jag SKA sova

när jag börja skriva det här inlägget så är det fredag och när jag slutar så kommer det vara lördag. rätt tufft ju! hahah. kvällen har iallafall varit good, fick träffa lisa så kan inte bli mer än super :) och dem andra brudarna också ju! vi hade lite fredagsmys och kolla på idol och så. underbart att erika åkte ut! ingen kan få ut eddie :D lovelovelove!

imorgon ska man upp tidigt igen..imorgon är det lunarstorm cup i idrottshallen här i sala, laget ska vara med såklart. skapligt tråkigt att vi 93:or inte får vara med. även fast jag inte kunnat spela men ändå. aja, vi får säkert kul utanför planen :) men jag måste nog ta och sova nu så jag orkar upp imorgon. natti natti.

farmoor

idag var vi till farmor och seth :) första gången vi var till de hus som dem bor i nu, jättefint var det :) vi fikade och åt där, mysigt. verka som dem tyckte näsan blev bra..farmor sa iallafall: du var fin förut, men nu är du ännu finare. hahah, så..var kul att träffa dem igen :) sov näsan hela vägen hem, 13 mil ju. älskar att sova i bilen.

när vi kom hem så var det ut till stallet, idag fick snuttan galoppera lite :) sköte dig väldigt bra. var mycket piggare idag än dem andra dagarna. imorgon ska syster rida lite smått, wie :D

ska snart iväg till dannis :) några tjejer kommer så blir fredagsmys. lisa kommer :D jättelänge sen man såg henne, så ska bli kul. sen så har ju hon inte sett min näsa heller, får väl se vad hon säger. hon var ju emot oprationen från hela börja, så får se vad hon säger.


baaaaaabe ♥

natti

klockan börjar bli lite för mycket eftersom jag ska upp åtta imorgon. för imorgon åker vi till min kära farmor och seth :) får se vad dem tycker om näsan då. farmor börja ju grina när jag prata med henne på sjukhuset, lilla farmor. hon är bra söt hon, synd bara att hon bor typ 10 mil här i från. var bättre när hon bodde i heby. nu ses man inte så ofta, vilket kommer bli extra jobbigt en dag, som jag hoppas dröjer. men ska bli kul att träffa dem iallafall :)

idag har jag bara varit i stallet och tagit det lugnt. har longerat majsan både idag och igår, bara i trav. men känns skönt att vi är på gång igen :) och hon har skött sig väldigt bra, inget skutt eller något..rätt lugn för att ha villat i sex veckor tycker jag. men inget att klaga över :) har även börja medicinera henne nu, lika bra det så inte magsåren kommer igen. vill helst slippa den skiten.

men nu måste jag ta och soova :) sov sött.

:(


bajen har åkt ut
man blir ju fan tårögd.


en månad

för en månad sen hade jag blivit opererad idag. fattar inte att det redan har gått fyra veckor. känns som det var igår jag var påväg ner till operationen. men nu sitter jag här, som om ingenting hade hänt..eller förutom att jag ser ut som en annan ida enligt mig. men det är ändå rätt konstigt att det bara gått en månad och jag mår ändå så bra som jag gör. jag har inte ont eller något, vilket man trodde att jag skulle ha. ärret vid näsan syns knappt, det vid revbenet är rätt stort men som tur är så är det inte så många som ser det. såret som jag fick av gipset är nästan helt läkt.

det är fortfarande väldigt ovant! jag blir fortfarande nästan rädd för mig själv när jag ser mig i spegeln. men det är ju inte så konstigt. det får liksom ta sin lilla tid. någon gång borde jag vänja mig, ska ju ändå se ut såhär hela livet. här kommer bilder från sjukhuset, bland annat den sista bilder på min innan oprationen och den första
efter oprationen.

  
                          sista                                                       första

mysig dag

ska snart iväg till lärkan och kolla på när tjejerna tränar. inte specielt kul att bara kolla på, men bara att gilla läget. hade jag inte haft ont i armen så hade jag kunnat spela.

har ont i armen eftersom jag tog svininfluensa sprutan idag, så nu är jag öm där och sen gör det ont när man har upp armen. men känns skönt att ha tagit den iallafall. hoppas på att jag inte får några biverkningar bara, men brukar inte få det efter såna där influensa sprutor, men blir väl nu bara för det.

var och fikade på stan med dannis och angelica också :) mys! sen gick vi på stan en sväng också. fyndade lite underkläder :) sen har jag ju varit till stallet också. gick en lite längre sväng med henne idag, tror hon tyckte det var rätt drygt. haha, men det är ju inte speciellt kul att ut och gå bara, tror hon håller med om det. har övertalat min syster om att hon ska rida minst två gånger i helgen :) känner mig överlycklig för det! hoppas på att hon vill fortsätta att rida lite mer i fortsättningen, då skulle jag bli happy :) haha.


världens bästa!

skönt

så galet skönt med lov! man får sova längre, ta de lungt, inga måsten, inge stress..ja, listan är lång. så skönt att bara slippa skolan. såååå trött på skolan, önskar dem här tre åren var över snart. aja, nu har jag lov och tänker inte prata om skolan.

idag har jag bara varit i stallet, gick en sväng med henne idag. men hon var mest intresserad av att äta. ska börja säta igång henne lite nu i veckan, ska gå med henne imorgon igen och sen på onsdag ska jag nog låta henne jogga lite när jag longerar. efter stallet så har jag inte gjort något speciellt. har spelat the sims med syster hela kvällen nästan, blir helt beroende! haha.

imorgon ska jag ta svininfluensa spruta, så efter det ska jag förhppningsviss slippa få den. jag tillhör en riskgrupp i sala och därför får jag den tidigare än alla andra. sen ska jag fika med dannis och angelica :) på kvällen blir det att kolla innebandy träning, ska höra med pappa om jag kanske kan få vara med lite. se ska ju jossan och eve har sina jävla pengar också, eftersom jag slog vad med dem om matchen igår..


Rhodos 2009. (där har jag min "gamla näsa" alltså inte opererats där.

sweet



skapligt söt! haha, kan inte sluta skratta åt han.

derby!

derby idag ju! åkte vid tio. stod i klacken :) ös! tyvärr så förlora hammarby med 1-2. fast det var fan inte storvinst iallafall, kunde lika bra varit bajen som vann. men dem hade väl lite tur tydligen. suger för oss! men bara att gilla läget. var med på tv också :) haha..dem filma på hammarby klacken och då såg man mig rätt bra, kul ju :) måste se reprisen imorgon. var flera som skickade sms och sa att dem hade sett oss på tv.

en viss sak gjorde ju en på bättre humör, men det tänker jag inte skriva här :) hihi. men man blir ju lite sur när alla skriver om förlusten till en, stolta jävla gnagare! haha. äh, sånt händer.
man kan inte alltid vinna, men vad spelar det för roll? vi är bajen och vi är bäst ändååå!


en gång hammarbyare, alltid hammarbyare.

LOV!

har inte haft tid att bloggat tyvärr. men nu har jag lov iallafall så ska väl bli lite mer bloggande nu :) igår kväll så var vi hem några tjejer till alexandra och hade lite mys. åt, sjung sing star, kolla idol och så :) tack babes!

idag så hade laget match mot knäppmora, slutade med 2-5. tråkigt, men bara att komma igen. sen till stallet och fixa :) skapligt sugen på att börja rida igen. sen hem en sväng, sen följde jag med dannis till stallet :) ska snart hem till henne, kommer lite tjejer dit :) mys!

imorgon blir det derby! hammarby-aik. man kan du alltid hoppas på att det blir vinst, men tyvärr inte så stor risk.. men men :)

lite snabbt

skriver lite snabbt nu. idag slutade jag 12.45, gick tidigare idag eftersom jag ändå inte får vara med på idrotten så kunde jag lika bra åka hem istället för att bara ut och gå. har varit ner på stan en sväng, hittade några fynd :) ett par jeans, en t-shirt och en skjorta. sen stallet en sväng också :)

sen har jag och syster mest bara suttit vid datan hela kvällen och spelat the sims som jag fått låna av alexandra, så jävla kul :D kommer fan bli datanörd.

men ska gå och lägga mig nu, måste ta tableterna också som vi glömde igår. hatar att ta dem, mår illa av dem..usch.


mys låt.

ny mobil!

galet va dålig jag har varit på att blogga två dagar i rad nu! förlåt,förlåt..men jag har haft mycket i skolan nu så har inte haft tid till att bloggat. men nu har jag inget mer plugg vad jag vet innan lovet, skööönt :)

skola som vanligt idag. träffade tilda :D hade matteprov gick verkligen skit! omprov där direkt :( efter skolan så åkte jag, pappa och mamma till västerås :) köpte en ny mobil, ingen speciell men den duger. huvudsaken den funkar :) tillskillnad från min gamla som håller på att falla ihop.

hinner inte skriva så mycket mer ikväll, men skriver mer imorgon :) till helgen lovar jag att lägga upp lite bilder på näsan :)



sakna rhodoooos och 9e!!

,,

jag förstår mig faktiskt inte på dig


söndag

idag har jag mest tagit det lugnt. var till idrottshallen en sväng och kollade på handboll med dannis, hennes faster och angelica :) ska iväg till stallet om en halv timme, ska ha in hästarna och så. skulle behöva plugga lite också, men problemet är att jag inte hittar svaren på frågorna i boken så då blir det inte så lätt. men får ta och göra lite matte iallafall, vilket suger.

skönt att vi bara går den här veckan nu och sen är det höstlov :) såå himla skönt. jag som nyss har varit ledig i två veckor ska väl vara utvillad och allt, men det kan jag verkligen säga att jag inte är. usch för skolan. ska ni göra nått speciellt på lovet? :)


lördag

stallet imorse och fixade. sen hem och ducha. vid tolv åkte vi till idrottshallen och sen fortsätte vi mot fagersta. förlorade med 4-3, men jag tycker det var bra ändå. alexandra gjorde sitt första mål också :) och så gjorde jag bort mig lite också, men det ska vi inte prata om.

sen jag har kommit hem så har jag bara tagit det lugnt. just nu kollar jag på film, så som i himmelen :) imorgon måste jag plugga, usch..men nu ska jag fortsätta på kolla filmen :)

yes!

wiiie camilla åkte ut! visst hon sjöng bra men det var något med henne som jag inte gilla. och rabih och eddie blev också kvar, jäävla tur det :) så jag är nöjder.

nu ska jag snart gå och lägga mig, ska nog hämta syster först. imorgon blir det först stallet på morgonen och sen följer jag med laget till fagersta på match. får se vad som händer senare på dagen :)

men godnatt :)



LOOVE

hur bra var inte eddie och rabih ikväll då?! jag blev nästan kär. börja nästan gråtta för dom var så jäävla bra! skaligt snygga också, vilket inte skadar..snart vet vi vem som åker ut. bäst för svenska folket att vi röstat bra. jag och mamma har iallafall röstat på både eddie och rebih. heja heja! jag tror/hoppas på att camilla, tova eller nicklas åker ut ikväll..får väl se om jag har rätt eller inte :)

 

fältstudie

var ju på fältsudie idag på lillåstrand i sala :) hemtjänst. kan/får inte berätta några detaljer på grund av tystnadsplikt..men jag kan berätta att jag fick åka bil med en som hette marie. vi åkte runt mest på landet. jag fick bland annat borsta hår, köra rullstol, fixa mat, sen var det lite små saker. var faktiskt rätt kul, roligare än vad jag trodde det skulle vara :) såå himla söta ju! så jag är nöjd med dagen :)


idol

nu ska jag kolla på idol med mammsen :) roligt med michael jackson tema! jag hoppas och tror att camilla åker ut och inte rabih för han tycker jag är skitbra :) men många som tror att han åker. får väl se vilken som är sämst eller bäst sen. vem tror du åker ut ikväll? nu börjar det :)



blue feat elton john



What I gotta do to make you love me?
                        What I gotta do to make you want me?


gäsp

nu börjar jag bli trött. måste snart gå och lägga mig ska upp sju imorgon. ska på fältstudie på en hemtjänst, då ska jag nog mest följa med och se hur dem jobbar. tror det kan blir rätt kul, men vi får väl se hur det blir. slutar inte fören fyra så blir en lång dag. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra i helgen, men antar att det dyker upp något :)

imorgon ska jag få ta bort tejpen från där dem har tagit revben, alltså en tejpbit som sitter över där dem gick in. ska bli spännande att se hur det ser ur där under :)


emmsan och jag för rätt många år sen, love you!

hejhopp

ska snart iväg till lärkan och kolla träningen :) inte så härligt att vi hade svenska prov idag i referat och jag lärde mig hur man gjorde igår..får väl se hur det går. på idrotten fick jag gå ut och gå, gick till valla :) älska valla! pappsen fixade stallet idag när majsan fick nya skor så behöver inte åka ut något idag :) tack pappa! men nu ska jag iväg till träningen :) hööörs!


cupcakes

slutade 11.30 idag :D två inställda lektioner, helt underbart! åkte direkt ut till stallet och fixade :) sen hem till alexanda med ida och dannis :) dem byggde ett helt nytt hus för ett år sen och jag har inte varit där fören nu. men det var verkligen hur fint som helst! ville flytta in dit, men fick inte för mamma :( vi bakade iallafall cupcakes, pluggade lite och sjöng singstar. skojskoj :)


första skoldagen

idag var jag ju till skolan för första gången på två veckor. känns rätt jobbigt när jag och dannis precis skulle gå in, men efter att ha kommit in så släppte det lite. sen efter första lektionen så skulle vi ha hål i över en timme, vilket betyde att det skulle vara massa folk som skulle se mig..nog första gången jag inte vill ha hål. men det var inte så fortligt som jag trodde att det skulle vara, får väl se hur det blir imorgon. men första dagen är iallafall klarad :)

slutade 12.10 idag :) åkte hem och böt om sen åkte jag och pappsen ut till stallet och fixade. älsklingen har varit så himla gó två dagar i rad, gnäggat när jag kommer och kommer emot en och ser jätteglad ut :) sånt blir man suuuuper glad av!

var iväg och kolla på innebandy träningen ikväll :) kul att träffa tjejerna igen! blev väldigt många visningar av näsan. haha..men sånt får man väl räkna med. blev skapligt sugen på att spela, men det får väl vänta :(

en del personer kan veeeerkligen förvåna en!


höst/vinter

det känns verkligen att det är höst nu. man kan ju knappt gå ut utan att frysa, tyckte inte det var länge sen man gick i shorts och linne. saknar verkligen sommaren. fast igentligen så är ju hösten och vintern rätt mysig! man kan tända ljus, dricka te, mysiga kvällar, fint med snö och det bästa av allt julafton! sen fyller jag ju år också :) så det finns ju faktiskt bra saker med hösten och vintern. men det kanske skulle vara mysigare om man inte hade häst, för det är inte alltid speciellt kul att ut och rida i snöstorm i -10 grader, men sånt får man leva med. sen hade det ju inte varit så dumt att ha att mysa med när det är mörkt ute..men det får gå ändå :)


tingeling

idag är det sista dagen jag blir hemma, imorgon måste jag iväg till skolan. känns väl sådär..ska bli kul att träffa alla igen. men jobbigt att folk kommer säkert glo, det är ju väldigt många som vet vad jag har gjort. undra hur många gånger jag kommer få dra hela historien. blir jobbigt, men skönt när det är över.

ska till stallet om ungefär en timme, ska ta in pållarna idag också :) sen måste jag hem och plugga.

I just wanna be with you, only you


lördag

jag satt aldrig vid datan igår, så får väl skriva hur lördagen var idag istället :) 

familjen åkte till västerås på dagen. var meningen att vi skulle shoppa och så. men det var bara emma som hitta massa och jag köpte ingenting. provade nog 20 skinnjackor, men var något fel på alla..antingen var dem för stora, för dyra eller så passa den helt enkelt inte. men det är ju tur att emma och jag kan ha varandras kläder, så får väl låna hennes kläder..hoppas jag :)

blev skapligt deppig över att jag inte hitta någon. sen blev jag arg/sur/ledsen för när vi var i västerås så kändes det som alla kollade på näsan, vilket inte kändes så kul. ibland känns det som jag bara vill berätta för hela världen vad jag har varit med om, då skulle dem kanske förstå. men efter att ha surat ett tag så gick det över. blev gladare efter att ha varit i stallet, majsan får en alltid på humör :)

sen framåt kvällen kom dannis, alexandra och angelica :) har saknat dem! fast kändes inte som jag ville visa mig, men var lika bra att få det överstökat. skapligt skakis jag blev när alexandra kom med blomma, choklad och lotion. blev så himla glad :) vi satt väl mest och prata om allt, inte träffats på två veckor så det fanns mycket att prata om. när dem åkt så kom iiiida :) kollade på fotbollen och så. har saknat henne! ida skulle hem till angelica sen och tilda, idaw och robergs var hemma hos angelica. så då träffade vi dem och ida följde med sen. träffade världens bästa tilda :D  happy! men var roligt att träffa alla som jag träffat idag, har ju visat mig väldigt mycket idag. men det känns rätt skönt att ha det gjort.  lyckad kväll! :)


utan gips

nu är iallafall gipset borta. när jag såg mig i spegeln för första gången så kände jag att jag bara ville att näsan skulle vara som förut, att jag aldrig skulle ha opererat mig. men efter föräldrarnas tjat om att det blev bra så känns det lite bättre. bara familjen och carro som har sett och dem har sagt precis samma saker, så får väl lita på dem..men det är inte lätt.

jag är iallafall inte blå/röd, men är lite svullen men det går nog bort rätt så fort. har ett rätt stort skavsår av gipset mitt på näsan, inte så snyggt men det går bort med tiden. men på grund av såret så har jag galet lätt för att få infektioner så måste äta pencilin i två veckor, göra rent det en-två gånger per dag och så måste jag byta handduk till ansiktet varje dag. sen får jag inte sminka mig på två veckor ungefår, känns inte så kul när man ska till skolan och så, men bara att gilla läget.

jag grinade direkt efter att läkarna hade gått ur rummet. usch, jag tror jag kanske hade lite för höga förhoppningar om att det skulle vara jättebra direkt. men förhoppningsviss så blir det bättre med tiden. men nu blir man ju nästan rädd så fort man går förbi en spegel. är verkligen jätteovant, men inte så konstigt eftersom jag inte haft ett näsben på ungefär sex år. får väl se hur det blir till slut, men jag hoppas verkligen på det bästa. för- och efter bilder kommer upp så fort jag känner mig redo att visa.




IMORGOOOON!

tro det eller ej, men jag början bli nervös inför imorgon. jag brukar nästan aldrig bli nervös utan bara tänka: det blir som det blir om det så är det sista jag gör. men nu kommer nervösiteten fram! jag ska alltså ta bort gipset från näsan..tänk om jag inte blir nöjd med min "nya näsa", vad ska jag göra då? alltså det måste ha blivit bra, annars vet jag inte hur jag ska klara det. ska vara i uppsala klockan tio imorgon så får se om jag hinner blogga innan. annars får vi höras när jag kommer hem, får se vilket humör jag är på då :) önska mig lycka till nu, det kanske behövs.


vad?

jag har flera saker som jag måste köpa, men tyvärr så räcker ju inte pengarna till allt. måste välja vilket/vilka saker jag ska köpa eller önska mig när jag fyller, en del saker jag kan vänta med tills i vår. help me!

måste/vill köpa:
- benskydd
- ridjacka
- hoppgjord
- regntäcke
- pelham
- skinnjacka
- kavaj
- kläääääder
- ridbyxor
- skor

egentligen så kommer jag inte behöva använda häst saker nu på nästan hela oktober så skulle kunna köpa/önska mig dem senare. men vad tycker ni?


fly with me

If it's you and me forever
If it's you and me right now
That I be alright


åhej

alltså jag är galeet shopping sugen, har faktiskt rätt mycket pengar också. ska tänka på vad jag ska köpa under natten. fyller ju år snart också så vill inte köpa för mycket nu liksom.

jag vill verkligen ridaaaa! har inte ridit ordentligen på två veckor..hur ska jag kunna hålla mig i fem-sex veckor till? kanske får vänta så länge med att hoppa och köra ordentligt. men jag tänker ut och skritta och sånt, bättre än ingenting. sen ska jag försöka få upp syster på hästen om någon vecka :) + att majsan är sååå jävla söt! hon är hur go som helst när man kommer ut i hagen. lilla pluttan :) träffa ju caaaaroline idag också! hon dog inte fast jag ser ut som en galen hockymålvakt :) haha.

ikväll är det ju massa bra saker på tv! oskyldigt dömd, efterlyst och bonde söker fru kan man ju inte missa! det är ju roligt ju! och väldigt svenskt. men nu blir det tv iallafall. kiss! 

sovgott byron :(


JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT BLOGGA JUST NU

..rubriken stämmer till hundra! men eftersom folk har börjar klaga, till och med pappa klagar så ska jag ta och skärpa mig. eftersom jag bara sitter hemma hela dagarna så borde jag blogga hur mycket som helst, men nope.

blev väck vid tio. sen kom mormor och morfar förbi en sväng, fick 250 kr för att jag har opererats. inte dåligt! skulle behöva plugga lite idag, har ju saker som måste göras..men nu ska jag ut till stallet :) hörs senare.

oprationen

jag kom till akademiska sjukhuset i uppsala vid elva på måndagen. under dagen så träffade jag dem som skulle göra oprationen, en läkare, sköterskor och narkos lärkaren. jag stod först på listan till att bli opererad på tisdag morgon. under kvällen så fick jag ducha med hibi scrubb, det är en tvål som man har på kroppen och i håret för att ta bort fett på huden. jag fastade även under natten/morgonen. under kvällen fanns det inte så mycket mer att göra, utan det var bara att vänta.

på tisdag morgon klockan sex kommer en sköterska in och väcker mig. då skulle jag upp och ducha igen, men bara kroppen den här gången som tur var. sen framåt åtta så fick jag säga hejdå till mammsen och sen åkte vi ner till oprations salen. ni vet väl hur ett oprations rum ser ut på ett ungefär? allt ser väldigt hemskt ut egentligen, mörkt och tråkigt. när jag lagt mig på "sängen/madrasen" så kommer det bara mer och mer folk in i rummet, dem stoppar i kanyler i både foten och i handen. sen får jag narkosen och det är förns då jag förstår allt..att när jag vaknar så ser jag inte ut som innan, den gamla ida är borta då. då börjar tårarna rinna. det enda jag kunde tänka på var majsan. tyckte det var så sött när narkos läkaren sa: don´t cry darling! då börja man ju bara grina ännu mer. det sista jag hörde var när alla sa hejdå ida.

fyra timmar senare vaknar jag. jag hörde några sköterskor prata om att mamma var på väg till uppvacket där jag låg. när jag ser mamma komma så får jag bara fram: mamma! hon sa senare att hon trodde jag var jätteledsen eller hade jätteont. men så var det inte, utan jag sa: jag vill till majsan! tänk att en häst kan vara det första och sista jag tänkte på. jag hade spytt när jag hade kommit till uppvacket, men eftersom jag var lite drogad då så kommer jag inte ihåg det.

läkarna sa att allt hade gått jättebra både med näsan och revbenet. oprationen hade tagit tre timmar. men jag kan fortfarande inte se hur det ser ut eftersom jag har gips över näsan och två stora tejp bitar över kinderna och pannan. men jag får helt enkelt lita på dem. under dem två första dygnen så hade jag en såkallad painbuster till revbenet, det är är som en blåsa som pumpar ut smärtstillande till revbenet hela tiden. himla tur att den fanns! jag fick även morfin flera gången för att slippa ha ont. och morfinet satte sina spår efter sig, för på onsdagen så fick jag jätteont i magen och hade blivit förstoppad. som tur var så fanns det saker till det också, så till slut så blev det bättre. jag mådde faktiskt rätt bra bortsätt från det, jag borde ha mått sämre tycker man när man tänker på vad dem har gjort.

på onsdagen kom pappa och emma, var skönt att se dem igen. jag fick åka hem redan på torsdagen. det var skönt att komma hem, jag mår ju bättre här än på ett sjukhus. för på sjukhus blir jag bara ledsen, för egentligen så känner jag mig inte sjuk, utan som vilken människa som helst. men sen när man är på sjukhus så inser man att man inte är det, och det är inte lätt. iallafall inte när man är som jag och vill kunna sköta allt själv, vill klara allt och såna saker..då är det inte lätt att vara sjuk. men nu när jag är hemma så mår jag väl helt okej, har inte haft speciellt ont eller något. har varit väldigt svullen i ansiktet, men det börjar få ner. jag har varit ut till stallet två gånger. imorgon (måndag) ska jag till sjukhuset i sala och ta bort styggnen vid näsan och ta ur en tuss som jag har i näsan. sen på fredag ska jag tillbaka till akademiska och ta bort gipset. den stora dagen, då jag får se hur jag ser ut!

en av dem sista bilderna som togs innan oprationen.

hemma!

hej allihop! jag är hemma nu med näsben också :) jag kom hem i torsdags men har inte orkat blogga. jag skriver senare om oprationen och allt. har ni tur kanske ni får se några bilder också. skriver snart..

vill bara tacka för alla söta kommentarer, det värmer verkligen :) tack!

puss (k)

RSS 2.0