TODAY IS MY BIRTHDAY


19 ÅR

 
Idag vakna jag som alltid på födelsedagar av att familjen kom in och sjöng, världens bästa! fick paket och så :) Åt lite frukost och sen åkte jag ut till min fina pålle. Gick en promenad och fixade. Sen var jag hem och duschade och fixade tårta.
 
Nu har nyss lite släkt åkt, mysigt att dom kom! Fick pengar som sitter väldigt bra just nu :) Nu ska jag göra en till tårta till mina tjejer som kommer senare. Ska även bjuda dom på mat så ska väl förbereda det lite. Senare ikväll blir det utgång och jag hoppas på en jättebra kväll! 19 år..usch får ångest över att jag börjar bli så gammal!!
 
trots att det har gått två år sen du lämnade våran jord så går jag fortfarande runt och väntar på att du ska ringa och sjunga för mig. saknar dig extra mycket sånna här dagar. världens bästa farmor
 

min vackra underbara

Snälla älskling, bli bara bra igen.
Min stjärna

du är med mig i varje andetag, min ängel


19 November

Det var inte igår jag skrev sist. Har hunnit hända lite grejer. Har startat årets sista tävling, insett att man absolut inte ska festa samma dag som man tävlat då det bara slutar i kaos haha, min underbara häst har blivit sjuk och fått magsår igen så nu går hon på medicin och går promenader. Håller tummarna för att hon snart ska bli helt bra igen. På jobb fronten har det inte hänt så mycket. Med Loppan flyter det på som vanligt.
 
Idag har jag varit ledig, ganska skönt. Var till Linn och fixad håret, tro det eller ej men håret fick bli lite mörkare! Enligt frisörerna på nikita så räknas jag fortfarande som blond så det är ju skönt. Men en ganska stor skillnad kan jag tycka, iallafall om man tänker på hur jäkla blond jag varit. Hoppas på att vänja mig snart :)
 
Nu ska jag ta och sova lite, man vet ju aldrig om man blir inringd eller inte imorgonbitti. Godnatt med er:)
 
nya hårfärgen, dock svårt att få den bra på bild

RSS 2.0