30 juni

jag orkar ingenting! inte prata, lyssna på musik, skratta. hade det inte varit för att jag jobbar så hade jag trott att jag var sjuk, men nope är bara vääldigt trött. suger att man knappt orkar göra något när man slutat, utan bara till stallet sen när man kommer hem så är man lite halv död. men bara en och en halv vecka kvar nu.

tror jag ska leta på en redbull så kanske jag blir pigg eller får vingar!

29 juni


29 juni

hur underbart väder är det inte dååå? galet skönt! suger bara att man knappt hinner sola eftersom jag jobbar, men får hoppas det är såhär fint sen när jag får riktigt sommarlov. men skulle inte förvåna mig om det regna resten av sommaren då. haha

jag är glad för på torsdag ska jag och dannis se eclipsee :D hoppas på att den är minst lika bra som dom andra två.


28 juni

dagen har varit bra! även om det var segt på jobbet, men sånt får jag väl leva med i två veckor. helt klart värt det så. jag blir helt galen nu när jag sitter och kollar vad jag ska köpa för min lön, tyvärr så kommer den ju inte räcka till allt jag vill ha, men det viktigaste iallafall :)

nu måste jag städa lite! ser ut som jag vet inte vaad i mitt rum. sen måste jag säga att jag blir lite avensjuk på alla som åker till peace and love, inte för musikens skull..men finns ju annat :) haha.

grattis till benneborg också som fyller 17 år idag!

28 juni

idag tränade jag på sorf för joanna :) dannis var också med. gick riktigt bra! hoppade en serie som var riktigt bra, kändes att man mest har hoppat banor senaste tiden så var skönt med något annat. var första gången jag tränade för joanna också, var supernöjd med träningen så hoppas det blir flera gånger också :) majsan känns toppen just nu med hoppningen så det är bara att hoppas att det gåller i sig :) blir tävling på söndag i säfva!



27 juni

idag är det fem år sen jag träffade älsklingen första gången! känns som det var igår jag red henne för första gången. är så himla glad att jag satte upp den där lappen och just anette ringde, att det var just majsan. nästan som det var meningen att vi skulle träffas.

för fem år sen kunde jag inte ens drömma om att du skulle bli min egna häst, men min dröm blev sann. du har lärt mig så otroligt mycket och har gjort mig till en bättre och starkare person.

tillsammans har vi bevisat för alla att vi kan klara allt bara vi får vara tillsammans! folk som bara skrattade åt mig när jag sa att jag ville tävla med dig har fått se att genom kärlek och genom att kämpa så kommer man dit man vill. jag vet att vi klarar allt tillsammans!

 jag älskar dig av hela mitt hjärta, min bästa!



26 juni

it was your last chance, now I don´t care about you. have a good life sweetie!

26 juni

gårdagen var super braa! på kvällen träffade jag dannis och ida hemma hos dannis :) vi fixade oss och så, sen drog vi på fest. även om det inte blev som vi hade tänkt oss så blev kvällen lyckad. hade kul med kuligt folk! finns inte så mycket mer att säga. jättekul kväll iallafall :) sen sov jag hos danniiiis!

ett tips: ropa aldrig hej till en person som cyklar förbi som är lite småfull, det kan bara sluta på ett sätt.






snodde lite bilder från b!


25 juni

glad midsommar! idag har jag ridit ut en sväng, mys :) sen var vi iväg till sätrabrunn och kollade. rätt mysig att bara vara där. nu har vi ätit god mat också och snart ska jag börja fixa jordgubbar, muuuuums! sen ikväll blir det dannis och benne :):) men vi hörs imorgon, hinner nog inte skriva mer idag.


24 juni


summer feeling


24 juni

jag är glader!... för nu har jag jobbat klart för den här veckan, fick sluta en timme tidigare, hunnit sola, ska snart rida i det fina vädret, ledig i tre dagar och jag ska sooova längre än till sex imorgon! tänk att så lite kan göra en så glad :) haha! pluuus, att nu känns det verkligen att det är sommar :D I LOVE IT


23 juni

nu ska jag gå och lägga mig, skapligt rolig jag känner mig som går och lägger mig så här tidigt men vet iten hur jag skulle kunna komma upp imorgon annars. skönt att det är sista dagen den här veckan imorgon som jag ska upp och jobba. sen blir det lååång helg! hur skönt som helst :) har lite små panik för vet inte vad som händer på midsommar. men vi hörs imorgon! kiss


23 juni


22 juni

hinner inte bli så mycket bloggande nu, även om jag slutar redan halv två. men då är jag helt slut så då orkar jag inte sätta mig vid datan. men ska försöka bättre mig. nu är iallafall två dagar gjorda, bara två dagar kvar den här veckan eftersom jag inte jobbar på fredag. skönt det!

nu sak jag ta mina tabletter och sen gå och lägga mig, så jag orkar upp sju imorgon!

21 juni


100 cm

105 cm, laget



21 juni

helt sjukt va trött jag är! jag brukar aldrig vara såhär trött, men antar att helgens saker tog på ens energi. får ta och gå och lägga mig tidigt ikväll, för imorgon blir det upp vid sex. började ju jobba idag, på hemtjänsten. inte super kul men ändå helt okej, lätt förkänta pengar liksom. så nu blir det att jobba i tre veckor.

nu ska vi snart iväg på kalas hos moster :) lägger upp filmer från i helgen när jag kommer hem.


sorf

idag var det tävling på sorf :) hemma plan! hoppade 100 cm som förklass, hade ett pet. som vanligt ett skitpet, men kom lite för nära så. men var hon super fin genom hela banan, lite väl pigg men det får man ta i första klassen liksom. blev lite orolig när det var en kombination med i banan men det klara hon lätt som en plätt, utan något travsteg eller så. så jag va jättenöjd med henne!

sen blev jag uttagen till laget också. som gick i 105 cm, då var jag felfri!! hon var så grymt fin. allt var helt perfekt! även om hon fick lite problem med gallopen dom två sista hindren, men det var inget att bry sig om. var nog den bästa rundan någonsin! var så himla kul och jag ville inte sluta hoppa. haha. men var otroligt nöjd med henne och våran insats till laget! blev så himla rörd när jag fick så mycket beröm, svårt att ta till sig allt med man får försöka. (låter som en bitch nu, men jag blev faktiskt glad!) värme nog mest när anette sa att hon var så himla fin. ååååååh.

mitt lag slutade som 3:a i dagens tävling! vilket var super kul :D sorf´s andra lag vann för dagen. super härligt med två placeringar! allt som allt så slutade sorf´s ena lag som 3:a. verkade som alla var nöjda och glada så kunde inte bli så mycket bättre.

video kommer upp imorgon!
 

20 juni


tack syster för att du följde med idag! det betyde mer än va du kan förstå.
älskar dig ♥


19 juni

blir ett kort inlägg för jag måste gå och lägga mig. dagen har iallafall spenderas på sorf hela dagen. har varit funktionär på ponny tävlingen. jobbigt men ändå rätt kul att se så många fina ponnysar :) sen blev det iväg till stallet och rida, duscha majsan och fixa allt inför imorgon eftersom då är det min tur att tävla. men vi hörs imorgon! pusshej!


19 juni


grattis till viktoria och daniel!


18 juni


det sägs att man måste vara ego ibland!
+ att det här är den första bilden på min "nya" näsa här på bloggen! haha


18 juni

idag har jag tagit blodprover
idag har jag ridit igenom majsan
idag ska jag träna innebandy
idag ska jag kolla fotbolls match
idag, idag, idag.


17 juni


lite små söta


17 juni

I want to know what you want with me


17 juni

idag har familjen och jag varit till västerås, blev inget stockholm uatn det blir senare i sommar istället. var bara ut till hälla, var mest bara på ikea och kollade. as kul att gå runt och kolla där! sen blev det en sväng in på glada hästen också, men köpte inget. men finns huuuur mycket grejer som helst som jag skulle vilja ha där! blir att åka dit så fort min lön kommer.

sen har jag varit ut till molly en sväng, eftersom mormor och morfar inte är hemma. världens sötaste hund! majsan fick vila idag, men var ut en sväng till henne iallafall. nu ska jag städa lite. puusss


mollan ♥


16 juni

Det är hårt när man inte kan göra sånt som man egentligen måste. Men när man vet att det skulle göra för ont så känns det nästan bättre att ge upp sin dröm och vara med den man älskar, än att leva sin dröm och vara olycklig. Jag har aldrig gett upp tidigare, men när det gäller det här så kanske man inte ska tänka för högt. Jag är beredd att ofta min dröm, för dig. För hur mycket än folk tjatar så lämnar jag dig aldrig! För utan dig ser jag inget ljus i livet.
Du och jag, Jag och du.


16 juni

idag är det sooool! skapligt najs. har suttit i solen en stund, men vet inte om jag vågar sitta så mycket mer på grund av att jag har någon slags solextem (tror jag) på ryggen och har ingen lust med att det ska bli värre för det gör mig gaaaaalen!

om en stund blir det stallet och rida ut en sväng. sen får vi se vad som händer resten av dagen.

det är helt sjukt underbart med sommarlov! kändes inte bara lite bra att kunna sova lite längre i morse och slippa gå upp till den där skiten.


I MIIIIIISS


15 juni

jadu..sommarlovet började ju inte speciellt bra om man säger så. allt på samma jävla dag! gubben där uppe gillar inte mig verkar det som. men inga saker som jag tänker ta upp här, eller vi får väl se.

var till ransta och tränade ikväll. gick riktigt bra! hoppade på mycket på lite linjer, rätt kul. avlsutade med banhoppning och omhoppning. hon var fin så jag är nöjd, allt känns bra inför söndag så.

nu ska jag fortsätta och försöka fatta att vi har sommarlov och försöka bli av med min solexeeeeeeeeem

15 juni

SOOOOOOOOOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!
wiiiiiie, äntligen är dagen här. 10 veckor utan skolaaan, sola, bada, tävlingar, stockholm...
hur mycket bättre kan det bli?
sååå härligt, summer-10 here I cooome


14 juni

sista skoldagen i ettan= underbaaaaaaaaaaart
kändes som det var nyss jag satt och tänka att om en halv år får vi sommarlov, men nu är dagen snart hääääär. IMORGON FÅR JAG SOMMARLOV!!!! mer än skönt.

fast måste erkänna att jag har lite problem. kan inte bestämma mig om jag ska ha klänning och vara lite uppklädd, eller om man typ bara ska vara som vanligt. svårt val! blir ju jobbigt om man kommer dit och så är alla heeelt vanliga och så är man uppklädd. men blir ju lika jobbigt om alla är jättefina så är man asful själv. haha fan vilket problem jag har! lite små tönt ja. men ändååååååå


13 juni

känns som den här veckan kommer bli bra! jag får ju liksom sommarloov, sen shopping i stockholm, tävla på söndag och sen hoppas jag på att det kommer flera saker som man kan göra. men dom det där tre sakerna duger bra det också! fett underbart med sommarlov!! även om jag bara har det i en vecka, sen ska jag jobba i tre veckor, men efter det har jag sju veckors ledigt och mooney :D me like! wiiie, summmmmer ♥


13 juni

I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time


enköping

idag var det tävling i enköpings fältrittsklubb. i 95 cm så gick det inte alls, fick inte igång någon bra galopp utan hon bara drog emellan hindren, vilket ledde till att det inte blev så bra hoppning som jag velat. men jag är glad att hon hoppar iallafall, även om det blev lite tokigt. slutade på ett pet och en vägran. men allt var mitt fel så jag får ta allt på mig själv.

i 100 cm så var hon hur fin som helst! nu hade hon lugnat ner sig lite och det gick bättre att sammarbeta med henne. och vi fick även ordning på galoppen igen. hon var fin både emellan och på hindren, kändes som hon verkligen ville hoppa. var nolla i grunden och sen peta vi sista hindret i omhoppningen. men jag är jättenöjd med henne! även fast det var en skit runda i 95 cm, men det måste ju gå dåligt för att det ska kunna gå bra! lite tråkigt att vi kom precis utanför placeringen i 100 cm. haha.

läs mer om dagen och klubben på HÄR


11 juni

idag är det ett år sen jag slutade i nian, ett år utan 9e. jag saknar allt!








11 juni


nu är allt fixat inför imorgon! och vi är taggade.
min stjärna ♥


11 juni

vilket jävla skitväder det är! har ju regnat hela dagen, usch. dagen har varit bra iallafall, även om jag har haft ont i magen hela dagen. fick sluta en timme tidigare idag så jag klagade inte.

ska till stallet om en timme och rida ut med caarro och sen lär allt fixat till imorgon också. majsan måste duchas också, om hon nu inte har duchat i regnet..men tror mer på att hon är ännu mer skitigare. haha

vi hörs senare!

10 juni

skola som vanligt idag, lika ovärt som alla andra dagar..men man är ju lite duktig som går dit iallafall. efter skolan blev det stallet, duktiga jag cyklade dit! undra hur roligt det ser ut egentligen, kan ju inte säg att det ser så fin ut. men vem cyklar fint liksom? haha.

red på banan idag, riktigt fin var hon :) taggad tills på lördag. tror det håller på att fixa sig med pengarna nu till tävlingen. jag är ju stryken på startlistorna..helt knasigt men det fixar sig. känns konstigt att det är tävling på lördag, känns som värsta förrendringen nu när det nästan bara varit tävlingar på söndagar. men ädnå skönt att det är på lördag.

ikväll ska jag bara ta det lugnt! inge jävla plugg eller nått.. eller jo jag ska åka med mamma till västerås och hämta pappa, som har varit på fotbollsmatch i degerfors. haha, galen som åker 30 mil för en match. men följer med mamma som sällskap och gps. haha


10 juni

Wiiieeeee!! nu är jag klar med allt i skolan :D så nu kan man nästan ta sommarlov! dom där tre ig som man har fixar man i höst. men nu glömmer vi det för ett tag. snart sommarlooooooooov ju :D


9 juni

kan det bli mer ovärt att gå till skolan? man gör ju inte ett dugg, typ kollar film och stensiler. heeeeeeeeelt ovärt! men ändå går man dit, fattar inte varför men aja..

slutade tolv idag, sköönt! ska snart iväg till frisören och klippa av håret, ska bli så himla skönt! ..okej jag skoja, men skulle vara fett nice om jag klippe av det till page eller något. men mitt blonda skandinaviska håt får nog sitta kvar, även om jag är lite små sugen på att klippa av det.

sen blir det stallet efter det. sen ska jag och alexandra plugga, sista voms provet imorgon. sköönt!
vi hörs sen!


8 juni

träningen gick riktigt bra :) körde mest banhoppning med långa vägar. vilket vi behövde så hon inte blir så lång och pigg emellan. och hon var riktigt fin både på hindren och emellan, lagom tempo och pigg på hindren. sen hoppade vi några omhoppningsvängar också, kändes rätt bra men jag måste träna mer på det. även om majsan nog skulle kunna vända på en femma, eller kanske en hundring.. haha. men nu blev jag mer taggad till helgen iallafall när det gick så bra :D


8 juni

tisdag idag dåå! och inte alls lika bra som alla andra tisdag, men det lär man ju vänja sig med. haha. idag har jag iallafall varit en duktig flicka, lämnat in två inlämingar och två prov! inte dåligt för att vara jag. så skönt att skolan snart är över, helt sjukt va fort det har gått! om en vecka har jag sommarloooooooooooooov

ikväll blir det tävling i ransta :) roligt! sen blir det tävling i enköping i helgen. så jävla taggad på att tävla! wiie :D

vet ni vad jag gjorde igåååååår?! jag cykla ut till stallet!! fast bara från skolan så blev rätt mycket närme, men ändå det är rätt långt! fett stolt jag va :d haha. tänk att det tog över tre år att övertala mamma och pappa. haha. så i sommar blir det att cykla och skaffa riktiga benmuskler. haha


my babeeee


6 juni

sometimes I like to be me, but sometimes I just wanna be someone else


6 juni

grattis till sverige eftersom det nationaldagen, eller man kanske inte säger grattis? aja..

idag har jag solat lite, galet jobbigt det är att ligga still. men vill man vara fin får man lida piiiin. red i värmen också, skönt men svettigt! red på ridbanan och hon ar riktigt fin :) längtar tills på lördag då det blir tävling.

nu kollar jag på film, skulle nog ta och plugga lite. sista rycket nu! även om det känns sådär när man ändå måste läsa om två ämnen nästa år. bläää

6 juni

till slut så orkar man inte bry sig längre

5 juni

sitter i solen med lilla vovven :) sköönt med sool. pysen är nybadad och luktar mums! ska snart ner på stan med mamma och så ska pysen också med för att måste träna på att träffa människooooooor. känns som det blev rätt mycket hund, men vadå hund är ju naaaaaaaaajs.

konstigt att det inte fanns en enda bild på pysen på helaaaaa datan, stackarn.


3 juni

jag vill vara fri som en fågel


3 juni





helt klart bääääääääääääst


3 juni

fan va jag vill ha massa saker just nuuu! skulle inte sitta helt fel med en söt liten hundvalp, göra en tatuering, ta hål i naveln, ha najsiga kläder, sommarlov...ingen ideé att jag skriver upp allt för då kommer ni somna.

men nu kommer det svåra..hur övertalar man sina pärnon om att köpa en hundvalp? få tatuera sig? få ta hål i naveln???? man tycker ju inte att det ska vara så himla svårt, men joooo. hur mysigt skulle det inte vara att ha en söt liten hundvalp och gosa med? ni behöver inte ens se percingen i navel, det kommer inte ens märkas att jag har den liksom.


en sån här liten sweetis skulle inte vara helt fel! eller hur mamma och pappa?


2 juni


idag är det ett år sen jag köpte mitt älskade armband!
har fan haft det varje dag i ett helt år, I love it.
kanske inte det snyggaste armbandet, men det har något speciellt.
tror det betyder lycka och hopp, vilket bara gör det finare.


2 juni

för ett år sen så var hela klassen i rhodos stad och åt på resturang och kollade i affärer, så tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder som är precis ett år gamla idag!




2 juni


GRATTIS TILDAAA!!!
i år vaknade du inte av att hela 9e sjöng, men jag hoppas du får en bra dag ändå.
miss you darling


1 juni

träningen idag gick jättebra! :) hon var fin i både dressyren och hoppningen. bra tempo, bra mellan hindren och bra över hindren. hoppade på en lydnadsbana, vilket var riktigt bra för oss. så jag är jättenöjd med dagens träning :) läs mer här


1 juni

idag är det ett år sen vi var så water park i rhodos! helt sjukt att det redan har gått ett år sen, känns som det var igår jag kom grinades till bella och inte ville sluta nian. huhuuu! hur kul som helst var det iallafall på det där vattenlandet, helt klart något jag kan rekomendera till er som åker till rhodos :) åh jag vill tillbakaaaaaaaaaa!!!!!!


hur kul ser inte det här ut liksom?!


1 juni

skapligt duktig jag har varit idag! har städat rummet, gjort klart svenska uppsatsen som jag faktiskt blev nöjd med, sen har jag anmält mig till några tävlingar. skönt att bli av med lite saker.

slutade tolv idag :) sköönt. sög lite att jag bara hade en lektion eftersom jag var till tandläkaren i västerås imorse dom tog bort "spiralerna" och satte dit en ny tråd. så nu gör det ont igen, antar att tänderna flyttar sig nu. usch! nu ska jag snart äta, sen blir det träning i ransta :) tre veckor sen sist så vi får väl se hur det går.

RSS 2.0