SVAREN DEL 1

Har du några syskon?
-
Ja en lillasyster.

Vad är ditt favoritämne i skolan?
-
Har inget speciellt favoritämne, men om jag måste välja så får det bli idrott.

Hur gammal är du?
-
Sexton, fyller sjutton i år.

Har du några husdjur?
-
Jag har en hund. häst räknas inte som husdjur va?

Vad skulle du göra om du bara hade en dag kvar att leva?
-
Oj..jag skulle träffa alla dom närmaste jag kände och berätta hur mycket jag älskade dom. sen skulle jag vilja ta en riktigt lång ridtur och bara njuta.

Har du bra självförtroende?
-
Jadå.

Hur gammal vill du vara när du vill bli mamma?
-
Jag vill bli en ung mamma. kanske 22-24 år.

Vad är din största önskan?
-
Att lyckas genom livet. det finns en sak till, men den håller jag för mig själv.

Vill du bli en storbloggare som kenza, kissie och dom?
-
Ja varför inte?

Sommar eller vinter?
-
Helt klart sommar!

Favoritglass?
-
Jag älskar nästan alla glassar. men om jag måste välja så får det bli piggelin.

Varför bloggar du?
-
För att jag vill ha ett ställe att skriva av mig på. ett ställe som bara är mitt, där jag får bestämma.

Hur är det med dig?
-
Det är bra, lite ont i munnen bara.

Vad får dig att fortsätta blogg?
-
Alla söta kommentarer.

Har du någon pojkvän?
-
Nej.

Hur beter du dig inför andra?
-
Jag är mig själv. ena stunden kan jag vara helt crazy och andra stunden lugnare. beror på vilka jag är med och så.

Vad gillar du för musik?
-
Allt mellan himmel och jord. allt från chris brown till tedgärdestad.

Drömkillen?
-
till utsendeé så har jag ingen speciel sak som killen måste ha. det kan vara allt från mullig, pinsmal, brunett, blond, blåa ögon, bruna ögon. men till insidan så vill jag ha en snäll och omtänksam kille. sen skadar det inte om han är lite kaxig..inte dum liksom men ja lite kaxig.

Varför började du blogga?
-
Jag ville ha ett ställe där jag kunde skriva av mig.

Har du pojkvän, om inte gillar du någon?
-
Nej det har jag inte. men ja, jag gillar någon.

Hur länge har du bloggat?
-
Sen mars 2008.

Vad heter du i mellan namn?
-
Susanne, som min mamma heter i förnamn.

FRÅGESTUND



jag kör en frågestund under helgen! ni får ställa vilka frågor som helst och jag lovar att svara på dom. så bara att börja fråga :)

fredag



fredagsmys! ikväll blir det bara att vara hemma. har stallet hela helgen så blir nog mest att vara hemma hela helgen. men rätt skönt det också. nu ska jag lyssna på muuuuusik. pussen

blä

Helt galen, galen i dig


http://www.youtube.com/watch?v=BEtm2TJTP7Y


We're never letting go, Cause that's just the way we roll


I MIIIIIIIIIIIISSS IT


torsdag

dagen börjades med matte prov, vilket inte gick så bra. men men.. kändes som jag hade håltimme/rast hela dagen, så var rätt skönt. slutade tre och då blev det ut i stallet. hon fick vila idag men fixade det andra och så.

ikväll har jag tränat innebandy. gick inge vidare men bara att gilla läget. aja. nu tänker jag försöka äta något..men tro mig det är nästan helt omöjligt med den här jävla saken i munnen. haha.

guuuuuuuuuld



SVERIGE TOG GUUULD I STAFETEN! happyyyyy

efterlyst



nu blir det efterlyst! helt klart bland dom bästa programen som finns, tror inte det finns något dåligt med det. skitbra när dom får in massa tips och sånt också.

tandställning

nu är tandställningen på! gjorde inte ett dugg ont att sätta din den. skönt att det bara blev uppe också. blev lite ledsen för jag fick ingen sån där tandställning som man kan välja färg på trådarna, utan nån annan som tydligen skulle vara mycket bättre och nyare. men galet vad ovant det är!! börjar få ont nu också och kan knappt inte äta. men ska ha på vax på plupparna sen så kanske blir lite bättre. men galet vad jag längtar tills jag ska få ta bort den om ett år, snygga tänder dåå ju :)



jag känner mig faktiskt lite som ugly betty nu, fast mer som ugly ida. haha

imooorrrn

ojoj!..imorrn får jag min tandställning. vet inte om jag ska ha både uppe och nere, men tror nästan det behövs både och. usch jag vill inte, jag kommer se ut som en mupp. men fan va jag ska gå runt om lee när jag tagit bort den och sen ska jag bleka tänderna då, så kommer bli as nice :) men mindre roligt under tiden.

har du haft eller har du tandställning?

tisdag

dagen börja som skiiiit och fortsatte som skit..tills jag såg ögongodiset!! den där godisen kan inte vara bra för tänderna..blir nog mycket hål. undra hur hans päron kom på receptet liksom. haha. skitsamma, äckligt snygg iallafall. wie! skolan gick rätt fort, sköönt det.

sen blev det till stallet och iväg på träning i ransta. hade inte tränat på två veckor nu så var extra kul. var skapligt jobbigt i dressyren, men fin blev hon. i hoppningen så gick det jättebra! hon sköte sig super, bara jag som krånglar till det. men monica tycker jag ska rida annorlunda i hoppningen nu mot vad hon har tyckt förut så blev lite mycket. men det visa sig att det gick mycket lättare att rida så, inte alls lika kompliserat som jag gjort tidigare. så det kändes bra :)

ikväll blev det innebandy träning. gick faktiskt rätt bra, iallafall på skotten. askul när jag lurade alexandra också :D hahahah.

familjen annorlunda

har ni sett programet familjen annorlunda någon gång? alltså det är helt sjukt va många barn dom har. dom som har flest har tio barn. TIO BARN!!! det är fan rätt sjukt. tänk typ hur många mackor, blöjor, kläder och pengar det måste gå åt. herregud.

jag tycker det är mycket att jag skulle vilja ha kanske fyra barn, men det är ju ingeting mot dom. men skapligt mysigt med en liten bäbis. fast tror jag måste vänta med det iallafall i några år till :)


måndag

var faktiskt rätt skönt att komma tillbaka till skolan. även om jag hatar skolan. men ändå skönt att komma in i vardagen igen. sen är det ju bara den här veckan nu, sen är det sportlov! sååå skönt :)

har inte hänt så mycket mer än skolan idag. var ut till stallet och fixade bara. går fan inte att rida när det är 20 minus grader. hataaaaaar det! imorse var det fan 28 minus grader, det är heeeeeeeeeeeelt stört. borde få vara så kallt. nu vill jag ha vår!!!!

the one

I have asking myself this question over and over again
Is love a game that no matter how I try I will never win?

Rihanna - Russian Roulette


söndag

idag har det inte hänt så mycket. var till stallet och red ut en sväng. var väl inte så jätteskönt eftersom det kändes som näsan skulle ramla av. skit äckligt! men hon var rätt fin så :) suger att det inte blir fagersta näst, nästa helg eftersom pappa ska jobba då. aja, har ju hela året på mig så.

ikväll kom dannis hit en sväng :) skönt att träffa henne igen eftersom vi inte setts på en tag. nu lär jag nog ta och plugga, har jävla restprov imorgon. vi hörs

.

I wish I could say..you´re out of my life

lördag

hunnit med mycket idag känns det som. först match idag på förmiddagen i västerås. vi vann med 0-8!! såå himla skönt :) jag gjorde faktiskt mål också så kunde inte bli så mycket bättre. gjorde två i oförsig, men andra målet var precis då domaren blåste av så det gildes inte. det sög men skitsamma.

sen blev det ridhuset med englunds. fyfan vilket väder det är och jättekallt var det också, trodde nästan jag skulle dö ett tag. kul var det inte att åka på vägarna heller. men vi kom ju fram tillslut.

ikväll har jag bara kollat på melodifestivalen och nu ska jag kolla beck. pussen

Sebastian Eguren


DU KAN DRA ÅT HELVETE!
pucko och skriva på för aik, vad tänker du med igentligen?
fyfaaaaan


match

nu väntar jag på att alexandra ska komma. sen blir det att åka till västerås i snöstorm. ska spela maaaatch! vi hörs sen. pussen

grattiis!



GRATTIS MAMMA! love you ♥

fredag

wiiiiiiiie äntligen är praktiken slut! så skönt att den är gjort. visst, det har väl inte varit jättetråkigt men det blir lätt rätt långtråkigt när man inte får göra så mycket. men veckan har iallafall varit helt okej. glad blev jag för jag fick sluta halv elva :) as snälla!

när jag hade slutat åkte vi ut till mormor och morfar, vi lånade deras bil för vi skulle ut med transporten i snöstormen, smarta som vi är. blev ridhuset sen. hon gick väldigt bra! kändes som jag kunde korta och länga hennes i både traven och gallopen. så jag är nöjd!

om en timme kommer det lite folk hit. så lär nog byta om och så. puss

accessoarer/skor



snygga accessoarer/skor jag vill ha!!

torsdag

näst sista dagen på praktiken idag. riktigt skönt att det snart är slut. och imorgon ska jag ju nästan bara dit och vända så. dagen har gått skapligt segt, men det blir ju lätt så när man inte får göra så mycket. blev ingen innebandy träning ikväll, hann inte eftersom jag slutade fyra och träningen börjar kvart i fem. var rätt skönt för du hann jag rida i lugn och ro. och hon gick riktigt bra också så det var kul.

nu ska jag kolla på vårkläder, me like!

summer



jag vill ha sommar! tänk va skönt att slippa ha på sig tusen lager med kläder så fort man ska ut, kunna gå runt i flip-flop, ha snygga sommarkläder, baaada, rida på ridbanan, sola, ljust ute dygnet runt, bada, rida sent på kvällarna, gå ut utan att frysa rumpan av sig..listan är lång. men jag orkar verkligen inte med vintern längre. nu vill jag haaaaaa 30 grader varmt och snygga solbrända killar. haha

onsdag

dagen har varit helt okej. gick med maggan på hennes avdelning idag. vilket var mycket lugnare och skönare än där jag varit dom andra dagarna. för en gångsskull så var man inte helt slut när man kom hem. men skönt nu är det bara torsdag och fredag kvar. och på fredag går jag bara till kvart i tolv så ska bli riktigt skönt.

slutade fyra idag också så då blev det stallet. sen har jag inte gjort så mycket mer. underbart skönt att bara ta det lite lugnt! har kollat på OS och efterlyst. men nu lär jag nog snart gå och lägga mig. vi hörs

.

en äkta vän är någon som vet det mesta om dig, men ändå står kvar vid din sida.

fettis tisdag

tisdagar som brukar vara min favvodag har varit allt utom det. praktiken var väl helt okej. fick göra lite saker man helst hade hoppat över men aja. men har fått bland annat mata, bädda, servera, köra rullstol och lite allt möjligt. var länge sen jag var såhär trött som jag är nu. snacka om att det tar på krafterna av att vara där.

efter praktiken så blev det ut till stallet. red ut en sväng. darling ♥ skönt att man fick lite energi av henne iallafall. sen hem en sväng och sen blev det innebandy träning. så nu kan man lugnt säga att jag är helt slut.

fettis tisdag idag ju. pinsamt nog så har jag ätit två semlor. haha, men det är ju bara fettisdag en gång om året liksom. men nu måste jag gå och lägga mig. ska gå med faster maggan imorgon så lika bra att sova så man orkar vara vaken och på hugget. haha. godnatt !

praktik

jag är helt slut!
orkar inte skriva så mycket för jag tänker gå och lägga mig. men dagen har varit rätt rolig. fått göra lite allt möjligt. men kan berätta mer imorgon. hejdåååå

måndag

har nyss kommit hem från en jättemysig ridtur i det fina vädret :) riktigt fin var också, så kan inte bli så mycket bättre. ska snart iväg till praktiken första dagen idag! får se hur det känns och så. slutar inte fören nio ikväll så blir nog inte så mycket mer bloggande idag. men vi hörs! pussen


alla hjärtans dag

jag hatar alla hjärtans dag. en riktigt onödig dag, iallafall för oss som är singlar. men varför ska det finnas en speciell dag för att vara med någon man älskar eller så? det kan man väl vara alla andra dagar på året också? den här dagen var bara kul när man var liten och fick göra kärleks kort i skolan och då kärlek inte var något jobbigt. men nu känns det bara jobbigt och deprimerande. usch. men hoppas alla som har någon att dela den här dagen med har haft en bra dag. vi som är ensama får väl samla ihop oss nästa år.


söndag

galet vilken lång dag det har varit. var i idrottshallen från klockan tolv till sex. kan säga att det var riktiigt segt i slutet. men vi vann iallafall matchen med 5-2! sååå härligt :) damerna vann deras match också. härligt härligt!

imorgon blir det praktik, som resten av veckan. lite spännade nu iallafall. men får väl se vad jag tycker imorgon. börjar ett och slutar nio så blir en lång dag. men blir ridhuset innan jag börjar :) men nu ska jag fortsätta kolla på wallander. puss

helgen

har inte hunnit blogga något i helgen. men har varit en rätt lugn och skön helg, vilket jag tror behövdes.

i fredags så var jag på natt bio på snabba cash igen med syster och dannis. har ju sett den förut men ville se den igen. såå jävla snygga JW och Jorge är i filmen! mums.

igår så gjorde jag inget speciellt. åkte med kicki och carro till ridhuset. hon gick helt okej, fast hon var finare i fredags när vi var där. rätt skönt att ha kört två dressyr pass två dagar i rad. det behövde vi.

idag så fick majsan vila, ska till ridhuset imorgon också så. nu ska jag snart iväg till idrottshallen och sen blir det match. sen blir man kvar där hela eftermiddagen eftersom vi måste hjälpa till på dam matchen. men måste packa och saker nu. hörs när vi hörs!

torsdag

jag hinner inte blogga så mycket nu för jag måste plugga, har piss prov imorgon. men är muntligt så blir lite lättare iallafall. skit skönt med fredag imorgon! heeeelg :) sen ska jag inte till skolan på en vecka eftersom jag har praktik nästa vecka. underbart!

nu blir det sängen och plugga, plugga och pluuuugga. pussen
skruttan ♥


som inte hittat någon



låten gillas!

min prins

jag saknar min lilla prins! världens bästa ponny. önskar jag visste vart du var. jag gör allt för att få träffa dig igen. jag förstår inte hur det kunde bli såhär..det skulle ju vara du och jag, tillsammans. i mina ögon var du bäst. innan jag dör ska jag se dig igen. love you ♥


godnatt

varför går alltid studiedagar så fort? suger ju. men bara torsdag och fredag kvar nu så rätt skönt ändå. har varit duktig och städat mitt rum iallafall. satt upp rosetterna också, som har legat i en låda ett bra tag. men kunde inte sätta upp alla, kändes rätt jobbigt att det stod yoyo på alla utom dom som det stod majsan på. vet inte varför det blev så jobbigt, jag borde ju vara stolt över det jag gjort med honom. men det blev bara jobbigt, så några av hans rosetter fick ligga kvar i lådan. usch, jag är hemsk.

var till optikern idag också. skapligt skönt att jag inte har så dålig syn som jag har trott. fixade intygg för att jag ska få övingsköra så nu ska vi bara skicka in papperna och sen hoppas på att snön försvinner och sen ska jag ut på vägarna! nice att jag inte är tvungen att ha glasögon/lins när jag kör :) skönt!

nu ska jag lägga mig. pussen

studiedag

blev sovmorgon till nio idag iallafall. skönare än att gå upp vid halv sju. ska snart vara en duktig flicka och följa med och handla med mamma. sen vid halv ett, ett blir det stallet. sen skulle jag behöva ner på stan också. och innan dagen är slut måååååste jag städa. herregud, tror jag skulle behöva flera sånahär dagar. men nu ska jag byta om, vi hörs!

tråkis

Din kropp:
hur lång är du: 165 cm
hur mycket väger du: håller jag för mig själv
vilken sko storlek har du: 37-38
är du nöjd med din kropp: kan jag inte påstå
skulle du kunna plastikoperera dig: redan gjort det så
vilken ögonfärg har du: bluuuue
vilken hårfärg har du: blondiiiie
har du lång överkropp: tror det..eller jag vet inte
har du långa armar: om jag har! ner till golvet fan
har du långa naglar: näj

Dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör nu: lite lagom glad sådär
vad tänker du på just nu: aldrig att jag skriver det här
saknar du någon just nu: jaaa
gillar du någon: jo
är du kär: inga kommentarer
är någon kär i dig: skulle inte tro det va
älskar du någon: ja
hatar du någon: hatar är en BIG WORD
hur är du om du är hungrig? skitsuuur
hur är du om du är trött: skrattig, sur, dryg
om du sovit i tre timmar: blir jag crazyy

Dina önskningar:
du skulle egentligen velat heta: ett namn som inte miljontals tjejer heter skulle inte vara helt fel.
du skulle egentligen velat bo: stockholm, göteborg, usa
din högsta önskan är: den håller jag för mig själv
du skulle vilja ha: lite pengar skull inte skada, inte lite kärlek heller

Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum: på väggarna? isåfall lila
har du en tv i ditt rum: yes
har du en dator i ditt rum: ja på magen
har du en säng i ditt rum: nej jag sover på mattan, men ja det har jag
vilken färg är ditt påslakan: grått, svart och vitt
har du kläder på ditt golv: OM jag har
har du tidningar på ditt golv: tror inte de
har du något annat på ditt golv: en vovve, skor, kläder x1000

jag dör

jag gjorde det, wie! jag är knäpp och nu ska jag fortsätta kolla på O.C :) skapligt skönt att kunna sitta uppe en tisdag. jag älskar studiedagar!!

tisdag

blir ett snabbt inlägg nu för jag ska snart byta om och sen iväg på innebandy träning. skolan gick rätt fort idag, inte så konstigt eftersom jag bara gick till tolv. säger bara att killen är äckligt jääääääävla snygg!!!!!!! ojojoj..mums liksom. efter skolan så åkte pappa och jag ut till stallet. sen iväg till ransta och träna. gick riktigt bra :) men måste tänka på lite saker nu när hon har blivit lite lättare att korta. rolig och bra övning för oss var det iallafall. jag är nöjd med henne :)

underbart skönt att jag har studiedag imorgon! skönt att slippa skiten. och jag är skapligt sugen att gå på nattbio på fredag, är snabba cash. vill se den igen


måndag

seg dag idag. fast rätt skönt för vi är bara halvklass den här veckan, andra halvan är ute på praktik och så är det våran tur nästa vecka. efter skolan så blev det stallet. så jääääävla trött på den här snön! den är bara dryg som fan. usch.

ikväll har jag varit ute och gått mer alexandra :) hon är så galet bra!, och knäpp. haha. men nu ska jag fixa mig och sen gå och lägga mig. hörs imorrn..om jag inte där när snyggingen är i skolan


lördag och söndag

har inte blivit något bloggande på hela helgen, men tänkte berätta lite vad jag har gjort.

igår så var jag och dannis hem till lisa, skitkul att träffa henne :) var ett tag sen sist så. vi gjorde lite allt möjligt. blev väl mindre kul ett tag, men jag hoppas allt fixade sig. första gången jag ringde 112 iallafall. men det handlade inte om mig, lisa eller dannis så. men förutom det så var kvällen skitkul!

idag var det match mot serieledarna kumla. vi förlorade med 0-3. men det var en riktigt bra match, eftersom vi inte var så mycket folk och så. aja..sen blev det att kolla på u-lagets match. sen blev det ut till stallet, red ut en sväng :)

nu blir det att kolla lite på wallander och sen plugga matte. pusshej

HEEELG

äntligen helg! underbart skönt. slutade två idag och då blev det stallet direkt. åkte till ridhuset. hon var riktigt fin idag :) ett tag sen vi körde ett ordentligt dressyr pass. puss på henne!

nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag till dannis, wille kommer också :) nice! men ska ta och duscha nu. bi hörs kanske senare :)

!

I´m like a puzzel with a missing piece


torsdag

seg dag, gick till tre. men riktigt rolig dag, maassooor med skratt. haha. men efter skolan så blev det till stallet och fixa, hon fick vila idag :) men hon fick pussisar iallafall. sen blev det innebandy träning, tredje dagen i rad fan. inte konsigt att man är helt slut på kvällarna. fattar inte hur jag kan hinna rida och spela. men två lediga dagar från innebandyn nu iallafall, sen blir det match på söndag igen.

galet skönt med fredag imorrn! tror helgen kan bli riktigt bra också. nu blir det att måla naglarna och sen måste jag städa undan lite på mitt rum. vi hörs!

hejhopp

äntligen är dagen slut! har varit en galet lång dag. slutade vid tolv och då blev det stallet. red ut en sväng, busade lite i snön och så. tror både hon och jag uppskattade det. sen ner på stan en sväng, blev lite smycken och så. hopaps på att det blir västerås i helgen för jag är shopping sugeeeen!

vid sex så blev det att åka till idrottshallen. sen match mot halstahammar, som slutade 2-4. jag tyckte vi gjorde en rätt bra match, men som tydligen inte räckte hela vägen. kul match iallafall! såhär taggad var det länge sen jag var på en match.

nu ska jag snart gå och lägga mig. överlycklig är jag för efterlyst hade sägongsstart ikväll, typ världens bästa program! vi hörs imorrn, puss

skolan

sitter i skolan nu, skapligt segt. men slutar om två timmar så rätt skönt ändå. efter skolan blir det direkt till stallet. sen är det ju mtach ikväll. har voms nu och dannis är skitsur på mig så lär nog gå och få henne på bättre humör. pusshej

tisdag

stress, stress och stress. har nyss kommt hem, först var det träning i ransta, som gick rätt bra och sen ut till mormor och morfar och lämna tillbaka deras bil. nu blir det bara att äta sen iväg på innebandy träning. fullt upp hela tiden. men ma får väl se hur det blir i höst..

jag tänkte på en sak när vi åkte i bilen idag, har ni lyssnar på "chans till romans" på mix megapol? haha. det är ju asroligt ju! funder fan på att anmäla mig. så pinsamt kan det ju inte vara, antingen blir det ju ett ja eller nej och sen är det inge mer med det. ska fan anmäla mig och vet precis vilken kille det sak vara! hihi.

nu ska jag äta. puuussen

usch

som sagt så har dagen varit skit. men nu orkar jag inte bry mig läängre, framtiden får visa hur det blir. men jävligt trött blir man på folk som inte har koll. sen fattar jag inte varför man inte kan få något gratis? aja..ingen hjärna ändå stjärna, it me!

imorrn är det tisdag, hoppas på att dagen blir bättre då. men kan inte bli så dåligt när det är ögongodis i skolan. haha. sen blir det träning i ransta och sen innebandy träning också. men nu ska jag snart gå och lägga mig. puss

mååååndag

vilken skit dag det har varit! allt går bara fel och jag är arg. fyfan. nu ska jag lugna ner mig lite. skriver sen hörru.

RSS 2.0