Thats The Way We Roll

Ånej..inte nu igen. Men jag var så dum och började lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=BEtm2TJTP7Y, och den låten påminner så himla mycket om klassen..Kanske inte det där med mamma och pappa, men det kan väl få vara lärarna. Jag förstår om ni börjar bli trötta på mina inlägg om 9e, men ni kan nog inte förstå hur mycket jag saknar klassen. 

Hur häftigt är det inte att vi åkte på klassresa till Rhodos? Hur många gör det liksom? Ni kan ju tänka er fjorton galna, pratglada och alldelses underbara tonåringar en vecka på Rhodos. Det gick ju inte att misslyckas. Vilket vi inte gjorde heller. Jag kommer ihåg när vi satt där i klassrummet i sjuan och vi bestämde oss för att åka på klassresa i slutet på nian. Först tänkte vi att vi kanske skulle åka till grönan eller liseberg..Som alla andra. Men jag tror vi alla kände att det inte var något för oss, vi ville sätta högre mål. Vi började prata om att åka utomlands, spanien eller något liknande. Jag tror inte det var många som trodde att vi skulle lyckas. Men dem hade fel.

Genom att kämpa lyckades vi få in ungefär 90 000 kronor på tre år. Jag kan säga att det var inte lätt, men det var värt det. Helt plötsligt satt jag där på ett plan påväg till Rhodos. Jag hade hela klassen med mig och några föräldrar. Jag visste inte hur den veckan skulle bli, men jag visste redan då att det skulle bli den bästa veckan i mitt liv, och det blev det.

Det är svårt att  förklara hur himla kul vi hade, man behövde nästan vara där för att förstå det. Vi gjorde egentligen inget speciellt där nere..Men vi hade ändå helt galet kul! Jag försökte njuta av allt, men det var svårt att inse att veckan efter skulle vi inte vara 9e längre.

Efter en underbar vecka i Rhodos så satt jag på planet igen, men den här gången påväg hem. Det var skönt att komma hem. Men jag ville ändå inte eftersom jag viste att skolavslutningen närmade sig. Efter att ha varit hemma i en vecka så var slutet här. Den 11 Juni splitrades 9e. Det gör ont. Men jag vet att en dag kommer vi träffas igen allihop, då kommer vi kolla på bilder, prata minnen och allt. Den dagen längtar jag till.



Förlåt, men jag var tvungen att skriva av mig. Hoppas någon orkade läsa allt. Jag är sån här, svårt för att släppa saker och gå vidare. Men som sakt, That´s just the way we roll, That´s just the way I´am.

trött?

Jag har redan varit i stallet och så, skönt :) älskar att vara i stallet på morgonen för då har med det klart. longerade snuttan idag, jättefin var hon :)  även fast jag gick upp halv sju idag så är jag inte trött, tur det.  nu måste jag dra. senare idag blir det västerås och biooo med dannis och angelica :) mysigt. puss (k)

when you´re gone


nya skorna



Här är dem nya skorna som jag köpte i lördags :) Jag kan väl inte riktigt gå i dem, men det får jag väl lära mig. Var ju tvungen att köpa dem när dem bara kostade 170 kr. hiss eller diss?

bilder från helgen

  


Sarah Sjöström



Otroligt Sarah Sjöström, 15 år! Med tiden 56,06 slog hon världsrekord100 meter fjäril. Och tog VM-guld. Galet att hon bara är ett år yngre än mig och har redan slagit världensrekordet. Tänk om jag kunde göra något sånt.

27 juli

vet ni vad jag gjorde nu för två månader sen?..satt på ett plan påväg till rhodos. åh, jag vill bara tillbaka. umgås med klassen hela dagarna. sola och bada! underbart kallar jag det. en dag ska jag tillbaka och gå runt och tänka..åh där hände ju det, och massa :')

var uppe med tuppen idag..eller nästan iallafall :) iväg till ransta och träna. allt började med att vi hade glömt sadelgjord i stallet..men som tur var fick jag låna en av monica! pinsamt, men men..själva träningen gick väl bra :) majsan tyckte en övning var lite jobbig, men det är ju inte så konstigt eftersom vi hoppar nästan dubbelt så högt nu än vad vi gjorde innan vi började träna för monica. men jag är iallafall nöjd med snuttan :) nästa vecka får hon vila från hoppningen.

var iväg en sväng till mormor&morfar idag också :) vi åkte runt och kollade på översvämningarna där ute. helt sjukt mycket vatten! stackars bönderna som förlorar flera miljoner på det där.

Zlatan Ibrahimovic



Just nu håller Zlatan Ibrahimovic på att skriva på kontrakt med Barcelona. Senare ikväll ska han presenteras för fansen på Camp Nou där 50 000 människor väntar på honom. Vi svenskar borde vara stolta :) läs mer här.





bloggfri helg

Jag har verkligen inte haft tid för att blogga under helgen, förlåt för det :) men vi alla vet att det kan vara skönt att låta bloggen vara några dagar. eller hur? :)

fredag: var med evelina ett tag innan lagkvällen :) sen var det minigolf med laget, även dem sju nya spelarna från heby som ska börja spela med oss, roligt :) jag kom iallafall inte sist på golfen. haha. sen blev det att stå i kiosken hela kvällen, lite mindre kul. men det funkade :)

lördag: fika med dannis på förmiddagen :) sen kollade vi på stan och så, köpte ett par nya skor som ni får se senare. sen iväg till stallet, gick helt okej :) sen hem och städa, ducha och sånt. sen kom dannis hit, hon försökte hjälpa mig med kläder..förlåt för jag är som jag är! sen blev det party hos maria :) roligt och träffa folk man inte sätt på hela sommaren, min tilda kom ju förbi :D happy! kvällen blev iallafall lyckad.

söndag: idag har jag bara tagit det lungt, stallet bara. om några timmar blir det minigolfen igen, ska stå i kiosken med broken :) hoppas på att kvällen går fort.


dagens fråga

Dagens fråga:
Vilken är din svenska favorit skådespelare?

freedag

helloo :) idag har jag varit till stallet en sväng, majsan fick vila idag :) det var hon värd. men gosade lite iallafall. dagen blev väl inte riktigt som planerad, men sånt händer. senare idag ska jag vara med evelina ett tag, sen är det lagkväll :) ska spela minigolf och grilla, roligt :) sen ska jag stå i kiosken hela kvällen, så hoppas på fint väder och många som vill spela :) nu ska jag hoppa in i duchen, puss (k)

Dagens fråga

Dagens fråga:
Om du fick träffa en valfri person/djur, död som levande, vem hade du valt?

Byz & Headline



Man blir så glad av låten! :) lite tufft att båda är uppvuxna i lilla sala där jag bor :)

ååh :(

Jag saknar 9e..sjukt mycket! Jag vill bara att det ska vara som vanligt, att vi träffas varje dag. Jag går fan om dem här tre åren om jag bara skulle få vara med alla igen. Jag har fortfarande inte förståt att det är slut, 9e finns liksom inte längre. att efter sommaren kommer vi inte gå i samma klass längre, en del kanske man inte kommer se så mycket. sen slutar det med att man knappt inte säger hej till varandra. jag orkar inte det.

Vi alla tillsammans blev så jävla bra. liksom hur många är det som åker till rhodos på klassresa?.. inte så många gissar jag. vi hade alltid så himla kul tillsammans, även om man bara vissa dagar ville gå och dö så fick dem en alltid på bättre humör. utan 9e hade jag nog inte klarat skolan, jag hade inte kunnat gått ut med dem betyg som jag fick.

Jag kanske överregerar, jag vet inte..men jag tycker det här är sjukt jobbigt. Jag hatar sånt här, jag vill inte skiljas. Jag längtar som en galning efter en klass träff. som enligt dem flesta ska vara om typ fem-tio år, jag tänker fixa en innan sommaren är slut, annars vet jag inte vad jag ska göra. I love 9e!

 


Dagens fråga:

Dagens fråga:
vad skulle du göra om du vann en miljon?


25 årig son.

Läste i tidningen idag att Michael Jackson har en en okänd son som är 25 år gammal. Dem håller på och tar DNA tester och så. läs mer här 


I Wanna Touch You


ny desing!

nu har jag äntligen en ny desing! :) min systers bästa kompis, även min barndomskompis Michelle fixa den :) kolla in hennes blogg, http://mmiiichellee.blogg.se/.

så vad tycker ni om den nya desingen? :)

Dagens fråga

Dagens fråga:
Vill du ha barn?..Om ja, hur många?

hiss/diss


Hiss eller Diss?
klänningen är från HM, kostar ca 300 kronor.

träning

imorse var det träning i ransta :) gick jättebra!! funkade verkligen super bra med nya bettet. hon var lungt och fin både mellan och över hindren. klarade 100 cm bana hur lätt som helst :) så himla roligt att få så mycket beröm och se hur duktig majsan har blivit. så nu är jag hur taggad som helt till vi ska till baståsen :D jag älskar min lilla pålle!


helt galet.

herregud jag vaknade halv tolv idag! fattar inte hur jag kunde sova så länge. från och med idag ska jag ställa klockan på nio, och inte snooza. men men,, ska iallafall snart ut till stallet :) får se vad som händer senare idag, kanske skulle hitta på något med dannis :) vad ska ni göra idag?


me like


hiss eller diss?

förlåt!

förlåt för kass bloggning men har inte haft tid..sånt händer :) helgen har varit lite blandad..i fredags kväll var vi till emma, roligt :) men kvällenslutade väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. men blev ju rätt kul ändå :)

igår var vi till grönan :) jag åkte faktiskt insine (den nya) och katapulten :o det trodde man ju inte..men var ju tvungen att bevisa att jag inte var feg. roligt var det iallafall :) på kvällen var vi hos lisa några stycken och grillade och sådär. mysigt :) men blev tidig kväll för mig..man kan väl säga att kvällen inte slutade så bra.

idag har jag bara varit i stallet och tränat innebandy :) majsan gick jättebra idag! provade hoppa lite med nya bettet också, det funkade riktigt bra :)

 


bästa

hej på er :) jag hinner inte skriva så mycket nu, men bättre än inget alls.

Var till anette idag och tränade :) gick jättebra till slut! byte bett också. så himla kul och komma till anette och träna för henne, ingen gör det som hon. det gillas verkligen :) hon har ju gjort så att jag kunnat fått min lilla ängel :) ska tillbaka dit igen om två veckor ungefär :) så jag är super nöjd :D det här ska vi fixa.

imorgon blir det grönan, med familjer och kusinerna :) wiho!



:)

sov hos ida i natt med henne och dannis :) var riktigt roligt eftersom det var ett tag sen sist. jag hoppas jag får lite bilder av ida sen :) kom hem vid ett och då tog jag det bara lungt. kom hem från stallet för ett tag sen, gick riktigt bra :) majsan tyckte bara att det var lite drygt med alla smådjur. ska snart iväg till emma och sedan blir det innebandy träning :)

puss (k)

älskling

      

Jag älskar dig <3
(klickbilder)


dagen outfit


Dagens outfit:
Cardigan, HM
Linne, Gina tricot
Tights, Gina tricot

onsdag

om en timme ska jag till ida :) jag och dannis ska sova där. var ett bra tag sen sist så ska bli funny. idag har jag bara vart i stallet, dannis följde med :) blev lite ridbilder som kommer imorgon.

ni verkade gilla dagen outfit och många ville att jag skulle fortsätta med det, kanske inte blir varje dag, men ibland :)
puss (k)


wild fire



åh, wild fire går på kanal 5 klockan 11.00-11.50 varje dag nu :) jag älskar´t !

OP 09

Min nya klass stod i Sala Allehanda idag :) vet inte vad jag ska säga en del skulle man ju vilja ta bort men det kan ju bli bra. jag ville ju inte börja i 9e då vi fick reda på klasserna men hur bra blev inte det då? :) så jag tänker inte ta ut något i förskott, så den som lever får se :) OP 09!


outfit



Dagens outfit:
Cardigan, HM
T-short, Gina Tricot
Jeans tights, Vila
Klocka, Ur & Penn
Armband, Från Rhodos

Typ min första outfit på bloggen. Tycket det känns pinsamt att visa vad jag har på mig liksom.
 Är det något ni vill se i fortsättningen?

Britney Spears

Jag kan säga att det är riktigt deprimerande att sitta hemma i Sala när min största idol är i Sverige och ska spela en konsert ikväll.. haha, nu börjar jag nästan gråta. Men jag har drömt om att se henne sen jag var en liten plutt och sen när jag får chansen så har jag inga pengar, det kallar jag skit. En jävla dag ska jag se henne! En sak är jag glad över iallafall och det är att jag har hennes autograf och det är det inte alla som har :) plus att det är skriven personligen till mig. Min kompis såg henne en gång när hon var i USA och då sprang hon fram och bad om autograf till mig och berättade om mig och så :) wiho!

 

:)

Var med Dannis igår kväll :) vi var ute och gick, och sen hem till henne och kolla beck :) mysigt. Tänker du samma sak som jag B1? :D love! <3

Idag har jag varit i stallet, tog det lite lungt idag eftersom hon var så duktig igår :) På fredag ska jag till Anette, ska träna dressyr för henne :D för er som inte vet det så är Anette min hästs föra ägare. Ska bli jättekul! Älskar att träna för henne, hon förstår verkligen hur jag tänker och förklarar så himla bra, sen så känner hon ju både mig och majsan så bra :)

Nu ska jag snart iväg och träffa emsan :) aslänge sen vi gjorde nått, så ska bli kul :)
puss (k)

if I let you go



Låter stämmer in på min kärlek till dig..juste, glöma var det som gällde.

väskor..


                         ettan                                                        tvåan                                                                trean


Vilken är snyggast? :)
måste ha en ny väska till skolan.

träning

Kom hem från träningen för en timme sen, gick jättebra idag! :) Hoppade på en båge, allt bara flöt på. Var roligt att träna med storhästarna, kom upp i lite högre höjd då. Skönt var det också för vi var bara tre stycken, blir mer hoppa och så får man mer hjälp då ju. Monica hade sakt till pappa att mitt och majsans mål var att komma upp på 120-130 cm iallafall, kändes riktigt roligt att hon tror på oss :) Och det gör jag också. min lilla älskling :)


1,5 år idag.

day after day
time passed away
and I just cant´t get you off my mind.
night after night I hear myself say,
why can´t this feeling just fade away


bed time?

Dagen började med innebandy träning :) gick helt okej, men huvudsaken var väl att det var roligt.. (nu var jag lite väl posetiv) haha. Sen blev det stallet efter träningen, red ut. Gick riktigt bra :)

Sen hem en sväng och äta, ducha och fixa mig. Sen gick jag till angelica :) Hon har en liten hundvalp som var hur gullig som heslt! Så nu mamma och pappa vill jag ha en hundvalp, men det har ni nog redan hört några gånger. Hade kul med angelica iallafall :) Vi ska ju gå i samma klass i höst åså :)

Måste nog gå och lägga mig snart, ska upp vid åtta imorgon. vilket är rätt tidigt nu under sommarlovet. Ska iväg till ransta imorgon vid tio och träna :) första gången med storhästarna, får se hur det går..men det ska nog inte bli några större förändringar :)

godnatt (k)


hahahah



hahahah, så galet va kul det här är :D fattar inte att han vågar, jag hade nog dött :)

hold on



mysig låt :) kvällen har varit lugn, nu ska jag kolla på ondskan.
vad gör ni ikväll? :)

lördag

har inte haft tid att blogga tidigare idag, förlåt :) var ju med lisa och dannis går kväll, vi kollade film och så. sen sov jag och dannis ute i vårat uterum :)  mysigt. idag har jag varit i stallet och så.

idag har jag haft sommarlov i en månad, helt galet vad fort det går! en hel månad utan 9e, saknar alla jättemycket! men som tur är så är det ju inte slut än. men hittils så har ju inte sommaren blivit som man hade tänkt sig. men det är ju inte för sent än :)


fredagsmys



Ska snart hoppa in i duchen och så, ska nog träffa dannis och lisa om någon timme :)
Jag älskar den här reklamen så jävla mysig :D

T.I



Låten gillas, T.I gillas :) skapligt snygg han är! ... vad tycker ni?
Jag ska iallafall snart ut till stallet i det här skitvädret. Ikväll ska jag hitta på något med dannis och lisa :) vi hörs senare :)   kiss (k)

olyckligt kär

Att vara olyckligt kär är verkligen inte det lättaste. Man vet att man inte kan få personen som man älskar, men man kan ändå inte sluta att älska och tänka på personen. Man går runt och hoppas på ett mirakel hela tiden. När du sover så drömmer du om personen och allt är perfekt, personen älskar dig tillbaka. Sen vaknar du och inser att allt bara var en dröm.

Såhär har jag haft det i 1,5 år. Jag fattar inte att jag har kunnat leva såhär varje dag så länge. Men på något sätt så kan jag inte tappa hoppet på att en dag få hålla din hand. Och folk runt om kring mig får mig att på något sätt bara att vilja det mer, att visa för dem att det hjälper om man aldrig ger upp, det kanske är det som är problemet..att jag inte kan ge upp honom. Men hur lätt är det då när hans kompisar säger massa saker, senast igår sa en av dem en del saker. Då får dem mig bara att hoppas ännu mer..på något som kanske inte ens är sant.

Jag borde ha glömt dig för länge sen.  Nu har det gott alldeles för lång tid, jag har liksom slängt bort en rätt lång tid på att gå runt och hoppas. Jag orkar inte det längre..Jag måste glömma han. Tror jag skulle behöva höra det från honom för att fatta det. Men det kommer väl en dag då jag fattar, att det aldrig kommer bli du och jag.

Det är bara en dröm.

shopping sugen!



Jag är så himla shopping sugen! kollar runt på olika sidor..Men det blir ingen shopping på ett tag, men ska iallafall göra det innan skolan börjar. det här t-shirten gillar jag (:

regn,regn,regn

Ska det aldrig sluta regna? Det bara öser ner hela tiden..trött på det här nu, man orkar ju liksom inte göra nått när vädret är såhär hela tiden. Nu vill jag ha den riktiga sommaren igen! sommaren är kort, det mesta regnar bort... lalalala.

Idag får majsan vila, har inte gjort det på ett bra tag och det passar ju bra när det är sånt här pissväder. När mamma kommer hem så ska vi iväg och kolla på skorea, hoppas på att få med mig hem nått par. Sen åker vi ut till stallet och pussar lite på mitt lilla hjärta. Ska träffa Lisa idag också :) Senare ikväll blir det innebandy träning, var ett tag sen så ska bli kul.

Medina Sagoland



låten är så himla mysig, jag har fasnat för den! :)

gillas


Den här klänningen från H&M är så söt, den vill jag ha :)
hiss eller diss?

Paris Jackson



Det är ju hemskt..

trötter

Jag blev riktigt förvånad när jag vaknade imorse och ser att klockan står på 11.30! Jag brukar aldrig kunna sova så länge, plus att jag hatar det. Men ibland kan man få sova ut :) Idag ska jag inte göra något speciellt, vad jag vet. Ska iväg till stallet om någon timme.

Träningen igår gick riktigt bra, hoppade på en kombination. Vilket var vääldigt jobbigt för hästarna. Men jag tyckte majsan skötte sig riktigt bra, lätt så på monica också :) Ska träna med storhästarna nästa vecka, får se hur det funkar med min lilla plutt :)



minnesceremonin för michael.

Under minnesceremonin i Staples Center uppträdde många världsstjärnor, en del höl tal och en del sjöng. Men den största stjärnan låg i en kista framför scenen. Det var riktigt jobbigt att sitta och kolla på det, och höra hur alla berättade hur mycket dem älskade honom, men han skulle nog behövt höra allt det där innan han dog, då hade han kanske left idag. Det är helt sjukt vad stor han är. Jag önskar jag börjat lyssna på hans låtar innan han dog.

Det värsta av allt var i slutet av minnesceremonin när Michael Jacksons dotter valde att ställa sig vid mikrofonen mitt på scenen framför 11 000 personer. Precis nedanför scenen stod hennes pappas kista.
 - Jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket, ända sen jag föddes har pappa varit den bästa pappa man kan föreställa sig, säger hon och börjar gråta.

R.I.P MICHAEL JACKSON!




sleep weel.. super star!

det här suger





vem har snott solen från lilla sala?
det här suger ju.. jag vill ha sol och bad!
man vill ju inte had et såhär resten av sommaren.

tjäna dina pengar..

..på din blogg! gå in här och börja tjäna pengar http://www.woopa.se/?ref=iidaa- 
jag började nyss och har redan 20 kr.

dagens fråga

Dagen fråga:
Vad är det värsta du vet?

måndag

idag har jag varit ner på stan en sväng med dannis och ida :) fikade och så. sen till stallet, red ut en sväng. imorgon är det träning :) det gillas.

ikväll ska jag hem till ida, hon har ju fyllt år för en vecka sedan så ska dit och fira henne lite :) mysigt! länge sen vi gjorde något alla fyra så det ska bli extra kul. men jag måste börja fixa mig nu, pusshej :*

pinsam bild säger jag bara..den är minst fyra år gammal..haha


trötter

skillnaden mellan att flyga och falla är hållet man gör det åt

idag har jag mest bara tagit det lungt, upp rätt ttidigt imorse och ut till stallet och släppa ut dm hästar som stod inne. red och så på en gång. hoppade lite och det gick riktigt bra :) så skönt att det går framåt hela tiden med majsan, hon har blivit mycket lungnare i hoppningen nu.

var upp till månsan med dannis en sväng och köpte en glass :) men sen dess har jag bara tagit det lungt, kändes som jag skulle bli sjuk ett tag för jag hade så ont i halsen..men börjar bli bättre nu. har kollat på en ny wallander film också, den var rätt bra :)

men nu ska jag nog gå och lägga mig, helt slut..puss ;*


mysig låt



Det här är helt klart min favorit låt just nu! Jag gillar texten på något viss.
Men som med alla andra låter så har jag nästan tjatat ut den nu.

vilket?

     

SKINNJACKA ELLER LILLA CONVERSE?
kan inte välja vilket av dem jag ska köpa..skulle vilja ha båda men går inte.
hjälp mig lite nuu va :)

fredag-lördag

Idag har jag mest tagit det lungt och varit i stallet. skulle ta in hästarna ikväll så red innan, gick riktigt bra :) just nu är kusinerna här. vi gör typ ingenting så är lite segt, men är så himla trött så orkar ingenting..

barnvakt åt kalle igår ju :) mysigt. eller det var väl inte så mysigt när det åskade och blixtrade sjuuuuukt mycket, blev ju inte bättre av att dannis var rädd heller, sötnos :) men det var ju rätt kul ändå.

Dagen fråga:
Vad brukar du göra när det är dåligt väder?

snabbis

Hej :) har lite brottom nu så skriver lite snabbt bara. ska snart iväg till västefärnebo och vara barnvakt med dannis till hennes kusin :) jag hinner inte skriva så mycket mer tror jag. men vi hörs imorgon när jag kommer hem :)

RÖSTA PÅ MIG! NUMMER FEM http://idavarnamnet.blogg.se

Dagens Fråga:
Tycker du om barn?



världens bästa dannis!

Svaren 2

Här kommer dem sista frågorna. Om du inte hann ställa dina frågor så är det bara att ställa dem ändå :)

- Varför började du blogga?
Jag ville ha mitt lilla egna ställe där jag fick skriva vad jag ville, och sedan ville jag att folk skulle läsa om min sjukdom.

- Vad skulle du ta med dig till en öde ö om du bara fick välja en sak, och varför?
Oj va svårt..! Jag skulle nog ta med mig en kompis. Med en kompis klarar man sig alltid.

- Vad är det roligaste med att blogga?
Alla gulliga kommentarer.

- Har du någon fobi?
Jag är livrädd för rävar!

- Vem var din första kärlek?
Det beror på hur man menar. Min första kärlek är den jag tycker om just nu, men jag vet inte om man kan säga att han var min första kärlek för han ger ju inte mig något tillbaka..

- Har du någon dold talang?
Nej, ingen jag har hittat än iallafall.

- Vad är din största dröm här i livet?
Att uppnå mina drömmar. Att få leva lyckligt.

- Om du fick sätta namn på din stil vad skulle det då vara?
Gott och blandat.

- När började du blogga?
I Mars 2008.

- Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli polis och skådespelerska.

- Favoritdricka på sommaren?
Coca Cola!

- Vilken färg/färger är din bikini?
Lila.

- Har du nån kille?
tyvärr inte.

- Vilken ögonfärg har du?
Blå.

- Höjdpunkt med sommaren?
ingen skola :D

- Hur gammal är du?
Jag är 15,5 år (16 i November)

- Är du ensam barn?
neej, har min lillasyster emma.

- Vill du tatuera eller peirca dig, isf vart och vad?
Ja det vill jag. Jag vill tatuera in vingar på ryggen och något som påminner mig om majsan. Jag vill ta hål i naveln.

- Vad är syftet med din blogg?
Att visa folk vad jag går igenom i mitt liv, med min sjukdom och allt.

svaren 1

Det blir två omgångar med svar. ni kan fortfarande fråga innan, den andra kommer upp :)

- Favorit dag i veckan?
Fredag och Lördag.

- Vad gör du om tio år?
Om tio år är jag snart 26 år. Då är jag utbildad som polis, har även varit med i några filmer. Jag hoppas jag har familj och minst ett barn då.

- Sommar vs vinter
Sommar!

- Katt vs hund
Hund.

- Facebook vs bdb
Bdb.

- Donken vs max
Donken.

- Smsa vs ringa
Mh, jag är dålig på att prata i telefon, fast mycket lättare att förklara i telefon. Men väljer nog sms.

- Vilken är den konstigaste frågan/kommentaren du fått på bloggen?
Svårt fråga, kommer faktiskt inte på någon just nu.

- Vad har du för planer inför sommaren?
Starta hopptävling med majsan, vara med kompisar, grönan, stockholm, sola&bada.

- Hur många unika besökare ar du ungefär på en dag?
Ca 50- 200 st.

- Det roligaste ordet?
Ojojoj..det mesta är ju roligt. Kan inte svara på den frågan tyvärr.

- Vilket ord andvänder du mest på en dag?
Okej, typ, herregud, men.

- Vad är din favorit mat?
Helt klart spagetti och köttfärssås.

- Vart bor du?
I Sala.

- Hur många pojkvänner har du haft?
Jag räknar inte med dem som man hade på låg-mellanstadiet..Så aldrig något riktigt förhållande.




andra juli

idag har jag mysigt vid parken med dannis och lisa :) satt där och pratatde och åt god frukt. vi ska nog åka båt ikväll om det inte blir oska och så. kommer sakna lisa när hon ska gå i västerås i höst :( måste ses ofta ändå ju. lite senare ska jag ut till älsklingen :)

imorgon ska jag och dannis vara barnvakt åt henne kusin kalle :) mysigt ju, iallafall när det är ute på landet och så.

amandathebest.blogg.se kolla hennes blogg, hon skriver så bra saker, trots att hon varit med om mycket. hur verkligen bra tips. kolla!


naaaw



Mikael Persbrant..vilken stjärna! är han grym, eller vad? tycker den här videon är så himla gullig, man börjar ju nästan gråta. älskar honom! en dag ska jag träffa honom.

RSS 2.0