Flirtskola

Läste i en tidning idag om hur man ska flirta i sommar, tänkte dela några tips med er. Så ni kanske slipper sitta ensamma i sommar! Kan ju alltid vara något att tänka på iallafall.

1. Tänk alla vill ha mig - Inget attraherar så mycket som ett gott självförtroende (i lagom mängd). Tycker du själv att du är rolig, snygg och smart, kommer potentialla partners falla som käglor. Tänk positivt och utgå från att alla är intresserade. Påminn dig själv om att du är ett kap hundra gånger om dagen, om det krävs.

2. Invenstera i nytt - Om du känner dig fin kommer du stråla och det blir lättare att våga ta kontakt. Köp nya kläder, gå till frisören eller bara fixa naglarna. Huvudsaken du känner dig fin, vilket leder till självförtroende.

3. Gå ut och träffa folk - Om du sitter hemma och surar för att du aldrig träffar någon är dina chanser vädligt små. Stanna inte inne, gå på den där festen där du knappt känner någon. Kanske finns din dröm kille just där?

4. Le och var glad - många singlar går med mungipoerna nere i golvet, men sura miner ger ingen bra reaktion. Lägg huvudet på sne och le när du får kontakt med någon som verkar intressant.

5. Slösa med komplimanger - alla blir glada över att få höra fina ord! så släng ur dig massa komplimanger. kan vara något lätt som till exempel "vilken snygg jacka du har" eller "har du klippt dig, snyggt". vad du än säger så går det troligen rakt in i hjärtat och kan leda till ett länge samtal.

6. Ställ frågor - när du tar kontakt med någon gäller det att visa intresse och ställa frågor. men kom ihåg att lyssna på svaret också. undvik ja eller nej frågor, väld istället dom som kan leda till en längre konversation.

7. Håll koll på kroppsspråket - kroppsspråket är det mest tysta och kraftfulla språket som finns. rör personen lite försiktigt på neutrala ställen under konversationen. lägg inte armarna i kors under konversationen, det visar ett tecken på bristande intresse.

8. Du överlever ett nej - det är aldrig kul att bli nobbad, men det händer alla. om du får ett nej-fortsätt leta och vidare till nästa. personen kanske redan hade någon på gång eller bara hade en dålig dag. glöm aldrig att du är ett kap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0