I´ll always remember those days

Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år sen vi var på våran lilla semester.
Jag får inte fram några ord, bara att det gör ont.

It´s fucking hurts

Det gör ont
Kroppen fylls av smärta och ångest
Vill bara tillbaka

 

12.08.12

Jobbade till tolv idag, lite lagom. Åkte nästan direkt till Västerås och lämnade sadeln på glada hästen. Hoppas den ska ligga bra sen, får försöka överleva utan sadel nu i en vecka. Gick runt och drömmde lite där sen, spanade på vad som skulle bli mitt när lönen kommer. Åh underbart :)
 
Åkte direkt till Loppan, som vi håller på att sätta igång nu efter skadan. Idag travade jag ordentligt, det kändes bra! Hon skötte sig förvånadsvärt bra, var beredd på den värsta men hon höll sig i skinnet större delen av passet. Så skönt :) Åkte vidare ut till Majsan, hade tänkt longera men istället blev jag lurad till en uteritt..Barbacka!! Första gången jag orkade rida ut barbacka, dessutom i över 45 minuter! Haha kommer ha skapligt ont i rumpan imorgon. Men mysigt var det tillsammans med Tilda :)
 
Nu har jag tagit en dusch och ska dricka te. Blir en tidig kväll idag. Imorgon blir det tio timmars jobb, men sen ledig två dagar. Skönt att ha någon att se fram emot! Puss och kram :)
 

Best friends forever


My heart skips a beat

 
 
 
 

Where do you go when you lonely?

Vet inte varför, men det blir inte av att jag bloggar längre. Sitter knappt vid datan längre. Men för er som saknar mig, jag lovar att jag ska bli bättre på det. Haha. Sen sist har det varit sala festivalen, vilket var kul! Har även hunnit med fotbollsmatcher, myskväll med min bästis, ridit mycket med tilda, Loppan har blivit halt men även hunnit bli bra, festat med sköna människor och lite andra saker. Sen har jag självklart jobbat också.
 
Idag har jag jobbat hela dagen, riktigt segt. Är helt slut nu, så blir en lugn kväll vilket är lika bra då jag jobbar imorgon också. Har varit ut en sväng till stallet och pussat på M, hon fick vila idag. Nu ska jag kolla tv med mammsen med en kopp te. Ha en bra kväll!
 
 
 

RSS 2.0