skolan

idag var det skola för första gången på året. tänk om man kunde slippa den där skiten hela året, men nej..dagen gick ju iallafall rätt fort, men sög ju att mitt lås till skåpet krångla så fick klippa upp det.. även om vi bara har gått en dag nu på vårterminen så är jag redan trött på skolan igen, stor lust att hoppa av skolan men antar att det inte är sån bra ideé..aja.

efter skolan så blev det stallet. var tvungen att rida idag eftersom vi ska träna imorrn och vill inte att hon ska vara helt crazy då så blev att rida i kylan. vilket inte var så kul, kändes som min näsa skulle ramla av, tror min näsa är extra känslig efter oprationen..majsan var pigg som jag vet inte vad, är inte så lätt att hitta nått ställe där man kan jobba igenom henne ordentligt förutom i ridhuset. men men..inget blev bra idag iallafall.

imorrn är det en skitdag, som inte borde finnas..jävla skit! men hoppas på att puddigen kommer till ksk imorrn och att majsan går bra på träningen, då blir man lite gladare iallafall.


Kommentarer
Postat av: ellagrön

vad bra!:)

2010-01-11 @ 22:09:55
URL: http://ellagron.blogg.se/
Postat av: yoana

jaadå bara bra:D själv?

2010-01-11 @ 22:44:18
URL: http://yoanainaction.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe den har varit helt okej, din då?

2010-01-12 @ 02:10:13
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: carro

Ha en fin dag :)

2010-01-12 @ 07:24:12
URL: http://carroat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0