wiho, sooooommar! :D

värsta underbara vädret ju :D älskar´t!

skola idag då, blev inte lika blött idag som igår, bara lite. dem jävlarna ska få igen en vacker dag :))) maaajsan gick kanon bra idag, ruuligt :D blir massa plugg ikväll då, typ so, matte och skriva klart idrotten. nicee.. och så ska man gå cp jävla sommar skola oxå, bara en vecka men vafan!

Ron Pope - A drop in the ocean, älska låååteen :D

helgeen :))

fredaag: skolan, efter skolan så gick jag och dannis och fika, mysigt :)) sen ut till stallet, longera älskligen, skit fin ju :D sen mocka och allt. va i stallet heela kvällen, massa goos med majsan :))

lördag: hem till mormor och morfar, grattis till mormor som fyllde 65 år =) sen hem och kolla på film och så. sen ut till stallet, longera majsan innan jag red, gick helt okey. känns så skönt och vara igång igen. nu vill jag bara att medicinen ska komma! efter stallet så åkte jag hem och fixa. sen vaa jag med benne och dannis :))  mareängsviis och massa sing star :D skooj =)

söndag: vakna hoos benne juu, hem och skulle kolla på a walk to remember, helt sjukt vi har 5 dvder och ingen jävel gick att kolla på, inte ens datan! ska snart ut till älsklingen, ska rida ut i dt skööna vädret :))) sen blir dt ut och springa ikväll. härligt att jag måste plugga oxå, cp omproooov.

håååll i naveln?

nu har jag han bestämt mig för att ta håll i naveln, problemet är typ bara att man inte ska bada så mkt då för bakterier och så, men vafan skiter väl i att bada då ;)) nån som hänger på? :D

västerås!

skola idag då, sjukt skönt sluta 11.30 :D cykla ner på stan med dannis, lisa och oscar, fika och så :)) sen åkte jag, benne och dannis in till västerås. hitta två linnen och ett par örhänge. hittar fan aldrig något till skolavslutningen, förslag? :)) sen ut till stallet, låångkarlsonger på! tog dt rätt lungt idag med, gick helt okej.


just dt, vi var ju på strömsholm i måndags med älskling. majsan var super duktigt! dem hitta iaf ett stort magsår :( blir medecin och nytt foder occh maassa gräs, så ska dt bli bra :)) jag är iaf glad, ska rida precis som vanligt :)) jag som trodde att min älskling skulle få gå på bete hela sommaren.

whioo, jag är glaaaaad :d

grattis dannis <3

söndag idag dåå, och dannis fyller år :D grattis föfan!

idag ska jag nog åka ut till norrby och kolla när kusin spelar fotboll ;)) sen ut till stallet och fixa, shit börjar bli nervös till im, får väl se vad dem sägeer. sen senare idag så ska jag till dannis :))

va i v-ås i går iaf, hitta bikini, jacka, tröja och lite smått, va rätt kul, träffa ju camilla :))

puuuss

mer blondie föfan!

sov hos dannis inatt, hon gjorde massa slingor i mitt hår, så nu är jag mer blond, synd bara att vi inte fick med hela utväxen ;)) ikväll ska jag bara ta dt lungt. kolla beck :D just ja, var hos sjuksköterskan idag, hon sa att jag hade den kasapateten ( stavning?) för att bli polis :d hehe... i morrn ska jag till v-ås med familjen, shoppa..


puss

men tja!

hejdu :))
åkte ut till stallet rätt tidigt idag. mocka ur boxen och så, jobbigt men skönt när dt är klart! va ute och gick lite med majsan oxå så hon fick äta en massa + att jag blev lite solbränd ;)) maajsan kanske har magsår, kicki och dem hade träffas anette i torsdags och pratat med henne och hon sa att hon kanske magsår eller nått eftersom hon rapar och är så smal så jag ringde anette på kvällen och prata med henne om magsår och sånt, länge sen jag prata med henne ju. så pappa ska ringa vetrinären på måndag så han får komma och gå ner i magen och kolla om hon har magsår. fan om hon har dt, då kmr jag typ inte få rida älsklingen på hela sommaren, och då får hon förhoppningvis gå på bete hos anette och hon bor ju rätt långt iväg så kan inte åka ditt varje dag :'( men får verkligen hoppas att dt inte är nått. efter stallet så var de hem och fixa sig och sen till marie och magnus ett tag. sen till kyrkan på idas komfimation :)) lite lång tråkig men men.. sen hem till ida, roligt roligt :))) nice att vi är lediga måndag och tisdag!

pusshej!

sommar föfan :D

hemma nu, har hål timme så åkte hem och duscha och så efter idotten.. vi var ute och sprang, fattar fan inte va dt är för fel på mitt ena knä, gör bara ont när jag springer, hoppas inte dt är nått med sjukdomen iaf. ska väl snart tbx till skolan. sen efter skolan ska jag till älskling, blir nog att rida ut idag i dt fina vädret, är fan 25-30 grader i solen, iaf hemma hos oss  :D

puuuuss

kusins konfirmation idag :)))

axels konfirmation idag :))
först kyrkan, va väl lite lång tråkigt men men..
alla var jätte fina ju :D
sen var vi hem till axel och dem, åt och fika.
"lekte" med elsa, axel och eriks kusin, hur söt som hälst, busig oxå :))
sen ut till älskling, hoppa på banan, gick inte alls bra när jag red fram
med sen när vi börja hoppa så gick dt helt okej. 
ikväll ska jag bara ta dt lungt, trode jag ja! 
kom nyss på att vi har matte prov im ;o 
men aa ikväll iaf :]
 


vaalborg :D

skola som vanligt igår då, tråkigt att gå i skolan på valborg ju. sen efter skolan ut till älskling, hon gick kaanon bra! :D:D sen hem och duscha sen hem till dannis och äta och fixa oss. var runt på stan och så på kvällen, sen hem till jocke och kolla film.  sen hem till benne och sova där :))) nice nice. rolig kväll fast jävligt ont i fötterna!

nån som vill hitta på nått? :)))


RSS 2.0