12.07.24

Skönt att vara lite ledig, även om det verkligen suger när alla andra jobbar. Men försöker njuta av ledigheten ändå. Idag blev det lite sovmorgon innan jag och pappa åkte till västerås för läkarbesök. Det gick väl bra, får hoppas det inte blir värre om man säger så. När vi kom hem så åkte jag ut till stallet, red ut idag. Var ett tag sen så det var härligt. Även om M var otroligt pigg och irriterad på insekterna. Min älskling, skönt att få lite mer tid med henne när man är ledig.

Blev tyvärr en lugn kväll. Tomas Ledin gjorde min kväll, bästa. Satt med rysingar hela kvällen framför tvn. Hade inte varit helt fel att få vara där. Nu ska jag snart ta och lägga mig, tidigt för att vara en ledig kväll, men finns inte så mycket annat att göra så. Puss på er!


Ledig helg

Har inte hunnit med bloggen över helgen trots att jag har varit ledig. I fredags slutade jag klockan fem, underbar känsla att gå därifrån när man skulle vara ledig två dagar och att jag jobbat klart mina veckor med 100 %. Åkte ut till Loppan på en gång, gick riktigt bra! Var ut en sväng till Majsan också, hon fick dock vila. På kvällen var jag till berras med Alexandra och killarna. Det var roligt!

Igår var jag till Västerås med Alexandra, var tänkt att jag skulle spendera mina sista pengar på lite nya kläder. Men fick bara med mig ett linne hem. Men hade en bra dag med min bästa så det gjorde inte så mycket. Var ut till mormor och morfar direkt när vi kom hem. Vi grillade och hade det mysigt där. Motionerade hund hann jag också med. Även om den lilla lekte med döden, dummisen. På kvällen blev det fotbolls match, tjejerna mot killarna. Och det gick väl sådär, men jag hade roligt så. Blev en tidigt kväll, även om jag inte somna fören in på morgon timmarna.

Idag blev det lite sovmorgon, underbart skönt. Åt frukost i lugn och ro, händer inte allt för ofta när man jobbar. Åkte ut till Loppan, var tänkt att vi skulle hoppa lite idag. Men det blev inget med det då hon var jättehalt. Så det blev veterinär och så, får hoppas på att det blir bättre och att vi slipper strömsholm. Det som går såå bra för oss, så ska det självklart krångla nu när vi ska tävla på fredag. Men vi får väl se hur det blir, håller tummarna! Har varit ut och ridit ett pass på ridbanan med Majsan, gick bra :) Har tagit en lång power walk nu ikväll, så skönt! Nu blir det te, puss!


Jag lever!

Jag har verkligen inte hunnit med att blogga, jag ber om ursäkt för det. Men allt tid går åt på jobbet, stallet och att sova. Har jobbat näst intill varje dag, men nu ska det snart lugna ner sig. Har även två hästar att rida så det tar lite tid det också. Det börjar gå riktigt bra med Majsan igen, skönt! Och även Loppan som är den andra hästen jag rider går riktigt bra! Mina ögonstenar.

Idag har jag iallafall fått vara ledig, hur skönt och behövligt som helst efter en helg full med jobb. Började dagen med lite sovmorgon, har inte haft sovmorgon på tre veckor så. Åkte ut till Loppan och körde lite konditions träning, riktigt bra gick det. Går faktiskt bara bättre och bättre för varje dag med henne :) Hem en sabbis och sen ner på stan för att träffa min fina Felicia. Blev en långfika på tre timmar med mycket prat och skratt, jättemysigt! Min lilla groda :) Ikväll har jag varit ute hos min lilla totto, hon fick lite massage och sådär. Mysigt avslut på en jättebra dag :)

Nu ska jag dricka te och kolla film. Sen sova och tagga för en ny jobbvecka som kommer bli tuff, jobbar tio timmars pass fyra dagar i rad. Men bara att bita ihop och se fram emot den lediga helgen! Puss på er


en bild från när emma fyllde år!


work work

jobb som vanligt, går till fem idag men har ingenting att göra mellan två och fem, känns sådär. som tur är så har jag åkrahallen sallad till lunch, så då blir allt mycket bättre!

men nu ska jag åka och väcka lite gummor, ha en bra dag! puss 😘Let me hold you, one last time


12.07.02

Dagen kunde ju ha börjat bättre än att pappa kommer in i rummet och frågar om jag inte skulle jobba, flyger upp ur sängen och inser att jag har försovit mig. Har aldrig hänt förut och kommer då aldrig hända igen heller. Som tur var så hann jag i skaplig tid ändå och så var det ingen fara för dem på jobbet heller. Som straff ska jag gå upp extra tidig imorgon, dumma Ida!

Jobbade till fyra. Sen hem och äta lite. Var ut till stallet och kollade till gumman, hon fick vila idag. Nya skor fick hon iallafall, skönt! Hon hade tydligen haft en hovböld, men som inte har visat sig..Konstigt, men ändå skönt. Men eftersom den inte visat sig och troligen var för ett tag sen så är det inget att oroa sig för nu. Skönt!!

Nu ska jag snart lägga mig och kolla på en film. Ska dricka upp mitt te först sen så. Tänkte jag skulle vara utvilad imorgon så jag slipper vakna så sent imorgon. Puss på er!


 

I hate that I love you so

Igår eftermiddag var vi hem till grannen som fyller arton nästa vecka, så vi firade henne lite i förskott. Mysigt! Hon börjar bli stor hon också :) Vi var där större delen av kvällen. Sen var jag och Dannis hem och böt om, sen åkte vi ner till Ida där vi var en liten stund. Sen blev det utgång! Jag hade en rolig kväll med mina vänner.

Upp tidigt idag. Blev en sväng till mormor och morfar, mysig för hade inte träffat dem på ett tag. Ridit två fina hästar har jag också gjort. Och har till och med blivit med en till häst eller hur man ska säga, men bra kommer det bli iallafall!

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har kollat film och ätit kladdkaka med syster och mamma. Riktigt mysigt! Har varit ut till Majsan en liten sväng också, hade sällskap ut av bästa vovven. Men nu ska jag natt fixa mig och ladda för en ny arbetsvecka med sexdagars jobb.. Godnatt!

RSS 2.0