It´s sad when the people who gave you the best memories become a memory


fredagsmys

Altanhäng, veronica maggio och te
gaanska skönt kan jag tyckaa


12.06.29

Jobbade sju-tolv idag, så underbart skönt att sluta tidigt och ännu bättre när man är ledig i två dagar. Trodde aldrig jag skulle överleva den här arbetsveckan, har jobbat sju dagar i rad så. Men som tur var så överlevde jag. När jag slutade så åkte jag jag en sväng och sen var jag ut till stallet. Red ut en liten sväng, mysigt att rida ut en sväng..händer inte allt för ofta nu för tiden.

Har varit ner på stan med Alexandra på eftermiddagen, vi fixade och så. Kul att träffa henne lite också! Min underbara syster har kommit hem också!! Måste erkänna att jag har saknat henne en aning. Ikväll blir jag troligen bara hemma. Rätt skönt då jag är helt slut, men känns ändå som man vill göra något när man är ledig. Aja, det visar sig väl. Puss och kram!


hejdå medicineeen

Ikväll tar jag medicin för sista gången!! Har ätit den i nio år och nu ska jag äntligen ta dom sista tabletterna. Så länge som jag har tjatat om att få sluta och helt plötsligt är det slut. Har längtat efter den här dagen i nästan nio år. Nu får vi bara hålla tummarna på att jag klarar mig utan det..spännande att se!

Frisk eller inte frisk..Det är frågan?


12.06.28

Jobbet rulla på som vanligt, var klar redan två så var bara att sitta och vänta..Fast fick lite att göra men ändå. Slutade klockan fyra och då blev det en sväng ner på stan med mamma, kollade studentkorten och så. Hem och äta och sen ut till stallet en sväng.

Är oerhört svettig efter dagen/kvällen så nu ska jag ta en dusch innan sängen väntar. Sista arbetsdagen för den här veckan imorgon och som plus i kanten så går jag bara till tolv. Kan inte bli bättre! Godnatt på er!


come home


Kom hem nu min bäbis!
Jag saknar dig ♥


sju år med min älskling

Idag är der sju år sen jag träffade min fina för första gången. Det känns som det var igår vi red runt i spöregnet och jag hade ingen kontroll alls på dig. Men något fick mig att vilja fortsätta jobba med dig och det lär ha varit det bästa val jag har gjort i hela mitt liv. Det var meningen att det skulle vi bli vi när jag satte upp den där lappen på sorf, det var ödet.

Jag kan inte förstå att det redan har gått sju år. Jag var bara elva år, jag var ett litet barn när du kom in i mitt liv. Du har varit vid min sida under större delen av min uppväxt. Du har funnits där under alla svåra tider och det är alltid du som har fått mig att vilja och orka fortsätta med allt. Du har gjort mig till en bättre och starkare person.

Under dem här åren har vi verkligen bevisat för alla att vi klarar allt tillsammans. Och då menar jag verkligen allt. Folk som skrattade åt mig när jag sa att jag ville tävla hoppning med dig lär nog ångra sig idag. Vi bevisade att med kärlek och hopp, så klarar man allt. Du har utvecklas minns lika mycket som jag och det har vi gjort tillsammans. Jag är så stolt över dig.

Jag älskar dig, Merry Annbell. Always and forever




12.06.27

Var jobbigt att komma upp imorse, börjar märkas nu att man har jobbat lite för många dagar i rad nu. Men jag räknar ner timmarna till helg, ska bli skönt att få vara lite ledig även om mina tanter är så söta. Som igår när en tant berättade om sin första och livs kärlek, då var jag inte långt ifrån tårar..

Jobbade till fyra idag. Blev en lunch med Alexandra, så skönt att få prata med någon i sin egna ålder och ännu bättre att det var hon. Blir galen när man aldrig träffar någon nu när alla jobbar. Skönt att ha Alexandra på samma jobb iallafall!

Åkte ut till stallet nästan på en gång, red lite på ridbanan. I helgen ska jag tillbringa massa tid i stallet hos min underbara. Nu har jag unnat mig lite ost och kex, mums. Tänkte det skulle få bli en väldigt tidig kväll idag, skönt om man skulle vara utvilad imorgon. Puss på er


I just wanna run away

Nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. Jävla skit dag! Godnatt mer er.


12.06.25

Jag förstår inte varför mina inlägg kommer flera dagar senare än jag uppdaterar, konstigt men hoppas ni överlever. Nu har jag äntligen gjort mina tre dagars tio timmars pass, är helt borta nu. Så nu är det baraa fyra dagar kvar till helg, bit ihop!

Inte lite det har regnat idag, mindre kul att obba i skiten. Men skaplig lycka det var när jag fick ta bilen på eftermiddagen. M fick vila idag. Min underbara syster har åkt till peace and love, kommer faktiskt sakna henne..Nu ska jag lägga mig, så jag orkar upp imorgon. Godnatt!


min lilla underbara syster


work work work

Lite små jobbigt det var att gå upp kvart över sex idag, men jag överlevde. Känns skönt att må bra idag till skillnad från alla andra fyllon som antagligen mår mindre bra idag. Men kan nästan tro att jag missade en del igår när jag hade elva missade samtal och åtta sms. Inte lätt, men hoppas på en bättre midsommar nästa år!

Nu är jag helt slut efter att ha jobbat sju-fem, lika imorgon och på måndag. Ska dessutom jobba sju dagar i streck, kommer vara mer eller mindre död på fredag. Men får vääl tänka på pengarna. Nu ska jag gå och lägga mig, puss och kram!




Glad midsommar

Glad midsommar på er kära läsare! Även om midsommar håller på att ta slut så hoppas jag ni haft en bra dag och får en ännu bättre natt bredvid någon snygging, som ni älskar eller kanske inte ens minns imorgonbitti. Huvudsaken man har kul, right? Själv sitter jag hemma i soffan och ska snart lägga mig. Imorgon börjar jag jobba klockan sju, jippi!

Idag har jag hunnit vara ut till stallet, red ut en liten sväng. Mysigt! Hem och duscha lite snabbt, sen iväg till sätrabrunn med mina underbara föräldrar som firar nitton år som förlovade idag, grattis! Saknade dock min syster lite som blev hemma. Vi gick runt där ett tag, mysigt. När vi kom hem åt vi god mat, underbart!

På kvällen var jag över till tjejen bakom hörnet där det var mer folk. Vi körde fem-kamp och hade det bra. Blev lite små saker som inte blev så bra..men det blev bra till slut. Jag avslutade kvällen med kubb hos adam. Blev helt enkelt en lugn midsommar för mig i år, till skillnad från förra året haha. Men ni känner mig, jag jämför allt med förra året..

Godnatt på er, hoppas ni har en underbar natt!!


(snodde en bild av dannis, hihi)


Myskväll

Det blev en bra kväll ändå till slut. Åkte ner till Norrmanska med mina tjejer, där vi även träffade på våran servetris. Vi drack och hade det lite mysigt. Sen åkte vi förbi vid Nisse en sväng där det var lite folk. Sen hade jag och Dannis lite mys i lekparken, Tobias kom förbi en sväng också. En bra kväll helt enkelt :)


12.06.21

En ny dag, skönt på sätt och vis. Åkte ut till stallet nästan på en gång när jag vaknade, blev en promenad med henne i solen. Skönt! När jag kom hem så städade jag och sen la jag mig i solen en stund. Sen träffade jag Carro och Julia, vi åkte upp till månsan en stund. Mysigt :)

Nu jag göra pannkakor till mamma och syster. Får se vad som händer ikväll, hoppas på en myskväll på norrmanska med mina tjejer. Puss så längre!

-

"You will always love your first love. They will always be in your heart.
 Always no matter how badly they hurt you, no matter how much pain and tears they
put you through. You will always love them.
And if you don´t, that shows you they weren´t your first love."


I remember it all

Har nyss kommit in från en långprommenad, blev mycket känslor där ett tag. Idag är det ett år sen. Vem hade trott att det skulle se ut såhär då? Inte jag iallafall.. Jag kommer verkligen ihåg allt från den dagen, från att jag vaknade till att jag somna. Antingen är jag knäpp eller så är det bara så att den dagen alltid kommer finnas sparad i mitt huvud och mitt hjärta.

Jag är helt tom. Kan verkligen inte förstå att ett helt år har gott, det känns ju som det var igår..Jag får inte fram några bra ord, det enda jag vet just är att jag var lycklig, önskar jag kunde spola tillbaka tiden och att jag saknar dig.


12.06.20

Började dagen med att åka ut till stallet vid nio. Underbart skönt att komma igång med dagen i lagom tid och inte ligga i sängen halva dagen som jag gjort för mycket nu. Det blev iallafall en uteritt med Carro, var riktigt roligt med sällskap och sen har jag inte ridit ut på nästan tre veckor så. Underbar sommarkänsla när det är varmt och man rider i högt gräs!

När jag kom hem la jag mig i solen på en gång och där blev jag liggandes i kanske lite för många timmar, ser ut som en tomat i ansiktet just nu. Men skönt var det och jag lär väl passa på medans solen skiner och jag är ledig. Nu ska jag ner på stan en sväng med syster. Sen blir det grillat, mumms.



att du vart i min famn varje natt gör mig kall
den brinnande bilden av oss, den håller mig varm


Ge mig allt du vill och allt du kan

Bloggen blir lite bortglömd, om någon nu bryr sig så ber jag om ursäkt. Tänkte ge er lite uppdatering om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Läs det, eller inte..upp till dig min vän!

Onsdag: Var jag och shoppade i Västerås med Alexandra. Fick med mig en hel del saker hem, skönt med lite sommarkläder..Bara vädret som saknas! Blev både mat och fika där, mums. Självklart var tåget tvunget att krångla, slutade till slut med att Jocke fick komma och hämta oss. Blä på SJ. På kvällen blev det utgång på onsdagsklubbens premiär. Jag hade en bra kväll/natt!

Torsdag: Gjorde inte allt för mycket under dagen, var till polisen och ut till stallet. Var så pass trött att jag somnade på altanen, riktigt skönt faktiskt. På kvällen blev det film och gottis med Dannis, mysigt. Sen åkte vi till Krille och Lövet, vi tog en sväng till Molnebo. Vi tog mod till oss och gick enda fram till huset, var faktiskt inte så farligt som jag trodde och inga spöken såg vi inte heller. Men spännande var det! Blev en liten sväng ute på landet också.

Fredag: Upp tidigt och ut till stallet. Red över till östersala och plockade upp M´s nya hagkompis. Dom verkade funka bra ihop, skönt för M att få lite sällskap. Nu ska dom få gå ute dygnet runt, skönt så min fina kan bli lite tjock om magen. På kvällen åkte jag och lite sköna människor till Jockes stuga. Förutom myggen och regnet så hade vi det mysigt. Åkte båt, fiskade, spelade kort och lite sånt. Somnade breved kärleksparet, mysigt men blev väldigt tydligt vem som är forever alone..Haha

Lördag: Vaknade för seent, tror det var ett år sen jag sov så länge. Vågar inte ens skriva hur mycket klockan var, men antar att det blir så när man sover med morgontrötta personer. Jag och Alexandra myste lite i stugan på dagen, ganska skönt att bara vara. Sen åkte vi ut och fiskade allihoppa, riktigt roligt faktiskt..Iallafall när man får fisk. Det visade sig att Alexandra tydligen var en hejdare på att fiska, vilket inte gjorde det lättare när mina fiskar hela tiden bara var dumma mot mig. Men några fiskar fick jag iallafall! Vi bestämde oss för att åka hem redan på lördagen, efter många om och men. När vi kom hem så blev det en tripp till donken, ett bra avslut på våran lilla semester.

Söndag: Vaknade ännu senare idag, skärpning liksom. Var till moster på kalas och firade en tredje del av deras familj. Gick en promenad med stora vovven också. Mysigt att träffa lite släkt! Åkte ut till stallet och red i oska och blixt, inte allt för mysigt men. Hem en snabbis sen iväg och plocka upp Dannis, sen blev det till västerås för att kolla på bio. Vi såg LOL, den var faktiskt riktigt bra och helt klart värd att se. Vi båda var lite kära efteråt. På hemvägen svängde vi förbi Alexandra och Jocke, drygast i stan var dom men jag tycker om dom ändå. Vi spelade lite kubb och så, sen hem och lägga sig i sin egna säng..Underbart!



12.06.12

Idag blev det lite sovmorgon..som vanligt nu förtiden. Trött tjej! Jobbade mellan tolv-fyra, det gick väl bra. Bara att börja vänja sig helt enkelt. Åkte ut till stallet nästan på en gång, longerade lite. Hon var fin! Vill bara att mitt hjärta ska bli riktigt bra nu..

Var hem till min fina vän ett tag, hon är väldigt bra hon! Så skönt när hon bor i stan, bara svänga förbi där på kvällen liksom. Ikväll kom Alexandra hit en stund, hade lite mys på altanen med te, musik och massa prat. Glad att jag har mina underbara vänner!

Nu ska jag hoppa in i duschen, inte allt för fräsch just nu. Puss och kram!


12.06.11

Dagarna rullar väl på, händer inte så mycket om dagarna vilket är ganska skönt! Är fortfarande trött sen studentveckan. Har inte förstått än att vi verkligen har tagit studenten, utan det känns bara som vi har vanligt sommarlov. Men man kommer väl inse det i höst antar jag.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, ovanligt för att vara mig. Var ut till stallet och fixade, men när nyckeln till sadelboden var borta så gick det inte att rida. Vilket var riktigt synd! Ikväll har jag varit ute på en promenad med Dannis :) Sen har jag såklart kollat på fotboll med mamma och emma, dumma sverige!

Nu ska jag lägga mig och kolla oth. Imorgon ska jag faktiskt jobba lite, bara mellan tolv-fyra men ändå några timmar. Ha det bra, puss!


afraid to lose me


Det är över nu

Jag har tagit studenten. Nu är det över efter tretton år i skolan. Det känns både bra och dåligt på samma gång. Jag vet faktiskt inte vad jag känner, är helt tom. Men tror inte man kommer förstå det fören i höst.

Jag hade en jättebra dag igår med champagnefrukost-kyrkan-avslutningsmiddagen-studenttåget-torget-flaket-mottagning hemma-hotellet. Alla var så himla fina. Var en blandad känsla över hela dagen, både glädje och sorg. Det är ju trots allt nu vi ska klara oss själva och bestämma vad vi vill göra med våra liv. Det känns spännande men även lite skrämmande.

Det var en underbar stämning i studenttåget, obeskrivlig. Det var hur roligt som helst att åka flak!! Det borde verkligen alla som tar studenten göra. När jag kom hem så var det massa folk här. Släkt och vänner, underbart att få träffa alla. Fick smycken, glas och pengar, inte dåligt. Senare på kvällen åkte jag och Carro hemifrån, plockade upp Alexandra och Jocke, sen blev det hottan för hela slanten. Jag hade en bra natt som avslut på min studentdag!

Tack till alla som gjorde min dag oförglömlig ♥


We will still be friends forever

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
And we would get so excited and we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us around?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

 

 

 

 


STUDENTVECKAN

Då studentveckan handlar om att njuta av sista tiden, festa och ha jävligt roligt så har jag inte hunnit med att blogga, har ju varit fest varje kväll så. Men tänkte skriva lite om varje dag, mest för min egen skull.

Måndag - Vikinga fest Började med att kolla på film i skolan, lite lagom sådär. Sen fick vi sluta, blev en sväng på stan. På kvällen förfestade klassen och några till här hemma, jag fick väl ingen bra början på kvällen men till slut så blev även jag taggad. Vi drog oss mot fittön där det var massa studenter och annat folk, hade en riktigt bra och rolig kväll.



Tisdag - Mösspåtagning/Brännvinsbrännoll Hade mösspåtagning i skolan klockan nio, skaplig känsla att äntligen få sätta på sig studentmössan. Efter det fikade vi med våra underbara lärare. Tror det kom lite tårar hos alla. Fick sluta efter det, då åkte jag hem en stund och tog det lugnt och var till stallet. Sen ner på stan och fixade allt inför cykelracet med Alexandra. På kvällen förfesta vi lite hemma hos Dannis och sen var vi till månsan, blev ingen brännboll, men det var ganska kul ändå.



Onsdag - Cykelrace Jag var upp till Alexandra och fixade oss, vi skulle likna prinsessor men lite inslag av gamla och 80-tal. Riktigt snygga blev vi iallafall! Vi åkte sedan till Linnéa där vi förfestade lite. Sen cykla vi mot skolan och sedan körde vi igång cykelracet i spöregn. Även om vi blev dygnsura och att det inte var världens roligaste stationer så hade jag skit kul ändå!! Blev pizza med klassen efteråt, aldrig varit så gott tror jag. Var hem och bytte kläder efter det och sen var vi upp till månsan en sväng. Var inte så mycket folk där så efter många om och men så gick vi till Tildas pojke.



Torsdag - Flakfixande Idag var vi ut till Linnéa på landet och fixade flaket till imorgon. Blev riktigt bra faktiskt! Klockrent att Elin ritade alla i klassen. Haha. Ska bli galet kul att åka flak! Blev lite mys fika efteråt. Kommer sakna min klass! När jag kom hem så städade vi och fixade hela dagen. Var ut och hämtade maten och så. Har varit hem till Dannis och fått naglarna fixade, så snällt! Nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill, när dom tar studenten för att det ska bli lite mer stämning, för imorgon är det våran tur.

!


12.06.02

Otroligt dålig uppdarering av mig senaste dagarna, men har haft lite annat för mig så. Har bland annat hunnit blivit klar både med matten och naturen, ska aldrig öppna någon av böckerna igen! Så nu är jag helt klar i skolan!! Obeskrivlig känsla när man är helt fri från skoluppgifter, nu är det bara studentveckan kvar. Wiie!

Idag var jag upp efter tio och lockade håret och fixa. Sen var jag och blev fotograferad, hur roligt som helst! Han verkade nöjd också så :) Var ut till stallet med pappa, inte så mysigt väder om man säger så. Har hunnit med några avsnitt av one tree hill också, underbart!

Nu har jag ätit gott och även skjutsat syster. Ska väl börja leta lite kläder till ikväll, då ska jag till avesta och träffa felicia och massa annat folk :) Hoppas på en rolig kväll! Puss på er!



RSS 2.0