björklinge cup

var ju på innebandy cup igår i björklinge :) här har ni en text som fredrik brokmark (lagledare) har skrivit om gårdagen..

Första matchen stod Björklinge för och Silverstaden inledde minst sagt sömnigt. Redan i den första minuten så låg bollen bakom Becka, efter virrvarr i försvaret. Björklinge visade upp ett snabbt o precist passningspel som vi inte riktigt hängde med på. Följdaktligen så ökade Björklinge på sin ledning till 2-0 efter miss i ett byte. Silverstaden fick dock lite mer o säga till om och vi kunde få till några chanser mot den mycket duktiga Björklinge keepern.
Vi kunde jämna ut spelet och bla Isa hade ett par riktigt bra skott som dock inte resulterade i något mål. 3-0 kom innan första perioden var över och var en fin soloprestation med ett distinkt avslut. Vi tog ett snack i pausen om att vi måste hålla i bollen lite mer och inte skicka undan bollen i panik. Vet inte om det var taktiksnacket som gjorde det, men den andra perioden såg klart bättre ut och vi skapade en hel radda med chanser men ingen hittade in i Björklinge målet tyvärr.
Förlust med 3-0 efter en sömnig första period och en klart godkänd andra period.

Kvällens andra match var mot Bele/Barkarby, och efter vad vi såg i Beles match mot Alba stod det klart att det skulle bli en tuff match. Inledningsvis så äger Bele bollen och vi får slita hårt i försvarszon och som en följd av detta så blir bytena alldeles för långa. Silverstaden lyckas tråcklas sig ur Beles grepp och helt på egen hand så sätter Isa bollen i nät bakom an chanslös Bele målvakt. Spelmässigt så är Bele snäppet bättre än oss men vi krigar och ligger tätt inpå motståndarna.
Kvitteringen kommer dock innan periodpausen och 1-1 slutar den första perioden.
Andra perioden står länge 1-1 och inte förräns i den fjortonde minuten gör Bele 2-1....tungt. Men vi fortsätter och krigar och skapar en del chanser men 3-1 letar sig in i kassen bakom Becka som var helt skymd och inte hade en suck på det skottet.
3-1 till Bele slutar det, vi hänger inte med huvudena för det utan vi hade en klar chans mot IBK Alba i den sista matchen.

Kanonstart kan man kalla det...redan efter dryga 40 sekunder gör Ida K 1-0 till oss, med god hjälp av Hanna J. Vi fortsätter att hålla tryck på Alba och låter dem inte komma till några farliga avslut. Tyvärr var Becka tvungen att vila i sista matchen pga onda knän och Isa fick hoppa in i kassen. Hanna J var på riktigt bra spelhumör och efter ett fint samarbete med Josefin L kunde Hanna J göra 2-0. Alba var dock inte helt ofarliga och Isa i målet fick visa sig på styva linan flera gånger. Därför kom 3-0 minst sagt psykologiskt då,
Lollo helt ostört fick knalla in från hörnet och kunde pricksäkert sätta dit 3-0 bakom Alba keepern. Alba skulle dock reducera innan matchen var slut men det var aldrig någon fara för segern med 3-1...SKÖNT!!!

..ni som orkade läsa allt, grattis till er :) min kära pappa fyllde ju år igår och eftersom jag ej köpt någon present så hade jag bestämt mig för att jag skulle göra mål, som en present liksom. och som ni läste så gjorde jag det :D haha. om man verkligen vill något så går det :) skapligt härligt! ös i bilen påväg hem sen :) wiho.