11.09.29

Trött tjej här! idag på praktiken var jag på Bara Vara, kul..Men sjukt trött blir man av at gå inne hela dagen och inte göra så mycket. Men aja..

Majsan fick tyvärr vila idag, imorgon också. Inte speciellt kul, men idag hade jag verkligen ingen ork och imorgon hinner jag inte. KUL att jag har praktik 7-12, sen ska jag på risk1 som håller på mellan 12-16, sen direkt tillbaka till praktiken och gå där till 22. Vilken underbart rolig dag det kommer bli! Enda gången jag verkligen inte vill att det ska bli fredag.

Men nu ska jag åka till min sambo! Vi hörs väl imorgon..eller kanske inte! Förresten så är det två år sen jag opererade mig idag!! Sjukt va tiden går fort ju.


krya på dig stumpan!


I´m coming home

Skapligt trött jag blev på teorilektionen, höll på att somna flera gånger! Haha. Sen åkte jag ner på stan med mamma, fick ett par kängor med mig! Nöjd tjejer :) Övningskörde lite hit och dit, fickparkerade för första gången och riktigt bra gick det! Skojsigt

Ikväll ska jag sova hemma!! Liten paus från min sambo, men det ska faktiskt bli otroligt skönt att sova i sin egna säng och få umgås lite med familjen. Men ska upp imorgon bitti till praktiken, vilket känns mindre skönt.

Nu är jag ny duschad, ny rakade ben och tre plåster rikare! (suger på att raka benen)..Nu blir det efterlyst och sen somna i skaplig tid.


!


How do you walk with your head held high
Can you even look me in the eye
And tell me why

11.09.28

Har varit sjukt dålig uppdatering här nu ett tag! Men hinner aldrig blogga. Bor ju inte hemma och sen håller jag på med körkortsteorin, plus att jag har praktik nu. Puuh! Men det är bara att köra på. Har varit sambo med Dannis i en vecka nu och det går fint! Praktiken började i Måndags, kommer nog bli roligt!

Idag hade jag bara praktik i två timmar, skönt! Har varit och ridit med Dannis på travbanan. Nu ska jag byta om och sen hem till min sambo och äta. Sen blir det teorilektion i två timmar. Ikväll ska jag ner på stan en sväng, hoppas att få med mig ett par skor hem :)


ensam är stark, det är sån jag blev


what the fuck!!

Jag vill vara arton år och gå på hottan!! Men nej istället ligger jag här helt ensam och deppar, och väntar på att mina tjejer ska komma hem. Alexandra gör debut ikväll! Sjutton sugeer!!!! Just nu gillar jag inte ett skit! Bläääää

MEN om två månader är det min tur, hehehe

11.09.24

Igår var vi till Alexandra på middag! Åt massa gott, sjung sing star och så. Trevligt :) Sen åkte vi hem till Dannis och här blev det lite små fest, riktigt roligt :) Bra början på Alexandras födelsedag!

Idag tog vi lite sovmorgon. Sen ner på stan och marknaden med syster och mamma, mysigt :) Sen skrittade jag ut med Dannis en sväng. Skönt då min totto verkade lite trött.

Nu blir det party!!..Iallafall fram till att mina babes ska ut på krogen! Puss på er


Grattis Babe!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
Hoppas på får en jättebra dag/natt fast hoppas det inte är för kul på hottan!
Love you, bästa du ♥


11.09.22

Igår hyrde jag och Dannis en film och hade det mysigt. Tog dock hundra år innan vi valde film! Haha. Imorse fick jag lite sovmorgon, skönt att sova vidare när Dannis skulle upp :) Mindre skönt var det att cykla på en skapligt mycket förstor cykel till skolan. Haha!

Slutade efter två, åkte ut till stallet nästan på en gång. Red först en liten sväng med Kim och bäbisen, sen blev det en stund på ridbanan också. Finis var hon! Nu har jag försökt skriva historia uppgiften ett tag, halv färdig är den..Gör klart den imorgon för jag orkar inte mer nu! Trött på skooolan, jao!

Nu ska jag byta om och dra mig mot mitt andra hem. Skönt att vara hemma en liten stund iallafall och träffa familjen :) Blir tacos sen, ikväll får vi sällskap av Alexandra en stund! Trevligt! Skönt att ha sovmorgon till kvart över tio imorgon också!


Studentkryssning!!!

Studentkryssning är bokad, check!
Kommer bli så sjukt grymt, jag längtar


11.08.20

Då var sambolivet i gång! Igår hade vi mys till snygg, sexig och singel. Vi får väl se hur det kommer gå under dom här veckorna, om vi slår ihjäl varandra eller inte. Det visar sig väl! Haha.

Idag hade vi klasskort, mindre kul. Men sista gången nu så det var rätt sköönt! Slutade tolv idag, skönt med ingen lärare. Mindre skönt att jag har tusen skolsaker som måste göras, får ta tag i det imorgon. Majsan fick vila idag, tråkigt nog då hon skulle behöva ridas..Men en dag dör hon inte av.

Nu ska jag snart till sjukhuset, hoppas på det bästa! Sen blir det teorikurs idag igen, känner mig lite små duktig. Har till och med läst igenom dagens kapitell! Det tar sig. Sen blir det att åka "hem" till pullan :)


Studiedag ♥

Jag älskar studiedagar! Borde man ha lite oftare tycker jag. Dagen har bara sprungit iväg! Tog en liten sovmorgon och sen cykla jag ut till stallet i världens motvind. Red ut en sväng, hon var fin! Sen skulle man cykla hem igen, såklart hade vinden vänt så jag hade dubbelt så mycket motvind hem! Hehe, mindre glad tjej!

Har varit och solat med Alexandra nu, skönt med lite färg på kroppen. Nu ska lite skoluppgifter göras och sen ska jag plugga lite teori. Klockan sex blir det Nisses, teorilektion i två timmar! Känns inte så jättelockande. Men nu måste jag sätta lite fart! Puss på er


Sambo!


Min sambo i två veckor nu!
FF är skapligt nice, kommer bli grymt!


11.09.19

Mysigt väder det har varit idag! Skönt att det blev skönare nu på kvällen iallafall. Majsan fick vila idag, skönt för henne :) Men jag har typ hyper! Aja. Har varit till Dannis en stund ikväll och kollat på ensam mamma söker. Haha, mysigt! Imorgon blir vi sambos, troligen får vi med oss två till men det vet man ju aldrig! Haha

Ledig imorgon, underbart! Nu ska jag fortsätta kolla runt på lite grejer! Puss




Skit väder!

Nu sitter vi och softar i skolan, segt att vi börjar in 40 minuter. Sen ska man väl ut till stallet och rida i skit vädret..mysigt liksom:( men nu ska jag softa med mina babes! Puss

Flytta hemifrån?

Sitter och kollar på massa lägenheter runt om i Sala. Skapligt sugen man blir på att flytta hemifrån. Skulle vara hur kul som helst och fixa iordning och handla massa på Ikea. Men blir nog kvar hemma hos min älskade familj ett år till iallafall skulle jag tro. Men man måste ju få drömma :)


insperatioooon


11.09.18

Idag tog jag en sovmorgon, var lite små trött kände jag. Igår kväll var det klassfest, första klassfesten på dom här åren. Det var riktigt roligt! Mysklass :)

Idag har jag varit ut till stallet, tog bara en promenad med henne idag. Sen har jag kollat på film och spelat the sims. Soft dag! Ikväll blir det troligen bio, om jag nu hittar någon att gå med! Haha, men det löser sig :) Nu ska jag äta. Puss


How to love


11.09.16

Äntligen fredag! Skönt att sluta tidigt idag. Mindre skönt var det väl att våran lärare inte var jätteglada på oss. Men aja! Skapligt nice att det planeras studentfest i oktober! Skapligt taggad tjej!!

Var till Västerås med familjen idag, vi var till Ikea och så. Som precis för tre månader sen idag, men idag gick jag inte runt där med ett stort leende på läpparna. Jaja..Fick inte med mig något hem, segt.

Red över till Sorf idag :) Hon var jättefin! Hoppade lite och det flöt på kanon. Min älskling! Ikväll har jag hyrt film med mamma. Har nyss kollat klart på den första, Irene Huss..Läskig film!! Nu ska jag ta och kolla på den andra. Puss på er!


!

Ditt födelseställe? - Västerås BB
Spelar du något instrument? - Nej
Dina första tankar när du vaknar? - Det är väl inte skola idag va?
Är du hungrig? - Nope
Vart befinner du dig just nu? - Hemma
Vart bor du? - Sala
Är du bra på..? - att vara svartsjuk och en dålig förlorare
Är du singel? - ja jag är ju det
Vad heter din farmor och farfar? - Ingen av dem lever men, Marianne och Bengt hette dem
Vilket land kommer du ifrån? - Sweden!
Låt just nu? - Lil Wayne-how to love
Antal timmar sömn inatt? - Inte blev det många iallafall, runt fem-sex timmar
Vem är snyggast? - Duu! Och Adam Brody :*
Vem vet mest om dig? - Dannis och Alexandra skulle jag tro
Vem vet du mest om? - Dom här över tror jag!
Vad vill du ha just nu? - Han
Höger eller Vänsterhänt? - Högerhänt
Språk? - Svenska and some english
Vilka sjukdomar har du? - Någon dum sjukdom som förstör!! 
Ditt mål i livet? - Har massa mål!! Men några av dom är väl att få en bra karriär och familj
Sängdags? - I veckorna efter tio, helgena går man aldrig och lägger siiig ;)
Rädd för? - Rääävar!
Har du körkort? - Inte just nu, fråga mig om lite mer än två månader!
Vilka cigg gillar du mest? - Håller inte på med sånt skit
Brukar du svara på kontaktannonser? - Nej, men kanske borde!
Äger du några vapen? - Har nästan nio nycklar, så nästan!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? - Amanda var dom inne på innan jag kom ut
Pepsi eller Coca cola? - Coca cola såklart!!
McDonalds el. Burger King? - Donken!
Mjölk i kaffet? - Kaffe är för vuxna
Röker du? - Aldrig!
Sjunger du? - Jaa, sen om det är vackert eller inte är en annan sak hehe
Duschar du dagligen? - Ja oftast 
Den starkaste du vet? - Med muskler och grejer eller vad? Men jag säger mig själv hur som helst ;)
Vill du gå högskola? - Ja
Vill du gifta dig? - Varför inte liksom
Är du en hälsogeek? - I vissa perioder
Kommer du överens med dina föräldrar? - Ja det gör jag :)
Favoritfärg på kläder? - Svart, vit och röd
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - Ett par snygga jeans och en mysig tröja skulle sitta fint
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - helt olika, men någon hundring kanske
Skolväska just nu? - Har några stycken, men ingen speciell skolväska juu
Har du rosa kamouflage-kläder? - Haha nej
Tatueringar du har? - Inga, men det ska ändras någon gång inom en kort framtid!
Piercingar du har? - Inga, hål i öronen då
Har du glasögon? - Borde kanske ha, men nej!
Hur ser din plånbok ut? - Lila, stor och klumpig
Din perfekta Pizza? - Lagom mycket ost, och lite smått och gott på
Randigt, rutigt eller blommigt? - Randigt
Favoritårstid? - Summer!!
Favoritmat och dryck? - Spagetti och köttfärssås och COLA! Mummaa
Favoritdjur? - Häst och hund
Favoritämne i skolan? - Inget speciellt..
Favoritsysselsättning? - Vara i stallet
Favoritbyxor? - Hm..Mina blåa jeans får det väl bli
Favoritartist/grupp? - Ted Gärdestad funkar i alla lägen
Gillar du när det åskar? - Man vara små mysigt, men gillar det väl inte
När ska du festa nästa gång? - Klassferre imorgon!!
Vad köpte du senast? - Varmchoklad :)
Hur svarar du i telefonen hemma? - "Hej det är Ida"
Hur svarar du i mobilen? - "Hallå", men oftast "Hej det är Ida"
Vem ringde du senast? - Alexandra
Sov du ensam inatt? - Ja, som alltid nu
Varit på dejt den senaste månaden? - Nej
Blivit slagen den senaste månaden? - Inget allvarligt iallafall haha
Nämn något som gjorde dig glad för en månad sen? - Att jag var i leksand med braiga människor!
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Var påväg till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan? - Satt här
Det sista du sa högt? - "Jadåå"
Det senaste någon sa till dig? - "Ta och ät något nu!"
vad har du druckit idag? - Juice
Vad var det senaste du åt? - Smörgåsrån
Vad är det för väder hos dig nu? - Sol, men lite små kyligt
Godaste glassmaken? - Nästintill omöjligt att väljaa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Inte kärlek, men stort intresse!
Sover du tungt? - Nej inte det minsta
Drömmer du mardrömmar? - Det händer
Trivs du med ditt jobb? - Jag går i skooolan!
Favoritklädsel? - Jeans som sitter som en smäck och något snyggt till
Vad ser du om du tittar till höger? - En vägg
Vad gör dig glad just nu? - Majsan!
Vad ska du göra härnäst? - Åka till Västerås
Humör just nu? - Lite små deppig, men ändå taggad
Favoritgodis? - Äter det mesta som kallas godis
Sommarplaner? - Känns som sommaren är rätt långt bort
Hur många kuddar sover du med? - Två, tre stycken
Morgon eller nattmänniska? - Natt!! Men gillar att gå upp tidigt om jag ska göra något kul
Vad är viktigast för dig? - Majsan, familjen och vännerna
Är du kittlig? - Jaa
Snarkar du? - Nejdå
Stjärntecken? - Skytt
Äckligaste insekten? - Tvestjärtar skulle jag tro
Stökigt el välstädat? - Välstädat! men konstigt nog så råkar det alltid bli stökigt
Längtar du mest efter just nu? - Att studentfesterna ska komma igång
Vad hatar du mest just nu? - Hela situationen
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara ? - Min älskade farmor!
Vad väntar dig om 10 år? - Jag hoppas jag har barn och familj, en av sakerna
Vad luktar du nu? - Inte blommor iallafall
Saknar du någon nu? - JAA
Använder du icq eller msn? - Msn, men använder det knappt heller
När fick du senast en present? - Ingen aning!
Har du några högklackade skor? - Ja en hel del i garderoben!
Har du blivit hotad via telefon? - Nej, inget seriöst iallafall
Vill du ha barn? - Självklart!
Längtar du till din födelsedag? - Ja, har ju väntat på den dagen i några år
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? - Blev lite glad när en trodde jag var tjugoett!
Har du rakat dina ben någon gång? - Nej tok heller!..Men det är väl klart jag har
Skulle du kunna ha silikonbröst? - Ja, varför inte..
Jag älskar? - Majsan, familjen, vännerna
Jag hatar? - Allt våld, matte, att förlora, min svartsjuka och ja..
Är du snäll? - Ja!
Är du blyg? - Nej
Tycker du att du har fin dialekt? - Jag har ingen dialekt juu
Ögonfärg? - Blåa
Syskon? - Lillasyster
Favoritdag i veckan? - Fredag och lördag
Hårfrisyr? - Platt, blondt och tråkigt
Skola? - Kungsängsskolan
Trivs du i din klass och skola? - Ja
Värsta ämne? - Matte och natur!
Tycker du om fester? - JA
Tycker folk du är snygg? - hur ska jag veta?
Är du en gottegris? - Oftast
Är du modig? - Ja det tycker jag
När drack du sprit senast? - Vem vet
Har du använt någon hårprodukt idag? - Nej
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? - Inga alls
Har du bråkat med någon idag? - Mer eller mindre ja
Tar du droger? - Nej
Har du åkt fast för snatteri någon gång? - Men nej
Vad har du för planer till helgen? - Klassfest
Gillar du dokumentärer? - Ja det kan vara nice!
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? - 19 år!
Är du sugen på något nu? - Cola skulle inte sitta fel
Är 50 cent bra? - Lyssnar knappt på honom
Har du kvar dina barndomsskivor? - Ja mys!
Brukar du bada i sjöar om somrarna? - Ja en del av sommaren ju
Brukar du läsa horoskop? - Ja om det står i tidningar
Sprit, cider, vin eller öl? - Cider 
Kan du baka bullar? - Kan jag nog
Bläck eller blyerts? - Beror på hur mycket man ska skriva
Vad åt du till frukost? - macka

.


11.09.15

Dagen blev ungefär lika som igår. Först skolan, slutade efter två. Sen blev det stan med tejerna, vi tog en fika :) Sen till Nisses och köra lektion. Gick riktigt bra! Känns så grymt bra att vara igång ordentligt!! Taggad tjej! Sen var jag ut till stallet, red ut med Dannis :)

Nu har jag precis kollat klart på Sol, fest och oroliga föräldrar. Var killar från Sala med idag, sköna! Efter att mamma har sett lite av det där så lär jag väl aldrig få åka. Men BAD FOR YOU MOM, för jag fyller arton om två månader och då gör jag vaad jag vill! Haha :D

Nu blir det snart sängen, fredag imorgon! Wie


11.09.14

Grattis på namnsdagen till mig själv och alla andra Idor!

Skoldagen har gått rätt fort, även om vi gick till halv tre. Ettorna blev nollade på förmiddagen och sen blev det gofika! Sen planerade klassen lite inför helgen, kan bli riktigt roligt :) Efter skolan blev det stan med mamma, vi åt på stan och hade det mysigt :) Sen blev det körskolan, första teorilektionen idag! Skönt att vara igång, körlektion imorgon!

Skrittade ut en sväng med Dannis ikväll, mysigt :) Nu ska jag kolla klart på efterlyst, sen blir det sängen!


...where does the love go?


11.09.13

Seg dag i skolan, skapligt negativ! Började dagen med utvecklingssamtal, sen sen fortsatte skoldagen vara allmät seg. Just det, blev svettig på idrotten för första gången på år och dar! Intresseklubben jao!

Åkte ut till stallet efter skolan, mitt i stormen. Fick hjälp av Kim idag, så hoppade en rolig övning och fick lite bra tips. Kul att höra åsikter från någon annan ibland. Majsan gick riktigt bra också så jag är nöjd! :)

Nu har jag druckit te och kollat idol, mys! Ska fortsätta kolla lite på tv innan det blir sängen.


Every Night


11.09.12

Ny vecka. Idag var det bara jag och Alexandra skolan, från vårat crew! Haha. Efter skolan var jag och Alexandra ut på lite roiga saker, kul att göra något med min kära vän! Inte varje dag det händer nuförtiden.

Har varit till stallet med pappa nu ikväll. Red lite på banan, hon kändes fin :) Nu ska jag fixa mig, sen gå och lägga mig. Vet att det bara blir jobbigare desto längre jag sitter uppe.

Så nu väntar sängen. Puss på er!

My world falling apart and nobody knows


World trade center, tio år senare




 


11.09.11

Skön kväll igår med mina favvotjejer :) Vi lagade god mat och hade det kanon! Även om jag somnade till ett tag. Det måste vi göra om snart! Vaknade hemma hos Alexandra, vi tog det lugnt ett tag och sen cykla jag och Dannis hem.

Idag fick Majsan vila, skönt för henne. Sen har jag städat mitt rum, rensat garderoben och bäddat rent. Underbart ska det bli att få lägga sig sen. Nu ska jag kolla på Idol med syster och mamma :)


Mama will hold me


11.09.10

Duschad, nyrakad och helt plötsligt känner man sig som en ny människa! Underbart! Sitter och väntar på att pullan ska dycka upp, då ska vi klocka upp tjejerna och åka och handla. Blir en kväll hos Alexandra ikväll, blir kanon!

Grymt att mormor och morfar åkte med mig ut till stallet idag när jag körde, och morfar ville skriva körkort på mig! Det kändes rätt bra att höra! :)

Men vi hörs, ha en bra kväll!!


söta tjejer


Västerås

Idag var vi till Västerås RS och tävlade. Hoppade först 100 cm, hon kändes riktigt fin redan då! Men såklart blev det ett skit pet. Men var bara att tagga om då hon nästan alltid går bättre i andra klassen.

Sen hoppade jag 110 cm, det var en A:0 så det var bara att rida på så bra tid som möjligt och såklart vara felfri. Hon var hur fin som helst, underbar verkligen! Kom lite tokigt på ett hinder, men snäll som hon är så hoppar hon iallafall, men tyvärr så åkte en bom ner. Otur ja!

Men jag är nöjd med dagens tävling. Kunde ha gått bättre, men var bara skit pet som egentligen inte skulle ha behövt blivit. Majsan skötte sig hur bra som helst så kan inte klaga!


I like to pretend..


I like to pretend that everything is alright sometimes
Because when everyone else thinkt you´re fine,
for a little while you forget you´re not.


11.09.09

Äntligen helg! Behöver verkligen vara ledig känner jag, har varit en jobbigt vecka så. Slutade halv tolv idag, skönt! Åkte ut till stallet nästan på en gång. Red lite, fixa stallet, smörjde allt och packade allt inför imorgon. Tog sin lilla tid om man säger så.

Sen hem och ta det lugnt ett tag. Sen träffade jag Oscar en stund, bra kille! Sen tillbaka till stallet och duscha henne. En välbehövlig dusch, hur smuttsig som helst!! Så det var skönt att få henne lite ren :) Nu ska jag snart nattfixa mig och försöka sova. Tagga för tävling imorgon!



Without you I would fall apart


Criminal


11.09.08

Dagen har rullat på som vanligt. Slutade efter två, då fick jag skjuts hem av bästa Dannis :) Sen ut till stallet. Red med Dannis idag också! Idag red vi på travbanan, hur bra som helst där! Mitt nya favvo ställe, Majsan tyckte det var roligt också :)

Har varit ut och gått en sväng med Alexandra ikväll, skönt! Nu har jag druckit lite te och ska snart läggga mig och kolla på film och hoppas på att kunna somna. Fredag imorgon, äntligen!!


snygga tjejer för två år sen


Knäpp tjej

Kul att när man har sovmorgon till halv elva så vaknar man innan åtta och kan verkligen inte somna om. Kan inte sova nu förtiden! Usch! Nu är jag klar och redo att åka till skolan..Men börjar inte fören om en timme, kul liksom. Får ta och plugga lite. Aja, vi hörs senare idag! Puss

I can fake a smile when I feel horrible. I can pretend to be happy. I can do a lot of things but what I can´t do is pretend not love you


11.09.07

Seg dag i skolan, föreläsning idag också. Slutade halv tre. Då var jag och mamma ner på stan. Köpte äntligen en ny mobil, fick bli en vit iphone :) Mycket nöjd! Men något tom plåmbok..Tänk på det nästa gång ni kallar mig Ove! Haha.

Skrittade ut med Dannis en sväng sen, mysigt :) Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Har knappt inget att göra längre känns det som, värdelöst. Men nu ska jag kolla film och plugga lite. Sovmorgon till halv elva imorgon är inte helt fel!


Hey babyy


För en minut sen var du min


11.09.06

Skit dag! Skit natt! Blev inte många timmars sömn i natt, men var bara att gå upp till skolan iallafall. Hälsodag i skolan idag. Grymmast var Paolo Roberto, hur skön som helst!! Fick sig en liten tankeställare också.

Har varit och tränat ikväll. Hon gick riktigt bra i hoppningen! På marken var hon lite för pigg men. Tagga för tävling i helgen! Resten av dagen har inte varit någon höjdare, men antar att det blir så nu ett tag.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på mysmusik! Tänk va bra allt var den här kvällen för två månader sen! Usch..Nej puss på er


11.08.05

Sov hos Dannis i natt, vi hade sällskap av Alexandra en bit in på kvällen också. Bästa! Skulle nog inte klara mig utan er! Tack för allt!

Skola till kvart över två idag, kollade på film i över två timmar och inte jättekul om man säger så. Majsan får vila idag :) Men nu ska jag iväg, puss på er!



11.08.04

Hej! Idag red jag till Sorf, inte det bästa ridpasset om man säger så. Rädd häst är inte så kul, men bara att bita ihop..Någon gång lär hon väl vänja sig! Har varit ut till mormor och morfar, vi åt och så :) Mysigt!

Nu ska jag duscha och sen hem till Linus :) Såg förresten att mitt senaste inlägg kom upp senare, blir så hela tiden nu förtiden! Drygt!!


Sämsta helgen på längee!

Igår var jag med Alexandra och Dannis. Kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss men..Slutade med att vi kollade på en läsklig film hos Jocke. Inte så nice, filmen alltså.

Idag har jag varit ner på stan med mamma en sväng, hittade tre par örhängen. Alltid något! Sen har jag varit ut till stallet. Skrittade bara ut en sväng, myspys :)

Hade högaförhoppningar om den här kvällen men det verkar bara bli skit. Ingen är hemma. Värdelöst! Blir nog att åka till idrottshallen och kolla på damerna med mamma. Kul Lördag kväll!! (Inget taskigt menat mot dig mamma).
Saknar L gör jag också..

"Det är okej att känna" - Ung Cancer


Finaste och sorgligaste jag sett på länge


Fly on the wings of love

Träningen idag gick verkligen jättebra! Blev riktigt förvånad över att hon var så fin, eftersom vi inte tränat på flera veckor och hon inte har gått jättehårt. Hon var fin redan i dressyren och ännu finare i hoppningen. Ibland blir jag förvånad hur min lilla skrutt flyger över hindren. Älsklingen :) Så jag är mycket nöjd med dagens träning!


11.09.01

Hej September. Hejdå Augusti. Hej höst. Hejdå sommar. Jag vill inte ha höst och vinter. Ge oss lite mer sommar!..Eller låt hösten/vintern gå fort iallfall.

Idag har jag varit till skolan, som vanligt. Hade föreläsning på förmiddagen om terrorism. Slutade efter två. Nu har jag varit hemma en stund. Ska snart byta om och åka mot stallet, sen till Ransta och träna. Ska bli jätteroligt då jag inte tränat på tre veckor, hoppas Majsan är lika taggad som jag :)

Men nu ska jag byta om! Vi hörs senare :) Just det, grymt skönt att jag är ledig imorgon! Långhelg är aldrig fel :D Puss!!


RSS 2.0