straight through my heart

vilken kanon dag! varit på topp hela dagen..kanske inte imorse men det vände rätt fort :) skapligt onödig skoldag, men så är det. gjorde muntliga i engelska, hoppas på ett godkänt nu!

majsan var duktig idag! varit på stan har jag också, hittade lite saker som jag gärna skulle vilja. ska nog inte säga vilken avdelning det var på, för det var icke kul. var på möte ikväll med innebandyn. har gjort ett tugnt beslut också ikväll. blir nog bäst så. men nu, upp med hakorna igen!! nu ska jag sova med ett leende på läpparna, puss babes ♥


11.05.31

Hunnit tagit prover och så här på morgonkvisten. Nu ska jag åka till skolan! Får se när jag slutar idag då det är vollyboll match och så. Det visar sig, ha en bra dag!!


21.14

Har varit ute på en promenad i det fina vädret med alexandra, mysigt! Nu ska jag ta och äta en macka eller två, sen ta lite tabletter och kolla på big brother.

Fick med mig ett par gulliga ballerinaskor hem också, najs!


Do you ever wonder..


11.05.30

Så var man tillbaka i skolan, blandade känslor. Men skönt att vara tillbaka i den normala vardagen. Dagen har bestått av skolan och stallet, var bara ut och fixade idag.

Nu ska jag ner på stan en sväng :) Får väl se om det följer med något hem eller inte. Puss

Mors dag

Grattis mamma på mors dag, jag älskar dig!

Nu har jag nyss kollat på big brother. Skaplig lycka att både martin och peter är i finalen!! Nu är det bara simon som fattas. Kommer bli awesome nästa söndag på finalen!!

Nu ska jag snart sova, tillbaka till skolan imorgon efter fyra veckor. Skönt att vi har sovmorgon iallafall! Godnatt


Balen 2011

Blev som jag trodde, jag dog lite på balen. Inte så lite heller!! Nejdå, jag började bara gråta när corr kom på röda mattan, så sjukt fin! Sen dog jag för andra saker också. Men hoppas dom har en grym kväll där inne :)

Längtar sjukt mycket ills nästa år då det är våran tur. Om man nu hittar någon att gå med vill säga. Det visar sig väl :)


11.05.28

Hoppade lite med skruttan, hon var kanon fin hela tiden. Puss på henne ♥ Nu har jag duschat och sminkat mig, var nog fyra veckor sen jag hade smink så det tänks nice. Nu ska jag klä på mig och sedan dra mig mot stan för att kolla på balen :) Känns som jag kommer kunna dö både för det ena och det andra. Hehe, tur jag har Skedung med mig som kanske kan hjälpa till lite. Vi hörs babes!


Jag gillar att ta sovmorgon..ibland

Jag tog en sovmorgon..idag igen. Vart tar mitt liv vägen? Aja..Nu ska jag snart ut till stallet. Tänkte jag skulle hoppa något idag, vi får se :) Puss!

knyter mina skor och går tillbaka in igen. sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem.


11.05.28

Dagen har bara rusat iväg och jag med den. Dagen började tidigt med att vara på sorf, var tävlingar där så hjälpte till lite. Kul att kolla på alla fina hästar! Blev kvar där till halv tre och sen ut till min älskling. Red i skogen bara idag, skönt.

Nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Får se vad som händer ikväll. Jag vägrar sitta hemma ikväll också, så får hoppas på att det händer ett mirakel eller något. Hehe! Jag behöver ha sådär grymt kul så man håller på att dö, var länge sen sist känner jag. Aja, ha en bra kväll!

två år

För två år sen satt vi på ett plan påväg till Rhodos. Påväg på klassresan vi hade längtat och kämpat för i tre år. Jag visste inte då att det skulle bli en av dom bästa veckorna i mitt liv. Men nu vet jag. Jag saknar det så himla mycket! Jag antar att det var ett kapitel för sig och att det bara är att gå vidare. Men vid såna här tider kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på den underbara tiden. Nu blir det Ted Gärdestad hela kvällen. Kärlek till 9e och Ted.


15.30

Hittade inget på stan, värdelöst! Sen ut till stallet, red ut en sväng. Hon var fin! Sen har jag mest softat hela dagen. Spelat the sims och så. Nu ska jag kolla på Wallander medans jag väntar på BB. Imorgon bitti blir det sorf för hela slanten.


11.05.27

Depp dag! Regnar och så är det två år sen. Känns sådär faktiskt. Antar att jag kommer vara såhär hela helgen.

Tog en sovmorgon iallafall, underbart! Nu har jag ätit frukost och kollat på beck. Ska snart ner på stan med mamma. Funderar på att köpa något så kanske jag kommer på bättre tankar. Sen ska jag ut till lill skruttan. Har lite skolsaker jag skulle behöva göra också, får se om jag sparar det till söndag istället.

Ha en bra fredag!

11.05.26

Grymt glad jag är just nu!! Praktiken är slut, Majsan gick grymt bra på träningen, träffade YoYo, ny duschad, nybäddad säng. Kanon!

Majsan var jättefin på träningen idag :) Så kul att det går så bra. Nu vill jag tävla massa!! Nu ska jag fixa lite grejer och vänta på att big brother ska börja.


skaplig lyckaa!

Praktiken är slut!!! Så grymt skönt att det är gjort. Även om det var lite tråkigt att gå sista dagen och lämna alla söta gamlingar och underbar personal. Slutade väl lite tråkigt men ja. Men ändå hur underbart som helst att det är över!! Wow, nu kan jag äntligen få mitt liv tillbaka :D Plus att jag är ledig fredag, lördag och söndag. Kan inte bli bättre!!

Nu blir det träning med majsan! Puss på er


Never say Never

Nu har jag nyss kollat klart på Justin Biebers film "Never say Never", en film om hans liv. Måste säga att jag blev rätt imponerad! Fast tycker lite synd om honom, hans fans är ju helt galna!! Men häftigt ändå. Plus att jag blev lite små kär i honom, lite små cute ju!


11.05.25

Jag har nog aldrig varit så trött som jag var imorse, trodde jag skulle dö. Usch! Men det var bara att gå upp och åka till praktiken. Skulle ha slutat ett, men vi kom överens om att jag skulle gå till fyra idag och gå imorgon också, även om jag skulle vara ledig. Så är jag ledig på fredag istället. Underbart!!

Var ut till stallet direkt. Red ut, jättefin var hon! Så de kändes bra. Nu ska jag kolla film, puss!!


!!


11.05.24

En dag till gjord då. Slutet av praktiken närmar sig. Slutade fyra idag och då var jag direkt ut till stallet, hon fick vila idag också. Skönt för henne! Sen hem en sväng och sen ut till mormor och morfar. Grattis mormor som fyller år idag!

Nu ska jag sova, hur trött som helst!! Går bara till ett imorgon, skönt! Godnatt på er :)

Idag är det precis ett halv år kvar till jag fyller arton!! Woooho


11.05.23

Hur trött som helst är jag! Även om jag tog en sovmorgon. Känns som det kommer bli en jobbig dag på praktiken, går kväll idag. Men först ska jag till åkra hemtjänst på vikariemöte inför sommaren. Hoppas på att få schema och lite sånt. Vi får väl se!

Har varit ut till stallet och fixat, hon får vila idag. Det är hon värd! Nu ska jag duscha och göra mig redo för möte och sista praktik veckan, underbart!


blue


Ge mig! Sååå snyggt


Wirsbo

Har varit en jättebra tävlingsdag i wirsbo! Hoppade först 90 cm, var felfri. Kändes inte alls bra, inte från min sida iallafall. Men det var inte mycket att bry sig om, är man felfri så är man. I lagklassen som låg på 95 cm var vi även där felfria. Blev omhoppning för oss sorfare, även där var jag felfri :) VI VAANN!! Med 0 fel i grunden och 4 fel i omhoppningen. Grymt av oss tjejer :)

Nöjd med min och majsans insatts för dagen. Även om vi börja med en mindre bra runda. Nästa tävling blir troligen i köping. Efter finalen på sorf blir det att gå upp och hoppa 110 cm igen. Just nu tävlar jag lag bara för att det är kul så.

Filmer från idag finns HÄR


when all is done

Sådär, då var man klar med alla saker inför morgondagen och även städat rummet. Majsan var kanon fin idag, hoppas hon är lika fin imorgon också när hon ska lyfta lite på sina ben. Vi får väl se :) Duschade henne så nu ska hon allt blänka imorgon.

Nu ska jag ta det lite lungt och kolla film :) Sen ska jag gå och lägga mig. Puss på er!


11.05.21

Nu har beppe åkt hem igen, så nu är pysen hur trött som helst. Haha. Tog en glass med alexandra och dannis uppe i månsan, mysigt! Sen var jag och pappa ut till sorf och fixade med transporten. Så nu är det fixat iallafall, skönt det!

Nu ska jag snart åka ut till stallet. Ska rida och sen fixa allt till imorgon, då det är tävling i wirsbo. Min kära pålle ska nog få sig en dusch också, kan behövas :)

Nu ska jag byta om, ha en bra kväll!


Wooohoo

Glömt att säga att jag och Dannis ska på Big Brother finalen!!! Kalla oss töntar, men det kommer bli awesomeee


hundvakt

Godmorgon på er! Ska vara hundvakt idag till sötnosen beppe :) Han kom nyss och så har vi varit ut på promenad med båda hundarna. Nu ska jag pussa på gubbarna, sen ska jag försöka komma ifatt med big brother. Puss!


not so good

Jag kommer dö, hehe. Känns sådär..

11.05.20

Skönt att få en sovmorgon för engångskull! Sen ut till stallet och rida ut, hon var fin :) Sen var jag till sjukan, som tur var så var det inget. Hade lite picknick med alexandra på kvällen, mysigt :)

Nu ska jag kolla film :) Puss på er!!


23.50

Kom nyss hem från Dannis, var dit en stund och firade henne lite smått :) Skönt att få prata av sig lite. Grattis igen gumman :)

Träningen idag gick bra! Hon var fin på framridningen. Kändes inge vidare första gången vi hoppade banan, ingen av oss var riktigt med. Men andra gången var hon jättefin :) Blir tävling på söndag!

Nu ska jag sova, tänkte nästan ta lite sovmorgon imorrn..Tror det kan behövas så jag kan få bli riktigt frisk någon gång. Godnatt på er!


11.05.19

Wohoooo!! Nu är jag ledig fredag-måndag, huur skönt som helst :D Fick gå en timme tidigare idag, gick med sjuksköterskan idag. Rätt roligt faktiskt :)

Nu ska jag snart åka till stallet och träna. Hon var bättre i benen igår kväll så det ska inte vara några problem, var nog bara för att hon hade stått inne rätt länge så. Efter träningen ska jag till Dannis :)


I´m still waiting on your love

Ett år sen idag, haha. En dag man aldrig glömmer antar jag!

Nu ska jag sova. Börjar inte fören åtta imorgon så blir lite "sovmorgon", hemsk att kalla det sovmorgon. Slutar vid fyra. På kvällen blir det träning, skönt att ha något att se fram emot under dagen :)


grattis pullan!!!


Grattis på 18-årsdagen!!
Hoppas du får en jättebra dag med tårta och presenter
Jag älskar dig
Då-Nu-Alltid


11.05.18

Har nyss fått i mig lite mat och ska snart börja dra mig mot praktiken. Går kväll idag, jobbigt som tusan! Men bara att bita ihop.

Var ut till stallet nu på morgonen, hon var lite svullen i bakbenen så lindade, så får vi se hur det ser ut ikväll. Hoppas det bara var någon tillfälligt, hon har ju blivit sådär förut. Konstigt nog så var hon sådär för ett år sen också. Inte hennes dag. Åker ut efter praktiken och kollar hur det ser ut då.

Övningskörde hem från stallet också, grymt! Nu ska jag börja göra mig iordning, ha en bra dag!!


hey babe!


11.05.17

Jag lever! Hostar börjar bli lite bättre, eller inte på nätterna men aja.. Nu är det magen som är dum istället, fyfan liksom. Hade praktik mellan sju och fyra idag. Skapligt trött jag varit hela dagen.

Åkte ut till stallet när jag slutat. Red ut en sväng, jättefin var hon :) Min lilla pärla.

Ikväll kom Dannis hit och hade det lite mysigt :) Tjejen fyller ju arton imorgon!! Tanten själv. Men kul att träffa henne, man träffas ju inte så mycket nu förtiden känns det som. Längtar tillbaka till mitt liv!

Nu ska jag gå och lägga mig, är ju en dag imorgon också, puss på er!


11.05.16

Praktiken gjord för idag. Min lärare var och hälsa på idag, kändes bra att få prata lite med henne och så. Var nog den bästa dagen på praktiken idag, konstigt nog så som jag mår.

Nu ska jag försöka sova, har ju inte sovit ordentligt på flera nätter nu så hoppas på att jag får göra det i natt. Sovgott ♥


this sucks

Jag mår skit!! Men bara att bita ihop och åka till praktiken iallafall.

det måste bli du och jag



Maybe I don't even know her anymore


skön seger!

Skön seger med 3-1 mot västerås gurkorna! Stor kärlek till hammarby ♥

Nu kollar jag på hockey, heja sverige!! Ska ta och dricka en kopp te innan jag lägger mig. Snart blir jag heeelt galen på den här hostan. Usch. Går kväll imorgon på praktiken så fixar stallet innan. Skönt att inte börja fören tolv iallafall.


NU KÖÖÖÖR VI BAJEN!!!


11.05.15

Mysigt väder..eller inte. Har nyss varit ut till stallet och fixat, hon får vila idag. Nu sitter jag och dricker te, mums. Blir galen på min hals, den förstörde min sömn i natt. Hostar heela tiden! Blir ju galen på det här.

Nu ska jag börja fixa mig. Vid ett åker vi till stockholm för att kolla på när hammarby möter västerås på söder! Grymt. Ha en bra dag så höörs vi :)


Driving in your car

Yeeeah, jag övningskörde nyss igen! Körde min kära syster till hennes kompis. Grymt av mig. Körde förbi Alexandra också så hon fick se hur grym jag var :D Haha. Nu ska jag fixa till mig lite, sen ska jag träffa Alexandra. Ha en bra kväll!



11.05.14

Dagen har varit upp och ner. Mest ner, men nu känns det bättre. Sov som sagt hos Alexandra i natt, puss på henne. Red på ridbanan idag, grymt fin var hon :) Älsklingen!

Har nyss övningskört, åkte förbi sorf och kom ut vid ösby :) Såå kul!! Känns bara bättre och bättre. Ge mig november snart så jag kan få ta det där körkorten någon gång. Fast snart har jag min privat chafför, dannis tar ju körkort snart såå ;) haha.

Nu ska jag softa lite, puss!


11.05.13

Fredagen den 13:de..och konstigt nog så har inget galet hänt, än så länge. haha. Nu sitter jag hemma hos Alexandra :) Sover här i natt. Får se vad vi hittar på resten av kvällen, who knows ;) hehe.
Skönt att vara ledig hela helgen, skaplig lycka! Red ut en liten sväng med Corr idag, kul att få lite sällskap igen :) Nu ska jag vara liten social mot Skeden. Ha en bra kväll, Puss †

11.05.12

Tänker inte ens säga att jag är helt slut, för det förstår ni nog redan att jag är..som vanligt nu för tiden. Praktiken rullar på som vanligt. Slutade fem idag.

Sen åkte vi nästan direkt till stallet och sen till ransta för att träna. Hon var helt underbar idag!! Hur fin som helst. Hoppade en bana på 110 cm och det flöt på riktigt bra. Bästa Majsan! Skönt att jag fick Monica på min sida också. Lite nya planer blev det också för min och Majsans del, så det känns kanon :)

Var en sväng till Alexandra nu ikväll. Dannis var också där. Skönt att träffa dom lite. Nu ska jag sova! Fredag imorgon, wohoo!!


11.05.11

Hej på er! Dagens praktik är över, skapligt jobbigt det blir att gå 12-21. Helt sluut! Var ut till stallet på förmiddagen och longerade henne. Blir inte så mycket mer för idag, för nu ska jag gå och lägga mig. Börjar sju imorgon så bäst att man sover lite. Vi hörs! Godnatt


Lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta shorts, vitt linne och bikini
Vad använder du just nu för skor: är barfota nu vaa, men idag hade jag ballerina för första gången i åår!!
Favoritfärg på kläder: Vitt, svart, rött, ljusrosa, lila

Senaste person som

Sov i din säng:
Meee
Du pratade med: Lillasyster
Du delade en drink med: Alexandra
Du gick på bio med: Syster
Du gick på stan med: Alexandra
Skällde på dig: Mamma tror jag nog

Senaste
Låt du hörde: 
Britney Spears-I wanna go
Film du såg: Beck
Mat du åt: Smörgås!
Kram: Syster
Puss: äh gå och lägg dig
Känslan: Besvikelse
Ilska: Idag! Uschaa
Glädje: Riktiga stora glädje vet jag faktiskt inte, emoo
Personen du träffade: Syster..again
Personen du pratade i telefon med: Dannis
Personen du fick sms av: Skeden

Om dig

Namn: Ida
Dröm namn: Svårt hörru..Summer och Rosanna är fint! Men tror jag behåller mitt namn
Ålder: 17 och ett halft!!
Smeknamn: Kalle hehe
Syskon: Emma
Sysselsättning: Ni vill inte veta..
Bra egenskaper: Pass på det, svårt att säga
Dåliga egenskaper: Dålig i skolan, glömmer aldrig, skit dåligt förlorare, ger aldrig upp (kan vara en nackdel)
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 37


11.05.10

LOVELY VÄDER!!

Ledig idag, hur skönt som helst i det här vädret också. Men var tvugen att gå upp tidigt iallafall då jag skulle till skolan och göra engelska prov, skapligt värdelöst. Plus att provet höll på i hundra år också. Hoppas på att det gick någorlunda bra iallafall.

Åkte ut till stallet direkt. Red lite på ridbanan, var sjukt hett där så. Skönt nu när man kan skölja av dom när man har ridit.

Sen övningskörde jag hela vägen hem!! Awesome! Även om det blev något motorstopp och så, men jag har en del kvar att lära så. Såklart så kom vi precis i en trafik olycka också, med poliser och grejer. Men jag klarade det!

Nu har jag stekt i solen en timme, nu gick solen i moln så väntar på att kunna sola snart igen. Vi hörs senare!

 


awesome tjeeeeej!!

Åkte ut till mormor och morfar en sväng ikväll. Emma träffade Beppe för första gången och så. Hittade världens gulligaste katt, ville ta med den hem. Sen övningkörde jag hela vägen hem :D Blev bara längre och längre än vad vi hade tänkt oss. Hur kul som helst var det iallafall :D Wohoo!!


Bjuder på en inte allt för gullig bild


11.05.09

Härligt med sommarvärme ute! Hoppas det håller i sig ett tag nu. Slutade ett idag, superskönt! Var ut till stallet på en gång. Majsan var jättefin idag :) Kul!

Nu har jag nyss varit ute på en springtur i värmen. Tog en sväng förbi Alexandra också :) Nu ska jag ta och äta, sen blir det att duscha. Ska bli hur skönt som helst, då man inte känner sig så fräsch just nu.


11.05.08

Nu är man inte på topp precis, har jätteont i huvudet och är trött. Nu har helgens praktik gjord iallafall. Skönt!! Imorgon går jag bara till ett så ska nog överleva.

Underbart väder ute idag! Känns sådär när man gått inne hela dagen, men satt ute på lunchen idag så det var ju något iallafall. Har varit ut till stallet och fixat, red en sväng i skogen idag. Skönt att komma ut i skogen och få lite frisk luft :)

Nu ska jag kolla på tv ett tag, blir tidigt i säng ikväll.

satan i gatan

Pust...Då var dagens praktik gjord. Bara att gå upp med tuppen imorgon igen. Jag längtar som en tok tills på tisdag då jag är ledig! Nu ska jag snart troligen träffa alexandra en snabbis, annars ska jag nog lägga mig och kolla på en film. Lika bra så man orkar upp.


..


11.05.07

Kul Lördag, kul helg. Eller inte! Har praktit hela helgen. Började sju imorse, har deladtur idag så slutade klockan tolv och ska sedan tillbaka vid fyra igen och så går jag till nio. Inget att hurra för precis. Men bara att bita ihop antar jag.

Har varit ut till stallet och pussat på gumman, hon får vila idag. Nu ska jag ner på stan en sväng. Ha en bra lördag!


who knew

Värsta fredagen på länga, helt värdelöst. Har settat och kollade på massa musikvideos, vissa börjar man ju grina för på en gång. Usch. Nu ska jag kolla på tv med mina päron och sen blir det sängen rätt tidigt, upp klockan sex imorgon så. Jag vill inte! Men ha det bra hörrni.


Underbar låt, lite gammal men, who cares


Bad day

Red Majsan på ridbanan idag. Hoppade en liten övning som gick kanon! Tur jag har min älskling, vet inte vart jag skulle ta vägen annars. Älskling ♥

Planerna förändrades så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Har ingen större lust att bara sitta hemma när man för engångsskull är ledig. Men det är tydligen meningen att jag ska det. Lika bra det kanske.

Nu ska jag lyssna på deppmusik och ta en premenad, puss.


min stjärna


11.05.06

Underbart skönt att vara ledig idag! Tog en sovmorgon till halv tio. Man är ju helt slut i både huvudet och kroppen. Känns sådär med praktiken nu, iallafall när jag ska ha det hela helgen. Hade mycket hellre gått i skolan faktiskt. För det här tar ju död på den. Usch!

Nu har jag kollat på lite Big Brother, hänger inte med i det just nu. Snart ska jag byta om och åka ut till min älskling :) Får se vad vi hittar på idag. Vi hörs senare bloggis, puss

-


ice cold!

Nu har jag druckit lite varmt te, är iskall sen jag kom hem från fotbollen. Mina vänner Alexandra och Dannis var med ut och kollade, kul att träffa dom!..Blir ju inte så ofta nu när vi har praktik. Fick pussa lite på beppe också :)

ledig imorgon, underbart!! Nu ska jag kolla film. Kanske lite skilda världar :) Puss på er


11.05.05

Kort dag på praktiken,eller kort och kort men ja. Åkte ut till stallet direkt och red på ridbanan, hon var fin :) Sen har jag bara tagit det lite lugnt, det behövs ibland. Nu har jag nyss duschat och ska snart ta och klä på mig. Sen åker vi ut till norrbyliden och kollar fotboll. Nice!


!!


waiting for something

I FEEL LIKE I´M WAITING FOR SOMETHING THAT ISN´T GOING TO HAPPEN


11.05.04

Godkväll på er! Var länge sen jag var såhär trött tror jag, usch. Tror jag går och lägger mig snart faktiskt. Praktiken idag har rullat på bra, var mest möten så. Slutade fem så då var jag ut till stallet, babe fick vila idag.

Sen åkte jag och mamma ut till mormor och morfar och kollade på deras nya hund, Beppe heter han :D Hur fin som helst! Kärlek vid första ögonkasten verkligen!! Min nya bebis :) Sen övingskörde jag lite också.

Nu blir det te, sen går jag och lägger mig. Puss!!


supersöta beppe!


sov gott!

Nu är jag trött! Kom hem för ett tag sen och nu har jag fått i mig lite mat. Nu är det bara att gå och lägga sig, ska till skolan och göra ett engelska prov imorgon och sen blir det direkt praktit till klockan fem. Små segt..

Dagen har varit bra iallafall. Personalen verkar jättegulliga och så, så jag ska nog överleva dom här veckorna :) troligen iallafall. Hehe.

Nu blir det sägen, sov gott sötnosar!



11.05.03

Har hunnit med mycket redan nu. Har varit till tandläkaren i västerås nu på morgonen, troligen inte långt kvar tills jag får ta bort skroten i munnen. Jag längtar!! Sen har jag varit ut till stallet, mindre skönt i det här vädret..Vart tog våren/sommaren vägen?? Aja hon var fin iallafall!

Nu ska jag dricka te och kolla wallander. Om en timme ska jag börja dra mig mot praktiken, första dagen idag. Får väl se hur det går. Slutar inte fören efter nio så får se om jag skriver mer då. Annars får ni ha en bra dag. Puss!!


11.05.02

Ikväll har jag varit till Alexandra, fick världens gulligaste sak av henne! Tack älskling :) Skönt att träffa henne! Blir inte så mycket sånt nu när det är praktik och grejer. Första dagen på praktiken imorgon..ångest ja!

Nu ska jag kolla klart på big brother och sen blir den sova. Godnatt gullungar!


tycker bilden var gullig


snälla ge mig två sekunder

Idag tog jag en riktig sovmorgon och låg och slöade i sängen riktigt länge. Inte likt mig om man säger så. Har varit ut till stallet, red lite på ridbanan i det underbara vädret..not skit väder! Men blev en liten stund iallafall och jättefin var hon!! Såg en räv gjorde jag också, usch.

Nu har jag nyss duschat och ska snart äta lite. Sen ska jag gå upp till Alexandra en stund. Kul att jag håller på att bli sjukt också. Vi hörs!


a part of me..


11.05.01

Då var det Maj då, ett steg närmare sommaren! Gårkvällen var sådär, blir ju aldrig som man tänkt sig. Men tackvare Alexandra så blev det bättre. Valborg är nog ingenting för mig. Slutade rätt bra ändå, men kunde ju ha slutat mycket bätte om bara..nej men nu lägger vi det bakom oss! Skit kallt var det iallafall.

Idag tog jag en riktig sovmorgon, behövligt! Sen har jag varit ut till stallet och fixat stallet bara, hon fick vila idag. Inte så speciellt skönt väder att rida i så. Resten av dagen ska jag bara softa, underbart skönt faktiskt!

Nu blir det big brother!


RSS 2.0