svaren

här kommer svaren på era frågor, hoppas ni är nöjda med svaren :) ni som inte hann ställa era frågor, ni kan ställa dom senare om ni vill.

Hur gick det med näsan?
- jodå, det gick bra. läkarna lyckades bygga upp näsbenet och den ser ut som den gjorde innan sjukdomen bröt ut. och det var ju det som var meningen. jag har inte hunnit vänja mig än, men jag tror jag är nöjd bara att det är så ovant fortfarade.

Hur blev det så att du började blogga?
- jag villa ha mitt egna lilla ställe, där jag fick skriva om vad jag ville och där jag kunde skriva av mig. sen ville jag få folk att läsa om min sjukdom och vad jag har gått igenom, eftersom det är inte är en sån vanlig sjukdom så kanske flk tycker dete är rätt intressant.

Gillar du djur?
- jag älskar djur! är bland det bästa som finns.

Hur länge har du bloggat?
- Sen mars 2008.

Vad är din största fobi?
- jag vet inte rikigt om jag har någon. men jag tycker verkligen inte om rävar.

Favorit parfym?
- britney spears, believe.

Det absolut bästa du vet?
- min häst.

Bästa make up?
- svår fråga. men jag tycker det är sjukt snyggt med sotade ögon, solbränd hy och ett ljust läppglans.

Vad har du för favorit färg?
- helt klart lila.

Favorit djur?
- jag gillar dom flesta djuren men om jag måste välja så blir det häst.

Vilka mål har du med din häst både i dressyr och hoppning?
- i dressyren så har jag och hennes gamla ägare rätt många mål, några av dom är att vi ska kunna göra sluta och öppna i alla gångarter, att vi ska kunna rida med så små hjälper som möjligt, starta en dressyr tävling och många mål jag har där. i hoppningen har jag också rätt många, några av dom är att vi ska starta 120-130 cm (som min tränare också har som mål för oss) och bli placerade på tävligar.

Vilken nivå tränar du på? Vilken höjd hoppade du på träningen igår?
- just nu tränar vi på ungefär 90-110 cm. igår låg hindren bara på 80 cm, eftersom det var en svår övning och det var inte hindren som var viktigast utan vägen till dom.

Ska du tävla nått 2010? isåfall vilka mål har du med henne för de året?
- ja det ska jag. mitt mål är att vi ska starta 110 cm, som minst. och att vi ska prestera bra på både träningar och tävlingar och bli placerade. kanske starta en dressyr tävling.

Är du rolig enligt dig själv?
- ja, jag gillar min humor!

Vilken färg har din tandborste?
- haha, rosa.

Gillar du Harry Potter?
- jodå, spännade filmer äre.

Är du rädd för vargar?
- jag tror inte det, eller jag skulle nog inte vara så kaxig om jag träffa på en ute i skogen.

Musiksmak?
- jag gillar allt från RnB, brintey spears, ted gärdestad.

Bästis?
- är min häst. men om vi snackar människor så är det dannis och ida, även om det är som det är.

Gör du ofta bort dig?
- jo, det är jag rätt bra på :)

Vad anser du om homosexualitet?
- det är as tufft! inge fel alls på det. jag tycker dom är väldigt starka som står för vad dom känner och skiter i vad allmänheten tycker, bra att dom vågar vara sig själva. stjärna i kanten på dom som vågar komma ut med det.

Favorit bakverk?
- skit svårt fråga eftersom jag gillar det mesta. haha. men bullar går alltid hem!

Favorit godisbit?
- ni vet såna där lakris "K"? såna är asgoda!

Favorit mat?
- spagetti och köttförs sås, muums

Favorit blogg?
- har ingen riktig favorit..men någon som alltid skrattar åt är carros, petriine.blogg.se.

Favorit bok?
- har inte läst många böcker i mitt liv, men en favo är Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer.

Favorit film?
- finns många som bland annat twilight, titanic, P.S i love you, OC.

Favorit låt?
- Chris Brown- forever, Westlife- if i let you go, Ted gärdestad- för kärlekens skull.

Favorit bakelse på cafe?
- grodor är mumsiga. om ni vet vad det är?

Vad är kärlek för dig?
- att ha någon som älskar en för den man är. en som man kan ha kul med, gråta med och allt. ungefär så..

Hur vet man om man är kär?
- när det pirrar i hela kroppen, man vill vara där personen är, man tänker på den, drömmer om den, blir nervös när den är i din närhet, du tänker på hur ni skulle få det och hur era barn skulle se ut.

Vad är det värsta som skulle kunna hända just nu?
- att det inte skulle bli bra mellan mig och i.

Favorit plagg?
- jeeeeans och klänningar.

Favorit skor?
- klackar me like! dom jag köpte till nyår och lila conversen.

Vilken klass går du i?
- OP09 (omvårdnad)




onsdag

äntligen är jag klar med städandet, har städat hela förmiddagen. känner mig rikigt duktig :) har varit ut en hunden en sväng också. det är tjugotvå minus grader ute!!!!! det borde inte få vara så kallt. helt stört ju. så idag blir det ingen ridning..även om jag är bra sugen eftersom hon var så fin igår. men blir inte bra för mig eller majsan om vi rider så bara att låta bli. jag har hört att det ska bli upp mot 30 minus grader på nyår :o så kallt ka det ju inte bli, då är det verkligen helt ppuckat! usch.

men nu ska jag svara på era frågor :) puss


frågestund

var länge sen jag körde en frågestund så här kommer en. svarar på frågorna imorn.
så ställ alla frågor ni kommer på :)


träning

undra hur fan man kan ha så mycket otur som jag har just nu, eller idag blev pappa också utsatt. vi skulle precis åka iväg till träningen, men då märker pappa att bilen är låst och nycklarna ligger i bilen..så morfar fick komma med extranyckel eftersom det var deras bil vi hade. efter ett tag morfar. och då visade det sig att om man stänger dörrarna och nyckeln inte sitter i så lås bilen. heeeeelt stört. inte så härligt att vi kom iväg tio min innan träningen börja, men vi kom inte så sent iallafall så.

träningen gick iallafall skitbra :) jag är nöjd med henne. vi körde mycket svängar och volter till hinder idag. skoj! monica verkade nöjd med oss också så.

åkte till mormor och morfar och lämnade bilen sen. fick en choklad ask av dom för att molly rev mig. haha, så himla gulligt :)


hejhopp

nu ska jag till stallet. sen blir det träning i ransta :) ääntligen! två veckor sen sist, så får se hur hon sköter sig. ska träna med ny grupp idag också, tror det bara är tillfälligt för idag men roligt ändå :) pusss

inte nu igen

http://www.youtube.com/watch?v=zs6UFYifZ2E

jag kan ju säga att jag hade det lite bättre för sju månader sen, då satt vi på ett hotellrum på rhodos, lyssna på bland annat den här låten, jag var lycklig och jag hade 9e. nu sitter jag här helt själv i mitt rum hemma i sverige, lyssnar på samma låt..men jag ler inte och jag har inte 9e. ibland känns det bara som det är jag som saknar allt, isåfall varför just jag? hur kan man inte sakna det vi hade? kanske bara var jag som såg det vi hade tillsammans..men vad vet jag. nu blev det jobbigt, godnatt.


mums

en jävla tur att jag åkte till julcupen, en riktig pudding var ju där :D jag drägglade så mycket att det blev en pool runt mig. var ju fler där, men ändå. nu har jag ont i ögonen..antar att jag kollade för mycket.

men nu ska jag sitta in skorna som jag köpte idag. kiiiss (k)

uppsala

idag har jag varit till uppsala och shoppat med dannis :) hittade skor, kavaj, tröja och mössa, tror inte det var nått mer. men är iallafall nöjd med det jag köpte :) hittade tyvärr inget att ha på nyår, men får väl ta någon klänning som jag har hemma :( skit roligt dag iallfall. tack för det älskling :) haha.

blev ingen ridning idag. men var ut och fixade och så. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kolla på OC :) får se om jag åker iväg och kollar på finalen på julcupen, men har ingen lust att åka dit när jag har ett jävla plåster i fejan och snygga killar kommer det vara där också..aja.



sju månader sen



Sju månader sen var vi påväg till Rhodos nu. Jag vill bara spola tillbaka till den veckan och ha 9e igen. Jag saknar klassen så in i "pip,pip"..Jag vill ha allt tillbaka. LOVE 9E ♥


helvete


fan va snygg man känner sig just nu. nu äter penicillin. jag dööör! tre jävla nyår i rad.
 otur som fan. nu ska jag gråta en skvett.


annandag jul

åkte till västerås idag ju. hittade inte ett skit, sög ju rätt mycket. men sånt händer..när vi kom hem till sala så åkte jag och mamma ner på stan och då hittade jag en del saker, underkläder och skor. har äntligen köpt lila convers! har kollat på dem hur länge som helst och nu är dom minaaa. sen hem en sväng och sen ut till stallet, blev ridhuset idag igen, fick åka med kicki och carro :) gick helt okej..

ikväll har jag vart med dannis :) suger att jag inte får vara med på cupen imorn på grund av såret..fyfan. verkar som jag kanske håller på att få infektion i såret nu, så blir att åka till sjukan imorn men blir i sala då iallfall. sköönt! hoppas det inte är infektion, då måste jag äta pencellin och sen kanske det blir ett stort ärr. blääää. hoppas på att det inte är nått. men nu ska jag sova :) natti


skapligt grym jag är ibland alltså, jaaag har tagit bilden..måste erkänna att den är snygg!


juldagen

idag åkte vi äntligen till ridhuset :) efterlängtat! hon var helt galet pigg, men hon blev riktigt fin till slut. tog några skutt också. sen hem en sväng och fixa mig. sen ut till mormor och morfar idag igen :) vi åt mat och så. familjen niklasson var där idag så blev lite roligare :)

fast mindre kul blev det väl när molly (mormor och morfars hund) hade papper i munnen och jag skulle ta bort det så hon inte satte det i halsen eller nått. och så blev hon lite busig och helt plötsligt så rev hon till mig mellan läppen och näsan, kom massa blod. blev ett rätt djupt sår så vi var tvungna att åka in till sjukan..suuuuck! men när vi kom dit så tejpade dom det bara. rätt skönt att slippa styngn. bara att hålla tummarna att det inte blir nått stort ärr bara, inte så kul att ha det mitt i ansiktet. men aja, jag mår bra iallafall. tycker mest synd om molly, skapligt dåligt samvete hon fick..hon ville ju bara leka och så blev det lite tokigt. älskade vovve :) sånt händer med djur. bara att hoppas att jag får ta bort tejpen innan nyår och att jag slipper pencillin, annars går det här nyåret åt ....... i år också.

glömde ju att skriva vad jag fick igår så här kommer det lite. jag fick pengar, OC-box, spel, film, t-shirt och lite mer. och sen ska jag få en ny och större säng också :D wiiie. tack pappa och mamma! älskar er. tack till dom andra också ju, men tror inte dom läser det här.

nu ska jag gå och lägga mig. ska till västerås imorgon med emma och mamma. mellandagsrean börjar imorgon så här ska det shoppas! :):) godnatt!


love you mollan ♥

GOD JUL!


GOD JUL!
en timme kvar på julafton. bara ett år kvar tills nästa år.
men jag ska gå och lägga mig, blir upp rätt tidigt imorgon.
skriver mer imorgon.
god jul sötnosar!


last christmas



helt klart bästa jul låten! nu orkar jag snart inte sitta uppe längre. ska nog tita på någon bra film och sova så blir det morgon fort. jag längtar till imorrn :) ska rida en sväng imorgon bitti och sen åker vi till mormor och morfar :) myyys! skriver nog mer imorgon, men annars får ni ha en god jul :)

tomorrow

om tre timmar är det julafton! wiiie. jag älskar julen. så mysigt med släkten, maten, kalle anka och julklapparna. ännu bättre är det ju i år eftersom det är snö också, då känns det mer som jul än om det är grönt ute. det pirrar liksom lite i kroppen för det är så mysigt :)

idag har jag bara varit till stallet. sen har jag inte gjort så mycket mer. ikväll har mamma gjort knäck, galet gott! ska äta massa knäck i år eftersom nästa år kommer jag ha tandställning och har hört att det inte är så lätt att äta då. nu kollar familjen på bingolotto, haha. vi hörs

seriefinal

kvällen har jag tillbringat i idrottshallen, som sagt så hade damerna seriefinal. tyvärr så slutade det 1-6 till västerås. jävla skit. galen blev jag på den där jävla sargen också, fyfan. men en bra sak var ju att det var rena guldgruvan där, om ni tänker efter så fattar ni nog. galet mycket folk var det i idrottshallen, över 600 personer.

nu ska jag nog kolla på O.C, länge sen jag kollade på de så :) men skulle inte vara helt fel om jag hade säsong tre, måste köpa den. sen kom jag på att det bara är två dagar kvar till julafton, nästan en kan man säga eftersom klockan är kvart över elva.

fyfan..


JULLOOOOOV

wie, nu var vi jullov :D underbaaaaart. var inte så värt nu på morgonen, vi stod utanför kyrkan i en halvtimme och frös ihjäl och sen bara sitta inne i kyrkan och glo. nu ska jag inte till skolan på tre veckor! kan inte bli så mycket bättre va?

blir ingen träning idag :( är så galet jävla kallt så moncia skulle nog ställa in alla lektioner idag och sen vill jag inte rida så hårt i den här kylan. men ska snart ut till stallet och ge dom lunch och så iallafall. får se om jag rider en sväng, men tror nästan hon får vila idag.

måste ner på stan en sväng också, måste köpa några julklappar. ska försöka få med mig lillasyster. vid halv sju ska jag till idrottshallen, seriefinal för damerna och vårat lag ska fixa och så. massa folk kommer det blir, och det är ju lika med snyggaaaaa killar. hahah.

måndag

var i skolan en sväng idag, blev inte så länge. skapligt ovärd dag när man ändå inte gör något. red ut en sväng med carro idag, majs var helt galet pigg! kan bli kul att se hur hon kommer vara på träningen imorgon.

imorgon får jag jullov :D:D fan va skönt det ska blir! ska till kyrkan en halvtimme typ, känns inte så värt men antar att jag måste. sen ska jag iväg till ransta och träna, två veckor sen sist så ska bli kul.

nu blev jag ännu mer galen, tillbaka några rutor.

hahah



hahah skapligt härlig kille, galet snygg också. http://baconost.blogg.se är deras blogg

ett år sen



skapligt grymma vi va :) haha, galet att det redan gått ett år.

tråkig lista

2009 börjar komma till sitt slut
sammanfattning av året


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? hahah nej
3. Blev någon som du känner förälder i år? ja
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5.Vilka länder besökte du? rhodos
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? yes
7. Vilka/vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 28 maj-4 juni
8. Vad var din största framgång 2009? vet inte riktigt
 9. Största misstaget? ,
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
11. Bästa köpet? mitt armband från rhodos
12. Vad spenderade du mest pengar på? hästsaker
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? många, bland annat för kärlekens skull, himmlen är oskyldigt blå- ted gärdestad.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och..
16. Vad önskar du att du gjort mer? träffat 9e
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hoppats
18. Hur tillbringar du julen? släkt och familjen
 19. Blev du kär i år? jag var tyvärr redan det
20. Favoritprogram på TV? DH, oskyldigt dömd...många fler
21. Bästa boken du läste i år? om jag kunde drömma
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte riktigt
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar, underkläder
25. Något du önskade dig men inte fick? en ponny
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? skola, hoppträning och sen kom lite släkt
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja
29. Vad fick dig att må bra? 9e, majsan, familjen och vännerna
30. Vilken kändis var du mest sugen på? nick jonas, men listan kan bli lång
31. Vem saknade du? ..
32. De bästa nya människorna du träffade? jag vet inte riktigt.


lördag

fan va kallt det är ute, har varit 20 minus grader hela dagen typ :o helt galet. borde inte få vara såhär kallt. blev inget ridning idag, inte bra för hästarna att andas in så mycket kall luft så. men var ut och fixade och pussade på henne :) hon fick ett nytt innetäcke igår så provade det och så också.

vid ett åkte vi till heby och spelade match mot orresta, min första match efter oprationen. galet kul att spela igen. vi vann med fyra-ett :D så jävla härligt. sen hade vi julklappsbytning efteråt, jag fick bamse tandkräm. mums! haha.

sen ikväll har jag varit hem till faster maggan på fika :) jättemysig lägenhet har hon. skapligt sugen jag är på att flytta hemifrån. men tror det får vänta ett tag. nu ska jag kolla tv, puss


fredagsmys

snart kommer dannis och angelica. vi ska beställa pizza och planera lite inför nyår. mys :) skapligt skönt med helg! mindre skönt är det väl att nästan alla har jullov, men vi måste tydligen vara speciella och gå på måndag och tisdag. eller kyrkan bara på tisdag men ändå..blä

red ut i snön idag :) min pålle älskar det, hur glad och pigg som helst. love. tråkigt bara att min blir som en isglass när man rider, så jääävla kallt! typ 15 minus grader ju :o

men nu måste jag städa lite. puss

,

nu blev det inte precis bättre. fan

blä

nu blev det ju inte precis bätte. fan


listaa

10 saker om mig:

1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? jo
3. Är du uttråkad? nu är jag
4. Är du ledsen? en liten bit
5. Är du italienare? inte vad jag vet
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? om jag är
9. Är du från Irland? såklart
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? förlovade

10 saker om ditt kärleksliv:

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kanske det
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? OM jag har
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? nja, vet inte
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? nej..
6. Saknar du någon just nu? jo
7. Är du kär? ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? jaa
9. Vill du ha barn, hur många? jaaa, två-fyra
10. Vad är det första du ser efter hos en kille/tjej? helheten..?

 Senaste..

1. Tv programmet du såg? vet inte
2. personen som du kramade? emma
3. Personen du va med? jag orkar inte tänka
4. låten du lyssnade på? för kärlekens skuuuull
5. Personen du fick sms av? dannis
6. Du va i en bil med? mamma
7. Gick på bio med? kommer inte ihåg
8. Du kysste? .
9. Personen du sov hos? dannis kanske?

torsdag

orkar inte skriva nått speciellt nu känner jag, är på sämsta humöret så. dagen har varit som dom flesta andra dagar, skolan, innebandy och stallet. kul att man kommer ha ett fett jävla blåmärke i ansiktet imorgon.

fyfaaan va skönt men lov snart! men känns rätt onödigt att gå i skolan på måndag och sen på tisdag ska vi bara till kyrkan i en halvtimme. men det tänker jag nog skita i. men lov behöver jag verkligen, så galet trött på skolan som jag vet inte vad. nu ska jag gå och sura, pusshej

kärlek vid sista ögonkastet



låååten ♥

,

Glöm att jag aldrig blev hans 


snööö

gaaalet va mycket snö det var när man vakna imorse och sen har det snöat hela dagen så nu är det ju ännu mer. mysig på ett sett, men också rätt drygt. julstämning blir det ju iallafall :)

skolan som vanligt idag, hade bara en lektion så var skönt. grötfesten blir också bra, rätt kul. puddingen hade blivit en ännu mer pudding, ååååh. haha. blev ingen hoppträning idag på grund av att vi inte skulle kommit fram med transporten och sen var det onödigt att chansa med att åka. aja. blev en mysig tur i snönen istället :)

senare ikväll blev det innebandy träning, gick väl sådär. nu måste jag gå och kolla igenom matten lite, matte prov imorgon..men det låsas vi inte om va? natti



snöö är det ju iallafall


babe



jag saknar dig! jag vill ha dig här hos mig. det skulle vara du och jag, det kommer det alltid vara även om du inte finns vid min sida. jag ska hitta dig igen, jag ska krama om dig igen..om det så är det sista jag gör.
jag älskar dig, min prins

äntligen

var till akademiska sjukhuset i uppsala idag på återbesök. malin (hon som gjorde oprationen) tyckte det såg jättebra och fint ut. nu ska jag förhoppningsviss inte ditt något mer, om det inte händer något speciellt. nu får jag hoppa och spela innebandy precis som förut, wiie. men lät lite läskigt när hon sa att jag alltid kommer ha en extra känslig näsa och att jag har extra lätt att bryta den..sen sa hon att bryter jag den så är det så, och då är det bara att göra om allt igen. hahah, lät inte så roligt. så ni får ge fan i att bryta näsan på mig :) sen kommer det ta ungefär ett år innan näsan bli helt fin och bra, lång tid men aja.

tisdag imorgon. nog den bästa dagen i veckan, slutar tio över tolv, puddingen är i skolan, hoppträning och sen innebandyträning :) gillas. sen ska vi ha grötfest imorgon för tvåorna och treorna.

nu ska jag sova.

lucia

lucia idag ju. var meningen att jag, dannis och hennes mamma skulle vart och kollat på lucia. men när vi kom dit så var man tvungen att ha biljett eller så kosta det 50 kronor. kändes inte så värt så vi sket i det.

idag har jag bara varit i stallet, skritta ut en sväng med carro. suger att det är så hårt, går ju inte att göra något. men bara att gilla läget.

imorgon ska jag till uppsala på återbesök, får väl se vad dom säger :) men nu ska jag kolla på tv. pussheej



Do you remember?



gilla låten

ERIK!



vinnarlåten med eriiiiik! skapligt härligt att han vann :) grym som fan! calle var också bra, men brukar ju gå bra för tvåorna också så. jag ryser när erik sjungeer.

stallet är klart och så, skrittade ut med carro en sväng. suger att det är hårt och kallt ute. blää. ska ut till stallet senare och ta in hästarna. får se om jag och mamma åker till sorf en sväng och kollar på lucia showen också.

fredagsmys

nu blir det fredagsmys med idol. heeeja erik! tror faktiskt det blir han som vinner för han är ju galet grym. calle är också riktigt bra, men han är ingen riktigt idol..om ni fattar vad jag menar?

skapligt skönt med helg. men nu vill jag bara ha lov. skapligt skönt :) bara typ en vecka kvar ju. men skriver senare, för om tvååååå minuter börja idol finalen.


:(



allt var så mycket lättare med er. saknaden kommer aldrig blekna. 9e ♥

träningsverk?!

gick till tre idag, segt. sen ut till stallet, hon fick vila idag. blev innebandy träning sen, har inte tränat på två-tre veckor så det var skit kul. sen körde vi fyspass, riktigt kul men skapligt jobbigt. har ont som en..jag vet inte vad i rumpan och benen, undra hur rolig jag kommer se ut när jag går imorgon. hahah.

jag blir så trött på allt just nu! jag blir galen, med ett jävla stort G. fyfaan.


baby

träningen ikväll gick riktigt bra :) så nöjd med henne. tredje gången vi hoppar så. hoppade bana på ungefär en meter, egentligen får jag inte hoppa så mycket mer än 70-80 cm men eftersom det kändes så himla bra så kunde jag inte låta bli :) det var så galet jävla kul, börja fan nästan gråta. hahah. carros mamma var jättesnäll och filmade idag.

du är det bääästa jag har!


fältstudie

idag har jag varit på fältstudie på ekebygården :) var helt okej, var mest med och kollade bara. man lär ju sig på det också. var lite roligt för alla kände igen mig för min mamma jobbade där för typ fem år sen och då hade jag varit där nån gång och så kom dom ihåg mig. sen tyckte dom att jag var galet lik min mamma, fattar inte varför dom tyckte det för vi är inte speciellt lika. sen var det några som sa att jag var lik pappa också..måste väl vara en bra blandning helt enkelt. haha. men dagen har varit bra iallafall, kan väl inte säga att den blev sämre av en sak :) hihi.

sen har jag bara varit i stallet :) longerade bara idag. sen har jag pluggat nästan hela kvällen, seegt! men aja, nu är jag av med den där uppsatsen iallafall. "bara" två prov kvar den här veckan då. blää. men nu ska jag sova, galet trött. hejsvejs


he is the one

He’s got something special, I can hardly breathe, something’s been telling me,
telling me he is the one


söndag

dagen har varit rätt skön :) tog det bara lugnt fram till halv tre, då blev det stallet. blev ridhuset idag :) fick åka med kicki och carro. så jävlaa snällt! det kändes rätt bra. var lite över pigg men så blir det väl nu när man bara kan rida ordentligt när man är i ridhuset. träning på tisdag, då blir det i grupp så hoppas på lite mer hoppning.

har suttit och skrivit på en bokredovisning större delen av kvällen, inte klar än med får ta det imorgon. har skit mycket i skolan den här veckan, två prov och så den där inlämningen. kommer säkert upp mer under veckan också. usch. men bara två veckor kvar till jullov så det är väl bara att bita ihop :)

fältstudie imorgon. känner mig inte så taggad, men ändå skönt att slippa skolan. men segt att gå 8-16, jobbigt ju. men aja. nu ska jag sätta mig och kolla på tv. hörs!


trötter

känns som jag ska tappa huvudet snart, kanske borde sova? äh..det är så tråkigt, men jävligt skönt på morgonen när man ska gå upp. skit samma. var på övningskörnings kurs idag ju, snacka om att den tog på en. sitta och lyssna tre och en halv timme är skaapligt jobbigt. men nu är jag taggad på att ut och köra :) måste bara skicka in papper och så.

juste, fan va glad jag blev igår när tove åkte ut! :D hihi. erik var ju gryyyym och calle inte långt där efter. men hoppas ändå på att erik vinner allt.  

kom på att det lät rätt knasigt att det kändes som att jag skulle tappa huvudet, skulle se rätt roligt ut om jag bara tappa huvudet på datan och så satt jag där utan huvud. hahaha, gud va babblar..förlåt, sån är jag. pussss


heelg

galet skönt med helg! ska inte tillbaka till skolan fören på tisdag eftersom vi ska ut på fältstudier på måndag. har varit till ridhuset idag med englunds, gick helt okej. skönt att rida igenom henne ordentligt iallafall :) nu kollar jag på idol, snälla snällaaaaaa skicka hem tove! det sak vara erik och calle i final, så snälla förfan.

jag får inte, men det är kanske redan försent.


.

jag är så jävla trött på den här skiten, jag orkar inte mer. fan

muums



undra hur många gånger jag har kollat på den här vidoen nu..rätt många gånger va. riktigt snygg är han, men har är helt klart snyggast när han slår på dörren, då dör man typ. bara så ni vet

torsdag

jag vill ha sooommar! jag blir galen av att det är så kallt ute, går ju inte att rida nånstans. skithårt och halt är det på vägarna. blääää. skulle iallafall få åka med englunds till ridhuset imorgon, happy!

dannis tycker jag ska döpa om min blogg till KILLGALENida.blogg.se, passar nog rätt bra..men vadå det är väl inge fel på det? inte mitt fel att killar går runt och är så jävla snygga. hihi.

skapligt skönt med fredag imorgon! inte för att jag vet vad jag ska göra i helgen men skönt ändå. ska iallafall på kurs på körskolan så jag får börja övningsköra, längtar :)

kaaaallt

det är fan iskallt ute, man fryser ju nästan ihjäl. men skolan var helt okej idag. stannade kvar efter skolan för vi skulle ha klassmys, kollade på film och så. sen ut till stallet, gick inte och rida idag :( hatar nu när det börjar bli hårt. blää.. sen har jag bara varit till idrottshallen och kollat på herrmatchen, skapligt mycket snygga killar där. haha. men nu ska jag fortsätta kolla på oskyldigt dömt :) pusshej

tre år

idag är det tre år sen vi köpte min älskling :) galet vad fort det går. kändes som det var igår vi skrev på papperna. fan den bästa dagen i mitt liv. så glad att vi köpte henne, har verkligen förändrat mitt liv. och fler år ska det bli. jag älskar dig, min bästa. ♥


Taylor Lautner



det här mina vänner är min framtida kille. okej, han kanske inte var så snygg på den här bilden..men vadå? han kan ju inte vara jättesnygg hela tiden, det blir nog för jobbigt liksom. men tänkte bara så ni visste att han var min.

första december

fan helt galet är redan december, känns inte riktigt som det men. är ju jul om 23 dagar! helt sjult. men galet mysigt är det med jul. men om det bara kunde bli lite vitt på julafton iallafall, värdelöst när det är grönt då blir man så otaggad. längtar gör jag iallafall :)

skola som vanligt idag. en rätt onödig dag, hade först en 50 min lektion på morgonen, sen 2,5 timmars håltimme och sen en halvtimmes matte. skaaaapligt segt. men var ju rätt najs ändå eftersom en riktigt pudding var däär idag. hihi.

efter skolan blev det att åka till stallet och sen väg till ransta och träna. gick skitbra idag! hon var jätteduktig i både dressyren och hoppningen. hoppade bana på ca 85 cm, vilket är rätt bra eftersom vi började hoppa igen föra veckan. kände mig så himla lycklig nu när det blev lite mer hinder, wiiiiie. love till min pålle :)

ikväll har jag bakat pepparkakor, muums! ska snart kolla på andra avenyn och sen blir det sängen :) tröttheten sitter kvar sen i helgen..

du gör mig galen!

RSS 2.0