11.11.30

Äntligen, så är körkortet mitt!! Skapligt jobbigt det har varit att inte säga till någon om allt. Men nu så! Nu ska jag aldrig öppna teoriboken igen och behöver aldrig sitta nere vid nisses. Såå underbart!! Kan inte fatta det riktigt. Awesome känsla att köra ensam! Wihooo!

Var till skolan ett tag, bara två lektioner. Sen blev det donken direkt efter, självklart ju! Sen blev det stallet, longerade lite. Kändes lite konstigt att kunna åka dit själv. Haha.

Nu har jag varit och handlat med mamma. Och nu tänker jag lägga mig och kolla på oth. Är hur trött som helst!


Köööörkooort!!!!!


JAG HAR KÖRKORT!!!!
Känns helt sjukt, men sååå underbart!


.


11.11.28

skriver bara två saker:
1.
Jag kunde ha slagit ihjäl mina kääära vänner idag! Stans drygaste och nyfiknaste personer. Bara ren tur att jag lät bli! Dumma ungar
2. Jag är sjukt trött! Och nu tänker jag börja kolla på sjätte säsongen av oth och skita i allt plugg!

Första snön

Alla som har facebook kan ju knappast ha missat att första snön har kommit. Säger bara en sak, den kommer inte ligga kvar och jag vill inte ha snöööö!! Bläää


11.11.27

Hottan igår var ju lyckad! Äntligen var det min tur, verkligen på tiden! Jag hade roligt och dansade en massa. Tappade rösten lite halvt också, betyder att man haft kul.. eller hur? Hehe.

Idag har jag kollat på horse show på tv, tråkigt att inte vara där. Sen ut till stallet och fixa, blev ingen ridning var så tråkigt väder. Gulliga Kim hade mockat åt mig, vilken lycka! Pussade lite på älsklingen iallafall. Sen ner på stan på julskyltning, vilken stämning liksom. Eller inte. Fick med mig två bhar hem iallafall, inte helt fel.

Har hunnit kolla lite på oth också, jag dör för att det är så braa! Nu tänkte jag gå och lägga mig, är hur trött som helst. Känner att jag skulle behöva sova rätt många timmar. Godnatt på er!


11.11.26

Blev många timmar i stallet idag. Red och fixa åt två hästar, sen snygga jag till mina grejer lite. Majsan fick gå ett dressyrpass på ridbanan, super fin var hon! Underbara häst. Sen red jag min lilla älsklings ponny YoYo, som också fick gå lite på ridbanan. Komemr inte ihåg senast jag red ponny, länge sen var det iallafall. Hade nästan glömt bort hur envis han är. Haha skrutten!

Sen var jag ner på stan en sväng med mamma, fick med mig en t-shirt och ett nagellack. Nu kommer snart Dannis och sen kommer dom andra tjejerna senare. Ikväll blir det min FÖRSTA UTGÅNG!! Skapligt taggad! Woow.


11.11.25

Vaknade och var hur trött som helst! Vi båda hade lite svårt att komma upp. Men vi kom upp till slut! Kommer till skolan och får veta att första lektionen är inställd, lite små segt men ändå rätt bra då jag passade på att gå till nisses. Sen tillbaka till skolan, slutade halv tolv.

Åkte ut till stallet på en gång. Red ut med Dannis i blåsten med en överdrivet pigg häst. Lite smått drygt när vi inte fick över våra hästar över bron. Men till slut såå :) Hon blev rätt fin till slut iallafall!

Nu sitter jag här och softar lite. Ska snart ta en varm dusch, fryser som tusan! Ikväll ska jag ut och äta med Alexandra och Dannis, jättemysigt!:) Tänka ta vara på min myndighet för första gången, wow! Får se vad vi hittar på sen.


min födelsedag

Dagen har varit jättebra! Började med att familjen kom och sjöng, fick paket av dom. Fick två oth boxar (wiiie), en söt liten apa, shotglas, berlock, tavla. Älskar att gå upp på morgonen när det är ens födelsedag!

Gick i skolan till två. Var ut till stallet och fixade, hon fick vila idag. Sen hem och fixa tårtor och städa lite. Sen kom mina tjejer, fick lite roliga saker av dom. Knäppisar ♥ Sen kom mormor, morfar och allan också. Blev fika och tårta. Sen kom moster, faster, farbror, kusin och fia. Blev fika igen, ibland får man lyxa till det. Roligt att träffa alla!

Ikväll har jag, tjejerna och jocke varit till spökhuset i molnebo. Räddaste tjejerna! Aldrig varit med om värre. Mycket skratt blev det för min del iallafall. Blev en sväng till kila också. Bra avslut på min födelsedag. Dannis sover här i natt då hon inte vågar sova hemma efter kvällen. Haha.

Kunde inte haft en så mycket bättre dag. Fina presenter och bra sällskap! Känns riktigt jäkla bra att vara arton måste jag säga!! ÄNTLIGEN LIKSOM. Men som min klasskompis sa: "du kommer ju ändå vara lillskiten i klassen", kändes ju kul att höra när man äntligen fyllt år. Haha. Tack till alla som gjorde min dag! Puss


18 åååååååår!!!


MIN DAG ÄR HÄÄÄR
Jag är 18 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bye seventeen, Hello eighteen


Fyra minuter kvar! Jippiiiii


Sista dagen som sjutton

Körlektionen gick riktigt bra, kul att köra med JoAnna igen! Ikväll har jag gjort en tårta till imorgon, hoppas den blir lika god som den brukar vara när Alexandra gör den. Håller tummarna! Och så har jag städat och duschat.

Nu är jag äntligen klar med allt och ska bara njuta av sista tiden som sjutton. Sista tiden som barn. Sista tiden som mamma och pappa bestämmer över mig. Sista tiden som omyndig helt enkelt. Lite små läskig faktiskt. Jag som vill vara barn jämt. Men icke sa nicke, jag blir ju fan myndig!! WOW


Liten tjej, blir till stoooor


I acted like it wasn´t a big deal, when it really was breaking my heart


11.11.23

Har hunnit varit till skolan en stund, hade bara en lektion och då gjorde vi inget. Dom andra två fick vi jobba hemma på. Skönt!! Har även hunnit varit till stallet också, red lite på ridbanan. Hon var pigg och fin! Skönt att ha stallet gjort redan halv ett. Mindre skönt att mina ridstövlar gick sönder, blää.

Nu ska jag snart ner till nisses och sitta lite vid datan. Sen blir det lektion också, roligt :) Sen ska jag hem och städa och baka. Helt okej dag liksom!


Om mindre än tolv timmar är det min födelsedaaaaag!


veckans babee



11.11.22

Tisdag är lika med seg dag, men har hunnit med rätt mycket ändå. Skolan, nisses, ridit barbacka och handlat. Bra gjort! På idrotten i skolan visade jag klart och tydligt vem som var klassens kung! Hehe, eller? Fick en smäll av pullan också, det tackar vi för ;) haha! Har handlat tills på torsdag, blev en del grejer om man säger så. Men man fyller ju bara arton en gång så. TVÅ dagar kvar nuuuu.

Nu ska jag softa hela kvällen! Låter rätt skönt tycker jag :) Puss!


hjärtskärande


mot skolan!

Fick jobba hemma på första lektionen, så blev hemma ett tag till.
Nu ska jag dra mig mot skolan! Efter skolan blir det nisses.
Ha en bra dag.


But what if..


11.11.20

Sov lite för länge idag, men ibland måste man väl..I guess. Var ut till stallet nästan på en gång. Red på ridbanan, blev lite hoppning. Var jättelänge sen vi hoppade så det var på tiden. Glädjen var hög hos oss båda! Såå kul. Majsan var på super humör och hoppade som tusan. Vilken pingla jag har :)

Sen har jag varit och kollat på lite innebandy. Har bakats i huset hela kvällen! Bullar och kakor, här ska det bli kalas ska ni veta! Haha. Nu ska jag snart fortsätta kolla på beck och ladda för en ny vecka. FYRA dagar kvar!!


Grattis på födelsedagen min fina vän


Grattis på din dag vännen!
Som vi har längtat och äntligen är dagen här.
Hoppas du får grymt kul ikväll!!
Kärlek till dig min fina


Sista lördagen som sjutton!!

Nu är jag hemma, sminket är borttaget och mjukiskläderna är på. SKÖNT! Kvällen har varit bra, så länge den varade. Roligt att träffa Lisa!..Och dom andra också såklart! Tråkigt att behöva lämna dom så tidigt, men aja.

Kom nyss på att det här är min sista lördag som sjutton! Inte illa. Sista helgen jag måste sitta hemma medans andra går ut. Inte lite bra det känns!! För om en vecka dansar jag fötterna av mig på krogeeeen

Nu blir det sängen och en bra film! Puss puss


on the bus!

Känslan av att vara 17 år och sitta på bussen hem halv elva. Eftersom alla ska ut och dansa helaa natten och för att det inte går några bussar senare. MEN om en vecka är det min tur!! Så jag klarar mig nog ett tag till. Får se vad som händer väl framme i sala! Puuuuss på er :*

11.11.19

Sov i nästan elva timmar i natt, riktigt skönt! Var ut till stallet på dagen, red på ridbanan. Hon var finis! Nu har jag duschat, rakat benen och haft ansiktsmask. Plötsligt lite fräschare! Nu ska jag måla naglarna. Snart kommer Dannis och då ska jag locka håret på henne och fixa oss. Hoppas på en bra kväll i västerås! :)


Blondie is the shit

Tyckte jag var riktigt duktig som hade sovmorgon till tio, men istället för att sova så åkte jag till nisses vid åtta. Stjärna i kanten till mig. Var till skolan och gjorde prov som gick mindre bra. Sen var det HELG som gällde!

Var ner på stan med Dannis en sväng och fixade :) Sen var jag och klippte mig och fixa utväxten hos söta Linn. Riktigt blond blev jag, och klippte av nästan tio centimeter!! Inte dåligt av mig. Men var skönt att bli av med lite hår faktiskt. Nu luktar mitt hår hur gott som helst, love it!

Var ut och fixa stallet bara. Hon fick vila idag. Men blir hårdkörning i helgen. Ikväll blir det hemmamys med idol. Imorgon ska Lisa firas!


Ensam i datasalen

Jag skippar sovmorgon och sitter mycket hellre vid nisses! Hehe


EN VECKA


EN VECKA KVAR TILL MIN DAAAAG!


11.11.17

Dagen började med nationella i svenska, kändes rätt bra så hoppas på det också. Slutade halv tio, riktigt skönt! Då blev det nisses på en gång. Satt där ett par timmar och sen ut till stallet och rida en superfin häst på ridbanan. Nu är jag äntligen hemma!

Ska ta det lite lugnt ett tag och sen tillbaka till nisses igen, måste fixa den där skiten nu. Går inte därifrån fören det är klart!


love of my life



11.11.16

Lite små rolig dag, vi gjorde ju bort oss lite smått. Haha. Slutade lite tidigare idag, alltid något. Blev Nisses på en gång, satt där ett par timmar. Hårdkörning! Sen ut och fixa stallet. Blev ingen ridning. Jobbigt för mig, men M tyckte nog det var rätt skönt. Längtar tills vi kan komma igång helt ordentligt igen.

Ikväll blir det plugg för hela slanten. Körkortsteori och naturkunskap, vilken höjdarkväll alltså! Me bara att bita ihop jao!


Be strong


Håltimme is the shit

Seg onsdag! Bara tre lektioner men ändå går man till halv tre, känns ju sådär. Nu- håltimme i en timme, wow liksom. Efter skolan blir det nisses hela eftermiddagen. M får troligen vila idag. Puss på er


bad stuff happens anyway


11.11.15

Vaknade hos Alexandra. Sen blev det körlektion innan skolan. Gick riktigt bra idag, nöjd med mig själv. Kul när det går bra! Nu längtar jag att få köra med J snart igen, även om det har varit jättebra att få köra med någon annan. Skolan rullade på som vanligt.

Red ut med Dannis :) Blev lite stressigt, men det visade sig att jag stressade helt i onödan eftersom jag är så OTOLIGT klantig! Ibland blir man ju galen på sig själv. Hopplös liksom! Blev inget nisses som planerat. Blir att sitta där hela eftermiddagen imorgon.

Har varit duktig och varit och handlat med mammsen. Nu ska jag dejta körkortsboken och sen blir det en dusch, är på tiden om man säger så. Puss så längre!


Måndagsmys


Nu ska jag gå upp till min älskade vän! Blir en myskväll och blir kvar där över natten.
Kommer inte ihåg sist vi hade en riktig myskväll. Så det ska bli roligt!
Puss på er!


I wanna see you cry, bitch


11.11.14

Då var en ny vecka igång! Kommer inte bli den roligaste veckan med tre prov, ett redan gjort. Mindre roligt om man säger så. MEN bara ett halvår kvar nu så ska nog överleva.

Slutade runt två, då blev det nisses ett tag. Sen ut till stallet, jag och mamma gick bara en sväng med henne. Rätt skönt ändå! Nu ska jag snart äta. Sen ska jag dejta körkortsboken med lite te. Puss!


Pappa ♥


Jag älskar dig, bästa pappa


11.11.13

Var till stallet på förmiddagen, red ut en liten sväng. Skönt att vara där ute rätt tidigt, finns nog inget bättre än att vara själv i stallet då. Hem en sväng och sen ut till mormor och morfar, moster och dom var också där. Knasiga kusinen! Vi åt och fikade massa, mysigt! Körde själv där ute, skulle flytta bilen. Skapligt grymt det kändes! Längtar sjukt efter körkortet!!

Nu blir det plugg och oth hela kvällen. Men innan jag sätter igång med det så blir det en stor kopp te!


11.11.12

Blev en oplanerad sovmorgon idag, inte braa! Åkte ut till stallet nästan på en gång. Blev ett hårt pass på ridbanan, super fin blev hon! Min lilla älskling :) Blev erbjuden en rolig sak också! Sen blev det städning och tvättning av utrustning. Duktig tjejer!

Har nyss kommit hem från en promenad, kallt men skönt. Nu ska jag dricka lite te och sen städa rummet. Det behövs verkligen, får gå slalom mellan alla grejer på golvet. Kvällen är oplanerad, får se vad som händer. Skulle kanske vara skönt att bara vara hemma, då det kommer bli ös flera helger i rad. Vi får väl se! Om två veckor gör jag debut på krogen, inte illaa!


Friday I´m in love

Idag gick jag bara i skolan till halv tio, hur skönt som helst! Sen har jag varit till västerås och gjort halkan. Skitkul var det verkligen!:) Roliga tjejer också! Nu är man lite yr, men vaaad gör det!

Har varit och ridit en sväng på ridbanan, hon var fin :) Ikväll blir det hockey och bowling med tjejerna, roligt! Får se vad kvällen slutar. Nu ska jag byta om, puss!


11.11.11/11.11

Wow! Skapligt coolt att det är 11.11.11/11.11, det här inlägget kommer publiceras nästan precis då. Säger bara stort grattis till alla lyckliga som gifter sig idag! Och till alla andra, make a wish!


11.11.11

Nu har jag historia, har bara det idag. För jag ska iväg till västerås och köra halkan. Ska bli riktigt kul då alla säger att det är roligt! Får väl se hur det går :) Sen ska jag hem och rida hästen, ikväll blir det tjejerna :) Puss


11.11.10

Torsdag är inte den roligaste dagen precis, men den har ändå varit rätt bra. Inte varje dag man vinner en tävling och vilket pris också. Haha. Körde lektion på morgonkvisten, gick riktigt bra även om jag hade en annan lärare, bara tillfälligt med roligt att höra andras åskter också. Börja ordna sig med matten också, skönt! Vi har även bytt PA, det här kommer bli skitbra känns det som :) Slutade en halvtimme tidigare!

Efter skolan blev det nisses, som vanligt! Har varit till stallet och lägenheten. Faster kommer hem imorgon så har städat lite. Ikväll ska jag försöka hålla mig borta från oth! Har knappt inga avsnitt kvar, lär beställa nya.

IDAG ÄR DET TVÅÅ VECKOR KVAR TILL JAG FYLLER ARTOOON!!


Everytime I try to fly

Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

At night I pray
That soon your face will fade away

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

.


11.11.09

Dagen har varit helt okej. Softade mest i skolan, bäst att göra det på jobbiga lektioner. Haha. Åkte till sjukhuset i Västerås så missade sista lektionen. Gick väl bra där, håller tummarna för att det ska gå bra nästa gång..Känns som min framtid hänger på det! Körde både dit och hem, gick kanoners!

Skulle vara duktig att sitta på nisses idag också, men såklart så fanns det ingen data ledig. Suck! Men rätt skönt ändå :) Åkte ut och red på ridbanan istället.

Kvällen kommer bestå av dusch, ansiktsmask, oth, te och pepparkakor! Och körkortsboken, såklart. Mysig lilllördags kväll!

But nothings gets you back now


I often cry
And what will I do without you
All the memories, the good and the bad
But nothings gets you back now


I always wanna be the little girl



Måste erkänna att jag börjar få lite ångest över att fylla arton. Jag längtar verkligen efter att få gå ut på krogen och få ta körkort! Men det känns som jag börjar bli så gammal, jag är inget barn längre. Och det skrämmer mig. Tiden går så himla fort, tycker inte det var länge sen man började på högstadiet. På senaste tiden har jag tänkt mycket på Magnus Ugglas låt "Första gången". Galet vad den stämmer alltså! Önskar jag hade fattat det tidigare.


Lose someone completely


11.11.08

Skolan rullade på som vanligt, slutade vid halv tre. Då blev det nisses, gick väl inge vidare idag heller. Dumma teori, men fler som har sagt att det brukar vara svårt med repitionen så. Bara att köra på.

Red ut i mörkret med Dannis. Skapligt galna vi blev, vilka idioter det finns. Men till slut lugna vi ner oss lite iallafall :) Haha. Nu ska jag dricka te och kolla tv. Sparar oth till lite senare! Hihi


Jag är små kär i kim källström


Wow!


sometimes


11.11.07

Då var man tillbaka till skolan igen, blä! Sjukt svårt att komma upp imorse.Men skolan var rätt soft, kollade bara på film och fick sluta rätt mycket tidigare. Satt på nisses ett tag. Sen ner på stan en sväng, köpte torr schampoo och hoppas på att det fungerar lika bra som jag hört. Bokade även en klipptid!

Majsan fick vila idag. Har varit ut och gått en sväng med Alexandra :) Har kollat oth också såklart. Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollsgalan! Hade varit grymt att varit där, men tv duger bra det också :)

*


Önskelista?!

"Vad är det meningen att man ska önska sig när man fyller 18? Körkort, bil och lägenhet..Körkortet får jag redan betalt, en bil känns för mycket begärt och tror faktiskt inte jag är redo att flytta hemifrån än. Det känns som man vill önska sig något speciellt, blir ju ändå myndig. Jag vill kunna tänka tillbaka på min 18-årsdag och komma ihåg vad jag fick. Kunna säga: Ja men den fick jag när jag fyllde 18! Men frågan är ju bara vad!?"

Det har varit svårt att få ihop en önskelista, ovanligt nog. Svårare än vanligt. Har man redan allt eller? När man för engångsskull får önska sig något, då kommer man aldrig på vad. Har skrivit tre saker på min önskelista nu. Men jag behöver lite mer tror jag, är till julafton också så. Så nu tycker jag att ni ska hjälpa mig lite!

Kan inte sluta grina..


-


Om jag visste att jag fick, så skulle jag aldrig sluta


Min helg

Jag har inte hunnit med bloggen i helgen, men hoppas ni överlevt ändå. I fredags var det studentfest, riktigt roligt hade jag! Blev inte så mycket bilder men. Roligt med maskerad, alla var mer eller mindre fina. Haha. Natten slutade med att jag och Dannis sov i lägenheten.

Igår sov vi lite för länge, men det behövde vi nog. Men ni som känner mig så hade jag ångest som tusan när jag vakna och kollade på klockan, usch. Tog det lugnt ett tag och sen ut till stallet och rida en liten sväng. Sen slutade kvällen med myskväll i lägenheten, sen hem och sova.

Idag sov jag för länge, igen! Trött tjej antar jag. Har varit ut till stallet, red ett dressyr pass på ridbanan. Jättefin var hon! Skapligt svettigt, så lär ta en dusch nu. Puss på er


11.11.04

Dagen har rullat på bra! Lite för bra kanske..Det kan aldrig gå en hel dag då allt går bra, så frågan är bara vad som kommer gå fel. Den som lever får se! Idag har jag ridit en super fin häst, fixat stallet åt dannis, kollat oth och duschat. En sak fick mig riktigt glader, wiie!!
Snart kommer min personliga stylist! Haha. Hoppas på att jag blir skapligt snygg iallafall, men litar på stylisten! ;) Ikväll är det första studenfesten som gäller!!! Maskerad är teamat, hoppas på att min sak blir lika bra som jag föreställt mig! Nu ska jag taagga lite, puuuusss!

!!


11.11.03

Dagen började med körlektion, gick riktigt bra! Körkortet närmar sig med stormsteg, wow. Sen blev det en heldag i västerås med familjen. Var till nya gallerian på erikslund, eller den är väl inte så ny längre men har ju inte varit där innan såå. Fick med mig en del grejer hem, inte varje dag jag unnar mig själv nya saker. Men nu var det dags!

Majsan fick vila idag. Kul att jag knappt kan gå för jag har sånt jäkla skavsår!! Jag kommer få krypa fram imorgon på den föörsta studentfesten! Men vad gör det. Nu ska jag fortsätta kolla på oth som är sjuukt spännande just nu. Puss på er!!

Jag som skulle vara så duktig och lägga upp en bild på vad jag köpte idag och så funkar det inte. Bad for you fans!

11.11.02

Igår spökade vi på sorf, lite så kul sådär! Sen sov jag och syster i lägenheten, mysigt :)

Idag gick jag upp rätt tidigt, skönt faktiskt. Åkte till stallet och red ut en sväng, fick tyvärr inge sällskap men hon var jättefin :) Mysig ridtur! Har varit till nisses ett tag också. Och har såklart hunnit kolla lite på oth också!

Nu är jag ny duschad, väl behövligt konstaterade mamma och emma. haha! Nu ska jag byta om och sen träffa Alexandra. Blir en myskväll i lägenheten med henne och Dannis :) Jag får sovsällskap av Dannis i natt! Men nu måste jag skynda mig, puss!


Läskig tjej jag veeet!


lite små tråkigt

SENASTE

1. Kompisen du sms:ade med: Alexandra
2. Personen du pratade I telefon med: Alexandra

3. Du pussade: Han

4. Du kramade: Syster


IDAG

5. Kläder: Mjukis!
6. Bättre än igår: Hade samma igår så, mjukis tjejen


IMORGON

7. Är det: Onsdag

8. Planer: Rida med Ida och sen nisses

9. Något tråkigt som händer imorgon: Vi får väl se
 

FAVORIT
10. Nummer: 27
11. Färg: Röd, lila och vit
12. Årstid: Sommar med stort S
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället?: Arg, besviken och en aning ledsen

FRÅGOR OCH SVAR

15. Det första du gjorde I morse?: Kollade mobilen
16. Vad åt du sist?: Makaroneer
17. Vad irriterar du dig på?: Just nu, allt och alla
18. Tror du på distansförållanden?: Ja det tror jag faktiskt
19. Vem tänker du på just nu?: Det vill du inte veta
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Nej!
21. Vart reste du sist?: Typ semester eller utomlands? Leksand var ju en liten semester haha
22. Vad gjorde du igår kväll?: Oth..
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Bra blandning! Kanske lite mer av pappas personlighet
24. Ler du ofta?: Mer eller mindre
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja, men typ ser aldrig någon så
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen
28. Vilken färg har din tröja?: Svart

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Tro det eller ej, men dom tar inte slut
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Oftast inte

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jaa det är jag!!
33. Vad gör dig glad?: Majsan, familjen, vännerna
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja
35. Är lycka överskattat?: Mer underskattat skulle jag vilja säga
36. Kan musik göra dig glad?: Som tusan!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja klart
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Antagligen inte
41. Är du kär?: Inga kommentarer

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Jag kom nyss på en jag hatar, vi kan kalla den bitch
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha ja!
44. Är du en mobbare?: Nejdåå
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Många gånger
46. Har du blivit sviken någon gång?: Jo tack

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Nej
48. Favoritämne?: Inget speciellt
49. Värsta ämne: Matte och naturvetenskap
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Lika typ

11.11.01

Första November nu! Sjukt vad fort tiden går, läskigt. Inte långt kvar på det här året nu. Och nu är det bara 23 dagar kvar tills jag fyller år. Har kommit på att jag nog inte vill bli vuxen, max arton isåfall. Sen har jag ingen aning om vad jag önskar mig heller, mamma tjatar om den där önskelistan men vet inte vad jag ska skriva på den. Hmm..får tänka ut något!

Idag har jag varit och tagit spruta, håller tummarna på att jag inte blir sjuk. Skulle vara typiskt till helgen! Sen har jag varit i stallet och ridit en fin häst. Har varit till nisses ett tag också. Ikväll ska vi iväg och spöka på sorf, hoppas på att det blir roligt! Sen ska jag troligen sova i fasters lägenhet, får väl se om jag får sällskap eller inte :)

Nu ska jag kolla lite oth, puss på er!


Keith´s dies


Jag dog verkligen en stund nu, huhu!


RSS 2.0