lördag

nu blir det sådär jobbigt för klockan är över tolv så är ju inte lördag länge..men just nu så tycker jag ändå att man kan säga idag för jag har ju inte sovit nått imellan. nu blev det krångligt men skit samma.

idag blev det ridhuset med majsan. hon gick skitbra! inge bråk eller nått, märks att det börjar bli ordning på ridningen nu igen efter att man knappt har kunnat rida på grund av kylan på ett bra tag. träffade en "äldre tjej",kvinna, tant..vad säger man till en som är runt 30-40 år? och tjej? aja, hon var iallafall jättetrevlig, vi hade tydligen träffats därut där uppe för nått år sen så hon kom ihåg mig. fick tips av henne om en annan magmedicin som som ska hjälpa mot magsår och så var den mycket billigare mot den som vi ger nu. så ska köpa den snart. sen ska jag börja ge henne vitlök också, iallafall prova och se om hon gillare.

kvällen blev inte riktigt som planerad, var meningen att vi skulle iväg på fest men så blev det inga av olika orsaker. men istället blev det myskväll med dannis :) kul även om filmen sög. haha.

nu ska jag kolla ph :) lär sova snart så jag orkar imorrn, blir en lång dag. ska till stallet, sen har vi innebandy match och sen blir det bio. men vi hörs, puss


Kommentarer
Postat av: OscarMyrberg

hon kallas medelålders kvinna! :D

2010-01-17 @ 01:04:08
URL: http://fuckingapa.blogg.se/
Postat av: Maj

Förstår det, tycker inte heller om att vara tillbaka! :O

2010-01-17 @ 01:50:31
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: carro.

prova vitlöksolja eller pulver isf, bara få dem att käka vitlök brukar vara svårt. men det ska vara ett effektivt medel mot mygg och annat fanskap, snart är ju den säsongen här igen..

2010-01-17 @ 16:48:33
URL: http://carolinebergdahl.wordpress.com
Postat av: Yasmin

Tack (:

hoppas du får en fin söndag!

2010-01-17 @ 17:29:30
URL: http://yasseh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0