utomland

jag vill åka utomland! skulle inte vara helt fel med sol, bad och allt sånt. inte helt fel att komma bort från skolan heller. ska försöka få mamma och pappa med på att åka någonstans i vår eller i höst. skulle lätt vilja åka till rhodos igen, men spelar ingen roll vart man åker bara det är varmt. ååååååh, jag vill


Rhodos 2009


söndag

idag har jag bara varit till stallet. blev bara en tur i skogen, men var skit mycket snö så blev lite jobbigt för henne. riktigt skönt ute i solen :) sen har jag inte gjort nått mer. har kollat på massa snygga kläder på internet, skulle inte vara helt fel att klicka hem lite. ska försöka få emma att vilja ha det jag vill ha, så kanske hon köper det och så kan jag ta dom sen :D helt IQ befriad är jag inte iallafall. haha. nu blir det te time!

åsebo

älskade majsan! hon var toppen idag. i 90 cm (clearround) så var vi nolla, riktigt fin var hon över hinderna och allt. i 100 cm var hon fin, men sen blev det tre stopp på ett hinder så blev utesluten. hon har knappt aldrig vägrat någon gång när vi hoppat, men tror det var att hindret var mot läktaren och då blev det nog lite läskigt. men jag är iallafall jättenöjd! hon var ju jättefin i 90 cm så :) inget att sura över liksom, bara att leta nya tävlingar. taggad inför 2010s tävlingar :)

hörutom att det var iskallt och att nästan alla dog så har dagen varit bra. majsan föra ägare kom och kolla också, roligt! :) BIIIIIIIG THANKS till carro som hjälpte mig, fast hon höll på att frysa ihjäl. hahah. blev bara en bild från idag, sen ville kamran inte vara vaken längre. haha.


fredag

blev att gå till skolan idag. helt okej dag. slutade vid två och då blev det stallet. red en sväng, blev inte så långt men så hon fick röra lite på sig iallafall. höll på att dö för att det var så jävla kallt. usch! sen blev det att smörja och packa saker till imorrn, finns nog inte nått tråkigare än att smörja..galet tråkigt. men skönt när det är klart. snyggade till maggie lite också :) men tyvärr så ser hon väl ut som innan imorrn bitti. haha.

ikväll så har jag bara varit till mormor och morfar en sväng, mysigt :) sen har jag inte gjort så mycket mer. ska upp halv sex imorrn så lär nog gå och lägga mig snart så man orkar upp imorrn. taggad som bara den!


torsdag

var till skolan en sväng idag iallafall, men efter redovisningen så åkte jag hem. var ingen ideé att vara kvar när jag inte mådde bra. så blev hem och linda in sig i en filt och dricka te. har inte hänt så mycket annat idag, har bara varit till stallet och kollat tv.

får se om jag går till skolan imorrn, just nu känns det som om jag ska gå iallafall. men får se imorrn. fredag ju! då blir det att fixa inför lördagen i stallet och så. men nu ska jag sova så jag blir piggare till imorrn. pusshej


sjuk?

usch tror jag håller på att bli sjuk. har varit helt seg hela kvällen och bara mått dåligt. vet inte vad det är för skit. hoppas bara inte jag blir sjuk tills på lördag, men jag tänker vara med ändå så det så. får se om jag går till skolan imorrn, just nu känns det inte så. men måste iallafall ditt och göra redovisning. aja, vi får se hur det blir.

nu tänker jag gå och lägga mig, pusshej!

snööö

slutade 11.55 idag, galet så skönt det är! hade prov idag, tror det gick rätt bra faktiskt. efter skolan åkte jag och mamma ut till stallet och fixade. blev ingen ridning idag på grund av det här jävla snövädret. usch! sen blev det ner på stan en sväng. köpte nya inneskor, as sköna :)

skönt att klockan bara är halv tre och jag ska bara vara hemma hela kvällen. måste plugga engelska och städa lite. nu ska jag kolla vår/sommar kläder på lite sidor :) men känns inte så jättekul och göra det när det snöar ute.. men pussen


looove

Det är svårt att sluta gråta,det är svårt att tappa tron,det är svårt att acceptera att man älskar fel person

träning

skola som banligt idag. tre lektioner bara, skönt det. sög ju att  jag bara såg han i typ tre kinuter och sen försvann han :( jag har bestämt mig för att jag ska ha han!! hur svårt det än är. för en sån där pudding kan man ju inte låta va liksom, right? haha.

efter skolan så blev det stallet. va iväg och tränade i ransta som vanligt på tisdagar. blev riktigt jobbigt i dresyren, men fin va hon i formen och allt iallfall. sen hoppade vi rätt mycket bana idag. gick så jävla bra! jättenöjd med henne :) så nu blev jag ännu mer taggad till i helgen! hoppas på att hon är lika fin då :)

senare blir det innebandy träning. sen hem och plugga till voms provet imorrn, segt men bara att gilla läget. nu ska jag ta och ringa anette, länge sen jag prata med henne så. vi hörs!

söndag

idag blev det ridhuset med pållen. gick riktigt bra! hon var lagom pigg och fin. tog några skutt också, duktig babe :) taggad till på lördag!

efter stallet blev det hem en sväng och sen till idrottshallen. damerna hade match och vi fixade och hjälpte till. dom förlorade med 3-6. efter det har jag bara tagit det lugnt. just nu kollar jag på johan falk och dreglar åt frank wagner, ska snart gå och lägga mig och kolla klart.

idag är det sju år sen vi flyttade hit. helt galet va fort tiden går. kändes som det var igår som vi flyttade. men tiden går fort. börjar tycka att det är dags att flytta igen, men så blir det nog inte. men men :)

,

I think about you baby
And I dream about you all the time
I’m here without you baby


hundvalp!

galet vad sugen jag är på att skaffa en till hund! har ju min lilla pysen, emn skulle inte vara helt fel med en liten valp till sommaren :) och om mamma och pappa inte tänker köpa någon så får jag väl göra det själv då! fast problemet är väl bara att veta vad man vill ha för slags hund..finns ju så jävla många raser. om jag fick bestämma så skulle jag nog ha fem-åtta hundar, men funkar inte när man är sexton år va. haha. men när jag blir stor så ska jag iallafall ha fyra-fem hundar. så jävla mysigt ju! här är iallafall några raser jag skulle kunna tänka mig.

    
    yorkshireterrier                                          schäfer                      flatcoated retriever

lördag

upp tidigt imorse. vid tio åkte vi till skinskatteberg för att spela match mot knäpp mora. riktigt bra match som slutade 0-4! galet skön seger :D så var värt att sitta och åka.

kom hem efter tre och då var det bara att åka ut till stallet och rida. red ut en sväng. såå skönt att det inte blir mörkt fören vid halv fem. går mot bättre tider!

jag håller på att dö för jag är såååå trött! blir nog inte uppe på länge till. ska kolla på beck som går på tv snart och sen lägga mig. vi hörs imorrn, pusshej

fredags mys

idag har jag vart till skolan. rätt tråkig dag egentligen eller nice guys i skolan men ändå. voms provet gick väl helt okej, lär vara godkänd iallafall. efter skolan blev det stallet, åkte till ridhuset idag. galet pigg, men blev fin i slutet :)

ikväll ska jag hem till angelica och ha lite fredags mys med henne och dannis. blir inte så sent ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorrn, har match i skinnsberg..segt att det är åtta mil dit. men gå nog rätt fort med alexandra och wilhelmsson i bilen. haha.

men nu ska jag fixa mig lite och sen hem till angelica. vi hörs!


A Little Too Not Over You



gillar låten.

herregud

jag hinner typ inte blogga länge känns det som. blir högst ett inlägg om dagen typ.. suger, men ska försöka hitta lite mer tid. 

skola som vanligt idag. hatar torsdagar, även om dom är rätt sköna men segt att gå till tre. jag har kommit på att man faktiskt behöver fixa sig dom dagarna bygg inte är där ..för det finns ju rätt många snygga killar som är där vaaarje dag. har jag liksom inte tänkt på förut. haha..inte för att jag orkar bry mig, men ändå. nu blev det mycket men skit samma.

majsan fick vila idag. men var ut och fixade i stallet och så. äntligen så kom mina saker som jag beställt också, benskydden satt iallafall bra, ska prova bröstan imorrn. hoppas verkligen den passar, annars börjar jag gråta!

ikväll blev det innebandy träning. kom hem för ett tag sen. ska väl hoppa i duchen och sen blir det plugga hela kvällen, prov imorrn. inte så svårt egentligen, men skulle vara nice om man visste vad man skulle skriva iallafall. fredag imorrn!!! wie. sssssnygga byggkillar, kanske tilda(?) och heeeeelg :D naaajs ju.

,

tell me why, you´re so hard to forget..


tisdag

jag älskar tisdagar! helt klart min favorit dag. för det första så går jag bara till 12.10, sen är alltid puddingen där på tisdagar (vilket betyder att man har lite halv död ett tag), sen träning för monica och sen slutar dagen med innebandy träning. kan inte bli så mycket bättre faktiskt.

träningen gick grymt bra idag! hon var jättefin. först tränade vi mycket på att få henne att landa i rätt galopp, det gick till slut. det är inte något jätte problem, bara att det blir lättare för henne. men vi fick till det till slut. hoppade även en bana idag på 100 cm, tror jag det var. hon gick som en klocka genom allt :) bästa hon! skönt att träna själv då man får mera hjälp och så. men jag är iallafall kanon nöjd med henne!

ikväll blir det innebandy träning. min syster ska börja ikväll så ska bli kul :) galet skönt att jag slutar 11.50 imorrn, älskar mitt schema :) vi hörs senare.


snabba cash

idag har det varit full rulle hela dagen, som alltid. men bara att gilla läget. dagen börja iallafall med stallet, red en sväng med carro. sen fort hem och byta om sen till idrottshallen och spela match mot per ols. matchen började grymt bra, men vi slarvade och slutade inte lika bra som den borde. 5-5 blev det iallafall. kan inte säga att jag var speciellt nöjd med min insats.

ikväll har jag varit på bio i heby med dannis, alexandra och angelica. vi såg snabba cash :) grym film! jag tyckte den var riktigt bra..och blev ju inte sämre av att joel kinnaman var med, äääckligt snygg. muums. kan iallafall rekomendera filmen.

nu väntar jag på att johan falk ska börja igen, joel kinnaman är ju med där också så blir han hela kvällen, men inte gnäller jag för det. hihi


lördag

nu blir det sådär jobbigt för klockan är över tolv så är ju inte lördag länge..men just nu så tycker jag ändå att man kan säga idag för jag har ju inte sovit nått imellan. nu blev det krångligt men skit samma.

idag blev det ridhuset med majsan. hon gick skitbra! inge bråk eller nått, märks att det börjar bli ordning på ridningen nu igen efter att man knappt har kunnat rida på grund av kylan på ett bra tag. träffade en "äldre tjej",kvinna, tant..vad säger man till en som är runt 30-40 år? och tjej? aja, hon var iallafall jättetrevlig, vi hade tydligen träffats därut där uppe för nått år sen så hon kom ihåg mig. fick tips av henne om en annan magmedicin som som ska hjälpa mot magsår och så var den mycket billigare mot den som vi ger nu. så ska köpa den snart. sen ska jag börja ge henne vitlök också, iallafall prova och se om hon gillare.

kvällen blev inte riktigt som planerad, var meningen att vi skulle iväg på fest men så blev det inga av olika orsaker. men istället blev det myskväll med dannis :) kul även om filmen sög. haha.

nu ska jag kolla ph :) lär sova snart så jag orkar imorrn, blir en lång dag. ska till stallet, sen har vi innebandy match och sen blir det bio. men vi hörs, puss


Joel Kinnaman



jag dör så jävla snygg han är!! plus att filmen verkar grymt bra också, måste se den nästa helg eller nått :)

fredag

blev inget bloggande igår. men jag var iallafall till västerås på hocky med alexandra och hennes familj. hennes bror spelade och min kusin. jag hade skitkul! tjejen är så jävla bra :) mindre kul var det väl att min kusin gjorde illa knät och fick åka in till akuten. men annars var det bara kul. fast var pinsamt att en åtta åring putta ner mig i snön..fan. haha

skola som vanligt idag, skönt att ha gjort en vecka nu. en vecka närmare sportlov. kul dag i skoolan iallafall, eller en sak var galet mycket mindre kul. usch, var så jobbigt så att det blev kul. skit i det nu. en annan var typ snyggare än på länge, jag dog. efter skolan blev det stallet, red ut en sväng. gick helt okej, hon vila igår så var inte så konstigt. skönt att det inte var så kallt så man kunde rida ordentligt iallafall.

ikväll tänker jag bara ta det lugnt, så trööött. träffa idaw och angelica en stund ute nyss, pysen blev lite kär i angelicas lilla hund. sötnosar :) haha.

vi hörs!

onsdag

dagen har varit bättre idag än igår iallafall. rätt skönt att jag inte sett honom nått idag, blir liksom lättare då. men nu tänker jag inte skriva om honom för då blir jag bara deprimerad.

slutade 10.30 idag! så grymt skönt. svenskan var inställd och så behövde vi inte ha klassråd. skönt att bara vara i skolan i tre timmar. tänk om man kunde ha det så varje dag. efter skolan åkte jag hem och städade, kan säga att det behövdes verkligen. tog bort alla julsaker också, så tråkigt att ha sånt framme nu när julen över över.

sen blev det stallet vid två. blev en tur i skogen med lite trav. hon var riktigt fin idag, pigg men inte lika som igår. musigt var det iallafall. rätt skönt väder också.

innebandy om en timme, träningsmatch i lärkan mot P-96 igen. rätt drygt eftersom det blir rätt sent så blir svårt att somna sen när man är uppe i varv, men ska bli kul ändå. nu ska jag leta efter mobil/data sladden, heeelt borta. puss


två år

två år
730 dagar
104 veckor

Day after day
Time passed away
And I just can't get you off my mind
Night after night I hear myself say
Why can't this feeling just fade away
if I let you go I will never know
What my life would be holding you close to me

nu är det slut med det här. jag kommer aldrig få dig, hur mycket jag än vill.
jag borde ha insett det för länge sen, men det är dags nu. jag måste sluta drömma.
jag gör det jag hatar mest av allt, jag ger upp. det är ingen ideé.
men en sak är säker, han kommer alltid finnas i mitt hjärta.
I LET YOU GO


träning

slutade 12.10 idag. skööönt! bäst i skolan idag var att haan var där, man dör ju nästan..jag smällter. hihi. men annars var väl dagen bara jobbigt och tråkig.

efter skolan blev det stallet. sen iväg till ransta och träna. gaaalet pigg var hon, men blev iallafall lugnare i slutet. jag flööög av idag, länge sen jag gjorde det nu. vi skulle hoppa en oxer, men då såg hon inte bakre bomen så hon landade med frambenen på bakre bomen och jag flög och hon gick omkull. som tur va landa jag på sidan så slog inte i näsan som tur va, men landa på den sidan dom tog revben i från, men har inte kännt av det än så..får väl se hur det känns imorrn. men som tur va gick det bra med både mig och majsan. sånt händer liksom. men gick skitbra efter det så jag är jättenöjd :) älskling!


skolan

idag var det skola för första gången på året. tänk om man kunde slippa den där skiten hela året, men nej..dagen gick ju iallafall rätt fort, men sög ju att mitt lås till skåpet krångla så fick klippa upp det.. även om vi bara har gått en dag nu på vårterminen så är jag redan trött på skolan igen, stor lust att hoppa av skolan men antar att det inte är sån bra ideé..aja.

efter skolan så blev det stallet. var tvungen att rida idag eftersom vi ska träna imorrn och vill inte att hon ska vara helt crazy då så blev att rida i kylan. vilket inte var så kul, kändes som min näsa skulle ramla av, tror min näsa är extra känslig efter oprationen..majsan var pigg som jag vet inte vad, är inte så lätt att hitta nått ställe där man kan jobba igenom henne ordentligt förutom i ridhuset. men men..inget blev bra idag iallafall.

imorrn är det en skitdag, som inte borde finnas..jävla skit! men hoppas på att puddigen kommer till ksk imorrn och att majsan går bra på träningen, då blir man lite gladare iallafall.


johan falk

just nu kollar jag på johan falk, grymt bra! blir ju inte sämre av att frank wagner är men, eller alltså han heter så i filmen..kommer inte ihåg vad han heter på riktigt. men snygg är han iallafall.

värdelöstatt skolan börjar imorrn. hatar skiten, men vår terminen brukar gå rätt fort så. kul att träffa alla igen iallafall. men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. puss


"frank wagner", muums!

söndag

idag har jag jag bara spelat innebandy och varit till stallet. vi spelade träningsmatch idag mot P-96, vi förlorade med rätt mycket men riktigt bra var dom också så. var bara ut och gick med majsan idag, blev inte så långt eftersom pysen inte ville gå länge. aja..

ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på johan falk :) älskar dom filmerna, den första filmen av dom går på fyran klockan nio ikväll :)


lördag

idag var jag ner på stan med mamma och emma en sväng. köpte lite underkläder, som jag inte provade men sen när jag kom hem och ska prova min nya bh så är det vääädligt mycket förstor.haha, sög ju rätt mycket. men vi tog iallafall en fika på stan också :) mysigt. träffade en som jag inte träffat på jättelänge så det var lite kul :)

sen har jag varit till ridhuset med kicki och carro. var lite fööör kallt, men jag överlevde nästan iallafall. men kallt som fan var det. usch.. nu vill jag ha sooommmar!! men nu ska jag kolla på beck med mamma. pusshej ;*


fredaaag

blev bara en hemma kväll idag iallafall, rätt skönt men hade inget emot att göra nått riktigt kul. just nu tittar jag på let´s dance, rätt värdelöst igentligen men blir ju lite roligare när rabih och mattias är med, gaaalet snygga!

nu har jag äntligen beställt nya benskydd och en brösta, hoppas på att dom passar annars blir jag ledsen. sen har jag beställt OC boxen fyra också, love! längtar tills jag få alltihop :)

men nu ska jag dregla åt rabih och mattias :) puss

cold

blev as sur när jag vakna och kollade termometern, trodde det skulle vara lite lagom kallt så man kunde rida utan att dö men då var det fan 19 minus. skapligt surt. skulle behöva rida idag, men jag vet inte..känns bara som att man rider i typ tjugo-trettio minuter och sen håller man på att dö och så kan man inte rida mer. och jag tror faktiskt majsan klarar sig bra utan dom där minuterna. men får se hur jag gör :)

förutom stallet så har jag ingen aning vad jag ska göra idag. det var nån som kommentera anonymt om att det var fest på jakobsberg idag, tell me more hörruuu!

men nu ska jag fundera lite om jag ska rider eller inte, pusshej

The OC

suger att jag har kollat klart på hela box tre av OC. jag grina som en gris, fyfan va sorgligt! trodde jag skulle dö ett tag för det var så spännade, hade nästan hjärtat i halsgropen. inte så roligt slut men..imorgon blir det iallafall jag som klickar hem box fyra, måste se hur allt går..även om jag vet en av dom värsta sakerna men måste se allt annat. BIG LOVE TO OC!

träning

träningen idag gick riktigt bra om man tänker på att hon har vilat i två dagar. var rätt mycket lydnad och så. men är iallafall nöjd med pluttan :) taggad som fan på att tävla nu! känns som det här är mitt och majsans år.

fredag imorrn. sista helgen innan skolan börjar, bläää. så galet party sugen så jag håller på att dö, så om nån saalabo har ferre på gång så call me! haha. har ju inte haft det bästa lovet om man säger så, så skulle vara skojsigt om man kunde få lite kul på slutet iallafall :)

nu ska jag lägga mig och kolla på O.C som vanligt, men det är ju skitbra såå :) pusshej

tävlingstermin VT 2010

det var en som ville att jag la upp min tävlingstermin och ungefär vilka höjder så här kommer en lista på dom tävlingarna som jag planerar att åka på under våren/sommaren.

tävlingar 2010

30/1 Åsebo ridsällskap
14/2 Uppsala ponnyklubb
6/3 Fagersta ryttarklubb
11/3 säfva ridklubb
2/5 Kungsörs ridklubb
9/5 Västerås ryttarsällskap
16/5 Enköping ridklubb
22/5 Surahammar ridförening
6/6 Lurbo ridklubb
20/6 Sala Ortens Ryttar Förening
(hemma klubb)
4/7 Säfva ridklubb

i början av året kommer jag hoppa 90-100 cm. och om det går som det ska så kommer vi gå upp mot 110 cm och sen gå upp mot högre klasser. men allt beror på hur allt kommer funka.


torsdag

wie, det är bara 10 minus grader ute. bara och bara men jag kan ju åka och träna iallafall. får se hur det går nu när hon har vilat i två dagar. men hoppas på det bästa. ska åka till stallet om en timme ungefär.

är gladare idag, har kännt mig lite arg och ledsen i några dagar men nu när ett problem är löst så känns allt mycket bättre. glad för att vi fixade allt, vi kommer ju iallafall alltid vara bäst. right?

men nu ska jag hitta på nått annat, hörs!


skit

kvällen blev inte som jag hade tänkt det. jag kom aldrig iväg till oscar eller nått. eftersom en av våra bilar inte funkar på grund av kylan så har vi bara en bil och den hade pappa på jobbet så jag kunde inte komma dit eller hem. och kändes inte så värt att betala massa pengar för en taxi. och för kallt för att cykla är det också. suger sten hårt, för jag ville verkligen träffa alla och se alla bilder. men tyvärr så stoppade den här jävla kylan mig :(

så ikväll har jag inte gjort nått speciellt. ska snart som vanligt kolla på O.C. så grymt bra. får se hur morgondagen blir, ska ju träna men om det är lika kallt som det har varit idag så kan vi inte åka. faaan. men tro mig, dagen kommer nog bli jobbig imorrn iallafall. men jag hoppas verkligen det är väärt det.

vi hörs imorgon :) puss

JÄTTE KALLT!!!!

jag håller på att dö, det är fan 26 minus grader ute!!! det är ju helt sjukt. ute vid stallet hade det varit 33 minus i morse. hur fan kan det vara så kallt? typ i dalarna hörde jag att det var 40 minus :o herregud. blev ingen ridning idag heller, man är nästan lite dum om man rider i den hör kylan. fyfan.

ikväll blir det lajban iallafall, ska hem till oscar med superfemman och kolla på filmer/kort från rhodos och vallatiden. ska bli skitkul att träffa alla tillsammans. jag vet en som typ kommer gråta som en liten bäbis när vi ska kolla på alla kort och filmer..jaja, det är jag men ni behöver inte mobba mig. ska iallafall bli skitkuul :) men nog lika bra att ha på lite vattenfast maskara.

nu ska jag göra nått annat, puss (k)


aaaj

    

vetekudde och O.C är min drog just nu. har galet ont i magen och mår illa. trött på den här skiten nu, mått såhär i mer än en vecka men tänker inte ta pencillinen mer nu, såret har ju läkt så det borde inte vara någon fara. måste bli bra med magen innan imorgon, har ingen lust att missa alla som händer imorgon. hörs imorgon hörni :)

bloggtävling



jag är med i en bloggtävling hos en söt hästtjej, klicka HÄR och va med ni också :)

blä

nu är jag sur! så jävla trött på det är kylan och vintern. bara för att det är tjugo minus grader ute så blir det ingen träning för mig idag. för kallt för både mig och majsan. suger. men blir iallafall träning på torsdag istället, tur det. hon får vila idag, tror inte nån av oss är speciellt sugna på att rida i den här kylan. men ska ut och fixa sen.

måste kolla mer tävlingar idag, hann inte komma så långt igår. sen måste jag beställa lite häst saker. blev mycket häst nu men jag älska´t :)


min bääästa ♥

2009

mitt 2009

året var väldigt bra egentligen, jag gjorde många av dom sakerna som jag längtat efter i flera år. jag hade verkligen kul 2009, även om jag grinade och saknade mycket. men till större delen har jag mått bra även om det har varit några jobbiga saker. det har iallafall varit en händelserikt år.

några saker jag gjorde 2009:
- åkte "slalom" för första gången i mitt liv
- kom in på omvårdnad
- började träna hoppning för monica
- RHOOODOS

- slutade 9:an
- göteborg
- stod i hammarby klacken för första gången
- the voise
- började på ksk, omvårdnad
- startade min och majsan riktiga första tävling
- oprationen

här är några bilder från 2009:
(klickbilder)

            
        


måndag

idag verkar datan må bra, jippi! sov hos dannis inatt, människan är bra knäpp men jag gillart. länge sen jag skratta så mycket. skaaapligt snygg kille var det i nya bring it on filmen också, muums. skitrolig hade jag iallafall.

ska snart iväg till stallet :) ska rida ut en sväng. imorrn blir det träning, skojskoj! måste börja kolla tävlingar inför 2010. måste fixa medlemsavgift och min licens också, tråkigt att läga pengar på sånt men finns nte så mycket man kan göra.

juste, den 24 februari ska jag få tandställning!!!! kommer se ut som en pucko i ett år, men vafan galet snygga tänder får man ju sen :) får låta bli att skratta på den tiden..eller nej det tar jag tillbaka.

ut till stallet var det, på med långkalsongerna bara.


dumma data

har inte blivit något bloggande idag, datan krånglade idag också så har inte blivit av att jag har gjort det..sitter vid den andra nu men nu orkar jag knappt skriva nått för nu ska jag kolla på OC, looove it!

kan dra lite snabbt vad jag har gjort idag. har varit till västerås en sväng, var till ikea och kollade sängar till mig och emma. hittade en jag vill ha och skön var den också så hoppas på den :) sen har jag bara skrittat ut en sväng med carro. bara taggit det lugnt hela kvällen, skapligt skönt faktiskt. men nu blir det OC, pusshej!

2010!!!

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅR!!! 2010 nu ju. tänkte berätta om hur jag tycker 2009 har varit för er imorrn.

hann inte skriva nått igår. men vi var hem till angelica, jag och tre tjejer till. vi åt trerätters middag, lyssnade på musik, dansa och pratade. roligt. sen vid tjugo i tolv så gick vi ner på torget. typ höjdpunkten på hela kvällen. var skitmycket fooolk, tyvärr hann man ju inte prata med alla men ja. kul att träffa människor som man inte träffar så ofta iallafall :) skojskoj!! sen sov jag hos daannis.

2010 kommer bli ett bra år tror jag, känns så iallfall. jag och dannis har ju några nyårslöften och en tävling. sen har jag några nyårslöften och mål för mig själv. och jag ska klara dom allihop. taggad är jag för att få det här till ett jävligt bra åår, så ni vet liksom :) haha.

nu ska jag nog snart gå och lägga mig, nyår tog riktigt på krafterna..även om jag var nyktrast i hela stan, men verkar som det var flera stycken som drack för mig också :) haha.


RSS 2.0