Den rätte för Rosing



gjorde linda det rätta valet?
annars kunde hon ju gärna lämna hugo åt mig.

veckans vill ha



åh, jag älskar O.C
det är jag väl inte ensam om? jag har säsong 2, men nu vill jag ha säsong 3 också.
den kostar 249 kr på ginza.se, är ju värt priset men just nu vet jag inte om jag vill lägga pengar på det.
vad tycker ni om O.C?

hoppträning

var till monica igår och hopptränade :) var jättekul och gick ju bra för att vara första gången. så ska börja träna en gång i veckan nu, till en början i en ponny grupp sen blir det nog storhäst :) ska fixa sadeln i helgen också, tur att anette är sadelmakare så kan man spara lite pengar kanske.

dålig bloggning på senaste tiden, men ska bli ändring på det :) innebandy avslutning ikväll, för att vara ärligt så är det rätt skönt även om vi ska träna någon gång ibland, men skönt att bara ha ridningen liksom :)


Earth hour


20.30-21.30
kom igen släck era lampor!

Let´s dance 2009



vinnare av let´s dance 2009 magnus samuelsson!
jag tycker iallafall att det var rätt att han vann, liksom världens starkaste man kan ju faktiskt dansa :)
men laila var också duktig, vad tycker du? var det rätt som vann?


2 månader

wiho, bara två månader kvar tills vi åker nu!
var inte länge sen man sa att det var 6 månader kvar. om två månader har vi nog precis kommit dit.
alltså det kommer bli så sjukt kul :D en hel vecka med världens bästa klass.
för er som inte har hängt med i bloggen så är det så att jag och min klass ska åka till Rhodos :)
vi har sparat pengar sen 7:an, och nu har vi 100 000 kr.
jag lääängtar!



ny parfym



fick en ny parfym av mammsen idag :) vanilla, luktar hur gott som helst!
skolan som vanligt idag, rätt kul faktiskt. ska bli så sjukt jävla skönt med lov.
även om jag måste fixa några omprov/kompliteringar först, men det ordnar sig.
vad ska ni göra i helgen? :)

hiss eller diss


Hiss eller Diss?
enligt mig så är dem sjukt fula! skulle aldrig köpa ett par såna,
vad tycker du? :)

första veckans vill ha

eftersom det var många som tyckte "veckans vill ha" lätt roligt så tänkte jag börja med det i fortsättningen, blir varje måndag. men den här veckan blir det idag. hoppas ni gillar det :)

Veckans vill ha:


en jeansjacka skulle inte sitta helt fel engligt mig.
jag vill ha inne på MQ för 699 kr, ska försöka få lite sponsring av mor och far :)
men jag lovar, en jeansjacka kommer finnas på mig i vår/sommar.
vad tycker ni om jeansjacka?

Veckans vill ha

Jag har tänkt att kanske börja med "veckans vill ha", Då ska jag vissa er vad jag helst skulle vilja ha den här veckan.
det kan vara tex kläder, kärlek eller vad som helst. vad tycker ni om det?  nått att satsa på, eller bara tråkigt?

jeans tights


 Hiss eller Diss?
själv kan jag inte bestämma mig vad jag tycker om jeans tights.
vad tycker du?

tattoo

vi förlorade matchen,  3-2.. tyvärr så kom vi trea i serien istället för tvåa, men bättre än deras föra säsong. men nästa år ska vi vinna! min sista match idag, blir att tagga till nästa säsong, om jag fortsätter.

just nu kollar jag på LA ink. jag vill göra en tatuering!!! men jag får inte för mina föräldrar, vilket suger. längtar tills jag blir arton. jag vet precis vad jag ska göra, vill ha två stycken. den första ska det stå "Merry Annbell" (min häst) men vet inte riktigt än vart den ska vara. sen vill jag ha två vingar på ryggen, inte för att jag är en ängel precis men tycker det är jättefint! vi får väl se om några år :) har ni någon tatuering, eller funderar du på att göra en? berätta :)


seg

Jag är så himla seg just nu! kanske inte är så konstigt eftersom vi somna efter tre i natt.
Kvällen igår blev väl både bra, och dåligt. det blev väl kanske inte som vi hade tänkt oss, men sånt händer.
men hoppas inte på att det blir såhär igen.blev tyvärr inga bilder, men ska försöka få ida eller dannis och skicka några :)

trots att jag är seg så ska jag snart iväg och spela match. mot orresta. måste vinna den här matchen nu för att ligga kvar som tvåa i serien. så jag tänker jobba som fan, för jag tänker inte förlora igen!

men nu måste jag åka, hörs senare sötnosar ;*

Majsan

pluttan, jag älskar dig mest.

 

åh

det var många som reagerade på senaste inlägget om min sjukdom, och det var även många som ställde frågor, jag har försökt besvara dem så bra jag kan. ni får gärna ställa flera finns inga dumma frågor! jag har även fått så sjukt fina kommentarer! alltså jag kan inte beskriva hur mycket det betyder för mig, ni får mig tårögd.

tack!


sjukdomen

ställ gärna frågot, finns inga dumma frågor!


När jag var ca 10 år så börja min fot helt plösligt svullna så vi åkte till sjukhuset. men de hitta aldrig va det var, dem misstänkte nästan alla sjukdomar. Dem trodde jag var allergisk mot gluten så dem gick ner i magen och kollade, sen när jag hade vaknat och så fick jag lunginflamation. Dem leta efter sjukdomen i ca 1 år. Jag hade jätteont i benen och kunde knappt inte äta nått. Till slut så hitta dem felet, jag hade Wegener's Granulomatos. Det är 1 på miljonen som får den sjukdomen och just jag fick den, alltså en väldigt ovanlig sjukdom. Dem vet inte varför man får sjukdomen och den smitar inte heller. sjukdomen påverkar hela kroppen, sjukdomen angriper ett ställe på kroppen, oftast på överkroppen. Och på mig så angrep det sig på min näsa, det är därför den ser ut som den gör, mitt näsben sjönk in när jag fick sjukdomen, men jag ska operera näsan och bygga upp näsbenet med ben från revbenet, genom det kommer mitt utseende ändras rätt mycket. dem som får den här sjukdomen brukar oftast vara vuxna, därför vart det en stor chok för många, eftersom jag bara var 10 år. jag fick äta massor av mediciner, under en tid var det ca 5 st om dagen. en av medicinerna var kortison, som ni kanske vet så sväller man upp när man äter kortison, och reagerade människor på, det var det som fick mitt självförtroende att sjunka. men jag har med hjälp av ridningen kunnat bygga upp det. jag tog även spruta i benet varje lördag, helt själv hemma. men det blev jobbigt så jag fick ta tableter. Varje gång jag möter en lärkare/doktor så vet dem knappt vad wegerner´s är, och dem som vet vad det är blir riktigt förvånade över hur jag orkar hålla på med hästar och hålla igång. Men det är stallet som får mig att orka. En del säger t.o.m att det är ett under att jag orkar med stallet. Nu äter jag inte kortison och knappt inga mediciner alls. jag lever ett helt vanligt liv.

ett år sen

idag är det ett år sedan Max oxh Saga blev mördade. jag tycker det är så jävla hemskt. tänk att det knackar en helt okänd människa på dörren och du går och öppnar, sedan överfaller den dig och dina barn. och det värsta av allt, dina barn dör, du överlever. jag kan inte ens tänka mig hur jävla hemskt det är! hur fan överlever manmamman och pappan är otroliga som klarat det. jag ville iallafall skänka en tacke till dem :)


I sommar blir jag snygg..

.. okej, kanske inte snygg men snyggare iallafall! :D kan ju inte bli så mycket sämre.

Var till akademiska sjukhuset idag, var ledig från skolan. Jag fick träffa en plastikkirurg, typ en av den bästa läkaren jag har träffat! Hon berättade att vi skulle ta ett revben för att bygga upp näsan, vilket mamma och pappa tyckte lät läskigt, haha. Sedan berättade hon lite om hur länge jag skulle få bli där och vad som skulle hände om allt gick fel. jag kommer få ett litet ärr vid näsborren, men det kommer knappt synas. sen kommer jag få ett till ärr under bröstet, eftersom dem ska ta revben.  jag tycker allt låter jättebra! :)  men det är ju en rätt stor opration jag ska göra, men konstigt nog så är jag inte rädd för att det ska misslyckats. Men jag kommer nog hinna bli riktigt nervös! kommer få en tid i veckan, blir förhoppningsvis i mitten på Juni. tänker inte strunta i rhodos eller skolavslutningen. men vi får väl se hur det blir :)
längtar iallafall sjukt mycket, har väntat på det här i nästan sex år.
och i sommar ska jag andvända solglassögon!!! sen ska jag köpa ett par snygga glassögon så jag slipper ha lins hela tiden.


Veckans blogg!

Jag har möjlighet att bli veckans blogg i jjassie.blogg.se
så var snälla och rösta på mig! :D

nu ska jag ut och gå med hunden i det fina vädret. sen ska jag försöka få med mig emma till stallet idag, få lite fina bilder :) känns som våren är på väg. tre år sen idag. rip oliver.

Melodifestivalen

herregud..det är ju ritkigt pinsamt alltså, två riktiga skit låtar i topen. men bättre att Malena vann och inte den där jävla ugglan. men hur kunde hon komma tvåa?? vad fan tänker svenska folket med?! det kanske går bra för "opran" i moskva, det brukar ju gå bra för dem vi tycker är dåliga..




melofifestivalen

I have a bad bay

ikväll ska jag vara hemma med familjen, ska kolla melodifestivalen. 

bigragen är:

Måns Zelmerlöw- Hope and glory
Jag tycker låten är rätt bra. fasnar på hjärnan precis som cara mia. top 5 ?

Caroline af Ugglas- Snälla, Snälla
hur fan har människan lyckats med att komma med över huvud taget? låten är ju töntig. man nästan siter och skäms. en del tror att hon kommer vinna, men då kommer hela sverige skäma ut sig. snälla rösta inte!!!!

Agnes Carlsson- Love Love Love
låten är helt okej, blir bättre och bättre desto fler gånger man hör den. hon sjunger fint iallfall.

Heat- 1000 Miles
låten är ju ritkigt bra! den skulle nog kanske kunna gå bra i moska också? hoppas på top 5!

Emilia- You´re my world
värdelös...

Alcazar- Stay the night
rätt bra låt.. jag tror den kan vinna

Sarah Dawn Finer- Moving on
jättefin låt! älskar hennes röst. tycker inte att en ballad ska vinna, men visst.

EMD- Baby Goodbye
låten är ju super härligt! Man blir glad av den. jag tror den skulle gå bra i moskva. vinna? varför inte.

Sofia- Alla
vafan, hon sjunger ju inte ens på svenska inte ens engelska!!!! ska hon tävla för sverige då? jag tycker iallafall att det är knasigt. skcika för fan inte henne till moskva!

Molly Sandén- Så vill stjärnorna
låten är ju inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. men hon sjunger ju jättefint, men skulle ju inte skada om låten var bättre.

Malena Ernman- La voix
MEN VAFAN,  vad har människan gått vidare för? opra i moskva, nejtack! låt henne stanna hemma istaället.

två år sen.

för två år sen var jag på Gran Canaria, Puerto rico. det var första gången jag var utomland, as härligt var det!
förutom att emma spyde första natten och pappa blev sjuk.
men det var så skönt att få komma bort ett tag, även om jag nästan saknade ihjäl mig efter majsan.
känns som jag skulle behöva komma bort ett tag nu också..

här kommer lite bilder :)

 
 

jag vill!

JAG BLIR TOKIG.
jag orkar inte se eller lyssna på allt dem har. tänk att få kunna tävla på ritkigt.
vad ska jag göra för att få göra det? råna en bank eller vad? fattar inte vart jag ska få pengarna i från. och tyvärr så måste man ha pengar för att kunna utvecklas i den här sporten. jag vill bli något, vill känna mig duktig.
kommer jag få känna det på ritkigt någon gång inom ridsporten? jag vill tääääävla.
jaja, jag skulle kunna göra det, men ska jag sälja min bästa vän då eller? GLÖM DET!!!!
då har jag det hellre såhär..hon är den som får mig orka. men det skulle ju inte sitta fel med en hoppponny..
men jag får vara glad att jag har min älskling, även om man har drömmar.


Svar på frågestund

- Vilka Bloggar läser du dagligen?
några av dem jag läser är; eerikandersson.blogg.se, idapida.blogg.se

- Ungefär hur många läsare har du varje dag?
30-200

- Naturlig hårfärg?
mellanblond

- Vad tycker du om min blogg? (hallonte.blogg.se)
mysig blogg ;*

- Sjunger du i duchen? isåfall, vad sjunger du?
alltid, sjunger egna låtar som jag hittar på.

- Om du var en frukt, vilken skulle du vara?
en nöt? är det en frukt?

- Vad skulle du säga är dina intressen?
hästarna

- drömjobb?
polis och skådespelare

- är du nöjd med ditt liv?
det måste jag säga att jag är

- favoritbloggar?
finns jättemånga så svårt att säga

- Varför började du blogga?
märkte att fler och fler började blogga och jag tyckte det verkade kul så jag började.

- Musiksmak?
allt från britney spears till T.I

- Favorit filmer?
skärgårdsdoktorn, beck.. och många fler.

- Hur lång är du?
164,5 cm

- Vad gillar du att göra när du är ledig?
stallet, kompisar, familjen, film

- Drömmer du när du sover?
varje natt

- Hur gick det till när du startade din blogg och vad är det bästa med den? 
som sakt så märkte jag att det var fler och fler som började blogga, jag tyckte det verkade kul så jag startade en blogg.
det bästa med min blogg är att den är min och jag bestämmer vad jag ska skriva om.

- Vilka bloggar läser du dagligen och finns det nån blogg du gillar extra mkt som inte är storbloggare?
den blogg jag gillar mest av en som inte är någon "storbloggare" är petriine.blogg.se

- Vad gör du på fritiden?
stallet, innebandy, är med kompisar när jag kan, familjen.

- Vad ska du göra i sommar?
ite så mycket planerat än..

- dina favoritbutiker?
gina, H&M..och flera

frågestund!

nu kör vi en frågestund tycker jag :) ni får ställa vilka frågor som helst och jag lovar att svara.
jag svarar i morgon kväll, ska vi säga 20.00. så sätt igång med att fråååga!


trött!

Jag känner mig helt slut! är jättetrött. simmade på idrotten idag, vilket man blir ritkigt trött av. sen red jag, vilket okcså var jobbigt. och nu ska jag snart iväg och träna innebandy. jag vet iallafall en som kommer somna bra ikväll :) efter träningen är det fort hem och kolla på efterlyst. älskar programet! så jävla bra, liksom ett program om kriminella saker som händer i sverige, vilket jag tycker är intressant. + att dem får ju tag i massa gärningsmän också :D
 
här har ni min absoluta favorit låt just nu, älskar den! den blir ju inte sämre av att det är två helt sjukt snygga killar som sjunger den också, dem skulle man kunna göra mycket för att få.


bikini?

    
          ett                        två                          tre                         fyra                        fem

Jag vill ha minst en nya bikini till rhodos och sommaren!
tänkte att ni kunde hjälpa mig.
alla dem här på bilderna är från H&M, vilket jag tycker är bra eftersom dem inte är så jättedyra,
men ändå snygga.  rösta på vilken som är snyggast :)

älskling

fick åka ut till stallet imorse..kicki ringde och sa att majsan och trixie hade ont i magen.
så det var bara att sjukanmäla sig och åka ut till stallet.
vi gick ut och gick med dem, sedan släpte vi ut dem i hagen.
dem verkade inte specielt sjuka just då.  skönt eftersom vi trodde det var kolik, men eftersom dem stod upp, åt på grenar och såg rätt pigga ut så var det ingen större fara. jävla tur det!  kan kankse vara avmaskningsmedlet som påvekade magen..

Hon var pigg när jag åkte ut efter skolan iallafall :) hoppas på att hon är bra imorgon, annars vet jag inte om det blir sorf i helgen. ska nämligen vara med i ungdomscupen, satsar på att blir bra plaserad! älsklingen gjorde men riktigt rädd, det här är det värsta med djur..

wallander

bion igår var faktiskt ritkigt bra :) trodde den skulle vara sämre.. var väl lite läskig ibland, så det skulle inte varit dumt om vi hade en varsin kille med sig.

efter gick vi och åt pizza, så kom ida också :) sen åkte vi hem till ida och drack lite te. sen svängde vi förbi bellan och hämtade syster. sen hem, mamma hade tjejkväll så var skönt att inte vara hemma på kvällen.

nu ska jag kolla beck. tycker inte om den som är ikväll, tål inte våldtäkter, blir tokig..
skola imorgon, känns inte speciellt lokande. men det är bara att bita ihop.


match

matchen slutade 7-1 till per ols.
vi spelade jättebra men tyvärr räckte det inte.
men vi borde ha vunnit. men men ibland vinner man, ibland inte.

nyss hoppat ur duchen. ska snart börja fixa mig. sen blir det bio med bästa dannis :)
vi ska se nya wallander, tror inte den är lika bra som dem andra, men man måste ju se för att få veta.
efter bion ska vi gå och äta. mysigt :)
någon som har sett filmen? vad tyckte du? :)

seriefinal

förlåt för kass bloggning, men har inte haft tid. men ändring på det nu :)

ska snart iväg till idrottshallen, sen blir det fagersta. seriefinal!!!
skulle vara så jävla kul om vi vann den här matchen.
men vi har ju blivit mycket bättre nu, men tyvärr så är motstånadarna också väldigt bra.
men vi hoppas på vinst :d


torsdag

slutatde tidigt idag, skönt :) dagen har varit riktigt rolig! stammis ju. hahaha
det blev som jag trodde, fast tror känslorna håller på att svalna. äntligen!
skönt att det redan är torsdag ju, sen fredag imorgon och så heeelg :d

efter skolan åkte jag till stallet :) gick väl helt okej. vet inte hur jag ska göra med träningen och allt, kanske hitta en annan tränare? vi får väl se..

emma fick ju en systemkamra igår! så vi gick ut och fota massa. jättekul!!
bilder kommer när vi fått sladen.

onsdag

just nu känns det knappt ingenting, men jag vet hur det kommer bli.
jag kommer falla tillbaka när jag träffar dig igen.
jag vill inte, jag tänker inte.
du ska bort från mitt huvud.. nu!


innan jag dör..

jag tycker http://enerikaz.blogg.se/ var smart som hade skrivit upp vad hon skulle göra innan dog dog.
så nu tänker jag också göra det :) alltid kul att gå tillbaka och se sen när man kankse har gjort något av sakerna.

innan jag dör ska jag:
-
 gå ut grundskolan med skapliga betyg
- festa
- resa en massa
- bo i usa
- bli polis
- bli en duktig ryttare
- ha en stor hästgård
- hitta stora kärleken
- skaffa barn
- bli nöjd med mig själv
- blir rik
- vara med i minst en film
- bli känd
- bli omtyckt av dem flesta
- gosa med en räv

det var väl vad jag kom på just nu, finns massa saker jag vill göra och där hade ni några :)

1 mars

Nu är vi inne i mars! inte så härligt eftersom det brukar hända massa tråkiga saker i mars, otursmånaden typ.. men kanske inte i år? blev ingen bloggning igår, var fullt upp hela dagen så..

var till västerås med mammsen igår :) hittade lite allt möjligt som ni ska få se bilder på senare.
det bästa av allt var ju att mamma betalade allt också, tack!
efter västerås åkte vi till stallet, älsklingen fick vila.
hon var så söt! för när jag tänkte ta in henne så stod hon borta vid killarna. hon hade visst hoppat över tråden eller något..en ritkig liten kill tjusare :) 

sen var det hem och ducha och fixa sig lite. sen kom dannis&bella och hämtade mig, sen åkte vi till lisa :)
vi åt pizza, kollade film och hade det mysigt :) allt blev ju bra till slut! tog aldrig några biilder :(
kollade på the dark knight, så jag kunde inte sova när jag kom hem. inte så härligt att man somnade vid sex på morgonen, och så ska man upp vid nio. jobbigt kan jag säga!

ska snart till stallet, blir ridhuset :) sen ska jag spendera resten av dagen med att skriva so uppsats.. inte speciellt kul, men vad ska man göra då?

GRATTIS CARRO SOM FYLLER 18 ÅR!!

RSS 2.0