lördags

berättade jag att vi hade släckfest här i lördags? :) nu vet ni iallafall..hela släcken (på pappas sida) var här, förutom kusin niklas. till och med min faster åsa var här, hon brukar aldrig komma typ. och min kusin jimme kom också, han bor i london så man ser han inte så ofta :) han hade sin kille med sig också, så fick konsentrera mig för att förstå vad han sa, för han kunde inte svenska. och ja min kusin är bög. aja. kul var det iallafall att träffa släckten och så :) är det alltid! 500 kronor fick jag av min farbror, det tackar man för :) har tyvärr inga bilder..

baståsen

idag var vi till baståsen och tävlade :) nolla i 80 cm, ett pet i 90 cm. men är jättenöjd med min bästa iallafall :), hon var jättestark i första klassen och kronglade även på framhoppningen, tror inte hon tyckte om ridhuset. men gick ju bra ute på banan iallafall, bortsätt från att hon var så stark då :)

i 90 cm så kändes hon inte lika stark, men ändå stark. hon har inte varit det sen vi bött bett, men hon var lite spänd så det tar jag. men kändes iallafall jättebra, men tyvärr så fick vi ett pet..hon brukar aldrig riva, men spelade ingen roll..jag är jättenöjd ändå eftersom det var första gången på riktigt :) älskling! så nu ska jag leta nya tävlingar och ut och hoppa massa :) jag älskar min pålle!

tack bästa carro som följde med och hjälpte mig, hade inte gått annars tror jag :) haha.

   
(klickbilder)


björklinge cup

var ju på innebandy cup igår i björklinge :) här har ni en text som fredrik brokmark (lagledare) har skrivit om gårdagen..

Första matchen stod Björklinge för och Silverstaden inledde minst sagt sömnigt. Redan i den första minuten så låg bollen bakom Becka, efter virrvarr i försvaret. Björklinge visade upp ett snabbt o precist passningspel som vi inte riktigt hängde med på. Följdaktligen så ökade Björklinge på sin ledning till 2-0 efter miss i ett byte. Silverstaden fick dock lite mer o säga till om och vi kunde få till några chanser mot den mycket duktiga Björklinge keepern.
Vi kunde jämna ut spelet och bla Isa hade ett par riktigt bra skott som dock inte resulterade i något mål. 3-0 kom innan första perioden var över och var en fin soloprestation med ett distinkt avslut. Vi tog ett snack i pausen om att vi måste hålla i bollen lite mer och inte skicka undan bollen i panik. Vet inte om det var taktiksnacket som gjorde det, men den andra perioden såg klart bättre ut och vi skapade en hel radda med chanser men ingen hittade in i Björklinge målet tyvärr.
Förlust med 3-0 efter en sömnig första period och en klart godkänd andra period.

Kvällens andra match var mot Bele/Barkarby, och efter vad vi såg i Beles match mot Alba stod det klart att det skulle bli en tuff match. Inledningsvis så äger Bele bollen och vi får slita hårt i försvarszon och som en följd av detta så blir bytena alldeles för långa. Silverstaden lyckas tråcklas sig ur Beles grepp och helt på egen hand så sätter Isa bollen i nät bakom an chanslös Bele målvakt. Spelmässigt så är Bele snäppet bättre än oss men vi krigar och ligger tätt inpå motståndarna.
Kvitteringen kommer dock innan periodpausen och 1-1 slutar den första perioden.
Andra perioden står länge 1-1 och inte förräns i den fjortonde minuten gör Bele 2-1....tungt. Men vi fortsätter och krigar och skapar en del chanser men 3-1 letar sig in i kassen bakom Becka som var helt skymd och inte hade en suck på det skottet.
3-1 till Bele slutar det, vi hänger inte med huvudena för det utan vi hade en klar chans mot IBK Alba i den sista matchen.

Kanonstart kan man kalla det...redan efter dryga 40 sekunder gör Ida K 1-0 till oss, med god hjälp av Hanna J. Vi fortsätter att hålla tryck på Alba och låter dem inte komma till några farliga avslut. Tyvärr var Becka tvungen att vila i sista matchen pga onda knän och Isa fick hoppa in i kassen. Hanna J var på riktigt bra spelhumör och efter ett fint samarbete med Josefin L kunde Hanna J göra 2-0. Alba var dock inte helt ofarliga och Isa i målet fick visa sig på styva linan flera gånger. Därför kom 3-0 minst sagt psykologiskt då,
Lollo helt ostört fick knalla in från hörnet och kunde pricksäkert sätta dit 3-0 bakom Alba keepern. Alba skulle dock reducera innan matchen var slut men det var aldrig någon fara för segern med 3-1...SKÖNT!!!

..ni som orkade läsa allt, grattis till er :) min kära pappa fyllde ju år igår och eftersom jag ej köpt någon present så hade jag bestämt mig för att jag skulle göra mål, som en present liksom. och som ni läste så gjorde jag det :D haha. om man verkligen vill något så går det :) skapligt härligt! ös i bilen påväg hem sen :) wiho.

grattis syster!

idag fyller min lillasyster fjorton år :) plutten håller på att bli gammal.. grattis iallafall! jag älskar dig (k)

bilden är fjorton år gammal.

tre månader

http://www.youtube.com/watch?v=zs6UFYifZ2E

för tre månader sen satt jag på ett plan påväg ner till rhodos med världens bästa klass :') helt galet vad jag saknar 9e, det gör ont. jag vet att jag skriver ofta om att jag saknar klassen och allt, men ni kan nog inte förstå hur mycket alla betyde för mig, eller hur himla roligt vi hade. jag blir så glad när jag ser folk från klassen i skolan, men samtidigt ledsen..liksom är det bara jag som känner såhär? ibland känns det så. jag vill bara att det ska vara som förut, att vi ska träffas varje dag. men så blir det väl aldrig igen. nu dör jag!


helgen..

helt galet var mycket jag ska göra i helgen..får nog vara glad om jag inte stupar eller nått, men ska nog gå bra :) men som ni förstår så blir det inte så mycket bloggande.

fredag:
skolan 8.15-14.00
stallet
idrottshallen 15.45
16.00 åker till uppsala och spelar cup.
hemma ungefär 00.30.

lördag:
stallet 8.00, fixa allt inför söndagan. bada majsan!
salamässan 12.00
15.00 släktfest, kan hålla på längee

söndag:
upp vid 5.30
stallet ungefär 6.00, åka från stallet 6.45
baståsen 8.00.
sen ska jag hoppa två klasser.


hur tror ni jag kommer må på söndag kväll?

stress

jag har verkligen ingen tid alls till att sitta vid datan länge. men så är det när man ska hinna med allt man vill göra. men ibland känns det bara som man vill slippa alla måsten, men det är bara att bita ihop.

igår var jag och klippte och färgdade utväxten :) gick hos en ny frisör, lite kul och byta ibland. hon var jätteduktig tycker jag :) blev nöjd och så. ska tillbaka nästa torsdag för att göra lite slingor, för hon tyckte det blev lite konsig färg på vissa ställen. men nu är nästan alla pengar slut :( men förhoppningsviss så ska jag sälja mina två kanin burar, om jag klarar det..saknar honom!

sen blev det hoppträning :) gick riktigt bra! hon kändes lydig och allt, bara att jag ska tänka på lite små saker. men är iallafall mycket nöjd med pärlan :) och jag är jättetaggad tills i helgen :D supermajsan!

idag var det tredje dagen i skolan :) det blir väl bara bättre och bättre för varje dag. men jag hatar att vara yngst på skolan! alla tvåor och treor ser ju ner på en..fast jag känner mig ändå rätt stor, jag får ju faktiskt i ettan :) hahaha. idag har det iallafall varit riktigt kul! skrattat som en galning. roligast var nog när jag kastade ett gem på idaw :D hahahaha. så himla drygt att det är tre idor i klassen! blir liksom idab, idak och idaw. jobbigt ju.

efter skolan så blev det stallet :) hade tänkt rida fast vädret var bläää. men hästen ville inte följa med in, utan ville stå kvar ute i regnet så det blev inget ridande idag. sen blev det träningsmatch :) tidigare idag tänkte jag sluta på innebandyn..men efter det pappa sa så blev jag lite mer peppad iallafall. 2-3 slutade det iallafall. bra jobbat tjejer :) cup på fredag, blir lång helg..men det måste gå.


första dagen

idag började jag gymnasiet. träffade dannis och ida imorse så tog vi sälle till kungsängen. alla ettor samlades i aulan och lyssnade på några lärare och rektorer. sen träffades klassen och så, klassen är väl helt okej. kanske känns bättre när folk börjar prata mer och så. men idag kändes det sådär..jag tyckte det mest det kändes som om vi var på studiebesök och snart skulle åkta tillbaka till vallaskolan. men icke, det är ju min nya skola nu. fast jag ser det inte som en skolan, kanske kommer snart. vi körde lite namnlekar och så efter lunch. är lite pirrig inför imorgon för då kommer alla tvåor och treor vara där. men blir nog kul :)

efter skolan cyklade jag ner på stan och möte emms och mamma. köpte kalender, block, pärm, sudd..kände mig riktigt duktig! ska faktiskt bli duktig i skolan nu och hålla koll på allt och så :) hur nu det ska gå till..sen till stallet, red över vägen idag så blev en lång vända :) hon behövde springa av sig så det var toppen. blir träning imorgon :) men först skolan och sen ska jag klippa mig och bli mer blondie, liike!

blev glad iallafall när jag träffade flera stycken från 9e under dagen :) saknar alla. måste fixa så alla träffas igen.

jag saknar min oliver, fattar inte att du är borta :(

RIP



Sov gott gubben, jag älskar dig ♥

summer 2009

om bara några timmar så är mitt sommarlov slut, om tolv timmar är jag påväg till min nya skola. och man kan väl på så sätt säga att imorgon startar jag en ny del i mitt liv. det känns som jag håller på att bli gammal. jag började ju nyss i sjuan, men ändå är det tre år sen. allt går så himla fort. om tre år har jag tagit studenten liksom. tiden skrämmer mig.

sommaren 2009, den blev bra!, bara vissa grejer som kunnat varit bättre. men jag är ändå nöjd. lite mer sol så skulle det lätta lite. större delen av sommaren så saknade jag väldigt många, mest klassen. tänk att jag grinade varje dag i två veckor efter skolavslutningen för jag tyckte det var så jobbigt. men jag antar att man måste gå vidare.

jag tränade faktiskt väldigt mycket den här sommaren, både inom ridsporten och innebandyn. majsan har gått jättemycket framåt i utvecklingen! innan sommaren hoppade hon banor på ungefär 75-80 cm, nu hoppar hon banor på 95-105 cm. hon går även väldigt mycket bättre i formen, och börjar söka sig neråt. det känns även som vi har kommit varandra ännu mer närmare varandra.

jag gjorde egentligen inte så mycket speciellt i sommar, men det var skönt att vara hemma mest också. jag älskar ju trots allt sala. men nu längtar jag till nästa sommar.
 
              

baby are you down?

Jay Sean - "Down" feat. Lil Wayne älskar låten! blir jätteglad av den :)

lördagen: åkte ut till sorf vid åtta, sen stod jag på banan till klockan tre ungefär. rätt segt, men ändå rätt kul. älskar att kolla på alla fina hästar :) man skulle ju inte tacka nej till någon av dem. roligt att träffa folk man inte träffat på länge också :)

sen åkte jag ut till stallet :) red ut en sväng först och sen på banan en stund också. hon kändes redan riktigt bra när vi red ut, hon var mjuk och fin. sen när vi red på banan så gick det jättebra :) hon kunde korta sig i galoppen och sökte sig nedåt :) älskade majs (k)

på kvällen träffades vi först hemma hos dannis :) sen blev det party! jag tyckte iallafall det var roligt :).. var kul att leone var med också, härlig tjej ju :) kvällen blev väl inte så som jag hade tänkt mig, men kul var det iallafall.

(bilder kanske kommer)

uppsala

idag var jag och familjen till uppsala :),  blev det istället för stockholm. hitta rätt mycket faktiskt. bilder på allt kommer imorgon. var typ första gången jag shoppade i uppsala, men nu komemr jag helt klart åka dit iställer för västerås! gillar staden :) tack pappa och mamma! ni är bäst.

efter uppsala så blev det stallet :) red ut en sväng. gick riktigt bra i början, men hon ville inte fatta höger gallop..var så förut ett tag också när man red ut. men har vart bra ett tag nu. får se om det är bättre imorgon :) hon var supergó idag! stod och gosade hur länge som heltst, min bästa :)

sen ikväll blev det fredagsmys med dannis och angelica :) blev inte så länge, men bättre än inget alls. jag hittade även en ny kompis, saaally :) tyvärr så är hon ju en hund men hon kan väl vara bra för det? tror jag ska smyga över till angelica någon dag och ta henne! fast suger ju att angelica kommer läsa det här, men angelica det kommer jag ju iinte göra :D

imorgon är det fullt upp..som vanligt. fattar inte hur jag orkar ibland, men allt gåt bara man vill :) ska vara på sorf vid 8.15 imorgon bitti, är bronshästen och ska hjälpa till på banan till klockan ett. lite segt, men kul att kolla på fina hästar :) sen lite efter ett ska jag vara i idrottshallen för att träna innebandy..blir stressigt, men det är ju en vardag för mig just nu. sen till min favvo majsan efter det :) får se vad som händer på kvällen, hoppas på party :)

måste sova nu så jag orkar imorgon, vi hörs :)

västerås

idag var jag till västerås med dannis :) hon skuulle shoppa och så, var meningen att jag inte skulle köpa nått eller bara något litet, men eftersom min pengar inte hade kommit in så blev det att komma hem utan något. men dannis hittade iallafall massa kläder :) roligt dag snuttan!

pollen fick vila idag, hade så himla ont i huvudet :( imorrn drar jag och familjen förhoppningsviss till stockholm :) shoppaa! me like. måste ha massa kläder känns det som inför skolan, men blir nog bara det viktigaste :) bättre än inget alls. usch, snart är det slut på sommaren..

jag har chansen till att bli veckans blogg, rööösta http://feliciaz.blogg.se 


fullt upp..

.. det är precis vad jag har hela dagarna! därför blir det inte så mycket bloggande, men jag tänker ta vara på dem sista dagarna av sommarlovet och inte slösa bort med genom att sitta vid datan :) hoppas ni förstår det.

i natt sov dannis här :) hon kom hit vid sju ungefär och då åkte vi och kollade på fotboll lite, eller kollade väl inte så mycket på själva spelet utan mer på spelarna, hihi. sen till åkrahallen och köpa lite gott :) ibland måste man få tjocka lite. vi kollade på film och så iallafall :) mys! sen sov vi ute i uterummet.

imorse blev det lite stressigt, men det gick ju iallafall :) ut till stallet efter tolv, red på banan. hon kännes riktigt bra i början, men efter ett tag gick det sämre. tror hon fortfarande har tränignsvärk, snuttan :) sen hem och ducha. sen blev det en promenix ner på stan och till optikern. gjorde synundersökning. så nu har jag fått månadslinser, man kan sova med dem och allt, sjukt skönt :) ska ha det i två veckor och sen komma tillbaka och så ska dem kolla hur ögat ser ut då. skönt att se lite mer :) hahaha..

träffade ida och angelica i parken sen :) mysigt att sitta där ju. bra tjejor det där. vi satt där och lyssnade på musik och prata och så :) och dansade lite. haha. sen blev det innebandy, vi hade träningsmatch mot pojkar96. resultatet behöver vi inte prata om, men jag tycker iallafall att vi var duktiga :)

 
(bilderna av angelica)


hoppträning

idag sov jag till halv elva, skönt :) var sjukt trött så. sen åkte vi ner på stan, skulle fixa lite på banken och så. sen åkte jag och mamma till salbohed och var hundvakt ett tag åt molly :) älskade vovve! en sån hund vill jag också ha, fast pysen är väl söt ibland han också..

var och tränade hoppning idag :) hoppade på en linje. gick riktigt bra :) tror hon hade lite träningsvärk sen igår för hon ville knappt galoppera i vänster varv i början, men gick bättre sen. nöjd med pluttan iallafall :)

om en vecka börjar skolan, jag orkar inte :( den här sommaren har gått så himla fort och det har ju nästan bara regnat! den blev inte som jag hoppats..men sånt händer :)



dagens fråga

dagens fråga:
när börjar ni i skolan? :)

dressyr träning

inte fick man sova länge för att man somnade efter två heller, det var bara att gå upp när klockan ringde vid halv åtta..eller okej, mamma och pappa var tvunga och väcka mig för jag snoozade lite för mycket :) haha.

men var bara att åka iväg till stallet och fixa majsan. sen iväg till annette för att träna dressyr :) gick riktigt bra till slut! övade på öppnor och slutor rätt mycket, mycket att tänka på för min hjärna. haha, men det gick ju till slut :) måste jag öva mycket på, får hon mer bogmuskler också, och då kommer hon kunna hoppa ännu bätte också :) mycket jobb, men det är värt det  och vi ska klarar det :) älskar min bebis!

nu ska jag kolla film, livet enligt rosa :) mys ju! imorgon blir det hoppträning i ransta :)



(hade ingen annan bild på den här datan)

the voice



var ju till stockholm igår med dannis, lisa och angelica för att kolla på the voice :) tåget gick vid tre så vi var i stockholm vid halv fem. vi gick runt och kollade lite i affärer och så. sen började vi bli hungriga så vi började leta efter ett ställe att äta på. vilket tog typ 1,5 timme. haha, alla ville äta på olika ställen. men efter efter att ha gått runt halva stockholm hundra gånger så slutade det med en korvmoj. hahahaha. och vid det laget så hade jag galet ont i fötterna, man kanske borde lyssna lite mer på mamma och ta ett par andra skor, och inte klackar. men vill man vara fin får man lida pin :)

sen började själva the voice åtta :) var väldigt mycket folk! vissa pesoner undrar man ju vad dem har för fel, inget taskigt menat. men en del är ju lite..speciella om man säger så :) var väl inte jättebra uppträdande, men det funkade ändå. hade varit roligare om man inte hade haft så ont i fötterna, men jag blev ju som sagt varnad.

sen var vi tvungna att gå vid tjugo i tio, eftersom vi skulle med tåget. kanske bara var tur det eftersom det var några som hade släppt ut tårgas bland publiken, inte så härligt. sen blev det tåg och buss hem. hade en rolig dag, bortsätt från fötterna :) tack tjejor! ni är braaa.

svaren

här kommer svaren från frågestunden :) hoppas ni är nöjda med dem.

Har du haft brunt hår?
- nja..jag har haft väldigt mörkt underhår och sedan har jag haft mörkare slingor. men aldrig varit riktigt brun hårig.

Hur gammal är du?
- jag är 15 år, men fyller 16 år i november.

När var din första kyss?
- alla anser ju olika om vad en kyss är, endel tycker det är samma som en puss..kanske var i ettan-tvåan.

Vad ångrar du mest av allt?
- galet svårt fråga..kan inte riktigt välja, men det första jag kommer på just nu är att jag inte pluggade mer.

Läser du många bloggar?
- jadå..ca 25 st/per dag.

Vad är det bästa med att vara dig?
- oooj. det första jag kommer på är att jag kan vara både helt galen och även lugn och pålitlig.

Vilka var dina favorit hästar när du var liten?
- Yoyo och Tosca.

Hur känns det att börja gymnasiet?
-  både bra och dåligt. spännade med nya människor, klass, skola och sånt. men man börjar känna sig mer vuxen, och det skrämmer mig. men ska bli kul!

Är du singel?
- jajamensan

Vem pussade du senast?
- mh..var nog någon på skolavslutningskvällen,

Sommar/Vinter?
- SOOOOOOMMAR

Vad gör du om 5 år?
- då är jag snart 21 år. och då går jag på polishögskolan och bor på söder i stockholm. gärna pojkvän!

Vilket land skulle du vilja resa till?
- USA helt klart.

Varför börja du blogga?
- ville ha ett ställa att skriva av mig på. sen ville jag att folk skulle kunna läsa om min sjukdom.

Har du någon kille?
- tyvärr inte.

Har du någon favorit blogg?
- ingen speciell, men tycker det är roligast att läsa carros blogg :)

Favorit film?
- typ eva & adam, beck, twilight och P.S I love you.

Vad ska du börja på för linje?
- jag ska gå omvårdnad.

Vad spenderar du dina pengar på?
- träning, hästsaker, kläder, nöje.

Har du några bloggar du läser dagligen?
- ja, många kompisars och sedan några andra bloggar.

Vad vill du bli när du blir stor?
- polis och skådespelare

Blondinbella eller Kenza?
- mhh..tycker båda har bra bloggar, kan faktiskt inte välja.

Vilket är ditt favorit smycke?
- mitt armband jag köpte på rhodos. som betyder för evigt.

Hur länge har du bloggat?
- sedan mars 2008.

Vad är det bästa/sämsta du vet?
- bästa är när man lyckas. det sämsta är att förlora nått/någon och våldtänker.

Vart bor du?
- Sala

Hur skaffar du fler besökare?
- kommenterar.

Vad skulle du välja? ha 50 000 läsare om dagen som hatar dig eller 50 läsare som älskar dig?
- det skulle ju inte vara dumt att ha 50 000 läsare per dag, mycket pengar skulle det kunna bli. men jag vill inte bli hatad, så jag väljer 50 läsare som älskar mig.

Har du några husdjur?
- ja, hund och kanin. häst räknas väl inte som husdjur?

Hur lång är du?
- 164 cm.

Vad brukar du göra en regnig dag?
- ut till stallet måste man även om det regnar. men sen kollar jag gärna på en bra film :)

Vart brukar du köpa dina kläder?
- tyvärr blir det rätt mycket på gina tricot. men är olika,

Vad har du för slags mobil?
- sony ericsson S500i, inte speciellt bra kan jag säga.

Har du egen häst?, och tävlar du?
- ja det har jag. nja, har varit med på lite småtävlingar men startar våran första lokala i slutet av augusti :)

Vad är det skämmigaste du har gjort?
- ett av det skämmigaste kan nog ha varit när killen jag tycker om ringde och frågade vem jag tyckte om (hade hänt lite saker innan, därför frågade han) och jag fick panik och sa att han fick ringa min kompis så skulle hon säga.. skaaaapligt pinsamt.

Tjänar du pengar på din blogg? om inte skulle du vilja göra det?
- nej det gör jag tyvärr inte. såklart! problemet är bara att jag är för ung.

Vem gör din design?
- mmiiichellee.blogg.se

fortsätter

frågestunden fortsätter till imorgon :) så fortsätt att ställa frågor är ni söta!


11 augusti

har tyvärr inte blivit så mycket bloggande idag, finns ingen tid till det..tyvärr :( aja.

idag har jag varit på stan med angelica :) och så var dannis med på en fika också. hon var för övrig galet snygg i håret! skapligt avis man blir på hennes hår :) sen gick dannis och jag och angelica gick runt på stan en sväng :) hon är härlig hon :D

sen var jag faktiskt duktig och gick hem från stan :) sen blev det att åka ut till pollen. blir så jävla galen på bönderna som håller på att gräva upp hela jävla stallet känns det som! var tvungen att ha ner en tråd för att kunna ta in majsan, för dem hade grävt diken där man hämtar dem. puckon. sen blev det iallafall träning i ransta :) i början kändes hon lite spännd, men det släppte efter ett tag. gick riktigt bra sen! när vi hoppade bana så kändes det mesta bra :) tränade med carro b också, var kul att se henne och hennes häst :) fick väldigt bra kommentarer av monica, vilket kändes underbart :) "man kan inte få en travare finare än sådär" sånt värmer i hjärtat :)

GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN!!!


frågestund


panik

jag kom nyss på att om precis två veckor början skolan! helt galet, bara två veckor kvar på sommarlovet. jag får panik!, jag måste hinna jättemycket känns det som..fast egentligen är det kanppt inget alls. men det är så många saker som jag skulle göra i sommar som jag inte gjort.

usch, jag orkar inte börja skolan igen. kan man inte få ha sommarlov året runt? det ska väl bli lite kul att börja eftersom det är ny skola, nya kompisar och allt sånt, men efter ungefär en-två veckor så kommer man redan vara trött på det. blir ju inte lättare utan 9e heller.

men jag hoppas dem här tre åren ska gå fort, fast inte lika fort som högstadiet.. för det gick lite för fort.tänkt om tre år har jag tagit studenten och är FRI från skolan. sen heböver man bara gå högskola och sånt, men det hoppas jag är roligare. wiiiho! jag är taggad redan nu. men tänk så mycket som hinner hända på tre år, vem vet jag kanske inte ens lever då. usch så får jag inte tänka. men man vet ju aldrig vad som händer.

ny vecka

godmorgon :) eller jag har varit uppe i några timmar nu, men jag antar att dem flesta av er nyss gått upp eller ligger och sover. jag har iallafall hunit varit ut till stallet och ridit :) red ut en sväng, mysigt :) älskar min lilla polle!

idag ska jag nog bara ta det lugnt fram till klockan sex för då blir det nog träning med silverbabes och efter det att kolla fotboll med ida och angelica :)

detta här händer i veckan:
måndag: innebandy träning
tisdag: hoppträning
onsdag: innebandy träning
torsdag: -
fredag: innebandy träning
lördag: the vocie
söndag: dressyrträning

blir fullt upp hela veckan, och sen har jag ju bara skrivit det som är speciellt, för jag åker ju ändå till stallet varjde dag och så.


(pysen är lite söt)

derby!

förlåt för dålig update men har inte hunnit idag.
upp rätt tidigt imorse för att åka ut till stallet :) hoppade lite omhoppningsvängar, gick rätt bra :) måste öva mer på det innan baståsen. även fast jag tror hon klarar det ändå, men vill träna lite på det iallafall :)

efter stallet så blev det fort hem och in i duchen. sen åkte vi till stockholm för att kolla derbyt :) djurgården-hammarby. för första gången i mitt liv så fick vi stå i klacken! :D har tjattat på pappa i flera år nu. var riktigt kul! mycket mer draag och så. mycket mer snygga killar också :D me liiiiike. tror jag börjar bli en riktigt nörd, har varit på fotboll två gånger på bara en vecka ;o haha.  matchen slutade iallafall med 0-1!!! underbar :D även om det var ett självmål av djurgården. super ettan här kommer djurgården! skönt att slippa djurgården..


trötter

idag har jag varit ner på stan en sväng, var bara med som sällskap till mamma och emma. sen vid tre så var det innebandy träning :) härligt att vi ska få nya overaller! blev träning i över två timmar. skapligt varmt kan jag säga. var riktigt kul att träna, roligt med nya tjejer i laget. det enda tråkiga var väl att spela back, hatar´t. men bara att hålla tyst och spela ändå :) efter träningen blev det ut till stallet, red ut en sväng :) gick riktigt bra!

igår kväll var jag ner till parken med dannis, lisa och jonna :) vi spelade kubb och så. mysigt :) vi var i parken och på stan under kvällen. vi gjorde väl igentligen inget speciellt, men var kul ändå :)  (bilder kommer)

afraid to love


fredag

shohej bloggen :) idag har det tänkt att jag och dannis skulle åka och steka och bada någon stans, men riktigt så blev det inte. när vi kom upp till månsan så var det bara massa moln på himlen. så det kändes inte så värt att ligga där. så vi åkte ner på stan istället och tog en fika och så, mysigt :) hon är bra hon!

ska snart väg till pollen :), tror jag bara ska longera henne lite. sen vet jag inte vad som händer ikväll, blev ju inte som planerat så.. men vi hörs sen (k)



hiss eller diss?


hiss eller diss? :)

onsdag/torsdag

idag har jag varit och badat i silvköparen :) super fint väder! hoppas på att jag fått lite färg iallafall, men sånt brukar man ju inte se fören man ska gå och lägga sig. sen stallet senare ikväll, gick inte att rida nästan för majsan kunde inte konsentrera sig på grund av alla insekter. men blev en mysig tur iallafall :)

var ju i västerås igår med ida :) köpte knappt inget, bara en klänning och ett par örhängen. klänningen får ni se imorgon :) men ida shoppa som en galning, aldrig sett henne shoppa så mycket :) haha. men var en rolig dag! ♥

ikväll blir det film med dannis :) mys!


jag dööör



ni måste kolla den här videon, nick är helt galet snygg. han kan faktiskt vara typ världens snyggaste kille, helt perfekt. ni får säga vad ni vill men jag tänker iallafall gifta mig med honom, även om han kanske inte vill :) mums på han!

,

du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

lite sol.

åh, idag tittar solen fram lite :) äntligen! men känns ändå inte som det är så varmt så att man kan gå ut och lägga sig och sola. men det skulle behövas. all färg har ju typ gott bort nu, det suger..MYCKET!

ska snart iväg ut till stallet :) sen skulle jag behöva ringa till massa, eller tre stycken. måste komma ihåg det bara. ikväll ska jag vara med ida, dannis och lisa :) länge sen jag träffa ida och lisa så ska bli skooooj!

matchen igår gick väl inte så jättebra för hammarby, slutade 1-2 :( jävla helsinborg.. men på söndag ska hammarby spela mot djurgården, hoppas på vinst där :) så ska dannis få se att hon hejar på fel lag :) haha. puss (k)

jag kan vänta för evigt


måndag

idag fick majsan vila :) men var ut och pussade på henne och så, snuttan ♥ senare idag ska vi till stockholm och kolla fotboll :) hammarby-helsingborg! ska bli skoj eftersom det var ett tag sen. vilket lag hejar ni på i fotbolls allsvenskan? :) kom igen det är väl hammarby? nu måste jag börja fixa mig, vi hörs (k)


naaw

åkte ut till stallet vid tolv idag, red barbaka en sväng :) asmysigt att göra det, bara att pollen är väldigt smal över ryggen så man får ont i rumpan som jag vet inte vad. men det får man leva med :) sen försökte jag och mamma hitta några blåbär, men fanns knappt inga..

sen när jag kom hem så åkte jag, mamma och pappa upp en bit mot skogen och plockade lite blåbär :) sjukt gott! efter ett tag på ropade pappa på mig och mamma, för han stod vid bilen. så gick vi dit, då var det typ sju små labrados valpar i baklukan på en bil! pappa stod och kolla till dem medans matten var och rastade dem andra hundarna. och när hon kom tillbaka så fick vi hålla i en var sin. ååååh, jag dog. ville bara ta hem en! vi fick hennes nummer och så om vi ville ha en. så ni kan ju gissa vad jag har gjort hela kvällen..? tjatat på mamma och pappa. jag ska fan ha en :)

ska nog ta en promenix med dannis snart, I think :)


Jonas Brothers


Jag älskar låten, man blir jätteglad av den :) och nick (han med krull) är så sjuuuuukt snygg! han skulle man ju inte tacka nej till :)
vem tycker du är snyggast i Jonas brothers? :)

redan augusti

helt galet att det redan är augusti! det var ju nyss maj. tiden bara rinner iväg, snart är sommaren slut, ny skola och nya vänner. och helt plötsligt är sommaren 2009 slut. vart har den tagit vägen? sommaren är kort, det mesta regnar bort..lalala. jag får panik, jag måste göra nått bra av dem 23 sista dagarna innan skolan börjar. jag ska inte bara sitta inne och kolla film. jag ska ha kuuuuul! måste ta vara på den sista tiden, sen börjar skiten igen. det var så mycket som jag skulle göra den här sommaren, som jag inte gjort. aja, liten del kvar av sommaren och jag ska inte sitta här och deppa :)


Rhodos 09


Johan Falk

var ju på bio igår i västerås med dannis och angelica :) rooligt! vi kollade på johan falk- gruppen för särskilda insatser. jag tycker den var riktigt bra! verkligen värd att se :) läs mer om filmen här. mer taggad blev jag också på att bli polis. mobbad blev jag på bussen påväg hem också, jag skulle säga min top tre på sveriges snyggast kändisar killar. och jag kan ju säga att dem skrattade rätt mycket :) vet inte om jag vågar säga den listan här.. haha.

idag har jag bara tagit det lugnt och varit i stallet :) pluttan gick riktigt bra idag. nyss kommit in från en promenad i regnet med mamma och pappa, helt dygn blöt. ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla film och så.

vad ska ni gör ikväll? :)

RSS 2.0