I natt är det jag och ni!

Dåligt bloggning nu jag vet, men ni får stå ut. Inte lätt när man bor med dem här två tjejerna. Haha.

Idag har vi varit väldigt duktiga! Först gick vi till skolan, sen till lärkan, simmade 40 längder där, gick tillbaka till skolan och så har jag ridit. Det kallar jag grymt av oss.

Majsan är mycket bättre i benen nu, super skönt :) Hon får stå utan lindor i natt så får hoppas på att hon är lika bra imorgon också.

Nu har jag äntligen gjort klart skiten! Nu ska vi kolla på film och mysa :) Älskar vårat familjeliv. Haha. Vi hörs imorgon. Puussss


Sambo ♥

Äntligen har jag flyttat ihop med mina sambos, en vecka tillsammans! Kan ju inte bli annat än kanon :) Även om jag kanske kommer sakna mina päron och syster.. Eller? Ni ska snart gå och lägga oss, tidigare ikväll har vi kollat på wallander.

Matchen idag slutade 2-1, inte så mycket att säga om det. Var ut och pussade massa på min älskling två gånger idag sådå kändes det mycket bättre. Lill skruttan. Hon var lite bättre i benen idag, vilket var väldigt positivt! Hoppas på att det forsätter åt rätt håll nu :)

Nu ska vi försöka sova, det visar sig väl om vi lyckas somna fort eller inte. hehe


jag vill ha sommar!!!


Pucko Ida

Bara lite irriterad jag är just nu. Heheee. Jag blir galgen på mig själv för att jag skjuter upp saker in i sista sekund. Sååå jävla dum!!! Nu sitter jag här med en jävla uppsats som måste göras, måste strunta i att rida i det här fina vädret för att hinna göra klart den innan jag ska till västerås på match. Fattar ni?! Jag måste strunta i att rida för den här jävla skiten! Jag vet att jag får skylla mig själv. Men såhär kan det inte fortsätta, finns två val: skärpa mig med skolan eller sluta med det andra. Borde ju vara klart vilket man väljer, men icke. Usch jag känner mig hemsk mot min lilla majs. Jag klarar inte av det här. Fuck!!


hos lisaaa

hej gullungar!!! nu är jag hemma hos lisa :) vi har nyss ätit och så, as gott! nu ska vi väl ta och dansa lite och såå. när töntarna har kommit in igen, dom är ute och skaffar canser, puckon. åker hem vid tio med dannis mamma och faster maggan :) rätt lugn kväll ändå. men kul att göra något en stund iallafall :) men vi hörs imorgon eller när jag kommer hem. pusss på er

en gullig bild på oss tjejer från i somras. hehe


Lördag!

Godmorgon världen, vilken underbar daaaag! Tog sovmorgon idag, kanon skönt! Ska ta och äta lite frukost, sen ska jag ner på stan en sväng. Tror jag ska köpa en tröja som jag blev lite kär i igår. Lite måste man ju få unna sig? Provade den aldrig så är rädd för att den inte ska sitta bra på vissa ställen, hoppas hoppas!!

Senare idag ska jag till babe och linda henne. Hoppas verkligen att det hjälper! Ikväll åker vi till Lisas place, roligt!! :) Kommer hem senare ikväll eftersom jag har match imorgon. Duktig flicka.

Nu ska jag äta, vi hörs senare. Puss på er!


kär i bill skarsgård


mumsss


soft kväll

Ikväll softar jag med familjen! Rätt skönt faktiskt :) Vi har nyss kollat på handbollen, tråkigt att dom förlora ju. Nu ska jag ta en dusch. Sen tänkte jag kolla på film, super mys :)

Har till stallet efter skolan, gick med henne en sväng. Var till Sven också. Köpte en sak som hon ska lindas med några kväller nu och efter det ska svullnaden förhoppningsviss försvinna. Håller tummarna på att det funkar. Annars får vi åka dit med henne.

Har hunnit ner en sväng på stan också. Blev lite nytt smink :) Sen övningkörde jag lite också, tror min syster tyckte jag var riktigt duktig!..eller? Haha.


Jag och min otroligt snygga syster


Fredag!!

Helg, helg, heeelg! Lika skönt som vanligt. Hoppas på en bra helg! Ser ut som den kommer bli bra iallafall :) Sitter i skolan nu, ska skriva en uppsats men som vanligt gör man massa annat när man sitter vid datan. Hehee. Har bara en lektion kvar efter det där, skönt de. Sen blir det stallet, blir att gå en sväng i skogen :) Sen får vi se vad som händer ikväll, troligen en lugn hemma kväll..Men jag är öppen för förslag! :)

Ha det bra! Kisss


Were in heaven?

Din dag idag farmor, önskar jag kunde ringa och säga grattis på födelsedagen! Men nu kan jag det inte. Jag saknar dig! Jag vet att du ser mig där uppefrån och jag vet att vad jag än gör så skulle du vara stolt och glad.
 Jag älskar dig, min skyddsängel!


shoppingsugen

Jag är hur shopping sugen som helst!! Men icke, alla pengar ska gå till renovering av mitt rum. Det är ju roligt det också, men det är så himla dyrt att göra om så det känns lite sådär..Men det ska göras. Hoppas på att kunna åka ner på stan i helgen och köpa tapeterna jag fasna för. Skulle vara perfekt om det blev gjort nästa vecka då jag ska bo hos Dannis. Får se först och främst om tapeterna finns kvar. I hope!

Måste till Ikea i Uppsala någon dag också, då dom inte hade det jag skulle ha i Västerås. Tror jag bestämt mig för en garderob från Jysk iallafall. Så nu är det bara "sminkbord", sängbord och massa små saker som ska köpas från Ikea. Och det är ju faktiskt små sakerna som är roligast, men de större sakerna får gå först nu. Så nu vet ni, hehe.




Mischa Barton




finaste ever, jao


förlora mig och känslorna, faller fritt på midnatts gatorna

Hej på er! Dagen har varit bra, har bara två lektioner och världens längsta håltimme så kan väl inte klaga precis. Ännu bättre blev det när bästa pappa hade mockat alla boxar idag, tack!! Var ut och pussade på henne och så. Har galet ont i huvudet så blev ingen ridning. Skulle behöva göra lite skolsaker, så hoppas på att det släpper.

Nu ska jag dricka te och kolla sista kvarten på OC. Puss


Mistake


You are my favorite mistake


Happy!

Vet ni!? O.C har börjat sändas igen på tv! Alla dagar 14.35 på kanal5. Just nu håller första säsongen på. Skapligt glad jag blev :) Även om jag har alla boxar och kan kolla när jag vill så var det ändå kul att dom börjat visa de igen för då kan man kolla lite när man vill. Världens bästaaa!!


det är då jag hatar mig själv för jag är patetisk

Måste säga att Onsdagar är skapligt sköna! Har en lektion, sen håltimme i över en timme och sen idrott, sen slutar vi halv tolv. Skapligt skönt :) Idag red jag en sväng, blev mest i skogen men lyckades bli lite trav också. Fortfarande lite svullen i bakbenen, men bättre än tidigare iallafall. Fattar inte att det ska vara så svårt att få tag på sven. Får jag inte tag på honom på fredag så vet jag inte vad jag gör. Jag vill få reda på vad felet är och kunna börja rida/träna ordentligt igen. Saknar det!!

Nu ska jag städa klart mitt rum. Om en timme blir det innebandy träning, inte överdrivet taggad men blir som vanligt bättre när man väl kommer ner! Vi hörs senare.


super kul..eller?

visste du..
att jag vill ha - honom
att min senaste kyss -  kanske lite för bra
att jag lyssnar på - noice
att jag pratar - kanske för mycket, ibland
att jag ogillar -  folk som tror att dom är bättre än vad dom är
att jag avskyr när folk - är sura och negativa
att kärlek är - när det pirrar som tusan i magen
att jag gillar att - vara i stallet och med braiga personer
att jag alltid kommer att - hoppas på det bästa
att jag är hemligt förälskad i - adam brody hehee
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är - riktigt ful
att när jag vaknar på morgonen - vill jag inte vakna, men när jag väl är uppe så är det full fart!!
att innan jag går och lägger mig -  måste jag stänga alla lådor och dörrar
att idag har jag - varit i skolan, ridit, spela innebandy och softat lite i mellanåt
att jag just nu tänker på - att jag borde se det positiva i det jag har och sluta deppa
att ikväll ska jag - träna innebandy och sova
att imorgon kommer jag - vara i skolan och stallet
att i övermorgon kommer jag - vara glader för då är det fredag!!
att jag hoppas - att hitta the onee

har du
någon som förstår dig? - ja
någon som du saknar? - ja
någon som du hatar? - nejdå

vem
vem kramade dig senast? - skedung kanske?
vem kramade du senast? - skedung?
vem ringde dig senast? - dannis
vem ringde du senast? - pappa
vem var hemma hos dig senast? - dannis och alex
vem var du hemma hos senast? - dannis
har du några kärleksproblem? - jo

jag

svär ofta? - jappsi
sjunger i duschen? - ja en riktig rock star
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - klart jag skulle kunna, men om jag vill är en annan sak
skrattar åt dina egna skämt? - JAAAA
skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - redan gjort så

every rose has its thorn


I'm still stuck in the moment with you

Skolan rullar på som vanligt. Blev som vanligt ingen ridning idag heller, trött på skiten. Ikväll ska jag bara ta det överdrivet lugnt, riktigt skönt! Fast ska nog sitta och tänka på lite roliga saker som hände denna dag, fast för några veckor sen. Ett gott skratt får man alltid till det. Fast sekunden efter blir man ju depprimerad.

Nu ska jag tänka på något annat och dricka te.


Godmorgon!

Finns inget bättre med att börja dagen med en sovmorgon! Även om jag råkade sova en timme för länge, hehe. Nu ska jag ut med Pysen en sväng och sen kommer Dannis och hennes mamma och hämtar mig. Vi hörs senare idag. Puss på er.


Movie star!!

Dagen har mest bestått av inspelning av reklamfilm för skolan. Roligt, men rätt segt. Var mest med i bakrunden, var väl det som var tråkig. Men i slutet fick jag och Gullan vara med lite mer, så det var roligt :) Har säkert skämt ut mig för hela skolan..Men jag överlever nog! Roligt var det iallafall. Filmen är klar nästa vecka så då ska ni få se resultatet, om jag nu vågar lägga upp den. Det visar sig :)

Var nog världens skönaste personer som spelade in filmen, helt crazy. Här kommer en bild på dom.





PS. Jag fyller arton om 10 månadeeer!!!


fuck you babe

Jag fick dig en gång, jag brukade nöja mig med det.
Men du gjorde något med mig och nu kan jag inte släppa dig.

Fuck off


små panik

Ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, kommer skämma ut mig och allt kommer gå och helvete. Men det blir säkert jättebra ändå. Hehe! Man kan ju undra vad jag har gett mig in på? Hoppas på gubben där uppe är lite på min sida imorgon iallafall. Äh..Blir säker skitkul!

Nu, slänga i mig lite piller, ut med hunden och gå och lägga mig. Skönhetssömn kanske vore något att satsa på?


.


Feels like you don´t even care anymore

Så mycket bättre om vi är tillsammans




Din tid kommer också

Nyss kommit hem från Dannis, blev kvar där i natt. Hade en roligt kväll igår :) Även om det hända mindre roliga saker på sidan om, tråkigt att sånt ska behöva hända. Usch!

Ska till stallet om ett tag, får väl se vad som går att göra :) Vi hörs sen. Pusss

will rock you


Nu är jag klar för att dra mig till Dannis. Blir lite tjejer där, kul! Blir nog inte så sent för min del, då jag känner mig trött. Men det kanske försvinner när jag kommer dit? Ha en bra kväll iallafall!!



I hate you for not letting me have you


Gumman


Du måste klara det här
Jag älskar dig ♥


Remember


If you start to miss me, remember..I didn´t walk away, you let me go.

BE A RICH BITCH


skulle kunna vara något för fasters bröllop i sommar?


Lördag

Tog sovmorgon idag, tror jag behövde det. Fattar inte att jag kan sova till halv elva utan problem, förut kunde jag knappt sova till tio. Knas! Nu ska jag snart ner på stan en sväng :) Sen till stallet, antat att det inte går att göra något idag heller, skit väder!

Vi hörs senare :) Puss!


<3

Forever and ever, no matter what

en blondare nattuggla

Myskväll med tjejerna blev det ikväll :) Dannis var snäll och gjorde slingor på mig också, tack vännen! Nu är jag ännu blondare och utväxten är borta, bra det. Med lite silverschampoo så blir det nog kanon.

Nu ska jag försöka sova, vi hörs imorgon. Puss!!

hurt

It hurts that you don´t even try

Freeedaag!

Så var det äntligen helg igen :) Helt sjukt va fort veckorna går, hinner inte riktigt med. Men ja, desto fortare det går desto fortare kommer sommaren. Kan inte klaga som bara var i skolan i två timmar idag. Underbart!

Nu ska jag städa lite hade jag tänkt. Sen ska jag iväg och handla med mamma, ska köpa hårfärg. Tänkt att jag ska bli av med den fula utväxten tills måndag, för jag ska ju bli film stjärna. Hehee. Nej, men en bra början.


dream

When you want someone, don´t deny it.
Because even if you never get him
, its okey to dream


Duktig flicka

Nu tycker jag att jag är riktigt duktig som åker ut till stallet nu, när jag egentligen skulle kunnat sova hur länge som helst eftersom jag börjar tio i tolv. Blir att mocka och fixa, skönt att ha det färdigt :)

Ikväll blir det en myskväll med tjejerna, det gillas!! Hoppas ni får en bra fredag. Puss!


I want you tonight


My dear friend

Har nyss kommit hem från min kära vän Alexandra :) Vi har haft det lite mysigt hemma hos henne, kanon bra tjej det där! Visste ni förresten att vi har känt varandra hela livet? Lite små tufft sådär :) Haha. Fast har ju känt Dannis och Ida W större delen av livet också. Dannis har jag känt sen förskolan, helt sjukt att vi har gått i samma klass sen dess! Haha. Ida gick jag på samma dagis som. Lite roligt va? Att jag umgås med dom fortfarande och nu med alla tillsammans :) My sisters from another Mr! Hehe. Mycket bra tjejer det där!!

LOVE


Because of you

Dagen började med dans, börjar bli riktigt grym..Ja, jag var eronisk. Hoppas på att specialidrottsprovet gick någolunda iallafall. Skapligt lycklig man blev när man fick reda på att man börjar tio i tolv imorgon :) jippi!

Skrittade ut en sväng på Majs :) Snor halv och sten hårt så det var väl inte sådär jätte nice om man säger så. Bara att gilla läget.

Nu ska jag ta en promenad till Skedung :) Blir lite mys där ikväll. Kul att kunna göra något mitt i veckan, händer inte så ofta liksom. Men vi hörs, puss!


Plugg, plugg och mer plugg

Resten av kvällen blir det plugg. Super kul va? Får se hur länge jag orkar.

Godnatt/I

Runaway

Tjenanixen! Jag har nyss kommit hem från skolan, en lektion idag bara eftersom jag varit till tandläkaren. Gick kanon på datan, gjorde sista provet och jag fick godkänt som jag fick i hela kursen! Såå skönt! Nu behöver jag inte gå dit mer. Wihooo :):) Tog en promenad hem sen, duktigt gjort av mig känner jag.

Hos tandläkaren satte dom dit en "osynlig" kedja på framtänderna. Nästa gång ska dom ta lite bilder och gångern efter det tas den troligen bort :) Jag längtar!! Har hunnit varit ut till Majsan också :) Gick lite på vägen och sen snygga vi till manen lite också.

Nu ska jag och mamma ner på stan en sväng. Sen blir det innebandy träning. Sen blir det plugg resten av kvällen.


All The Right Moves


Rysningar, från topp till tå!

mot tandläkaren

Godmorgon gullungar! Nu ska vi strax åka mot Västerås och tandläkaren, hoppas på att få höra "nästa gång du kommer hit så tar vi bort den", skulle vara så underbart!! Håller tummarna :)

Sen blir det stallet, hoppas på att kunna rida en sväng :) Sen måste jag en sväng till skolan för att ha data, segt som tusan. Men måste bli klar med det där nu.

Hoppas ni får en bra dag! Puss

!


Jag gååår och fiskar!!

Hej på dig! Jag sitter och öser med gyllene tider, kalla mig knäpp men dom är ju grymma! Haha. Dagen har rullat på bra, hade sovmorgon till 10.10 och sen har dagen mest bestått av en låång håltimme. Stallet efter skolan, gick inte att rida idag heller, suck! Imorgon är jag ledig, ska till tandläkaren. Hoppas på att det är näst sista gången jag är dit. Vill ha bort den här skiten nu.

Nu ska jag plugga lite idrottsskador, super kul verkligen! 17 sidor med text känns väldigt lockande..eller?



Dagens låt! YeahHooo


mitt hjärta


Vill komma igång ordentligt nu och tävla! I år ska vi gå ännu längre.
Min bästa, Mitt hjärta


Kul lista, eller?

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år, eller 23 om fem år och tio månader. herregud!
2. Vem var den sista du träffade? min systeer
3. Hur lång är du? 166 cm, respekt!
4. Vilken var den senaste film du sett? Beck tror jag, stort fan vettu
5. Vem ringde du senast? mammaa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "ja :)" - Alexandra
7. Vad är dagens planer? skolan, stallet och sen plugga hela kvällen (=en halvtimme MAX)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa, om det inte är brottom och krångligt
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? igår kväll
11. Vilken ögonfärg har du? bluee
12. När vaknade du idag? 8.10 men snooza till 8.40, hehe
13. Har du någon gång hittat en katt? ja..fast fick inte behålla :(
14. Vilken är din favoritplats? hos min lilla totto
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan skulle jag tro
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? antingen i sala, stockholm eller usaa
17. Vad skrämde dig som barn? räääävar, som nu hiihi
18. Vem fick dig att skratta senast? tjejerna i skolaan
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha va? nej det tror jag väl inte..
20. Har du stationär eller bärbar dator? båda, erkänn du blev lite impad nu?
21. Sover du med eller utan kläder på dig? en stor tshirt sitter alltid fint
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många landskap har du bott i? västmanland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nejdå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota! ska det vara skor så ska det vara några riktigt snyggaaa
26. Är du social? jorru
27. Vilken är din favoritglass? tycker inte om sån här fråga, jag gillar alla glassar!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa en till häst, massa hästsaker, kläder, skor och sen skulle jag åka till usa och stanna där ett tag
29. Tycker du om kinamat? mumma!
30. Tycker du om kaffe? usch och fyy och blää
31. Vad dricker du till frukost? te, juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? beror helt på, alltid med huvudet mot dörren
33. Kan du spela poker? kan jag inte påstå precis
34. Tycker du om att mysa? jaaa
35. Är du en beroendemänniska? ja fan, inte roligt alla gånger
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner och känner..
37. Vill du ha barn? BIG YES!
38. Kan du några andra språk än svenska? skaplig engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej men vill göra det utan att vara skadad!
40. Föredrar du havet eller en pool? pool för jag är rädd för fiskar, men havet är inte helt fel om man inte simmar så lång ut. plus att havet är sååå mycket finare
41. Vad spenderar du helst pengar på? horse stuff
42. Äger du dyra smycken? inte överdrivet dyra men
43. Har du någon gång testat narkotika? nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggummi, mums
45. Vem är den roligaste människan du känner? kan fan inte välja
46. Välj ett ärr på din kropp? mellan läppen och näsan. mormor och morfars hund ville leka och råkade riva mig. super gulligt verkligen, hehe
47. Vad har du för ringsignal? forever-chris brown!!!!
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja tror det finns massa någonstans i huset
49. Flirtar du mycket? inte min grej det där
50. Vart togs din profilbild för din blogg? utanför kyrkan på skolavslutningen i nian

Linus Hallenius ♥


Complicated

Jag har blivit helt beroende av Avril Lavingne, grymma låtar.

Segt med måndag, känns som det kommer bli en jobbig vecka. Och inget speciellt har man att se fram emot heller, sånt suger. Eller det skulle vara våren och sånt, men ja inget speciellt liksom. Blev glad idag iallafall när jag såg gräs, asfallt och grus. VÅÅÅR? Hoppas på det. Bort med den här dumma snön nu, tack.

Nu blir det snart innebandy träning. Puss på er


I'm just a little too not over you

Tell me why
You're so hard to forget
Don't remind me
I'm not over it

Ingen kan väl vara bra på allt?

Eller? Tydligen inte. Ni förstår nog att det inte gick så bra på bowlingen. Jag och dannis förlora :( Jag gjorde några strike men det hjälpte tydligen inte. Bättre lyckat nästa gång :) Ida hade ju lite fusk eftersom hon bowlade tidigare i veckan. Aja.. Slutade ju som bäst utanför bowlingen iallafall. Happy for my friend!

Nu ska jag ta äckligaste tabletterna ever och sen kolla på en film. Vi hörs imorgon :) Puss!

Bowling på G

Fick inte med mig en enda sak hem idag. Helt värdelöst! Blir att åka till Ikea i Uppsala istället, då dom har de jag ska där. Får väl se när det blir av bara.

Nu ska jag snart till bowlinghallen med mina tjejer! Hoppas på att Dannis är lika taggad som jag, för vi ska vinna! Nu ska dom få se på ett proffs, även om jag inte gillar dom där dumma renorna på sidorna..men antar att jag är för gammal för att ha såna där saker på sidorna..eller?


Let´s get crazy


Västerås

Nu blir det en tripp till Västerås :) Hälla och ikea, jag gillart. Hoppas på att hitta lite saker till rummet. Det visar sig väl :) Efter det blir det stallet, håller tummarna på att hon är lika fin idag som igår :) Ha en bra dag. Puss


When I look at you


Jag tröttnar aldrig! Depp --> Peeeeeppp


glad Ida!

Vi vann matcheen!! Så grymt skön seger då vi förlora 11-1 mot dom förut. Nu vann vi med 4-1!! Wie :) Spelade center idag, bara gjort det en gång tidigare..lite små läskigt men ja. Nya kapten here I´m. Heheee.

Nu ska jag dra mig till Skedungs place :) Vi hörs senare eller imorgon. Kiiiss


match på gång

Blir ett snabbt inlägg. Ska snart till idrottshallen och kolla match. Efter det blir det match för våran del. Hoppas på att vi lyckas bättre på hemma plan, än sist vi mötte dom. För övrigt så gick Majsan kanon bra idag! Hur fin som helst. Känns som vi är påväg mot rätt håll :) Vi hörs senare när jag kommer hem :) Puss!


somna brevid dig

Kom hem för en stund sen, blev inte så sent ikväll. Har haft en jättebra kväll med mina pinglor :) Måste bli oftare. Nu ska jag kolla runt lite, sen ska jag lägga mig och kolla på en film. Skönt :) Vi hörs imorgon, puussy!


min älskling


friiiiiday

Äntligen helg! Nu sitter jag hemma hos Dannis, Lisa är också här :) Skit kul! Vi håller på att laga mat, eller dom gör det och jag sitter här. Ska väl börja hjälpa till :)

Tidigare idag har jag varit i skolan och stallet. Gick en sväng med henne, kallt som tusan. Men nu ska jag hjälpa till. Ha en jättebra fredag kväll, ta hand om er!!


gammal söt bild, hehe


för man älskar att leva

allting som jag vill kan jag göra allt,när flytet är i luften,lyckan är varje dag,om man är positiv som fan så går allting bra

duktig ida!

Hej kära bloggen! Dagen har varit riktigt bra. Började med dans på morgonen, där de dök upp lite roliga saker. Mer ironiskt kan det inte bli. Helt galet, men kul! Blev rätt mycket skratt idag, även fast det var mest mig vi skratta åt. Men jag överlever, firre liksom!

Efter skolan så blev det stallet. Red en liten sväng, blixten är Majsans nya namn, hur pigg som helst och ville bara springa fort. Gumma lilla :) Har varit duktig och varit och tränat med mamma också. Får väl se om vi ska fortsätta eller inte, men roligt var det!

Nu har jag nyss duschat. Ska snart kolla Beck. Sen tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Puss på er.


never again


Vad vore jag, utan dina andetag



Back2School

Då var man tillbaka till den vanliga vardagen igen, rätt skönt egentligen. Men för det menar jag inte att det är roligt att komma tillbaka till skolan, för de kan bara dra. Mjukstart idag, gick bara till halv tolv. Skönt :)

Var till stallet efter skolan. Så trött på att det är skitväder hela tiden! Dumma snön som aldrig vill försvinna. Och snorhalt som tusan är det. Kul att man inte kan göra ett dugg med hästen. Gå på vägarna är ingen höjdare.

Har nyss kollat på Linas kvällsbok, lär vara en av dom roligaste och pinsamaste filmerna. Haha. Nu ska jag snart till idrottshallen, blir möte innan träningen. Efter träningen blir det plugg, gäller bara att göra det också. Haha. Puss på er!


I let you go

36 månader
156 veckor
1095 dagar

Now I let you go,
I will never know what my life would be holding you close to me.
But you always stay in my heart.

Hoppet är det sista du förlorar





Nobodys perfect

Never win first place cause I can't do nothing right

snipp snapp snut så var lovet slut

Jahapp..då var det lovet slut. Ångest upp över öronen över att skolan börjar i morgon. Halva gymnasiet gjort nu, bara lika mycket kvar. Ska väl gå. Lovet har varit som en berg och dalbana. Ena studen är allt riktigt bra, ena stunden är allt åt helvete. Fast den här berg och dalbanan var mest varit på botten. Aja, nu är det slut så.

Ikväll har jag varit en sväng till Alexandra :) Vi pluggade lite och pratade mycket. Haha. Nu ska jag kolla Beck. Sen måste jag ta bort nagellacket som inte vill torka och bara blir skit. Man blir ju galen. Usch. Sen blir det att gå och lägga sig, så värdelöst.


På promenad genom stan


Nu ska jag ut och gå med min bästis. Får väl se om vi ramlar omkull och dör, eller inte..haha


Fall for you

Nyss kommit hem från stallet. Blev en kooort promenix med Majsis. Gick inte att gå en meter utan att det var nära döden upplevelsen. Men huvudsaken det blev något iallafall. Nu ska jag ta och äta frukost. Sen måste jag få in dom där dumma sakerna på blocket.

Njuter av att Emma är i skolan!! Och alla andra i västerås och så. Mohaha. Ibland är det riktigt bra att gå på ksk.


gullig bild som elin ritat på våran klass


Uppe med tuppen!

Godmorgon världen! Jag är påväg till stallet såhär på morgon kvisten. Riktigt bra gjort av mig känner jag. Ska försöka rida en sväng, håller tummarna på att vägen ser bra ut.

Idag ska jag njuta av sista dagen på lovet! Ska bland annat ut och gå en sväng med min kära vän Dannis. Senare idag ska jag och Alexandra försöka göra klart en skoluppgift med hjälp av varandra, kan behövas lite hjälp. Skulle behöva få ut alla grejer på blocket också. Aja..dagen blir nog inte så svår att fylla upp med saker att göra.

Nu, mot min lilla totto!


The end of OC


Nu har jag kollat klart på sista avsnittet av OC, igen. Sluta lyckligt iallafall. Men så himla sorgligt att det inte finns fler avsnitt. Kommer sakna OC mycket. Kommer bli ett litet hål i mig. Hehe. Min lilla dröm värld. Men som jag har gjort några gånger nu, så är det bara att börja om på sägong 1 igen. Men jag vill se mer! Big love to OC!!


stuck in the moment


Here without you


Better off that way
I'm better off alone anyway


Huvudet högt

Tog en sista sovmorgon för lovet idag, skönt! Sen ner på stan och fika med tjejerna :) Mysigt. Sen till stallet och fixa. Har varit och kollat på tapeter idag, hitta en som jag fall för. Men var nog den dyraste så vi får se hur det blir. Ska och kolla mer imorgon hade jag tänkt. Köpte en tv-bänk idag iallafall. Hoppas på att den blir lika bra som jag hoppas :)

Ikväll har jag tränat innebandy. Nu ska jag dricka te och kolla på de okända, obehagligt! Men dom är i Sätrabrunn idag så lite intressant att se. Puss!!


I miss you

Ny duschad, ansiktsmask, te och wallander. Myyys!


Tröttnar aldrig på den här låten.

Bad romance

Vaknade hos Alexandra idag. Åkte direkt till stallet där i från, fixade bara stallet idag. Var snorhalt på vägarna så kändes inte så roligt att rida där. Åkte ner och kollade på tjejerna när dom spelade match, de vann med 10-6! Duktigt.

Ikväll har jag städat och fixat bilder till blocket. Ska sälja alla mina möbler nu när jag ska fixa till det :) Tapeter ska letas imorgon. Nästa helg åker vi till Ikea, Super nice! Älskar sånt här :) Hoppas på att det blir lika bra som jag tror bara..

Nu ska jag kolla Beck! Puss

With my friends

Nu ska jag gå hem till Alexandra! Ska möta Dannis på vägen. Jag blir kvar där över natten, så vi hörs imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll. Ta hand om er ♥


Romans för timmen, det visste både du och jag

Vi passar inte in där

Igår hade jag och Dannis fredagsmys så det bara rök om det. Mysigt :) Såg Eclipse för första gången, så himla bra! Man blir ju helt till sig när man ser dom där filmerna.

Idag har jag varit ner på stan med mamma och pappa. Fick med mig en tröja och en gullig klänning hem. Sweet :) Sen ut till stallet. Majsan var jättemysig idag! Gick riktigt bra när vi red också. Även om hon mest drog rumpan i stora snöhögar. Haha. Lite små lat blir hon nu när det börjar bli jobbigt att komma tillbaka. Men så får det väl vara efter vila. Nöjd med henne iallafall :)

Nu ska jag snart hem till Alexandra :) Dannis också! Blir en till myskväll, perfect!

tungaaaaan. hahaha


Fram och tillbakaa

Nu har jag släng i mig en hamburgare, snuskit det där lät. Aja..Ska snart tillbaka till idrottshallen/julcupen för att se finalen. Blev lite jobbigt efter att ha sutit där i fyra timmar så var tvungen att ta en paus och åka hem och äta lite. Efter finalen blir det fredagsmys med Dannis :) Det blir kanon! Puss på er.


Big Love


Latmask

Jag tänkte vara duktig och ställa klockan på nio idag så man fick lite gjort redan då. Nej när vaknar jag? Jo kvart över elva, stängde av larmet. Åååh..Man blir ju galen på sig själv. Skärpning nu va Ida!!

Nu ska jag snart till stallet, rida ut en sväng hade jag tänkt :) Vi hörs senare!


World trade center

Varför visar dom såna här bra filmer mitt i natten? Och varför just den natten då jag har bestämmt mig för att sova. Men vips så var jag fast. Dumma!


Take you there

Tänkt för att nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig och kolla på en film :) Sen är det ju frågan om när jag somnar och det kan ju ta några timmar. Sov så gott :)

Förresten så är jag glader för jag ska göra om på mitt ruuum!! Tredje gången gilt? Haha.


Världens gulligaste, jao!


Trääning

Nu ska jag ta och byta om, sen glider vi ner till idrottshallen och tränar. Hoppas på att jag blir piggare när jag kommer ner. Håller tummarna på att det inte blir lika mycket springa idag, även om det kanske skulle behövas. Fast hade inte lika dålig kondis som jag trodde, visade de sig igår ;) haha. Sen blir det hem och softa hela kvällen. Låter för skönt!

snyggaste bilden, enda bilden jag har från innebandyn. jag hade fått en boll på min lilla nos. hehe


Beslutångest..

Jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa en ny tävlingkavaj eller en iphone. Skulle helst vilja ha både och, men nope. Det gäller bara att välja. Hatar sånt här. Hjälp mig!

 

 


Dumma snöstorm

Nyss kommit hem från stallet. Blev ingen ridning idag då det inte kändes så lockande att ge sig ut i snöstorm. Aja..Idag blir det en lugn dag inomhus. Ska städa mitt rum och lite sånt som måste göras. Sen blir det träning ikväll igen, en timme bara så det ska nog gå bra. Nu ska jag kolla lite kläder på nelly.com.

Se upp om ni går ut, så ni inte snöar bort!!



.


Brudarna som aldrig tröttnar

Nu har jag och Alexandra träffats åtta dagar i rad!! Helt sjukt att vi inte slagit ihjäl varandra. Haha. Vi ska börja leta lägenhet och flytta ihop hade vi tänkt. Det blir nice! Hon sov här i natt, blev några filmer, ost och kex och massa prat. Hur kan man ha något att prata om när man varit nästan 24/7 i åtta dagar. Haha herregud.

Idag har jag ridit min plutta, hon var pigg som tusan, sur för att det var jobbigt, men jag är nöjd. Mysiga pålle :) Sen har jag tränat innebandy nu på kvällen, lite lagom jobbigt sådär. Hehe, svettigare än någonsin.

Nu ska jag snart hem till Dannis! Och vem tror ni är där? Jo Alexandra såååklart. Och lilla Wilhelmsson också :) Blir ett bra avslut på denna dag. Nu ska jag byta om, Puss!


nånstans där så finns vår plats


Morsning korsning

Jag tog ännu en sovmorgon, hemskt! Gjort det flera dagar nu och jag gillar det inte. Ändring på det! Nu ska jag snart ut till stallet, ser ut som pappa hjälper mig idag :) Puss. Ha en bra dag!


Bad night

Even the strong, fall sometimes.

good night

Ikväll åkte jag, dannis och alex till västerås. Vi var på bio där vi såg the town, grymt bra film. Sen blev det donken, mysig kväll. Nu har jag nyss kollat klart på hockeyn, dumma sverige och inte vinna.

Nu ska jag gå och lägga mig, lyssna på bästa ted och sluta tänka.


Tjabba tjena hallåå

Snart kommer Alexanda och så ska vi gå och ta en fikapå järnvägscafét :) Wilhelmsson jobbar där så vi ska väl kolla så hon sköter sig! mohaha. Har varit ut till stallet och fixa, skönt att ha det gjort tidigt. Vi hörs sen. Puss


Secrets


Vinden vänder aldrig

Blev en tjejkväll igår kväll. Vi kolla på film och hade det mysigt. Dom tjejerna är bra bäst..förutom när dom mobbar mig för mina pinsama misstag. Hahah herregud. Sov hemma hos Alexandra sen :) Bra start på året!

Idag har jag varit till stallet. Red ut barbacka en sväng. Mysigt även om man får så himla ont i rumpan..att jag aldrig lär mig. Resten av dagen har jag nördat the sims, beroende framkallande spel. Hemskt! Nu ska jag snart ta och lägga mig och kolla på O.C :) Puss!

you will stay in my heart


Min bästa väns bröllop
Jag dör så fin och sorglig film, oj oj oj.


Welcome to 2011!!

Snipp snapp snut så var 2010 sluuuut. Igår var vi till Björkwalls syster, trevligt! Sen gick vi ner till torget. Roligt att träffa lite folk, även om det kanske inte var det roligaste folket som var där men. Sen gick vi några tjejer iväg till en lägenhet och spela kort och lite sånt. Sen hem till Ida och sova :) En bra kväll/natt! Men tror inte nyår är min grej precis, det går aldrig som man tänkt sig. Men det får jag leva med.

Nu kör vi på 2011 och hoppas på att det blir ett super bra år! Jag ska ju bland annat fylla arton, ta körkort, komma in på krogen lagligt, börja sista året på gymnasiet, massa studentfester. Ja..listan kan nog bli lång. Hoppas på att det blir lika bra som det låter också :)

Nu har man hela året framför sig, allt kan hända!! Så gott nytt år på er!


RSS 2.0