24 Oktober

en månad kvar till min födelsedag och två månader till julafton.
mysigt att äntligen ha något att se fram emot!

In the end we only regret the chances we never took

 
Min första lediga dag på väldigt många dagar, hade tänkt mig lite sovmorgon men blev träning i ransta halv nio istället. Men var riktigt skönt att vara dit tidigt! Det gick riktigt bra! M tyckte markarbetet hade blivit mycket bättre på en vecka, så det var super skönt. Hoppningen var klockren. Fick fina kommentarer om min lilla ridtravare.
 
Var ut till L på en gång. Blev hoppträning för Sara, bästa hon. När jag fick ordning ordentligt på alla grejer så kändes det kanon bra! Så nu känns det bra med båda pullorna inför helgens tävling :)
 
Har varit till Västerås idag med Alexandra, blev väldigt många timmar där men det var mysigt! Fick med mig lite saker hem så det var ju super, fast dock inget till i helgen men det löser sig väl. Nu ska jag mysa lite med familjen, blir lite jobb imorgon. Puss
 

*

"Nu litar jag inte på någon, vill inte låta någon komma nära och
vågar inte tro att det finns någon för mig"

just wanna be young forever

 
Nu är jag i en period där allt känns deprimerande, antagligen hösten som har stor påverkan. Mina dagar går åt till hästarna och något jobb pass då och då. Men jag vill ha något mer. Det är inte såhär jag vill att mina dagar ska se ut. Ångesten av att inte veta om man ska jobba eller inte, om man får tillräckligt med lön och vilken väg man ska välja i framtiden. Alla frågor och ångesten tar död på mig.
 
Jag vill bara hitta ett jobb jag trivs med eller hitta en annan väg till en lyckad framtid. Jag vill ha något att se fram emot. Nu rinner veckorna bara iväg utan varken bu eller bä. Jag vill bara ha ett stort ljus i det hela.
 

I LOVE YOU


13 oktober

Godkväll på er, det var inte igår! Jag lever iallafall. Dagarna går åt till hästarna och lite jobb då och då, ett fast och roligt jobb skulle jag inte tacka nej till. Usch jobbigt det där, men ska väl försöka hitta på något annat snart. Går inte att ha det såhär så länge till. 
 
Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen. Efter det blev det frukost på johanssons och solning med Alexandra, mysigt! Sen ut till L för en uteritt och fix inför tävlingen imorgon. Håller tummarna för att det ska gå bra! Resten av kvällen har jag varit ute hos M som fick gå ett pass på ridbanan. Hade även in alla hästar och fixade. Min andra lördagkväll som spenderas i stallet, men det gör inte så mycket. 
 
Nu ska jag kolla lite gossip girl som jag för övrig har blivit total beroende av, älskart! Hoppas ni får en bra lördagskväll, puss och kram! 
 

RSS 2.0