Natti Natti

Har varit och handlat med syster, druckit massa te, gjort klart mitt PM, kollat första top modell. Är väl ungefär vad jag har hunnit med ikväll. Nu ska jag dejta kudden och försöka somna tidigare idag än andra nätter. Ska även försöka komma upp innan sju imorgon så jag hinner dricka upp allt te, istället för att hälla ut hälften. Haha. Godnatt babes!


Jag saknar one tree hill så jag nästan dör! Kanske börja om och kolla igen!?


12.01.31

Sista Januari. En månad är gjord på tvåtusentolv! Om tiden ska gå såhär fort så kommer vi snart stå nere på torget och ha tagit studenten. Please, slow things down.

Kan inte klaga på den här dagen heller. Började nio med prov, kunde åkt hem direkt efter det men istället väntade vi och gick på matte. Duktiga tjejer. Åkte hem vid halv ett, ganska skönt! Har varit ut och ridit min fina på ridbanan. Riktigt fin var hon. Fick mig på lite bättre humör.

Nu ska jag kolla på ponnyakuten och stylisterna. Puss på er


Lost without you

I know I can be a little stubborn sometimes
A little righteous and too proud
I just want to find a way to compromise
Cause I believe that we can work things out

I thought I had all the answers never giving in
But baby since you've gone I admit that I was wrong

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How my going to be strong without you I need you by my side you
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye
Don't know what I'd do? I'm lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you

How my ever gonna get rid of these blues
Baby I'm so lonely all the time
Everywhere I go I get so confused
You're the only thing that's on my mind

Oh my beds so cold at night and I miss you more each day
Only you can make it right no I'm not too proud to say

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How my going to be strong without you I need you by my side you
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what
I'd do? I'm lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you

If I could only hold you now and make the pain just go away
Can't stop the tears from running down my face

Vi passar inte in där

Jag vill inte vara kvar där. Det är inte alls samma sak som förut. Det jag älskar mest av allt, är inte samma sak längre. Inte samma glädje. Men så längre vi är tillsammans så klarar jag mig.

Men jag vill tillbaka, jag vill dit.

12.01.30

Skapligt skön dag, men ändå rätt ovärt att gå upp. Kom till skolan och fick veta att läraren vi skulle ha nästan hela dagen var hemma, fick några uppgifter och åkte hem. Åkte hem till Alexandra med henne och Dannis. Vi gjorde våfflor och sen blev det lite bus också. Skönast i stan! Haha.

Red ut en sväng på M. Fick henne över bron själv för första gången på länge, kändes skönt efteråt. Men lite väl pigg var hon, men sånt får man taa. Resten av dagen/kvällen har jag spenderat till att plugga och framför tv. Nu ska jag sova! Puss på er

I can’t stop missing you


12.01.29

Natten var ju lyckad!..Kanske inte i slutet men annars. Hände lite otippade saker och sådär. Men det som skulle göras blev gjort, right girls? Haha. Skön kväll/natt!!

Kom hem efter fyra, då somna jag mer eller mindre på en gång. Tog lite sovmorgon idag, det behövdes! Har kollat på tv med syster och mammsen sen jag kom upp, mys. Nu ska jag ta en långpromenad till stallet och rida ut en sväng i det fina vädret.


!!!


12.01.28

Hann inte blogga så mycket igår. Var till Västerås med Alexandra efter skolan. Fick med mig lite små saker hem, alltid något. På kvällen blev det studentfesten, pyjamas party. Blev väl inte så jättelyckat, men inte mycket att göra åt nu. Ingen toppen kväll iallafall.

Idag har jag varit hundvakt, varit i stallet och varit nere på stan. Fick med mig två tröjor hem, kul att man hittar mer kläder här i Sala än i Västerås. Lyckat!

Nu har jag fixat färdig mig och ska snart gå mot Dannis. Där blir det lite förfest, sen blir det utgång! Kvällen måste blii braaaa! Puss på er babes



Grattis min ängel

Det här skulle varit din dag. Kan man ringa upp till himlen och önska grattis på födelsedagen? Jag önskar jag kunde göra det. Jag önskar även att du kunde vara här hos mig nu, allra helst nu när jag snart tar studenten. Men jag vet att på något sätt kommer du vara med mig, i alla större ögonblick i mitt liv. Och du kommer vara stolt.

Vart du än är nu, så hoppas jag du har det bra och att du har farfar vid din sida igen. Jag tänker på er. Och du kommer alltid vara en förebild för mig. Och en del av dig kommer alltid finnas inom mig, i mitt minne, mitt blod och mitt hjärta.

Jag saknar dig, min fina ängla farmor

FREDAG!!

Äntligen fredag!! Känns bättre än vanligt, då den här helgen kommer bli riktigt bra. Slutar halv tolv och då blir det shopping i Västerås med Alexandra. Fått lön idag så den måste självklart spenderas, haha. Ikväll blir det studentfest, pyjamas party! Och imorgon blir det utgång! Helgen måste helt enkelt bli bra!


would it change?


12.01.26

Dagen började mindre bra. Var tvungen att gå upp och åka och ta prover, trots att jag hade sovmorgon och knappt kom upp ur sängen. Ingen glad Ida då inte. Sen blev det skolan, som vanligt. Segt, men Alexandra och jag hade lite små kul på slutet. Haha. Även om vi var skit irriterade när vi åkte därifrån.

Har varit ut till stallet också såklart. Red lite på ridbanan idag, övade på samma saker som igår. Gick någorlunda bra! Har även hunnit varit och solat med Alexandra! Skönt med lite färg :) Blev även en promenad efteråt och sen lite styrkeövningar. Min tränare lyssnar till syster, bra att ha ibland! Kändes skönt efter iallafall!

Nu har jag duchat. Tänkte gå och lägga mig snart, så det kanske blir lättare att komma upp imorgon. Puss och godnatt!


Anton Hysén ♥


Finner inga ord för hur snygg han är!
Men såklart, lagd åt andra hållet. MEN han är grym för det!!


Never want to hear


Årets första träning

Nu har jag nyss kommit hem från årets första träning. Var jätteroligt att vara tillbaka igen. Blev lite förvånad att det gick så pass bra som det gjorde idag. Blev mycket markarbetesträning, vilket behövdes men var ändå mest små saker. Sen hoppa vi en hel del också, på runt 90 cm. M tyckte det var jättekul att hoppa igen, jag med såklart! Hon blev lite galen när hon kom in och såg alla hinder. Haha stumpan. Riktigt duktig var hon iallafall, för att inte ha hoppat ordentligt sen i oktober. Jag är nöjd som tusan!!


12.01.25

Har fått i mig lite mat och bytt kläder. Så nu ska jag och pappsen åka ut till stallet och sen vidare mot Ransta. Ska bli så himla kul att träffa monica och träna igen! Wiee

Before I die, again..







-


Idag är en bra dag

Godmorgon! Den här dagen måste bli bra. Jag ska iväg och träna för första gången på flera månader. Och ikväll i "livet blir bättre" så är snyggaste Anton Hysén med, mums!! Hoppas dagen blir lika bra som jag hoppas.

Ha en bra dag fina ni, puss!


I just wanna die in your arms, here tonight


Eran kärlek värmer mig

Jag blir så glad när man ser eller märker att någon i ens närhet är lycklig med någon annan. Att man ser så tydligt deras kärlek till den andra. Hur man ser dom kan le utan någon speciell anledning, hur det lyser om dom när dom pratar om deras kärlek, hur det gör dom riktigt lyckliga. Jag blir så glad för deras skull, men det gör ändå ont att veta att det en gång var så för mig..


12.01.24

Red ut barbacka på M en sväng, mysigt. Sen tvättade jag alla utrustning också, vill inte skämma ut mig på träningen imorgon. Haha. 

Har varit och solat med Dannis, skönt! Nu har jag duschat bort solarium lukten och smörjt in mig. Underbart. Nu blir det en kopp te på det också.


Galna Omvårdare!

Har nyss kommit hem från skolan, skönt att sluta halv två! Hade galnaste idrottslektionen innan vi sluta. Hela klassen var helt crazy! Hoppade på varandra, låg i högar och tror alla hade gjort illa sig på något sätt till slut. Men riktigt kul var det! Haha.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen åka ut till min älskling!


Han lärde mig leva, älska och gråta


Bill skarsgård, vill du gifta dig med mig?


Ny design!

Äntligen en ny desing på bloggen! Var verkligen på tiden, var så trött på den gamla. Tack så mycket Amandra för hjälpen :) Hoppas ni gillar den enkla designen! Puss på er!


12.01.23

Ny vecka, Nya möjligheter. Kan bli en bra vecka, allra helst helgen. Den kommer stavas P A R T Y! Skönt att ha något att se fram emot.

Skolan rullade på som vanligt, fick bra hjälp på matten för första gången på över ett år. Kors i taket! Slutade efter två, då var mamma och jag ut och fixade stallet. Sen dess har jag mest bara tagit det lugnt resten av dagen. Skönt! Är så trött, vet inte varför..Jobbigt är det iallafall.

Nu ska jag kolla på guldbagge galan och dräggla över alla snygga skådespelare. Puss så länge!

Before I die


12.01.22

Så underbart skönt att vara klar i stallet redan nu. Åkte ut dit runt halv nio imorse, fixade till båda hästarna. Red över till sorf med mina fina Majsan. Hon var jättefin idag! Mjuk och lugn. Min bästa. Sen red jag ut på den stooora Curry, skiljer mer än 20 cm i mankhöjden på honom och Majsan. Så det är ju liite skillnad! Det gick bra med honom också, så det var roligt!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Sen tänkte jag vara duktig och göra lite skol inlämningar, inte en dag för tidigt men. Hoppas ni får en bra dag. Puss!


mys ridtur

Blev inget ridhus idag, får bli ett ordentligt pass där imorgon istället. Det blev en lång uteritt med Kim istället, jättemysigt faktiskt :) Även om det blev lite problem ett tag, lill skruttan. Men var riktigt roligt att rida ut en längre sväng, det händer inte så ofta längre.

Nu har jag ätit och ska snart hoppa in i duschen, ska bli såå skönt kan jag säga er. Ansiktsmask på det också!


,


12.01.21

När man vaknar och får höra att det är tolv minusgrader idag också, så vill man ju bara gå och lägga sig igen. Usch! Men nu är det "bara" åtta minus, brrr! Jag har hunnit kollat på en beck och druckit två koppar te idag. Skönt att ta det lite lugnt mitt på dagen.

Jag ska väl åka ut till stallet om ett tag och hoppas att ridhuset blir ledigt inom kort. Känner inte för att rida ute i kylan, plus att hon skulle behöva röra på sig mer än bara i skritt. Får hålla tummarna. Nej nu ska jag leta på massa kläder! Puss


kvart i två

Känslan när man sitter uppe och verkligen inte kan sova för att syster är på ferre. Börjar förstå hur föräldrar har det. Men jag förstår inte när min lilla plutt syster blev så stor? Tiden bara rinner iväg..


Brrr..

Blev en lugn kväll, skönt! Har städat mitt rum och varit lite duktig. Alexandra kom hit en stund också, vi insåg även att det inte var skönt att smyga runt ute i tolv minusgrader, men vi försökte fixa det men det gick väl inte jättebra om man säger såå. Haha.

Nu ska jag försöka bli trött! Önska mig lycka till. Puuuss


Ensam i bilen + högsta volym= awesome

Jag har kommit på att det finns nog inget bättre än att åka ensam i bilen med högsta volymen på när det är en bra låt, eller jo det finns väl ännu bättre saker men det här ligger i topp. Så himla skön känsla! Love it!

Längtar tills i sommar, då kommer det nog kännas ännu bättre! Tänk er..en cab, 25 plusgrader, en sommarkväll och några härliga människor med i bilen. Åh, kan nog inte bli bättre!! Ge mig allt nu, tack.


12.01.20

Fast jag inte har bloggat på hela dagen så har ni varit in här mer än på länge, jag gillart! Idag har jag varit i skolan till halv tolv, sen blev det lunch på stan med mina flickor. Mysigt! Sen var vi ut på lite äventyr också. Hehe.

Har äntligen fått mina ridstövlar fixade, var verkligen på tiden efter att ha ridit i kängor i två månader. Så skönt! Stressade på med massa kläder och täcke för att hinna rida på sorf innan lektionerna började. Men nej, då håller voltigen på fast dom inte hade bokat tid. Skapliiiigt irriterad man blev när det bara var att skritta tillbaka igen, men tog en lite längre sväng igenom skogen iallafall men. Blir förresten träning på onsdag! Längtar!!


!


hundstallet

Har kollat runt på hundstallet ikväll. Finns så många fina hundar som behöver nya hem. Önskar vi kunde ta en, men troligen så får jag vänta till att jag flyttat hemifrån, då Pysen troligen inte vill ha en kompis. Men man måste ju få drömma.


12.01.19

Skolveckan börjar gå mot sitt slut, skönt!! Dagen började med att se en jobbig film om mobbing, hemskt! Dagen rullade på som vanligt, slutade efter två. Var ut till stallet och skrittade ut en sväng. Isbit som tusan! Brr..

Ikväll gar jag pluggat och kollat på massa kort. Har fått i mig en semla också, mums! Nu ska jag kolla på Sveriges värsta bilförare och dricka te. Puss på er!

-

If you love something,
let it go
If it comes back to you,
It´s yours forever


För det är alla känslor, som lever upp på nätterna. Som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna


12.01.18

Lite små seg dag, men så fort skolan var gjord så känns det bättre. M fick vila idag, inget mysigt väder och jag är så trött så fick bli en vilodag för oss båda. Nu har jag ätit min favorit mat och kollat på ponnyakuten. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på skilda världar, måste ju kolla någon annan serie nu när oth är slut. Haha.

Förresten så har våran lilla prins blivit opererad idag! Så nu är han hängig och trötter. Men verkar som allt har gått bra, tack och lov! Lill gubben ♥


I must stick with you


Haft den här låten på huvudet hela dagen! Myslåt


can´t choose


11.01.18

Skön dag i skolan, man klagar inte när man fick sluta halv tolv istället för halv två. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen byta om och åka ut till stallet. Ska rida till över till sorf idag tänkte jag! Efter stallet så skulle jag behöva göra lite skoluppgifter. Senare ikväll ska jag kolla på innebandy match. Kan nog bli en rätt bra dag ändå :)

Men nu ska jag byta om, vi hörs!


Ledsen och beroende Ida

Nu har jag kollat klart på säsong åtta av one tree hill. Nu finns det inget annat att göra än att vänta tills den nionde säsongen släpps. Vet inte hur jag ska klara mig tills dess. Har liksom gått och blivit toltalt besatt av one tree hill..som ni kanske märkt. Inte lätt! En sak är säkert iallafall, fyfan vad jag älskar one tree hill!!!



12.01.16

Så var det måndag igen. Alltid lika segt! Efter skolan blev det fika på stan med Dannis och Alexandra, mysigt :) Sen tog vi en promenad hem. Har bara varit ut till stallet och fixat, imorgon blir det ridhuset!

Nu ska jag lägga mig och kolla på oth, insåg nyss att jag bara har en skiva kvar!! Jag kommer dö. Hejs


min helg

Har inte blivit av att jag har bloggat något i helgen. Det jag har hunnit med är att ha kollat på två skivor med oth på en kväll/natt, sovit till 12 och fått utbrott för det, haft myskväll med mina tjejer, mysig skritttur med M, mamma och Pysen och jag avslutar helgen med bio med Ida, Alexandra och Jocke. Vi såg Hamilton, den var riktigt bra! Och jag måste bara säga att Mikael Persbrant är såå himla snygg!! Hehe.

Nu ska jag snart gå och lägga mig till ett par avsnitt av oth. Puss!


fredag den 13:de

Har legat och kollar på one tree hill näst intill hela dagen, går inte att sluta kolla när man väl börjat. Kallas beroende jag vet. Men är ju såå bra! Har varit ut och fixat stallet också, blev vila för henne idag också.

Ikväll har jag varit hos Dannis och ätit med henne och Lisa! Riktigt mysigt! :) Träffas ju inte så ofta vi tre längre. Fick två jättefina ringar av lisa också, tack vännen! Kändes skönt att komma ut och göra något också efter att ha legat hemma i två dagar. Mår bättre nu iallafall, skönt det! Får hoppas det håller sig och inte känns så för stunden bara.

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig. Blir ett par avsnitt av oth innan sovdags! Känner att alla blev riktigt förvånade nu! Haha. Godnatt mer er, hoppas ni har överlevt fredag den 13:de!


Saknar det, Rhodos 2009


just girly things






12.01.13

Hemma idag också. Men känns som det hjälpte lite att ligga i sängen hela dagen igår, så jag hoppas det går åt rätt håll. Nu har jag nyss skjutsat syster till skolan, konstigt att inte gå av där själv..Men så kommer det väl bli i höst så varför inte börja redan nu.

Nu ska jag göra iordning en stor kopp te och lägga mig och kolla på bästa one tree hill. Galet vad jag älskar den serien!! Åh. Förresten så är det nog lika bra jag ligger i sängen hela dagen idag också, fredag den 13 är ju inte att leka med, right?


12.01.12

Hemma från skolan idag. Sov till halv tolv, vilket visar att jag verkligen inte mår bra. Resten av dagen har jag bara legat i sängen och kollat på one tree hill. Har varit ut till stallet och fixat också. Usch jag gillar inte det här. Blää! Nu ska jag ta äckliga tabletter och sen lägga mig. Ska kolla på ännu mer oth och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Puss på er


Don´t wait


12.01.11

Back in school! Ingen höjdare men känns ändå helt okej. Känns inte som man kommer vara mycket i skolan i vår, lov-praktik-lov. Herregud, det här kommer gå fort känner jag. Frågan är bara hur man ska hinna med allt..

Har hunnit vara till doktorn idag också, lite infektion i kroppen känns ju sådär. Får hålla tummarna på att den andra dumingen inte dycker upp, då blir Ida inte glad! Nej usch.

Nu ska jag dricka te och kolla på ett avsnitt av one tree hill innan efterlyst börjar! Skön kväll


B O R I N G

Vad heter du: Ida

Ålder: 18 år, åh det där kändes fint!!
Vad gör du: Inte mycket eftersom jag gör det häär
Vad längtar du till: Studentkryssningen och allt som rör studenten!
Vad händer i helgen: Vet inte riktigt faktiskt!
Vad har du på dig: Mjukiskläder
Favoritöl: Jag gillar inte öl så har inget bra svar på det
Vad blir du glad av: M, familjen, vänner och om det finns pengar på kortet
Vad blir du ledsen av: Mycket, just nu OLK! Klura på den nii
Vad ska du göra idag: Resten av dagen ska jag kolla på oth och efterlyst
Favoritsnabbmatställe: Hm..får väl bli donken!
Vilken låt lyssnar du på nu: Pärlor åt svin-Magnus Uggla, myslåt
Vad dansar du till: Inget stoppar oss nu, eller vad säger du Dannis?
Vem saknar du: Han
Nått någon inte vet om dig: Jag har verkligen svårt att släppa saker/gå vidare
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: Det här sugeeer
HUR
Svarar du i telefonen: Hej det är Ida!
Gör du när du är kär i fel person: Bra fråga hörru..
Tycker du om gul-bil-leken: So yesterdayy, lite småkul och skitdrygt
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Tio kronor kanske, ekoooo
Mycket är klockan: 18.25
Hur många kontakter har du på msn: Msn..finns det ens längre?
Spenderar du en regnig dag bäst: Med one tree hill och några koppar te
VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Går liksom inte att kolla sådär, Iphone du veet
Pratar du med på msn just nu? Haha I can´t remember
Ringde dig senast? Mamma
Pussade dig senast? Majsan och jag pussades mycket idag!
Vill du kasta en sten i huvudet på? Inga kommentarer
Saknar du mest just nu? Det har du väl redan frågat!?
Ska du träffa imorgon? Familjen och klassen
Sov du med senast? Dannis sörruu :)
Festade du med senast? Dom på nyår, kan inte kalla föra helgen som festande
Vem fick du senast sms av? Daaaannnis!
JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja coooling
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja en gång i tiden!
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja men glömmde väl säkert påsen då med
Haft träningsvärk: Ja

It´s now the end begins

Idag börjar våran sista termin på gymnasiet. Kanske den roligaste och jobbigaste terminen på alla dom här åren. Om fem månader har vi tagit studenten. Vi blir fria. Jag har längtat efter det här i nästan hela mitt liv. Men inte fören nu börjar det kännas lite jobbigt. Under dom här månaderna måste jag komma fram till vad jag ska göra med mitt liv, vart jag ska börja. För innan vi hinner blinka så står vi där på torget i sala och har hela livet i våra händer och då vill jag veta vad jag ska göra.


snipp snapp snut så var mitt sista jullov slut

Det var de, så var mitt livs sista jullov slut. Man kan ju undra vad jag gör om ett år runt julhelgerna? Vem vet..

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att ha varit i ridhuset och hoppat lite med min pärla, sen har jag legat framför one tree hill resten av dagen. Underbart! Älskar känslan när man är helt inne i det, då glömmer man bort världen jag lever i och alla problem. Finns inget bättre.

Nu har jag duschat och ska göra iordning lite te och lägga mig i sängen igen och drömma mig bort. Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller.


12.01.10

Godmorgon! Nu sitter jag med termobyxor och andra massa kläder, redo för ett pass i ridhuset. Tänkte vi skulle hoppa lite idag, så får väl se hur det går. Inte hoppat på länge så. Nej, men nu ska jag vänta på pappa. Ha en bra dag hörrni. Jag ska njuta av sista dagen på mitt sista jullov! Huhu



Vågar du, Vågar jag

M var jättefin idag! Kändes roligt, så nu är jag taggad att få hoppa lite imorgon. Min pärla :) Mindre skönt är det väl med 9 minus grader! Men med en jäkla massa kläder så gick det rätt bra ändå.

Nu ska jag byta om och fräsha till mig, sen kommer dannis och hämtar mig. Vi ska handla lite sen blir det myskväll med henne och Alexandra :) Mysigt!


I always wonder if you´ll come chasing after me


12.01.09

Jag tror nästan jag håller på att bli en latmask! Jag låg i sängen till halv elva idag!! Och det har jag gjort nästan hela året känns det som (nio dagar men ändå). Inte likt mig! Antar att det förkylningens fel. Men man får ju ångest, yeees.

Skönt att vara ledig idag iallafall, tycker nästan lite synd om dom som börjar idag. Ibland kan KSK! Ska snart börja byta om och åka ut till stallet. Ska rida till ridhuset med Johanna. Sen skulle jag behöva ner på stan och lämna in min ridstövel som är sönder, orkar verkligen inte rida i kängor längre!

Och förresten var ju på bio igår, på the girl with the dragon tattoo. Jag tyckte den var bra, även om det var lite annorlunda än den svenska. Men helt klart godkänd!


söndagsmys på G

Rummet är städat och jag duschad, check! Nybäddad säng också så det ska bli underbart att lägga sig sen! Ikväll blir det söndagsmys med Dannis. Hon kommer hit om ett tag och senare ska vi på bio :) Vi ska se the girl with the dragon tattoo, även om jag har sett den svenska så är jag nyfiken på att se om den här är lika bra. Det visar sig!

Ha en bra söndagkväll allihoppa! Jag tänker inte ha söndagsångest för jag börjar inte fören onsdag!


12.01.08

Blev hemma kväll med mamma och pappa igår, mysigt! Kommer inte ihåg sist jag var hemma en lördagkväll med dom. Så det kändes bra! Avslutade kvällen med massa oth, love!

Idag har jag varit till ridhuset. M var jättepigg idag så blev inte det bästa passet, men i slutet var hon finare. Blir ridhuset imorgon och tisdag igen. Måste väl passa på nu innan skolan börjar igen.

Nu ska jag snart duscha, känner att det behövs. Skulle behöva städa rummet också. Jaja..Puss!

weheartit






*


I´m fine, I just miss him..


Jeffrey Campbell


Skulle kunna död för ett par såna här just nu.
Frågan är bara när jag skulle använda dom..


12.01.07

Igår kväll blev det först Lindströms med tjejerna och några drickar, mysigt! Sen blev det hotellet med Jocke och några till killar. Ingen höjdare att gå ut i sala när det inte är löning, men det var väl ändå helt okej. Var hemma redan klockan ett då jag inte kände mig pigg, riktigt skönt att vara hemma redan då.

Idag sov jag till elva!! Inte dåligt, fast blev mer eller mindre tvingad att inte ställa klockan! Haha. Var ner på stan med mamma sen, fick med mig ett par tajta svarta jeans! Äntligen, orkar inte gå med häng längre. Hoppas stort på att dom inte ska bli stora i tvätten.

Majsan fick vila idag också. Har bara tagit det lugnt mesta delen av dagen. Är nog det jag behöver. Får se vad som händer ikväll, blir troligen bara hemma och försöker bli frisk.

This would be our day, but now I´m alone


12.01.06

Lite små trött man var när klockan ringde imorse, men hade bestämt mig för att åka och kolla på julcupen så. Kom hem efter fem inatt/imorse, skaplig skön seger! Bästa Sverige.

Nu har jag nyss kommit hem från en deldag i idrottshallen, roligt! Var till stallet en sväng imellan också, hon fick vila idag. Har hunnit inse att damfotboll inte är någon höjdare, tycker nog inte så många att det är. Haha. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med mat. Ikväll ska jag hitta på något med tjejerna :)


Zzzzz

Wow, nu är det baraa tjugo minuter kvar! Känns sådär att det är en hel match sen också, men nej jag ska inte somna! Heja Sverigeeee!!!


Ge mig sommar

Sitter och lyssnar på min "sommarlista" på spotify och inser hur mycket jag längtar till sommaren. Allt känns verkligen lättare på sommaren. Man är så mycket lyckligare! Sitta ute på altanen hela natten och lyssna på tomas ledin, bad, grilla och allt! Hur underbart som helst. Jag längtar!!

Plus att i sommar händer det grejer, i början på sommaren är det balen, sen väntar studentveckan som jag hoppas blir helt galen och sen studenten!! Känns helt sjukt, men ändå spännande. Wiie!


12.01.05

Gick riktigt bra i ridhuset idag, hon kändes fin! Blev inte ett jättelångt pass, men jag ar nöjd så hade ingen anledning till att fortsätta.Kul att kunna rida dit med fler från stallet också! Ett plus var även att M var jätteglad och mysig idag! Alltid kul det :)

Nu har jag ätit och duschat. Skönt! Ska väl ta det lugnt nu ett tag, senare ikväll/natt blir det hockeey!


världens bästa


Never win first place, cause I can´t do nothing right


Kors i taket!!

Jag sov till kvart i elva idag!! Fattar inte vad felet är, brukar inte kunna sova så länge. Antar att jag är sjukare än jag trott, för såhär trött brukar jag inte vara. Herregud.

Nu har jag iallafall fått i mig en bra frukost och ska snart byta om och åka ut till stallet. Ska rida till ridhuset med flera från stallet. Roligt :) Nej nu måste jag byta om. Ha en bra dag ♥

Love can be..


12.01.04

Gårkvällen var bra! Börja med buzz med tjejrna, vilket gick sådär. Haha. Sen kolla vi på hockey i en full soffa! Sen hann vi ut och sladda med två stycken innan vi kom hem till mig. Såklart funkade inte tv då, typiskt!! Men efter ett tag så gick den igång. Sverige i mitt hjärta, woow!! Sen sov Dannis här :)

Nu har Dannis funnit åka hem och jag sitter häär. Ska åka ut till stallet om ett tag. Hoppas ni får en bra dag! Puuuss


..


Jag fungerar inte längre

Pållen var finis idag! Även om allt påvägen till ridhuset var läskigt. Sen gjorde det ju inte saken bättre av att det blåste som tusan. Nu håller jag på att frysa ihjäl och snorar. Ska ta en varm dusch och fixa iordning mig lite. Senare ska jag träffa Dannis!


Det var nånting som fastnat i mig, nåt som aldrig helt försvann


12.01.03

Idag sov jag längre för att vara jag, förstår inte hur jag kan vara så trött..måste vara sen nyår antar jag. Nu har jag ätit lite frukost och kollat på beck. Tänkte snart åka ut till stallet och rida över till sorf. Var länge sen vi red ordentligt så det ska bli roligt. Har inga andra planer för dagen, så det visar sig väl vad som händer :)


dumma kväll

Känslan när man har duschat och fixat sig, sen blir det inget iallafall. Bara att tvätta bort skiten och stanna kvar i morgonrocken. Blir väl oth resten av kvällen. Ingen lust med att bara sitta hemma men bara att gilla läget. Blä


Förlora mig och känslorna, faller fritt på midnatts gatorna


12.01.02

Konstigt det känns att skriva år 12! Har hunnit jobba på morgonen. Var meningen att jag skulle jobba halv tolv igen, men då jag inte känner mig pigg så blev det inte så. Vill verkligen inte bli sjuk! Har varit ut till stallet också, skrittade ut en sväng barbacka, mys.

Nu ska jag fortsätta läsa igenom bloggen från 2011 och gråta en skvätt. Varför ska man alltid inse hur bra man hade det efteråt? You don´t know what you have until you say goodbye..


2011- A year to remember!


Årets första dag

Hello 2012!!! Jag hade ett jättebra nyår med mycket bra människor. Vi var först hemma hos Alexandra där vi åt trerätters och förfestade lite. Sen gick vi vidare till Adam. Där var det partyyy! Var där ett par timmar och sen hem till Alexandra igen och sova. Bästa nyåret!

Idag sov jag till och med längre än Dannis! Haha kors i taket. Vi tog det lugnt där ett tag, skönt! Sen var jag och mamma ut till stallet och fixade. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Sköönt!

Det är något fel på bloggen, mina inlägg som jag skrev igår har inte kommit upp så troligen kommer dom komma idag istället..Krångel! Men jaja, nu ska jag dricka te och sen sova. Jobb imorgoon!


Lite nyårsbilder!



Nyårsafton!!

Årets sista dag är här! Helt sjukt vad fort det här året har gått. Har varit en berg och dalbana hela året. Men större delen har varit hur bra som helst. Var väl två saker som nästan tog död på mig, men här sitter jag fortfarande så. Jag vet inte vad det här året tog vägen, det har gått så himla fort. Läskigt fort. Men hur som helst så blir det svårt att slå mitt 2011.

I år har jag hunnit:
- umgåtts med skedung varje dag i nästan vi månader
- ha en kanon tävlingssäsong med min pärla
- haft massa myskvällar
- varit på big brother final
- flyttat från mitt favoritställe
- fått nya bra kompisar
- jobbat och fått min första stoora lön
- festat med ett stort F
- blivit kär och haft mitt första seriösa förhållande
- varit på mini semester till leksand
- blivit total beroende av one tree hill
- deppat hela hösten medans alla var på krogen
- blivit myndig
- tagit körkort

Tror jag fick med det mesta, eller inte alla små saker men ja. Jag kommer verkligen sakna 2011. Men alla minnen som har kommit med det här året kommer jag bära med mig hela livet. Jag utvecklades verkligen under det här året. Det hända så mycket nytt och det mesta är jag glad för.


RSS 2.0