¤


min stjärna


Jag älskar dig mest


11.06.30

gud vilken seg dag! Fanns knappt inget alls att göra på jobbet, satt mest hela dagen. Men det givk väl det också, men skit segt var det. Efter jobbet åkte jag hem och åt grillat, mumma! Var ner på stan en sväng med mamma, köpte en klänning som jag tänkte ha på lördag :) Var ut till stallet och pussade på min älskling också, hon fick vila idag.

Nu väntar jag på att Dannis ska höra av sig, ska träffa henne en stund :) Skulle vilja åka till Västerås, men jobbar imorgon så det blir inget med det..tyvärr. Nu ska jag göra något annat än att sitta här. Puss!


work

Hej på er! Jag sitter på jobbet, finns knappt något att göra. Har suttit i en timme och lär bli minst en timme till att bara sitta och glo. Värdelöst! Blir lugnt på eftermiddagen också, jag vill ha saker att göra hela tiden, så dagen går lite fortare. Men jag ska väl inte gnälla..efter jobbet blir det stallet direkt :) får väl se vad jag ska hitta på med majs idag. Nej, nu ska jag fortsätta sitta och vänta på att tiden ska gå. Puss

Godmorgon världen!!

Godmorgon på er!! Nu ska jag snart cykla mot jobbet. Känns som det kommer bli en jobbig dag, men det är bara att köra på och tänka på pengarna som rullar in. Ni får ha det så bra idag, puss!!


I hate the way you talk to me,
and the way you've cut your hair,
I hate the way you drive my car,
and I hate it when you stare,

I hare you bigg dumb cumbatbots,
and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rime,

I hate the way you're always right,
and I hate it when you lie,
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry,

I hate it when your not around,
and that fakt you didn't call,
but mostly I hate that I don't hate you,
not even close, not even a little bit...NOT EVEN AT ALL

11.06.29

Idag jobbade jag bara till ett, skönt. Åkte hem och la mig i solen en timme. Sen ut till stallet och rida ut på min bästa. Hem och duscha, skapligt ofräsch jag kände mig så det var skönt. Tog en fika med Dannis och Alexandra och åt jordgubbar i parken, mysigt :) Sen har jag varit på kalas hos moster nu ikväll.

Har varit duktig och städat rummet nu. Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Känner att jag behöver komma i säng någorlunda tidigt ikväll. Jobb sju-fyra imorgon, känns sådär.


Ni ♥


11.06.28

Igår hade vi en skön kväll i Stockholm, även om hammarby förlorade. Man blir ju galen! Sen blev det en tripp till Heby innan jag somnade.

Idag har jag jobbat till två. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, då ska vi ner på stan en sväng och sen åker jag ut till stallet. Att sola hinner jag inte med, utan får väl vara blek..Men inte så länge till. Senare blir det vollyboll!

Nu måste jag ta något att dricka innan jag tuppar av. Puss


6 år

Idag är det fem år sen jag träffade min älskling första gången! Det känns som det var igår jag red henne för första gången. Jag är så himla glad att jag satte upp den där lappen och just Anette ringde, att det var just Majsan. Det var nog meningen att vi skulle träffas.

Tillsammans har vi bevisat för alla att vi kan klara allt bara vi får vara tillsammans! Folk som bara skrattade åt mig när jag sa att jag ville tävla med henne har fått se att genom kärlek och genom att kämpa så kommer man dit man vill. Jag vet att vi klarar allt tillsammans!

Under alla dom här åren har hon lärt mig så otroligt mycket. Hon har gjort mig till en bättre och starkare person. Hon har gjort mitt liv till det bästa, hon är hela mitt liv. Jag vet att vi kommer få flera år tillsammans. Jag lämnar dig aldrig. Min Merry Annbell! Du och jag, Då-Nu-Alltid

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, min bästa!



11.06.27

Hej på er! Nu har jag nyss kommit hem från min första riktiga dag som vikarie på åkra hemtjänst. Blandade känslor, men mest positivt. Att gå helt själv och göra sakerna för sig själv känns lite konstigt. Kommer bli en lång vecka med sex dagars jobb, men pengarna rullar in som det ska!!

Var ut till stallet imorse och pussade på min älskling. Vi firar ju 6 år idag ♥ Nu ska jag träffa Alexandra en stund. Vid halv fyra åker vi mot Stockholm för att kolla fotboll. Heja Bajen!!

Såklart blir det fint väder nu när jag börjar jobba, suuuck!!


Your life


11.06.26

Blev en liten sovmorgon. Idag känner jag mig bättre! Solen skiner!! Ska snart ut och gå en sväng med Pysen. Sen ska jag ut till stallet och rida en lång tur. På eftermiddagen ska jag hälsa på min älskling!! Wie :) Nu ska jag byta om. Vi hörs senare.


Usch

Är inte på topp just nu. Lägger mig i sängen och kollar på en film och hoppas på att må bättre imorgon!!


Vi kör idag igen!

Nu drar jag och handlar, sen drar vi vidare mot Dannis. Det blir en kväll med mina bästa tjejer! Vi ska bland annat fira Dannis lite, rätt mycket i efterskott..Men huvudsaken det blir av! Hoppas ni får en bra kväll. Puss!!


11.06.25

Midsommar var ju lyckat! Åkte först hem till Dannis syster en stund. Sen åkte vi hem till Dannis en sväng och sen hem hit. Sen gick vi över till Emma på andra sidan gatan, snacka om krypavstånd. Haha. Där träffade vi Alexandra och lite annat roligt folk :) Vi blev kvar där hela kvällen. Kom hem runt fyra och då somnade vi rätt fort.

Idag tog vi en behövlig sovmorgon. Sen har jag varit ut till stallet. Longerade henne idag, jättefin var hon :) Städade sadelkammaren när jag ändå var igång, duktigt av mig känner jag. Nu ska jag ta och byta om, ska iväg och göra lite saker som ni inte får vetaa :) Hihi!! Puss

Glad midsommar på er!!


Nu drar jag!! Vi hörs gullungaaar


11.06.24

Glad midsommar på er! Idag var jag till sätra brunn med mamma och pappa. Det var mysigt :) Grattis till bästa föräldrarna som varit förlovade i 18 år idag!! Älskar er ♥

Sen ut till stallet och rida ut på min mys häst :) Skaplig träningsvärk jag har sen träningen igår, plus att jag gjorde illa nacken också så man är ju inte på topp. Men, vad jag gör det!?

Nu kommer snart Alexandra, ska fixa hennes hår och så :) Sen ska jag få i mig lite mat. Kvällen ska spenderas med Dannis, får se vart vi hamnar till slut. Ha en bra kväll så hörs vi!!


11.06.23

Var och tränade idag, vi blev inomhus då Monicas ridbana var dränkt av vatten..Fast det mesta är väl dränkt av vatten nu. Det blev mest markarbete och lite små hoppning idag. Perfekt för oss två. Hoppade en kanon övning som jag tycker om, ska ta och bygga upp den här någon dag. Fick testa balansen ordentligt också, vilket känns i benen nu. Men jag är nöjd med skruttan :)

Sen har jag varit ner på stan en sväng. Kvällens planer blev inte av. Mår inte spciellt bra om jag ska vara ärlig. Lika bra att vila upp sig till imorgon! Ikväll kör jag på mjukis, film och te. Det var ett tag sen känns det som.


What are words

Chris Medina och hans fästmö var nyförlovade med bara veckor kvar till brölloppet när hans blivande fru råkade ut för en bilolycka och blev liggade i koma, efter drygt en månad vaknar hon, men med en svår hjärnskada. Den här låten har han skrivit till henne. Otroligt fint!!

Det mesta regnar bort

Kuuul väder! Det bara öser ner ju :( Usch. Om några timmar ska jag till Ransta och träna, känns som det kommer bli jobbigt och jag längtar!

Känns som bloggningen inte varit på topp ett tag. Men kör en ändring på det från och med idag! Men nu blir det film och te. Puss på er!


11.06.21

Hästen är motionerade, longerade henne idag. Orkade inte rida. Nu tänker jag dricka te och lägga mig och kolla på skilda världar. Sen försöka somna i tid. Ska ju orka gå dubbelt imorgon också, skönt att bara gå till ett men upp ska man ju hur som helst. Nej det får räcka för idag, puss på er!


trötter!

Jag är trött! Gått dubbelt idag, lite små jobbigt att gå upp. Min fula lilla älsklings mobil är trasig, it´s sucks! Men nu ska jag åka ut till min totto, sen ska jag hem och sova!




11.06.20

Igår kväll var jag på bio med Ida, Dannis och syster! Vi såg Something Borrowed, jättebra var den!! Helt klart en av dom bättre filmerna jag sett :) Sen åkte vi förbi Ransta en sväng och träffa Alexandra, inte varje dag man ser henne längre. Hehe.

Idag tog jag lite sovmorgon. Sen åkte jag ner på stan med Dannis och Alexandra, sen kom även Ida. Blev fika x2 och lite shoppning. Fick med mig ett linne, cardigan och olja för håret. Så nu hoppas jag på att mitt hår ska bli bättre. Majsan fick vila idag, skruttan.

Nej, nu har jag inte tid att skriva mer. Vi hörs senare, eller kanske imorgon..

SORF

Idag har vi tävlat så Sorf, hemmaplan! Hoppade 100 cm som en förklass, där var vi felfria. Kändes inte jättebra, men jag är nöjd med henne, var väl mest jag som red mindre bra.

Sen hoppade jag laget, som även gick i 100 cm. Vi fick en dåligt start, fick ett stopp på första hindret och rev andra. Förstod att hon skulle kolla på ettan då hon vägrade på det i onsdags på träningen också, så hade lite extra fart..men tydligen inte tillräckligt. Men det var inte så mycket att göra åt saken, jag fortsatte rida och det var nog tur det. Hon kändes jättefin resten av banan så. Men lite sur kunde jag inte låta bli att bli.

Vi fick ta bort mina fel, tur det. Vi gick till omhoppning, det låg på 105 cm. Då var vi felfria!! Jättefin var hon. Kändes vädligt bra att bli nolla så jag hade gjort någon nytta för laget. Resten av mitt lag var också nolla och det slutade med att vi vann dagens omgång och hela div 3!! Jättekul verkligen :)


Har inte bilder från idag, men såg att några söta tog bilder så hoppas på att få dom :)


nu taggar vi älskling


Allt är fixat och klart inför morgondagen. Börjar blir lite mer taggad nu!
Nu ska vi visa dom älskling ♥


11.06.18

Då har jag varit på sorf nästan hela dagen. Kul att kolla på söta ponnys, men blir lite segt till slut. Aja. Har nyss ätit, jag körde och hämtade maten. Tummen upp!

Nu ska jag lägga mig och kolla på skilda världar ett tag. Senare blir det stallet och fixa allt till imorgon. Inte det roligaste men det är skönt när det är klart. Hästen ska duschas, grejer ska smörjas, saker ska packas. Ja..Som ni kanske förstår så har jag lite att göra.


Känner mig lite såhär just nuu.


I was bored

I ÅR HAR DU:


Lärt känna en ny vän: yes
Fått ditt hjärta krossat: mer eller mindre ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: kan ja inte påstå
Fått reda på att någon har pratat om dig: jo
Kysst en kompis: jajamensan!

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Nejdå. Men om jag var tvungen så skulle det sitta fint med något annorlunda namn, Ida Karlsson är väl lite för vanligt. Ida K Cooper, you know
Vad gjorde du under din förra födelsedag: var hos tandläkaren, praktik och lite släkt kom
Vilken tid vaknade du idag: 09.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: låg i sängen och kolla film
Någonting som du längtar till: att få vara ledig och få en fet lön!
Senaste gången du träffade din pappa: en kvart sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: blir lite svårt att välja
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp!
Vad gör dig irriterad just nu: folk som snackar skit men inte har något med saken att göra
Långt eller kort: Långt
Vad gillar du gällande dig själv: jag är envis, positivt eller inte men I like it!

DIN FÖRSTA:


Operation: första riktiga operationen var näsan
Piercing: hål i öronen, räknas det?
Tatuering: kommer i vinter!
Bästa vän: Alexandra
Sport: ridning!
Husdjur: kanin
Vaccination du minns: det kommer jag ej ihåg
Förälskelse: vet inte vad som ska räknas dit, men det var väl på mellanstadiet
Alkohol du drack: cider eller något skulle jag tippa på

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: både och!
Kortare eller längre: längre!
Romantisk eller spontan: romantiskt
Tatueringar eller piercingar: tatueringar


lyckat ida

Duktig tjej som lyckas försova sig och vakna tio minuter innan hon ska till sorf. Var bara att slänga på sig kläderna och åka till stallet och släppa ut hästarna. Skönt för dom att sova inne i natt. Nu väntar jag på att Dannis ska komma och så ska vi åka ut till sorf :)


usch, fy och blää

Mår inte super bra, usch! Blir en hemma kväll! Tänkte jag skulle ut och övningköra en sväng iallafall. Nu ska jag sjunga lite med syster, tralala.

min bästa




Fotade av Caroline Bergdahl


Jag lever!!

Ooops, det blev inget bloggande igår. Men jag lever! Nästan iallafall..

Igår körde jag min första lektion på bilskolan. Riktigt roligt var det :) Kändes bra att få lite tips osv. Känns som det går åt rätt håll, även om det är ett bra tag innan jag får ta kortet. Men nu harjag ju Dannis så jag klarar mig nog ett tag. Var även till Ikea igår för första gången, galet va stort det var!! Längtar tills jag kan åka dit och spendera massa pengar!

Nu ska jag snat till stallet och ner på stan och fixa lite. Mysigt väder idag också. Tror det får bli en chilldag! Vi hörs senare. Puss!


tripp till donken!!

Det blev en tripp till donken för att fira dannis körkort med henne, alexandra och ida :) Skit roligt!!! Kändes rätt grymt när hon kom och hämta mig. Dunkmusik, galna tjejer och donken var allt som behövdes för att den här kvällen skulle räddas. Bästa tjejerna ♥ Så jäkla underbart att hon har körkort, sommaren är räddad!! Wohooooo

even the strong fall sometimes

Var till sorf och tränade idag inför tävlingen i helgen. Hon var fin på marken, allra helst i galoppen. Vi hoppade mest bana idag eftersom vi skulle träna på tävlingshindren. Första rundan gick åt helvete. Hade ingen fart och jag red dåligt. Andra rundan gick väl bättre, men tror majsan blev lite trött.

Kändes inte så kul iallafall. Vet inte vad som hände, men tårar kom det. Jobbigt med allt just nu känns det som, det gick väl inte längre helt enkelt. Men nu är det över och jag fortsätter kämpa. Det är inte som alla tror, huvudsaken jag vet det. Jag har det inte lika lätt som folk verkar tro. 

Nu väntar jag på att Dannis ska höra av sig, för vi ska ut och åka!! Underbart att hon har tagit körkort :) Får väl se om jag överlever eller inte! Haha.


Du är mitt allt!


För hon har tagit körkooort!!!


GRATTIS BABE!!!
Nu ska vi glida hela sommaren, du är fri, jag har privat taxi!!!


Systers skolavslutning




Sommarloooooov!!

Idag fick jag mitt livs sista sommarlov! Kommer aldrig få tio veckors ledigt igen, känns sådär..Iallafall när man ska jobba större delen av sommaren. Men det är bara att bita ihop och tänka på pengarna. Får ju lite ledigt iallafall och slipper skolan :) Sommarlov är ju alltid sommarlov, allt kan händaa!

Efter kyrkan gick jag ner och fikade med några tjejer, mysigt :) Sen ut till stallet och kolla till majsans sår, det såg bättre ut idag så det ska inte bli några problem. Träning senare ikväll!

Har kollat på skilda världar hela dagen. Inte så roligt väder, men såklart så blir det skit väder nu när man har sommarlov. Nu ska jag fortsätta kolla, puss!


Kvällsinlägg

Vilken dag. Det har gått upp och ner hela dagen. Tyvärr mest åt det ena hållet. Var på Emmas skolavslutning, nästan lite jobbigt att lillasyster håller på att bli så stor. Nu har hon klarat av grundskolan, tyckte inte det var länge sen jag gjorde det. Klarar inte av sånna saker så satt med tårar i ögonen i kyrkan. Hehe. Bäst av allt var när Emmas klasskompis spelade piano, helt sjukt bra. Var svårt att hålla tillbaka tårarna då. Jag är stolt över min syster att hon klarade grundskolan och allt, nu har hon bara gymnasiet kvar!

Har varit ut till stallet en sväng igen, lill skruttan :( Sen har vi haft lite folk på fika här, mysigt. Ikväll var vi ut till liden och kollade fotboll. Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon får jag sommarlov!!

Bjuder på lite bilder från när jag slutade nian, för två år sen. Galet vad jag saknar tiden med 9E


Awesome lista..eller?

1. Vem var den senaste du pussade? - tjollahopp
2. Vad har du för bhstorlek? - dra åt helvete vaa
3. Trivs du med det? - MEN nej
4. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - planerar inte att räkna dom
5. Gillar du nån nu? - jag gillar allt och alla vetu
6. Vad gjorde du inatt? - soov faktiskt
7. Och i förrgår natt? - kollade skilda världar halva natten
8. Vad gör du innan du ska sova? - sitter vid datorn eller kollar one tree hill, bästa
9. Kan du prata med din mamma om allt? - ja verkligen!
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - yes sir
11. Har du varit gravid? - neej
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - inte nu..jag är ju bara ett BARN, hehe
13. Choklad eller glass? - glass
14. Push-up eller T-shirtbh? push-up
15. String eller hipsters? - spelar ingen roll
16. klackskor eller gymnastikskor? -  klackskor är såå mycket snyggare, men beror på vad man ska göra
17. Kjol/klänning eller jeans? - jag gillar klänningar och jeans, men beror på vad man ska göra liksom

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja det har jag
2. Tror du på kärlek? - japp det gör jag :)
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - OM jag har..men gjort är gjort!
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - jo det kan man väl kalla det
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror inte det,
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nepp!
7. Nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - nej det tror jag inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej tror inte det iallafall
9. Haft en hemlig beundrare? - vet faktiskt inte
10. Tror du kärlek vid första ögonkastet? - inte kärlek, men intresse ja

Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - aldrig smitit ut så
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - har jag ju redan svarat påå
4. Har du hoppat bungy jump? - nej, men skulle vara lite små kul att göra
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej kan jag inte påstå
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - haha jaa! snäll tjej 
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej! tycker synd om dom som gör det..
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? - jarå..någongång sådär

Sju Känslor

1. Saknar du någon just nu? - ja det gör jag!! 
2. Är du glad? - jadå :)
3. Är du fundersam? - mycket!
4. Är du uttråkad? - nej jag gör den här listan för jag har så kuul
5. Är du tysk? - inte vad jag vet
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - det kallas sambos
7. Gillar du någon just nu? - who knew

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? -tjugo över seeex
2. Namn? - ida susanne karlsson
3. Vart bor du? - sala
4. Hur många barn vill du ha? - tre eller fyra, mysigt med big familj
5. Vill du gifta dig? - varför inte..men måste hitta mr right först
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - nej
8. Favoritglass? - hatar den här frågan, jag gillar alla glassar!
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - tvåå

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? - kanske liiite
2. Skulle du vilja väga mer? - nej tack fyfan!!
3. Skulle du vilja ha sex nu? - nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - ja absoluuut!

Kan du

1. Kan du röra på öronen? - men neeej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nopee
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nej jag är sämst
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - absolut!!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - bara när jag sover
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - jaråå
7. Kan dina vänner lita på dig? - helt klart
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - jajamensan!!
9. Kan du suga? - härligt fråga hörru
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - hahah nja knappast,,

Har du

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - vita lögner
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jaa 
3. Har du syskon? - en bästa
4. Har du ljugit på någon fråga? - tror inte det
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - hur ska jag kunna veta?
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - hm..inte vad jag kommer ihåg
7. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - nej 
8. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - neej

Sista frågan!
Vad är klockan nu? - tjugo över seex

11.06.14

Behövde verkligen ha den här dagen ledig och det fick jag. Blev ingen sovmorgon trots att jag är ledig, men aja. Imorse var jag till tandläkaren, nästa gång åker skroten ut!! Jag längtar som bara den.

Nu har jag nyss kommit hem från stallet, red ut en sväng. Min älskling fick ett rätt stort sår, antagligen efter en pinne när vi gick i skogen. Så får väl se hur det blir med det, åker ut ikväll igen och kollar hur det ser ut.

Övningskörde lite också, vilket gick mindre bra. Fyfan. Känns som det inte är min dag precis, helst skulle jag vilja gå och lägga mig faktiskt. Men icke, ska duscha och fixa mig..blir stressigt som vanligt. Sen åka till kyrkan och kolla när min syster slutar högstadiet. Puss så länge!


!


11.06.13

Nu kan man näästan säga att jag har sommarlov! Är ledig imorgon och på onsdag ska vi bara till kyrkan, super nice!! Hinner få nästan två veckors sommarlov innan jag börjar jobba så det är skönt :)

I natt sov jag hos Alexandra :) Vi pluggade och kollade film. Skönt att träffas och prata efter att knappt ha setts i helgen. Såg nog bästa filmen på länge, grymt kul även om vi inte såg klart den. Haha.

Idag var jag på förflyttningskurs på förmiddagen, lite små segt. Sen till skolan och skriva terminens sista prov, verkligen in i det sista. Sen fikade vi, mysigt :) Var och skrev in mig på bilskolan och bokade min första körlektion :D Redan på torsdag, så ska försöka köra så mycket som det går innan nu. Taggad som tusan!


11.06.12

Jag ska försöka lära mig att sova på nätterna, men det går inte. Iallafall inte när man inte kan sluta kolla på skilda världar för det är så spännade och för att man inte vill för andra anledningar. Hehe. Men precis när man somnat så börjar det regna och åska som bara den, då kunde man inte sova för det. Lyckat liksom!

Sov för länge idag också, usch skärpning Ida! Idag har jag varit i heby en sväng och kollat på när Antrax hoppade, lill prinsen. Sen ut till stallet och rida min pärla. Ikväll var jag och mamma till mormor och morfar en sväng. Körde dit och det gick kanon! Inte ett enda motorstopp!!

Nu ska jag kolla på skilda världar, love it!!


ingen höjdar lördag

Blev ingen höjdare till lördags kväll. Hade FF så hade hoppats på något roligare, men icke. Blev en långpromenad till moster med älskade pysen, sa hej till mamma och alla dom..och sen var det bara att gå hela vägen hem igen. Blev en trött hund iallafall. Har bara kollat på film resten av kvällen. Det tänker jag fortsätta med! Puss


So fucking sick of this!!!


11.06.11

Grattis till alla studenter!! Skapligt lycka för dom. Efter studenttåget igår var vi hem till Corr :) Trevligt! Grattis igen hörru!

Idag tog jag en för lång sovmorgon, förstår inte vad det är för fel på mig. Åkte ut till stallet nästan direkt, red ut en sväng. Resten av dagen har jag bara softat. Var inte så mysigt väder där ett tag, men det vände ju nästan på en gång. Har fixat till lite på mitt rum, bytt plats på vissa saker och så. Blev väl inte riktigt som jag hade tänk men det fixar sig i veckan.

Får se vad som händer ikväll, det visar sig helt enkelt! Har iallafall gjort pizza med mina syster, grymt av oss för det var jättegod :)


jag älskar dig syster!


11.06.10

Träningen igår gick kanon bra!! Hon var jättefin över hindren och ungefär lika som alltid på framridningen, fast en aning mindre pigg, men jag klagar inte. Hoppade bana och avslutade med en liten runda på 120 cm, min älskling är så duktig!! På kvällen träffade jag Dannis, vi åt glass vid månsan och hade det mysigt.

Idag har jag hunnit ta en sovmorgon, hur trött som helst var jag visst. Sen har jag varit till stallet, red barbacka runt skogen. Var nog första gången jag orkade sitta kvar hela rundan, brukar vara tvungen att gå sista biten för jag får så jäkla ont i rumpan av hennes beniga rygg. Haha bra jobbat av mig!

Nu har jag solat i någon timme, tänkte ligga ett tag till. Sen ska jag duscha och fixa mig inför studenten. Vi hörs senare! Puss


Cykelrace 2011






11.06.09

Skön dag i skolan idag! Även om jag höll på att somna för det var så segt och tråkigt. Men klagar inte på att bara vara där i några få timmar. Treorna såg ju lagom pigga ut, haha!

Var ner på stan med mamma efter skolan. Nu har jag nyss ätit. Ska börja byta om och sedan dra mig mot stallet och träningen. Behöver inte ha så brottom ut, då hon står ute nästan varje natt nu så då slipper jag fixa stallet.


Känns som jag behöver nya hästbilder, någon som har lust att ta?


Jag älskar sovmorgon!

Hur skönt är det att börja kvart över tolv? Super skönt!! Är hur trött som helst, inte så konstigt. Hehe. Men nu har jag gjort en skoluppgift iallafall så nu ska jag äta frukost och byta om. Efter skolan blir det stan med mammsen. Ha en bra dag så hörs vi!!


Galna studenter

Skapligt roligt det har varit i eftermiddag/kväll!! Galna studenter är aldrig fel. Även om alla som doppade huvudet i våran mysiga hink luktar surströmming i en vecka. Usch..Jag stinker också! Skit roligt har det varit iallafall :) Kul att se när dom gör bort sig totalt. Undra hur alla mår imorgonbitti, haha jag vill inte veta. As taggad till nästa år då det är våran tur :D

Bilder kommer imorgon, nu ska jag lägga mig och kolla på skilda världar :) Puss!

11.06.08

Skönt dag, fick sluta halv tio. Inte helt fel! Åkte ut till stallet och red henne på ridbanan, svettigt som tusan men hon var fin. Imorgon blir det träning. Sen hem och ta det lugnt en stund och sen ner på stan med Alexandra. Vi fick lite saker fixade, som allt till ikväll är fixat :) Cykelrace för treorna!! Ska bli skit kul att se hur fulla dom är, haha. Ska försöka ta lite bilder!

Nu ska jag duscha och sen äta. Sen drar vi mot skolan och sen startar racet :)


11.06.07

Vilken värmee!! Helt sjukt vad varmt det är, man flyter ju nästan bort. Men jag gnäller inte. Dagen har varit bra så här långt. Hade utspark för treorna idag, blev riktigt lyckat faktiskt! Sen handlade vi till cykelracet imorgon.

Nu sitter jag här och ska nog lägga mig i solen en stund. Sen till stallet, tror jag låter henne vila idag eller longerar. Vid sex ska vi kolla på fotboll, derby :) Puss på er!



säger nog godnatt nu

Dagen har varit bra, trots att min humör inte har varit på topp. Ikväll har jag först varit hos alexandra, sen gick ni ner till månsan och spelade vollyboll och fotboll. Blev ett kvällsbad också, även om jag inte hade tänkt det. Haha. Bra kväll iallafall :)

Nu tänker jag gå och lägga mig och kolla på skilda världar, börja på andra säsongen. Bilderna från BB finalen får ni imorgon :) Godnatt!

BB finalen!!!








fick ingen bra bild på martin :(


11.06.06

Gårdagen var grym! Först gick vi på stan, köpte bara ett par trosor och örhängen. Vi träffa även Oscar, roligt! Sen drog vi mot Årsta, där vi hade lite problem först. Men sen gick allt super bra :) Skit lång kö var det redan när vi kom dit, trodde knappt att vi skulle komma in, men det gjorde vii!! Var jättekul där inne, skapligt stämning med musik och allt. Kul att få se alla deltagare och roliga klipp från våren. Blev grymt besviken på att Martin bara kom trea! Men Simon var en värdig vinnar han också. Måste bara säga att Martin var ännu snyggare i verkligheten, helt sjukt!! Mums. Bilder kommer senare ikväll :) En mycket lyckad dag iallafall!


Nu har jag varit till stallet och ridit ut i värmen. Min älskling var super mysig idag. Puss på henne. Nu ska jag snart iväg på kalas, min kusin fyllde ju i helgen så vi ska fira honom så. Ha det bra så länge så hörs vi sen.


Big brother final!!!!

Nu är jag och dannis påväg mot stockholm :d tåget är försenat massa men nu börjar vi närma oss huvudstaden! Vi ska gå på stan lite och sen drar vi oss mot Årsta och big brother finalen :d as taggad är jag!! Vi hörs imorgon :) puss

Myskväll

Blev en kväll med Dannis idag också, mysigt :) Vi kollade på filmer och så. Och taggade till imorgon, för då smäller det!! Super taggad :)

Nu ska jag ta och sova, ska upp i skaplig tid imorgon så. För två år sen satt jag på ett plan påväg hem från Rhodos..Huhu. Men godnatt babes!


I AM AFRAID YOU HAVE FORGET THIS




11.06.04

Idag har jag stekt i solen nästan hela dagen. Solade först hemma och sen uppe i månsan med syster. Så nu blir jag galen om det inte syns ikväll. Var ner på stan en sväng också.

Nu ska jag snart byta om till ridkläder, känns inte så lockande att sätta på sig ridbyxor och stövlar. Kommer svettas ihjäl! Men det ska nog gå ändå :) Får se vad som händer ikväll, inga planer.



I never win this game we call love

Jag ska skita i det här nu. Skita i dig! Det är inte värt det. Även om jag önskar att det var det. Jag tänker inte låta det få mig att må dåligt. Jag ska gå vidare. Från och med nu, aldrig du.


bad luck girl

I thought this might be a good thing, but then I realized it was too good to be true. My usual bad luck is apparently still there.


årets första dopp, check!

Fick inte med mig något hem från västerås, shoppar lite på söndag istället. Men syster hittade skor iallafall och vi köpte andra säsongen av skilda världar, så det var ju bra ändå :)

När vi kom hem så åkte jag och emma upp till månsan och tog årets första dopp, arton grader och det var väl sådär. Solade en stund gjorde vi också.

Nu har jag kollat på bb avsnitt, bäst man hänger med tills på söndag. Nu ska jag duscha lite snabbt och sen kolla sverige matchen! Senare kommer dannis hit. Ha en bra kväll, puss!


11.06.03

Skönt väder idag! Helst skulle man väl ligga ute och steka hela dagen, men nu är vi påväg mot västerås. Ska till nya ikea och kolla lite och sen troligen ner på stan också. Nice! Hoppas päronen är på bra humör så kanske man får med sig något hem ;)

Har varit ut till stallet nu på morgonen, hon fick nya skor. Red inte idag, troligen får hon vila eller så åker jag ut och rider senare när det inte är så himla varmt :) Men nu ska vi åka. Vi hörs!



11.06.01-02

Dålig bloggning snaste dagarna jao. Igår var jag och tränade i ransta, hur fin som helst var hon!! Hoppade bana på närmare 120 cm, min pärla var så duktig. Sen åkte vi ut till liden och kollade på derbyt. Nice! Sen åkte jag till västerås, där träffade jag lisa och dannis. Blev kvar där över natten, roligt att träffa lisa! puss på dom två :)

Åkte hem vid ett idag. Då var mina fastrar och farbror här. Kul att träffa alla, det händer ju inte varje dag om man säger så. Dom fixade med massa saker och så. Sen åkte jag ut till stallet, skrittade bara ut en sväng. Ikväll har jag först gått en promenad med alexandra, hon lyckades skämma ut mig också. Lyckat liksom! Hehe. Sen gick vi hit och då kom dannis också. Mysig kväll!

Nu ska jag kolla på hundtricket, älskar den filmen!!


Den här snyggingen gör hela filmen!!


vilken cool listaa

KÄRLEK:
Är du kär just nu? kan jag inte påstå
Har du någon kille just nu?- nä
Har du dumpat någon?- nja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kramade du senast? - emma
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - men nej!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - nej verkligen inte!
Har du bra betyg?- kan jag inte påstå, men dom duger
Har du fått göra om ett prov någongång? - joru..
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - japp
Sköter du dej i skolan? - jadå :)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - på gymnasiet får man göra det, fett nice ska du veta
Haft mobilen på lektionstid? - nej jag stänger av den innan varje lektion, men ja pucko
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nejdå

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - fyra + hund
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - jaa
Trivs hemma? - ja det gör jag!
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej
Har skrikit och slagit din mamma? - ja, men inte slagit seriöst liksom hehe
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - inte vad jag kommer ihåg
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - ja
Vem betyder mest för dej i din familj? - alla!!!!
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - helt klart

VÄNNER:
Du har vänner? - jaa
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - japp!!
Är det okej att ha kill-kompisar? - men jaa?
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - verkligen inte
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej det har jag inte

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - inte nu på sommaren
Putar med läpparna på kort? - nope
Tar kort på dina bröst? - på vad sa du?
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? - nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattång finns inte i mitt liv
Ditt hår är knallblont? - nejdå, men blooont

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - nej?
Vill du bli kriminell? - jo absolut, blivande polis vill få in en fot i den kriminella världen
Varför gör du sånt här? - för jag har tråkigt?!
Vad är inte okej med att vara kriminell? - för de är så jävla dumt! tänk lite själv
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nejdå
Har du suttit i fängelset? - neej
Vill du hamna i fängelset? - vilka jäkla frågor, NEJ!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - upp och ner, ner och upp
När grät du senast? - onsdags
Du har gråtit över en kille? - det har jag också gjort
Vem bråkade du senast med? - vet inte riktigt..

11.06.01

Känns galet att det är första Juni! Tiden bara rinner iväg ju. Juni, Juli, Augusti, lalala. Nu känns det som det verkligen är sommar, eller ska vara iallafall.

Idag har vi bara varit på föreläsning eller vad man ska kalla det. Slutade halv tolv. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Nu är vi lediga fram till tisdag!! Hur skönt som helst :) Vid fyra ska jag till ransta och träna. Sen blir det kolla fotbolls derby på liden. Och ikväll blir det en tripp till västerås och lisa!

Nu ska jag kolla beck!

RSS 2.0