låta helt knäpp, orden "grov" har aldrig varit så roligt. Haha. Slutade halv tre, då var det hem och kolla oth. Sen fixa klart inbjudningarna till studenten som nu är iväg skickade. Inte långt kvar nu så!

Har varit ut och fixat stallet, imorgon tänkte jag börja rida lite smått igen. Hon verkar pigg nu så :) Ikväll har Dannis varit här och pluggat, går så mycket lättare om man är två. Nu har jag kollat på grey´s och ska läsa igenom religionen en gång till. Sen ska jag sova!! Godnatt


12.06.08

Jag är så trött och slut i kroppen, så jag inte ens känner av att jag är trött längre. Om ni förstår? Tog nog rätt mycket på kroppen av gårdagen och natten, har inte blivit många timmar sömn i natt så. Ikväll har jag varit ute och gått med Alexandra, fick sällskap av henne ut till stallet också. Mysigt :)

Nu ska jag sova, har några timmar att ta igen. Blir stallet klockan sex imorgon, då jag har utsläppet. Bara att göra det och inte tänka så mycket. Godnatt på er!

Jag vill aldrig stå utan dig

Gårdagen var den värsta på längre. Började med att pappa och jag åkte ut till stallet. Hon fick äta massa gräs med pappa medans jag fixade stallet. Sen red jag ett helt vanligt ridpass på tjugofem minuter. Hon blev ovanligt hängig och åt inte när jag hade ridit klart. Så pappa skulle låta henne äta lite gräs igen och då la hon sig ner. Vi tog tempern och hon såg bara mer hängig ut. Hon såg spänd ut runt buken och andades tungt. Och inte fick vi tag på någon veterinär heller. Vi ville lugna oss lite också för att se om det blev bättre.

Men efter att ha gått med henne i över en halvtimme, utan förbättring så ringde jag ut distriktsveterinären. Då hade hon börjat bli lös i magen också. När veterinären till slut kom ut så gjorde han en undersökning. Hon hade hög puls, snabb andning och var fortfrande väldigt spänd. Det visade sig att tarmarna satt runt mjälten (om man nu ska förklara det lätt). Det var tydligen rätt vanligt och kunde ha uppstått när jag red eller liknande. Hon fick iallafall en spruta som skulle göra så att hon slappna av och så skulle smärtan försvinna lite.

Var ute och gick med henne mer eller mindre hela kvällen. Min kära vän Dannis kom med massaa gott, betydde hur mycket som helst att hon kom ut. Var ut till stallet både klockan två och fyra i natt, allt för min älskling. Hon var pigg båda gångerna och ville äta. Hur skönt som helst det! Hon har även ätit under dagen idag. Så jag hoppas verkligen det är påväg år rätt håll och att vi slipper åka till strömsholm.

Jag älskar dig min bästa, du skrämde livet ur mig igår. Jag vill aldrig förlora dig. Min stjärna!




It´s something I have to live with everyday and cry about every night


Flirtskola

Läste i en tidning idag om hur man ska flirta i sommar, tänkte dela några tips med er. Så ni kanske slipper sitta ensamma i sommar! Kan ju alltid vara något att tänka på iallafall.

1. Tänk alla vill ha mig - Inget attraherar så mycket som ett gott självförtroende (i lagom mängd). Tycker du själv att du är rolig, snygg och smart, kommer potentialla partners falla som käglor. Tänk positivt och utgå från att alla är intresserade. Påminn dig själv om att du är ett kap hundra gånger om dagen, om det krävs.

2. Invenstera i nytt - Om du känner dig fin kommer du stråla och det blir lättare att våga ta kontakt. Köp nya kläder, gå till frisören eller bara fixa naglarna. Huvudsaken du känner dig fin, vilket leder till självförtroende.

3. Gå ut och träffa folk - Om du sitter hemma och surar för att du aldrig träffar någon är dina chanser vädligt små. Stanna inte inne, gå på den där festen där du knappt känner någon. Kanske finns din dröm kille just där?

4. Le och var glad - många singlar går med mungipoerna nere i golvet, men sura miner ger ingen bra reaktion. Lägg huvudet på sne och le när du får kontakt med någon som verkar intressant.

5. Slösa med komplimanger - alla blir glada över att få höra fina ord! så släng ur dig massa komplimanger. kan vara något lätt som till exempel "vilken snygg jacka du har" eller "har du klippt dig, snyggt". vad du än säger så går det troligen rakt in i hjärtat och kan leda till ett länge samtal.

6. Ställ frågor - när du tar kontakt med någon gäller det att visa intresse och ställa frågor. men kom ihåg att lyssna på svaret också. undvik ja eller nej frågor, väld istället dom som kan leda till en längre konversation.

7. Håll koll på kroppsspråket - kroppsspråket är det mest tysta och kraftfulla språket som finns. rör personen lite försiktigt på neutrala ställen under konversationen. lägg inte armarna i kors under konversationen, det visar ett tecken på bristande intresse.

8. Du överlever ett nej - det är aldrig kul att bli nobbad, men det händer alla. om du får ett nej-fortsätt leta och vidare till nästa. personen kanske redan hade någon på gång eller bara hade en dålig dag. glöm aldrig att du är ett kap!

12.05.06

Blev sovmorgon idag, insåg att jag inte sovit bra på en vecka så det behövdes nog. Tog en långpromenad med mamma, skönt att röra lite på sig. Sen var jag ut i stallet med Tilda, vi red ut en sväng. Mysigt med sällskap :) När jag kom hem blev det en liten promenad med Dannis, blev inte som vi trodde men vi överlevde väl. Haha!

Ikväll har jag pluggat en del, har bestämt mig för att köra järnet sista tiden i skolan. Den här veckan ska alla resten in, om jag så ska sitta uppe på nätterna. Vill bara få undan alla saker!

Har letat skor till studenten halva kvällen också, hittar verkligen inga som faller mig i smaken helt. Antingen är det fel färg, fel matrial eller fel form. Och när man väl hittar några så finns dom bara i storlek 40. Blir galen! Så alla ni som vet någon bra sida med skor, sääg till!!

Nu ska jag gå och lägga mig, laddar för en ny vecka! Godnatt


!!

NO, FUCK YOU
YOU BROKE MY HEART


12.05.05

Har varit en lång dag, men stress gånger tusen. Började dagen med att gå upp halv sju, halv död. Åkte ut till stallet och släppte ut pållarna. Red en sväng på en gång, blev en liten uteritt och sen fortsatte vi på banan en stund. Hon åt jättebra sen, så det var skönt! Måste säga att jag älskar att vara i stallet helt ensam på morgonen!

Hem och äta frukost, sen in i duschen. Städa lite snabbt i rummet och sen ut till stallet igen för att ge lunch. Åkte sedan hem till Dannis där tjejerna var, vi fixade lite med projekt arbetet. Mysig att ses en stund. Började jobba klockan tre, eller skulle ha börjat fyra egentligen men eftersom resursen säger fel så blev det en timme extra att sitta igenom. Har väl gått bra att jobba, älskar stället!

Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, har varit ute en sväng med syster. Världens bästa! Nu ska jag höra med henne om hon vill kolla film. Lär väl inte få sova än på ett tag då mamma har "tjej"middag här. Haha. Vi hörs gullungar!


12.05.04

Så var det fredag! Skönt med helg, även om helgen kommer bestå av plugg. Men huvudsaken att man är ledig från skolan! Snart ska jag åka ner på stan, ska fixa lite grejer. Sen hem och göra en skoluppgift. Senare ska jag åka ut till stallet, tror nästan min häst ska få ett bad idag. Vore skönt att få henne lite ren! Får se vad som händer efter stallet, blir nog en hemma kväll..Men det visar sig!

Nu ska jag äta nybakat bröd och dricka te, bra början på helgen! Och förresten håller jag på och uppdaterar min phone, även om jag sa att jag absolut inte skulle göra det..Jag faller för grupptrycket, andra gången den här veckan!


happy things to do


12.05.03

Rätt skönt dag i skolan idag. Började med möte om studentveckan och sedan baldansträning, vet inte hur man ska kunna lyckas komma ihåg alla danser och alla tusen olika steg! Men det ska nog gå bra, haha. Fick sluta en timme tidigare, skönt det.

Åkte ut till stallet och longerade pluttan. Hon åt idag också, skönt det! Sen hade bästa pappa varit ut och låtit henne äta gräs tidigare idag. Hoppas på att det går och rätt håll! Har stallet i helgen, så då kan jag hålla lite extra koll också.

Ikväll har Dannis varit här och pluggat natur, vi köpte jordgubbar och kakor. Så mycket lättare att plugga med sällskap och något gott. Mysig kväll, trots pluggandet!:) Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Fredag imorgon, underbart! Även om den här helgen kommer bestå av plugg och stalljour!

Moving on

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

twitter idaaa

Plötsligt händer det omöjliga, jag som har sagt att jag aldrig skulle skaffa twitter!
Men jag trilla dit, följ mig @iidakaarlsson


12.05.02

Och så var man tillbaka i skolan igen. Nu börjar alla prata om hur många lektioner vi har kvar och vad vi ska göra sista tiden..PANIK!! I helgen ska jag göra klart alla inlämningar iallafall, så kommer det kännas lite bättre iallafall.

Tog en promenad hem med Alexandra idag, varmt som tusan! Men vem klagar?! Åkte ut till stallet direkt, red ett pass på ridbanan. Hon kändes inte helt samarbetsvillig..Men tror det kan vara värmen också! Hem och åt grillat, mums! Sen har jag pluggat hela kvällen, förutom en paus med att duscha. 

Nu ska jag lägga mig och hoppas på att somna snart. Godnatt! 

12.05.01

Underbara maj är äntligen här! Nästan sommar då tycker jag. Känns som det är mycket som ska hinnas göra den här månaden. Massa skolsaker ska göras, tävlingar, betygen sätts och i slutet på månaden är det balen. Helt galet, sista hela månaden som jag går i skolan. Konstig känsla.

Igår började vi med att äta här, sen fixade vi oss och så. Sen blev det en sväng till Adam och sen ner på stan. Stod vid brasan i typ två minuter, sen gick vi in på hotellet. Blev en mer eller mindre lyckad kväll! Valborg är verkligen inte min dag, har aldrig varit och kommer tydligen aldrig bli heller verkar det som. Men ska väl inte klaga, alla överlevde liksom!

Idag sov jag lite för länge, så lär väl aldrig somna ikväll. Men bara att gilla läget! Vaknade till ett underbart väder iallafall, hur skönt som helst. Cyklade ut till stallet nästan på en gång, skönt att se att min älskling verkade pigg. Vi red ut en sväng och fick sällskap sen av mamma, mormor och hundarna. Vilken lycka när ens häst står och äter massa hö och ser pigg ut. Gjorde min dag! Ikväll har jag varit hos Alexandra och pluggat, självklart hann vi med att prata en massa också. Haha. Men nu ska jag gå och lägga mig, tillbaka till skolan imorgon efter lång ledigt. Godnatt!


RSS 2.0