-


One thing is clear, I wear a helo


11.10.31

Jag älskar lov!..Om någon hade missat det liksom. Idag har jag hunnit vara ner på stan en sväng och varit till stallet. Hade en sjukt skitig och knasig häst idag, allt tog sin lilla tid men vad gör det!

Nu ska jag ta en promenad med hunden och sen ska jag vara lite duktig också. Resten av dagen kommer nog bestå av oth. Ovanligt verkligen. Men vi får väl se, kan ju alltid hoppas på något annat roligt!


one tree hill all night long

Äntligen är helgen över, första gången jag säger så. Den här helgen måste ligga på mig "värsta helg lista". MEN nu är den över!! Idag har jag lackat över allas status på facebook och bloggar, "tack alla för super kväll, bästa kvällen igår, sjuukt kul hade jag igår"..Jag lovar ingeeen bryr sig! Allra helst inte jag. Haha förlåt, men var tvungen! Antagligen så kommer jag också skriva något i den stilen om ett par veckor.

Nu har Dannis nyss åkt hem, blev en myskväll. Nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill hela natten. Puss!


Alone

Känslan av att vara sjutton och helt alone med oth och donut. Fuck off liksom!


11.10.29

Ny duschad och nu ska jag åka mot idrottshallen och kolla på u-laget. Sen ut och pussa lite på pållen!

Fick höstlov igår! Hur skönt som helst verkligen, behöver det. Hoppas på att det blir en braa lov, sista höstlovet så! Men känns som lovet inte kommer börja speciellt bra. Helgen kommer gå ut på att överleva sista löningen som jag måste sitta hemma. Hatar att vara yngst av alla, typ. Så min helg kommer mest bestå av oth, jippi.


Heby

Idag har vi varit på pj i heby. Hoppade 100, 110 cm. Hon var fin, lite mindre bra i första klassen..Men jag är nöjd med henne. Väldigt pigg och hoppglad! Min lilla älskling :)


Ett år

Ett år sen du lämnade oss idag, efter en lång kamp så fick du somna in. Du kämpade verkligen in i det sista, envis som du var. Jag vet att du har det bra uppe hos farfar, tillsammans igen. Jag önskar du var här och kunde se vem jag håller på att växa upp till. Det är så mycket som har hänt under det här året, så mycket som jag skulle vilja berätta för dig. Jag vet att vad jag än kommer bli och vad jag än gör, så skulle du varit stolt. Jag känner mer och mer igen mig i dig och hur du var, och det är jag stolt över. Du kommer inte stå vid min sida när jag tar studenten, inte när jag en dag kanske gifter mig och skaffar barn. Jag önskar verkligen mina barn hade fått träffa en sån stark person som du. Jag skulle göra allt, verkligen allt för att du skulle vara här. Du var verkligen bäst. Och jag vet att du är med mig varje dag, min skyddsängel, min förebild. I always remember you, You always in my heart. Jag älskar dig, min farmor.


11.10.27

Har varit på brandstation hela dagen. Missade det när jag opererades för två år sen så var där med ettorna. Det var riktigt kul och jobbigt. Brandman kanske skulle vara något? Haha, roligt iallafall.

Red över till sorf med dannis. Red lite i ridhuset, hon var fin :) Nu har jag duschat och ska fortsätta med lite inlämningar. Bara en dag kvar till lov, det behövs verkligen nu! Puss på er

I miss you


Before I go to sleep


huhu :(


Nu har jag kollat klart på mina oth boxar! Suger att det slutade hur spännande som helst!! MEN två boxar till kommer till mig nästa vecka. Love it


11.10.26

Dagen började med körlektion, gick riktigt bra idag! Jag älskar att köra bil och ännu mer nu när körkortet kommer närmare och närmare. Imorgon bokas skrivning och uppkörning! Så det känns super :) Satt vid datan ett tag också.

Sen kom Dannis dit, sen blev det bio i hundra år! Jobbig film som aldrig ville ta slut. Lite små drygt. Sen till skolan en stund. Majsan fick vila idag.

Nu blir det oth resten av kvällen. Puss så länge!

 


För snart kan PPP jag jag ut och glida! Bjuder på bilden förresten hehe


..?


11.10.25

Har varit en lång dag, eller har hunnit med mycket iallafall. Skolan till halv tre. Beställde studentmössor och annat smått och gott idag :) Längtar som tusan tills man får allt. Inte långt kvar nu!! Var till stallet efter skolan, red ut en sväng med Dannis. Sen var jag och mamma och kollade på en lägenhet, kände mig vuxen! Den var inte alls lika fin som bilderna var, men det var väl bara tur det annars hade mamma och pappa fått en tjatig unge. Satt på nisses i någon timme sen också.

Nu blir det te och DH. Sen sova! Köra lektion kvart i åtta imorgon, sen sitta vid datan också innan det blir bio med skolan. Jääättekul verkligen! Eller körningen är väl kul, men det andra klarar jag mig gärna utan.


-


Men lyckaat!

Känslan då man är helt klar, kollar schemat och inser att man börjar om 1,5 timme! Underbart liksom, eller inte! Idag ska vi prova ut studentmössor, det närmar sig!! Wow. På eftermiddagen händer det grejer, vet inte hur jag ska hinna allt men det löser sig. Nu ska jag dricka te och kolla på the voice, have a goood day!


Dont ask me how I feel. Believe me, you would not know


11.10.24

Back in school! Blandade känslor, men bara den här veckan sen lov. Underbart! Plus att jag ska se till att lovet blir bra, sista höstlovet ju. Ska testa på vuxenlivet och bo själv under lovet! Eller helt ensam hoppas jag inte att jag blir. Min ex sambo ger mig nog lite sällskap! Skojsigt!

Red på ridbanan idag. Oj, så fin hon var. Min bästa! Nu har jag duschat och ska ta och dricka lite te och kolla på oth. Sen ska jag försöka sova tidigt ikväll!

Dagens plus: Linnéa bjöd hela klassen på fika, gull! Och sen är det bara en månad kvar tills jag fyller arton!!


This could really be a good life


11.10.23

Blev ingen ridning idag då hon inte hade fått en ny sko, men skadade inte så mycket med en extra vilodag. Kollade på oth och softade lite istället. Sen en promenad ner till idrottshallen och kolla på dam matchen. Skön vinst! Resten av kvällen har jag tagit det lugnt, skönt! Nu blir det sängen, back too school tomorrow!


Helgen

Helgen har väl inte varit topp om man säger så, men helt okej ändå. Fick träffa tjejerna iallafall! Praktiken är slut också, underbart skönt!! Ska nästan bli skönt att komma tillbaka till skolan. Nästa vecka är det ju lov så kan inte klaga. Har hunnit kolla på oth i åtta timmar också under lördagen, love it!

Idag tog jag en liten sovmorgon. Nu ska jag snart ut och gå en sväng med vovven, sen ska jag ut till stallet. Blir nog ett pass på ridbanan om tommy har slagit på en ny sko, hon hade tappat en igår så håller tummarna!


myspys ridtur

Har nyss kommit hem från en mysig ridtur med Ida :) Nu ska jag snart äta något och sen blir det praktik igen. Fem timmar ska jag väl troligen överleva. Vi hörs sen, puss!


11.10.20

Lyckad morgon, eller inte! Kommer till hyttgatan vid åtta, då ska jag tydligen vara uppe vid sofielund och ingen hade sagt något. Så det var bara att börja gå i kylan. När jag väl kommer dit så har jag ingen aning om vart huset ligger. Som tur var så löste det sig till slut. Väl där och precis hunnit tina upp så ska vi ut och gå. Hej Ida isbit!! Nu är jag hemma igen, nu ska jag dricka en stor kopp te! Tillbaka till praktiken vid tre, känns sådär.

Tack för att jag fick gnälla liiite!

'


11.10.19

Praktik till halv fyra, sista dagen på bara vara. Sen två timmar på körskolan, klarade ett till testprov så nu är det bara ett till som ska göras den här veckan. Var ut och pussade på Majs också.

Resten av kvällen har jag bara softat. Känner mig väldigt taggad på deladtur imorgon! Eller inte!! Men bara att bita ihop, näst sista dagen så. Men nu ska jag sova, puss på er.


Ingen GALEN fest för mig!

SKAPLIGT DEPRIMERANDE när man blir inbjuden till ett evenemang på facebook att det ska bli SALAS GALNASTE FEST NÅGONSIN - EN OCEAN AV EUFORISKA UPPLEVELSER! på hottan här i Sala. Wow, tänker man va roligt! SEN kollar man vilket datum det är, 18 November!! EN vecka innan jag får gå ut! Men visst, det är luugnt att min sista helg som sjutton avslutas riktigt deprimerande medans hela Sala är på den gaalnaste festen någonsin!


!


11.10.18

Skönare än skönast att sluta elva! Plus att det var riktigt kul på förmiddagen, var på golfbanan och fick köra golfbil. Roligt! Bara tre dagar kvar nu, jag längtar. Åkte ut till stallet och fixa direkt, gjorde inte så mycket att hon fick vila idag. Inte så skönt väder!

Har varit till körskolan och pluggat teori också, gick riktigt bra! På fredag bokas troligen skrivning och uppkörning! Wow! Det närmar sig med stormsteg :) Tro det eller ej, men har beställt en studentklänning också! Haha över ett halvår innan, men jag tyckte om den så varför inte liksom. Får väl se om den ser lika fin ut på, annars får den sitta i garderoben.

Nu tänker jag inte röra en fena på resten av dagen! Tänker lägga mig och kolla på massa avsnitt av oth. Myspys :)


.


Sista veckan är igång!

Glad tjej! Fick gå två timmar tidigare från praktiken, sen fick jag veta att jag slutar elva imorgon! Och sista veckan är igång! Jag klagar inte. Superduper liksom. Nu står jag inför ett jobbigt val, antingen pretty woman som går på tv eller oth..Vi får väl se! Något av det blir det nu iallafall med te :)


Saknar mina tjejer lite smått!


11.10.17

Var duktig och gick upp tidigt imorse och åkte ner till körskolan, satt där i två timmar. Kommer bo där hela veckan känns det som, ska hinna göra två tester den här veckan. Bara att köra på. Majsan har fått en spruta också, så nu får hon ta det lugnt ett par dagar. Passar ju bra just nu!

NU, blir det praktik till tio. Läskigt för ska vara ensam i en timme där, men det ska väl gå bra. Håller tummarna för att jag får gå lite tidigare ikväll för jag vill hem och kolla oth! Men nu måste jag åka, puss på er!


Surahammar

Idag var vi på årets sista tävling för våran del i Surahammar. Planerna blev ändrade på morgonen, blev lite stressigt. Men blev som planerat iallafall, vilket faktiskt var skönt. Hoppade först 1m, blev en massa krångel men jag fick rätt till slut och blev dubbelnolla och placerad. Hon var jätteduktig, hann knappt rida fram men ändå ställer hon upp och var riktigt fin!!

Sen hoppade vi 110 cm. Hon var otroligt fin! Kämpade och ville verkligen! Så roligt :) Hade ett skit pet, men det bryr jag mig inte så mycket om. Hon var kanon fin och jag är jättenöjd med henne! Hjärtat mitt! Kändes som en bra avslutning för 2011´s tävlingssäsong! Lär mer HÄR!


min stjärna!


Here I come again

Efter att inte ha bloggat på två veckor så är jag tillbaka. Jag är väl inte på topp precis om man säger så, men nu tar saknaden att skriva över. Har kommit på hur mycket jag älskar att blogga! Mitt längsta uppehåll på åratal. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Så hoppas vissa personer är nöjda nu.

Under dom här veckorna har det inte hänt så väldigt mycket. Dagarna består mest av praktik, körskolan och majsan. Sista veckan på praktiken drar igång imorgon, underbart skönt. Är igång förfullt med körkortet, går riktigt bra! Nu ska bara teorin in också. Majsan går riktigt bra också, min fina. Har även hunnit med att bli totalt beroende av One tree hill, love it!!

Skönt det kändes att skriva lite. Nu ska jag duscha, sen blir det oth resten av kvällen. Puss!


Melissa Horn - Det känns ännu sämre nu

Det känns nu på morgonen 
när ljuset inte vaknat än 
och jag vänder ut och in på sommaren, 
blir aldrig sams med den

Vi skulle nog ha hamnat här ändå 
för lusten är svår att ändra på 
jag väntar ut dig i tystnaden 
för att det är lättast så


Du är för stolt, eller hur? 
jag är för feg för att dra mig ur 
vi tittar bort åt varsitt håll 
och tänker samma sak 
det känns ännu sämre nu


Var och en går hem till sig 
och fast jag inte saknar dig 
så känns det som att världen skulle rasa 
om du lämnade mig


Ja var och en går hem till sig 
och jag skäms för att jag låter dig 
men jag ska aldrig vara mot någon annan 
som du är mot mig 
jag ska aldrig vara mot någon annan 
som du är mot mig

Under 2011 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[/] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon (inte som kööört)
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[x] du har sett en död människa
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har pussat någon av motsatt kön i samma ålder
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[x] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[x] du har spytt pga alkohol
[ ] du har däckat
[x] en främling har raggat upp dig
[x] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[x] du har varit på sjukhus


Not today

Jag är sjuk. Mår inte så bra. Antar att jag skriver någon annan dag, eller kanske inte.

RSS 2.0