40 års fest!

igår var jag ute i stallet redan halv åtta, eller strax efter halv. det är faktist riktigt skönt att vara ute i stallet på morgonen, vet inte varför men sån mysig känsla bara. haha. sen hem och fixa, sen kom mormor, morfar, farmor, seth, allan och greta vid elva. morfar var så snäll och satte upp lite saker i mitt rum :) sen åkte dem, sen klockan tre så kom massa folk :) super kul hade jag iaf :D kent är fan en av dem roligaste jag känner, haha. var mkt rolligt och trevligt folk här :) men skapligt kallt det var! hade tre tjock tröjor och långkalsonger på mig, men frös fan ändå ;o höst nu ju. lilla adrian var ju också här, har inte sett han på några månader och han hade blivit rätt stor, och riktigt tjoooock! hehe (: efter ett kul dag/kväll så somna jag för en skull riktigt fort.

idag har jag mest bara slappat. stallet på dagen :) majsan har varit sur i tre dagar när jag har ridit, så idag satte carro upp, och det gick ju bra till slut. blev lite arg på henne, men det vara ju inte så länge, hon är ju så söt så! :) jag förstår henne faktist, jag skulle tycka det va skit jobbigt och springa runt och jobba. haha :) efter stallet så träffa jag lisa vid dammarna sen sprang vi runt, super duktiga är vi :)

pusshej <3

grattis syster!

grattis till syster som fyller 13 år idag! (:
skola som vanligt idag, sen stallet.
nu ska jag börja städa mitt rum till imorrn, behövs verkligen!
sen tänker jag lägga mig tidigt ikväll, ska ut till stallet vid halv åtta, åtta imorrn så.
sen kommer mormor och morfar och dem vid 11,
sen kommer masssaaaa folk vid 15, skoj! :)
fan va mkt sen det blev nu ;o
men du kan ju smsa va? <3

pappa 40 år!

grattis till världens bästa pappa som fyller 40 idag! (:
skola som vanligt idag, tråkigt att dannis och tilda  inte var där ju.
sluta tidigt, skööönt! åkte ut till stallet dirket.
red igenom henne ordentligt på ridbanan, fin, fin i slutet!
måste komma ihåg att ringa malin eller vad hon heter imorrn.
var till odal och köpte boots till majsan, hon slår i frambenen med bakbenen,
så vill ju inte att hon ska göra illa sig.
sen var vi runt lite över allt.
sen har jag inte gjort så mycket, blir fest för pappa på lördag :)
sköönt med fredag imorrn, börjar inte förns 9.10 också så.
pusshej.


                                                                                                      


:(

gårdagen var ju inte så bra. Skylark lämnade jorden i tisdags, pga en olycka ute i hagen. usch, blir så trött på att carro ska vara med om massa skit. puckot där uppe har nog nått fel. tomt blir det i stallet utan "lilla" Lärkan. men hon ska veta att hon är riktigt saknar i stallet.



humör svängningar ;o

jag har blivit helt knepig, i skolan och på dagarna är jag jätte glad, sen på kvällen när jag kommer hem från stallet så är jag jätte sur och arg, och sen när jag ska lägga mig så kommer alla känslor fram och då börjar jag gråtta. har typ gått runt såhär i flera dagar nu. har typ aldrig vart såhär förut ju, men tror att "blomman" är på väg så kanske är därför, men ändå! hahaha.. synd om mamma och pappa iaf, men dem klarar sig nog (:


shohej

åh, i morse så trodde jag att jag hade sommarlov, fyfan va sur jag blev när jag kom på att jag inte hade det :(  jag vill åka till stockholm i morgon och kolla hammarby-aik, men verkar inte bli så..

idag har jag vart hos mormor och morfar (: molly fick nått ryck och kände inte igen mig när jag kom, skälde och morra och massa ;o tror det var för att jag hade så mörka kläder på mig, och så börjar hon väl bli lite gamal. men till slut så blev hon som vanligt. snuttan <3

alltså jag har problem med vad jag ska skriva för nått? inte så roligt att jag bara skriver om vad jag gör på dagarna och så. har ni nått förslag på vad ni vill läsa om, som gäller mitt liv eller vad som hälst igentligen, så skriiv massa förslag :D

västerås

västerås, hälla idag då (: först shoppingen köpte foundation och ett par ringar, som vi får se om jag kommer andvända. sen ikea köpte ett överkast, ljussaker och en sak som man kan ha tidningar i. skulle vilja mycket mer till mitt rum, men allt som jag ville ha va så jävla dyrt. men ska åka till karlssons nån dag och köpa ramar, billigt och bra där ju (: efter västerås så åkte vi till stallet, red ut och det gick bra (: har haft ont i huvet typ hela kvällen, det suger. kollat på höök ikväll, det är riktigt bra ju (: åh, jag vill verkligen bli polis! och jag ska göra allt för att bli det, ska vissa alla att jag klarar det, ni ska få se. fast jag skulle vilja bli skådespelare också, kanske kan bli både och? (: vi får väl se :D

freeeedag!


fredag idag då :D skönt! börja med schemat idag i skolan, suger.
men nu sa jag verkligen satsa på skolan så jag kan bli polis!
ska ringa till polisstationen här i sala på måndag och höra
om jag skulle kunna få praoa där, men får väl se vad dem säger (:
efter skolan så åkte pappa och jag ut till stallet, hon fick stå idag.
åt kräftor ikväll, super gott :D
nu ska jag kolla på beck, älskar´t!
smsa? (:

tärnabadet

tärna badet idag då, vart åttorna och niorna från vårt arbetslag. tack dannis för att jag fick skjuss av dig till skolan (: var väl rätt kul i tärna, men skulle vart mkt roligare om det var bättre väder. sen gick jag till stallet från tärna, stoolt! haha (: shit var alla glor och tutar så fort man går på en väg. red på banan idag, hoppade lite små skutt, ska börja sätta i gång hoppningen ordentligt igen. men det gick bra (: nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, hr skit ont i benen, hoppas bara inte det är sjukdomen ;o

nån`?

nån som kan fixa min fula blogg?
kan du eller vet du nån som kan så kommentera va :D

8e blir 9e

första skoldagen idag, jag tyckte faktiskt det va kul (: skönt och träffa klassen igen, en del har man knappt inte sett alls i sommar ;o mkt skratt blev det iaf (: fick vårt nya schema och så, schemat var inte så roligt, går till 15.15 tre gånger i veckan, och dem andra vid 13.30-14.00, men det får väl gå. efter skolan gick jag och dannis ner på stan, köpte godis till i morgon, tärnabadet ju, roligt att vara där om det regnar och är kallt, men men (: . sen var jag bara hemma och tog det lungt innan mamma kom hem, åkte ner på stan, köpte "sömntabletter" inte rikigt som sömntabletter, dem jag köpte var typ mest lugnade och man fick lättare att somna och inte lika alvarligt som sömntabletter eller vad man ska säga. så nu hoppas vi på att jag ska somna lättare och inte behöva ligga i sängen i ca 3-4 timmar och inte kunna somna. kommer nog bli gladare och så också, jag som redan tycker att jag är glad, haha.. nice att jag inte ska drika cola eller tv eller nått efter 4 på dagarna, hur ska jag klara mig? vill ju drika te nu på hösten/vintern, men får bli massa oboy ist (:


snipp, snapp, snut så var lovet slut..

jaha, då var sommarlovets sista dag snart slut. det känns som jag nyss satt i skolan och som om vi fick sommarlov, fan, sommarskolan förstörde verkligen sommaren, skönt att ha det gjort iaf. men den här sommar har gått riktigt foooort! har inte vart den bästa sommaren precis, tråkigt väder nästan hela sommaren, men får hoppas på sommaren 09 istället :D skola i morgon då, roligt att träffa klassen igen, och alla andra :D idag var jag ut till stallet på fm. red ut idag också, gick helt okej (: sen har jag vart i badhuset med ida, wooho ida lärde mig dycka!!!!! trodde fan det var omöjligt, men det gick ju.. till slut :D haha. nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon, har verkligen inga kläder ;o det suger! men ska gå och drika te nu, typ nått som man blir lugn av, så får se om jag somnar lättare i natt.

hejdå sommarlovet, hej plugget

regn och blondare

helgen var helt okej (: skulle vart på the voice i lördags men sen vissa det sig att jag inte hade pengar, så det sket sig. det sög riktigt ordentligt eftersom jag har planerat att åka dit i flera månader, men men.. i går morse så var jag och fikade med ida och dannis. sen stallet, stubbåker (Y) gick helt okej, men inte lätt och rida när man får massa vatten i ögonen och det blåser så in i helvete! roligt att det har regnat i hundra ååååååååår. efter stallet hängde jag och dannis med ida till charm, nice att jag hade atlanten i skorna sen. haha. sen kom ida och dannis hit så sov dem här, mysigt (: 

idag har vart i stallet, red ut, typ översvämning i skogen och i alla dikten + att hela ridbanan är full med vatten, mysigt liksom.. men ruligt är det att rida i alla vatten pöllar (: har blivit blondare och förhoppningsvis dummare också :D blev riktigt bra för att vara jag (: ikväll ska jag smörja tränset som jag tog med hem så jag har nått att göra, sen blire teeee. i morgon är det sista dagen på sommarlovet, mh, ska man hitta på då?

smsa gullet? :D

aldrig

Måste fatta och förstå ,
Att det aldrig kommer bli vi två ...



men inte fan är det lätt, jag har försökt i mer än 5 månader,
 och jag har gått runt med fjärilar i magen i 6-7 månader,
men varför kan jag inte fatta då? en sak är säkert,
 jag kommer aldrig få höra dem tre små orden från dig.


shoppaa

västrerås idag (:
hitta två linnen, en tröja och ett par skor. skulle behövt mer, men allt jag hitta var super dyyyyyyrt så.
glad iaf att pappa och mamma betalade :D haha..
en vecka kvar till skolaan då, ska bli kul att träffa alla igen (: saknar klassen skit mkt ju!
men vi hörs snygging, smsa? (:


wiiiho

strömsholm igår då, var super nervös och höll på att dö. haha, blev lite lungare när vi kom dit och började kolla. vetrinären sa att hon var super fin och att jag hade lyckats bra, vilket var skönt att höra! :) sen vissa det sig att de såg jätte fint ut nere i magen, bara jätte lite magsår kvar, men inte alls mkt. fick se för och efter bilder, riktigt stor skillnad! hela jävla magsäken var ju nästan full med magsår förut, men nu var det så fint, utom lite då. blir medicin nu iaf till oktober, sen får vi se om vi ska minska ner mer på medicinen, men hon får nog gå på nån medicin hela livet, vilket inte är så roligt eftersom det är så jäääävla dyrt, men så läänge jag är under arton så gör det väl inget, men sen så. men är super glad att det såg fint ut, ska prata med mamma och pappa om att börja träna dressyr nu.

pussheej

en nervös ida..

Herregud, jag är super nervös till i morgon. Då ska jag och pappa till strömsholm men älskling. Det borde vara bra, men jag är ändå osäker. Eftersom hon har blivit "tjock" nu och äter det mesta så, skulle vara hemskt om hon inte var frisk! ännu mer pengar till medicin, och ja, det är inte lite medicinen kostar! skulle vara så jääääääävla skönt om magsåret var borta, skulle vi börja träna dressyr för instruktör och kunna köra på ordentligt, kanske komma upp i lite högre hinder. åh, hon måste vara bra. jobbigt att sitta här hemma och bara vänta på tills det ska bli tisdag. åh, kommer ihåg sist vi var där, när dem gav dig lugnade, och du la huvudet i mina armar, och vetrinärerna sa: tyvär så kan nog inte din mamma hjälpa dig nu.. åh, älskade häst!  men hörru du får hålla tummarna för majsan i morgon, snälla?




gröööna lund

fredag:
idag var jag med englunds i heby hela dagen (: roligt..när vi kom hem så orkade jag inte rida så hon fick vila. när jag kom hem så åt jag lite sen gick jag och la mig, åååh så skönt! :D

lördag:
upp tiiiidigt idag oxå, sen åkte vi till niklassons, sen åkte vi till sthlm (: sen grönan :D skoj,skoj (: JAG GICK SPÖKHUSET!!! super stolt ju (: haha, skit läskigst alla spöken kom fram till mig bara för jag skrek så jävla mkt. haha. skapligt ont i halsen jag har nu! sen åkte vi massa saker, jag åkte blå tåget ;o haha, riktigt modig ju (: sen blev det stallet, börja såklart regna när jag kom! men red ut, gick helt okej, men inte så lätt när tyglarna glider ur händerna, men men (: ikväll ska jag bara ta det luuungt.

pusshej <3


ttjena bloggen (:

regn,regn och ännu mer regn!

idag har jag inte gjort så mycket, åkte ut till stalet vid 17.00. ssyster reeed :D sant ju! nån av oss skulle ut med pysen innan mamma skulle sjussa mig till stallet, så sa jag, du får välja på att gå ut med pysen eller följa med till stallet. då tog hon stallet (: longerade henne först, sen travade hon runt själv, gick ju super bra! hon som inte har ridit på mer än ett år, tror faktigst hon har saknat det lite (: men super kul iaf, hoppas bara att hon vill fortsätta! efter stallet så gick jag och lisa ut och gick, skönt att prata av sig lite, och samtidigt bränna fett :D

imorgon blire heby med englunds, ruuligt (:
moooors <3


kkkallt!

usch va jag fryser, man ska fan inte frysa i augusti ju! jag vill haaaa sol! liksom typ två veckor kvar på sommarlovet och så ska det vara skit väder, fyfan. kan väl regna när vi går i skolan ist, men inte nuuuuuuuu.

igår blev det västerås med eve (: hittade inte alls mkt, typ en jacka och ett nagelak. men får åka in nått mer innan skolan börjar, vill ha maaaassa nya kläder ju! funderar på att sälja lite av mina kläder, men vet inte hur och till vem? vi får väl se..
jag och eve åkte iaf med dannis och hennes mamma hem, gick inget tåg och vi orkade inte vänta på eves mamma. när jag kom hem så var det bara ut till stallet, mysigt med spöööregn, så hon fick vila. men tog in henne och gav medecin och mööös lite <3 efter stallet vare bara hem och dusha, sen hem till dannis och fixa oss. sen ner till grillnatta, det söög! inte mkt folk alls så vi gick ner till natti och hyrde en film, brokeback mountain blev det (: mysigt..fick present av elin/ida eftresom foppa bodde här i en vecka, 5 påsar med djungelvrål! haha, och jag som ska börja dra ner på sånt och börja träna.. haha, men får äta upp det först då (a). ajuste, idag åker dannis till bulgarien! fyfan, skapligt avensjuk man är va.

idag ska jag nog bara ta det lungt och kolla på film, blir stallet när mamma kommer hem (: pusshej

efter regn kommer sol?

sov läääänge idag, behövdes verkligen..
ut till stallet sen, red ut med mellis. gick riktigt bra, mysigt att det börja spöööööö regna och oska, tur att babe är så snäll. aja, blött var maan sen iaf. efter stallet så färgade jag emmas hår, mörk mörk brunt (: jag är ju rikigt duktig på de ;o idag emma och går michelle, jag kommer bli proffs! fast det är ju inte lika lätt att bleka på sig själv ;). haha. ikväll har jag bara tagit det lungt och kollat tv. imorgon blire västerås med evelina :D nice!

puss, smsa?

yoyo

jag satt och kollade på kort för nån kväll sen, från sorf tiden, då jag red på sorf och inte var i nått annat stall.
Jag ångrar verkligen inte en sekund över att jag sluta där!


men jag hitta iaf väldigt mycket kort på mig och yoyo!
och jag hitta även massa "dikter" om han, och då kom jag på hur jävla mycket jag saknar honom! alltså det är mer än ett år sen han såldes, men nu ska han ju tydligen säljas igen. och jag blir tokig av att inte få träffa han. så jävla mycket fina minnen jag har med den ponnyn! inte alla som vet vilken jävla bra liten sak han är! visst han är ingen "stjärna" men jag älskar verkligen honom för att han är så speciell, och så lik mig. usch, jag mår dåligt bara över att veta att han inte är "min". men en sak är säker, han kommer alltid finnas i mitt hjärta och vi får hoppas att han saknar mig en nypa (:



älskade farmor

upp tidigt idag, inte så pigg man var då eftersom jag somna typ 2 ;o
men kom upp till slut (:
sen åkte vi den låååånga vägen till farmor och shet,
mormor och morfar var oxå med (:
älskade farmor börja gråtta för hon blev så glad! :')
så jävla dumt att hon ska bo så långt iväg, blir ju inte så ofta man ser henne, tyvär!
vi fikade och åt där sen skulle vi åka hem.
ajuste när vi satt ute och fika så kom det en gräshoppa och hoppade på pappa,
hahahahaha, fyfan va rädd han blev..
sen när vi kom hem så åkte vi ut till stallet, fick inte tag på henne i hagen, så blev ingenting gjort, men men.
men sen när vi kom hm från stallet så färgade jag michelles hår, jag liksom ;o haha, men blev ju faktigst super fint (:

moooooors

RSS 2.0