12.04.30

Trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse, men icke. Ska man hinna med allt så är det bara att gå upp! Åkte ut till stallet på en gång, älskling pälsklingen! Hem och hoppa in i duschen. Sen blev det en sväng till västerås med mammisen. Var och fixade till balklänningen, så nu ska det sitta bra! Fick med mig en studentklänning och ett par jeans hem.

Nu ska jag börja städa lite, senare kommer Alexandra och Dannis hit. Vi ska äta trerättersmiddag och sen fixa iordning oss. Sen går vi vidare! Får väl se vart kvällen slutar, you never knoow! Puss på er!!


Sala for life


Tycket han är lite smått charmig, sala for life!!


12.04.29

Trött tjej här! Hade en bra kväll igår hemma hos Ida, kul att se henne igen! Idag har jag hunnit vara till heby där jag köpte ett täcke till M och så fixade vi på graven. Cyklade ut till stallet i det fina vädret, vi körde lite . Så dukig så!

Har även varit ute och sprungit med Alexandra, riktigt duktiga! Känns som beach 2012 närmar sig men stormsteg så lika bra att börja köra på. Nu tänkte jag fixa med studentinbjudningar och sen storstäda mitt rum. Senare ska jag iväg och handla inför morgondagen med tjejerna. Puss så länge



12.04.28

Igår kväll hade vi lite myskväll ute i ransta. Började med att jag och tjejerna gjorde mat, hur gott som helst. Sen spelade vi lite spel, tog en promenad och satt vid pizzan. Efter ett tag så fick vi sällskap, vissa av dom var bättre än de andra. Haha. Resten av kvällen spelade vi spel, riktigt roligt :) Perfekt start på en långledighet!

Idag har jag varit ner på stan med syster och mamma, fick med mig en hel del grejer hem..Sånt som man måste ha. Har varit ut till stallet och ridit ut en sväng. Skönt väder! Ikväll ska jag hem till Ida, som det var väldigt länge sen jag såg. Vi blir några tjejer där och så. Får se vart kvällen slutar!

Ha en bra kväll och sköt om er! Puss



#

I have just realized, the last time I had a long, peaceful, normal sleep was when you loved me


until you have to give it up


the crying girl

Töntig som jag är så har jag suttit och grinat floder till sista avsnittet av ponny akuten. Ibland förstår jag inte hur jag kan vara så himla känslig och gråta för allt. Men dom sa hejdå till varandra och jag klarar ju inte av farväl och sånt, så antar att det var de. Usch, nu ska jag lyssna på lite sorglig musik medans jag städar lite. Snyyft!!



12.04.26

Var duktig och åkte till skolan en timme tidigare idag, lika bra när man har massa skolsaker. Det börjar verkligen brinna i knutarna nu. Jag får ont i magen så fort alla börjar prata om hur lite det är kvar. Har insett att vi har det nog rätt bra i skolan ändå. Det ska man såklart inse när det bara är några veckor kvar. Usch.

Men iallafall, hade ett stor prov med massa frågor. Får hoppas på det bästa! Fick sluta lite tidigare, då blev det en promenad hem i regnet med tjejerna. Duktiga! När jag kom hem så fastna jag framför oth som går på tv, jag älskar verkligen den serien..helt obeskrivligt! Åkte ut och fixade stallet, hon fick vila idag. Var och köpte en ny madrass till min säng. Så nu hoppas jag på att få sova lite bättre :)

Nu blir det mat! Puss

12.04.25

Nu går jag och lägger mig, hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt!


When the sun goes down, it's the time when it hurts so bad


Jag vill få dig ur systemet

Såg nyss DH, sorgligaste avsnittet någonsin. Jag kan inte sluta grina. Usch! Just nu har jag bara lust att lägga mig och gråta floder och kolla på oth, bästa någonsin. Men nej, det blir plugg istället..

12.04.24

Rätt lugn dag i skolan, lite lagom sådär. Hade idrottslektion, den gick väl rätt bra..kunde ha gått värre om man säger så! Efter skolan blev det fika på stan med Ida och Alexandra, mysigt!:)

Red ut en sväng idag igen, vill inte rida på den blöta ridbanan. Men imorgon får det bli ett pass där :) Har varit och handlat med mamma nu. Kvällen kommer bestå av plugg..like always! Puss


*


You never realize how much you like someone until you watch them like someone else


12.04.23

Ny vecka! En vecka närmare studenten. Fick sluta tidigare idag, skönt så kommer man ut till stallet tidigare. Idag red vi ut en sväng, jättefin var hon! Mjuk och samlad. Fick sällskap av pappa ute i stallet :)

Har suttit och planerat min idrottslektion som jag ska ha imorgon, hoppas på att den blir någorlunda bra iallafall :) Har varit och solat med Dannis också, så skönt med lite fär på kroppen. Sen blev det en dusch på det. Nu ska jag gå igenom lektionen en gång till, sen lägga mig och kolla på skilda världar. Puss!




12.04.22

Började dagen med lite sovmorgon. Sen ut till stallet, gick en promenad med henne och mamma. Skönt för henne att ta det lite lungt dagen efter tävling. Sen hem och kolla film, tillsammans med söndagsångesten. Blä! Varför kan inte helgen ha tre dagar?

Ikväll har jag suttit med en inlämning, inte så roligt men har insett att det inte är så långt kvar nu så lika bra att kämpa på. Men nu ska jag göra iordning en kopp te och kolla på tv.


-


Some people are meant to fall in love with each other, but not to be together


My baby


12.04.21

Det har varit en väldigt lång dag, har knappt varit hemma något idag fören nu. Direkt efter sorf så åkte jag och mamma ut till Beppe en sväng, sen hem och äta och duscha, sen iväg till Jocke med Alexandra och Dannis. Blev lite myskväll med singstar, precis lagom efter en tävlingsdag!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på skilda världar. Godnatt!



SORF

Idag gjorde vi våran tävlings debut för i år på hemmaplan, finns inget bättre än att tävla hemma. Började med att hoppa 95 cm som förklass, hon kändes riktigt fin på både framridning/hoppning. Inne på banan hoppa hon kanon fint, hon var vääldigt pigg så gick lite för fort ett tag men ville inte ta tillbaka henne heller när det var första tävligen liksom. Det blev en bra runda iallafall och en felfri runda!

Sen var det laget som gällde, som även de gick i 95 cm. Eftersom jag startade sist i laget så blev det lite väntan. Men till slut var det min tur iallafall! Vi kom inte igång ordentligt fören efter halva banan och det tar jag på mig. Tyvärr fick vi ett skit pet, men det var helt och hållet mitt fel!! Men som tur var så slutade vi som trea i vilket fall, så det var roligt!

Jag är jättenöjd med dagens tävling. Känns som en bra start på säsongen. Jag längtar tills utomhus säsongen är igång då M går mycket bättre ute än inne. Men idag skötte hon sig riktigt bra, fast det var inne. En bra tävlingsdag helt enkelt, men min vackra underbara :)


MEMORIES


12.04.20

Fredag, såå underbart skönt att en vecka till är gjord! Slutade halv tolv, då åkte vi och handlade. Sen hem en sväng och fixa massa, tack gode gud att att fixade sig. Trodde det var kört ett tag, men icke! Happy for that! Så nu blir det tävling imorgon, årets första :) Skojsig! Skönt på ett vis att det inte blir så tidigt heller, kommer nog inte starta fören vid tolv så!

Har varit ut och fixat allt för morgondagen. Skrittade ut en liten sväng också i det fina väder, nej usch nu vill jag ha vår inte regn/snö. Blää. Ikväll ska jag hem och äta hos Dannis, med henne och Alexandra. Sen får vi se vart vi tar vägen. Troligen åker vi ut en svänt till norrby där det är studentfest. Men för min del blir det självklart nyktert och lugnt!:)

Ha en bra kväll! Puss


12.04.19

Imorse blev det lite sovmorgon, vaknade och kollade på klockan..Inte speciellt glad man blir. Men antar att man får räkna med att man är trött på morgonen om man somnar sent så.

Har iallafall hunnit ätit frukost och pluggat lite. Kom nyss in från en pw med mamma, skönt. Nu ska jag sätta på mig mina studentkläder och snart åka till skolan, typ första gången jag gillar att ha mjukis officielt. Haha, men är man stolt student så ska man visa det! Slutar efter två och då blir det stallet på en gång.

Ha en bra dag! Puss


nothing at all

An empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in the frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.

Your not the person who you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.


onsdagskväll

Ikväll kom Dannis och Alexandra förbi, vi drack te och pluggade. Mysigt! Älskar att ha lite mys på vardagskvällar, känns inte lika tråkigt då. Om ni förstår hur jag menar..

Resten av kvällen har jag kollat på tv och pluggat. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film. Börjar tolv imorgon, så får bli lite sovmorgon. Skönt de. Men godnatt på er, puss ♥


..like you´ve never


Smile like you´ve never cried
Fight like you´ve never lost
Love like you´ve never been hurt


12.04.18

Sov till halv nio idag, skönt! Åkte ut till stallet och red ut, riktigt mysigt! Har bara ridit den rundan en gång förut så. Älskar att rida på morgonen och att vara ensam i stallet.

Hem och duscha, sen till skolan och ha en lektion. Och på den kollade vi på film, rätt skön dag. Hämtade våra studentkläder också, äntligen :D Nu känns det som vi är studenter på riktigt! Från och med nu tänker jag bo i min student mys outfit!


12.04.17

Idag är de ingen bra dag. Men hästen är riden, en skoluppgift är gjord och nu blir de lagfika ute i sävre. Puss!

-'


I never wanted to say goodbye


12.04.16

Måndag igen då, trött tjej. Har haft ont i foten hela dagen, slog i den i lördags när vi höll på. Paain. Slutade runt tre. Då blev det västerås med mina tjejer. Fick inte med mig något hem, inget ville sitta bra. Skapligt trött man blir då. Men tröståt på jensens, aldrig varit så hungrig tror jag. Haha. Men blev en mysig eftermiddag :)

När jag kom hem åkte jag och mamma ut och pussade på älsklingen. Hon fick vila idag :) Resten av kvällen har jag pluggat. Nu tänker jag gå och lägga mig. Godnatt!

Hard to forget


Will never know


Titanic 100 år

Idag är det hundra år sedan Titanic sjönk. Det osänkbara fartyget som skulle ta över två tusen personer till New York, men som istället sjönk i norra atlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. 1514 personer dog och endast 710 överlevde.

Dem flesta har väl sett filmen om Titanic, jag tror jag kan varje scen i den. Jag ryser i hela kroppen av att bara tänka på hela situationen. Jag kan inte riktigt fatta att det har hänt på riktigt. Att folk faktiskt låg där i vattnet och kämpade för sina liv tills dem frös ihjäl. Hur dem inte visste om de levde om fem minuter eller inte, eller att dem inte visste om deras kärlek levde eller inte. Jag blir helt tom inombords.

Ikväll tänker jag tända ljus för både de som överlevde och de som dog. Och såklart, fälla en liten tår för dem också..


12.04.15

Igår kväll åkte jag till Dannis. Vi kollade film och åt ost och kex, mysigt. Runt midnatt fick vi sällskap av Emma, Simon, Sebbe och Adam. Slutade med vattenkrig, nedbrottningar och mer eller mindre kaos. Och gissa vem som var utsatt?? Jaaaag!! Helt knäppa. Haha! Till sist somnade jag och Dannis lite för sent, men vad gör det..

Vaknade halvdöd hemma hos Dannis. Åkte hem efter elva och var ut till stallet nästan på en gång. Min älskling fyller år idag så hon fick massa gott, pluttan. Vi red till travbanan och hade det roligt, hon fick springa av sig ordentligt. Mysigt :) Sen red jag ut en sväng på Curry också. Blev mer eller mindre än hel dag i stallet helt enkelt.

Nu har jag nyss ätit, mums. Nu ska jag skriva en inlämning och sen blir det duschen. Puss så länge!


ni ser ju själva..


Grattis hjärtat ♥


it's amazing how you can speak right to my heart. without saying a word you light up the dark.
try as I may I could never explain, what I hear when you don't say a thing


when boys..


I can be your hero

Trodde det skulle bli en hemma kväll igår, men icke sa nicke! Jag körde lite folk och sen kom underbara Felicia till stan. Vi åkte ut till Stefans fest ute i norrby. Där det var väldigt blandat med folk. Riktigt kul var det! Nyktert och bra! Där emot höll min vän på att skrämma livet ur mig där ett tag, men som tur var så gick det ju bra. Avslutade natten med kebab och massa prat, mysigt! En mycket bra kväll, om man inte tänker på vissa saker :)

Idag har jag varit ner på stan en sväng med mamma, fick med mig ett linne och lite små saker hem. Sen har jag varit ut i stallet och ridit med Tilda. Mysigt! Tilda fick skritta runt lite på M, så söta så. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det visar väl sig. Ha en bra lördags kväll, pusss ♥†



12.04.13

Oturs dag, och tyvärr verkar det stämma.

Började dagen med historia prov, som kanske gick rätt bra ändå. Vågar inte säga något fören jag får tillbaka det! Skönt att sluta efter iallafall. Sen ut till stallet och rida lite på ridbanan. Sen tillbaka till skolan för Fk möte. Full rulle helt enkelt!

Åkte upp en sväng till Alexandra, mysigt! Sen dess har jag städat och bäddat rent i sängen, skönt :) Sen har jag duschat. Kvällens planer blir inte av, får väl se vad som händer helt enkelt. Puss

I´m right here beside you

Jag tänker på dig, min vän ♥


12.04.12

Käre gode gud, om du nu finns..så snälla, gör så att jag klarar historia provet imorgon!! Lovar att jag ska vara snäll och allt sånt där då. Jag beeer dig!!

Som ni märker så är jag ganska desperat, vill verkligen klara det här provet. Nu har jag läst hela kvällen och känner att nu får det gå som det gör helt enkelt. Nu tänker jag gå och lägga mig, helt slut. Vi hörs.

Jag gillar inte skolan..

Plugg-Plugg-Plugg
Det enda som gäller just nu, vi hörs


..


12.04.11

Det är kaos i mitt huvud. Jag vill bara få saker gjorda så jag kan andas lite igen. Aja.. Imorse var jag och Alexandra duktiga och åka till skolan tidigt fast vi hade sovmorgon, jag har ju mer eller mindre blivit pluggis nu så. Sen rullade väl dagen på som vanligt. Slutade runt två, då var jag upp till Alexandra och fixade med en uppgift. Vi är bra duktiga vi!

Ikväll har jag varit och tränat i ransta. Det gick bra när jag väl tog till den farten vi behöver, då flöt allt på bra. Så jag är nöjd med dagens träning och min älskling. Nu har jag duschat och pluggat sen jag kom hem, prov imorgon. Ska läsa igenom allt en gång till, sen blir det sängen. Tror både kropp och huvud behöver vila.

Godnatt!

-

I feel like I´m losing myself

Tomorrow will be a better day

Jag insett den här dagen inte kan bli värre, hade nog varit smart att stannat i sängen i morse. Jag blir galen. Har börjar inse att gubben där uppe, aldrig verkar vara på min sida när jag vill! Det är nog lika bra att gå och lägga sig.


Back to school for the last time

Skaplig ångest man hade när man låg i sängen i natt och visste att ens livs sista lov var över, aldrig mer något lov runt högtider eller något. Känns sorgligt och tråkigt. Jag vill inte!!

Idag var vi tillbaka i skolan efter sex veckor (lov-praktik-lov), blandade känslor. Bara 58 dagar kvar tills det är över..Känner nu att jag börjar bli extrem stressad över hela situationen och hur jag ska hinna med allt. Men det ska väl gå bra, alla andra har ju klarat det så då lär jag väl också göra det.

Hela dagen har mer eller mindre varit skit! Alla helst vädret, bara regnar hela tiden. Var inte precis mysigt att rida i det. Nu har jag suttit med skolsaker hela kvällen, en uppgift klar. Nu tänker jag snart lägga mig i soffan för resten av kvällen med min dumma huvudverk.


lite såhär känner jag just nu..


Jag har väntat så länge på just denna dag och det är skönt att den äntligen kommit


Gårdagen var grym! Tog tunnelbanan till medborgarplatsen där mer eller mindre alla hammarbyare var samlade. Där blev det donken, öl och kolla på galna bajare. Sen började tåget gå mot söderstadion, vilken känsla det var att gå där bland tusentals taggade hammarbyare. Väl framme så började matchen, som slutade 1-0. Underbart!! En väldigt lyckad eftermiddag/kväll helt enkelt.


LOVE


JUST IDAG ÄR JAG STARK


Nu köööör viii!


23.31

Har nyss kommit hem från en myskväll med Alexandra, mysigt :) Nu ska jag kolla på flickan som lekte med elden och sen sova, blir ingen sovmorgon imorgon. Måste vara i stallet senast halv tio! Sen blir det stockholm för premiär match, kommer bli grymt :) Men nu ska jag lägga mig! Puss


~


Påskhelgen

Har inte hunnit med att blogga under helgen, men här kommer lite snabbt vad som har hänt..För er som bryr er liksom :)

Fredag: Jobb mellan sju-fyra, insåg att jag verkligen älskar de där stället och att jag kommer sakna det i sommar. På kvällen blev det utgång, blev en lyckad kväll. Även om vi höll på att frysa ihjäl ett tag och jag sov med både pyjamas och två täcken och höll ändå på att dö! Haha.

Lördag: Började dagen med ta en sovmorgon, som verkligen behövdes. Sen direkt ut till stallet där jag red en fin häst på ridbanan. Åkte ut till mormor och morfar, åt påskmat och letade ägg. Mysigt :) Cyklade med beppe också, och lillpojken blev knasig. Älskade hundar! Hem och vända sen iväg till västerås med Alexandra, Jocke och Dannis för att kolla på titanic 3D, lika hemsk som vanligt! Men kan inte låta bli att älska den filmen.

Söndag: Jobb mellan sju-två, eller jag fick gå en timme tidigare så slutade vid ett. Åkte ut till stallet nästan på en gång. Red ut en sväng med Tilda och Yoyo! Nu är jag helt slut! Vet inte vad som händer ikväll, men känns som man vill göra något när de är sista kvällen man kan göra något nu på lovet. Men vi får väl se!


Jag tappade mig själv på vägen


Du är den vackraste jag mött

Idag tränade vi för madde, hon är riktigt duktig! Älskar känslan när det klickar med en tränare, inte alla det gör det med. Men iallafall, dagens träning gick riktigt bra! Hoppade bana på 100-110 cm, kändes hur bra som helst. Allt bara flöt på! Känns som vi är tillbaka på riktigt igen. Fick mycket beröm så kunde inte bli så mycket bättre :) "din häst har verkligen ett hjärta av guld", man blir lite varm inombords när man får höra något sånt.

Nu har jag duschat och ätit påskmat, underbart. Får väl se vad den här kvällen har att bjuda på! Puss


In another life

In another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away


12.04.05

Godmorgon! Blev lite sovmorgon idag också, har tagit åt mig lite jobb i helgen så är väl lika bra att sova när man får. Nu har jag fått i mig lite frukost, och väljer mellan att pyssla lite eller ta en pw. Tror det blir lite pyssel nu så får det andra bli senare. Vill bli klar med min bok någon gång!

Senare ska jag iväg och träna. Men nu, fram med pysselsakerna! Pusss


12.04.04

Idag har jag hunnit vart till stallet, red ut en liten sväng. Tränade på det vi gjorde igår och det gick väl helt okej! Sen hem och på med träningskläderna och ut på en pw, riktigt skönt. Sen städade jag mitt rum också, behövligt.

Nu ska jag snart äta något. Ska iväg och jobba på mitt favorit ställe halv fyra. Ida jobbar också ikväll så det blir ju ännu bättre. Känns skönt att få komma dit ibland, väcker många minnen.

Men nu måste jag fixa lite, ha en bra onsdag! Puss!!

alone



''

You drive me crazy..all the fucking time


Tisdag

Fick med mig lite underkläder hem från västerås, alltid något! Men hade en mysig tripp med min kära :)

Var som sagt och tränade ikväll, skönt att vara på banan igen. Hoppade övningar som stuts och "doglegs", riktigt jobbigt men bra träning för hästarna. La ihop allt till en bana sen, gick riktigt bra. Fick lite mer ordning på dressyren också, så det kändes bra! Körde med våran nya transport för första gången, eller pappa gjorde!

Ikväll ska jag troligen bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske behövs! Puss på er


12.04.03

Blev ingen bloggning igår, glömmer nästan bort den under lovet. Men på kvällen träffade jag iallafall tjejerna och hade det lite mysigt. Avslutade kvällen med lite one tree hill, kommer bli fast igen..Men vad gör det?

Idag blev det lite sovmorgon. Nu tänkte jag ta en pw innan jag ska få i mig lite frukost. Senare blir det västerås en sväng med Alexandra, hoppas på att jag får med mig något hem! Ikväll blir det även träning i ransta, roligt!

Men nu, på med träningskläderna! Puuss


†††


För han var bäst, försök och överträffa det


söndagsmys

Blir lite söndagsmys med vännerna i ransta, mysigt. Ska bli skönt med en tjejkväll, med massa prat och lite gott. Bra avslut på den här helgen. Hoppas ni får en bra kväll, puss.


12.04.01

Var nog inte så många som gick på tuttskämtet, dålig jag vet. Haha. Men man lär ju försöka iallafall när det är första april! Tror jag har klarat mig hela dagen från att bli lurad, vad jag vet iallafall. Men dagen är ju inte slut än så. Känns iallafall underbart att det är april och att den värsta månaden mars är över. Nu börjar det kännas som det är vår på riktigt och sommaren är ett steg närmare. Mmm, så underbart!

Igår blev det först earth hour med massa ljus och sen en spontan utgång med Dannis, hade det skojsigt! Kom fram en till mig och sa: "när jag ser dig..då känner jag mig väldigt gammal", stackarn!  

Idag blev det sovmorgon, skönt! Sen åkte jag ut till stallet, tog bara en promenad med henne idag. Tror hon var lite små trött från igår. Men vi myste massa, min myspålle. Nu har vi nyss ätit, min potatisgratäng blev lyckad! Imponerade lite på familjen tror jag, haha. Nu ska jag ut och gå med mamma, puss.


Tutt Ida - inom kort!!

ÄNTLIGEN är bröstförstorningstid bokad! 16 maj smäller det, perfekt till studenten och allt!
Jag kan inte fatta att det är sant. Glaaaad tjej!!


RSS 2.0