11.12.31

Idag har jag varit ner på stan en sväng för att fixa det sista inför ikväll. Har varit ut till stallet och fixat också, hon fick vila idag. Men jag fick mig en promenad med Tilda och hennes envisa ponny. Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Sen mot Skedung och sen partyyyy!!!

Gott nytt år på er!! Vi hörs 2012, men tills dess njut av dom sista timmarna. För när klockan slår tolv, då kommer 2011 bara vara ett minne.

OC maraton

Har OC maraton med Dannis! Länge sen jag kollade såhär mycket på OC så jag klagar inte. Inte långt kvar på det här året nu. Men som jag nyss sa till Dannis: Jag tänker fan tjocka resten av året!! Haha lite små kul sådär.


Såhär duktiga va mina tjejer igår!


2011 börjar komma till sitt slut

sammanfattning av året

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
OM jag gjorde!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja faktiskt, det viktigaste
3. Blev någon som du känner förälder i år? Hm..nej!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov
5. Vilka länder besökte du? Inga
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Ja tack, flera saker
7. Vilka/vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Oj, tjejen som kommer ihåg alla datum här, men 16/6, 20/6, 6/7, 30/7, 15/8
8. Vad var din största framgång 2011? Blev nog starkare som person
9. Största misstaget? För många tyvärr..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte mer än vanligt
11. Bästa köpet? Hm..många mindre saker
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hästsaker, kläder och småsaker
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja riktigt glad!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Jättemånga, men allra helst Medina-What are words.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare skulle jag tro.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit och tagit vara på allt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit svartsjuk och sånt
18. Hur tillbringar du julen? Med familj/släkten
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? BB såklaaaart
21. Bästa boken du läste i år? Har nog inte läst någon!
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen speciell tror jag..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Oth boxar!!
25. Något du önskade dig men inte fick? Något var det väl
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Skolan, stallet, kom folk och sen molnebo med några.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det gör det.
29. Vad fick dig att må bra? Han, Majsan, vännerna och familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? James Lafferty, mums!
31. Vem saknade du? Farmor och sen Fräbrunn
32. De bästa nya människorna du träffade? Svårt att välja, alla är super! Men om jag måste välja så får det väl bli han.


11.12.30

Blev lite sovmorgon idag. Sen hem till Alexandra och fixa lite inför imorgon. Kommer nog bli kanon, känns det som som iallafall :) Sen ner på stan med mamma. Hittade ingen klänning eller något annat att ha på mig imorgon, värdelöst! Men tror det löser sig iallafall. Men fick med mig lite småsaker hem iallafall.

Nu har jag nyss kommit hem från stallet. Red ut en sväng, mysigt! Nu ska jag städa mitt rum som inte blev gjort igår. Senare ska jag träffa Dannis för lite filmtittande! Puss så länge!

mmm..spöregn i december!

Har nyss kommit hem från stallet. Blev inget längre pass idag, bara femton minuter och sen var båda jag och M helt dygn sura. Mysigt liksom. Nu har jag bytit om och ska snart åka och stor handla inför nyår! Sen hade jag tänkt sola.


doesn´t work


Sims

Nu ska jag spela sims och göra grymaste familjen och huset. Hehe. Sen ska jag små tänka på vad jag och mina tjejer gjorde för ett år sen. Kan ite låta bli att skratta lite! Haha. Men godnatt på er :)


Tur man har en snäll hääääst!


11.12.28

Hade en bra kväll med tjejerna igår, singstar och mys. Idag har jag varit till Västerås med Dannis och Alexandra. Fick bara med mig en topp och en parfym hem. Sen fixa vi saker till lördag också, kommer bli så bra! Men självklart inget att ha på mig på lördag, suck!! Men det ska nog lösa sig på något sätt. Trevlig dag iallafall!

Nu har jag nyss kommit hem. Ska byta om och åka ut till stallet. Ska longera lite hade jag tänkt mig. Sen ska jag gå och sola, lite färg på kroppen skulle kännas fint till nyår. Måste även hinna städa mitt rum.


hard to miss people


Don´t go breaking my heart

Nu har jag nyss duschat och smörjt in mig. Skönt! Nu ska jag byta om sen hämta upp några tjejer och sen åka och handla lite. Blir myskväll med mina fina tjejer :) Sover kvar hos Alexandra sen. Behöver en sån här kväll! Puss på er!


11.12.27

Blev inte så mycket bloggande igår, men var eller mindre rätt slut. Låg i sängen och kollade på oth mest hela dagen. Och somnade rätt tidigt, sov i tolv timmar! Inte dåligt.

Har tagit det lugnt nu ett tag, tänkte åka ut till stallet om ett tag. Blir troligen ridbanan om den är någorlunda mjuk, annars blir det ridhuset. Vi får väl se. Inga planer för dagen, det visar sig väl om det händer något eller inte.

Nu ska jag kolla runt lite efter nyårsklänning på nelly.com´s rea! Shopping sugen!! Men imorgon blir det troligen Västerås så :)


Pigg tjej, eller?

Hade en bra kväll/natt, mycket folk och så. Veryyy funny. Sov tre timmar sen upp och jobba i värsta blåsten. Nu är jag hemma, äntligen! Är inte precis pigg om man säger såå. Men jag är stolt över mig själv att jag gjorde det. Haha.

Nu blir det oth i några timmar. Sen ska jag ner på stan en sväng och till stallet också. Men det här blir nog en sooooftdag!


Såhär känner jag mig just nuu


Juldagen

God fortsättning på er! Nu har jag hunnit varit och jobbat och fixat stallet. Så nu ska jag fräsha till mig lite. Kanske ta och locka håret för engångsskull..? Ska nog kolla på något avsnitt av oth också. Runt ett ska vi ut till mormor och morfar igen. Men nu är kusinerna där också så ska bli lite extra roligt.

Senare kommer Karlsson släkten hit, jättekul att få träffa dom också såhär vid jul. Ikväll blir det även utgång!! Taggaad, även om jag ska ta det rätt lugnt då jag ska jobba lite imorgon bitti också. Men det ska nog gåå bra!

Nu måste jag börja fixa mig. Ha en bra dag gullungar!


Julafton

God jul på er kära läsare! Hoppas ni har haft en bra dag med klappar och mat. Jag är nöjd med det jag har fått, allra helst one tree hill boxarna! Nu har jag alla! Gladeeer. Jobbade mellan sju-tio idag, gick mer eller mindre skit. Men det gick ju bra tillslut. Var till stallet och hade lite mysfika, red ut barbacka en sväng. Mysigt! Sen har vi varit ute hos mormor och morfar hela dagen och kvällen. Mysigt! Ätit massa mat och så.

Nu har vi varit hemma ett tag och kolla på Svensson, Svensson hela familjen. Nu är det Sällskapsresan som gäller. Men jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men god fortsättning på er alla. Puss!

Kvällen innan den stora dagen

Har kollat på uppesittarkvällen sen det började, men nu väntar sängen. Hoppas på att få höra mamma skrika och jubla över att hon vunnit. Håller tummarna! Nej nu måste jag lägga mig om jag ska orka med att jobba och äta massa mat imorgon. Hoppas ni har en mysig kväll, puss på er :)


Baby all I want for chrismas is you


Dan före doparedan

Dagen började med jobb 7-10, riktigt roligt att vara tillbaka på åkra hemtjänst. Vissa har man saknat lite! När jag slutade åkte jag till västerås med Alexandra och julshoppade i sista minuten. Jättemysigt :) Åkte direkt ut till stallet sen, red till ridhuset med Tilda! Hon gick riktigt bra :)

Nu har jag klätt granen, lite mer julkänsla. Ska ta och plocka undan lite på mitt rum och kolla kläder till imorgon. Blir jobb på jakobsberg imorgon mellan 7-10, känns inte så lockande alls att jobba på julafton, men bara tre timmar så. Blir direkt till stallet efter det. Sen ska vi till mormor och morfar :)


your best


Kill me

Är mer eller mindre död just nu efter att ha gått dubbelt mellan sju-tre, efter att ha sovit tre timmar i natt. Inte nog med det, utan sa nyss ja till att jobba några timmar på julafton och juldagen. Just nu vill jag bara lägga mig och skita i det. Men är man dum som säger jag så får man väl skylla sig själv. Får tänka på den underbara lönen som kommer nästa månad, men just nu vill jag bara grina.

Gårdagen blev väl skapligt lyckad. Öste rätt mycket ändå, blev inte så många körningar, kom hem lite för sent. Men bara att gilla läget liksom! Känner att det blev ett lite gnälligt inlägg, men så är deeet! Nu blir det film hela kvällen och tagga inför jobb i fyra dagar! Wow


11.12.21

Nu ska jag föna håret och sen dra mig mot Dannis. Där ska jag fixa mig, sen ska jag få mat där :) Mysigt! Senare blir det studentfest! Som sagt blir en lugn kväll. Hoppas på att komma hem i skapligt tid, för fick nyss reda på att jag ska gå dubbelt på ett nytt ställe imorgon. Sen har jag fått några timmar på mitt gamla ställe på fredag och måndag. Annandagen är väl ingen höjdare att jobba på men jag överlever nog. Haha. Hur var det med jullov? Haha, äsch kommer inte klaga när jag får pengar.

Men ni får ha en bra kväll! Puss på eeer


Kärlek till one tree hill

Det var länge sen jag grinade så mycket. Grinade mig igenom sista skivan av säsong sex. Usch, trodde jag skulle dö. Tårarna ville verkligen inte sluta rinna. Världens bästa!


JULLOV!!

Wie nu har jag jullov!!! Sista jullovet huhu. Var till kyrkan en stund på morgonen. Sen direkt till stallet, älskar att vara där på morgonen. Red ut en sväng med Ida, mysigt! :) Nu ska jag lägga mig i sängen med te och oth. Har bara en sju avsnitt kvar :( Hoppas tomten kommer med nyaa. Ikväll blir det studentfest! Men jag kör på nyktert och bilen!


If I could turn back time

Just nu önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden. Eller iallafall kunna få ändra på några så saker. Det var inte såhär det skulle bli. För ett halv år sen var det en början på något nytt. Jag önskar jag hade inset då hur lycklig jag var. Inset att du var den bästa. Nu är jag tvungen att lära mig att leva utan allt. And it´s fucking sucks!


andas ut!

Äntligen klar med historian! Så nu anser jag att jag är klar med pluggandet för i år. Kan inte bli så mycket bättre. Wow! Nu tänker jag unna mig lite fruktsallad och one tree hill. Har inte kollat på det på flera dagar så nu är det dags!


Lite sååhär känns det just nu, friiihet!


I'll never find nobody else babe


11.12.20

Igår kväll åkte jag pulka med lite tjejer. Riktigt roligt! Som barn på nytt. Haha. Sen blev det spel hemma hos Jocke. Bra kväll. Jag älskar att kunna göra något i veckan!

Idag var det sista skoldagen för i år. Underbart skönt! Gjorde inte ågon större nytta i skolan, förutom att göra matte prov. Men klagar inte på att vi masserade på idrotten och att vi inte behövde gå på sista lektionen. Skönt! Nästa gång jag sätter min fot i den där skolan så börjar våran sista termin!! Helt jäkla sjukt. Herregud.

Majsan får tyvärr vila idag också. Måste få klart skolsakerna ikväll så jag kan ta lov med gott samvete. Lika bra att börja nu så man har det gjort. Puss på er!

'


Do you remember all of the times we had


fjärde advent

Har inte hunnit med bloggen i helgen. I fredags hade jag fredagsmys med Dannis och Ida. Vi kollade film, pratade och åt massa gott. Mysigt! Igår var jag först med tjejerna hos Alexandra. Sen åkte vi på lite party. Jag hade roligt! Behövde en sån kväll. En braa kväll, yes!

Idag tog jag sovmorgon till elva. KORS I TAKET! Men var riktigt skönt faktiskt. Var ner på stan en sväng med mamma och Emma. Var tänkt att jag skulle ridit till ridhuset idag, men kändes som skolskaer fick gå före idag. Vill få klart allt innan jullovet. Och rida kommer jag kunna göra varje dag i tre veckor! Underbart, ska bli så himla skönt att få vara ledig.

Nu ska jag försöka få klart historian. Sen blir det film och te, sen tänker jag försöka somna i skaplig tid ikväll. Men vet ju att det aldrig blir så iallafall.

Har såklart inte några bilder från helgen, jag vet, jag suger!

the rest of your life starts right now

You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back. Things aren´t always going to be fair in the real world. That´s just the way it is. But for the most part, you can get what you give. Rest of your life is being shaped right now. With the dreams you chase..The choices you make and the person you decide to be. The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.

Haley James Scott


Dag 17: En bild på dig och nån du älskar


Dag 16: En bild på dig och ditt/dina syskon


sister ♥♥


11.12.15

Inte varit den bästa dagen precis. Men som tur är så är det fredag imorgon och det gör det lite bättre. Skolan till efter två. Blev stallet på en gång. Red till ridhuset med Kim. Blev ett riktigt dressyrpass, kom fram till att det nog är jag som har dålig kondis. Fick mycket hjälp och tips av kim, uppskattas! Vi böt häst ett tag också, så roligt att prova på något nytt. Curry är ju gör go, även om han är hög som ett hus. Haha. Blir ridhuset imorgon också, härligt!

Nu har jag nyss ätit. Nu blir det plugg för hela slanten. Har naturkunskaps prov imorgon, skit svårt om du frågar mig. Tänkte försöka skriva klart svenskan också. Någonstans i högen lär man ju börja. Blir nog en hel del plugg i helgen också. Hatar sånt, på helgerna ska man vara ledig från skolarbetet. Men icke!! Men klockan nio tänker jag ta paus och kolla på "tomten är far till alla barnen" som går på tv, mysfilm!!


Dag 15: En bild som alltid får mig att le.


kom ihåg lista!

Detta ska göras innan jullovet:
Naturkunskaps prov
Svenska PM
Matte prov
Judendomen prov
Sjukvårds inlämning
Historia hemprov
Historia uppgift x2
Sjukvårds frågor

Så himla underbart! Var tvungen att skriva upp det här för här är det ända stället det komms ihåg. Och måste säga att jag älskar när lärarna kommer nu och säger att man har lite rester. SÅ KUL!


Räcker med plugg nuu

Nu får det räcka med plugg för ikväll, eller ska läsa lite innan jag lägger mig ikväll. Men nu tänker jag unna mig lite pepparkakor och oth. Känner mig helt slut så får ändå inte in något i huvudet. Ibland går det ju bara inte.


Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek


Min kärlek


skoltrött yeah

Hata vintern! Kunde rida ut en liten sväng, gick att trava typ 10 meter, sen var det för halt. KUL! Glad att det löst sig med ridhus avgift och sånt iallafall så nu får jag rida i ridhuset. Så nu ska vi komma igång igen. Blir dock ingen julklappshoppning på lördag. Känns inte rätt så.

Nu ska jag försöka lära mig lite matte. Måste göra prov imorgon!! Måste börja plugga på naturen som jag har prov på fredag. Sen har jag en massa inlämningar att göra också innan måndag. Fan va jag älskar skolan!


11.12.14

Nyss haft prov som inte gick överdrivet bra, nu håltimme i en timme och sen ska man väl få massa skäll av läraren igen. Ikväll blir det plugg för hela slanten, hoppas det blir ridhus också. Ingen dag att hurra över precis!!


!


-


Grattis ängla farfar!

Grattis farfar på 87-årsdagen! Känns fortfarande konstigt att jag aldrig fick träffa eller lära känna dig. Vi delar ju trots allt samma blod och gener. Jag hoppas du tar hand om farmor där uppe och att ni har det bra tillsammans. Önskar ni båda var här nu. Mina änglar!


11.12.13

Feeett coolt datum, 11 12 13! Haha. I natt sov Dannis här, vi pluggade, pratade massa och kolla oc igår. Mysigt sådär på en måndags kväll. Skola mellan nio och halv tre idag. Mysigt med luciatåg i skolan!

Fixade bara stallet idag, går inte att rida någonstans. Suger! Men hoppas på att rida i ridhus imorgon. Skulle vara så skönt. Har inte bestämt mig om lördagen än heller.

Nu har jag pluggat heeela kvällen!! Har hur mycket som helst nu innan lovet, tar död på mig. Men bara att bita ihop, även om det suger!! Nu ska jag plugga mer och kolla på twilight som går på tv. Puss på er!

du faller för den som sårar dig, och är blind för den som skulle kunna dö för dig


Dag 13: Favorit citat

"Hoppet är det sista du förlorar!"


Dag 12: En puss-eller krambild


Som håkan sa jag hatar att jag älskar dig


trött tjeeeej

Mysdag på landet. Fika, mat, långpromenad och massa bus med Beppe i snön. Nu har jag pluggat och kollat oth hela kvällen. Nu ska jag dricka lite te och vänta på beck, får se om jag orkar kolla för jag är så sjukt trött!! Bara att tagga för en jobbig skolvecka, vill inte men bara att bita ihop!


Dag 11: 5 mål i livet

  • Ha en hästgård
  • Bo någon annanstans, tex USA eller Stockholm
  • Bli polis
  • Få barn
  • Vara med i en film

11.12.11

Klockan var ställd på halv sju imorse, och jag gick faktiskt upp! Kände mig riktigt duktig!! Var i stallet efter sju, underbart att vara där ensam på morgonen när hästarna är så goa. Red över till ridhuset, gick rätt bra. Hennes kondition är inte den bästa, men den ska bli bättre och muskler ska byggas. Hoppade några skutt också. Träffade världens gulligaste hund sen i stallet, vill haa! Finns inget bättre att vara klar i stallet redan klockan tio.

Nu har jag varit duktig och tankat bilen, allt för att få ha den i veckan. Haha. Nu ska jag äta frukost och sen ska vi åka ut till mormor och morfar. Morfar fyller år så ska fira honom. Sen blir det hem och plugga en massa. Söndagsångest is the shit


Fina älsklingen!


To lose somebody

Något jag har lärt mig den senaste tiden är att väldigt fort kan du förlora någon viktig i ditt liv. På ett litet ögonblick kan allt förändras. Från att någon har funnits i ditt liv en längre tid, kanske hela livet helt plötsligt inte finns vid din sida längre. Det behöver inte vara döden det slutar med, utan det kan vara en kärlek eller en vänskap som tar slut. Vad det än är som du förlorar så är det väldigt jobbigt. Det är alltid jobbigt att förlora. Men antagligen så är det så hela livet, du kommer alltid förlora något eller någon.

Den senaste tiden har jag sett många i min närhet förlora någon i sina liv. Och insett att allt vi egentligen kan göra är att njuta av livet, för en dag så kan det vara helt förändrat. Men jag vet att vad som en händer, så klarar man det om man bara vågar gå vidare, vågar vara glad igen, det kan ta lång tid innan man klarar av det, men till slut så kommer den dagen då man har gått vidare. Har man bara lite hopp inom sig, så klarar man allt.


Nattinlägg

Blev en myskväll idag igen med min fina Dannis. Vi kollade film och så. Rätt skönt med en softis helg ändå. Men hoppas på mer ös nästa helg :)

Nu ska jag kolla på lite oth och sen sova. Funderar på att gå upp tidigt imorgon och åka till stallet, finns ju inget bättre än att vara i stallet på morgonen. Får se om jag tycker lika imorgon när klockan ringer :) Haha. Godnatt på er gullungar!

 


11.12.10

Sög ju att Amanda vann igår, blää! Fast går ju alltid bäst för tvåan så Robin kommer lyckas ändåå!

Idag tog jag en lång sovmorgon, inte likt mig. Sen åkte jag ut till stallet, skrittade ut barbaka en sväng. Mysigt :) Var superhalt överallt så gick inte att göra så mycket mer.

Har varit till sorf och kollat på deras lucia show, super mysigt :) Roligt var det också! Saknar us lite faktiskt! Ikväll har jag och syster gjort pepparkakshus. Om vi säger såhär, jag kommer nog aldrig göra om det igen!! Fulaste jag sett. Haha! Brännde mig såklart också, gör så jäääkla ont!

Nu har jag duschat och ska dricka upp mitt te. Sen träffa Dannis, blir troligen en hemma kväll idag också.

Har massa bilder från dagen, men orkar inte lägga in dom!

Dag 10: Din msn profilbild.

Jag använder inte msn, sorry!

Idol mys!

Ikväll blir det idol mys med Dannis, mysigt! :) Bäst för er alla att Robin vinner!! Nu ska jag vänta på att hon kommer. Hoppas ni får en bra kväll! Pusss


11.12.09

Äntligen fredag!! Har verkligem längtat, behöver helg. Blir ju inte sämre utan att vi slutar halv tolv heller. Nu har jag nyss kommit hem från stallet, är hur blöt som helst! Mysigt med spöregn i december. Gick inte att rida så mycket pga underlaget heller, suger.

Nu ska jag sätta på mig torra kläder och dricka te, och kolla på one tree hill :)) Puss


Dag 9: En bild från din förra sommar


Sommaren 2010, tycker vi var riktigt snygaaa! Haha


skönast ever


faller ner från himlen som en trasig ballong


Dag 8: Gammal och ny bild på mig själv.




Bjuder på det! Haha


11.12.08

Hemma idag, mår inge bra. Blä! Hoppas på att jag mår bättre senare för jag skulle verkligen behöva rida idag! Men vi får väl se. Har kollat på oth hela förmiddagen, love it. Nu ska jag plugga lite och sen fortsätta med underbara oth. Hoppas ni får en bättre dag än mig! Puss babe


natti natti

Nu är jag hemma, klara mig utan att besöka diket! Överträffa mig själv lite. Haha. Har haft en myskväll hos min saknade vän carro, mysigt! roligt att träffa henne :) Saknar det där stället!!

Nu ska jag dricka te och sen blir det sängen! Natti natti på er.


we would be


11.12.07

Började med att man fick en liten chock när man vakna idag och det var vitt ute! Orkar inte ed snö! Men får hoppas den försvinner nu och så kan den få komma tillbaka till jul. Hade baldans hela förmiddagen, små segt. Man får ju ångest över det där, blää! Slutade vid halv tre.

Har varit till stallet och fixat. Gick inte att göra något idag då hon inte hade fått nya skor än pch kändes inte så smart att rida då i det här vädret. Men imorgon då måste skorna vara fixade och då ska jag rida!! Mormor och morfar var nyss här, fick en välbehövlig present för körkortet. Glädje! :))

Nu ska jag softa lite. Sen ska jag åka till en saknad vän! Puss på er!


Dag 7: Bild på en tid jag saknar




Kunde inte vilja bara en bild, men tre!


empty heart

Den här dagen skulle varit våran. Men här sitter jag ensam. Helt tom..


Dag 6: Fakta om mig själv

Jag är en 18-årig tjej i mina bästa år. Bor i silverstaden. Går sista året på gymnasiet där jag läser omvårdnad. Mitt ljus i livet är min häst majsan, som jag tränar och tävlar med. Jag gillar även att vara med mina underbara kompisar, shoppa, oth och party. Har stora drömmar, lite för stora kanske. Jag är en glad och envis tjej.


otroligt snygg biild, I know!


I´m torn


He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man I adored
You don't seem to know
Or seem to care what your heart is for
Well I don't know him anymore
That's what's going on
Nothing's fine I'm torn


11.12.06

Jag klagar inte över att börja klockan ett! Men dum som man är gick man upp tidigt och åkte ut till stallet och fixade. Gick inte att longera, var stenhårt på ridbanan så. Suck! Men har varit duktig och varit och tankat själv för första gången i mitt liv, inte dåligt!

Nu har jag ätit en bra frukost och tänkte dricka lite te och kolla på lite oth innan jag ska dra mig mot skolan. Hoppas ni får en bra dag! Puss


Dag 5: Är ditt liv som du vill ha det?

Jobbig fråga.. Det kan ju alltid bli bättre liksom. Men man får gilla läget och göra det bästa av situationen. Kan inte säga mer än så.


In the end..


11.12.05

Skönt att gå upp halv sex idag för att köra mamma till jobbet, kommer nog bli så hela veckan. Allt för att ta bil vet ni! Haha. Men somna som tur var när jag kom hem, sov lite för länge för vaknade en halvtimme innan jag skulle hämta Alexandra. Lyckat liksom! Haha. Har varit en rätt soft dag i skolan, fick sluta tidigare också.

Åkte till stallet direkt. Glad man blir när hon har tappat en sko till!! Det där med hårdkörning verkar ju inte vilja funka. Fan! Åkte och hämtade mamma direkt. Sen har vi varit ute och gått i kylan. Hämtade mitt körkort också :D Wiee! Skönt att slippa ha passet!

Nu ska jag skriva pm, sen blir det oth resten av kvällen. Underbart! Börjar klockan ett imorgon, man kan ju inte klaga precis!:) Men nu ska pm göras. Puuss!!


One more time


För låten gick rakt in i hjärtat


11.12.04

Dagen har bestått av stallet och en massa one tree hill. Har kollat på två skivor, inte dåligt liksom. Har hunnit gråta hur mycket som helst under som skivorna. Dumma oth! Nu ska jag kolla lite på beck med syster, sen blir det ett avsnitt av oth igen innan jag ska sova! Ni får kalla mig nörd. Haha. Puss på er!


Dag 4: Dagens outfit

Inte min grej det här precis. Och allra helst inte idag när jag gått i mjukis kläder hela dagen. Hehe, sorry!

För han flyger iväg som ett pappersflygplan!


11.12.03

Trött tjej här, även om jag tog en sovmorgon. Men har nyss kommit hem från stallet, longerade lite. Hon hade tappat en sko så ville ta det lite lugnt då. Skapligt lack man blir. Jag som vill komma igång!! Blää

Nu ska jag kolla på Svensson Svensson och dricka te. Inte så härligt väder ute! Får se vad som händer ikväll. Skulle vilja göra något kul och galet, men vi får väl se :)


Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv


Syster min, bäst är hoon!


Strike

Har nyss kommit hem från västerås..för andra gången idag. Var och bowla på strike med Dannis, Alexandra, Jocke och Lövet. Roligt!:) Men tänker inte ens nämna vem som kom sist. Sen blev det lite små kaos, men det löste sig till slut och slutade med att vi åkte hem. Haha rolig kväll iallafall!

Tidigare idag slutade vi halv tolv. Då åkte jag, Alexandra och Dannis till västerås för lite julshopping. Fick inte med mig något hem. Men hittade första julklappen här hemma i sala. Nu är jag sjukt trött, man blir väl det av att ha kört tre sträckor till västerås på en dag. Haha. Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska kolla på oth eller sova, men det lutar åt sängen. Puss!

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning


Dom här tjejerna vet nog verkligen ALLT om mig, till och med lite för mycket. Kanske inte är så konstigt eftersom jag berättar allt för dom men.
Har kännt båda två nästan hela livet. Wille vet en hel del hon också! Mina pinglor ♥


11.12.01

Helt otroligt att det redan är December! Årets sista månad liksom. Herregud va fort det går! Bara 23 dagar kvar till julafton ju!!

Dagen började med klädsim, såå jobbigt! Underbart skönt att ta av sig alla blöta kläder efter, haha. Sen blev det frukost i skolan, mysigt :) Slutade efter två och då blev det stallet nästan på en gång. Så underbart att kunna köra dit själv!! Red lite på ridbanan i stormen, piggilin till häst!

Nu ska jag lägga mig och kolla på oth med en kopp te! Puss på er


fem år

Idag är det fem år sen vi köpte Majsan. Då hon blev min på riktigt. Kommer ihåg när vi var påväg ut till Armanbo och jag hade mycket pengar i handen, det kädes som vi åkte i flera timmar. Sen skrev pappa massa papper och så, sen när han hade skrivit på det sista pappret så sa Anette "Ida, nu är hon din!". Jag sprang ner till stallet och där stod hon, min egna lilla häst. Kom kom fram till mig och såg jätteglad ut. Har nog aldrig varit gladare. Bästa dagen i mitt liv.




Din facebook profilbild


hehe


Gör som alla andra

Dag 1: Din facebook profilbild
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig och en kort beskrivning
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv
Dag 4: Dagens outfit
Dag 5: Är ditt liv som du vill ha det?
Dag 6: Fakta om mig själv
Dag 7: Bild på en tid jag saknar

Dag 8: Gammal och ny bild på mig själv.

Dag 9: En bild från din förra sommar

Dag 10: Din msn profilbild.

Dag 11: 5 mål i livet

Dag 12: En puss-eller krambild

Dag 13: Favorit citat

Dag 14: En bild som för mig betyder kärlek

Dag 15: En bild som alltd får mig att le.

Dag 16: En bild på dig och ditt/dina syskon

Dag 17: En bild på dig och nån du älskar


RSS 2.0