nollning idag

idag blev vi nollade! haha. vi satt i klassrummet och så sa läraren att treorna skulle presentera sig för oss. vi hade ingen tanke på att det kunde vara nollning på gång, vilket vi har gått runt och trott alla andra dagar. men helt plötsligt så kommer hela OP08 in med massa saker och sprutar vatten och så, förns då fattade jag.

vi delades in i tre lag och fick sätta på oss sopsäckar. sen blev vi målade i ansiktet med massa smink och fick en varsin ögonbindel. kan ju inte säga att vi var speciellt snygga. sen började det med att hela klassen gick runt hela a-huset och sjöng. sen börja vi göra saker i lagen, proppa in massa mariekex i munnen och tugga, äta remmar så fort man kan och inte att använda händerna, göra en piramyd och sjunga samtidigt, gå skottkärra. och samtidigt som vi skulle försöka göra allt det här så spruta dem massa vatten på en.

sen fick vi sätta på oss ögonbindeln och sen gick vi ut. där ute ställde dem oss alla i en cirkel (tror jag) och så kastade dem massa vattenballonger på oss. sen fick vi känna på saker i hinkar, inte så mysigt. men det värsta var nog när det var maskar i en. mums va? sden sista saken var att man skulle snurra tio varv runt en innebandyklubba och sedan ska man springa framåt till en hink med vatten och ett äpple, så ska man få upp äpplet och sedan ska man direkt ner i en skål med mjöl och där ska man hitta en sockerbitt. jag kan väl säga att jag inte var så duktig på det, jag ramlade två gånger för att det kändes som hela jorden snurrade asfort. gick inte så bra med äpplet och sockerbitten heller, klarade ingen av dem. men blev bara väääääldigt mjölig i ansiktet,
gjorde skapligt ont när det började stelna. fyfan, har nog aldrig varit så ful i hela mitt liv.

efter att fått bort allt ur ansiktet, näsan, håret, halsen osv..så åkte vi hem, ingen ville gå på sista lektionen sådär. så slutade efter elva, sköönt :) ska försöka fixa lite bilder.


Kommentarer
Postat av: Erika

sv: hehe okej :P



Allt bra idag?

2009-09-15 @ 17:22:24
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Fanny

sv; allt e bra idag =) sj?

2009-09-15 @ 17:25:54
URL: http://beckbergs.blogg.se/
Postat av: Angelica

hahha du va skitsnygg karlsson! (:

2009-09-15 @ 19:01:15
URL: http://angelicahaggkvist.blogg.se/
Postat av: tove

haha,nollade? förklara .. :)

2009-09-15 @ 21:51:03
URL: http://toveforsman.blogg.se/
Postat av: jennifer gräll

sv: toppen :D



å var det kul att bli nollad? :D

2009-09-15 @ 22:10:08
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

hahhaha vilken rolig dag :D

2009-09-15 @ 22:18:37
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: Maj

Hehe Okej! :D

alltså såg bara sådär fort att du hade "sjukdom" som kategori , vad är de för något då?

2009-09-15 @ 22:31:21
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: förstår det, sånna där grejer är alltid lättare sagt än gjort. jag är inte över den killen (mitt ex) än och jag vet inte hur lång tid eller om jag ens kommer göra det, men jag tror ändå att någon gång måste man gå vidare, oavsett om det finns känslor där.. vissa känslor försvinner liksom aldrig, men jag tror nog att du kommer träffa någon ny och bättre än den killen för om han inte ser att du tycker om honom och bryr sig om det så är du absolut värd bättre! :)

2009-09-15 @ 22:34:59
URL: http://emeliekjellman.blogg.se/
Postat av: emelie

sv_ haha så lite så

2009-09-16 @ 08:08:41
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Leoneeeeeeee

hahaha grejen är ju den att dom trodde ni hade skolkortet den dagen, det var därför dom nollade er igår. för vi hade ju det, och flera andra ettor :) fan vad synd att ni inte hade (a)

2009-09-16 @ 14:15:47
URL: http://leonewallen.blogg.se/
Postat av: amanda

härligt :) jo det är bra med mig också !

2009-09-16 @ 15:30:27
URL: http://aliceamandaalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0