blä



fan va skönt det skulle vara att göra som marissa, bara skrika ut alla sina känslor..

onsdag

dagen har gott fort, kanske inte så konstigt när man slutar tolv. har inte gjort så mycket mer än ha varit ut till stallet. nu har jag nyss kollat på andra avenyn, spännade är det nu :) måste försöka plugga lite till idrottsprovet som jag har imorgon, men verkar rätt lätt så.

sur är jag också! verkar som alla får lov idag, fett dåligt att vi ska gå imorgon också när västerås och ösby slutar idag. dumma ksk. inte är vi lediga på valborg heller, skapligt mycket det suger.

men nu blir det plugg. vi hörs!

vill ha!

 

dom här två klänningar/tunikorna skulle jag vilja ha till sommaren.
skulle vara riktigt snyggt om
man var lite brun och ett par snygga skor till. mums :) det ska jag nog satsa på.
 vad tycker du om dom?
 


tisdag

dagen började med att åka iväg till tandregleringen i västerås. dom satte dit två fjädrar så att det skulle bli mer utrymme eller något. så nu gör det ont igen. aja..sen blev det skolan, sög att våran svenska lektion var inställd så fick vänta hur länge som helst. men ändå rätt skönt att bara ha en lektion idag :)
men hade inte skadat om man fick sova istället.

sen blev det stallet och iväg till ransta och träna. hon var sååå fin igenom hela träningen! flög som en ängel över hinderna :) hoppade några hinder som var lite högre också och det klara hon lätt som en plätt. så jävla kul :D älsklingen ♥

nu blir det pluggning hela kvällen, fast när man säger hela kvällen så blir det inte ens hälften.
men låter bra när man säger så. haha.


sweet dream

nu ska jag snart gå och lägga mig, måste läsa lite av svenska boken också. imorrn blir det till tandregleringen på morgonen får se om dom sa spänna skiten eller bara kolla. sen blir det till skolan. suger att vi inte börjar fören kvart över tio imorrn, men eftersom jag ska till tandläkaren så får jag ingen sovmorgon :( blä.

innebandy avslutningen gick inte speciellt bra. men rätt kul var det ändå. haha :) nu blir det att sova, sweet dream!

måndag

dagen har varit rätt seg hittils. började med att vi såg filmen en sång för martin i nästan två timmar. sorglig och rätt jobbigt film, men ändå bra. sen hade vi en lektion och sen hade vi håltimme i två och en halv timme. sååååå ovärt! som gjort för att man ska gå hem, men var tvungen att stanna.

majsan får vila idag, men har varit ut och fixat allt. om en timme ska vi iväg till idrottshallen. är avslutning där så ska väl spela lite matcher mot andra och så. sen ska jag hem och plugga lite. nuuu vill jag ha lov!


215 miljoner!

ingen har väl misat att en vann 215 miljoner igår? alltså det är ju verkligen helt sjukt mycket pengar. är nog så mycket pengar så att man inte förstår hur mycket det är. jag vet iallafall några saker jag skulle göra om jag vann så mycket pengar. tex, köpa en jättefin häst gård med allt man kan önska sig, flera fina hopphästar, köpa hus i usa, resa massa, köpa grymt mycket skor och kläder och sen massa mer saker. och det bästa är nog att jag inte skulle behöva gå klart skolan eller något, bara kunna leva på pengarna hela livet, inte helt fel :)

vad skulle du göra om du vann 215 miljoner?


söndag

så var det slut på den här veckan också. känns som veckorna går rätt fort nu, men jag klagar inte för det. idag har jag varit iväg till ridhuset. hon var riktigt pigg idag så blev mest att försöka få henne lite lugnare. men fin blev hon till slut iallafall :) babe!

senare idag måste jag läsa klart svenska boken och plugga voms för måste göra omprov imorgon. suger eftersom jag måste sitta och vänta i över en timme i skolan för att få göra det. men skönt att bli av med det ändå. sen skulle jag behöva städa lite, men får se om jag hinner.

jobbigt att klockan igentligen bara är tjugo i tre, men bara för att man ställt om klockan så är den redan tjugo i fyra. känns som hela dagen blev kortare på något vis.


världens bästa ♥

löördag

eller nu har det ju hunnit blivit söndag, men ändå. dagen har iallafall varit rätt bra, förutom att man nästan dog när vi skulle hämta in hästarna idag. längst bort i hagen stog dom och tro mig det är inte så lätt att gå i super hög snö. fyfan..

matchen idag mot hallsta slutade tyvärr 7-3. skit tråkigt eftersom det var sista säsongsmatchen, men gjorde ett mål så är rätt nöjd ändå. haha. senare ikväll så har jag varit hos dannis :) blev softis kväll med beck och sånt. mysigt :)

underbart att man ska ställa fram klockan en timme i natt! kommer vara ljust ute till typ åtta, hur skönt som helst :) blir lite piggare också när det inte är mörkt ute hela tiden.

a little bit crazy

lite små galen blir jag på mig själv. tänk att jag alltid ska lyckas skäma ut mig, på alla möjliga sätt. men nu börjar det nästan bli lite för pinsamt. men det löser sig nog, förr eller senare.

dagen har varit rätt bra, med vissa undantag..men bättre än tidigare dagar. det bästa med fredagar måste ju vara att man får träffa tilda! tänk hur jävla kul man har haft med den tjejen under alla år alltså, helt sjukt :) haha. efter skolan blev det stallet. red i ridhuset idag, hon var riktigt fin :)

imorrn blir det sista matchen på den här säsongen mot hallsta. kan bli spännande :) vi är så inte precis bästisar med hallsta så vi får nog försöka hålla oss i skinnet. haha, om vi kan. vi får väl se hur det gåår.


aaaaaarg

jag fattar inte varför, men på något konstigt sätt så blir jag arg och ledsen när jag tänker på er. jag vill nog inte veta varför heller..eller? bläää

tjollahopp

japp, så var onsdagen också slut..dagarna och veckorna går ju rätt fort ändå, alexandra och jag kom fram till att det bara är tio veckor kvar till sommarlovet!!! helt sjukt ju. men oj vad man längtar.

dagen har känts väldigt lång, kanske inte så konstigt när man bara åkte till skolan och vände hem nästan direkt. tänk om det var så lite oftare. men har hunnit med mycket under dagen så är goodie. majsan var super pigg idag och blev inte bättre av att det blåste heller så. men lite lugnare blev hon till slut iallafall :)

ikväll kom aalexandra hit en sväng :) vi pluggade, eller vi pratade mest..som vanligt. men tror jag kan provet ändå så. det visar sig väl imorrn. men lär nog plugga lite innan jag lägger mig. godnatt!

onsdag

slutade halv tio idag, underbart! :) svenska provet gick helt okej, kändes rätt bra iallafall. men ska inte säga så mycket för då gick det väl dåligt istället. när jag slutde så åkte jag och mamma till odal, köpte en vinterridjacka och en väst, blev jättebilligt så kunde inte låta bli. sen blev det lite små saker också. sen var jag duktig och hjälpte mamma att handla. ska ut i stallet om en timme, sen ska majsan få en ny sko också så blir att rida ut sen :)

nu ska jag dricka te och kolla på andra avenyn :)

tisdag

dagen har varit skitbra faktiskt! som dom flesta andra tisdagar. skolan gick fort, gjorde två omprov idag så är nöjd med att blivit av med dom.

efter skolan så blev det iväg till coop och fixade med pengarna för den stunden jag hjälpte till för två veckor sen. sen blev det iväg till stallet och sen till ransta för hoppträning. hon var jättefin i både dressyren och hoppningen, fast hon vilat i två dagar. så är jättenöjd med henne :)

ikväll blev det innebandy träning. gick helt okej! sista matchen för säsongen på lördag så är skapligt taggad. sen blir det bara träning en gång i veckan fram till vi ska på cup i april. så ska bli rätt skönt att bara ha ridningen sen, blir rätt mycket annars.

underbart, imorgon så har jag bara svenska prov och sen slutar jag. så mycket bättre kan det inte bli! wie :)

syster ♥


pluttisaar


måndag

sitter i skolan nu. har engelska och det suger rätt mycket faktiskt. slutar tjugo över två idag och då blir det ut till stallet. får se om jag kan rida idag, men hoppas på att hovis kan komma ut redan idag och sätta ditt en ny sko. annars blir det nog ingen träning imorrn och det skulle suga.

men nu ska jag vara liite duktig och jobba, nästan iallafall..

jag vill

Kan du förklara vad du vill med mig?
Jag vill om du vågar
Jag vill om du frågar


happygirl

jag är glaaad! beställde nyss ett nytt träns och ett pannband till majsan :) mitt träns som jag har nu börjar bli så fult i lädret så tyckte det var lika bra att köpa ett nytt. sen tyckte jag hon var värd ett swarowski pannband, även om det sved lite i plomboken. men snygg kommer hon bliiii :)

sen blev hammarby svenska mästare i bandy ikväll! GUUUULD!! skapligt härligt :) fast tror det var lite skönare här hemma i soffan och kolla på matchen. tycker lite synd om pappa som stod i snöstormen och kollade på matchen, men men.

nu håller jag på och laddar inför att johan falk ska börja, även fast det är om en och en halvtimme. haha.


söndag

inte så härligt väder ute, massa snö kommer ju ner! hallå, vart tog våren vägen? usch.. idag ska jag inte göra något speciellt tror jag. ska ut till stallet och fixa, tror inte det blir någon ridning idag eftersom hon tappade en sko igår. hoppas på att hovis kan komma och fixa den snart.

nu ska jag sätta på mig horse kläder och sen ut i snön!

lördag

känns som jag börjar bli riktigt dålig på att blogga. men har varit så mycket i veckan så har inte blivit av att jag har suttit vid datan och därför inget bloggande. men blir nog ändring på det nästa vecka.

idag har jag inte gjort något speciellt. var ner på stan en sväng med mamma. se har jag varit till stallet. underbaaart väder! sen har jag bara varit hemma. rätt skönt, men lite segt också. men men.

nu ska jag fortsätta kolla på män som hatar kvinnor, fast den är skapligt hemsk.

heeelg

FREEEEDAG! underbart, underbart.. veckan har mest varit skit så skönt att det snart är slut. ikväll blir det bowling med några tjejer. skoj! tidigare idag blev det ridhuset, hon var riktigt fin stumpan :) turdag i skolan idag också, wie.

men nu ska jag hoppa in i duchen. hejsvejs!

förresten så var det någon som undra om den snygga killen i skolan i tisdags var (behöver inte skriva namnet här)..ja, den var han. så nu veeet du. vem du nu är :) haha

glader

tänk att en person kan få en så glad, genom att göra så lite.

torsdag

förlåt för att jag inte har bloggat så mycket dom senaste dagarna, men blev lite mycket nu när min gammelmormor dog och så. men har bestämt mig för att inte deppa och så nu, gråta kan jag göra på begravningen om tre veckor.

idag har det bara varit en jävla skit dag. skolan gick skit och allt. sen sög det rätt mycket när jag fick reda på att jag har skämt ut mig såå in i helvete! jag brukar inte tycka att saker är så pinsama, men det här slår nog allt! usch, nu har du ställt till det ida karlsson. använda hjärnan kanske vore nått? haha. skit samma.

nu måste jag ta och fortsätta plugga special idrott, har prov imorrn. uscha

tisdag

dagen har varit riktigt bra, såg han maaassor och så. men allt bra slutade när mamma ringde och berättade att min gammelmormor hade dött. har nog inte fattat det än, men tror det kommer när man ska gå och lägga sig. visst hon var 96 år och bodde hemma, så man får väl vara glad för att hon fick stanna kvar så länge. men det är jobbigt än då. usch..lilla greta. rest in peace ♥

blev träning idag iallafall, lika bra att få något annat att tänka på. hon gick jättebra i slutet när vi hoppa bana! älskade häst, hon som får mig att orka med allt. sen värmde det lite i hjäärtat när jag fick höra av pappa att lagledaren till DIV 3 hade sagt massa bra. det behövde jag verkligen höra idag!

men nu ska jag snart äta. sen måste jag försöka plugga även om läget är som det är. tror faktiskt inte hon hade varit gladare om jag sket i skolan och allt sånt.


fyra år sen


R.I.P OLIVER
15/3 2006
jag saknar dig gubben ♥


måndag

måndagar är så tråkiga då vet man att det är långt kvar till helg. men hoppas på att veckan går fort! dagen har varit bra. efter skolan blev det stallet, red ut en sväng med caroline..nu blev hon säkert sur, men corr då. majsan gick faktiskt riktigt bra, blev nästan förvånad. haha. imorgon blir det träning, hoppas att hon sköter sig lika bra då.

sen har jag inte gjort så mycket mer iiidag. ska nog ta och börja plugga lite på voms provet som jag har på onsdag. lite duktig är jag iallafall. nu blir det te och sen måste jag kissa. haha. puss

söndag

jag hatar söndagar, hur sega som helst. idag blev det att gå upp tidigt, kan säga att det tog emot. men upp kom jag till slut iallafall. blev att åka iväg till idrottshallen och spela match mot knäppmora. efter mycket tjafs och massa så slutade matchen 2-3. riktigt surt eftersom det var sista hemma matchen för säsongen och sen var vi bättre än dom..men det räkte visst inte.

sen har jag bara varit till stallet och pluggat. men nu ska jag kolla wallander. pusshej

SKIT SVERIGE!!!

herregud, svenska folket vad tänker ni med?! ni skickar den tråkigaste och sämsta låten till norge. PIIIIIINSAMT!!!!!!!! usch, fyfan. hoppas hon kommer sist i norge, skulle vara så jävla kul. salem al fakir var ju gryyym! men ettan förlora, tvåan vaaann!!! haha

ni får tycka att jag är dum och taskig, men jag säger bara som jag tycker.


melodifestivalen 2010

jag tänkte skriva vad jag tycker om alla kvällen bidrag i finalen av melodifestivalen 2010.

Darin- You´re out of my life
låten är riktigt bra! fin ballad. han skulle nog klara sig riktigt bra i oslo om han vann.

Pernilla Wahlgren- Jag vill om du vågar
jag gillar låten på något konstigt sätt, är en skönt låt liksom. kanske inte vinner men kommer ju inte komma sist iallafall.

Andreas Johnsson- We can work it out
låten är rätt seg, men ändå rätt bra. men den är nog lite för seg och tråkig för att kunna ta sig någonstans i tävlingen. men jag gillar honom!

Timoteij- Kom
haha. jag kan inte låta bli att skratta om dom..förlåt. men låten är ju skön och det känns som det kommer bli en sommar plåga, men vad gör den i melodifestivalen?

Peter Jöback- Hollow
nja..alltså jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här. den känns som en musikal låt, kanske lite för mycket. men han sjunger ju grymt bra, men det räcker inte.

Ola- Unstoppable
låten har ju fart och man får fart på benen av den. men nej, han kommer inte gå långt i tävlingen tror jag.

Jessica Andersson- I did it for love
tråkig och seg låt! visst texten är ju rätt fin. men den är nog lite för tråkig.

Salem Al Fakir- Keep on walking
I LOVE IT!!!!!! låten är grymt bra, han är grymt bra, texten är grymt bra. finns inget fel på låten helt enkelt. man blir hur glad som helst av han och låten. plus att han har skrivit låten själv. skicka honom till oslo och vi tar hem alltihop. KOM IGEN SVERIGE RÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTAAAA!!!

Anna Bergendahl- This is my life
fyfan! finns inget bra med henne eller låten. du är säkert jättesöt och så men nej usch.  förlåt anna, men vinner du så byter jag land..för här kan man ju inte bo då. pinsamt liksom.

Eric Saade- Manboy
tjatigare låt får man ju leta efter. känns töntig också. visst han sjunger bra och är väl söt, men det räcker verkligen inte!



lördag

hann inte blogga något igår efter skolan. men på kvällen var jag till alexandra :) vi kollade film, tjockade och lite sånt. roliigt! :)

idag blev det ridhuset med englunds. hoppade lite, gick väl bra. alltid kul att få lite hjälp av carro och kicki :) sen har jag mest taggit det lugnt, kollat på film med en gryyymt snygg kille i. ni vet han emil forselius, som tog livet av sig för inte så länge sen? så himla snygg. aja.

ikväll blir det hem till angelica med några tjejer :) vi ska väl kolla melodifestivalen och så. myys :)


emil forselius

fredag

sitter i skolan nu, slutar om en halvtimme. suger att alla har gått hem utom jag och några till..känner mig rätt duktig faktiskt! efter skolan blir det iväg och ta blodprover och sen stallet. ikväll ska jag hem till alexandra och sova där :) mys! men vi hörs senare, puss.

det är lätt att skoja om på dagarna, men det är på kvällen som det gör ont.
26 månader av ett skiit

torsdag

idag har jag varit till skolan som alla andra dagar, gick till tre men dagen gick rätt fort ändå. rätt rolig dag! efter skolan blev det stallet, hon fick vila idag. statsbon var med i stallet, haha :) sen blev det hem och äta och sen iväg på innebandy träning.

ikväll blir det väl att plugga hela kvällen. att plugga är det värsta jag vet!! plus att jag har två prov, så det gör ju inte det hela så mycket bättre. vet inte hur jag ska klara det. varföööör kunde jag inte få bli lite smart för? men nej, här får man inte ett piss gratis.


ibland önskar jag att jag var en plugghäst

VECKANS BLOGG

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://ibeliveinyou.blogg.se/. det är en lite annorlunda veckans blogg mot alla andra. men gå gärna in och rösta på mig här :)

oliver wahlgren ingrosso



oliver wahlgren ingrosso!!!!! han är så galet snygg. han är med på något mat program på trean nu och jag håller på att dö lite smått. muuums :)

onsdag

slutade tolv idag också, underbart :) känns som man knappt hinner komma till skolan så ska man snart därifrån. och det är ju inte helt fel. svenska prov idag också, tror det gick rätt bra iallafall.

efter skolan blev det stan en sväng, fick en skinnjacka av mamma :) tack! sen blev det stallet. hon var galet piiiigg idag, tror hon har vårkänslor. haha.

nu ska jag snart iväg och handla med mamma. sen måste jag hem och plugga. pussen

bloglovin

bloglovin

följ gärna min blogg via bloglovin!


you´re out of my life



I like this soooooong!

tisdag

love to tuesdays! skolan var helt okej. hade engelska prov som inte gick så jättebra, men man skulle göra så gott man kunde så. aw, han är så snyyygg! så det så. men slutade vid tolv, underbart :)

sen blev det ut till stallet och sen till ransta. var mest kombinationer och studshoppning idag. hon var jättedukig! fick mycket beröm av både monica och dom andra jag tränade med så det kändes super :)

om en timme blir det innebandy träning. sen måste jag hem och plugga till svenska provet imorrn. blä på skolan.


bikini

  

jättesugen på att beställa en ny bikini, även om det är ett tag kvar till den säsongen. men vadå, gör väl inget om man är ute i god tid? dom här tre tycker jag är helt okej från HM.

VÅR?

jippe! jag tror våren är hääääär!!! det är gelet skönt ute och snön börjar smälta. helt underbart :) fast jobbigt nu när man inte vet om man ska ha vår/skinnjacka på sig eller om man ska ha vinterjackan ett tag till..måste fundera på det. har du släng undan vinterjackan och satt på er vår/skinnjackan istället?

slutade tolv idag så har redan varit ut och ridit. gick riktigt bra :) tror majsan håller på att få lite vårkänslor. men det var underbart att slippa frysa och så. ska nog snart ut och ta en promenad med alexandra. sen ska jag nog iväg och jobba. men vi höörs.


lever min dröm



mys låt

the laaast day

skapligt kul det var igår när tjejerna var här. vi körde väl klädpoker nästan hela kvällen och jag var grymt kass men kul vare :) även fast man var tvungen och ordna upp lite saker idag, men det gick ju bra med lite hjälp. haha.

idag blev det ridhuset. hon gick riktigt bra :) körde mycket volter runt hinder och tempoväxlingar. vilket ger resultat för man känner att hon har lättare att svänga snävare runt hinderna, blir nog ännu bättre sen när man är ute på tävlingar och det gäller omhoppningen. sen red jag ut med carro och puma en sväng på timmy :)

nu måste jag ta och plugga. jobbig skolvecka som väntar så lika bra att börja plugga nu. men rätt skönt att jag slutar tolv måndag, tisdag och onsdag!! oj så sköönt. men segt att vara tillbaka till skolan igen, men bara fyra veckor kvar till påsklovet. lovely!

tjabbaaa

hej alla glada..och arga!
idag är det lördag och jag är på riktigt bra humör! ikväll kommer några tjejer hit så vi ska väl ha det lite mys, får se vad vi hittar på. ska väl ut till stallet om ett tag och rida ut en sväng i solen, mysigt :) sen måste jag ta och städa lite. plugga skulle det inte skada om jag hann också, men vem vill plugga en lördag liksom? tror jag sprarar det till imorgon. nu ska jag ta och hitta på nått annat än att sitta här :)

skit lov

kul att nu är det bara lördag och söndag kvar sen är det skolan igen. plus att nästa veckan kommer bli en skitvecka, har fyra prov så det förstör ju allt. usch! kan inte påstå att lovet har varit speciellt roligt, har knappt gjort något så. allt som skulle göras och så blev det inget av..som vanligt. skit lov.

nu går jag och lägger mig, halv elva en fredagkväll.

NY DESIGN

äntligen har jag fått en ny design till min blogg, den andra blev lite uttjatad. men nu är det en ny på bloggen. tack så jättemycket till http://bornlate.blogg.se/ som gjorde den fina designen till mig och precis så som jag ville ha den.

vad tycker ni om den nya designen?

västerås

idag blev det först ridhuset med englunds. hon gick helt okej, men jag är nöjd. sen åkte jag och familjen till västerås. blev lite shopping, köpte en klänning, jeans skjorta och ett par byxor. tack pappa som betalade :) sen köpte emma lite saker också så dom kan jag sno. hihi.

igår var vi ju på div3 möte. var väl kul. låter som det kommer bli två bra lag i år! och hoppas på att det blir lika bra som det låter också. nu ser jag framemot att det ska börja, tagggaaaad. efter mötet köpte jag och dannis godis sen gick vi hem till mig och kollade film.

nu ska jag gå och kolla hur det går för pappa och sätta ihop crosstrainern som vi köpte idag :) så nu jäklar så det tränas. pussen

torsdag

ska snart iväg på innebandy, ska spela match mot P-95. ska bara vara med en timme sen ska jag och dannis iväg till akropolis på div3 möte. ska väl prata om säsongens tävlingar och så. sen ska jag och dannis hitta på något efteråt.

imorn blir det shopping i västerås! love it. nu ska jag snart byta om. pussen

veckans blogg

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://allasbejjbi.blogg.se/. så kom igen, rööööööösta här. skulle vara jättegulligt av er :) pussen.

blondie

idag har jag varit iväg och klippt och färgat håret. hur skönt som helst med lite mer ljust i håret och sen bort med den slitna. skitglad att hon jag var hos var jätteduktig, första gången jag gick där så jag var jättenöjd med henne. så dit blir det att gå nästa gång också.

sen träffade jag alexandra på stan. vi tog en fika sen gick vi nog runt i alla affärer i hela sala. haha. vi blev as sugna på att skaffa bäbisar och att flytta hemifrån. men tror vi får vänta med båda ett tag till :) haha.

nu håller jag på och färgar håret på syster :) hon ska få en mörkare färg. så ska gå och skölja ur färgen nu, hoppas verkligen det blev bra för annars får jag skiten. haha.

skoooor

 
WILDFLOWER BY KENZA. här är några av kenzas egen designade skor. jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom. eller jo, skon är mitten är snygg. men dom andra två vet jag inte riktigt. vad tycker du?

träning

kom nyss hem från stallet. träningen idag gick rätt bra, iallafall i hoppningen. dressyren var nog bland det jobbigaste jag varit med om. haha, eller kanske inte men nästan. jobbigt som fan var det iallafall. men i hoppningen så var hon jättefin :) vi fortsätter på våran nya stil och det går ju super! big love ♥

efter träningen så red jag ut med carro på hennes ponny. i´m in loooove!!! haha. men nu sak jag ta och ducha, känner att jag luktar lite för mycket häst.



bröstan från igår är köpt på börjestingsryd :) var en som hade frågor anonymt.

The OC

fan vad ledsen jag blev nu. kollade nyss klart på OC´s sista säsong. kändes värsta sorgligt för det finns ju inga fler nu. jag älskar OC och nu får man inte se mer. fast allt slutade ju vääääldigt bra, men ändå..man vill inte att det ska sluta. usch. nu blev jag deppig bara för det också. men det känns som man är med i deras liv verkligen, typ som man är en av dom. och helt plötslig är det slut. men får tänka på att det "bara är en film". men det där men slut, är inte riktigt min grej.


Salem Al Fakir


 
jag är käääääääär!
hur sweet är inte han då?

sportlov!

jag kom på att jag har ju sportlov!!! lov måste ju vara det bästa som uppfunnits. i´m love it! idag har det varit snöstorm hela dagen så blev ingen ridning idag. suger apa. men hoppas det är bättre imorn så vi kan åka till ransta och träna.

var iväg på träning med u-laget ikväll iallafall. jobbig och rolig träning! även om man kände sig rätt kass, plus att jag hade en dålig dag med innebandyn. men man kan ju inte alltid vara bäst..jag skoja.

men nu ska jag ta och lägga mig och kolla på O.C :) blir upp tidigt imorgon eftersom jag ska träna redan elva och så ska vi ut och låna mormor och morfars bil först också. men vi hörs :) pusssen

med i en tävling



jag är med i veckans blogg tävling hos http://allasbejjbi.blogg.se/. klicka här för att vara med du också :)

bröstan



Det var någon som ville se den nya bröstan som jag köpte. så här kommer en bild på hur den ser ut.

SVAREN DEL 2

Om du fick 100 000 kronor att köpa vad du ville för, vad skulle du ha köpt/gjort?
-
då skulle jag köpa en hoppponny. och om det blev lite pengar över så skulle jag köpt hästsaker och andra småsaker.

Favoriträtt?
-
pappas spagetti och köttfärssås.

Favoritblogg?
-
har ingen speciell favorit blogg.

Vad skulle du göra om du fick spendera hur mycket du ville på en timme?
-
då skulle jag beställa ett ridhus, köpa en skitfin gård, köpa flera fina hästar, köpa massa kläder, skor och hästsaker. sen skulle jag köpa två jättefina bilar till mamma och pappa. se vet jag inte om jag skulle hinna så mycket mer.

Favorit "stor bloggare"?
-
ingen speciell, men om jag måste välja så får det bli kenza.

Gillar du och rita?
-
neeej! jag är sämst på att rita och tycker inte om det heller.

Cola eller fanta?
-
cooola

Vad har du för naturlig hårfärg?
-
mellan blond.

Vilken första hästen du ramlade av?
-
tror det var ridskolehästen Peppar. han var rätt ny på ridskolan och var rätt ung också, så hoppa han till och jag flög av.

Dröm yrke?
-
polis och skådespelare.

Vilka bloggar läser du?
-
mina kompisars, kenzas, dessie, kissie.

Är du intresserad av mode?
-
ja det är roligt. men jag tycker inte allt är snyggt som är mode, om man säger så.

Vem står dig närmast i familjen och varför?
-
jag står närmast dom jag bor med, hela min familj. jag står inte närmare någon, utan lika mycket.

Vad tycker du en rolig och intressant blogg ska innehålla?
-
den får gärna handla om kläder och smink, sen tycker jag det är roligt att läsa hästbloggar. sen tycker jag om bloggar som har någon mening.

Festar du?
-
det händer.

Vem av "kändis" bloggarna tycker du bäst om?
-
kenza.

Hur många besökare har du dagligen?
-
rätt olika, mellan 50-300 st.

Vilken linje går du?
-
omvårdnads programet.

Har du tandställning?
-
jaa :(

Vad heter din text som du skriver dina inlägg med?
-
tahoma.

sådär, det var alla frågor :) ställ gärna fler, även om det inte är någon frågestund.

RSS 2.0