valboorg

Nu har jag och Alexandra ätit och fixat i ordning oss :) Nu ska vi ut och gå en sväng med min kära pysen. Seg går vi troligen en sväng förbi Wilhelmsson som jobbar. Sen får vi se vart kvällen leder oss :) Ha en bra kväll hörrni!! Big kiiiiiiiiiss


11.04.30

Nu ska jag börja städa och fixa. Senare kommer Alexandra hit och vi ska göra pizza. Får se vad som händer resten av kvällen, vi tar det som det kommer helt enkelt. Hoppas på det bästa iallafall!

Valborg är ju inte riktigt min dag om man säger så. Alltid något som går åt helvete, troligen så har det redan varit så. Men är väl stort bara det att jag inte äter medicin, så får väl vara glad för det!

Nu ska jag sätta igång med städningen här hemma. Puss på er!


vänsta

Idag var vi och tävla i vänsta. Grymt fint ställe! Hoppade 90 cm och var felfri. Riktigt fin var hon, men lite små saker som kunde varit bättre. Men jag är nöjd med henne :) Blev ingen laghoppning då dom lottade om de fyra platserna och såklart så fick jag nitlotten, vad annars liksom?..Kändes sådär faktiskt! Var nog inte meningen att jag skulle tävla alls idag. Aja inte mycket att göra åt. Jag är nöjd med min älskling och det som är huvudsaken :)


världens bääästa


godnatt för mig

Inte lite trött jag är nu! Jag cyklade både till och från stallet, grym tjej! Känner mig så grymt duktig nu :D Fixade allt i stallet så nu är det bara att packa in hästen i transporten imorgon.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, så jag orkar gå upp halv sex imorgonbitti och orkar vara vaken resten av dagen/kvällen. Känns inte som jag kan lyckas bra på tävlingen och få en bra kväll. Undra vilket av dom som går dåligt? Håller mest tummar för att hästen sköter sig iallafall, resten får gå som det går.

Godnatt på er!


11.04.29

Fredaaag!! Skön dag i skolan. Hade yoga på altenativ medicin, skaapligt skönt! Nu ska vi inte till skolan på fyra veckor, blandade känslor. Känns som jag kommer vara helt död efter dom där fyra veckorna, men bara att bita ihop. Konstigt nog så längtar man nästan till skolan under dom veckorna..Inte så vanligt.

Nu har jag skrivit en inlämning, ska fin slippas lite bara. Ska snart byta om och sätta mig på cykeln mot stallet. Så grymt duktig jag känner mig som cyklar!! Även om mamma erbjuder sig att skjutsa. Men känns så grymt skönt när man har det gjort. Får så om jag bara cyklar dit eller om jag orkar cykla hem också ;) haha. Ska fixa allt inför morgondagens tävling så blir nog där ett bra tag. Min kära pålle skulle behöva få sig en dusch!

Nu ska jag byta om! Puss

a thousand reasons


21.51

Nu tänker jag snart gå och lägga mig, känner nu att jag är skapligt trött. Ikväll har jag varit till Alexandra en sväng och gjort en inlämning. Duktig Ida!! Kom hem från lärkan för ett tag sen, var och kollade på fotboll. Kunde inte haft det så mycket bättre. Hehe. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen natt fixa mig.

Fredag imorgon!! Sköööönt


otroligt snygg bild på mig och dalle


11.04.28

Nu har jag nyss kommit hem. Slutade klockan tio idag, rätt onödigt dag. Visade upp våran dans och sen gjorde vi inte så mycket mer. Åkte ner på stan en sväng med dannis, skapligt shopping sugen men höll fingrarna i styr för en gångs skull. Sen cyklade jag ut till stallet och fixade, hon fick vila idag. Sen var det bara att hoppa på cykeln och trampa hemmåt. Känner mig grymt duktig nu efteråt :D

Nu ska jag kolla på big brother. Sen blir det plugg resten av dagen, kör så det ryker nu. Puss!


blondare och kanon nöjd tjej

Har nyss kommit hem från träningen. Det gick jättebra! Majsan var kanon fin idag. Lite för pigg, men det ser jag inte som något negativt faktiskt. Känner mig taggad till lördagens tävling nu iallafall, tur det! Stor kärlek till min häst ♥

Nu har jag även blivit av med den fula utväxten och dom slitna topparna. Hur skönt som helst! Riktigt blond är jag nu också, så känner mig lite fräschare nu. Jättenöjd med min nya favorit frisör också :)

Tänk att dagen kunde bli så bra, även med en dåligt start på dagen. Nu ska jag kolla på skilda världar med min lillasyster, som för övrigt har klippt av större delen av hennes hår, skit snyggt! Vi hörs, puss


give me a tattoo!






11.04.27

Snacka om att vakna på fel sida idag. Men nu några timmar senare börjar det bli bättre, tack och lov för det! Skönt att bara gå till halv tolv idag! Och vi har mest dansat hela dagen, så kan väl inte klaga. Nu ska jag kolla på gårdagens big brother.

Vid halv tre ska jag ner på stan och fixa till håret, ska klippa mig och bleka utväxten. Ska bli underbart skönt att få det fixat, så slitet som det är. Antar att det blir lika som vanligt, även om det skulle vara kul med något nytt. Vi får väl se hur det blir. Ikväll blir det lagträning i ransta, roligt :)


11.04.26

Hur skönt som helst att börja klockan ett idag! Bra start liksom. Kul att man har kompisar som skämmer ut en inför rektorn också, till och med han vet nu, tack tjejer ♥ Sen var jag ut till stallet och longera min älskling. Dagen har bestått av massa krångel hit och dit, får se om det löser sig..Annars skiter jag i det här.

Ikväll har jag och emmat kollat på skilda världar, bääst är det! Nu blir det te och DH.


!!

You drive me crazy
I just can't sleep


säg hejdå till påsklovet

Jahapp, så var även det här lovet slut. Kan ju inte påstå att det har varit något speciellt bra lov, men helt okej. Inte mycket att göra åt nu. Känns allt utom bra att gå till skolan imorgon igen, men börjar ett så ska väl inte gnälla.

Nu ska jag kolla på skilda världar, så bäst! Puss på er



walking on sunshine

Är vädret underbart eller?! Man skulle kunna tro att det är sommarlov vi har, men icke. Skönt som tusan är det iallafall. Red en liten sväng i skogen idag, skönt att ta det lite lugnt. Sen har jag legat ute i solen i några timmar, bra gjort för att vara jag :)

Nu har jag nyss ätit åkrahallen sallad, hur gott som helst! Ska snart ut och gå med Dannis :) Ska förbi hennes stall så ska pussa på lillprinsen, wiiie :)


11.04.25

Sista dagen på lovet idag då, skaplig ångest! Mycket i skolan som ska göras den här veckan och sen väntar fyra veckors praktik. Känns sådär faktiskt. Men jag ska fixa det här nu!!

Tog en sista sovmorgon idag. Nu ska jag nog lägga mig i solen en stund, sjukt att man kan sola ute i april ju. Lite senare ska jag ut till stallet och galoppera en massa. Nu, ut i solen!

trött brud

Sitter och väntar på att Alexandra ska bli klar någon gång. Ska träffa henne och Wilhelmsson ikväll. Sista dagen på lovet som man kan göra något, så den tänker jag inte slänga bort! Även om jag är sjuuukt trött, blev inte så mycket sömn i natt. Hehe. Ska försöka göra något nytta så jag inte somnar innan skeden hör av sig.


grym tjej!

Idag körde jag för första gången i trafiken!! Riktigt stort ju, körde på femmans växel också. Måste säga att jag kände mig riktigt duktig! Galet vad kul det är, längtar som en tok tills jag får körkort. Ännu roligare nu när jag får köra mer på riktigt :D

Kom hem från mormor och morfar för ett tag sen. Har ätit påskmiddag där och sen letat påskägg. Nu ska jag kolla på big brother, ligger efter igen. Inga planer för kvällen än, får se vad som händer.

Förresten så är det "bara" sju månader kvar tills jag fyller arton! Woow


11.04.24

Hej bloggen! Har nyss kommit hem från stallet, longerade med pessoan idag. Jättefin var hon, myshäst :) Nu ska vi snart ut tll mormor och morfar och äta påskmat. Får se vad som händer resten av dagen :) Puss så länge!


påskafton

Idag har jag och familjen varit till västerås en sväng. Fick med mig ett par jeans hem och så köpte vi skilda världar boxen, nice! Sen till stallet, red på ridbanan. Super fin var hon! Känns skönt att något går bra iallafall!

Nu ska jag duscha en snabbis. Sen vidare upp till Alexandra. Ha en bra kväll! Puss


Fredagsmys!

Hej här sitter jag och har det bra med min lillasyster. Vi har nyss spelat the sims, eller jag spela och hon kolla på. Haha. Haft en skön hemma kväll med familjen, mysigt! Imorgon blir det en tripp till västerås :) Nu ska jag kolla på film, visar sig vilken det blir. Sov gott!


påskkärringar för några år sen, sweet!


Glad Påsk!!


Glad Påsk på er sötnosar!!



11.04.22

Igår kväll åkte jag och tjejerna till Ransta, Alexandra var redan där. Vi var till pizzerian, spelade kubb, träffade tilda, kollade film och lite allt möjligt. Skapligt roligt, men mycket skratt! Sen slutade ju kvällen/natten som den gjorde, men men.

Idag vaknade vi runt elva. Sen åkte jag till stallet, red ut. I början gick det inte alls, men i slutet var hon jättefin! Så det kändes skönt :) Nu har vi ätit påskmat, mumma. Får se vad som händer ikväll, blir troligen bara hemma.

 +
Då det inte finns någon bild på oss fyra så fick det bli såhär, respekt wille!


11.04.21

Tog lite sovmorgon idag också. Får väl passa på när jag har möjlighet antar jag. Har tagit det lugnt hela dagen. Kollat på Big Brother så nu är jag ifatt. Om en halvtimme ska jag till stallet, frågan är bara den om man ska rida ut eller rida på ridbanan..Ilandsproblem jao! Nu ska jag dricka en kopp te, vi hörs!

fuck..


 FAN
Jag visste att jag skulle trilla dit, igen


Jag kommer


Älskar låten, lite senare än alla andra men jaja..


Onsdag

Lovet rullar på, lite för fort! Men idag har jag mest softat och kollat big brother, jag har inte hängt med dom senaste dagarna. Köpt lite nödvändiga saker till hästen också, som fick vila idag.

I kväll har jag gått en promenad med Alexandra och ätit mumsig glass, medans vi prata om våra bekymmer. Sen drog vi upp till månsan med filtar, vindruvor och cupcakes och la oss där, hur mysigt som helst! Sen kom Dannis förbi också.

Nu ska jag spela the sims! Puss på er!

11.04.20

Jahapp, det blev visst en sovmorgon ändå..Men tror jag behövde det, men ändå! Idag har jag inga planer alls, förutom att jag ska ut till stallet när mamma kommer hem. Så dagen får väl bli som den blir helt enkelt. Jag som tänkte sola hela dagen idag, men är det någon sol?! Sååklart inte.

Men nu ska jag äta lite frukost och sen städa mitt rum. Ha en bra dag!!


11.04.19

Idag har jag varit duktig känner jag! Cyklade ju både till och hem från stallet, är ungefär åtta kilometer dit så det blir ju en bit fram och tillbaka. Longerade henne idag, jättefin var hon! Sen fixade jag stallet och städade sadelkammaren. Duktig Ida! Känner nu att jag är trött, men så ska det vara.

Har nyss varit ut till stallet igen och släppt in hästarna. Nu ska jag duscha och sen drar jag mig till Alexandra, blir en kväll med tjejerna där :) Förresten så hoppas jag att alla studenter som var på kryssning igår mår skit dåligt idag! Haha :)


för jag ska cyklaa

Godmorgon! Nu ska jag äta lite frukost och sen cyka ut till stallet för första gången i år. Känner mig duktig! Ska fixa stallet, longera och städa sadelkammaren hade jag tänkt. Vi hörs senare! Ha en bra dag :)


11.04.18

Har nyss kommit hem från stallet och ska bara slänga i mig lite mat, sen drar vi mot stockholm för årets första hammarby match!! Skapligt taggad. Fint väder också :)

Man blir ju inte bara lite små sugen på att åka på studentkryssning, en aning avis! Och blir ju inte bättre av att alla skriver på sina status på facebook. Tror jag är mer taggad än dom som ska åka nu, haha. Men det gäller att tagga i tid, för nästa år är det våran tuuuur! :D

Nu ska jag fixa mig, sen drar vi till södeeer!


Dannis tonight

Nu ska jag snart till Dannis, blir kvar där i natt. Vi ska bara ha en myskväll, får se om vi får sällskap av Ida&Alexandra också. Har äntligen duschat också, skapligt mycket fräschare man känner sig. Hehe. Men nu ska jag dra mig mot Dalle. Puss!!


11.04.17

Gårkvällen började kanon! Men mot slutet blev den lite sämre, men det ska vi inte prata om. Vi började med att grilla och äta hemma hos Brokmark. Ledarna tävlade mot varandra och så. Sen drog vi till anfarten där det blev party. Bra lag jag har, yes! Kvällen slutade med att jag och Alexandra somnade lite väl tidigt.

Idag har jag varit ut till stallet. Corr visade hur den där saken som jag aldrig kommer ihåg vad den heter skulle sitta och sånt, kommer nog bli kanon efter några gånger. Nu har jag settat ute i solen ett tag, hur varmt som helst i solen. Konstigt nog så är det ju bara April, men jag klagar inte!

Nu ska jag duscha, det behövs verkligen!! Sen ska jag städa lite på mitt rum. Senare ska jag träffa Dannis :)

Bilder kommeeeer

andra sidan är i klara!?

Nu är Alexandra här! Vi har nyss fixat klart oss och ska snart gå över till andra sidan gatan för lagfest. Efter en lång tid så har jag även hittat vad jag ska ha på mig, tur var väl det annars hade nog Alexandra livit helt galen. Hehe.

Red för första gången i år på gräsvägarna idag, travade bara men skönt att kunna rida där igen. Red även utan jacka och långkalsonger. Riktigt stort, love it!!

Men nu ska jag fixa det sista! Ha en bra kväll, för det ska jaaaaag!!


11.04.16

Hej bloggen! Inte likt mig att sova till klockan elva, men så blev det. Jättefint väder idag också, vilket gör en på bra humör! Om en timme eller två ska jag ut till stallet och rida i det fina vädret. Senare ikväll blir det lagfest på andra sidan gatan, nice :)

Nu ska jag äta frukost och sätta mig i vårsolen :)


00.37

Dagen har varit kanon! Övningskörde riktigt lång idag, slutade att vi var vid ösby. Körde första gången på fyran idag också! Riktigt stort!! Gick grymt bra iallafall :) Galet vad kul det är.

Red lite på ridbanan idag, super fin var hon :) Födelsedagsbarnet fick massa morötter och pussar. Hästen min börjar bli gammal, eller kanske inte men lite iallafall. Haha.

Ikväll kom Dannis hit och åt med oss, mysigt :) Sen var vi ut och gick, Dannis gjorde roligaste vurpan haha! Köpte massa kakor och gick hem och kolla på film. Nu senare på kvällen kom Ida och Alexandra förbi en stund. Störda tjejer det där, haha länge sen jag skrattade så här mycket. Herregud!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, vi hörs!


Grattis älskling!


Grattis på födelsedagen älskling!
Jag älskar dig mest ♥


PÅÅSKLOOV!!

U N D E R B A R T lovet är äntligen här! Efterlängtat som tusan har det varit och nu är det här. Det ska bli ett jättebra lov, även fast Dannis har sämsta inställningen..Men det ska vi ändra på! Får väl se vad som händer under lovet, inga större planer precis.

Har nyss kommit hem från stan, bokade en klipp/färg tid. Blir precis till Valborg, kanoners! Ska ut och övningsköra om ett tag, sen vidare till stallet. Min lilla älskling fyller år idag så det blir lite kalas! Haha.


11.04.15

Godmorgon! Skönt att vi fick jobba hemma på första lektionen, alltså så sov vi då istället. Haha. Nu ska jag snart iväg till skolan, har bara två lektioner och sen blir det ut till stallet. Vi hörs sen, ha en bra dag i det underbara vädret!


på promenad genom stan

Kom nyss in från en promenad med Alexandra och Ida. Blev mycket prat om allt och inget. Hehe. Nu blir det Big Brother och sen sängen. Puss på er!

lilla gubben


Puss på dig gubben!


11.04.14

Underbart väder!! Det sägs att från och med idag säger man att sommaren är påväg, hur underbart är inte det?! Och med bra väder blir man på kanon bra humör!

Idag har vi lärt oss hela dansen som vi tränat på, grymt av oss. Var till begravningsbyrån också, lite smått deprimerande jao. Sen var jag ner på stan en sväng med Dannis och Alexandra, mysigt i vår vädret!

Har inte varit alls till stallet idag, mamma fixade stallet av en anledning. Första gången på flera år som jag inte är ut till stallet, känns hur konstigt som helst. Min lilla bäbis!

Nu ska jag dricka te och kolla på big brother. Är ensam hemma, då pappa jobbar, mamma tränar och till och med Emma är ute och springer!! Höll på att svimmma när hon sa att hon skulle det. Haha. Känner mig faktiskt lite lat som bara sitter här, nästan så man ska ta en promenix..Får ser hur det blir!


hej jag har tråkigt

Namn: Ida
Smeknamn: Har typ inget, men Kalle kanske hehe
Ögon: Blå
Längd: 166 cm
Syskon: En underbar syster
Tycker du om att sjunga i duschen?: Love it!!
Tycker du om att sjunga på toaletten?: Hahah funkar väl
Födelsedag: 24 November
Stjärntecken: Skytt
Kön: Kvinna
Höger eller vänsterhänt: Höger
Vad söker du i ett förhållande?: Jadu..Någon som gör mig glad och får mig att må bra
Har du någonsin varit otrogen?: Nej
Civilstånd: Singel
Har du en bil: Jag har ingen bil, men familj har två.
Vilken bil har du haft/önskar du dig?: Jag vill ha en BMW jeep och en glidar BMW hehe

Favorit frågor:

Film: Ger dig några, Beck, Titanic, Rädda Willy, Last song och massa fler!
Favoritlåt: Ted Gärdestad-För kärlekens skull
Band/Sångare: Finns många, men Magnus Uggla och Ted Gärdestad går alltid hem
TV: Desperate housewives och Big Brother
Skådespelare: Adam Brody, Mickael Persbrant, Joel Kinnaman
Skådespelerska: Mischa Barton
Mat: Spagetti och köttfärssås
Favoritnummer: 27
Tecknat: Lejonkungen och Askungen
Disneyfigur: Nalle Puh
Färg: Vit, röd, lila, rosa

Kärleksliv

Planerar du att skaffa barn?: Jaa!
Vill du gifta dig ?: Om jag hittar han med stort H
Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: Första barnet mellan 20-24 år
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Det blir som det blir
Kommer du att ha barn när du gifter dig?: Den som lever får se
Har du en pojkvän?: Nej
Är du förälskad?: Nej,,
Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: Nej aldrig!

Välj det du tycker bäst om
Musik/TV: Musik och TV
Rosa/Orange: Rosa
Fest/Mysig hemmakväll: Beror på humöret och med vem/vilka
Sommar/Vinter: Sommar helt klart!!!
Dag/Natt: Natt
Hänger/Tar det lugnt: Haha fult det lät, men både och
Tråkigt/Roligt: Roligt

Om dig som person
Vilken skola går du i?: Kungsängsgymnasiet
Har du tagit droger?: Men nej
Vad tänder du på?: Partym och chinooos, hehe
Hur långt är du beredd att gå på första daten?: I Sverige detjar man typ inte ju
Hur skum är du?: Värsta skummisen
Vad tycker du om själsfränder?: Vadå sa du?
Är det rätt att flirta när man har pojkvän?: Nej
När grät du sist?: Idag
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?: Det mesta faktiskt
Är du glad ?: Jadåå
Varför?: Får ju lov snart så
Vilken sak kan du inte leva utan?: Hmm..mobilen antagligen
Kärlek eller Lust?: Kärlek
Silver eller guld?: Silver
Diamanter eller pärlor: Diamanter
Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång
Har du någonsin badat naken?: De har väl alla
Sover du med gose djur?: Min lilla favvo ligger bara där hehe
Vilken färg har dina underkläder just nu?: Rooosa
Vilken låt lyssnar du på just nu?: Noice-Romans för timmen
Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: 5831
Vart vill du åka på din smekmånad?: Califonien skulle vara awesome!

Resten får sväva i ovisshet.
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?:
Kläderna och håret
Favorit sport?: Ridsport
Vad gör dig glad?: Majsan, vännerna och familjen
Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: Köper inte skivor
Bär du kontaktlinser eller glasögon?: Skulle kanske behöva, men nej
Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: Hoppet är det sista du förlorar, kanske inte är ett råd men jaja..
Har du vunnit något speciellt pris?: Japp! Men inget speiellt,
Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: Den där jäkla Wegerners
Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?: Komedi!
Över telefon eller personer emellan?: Gillar inte telefon, så personer emellan
Säger du något speciellt när du är arg på någon: Inte vad jag vet..
Till?: -
Har du några fiender?: Hahah det verkar nästan såå
Vad är du mest rädd för?: Rävar!! Usch
Skulle du hellre vara rik eller berömd?: Berömd. Är man berömd så är man väl oftast rik också?
Vad är klockan i Albanien just nu?: Fråga 118800
Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: Majsan
Har du mött Jul-Tomten?: OM jag har
Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?: Krama om honom! Hur söt som helst!
När känner du dig som vackrast?: Jadu..När man har nya snygga kläder kanske
Har du några husdjur?: Hundis
Vad har du för E-Mail adress?: Orkar jag inte skriva
När var det sist du var ledsen?: Idag
Är du en alkolist?: Men nej
Väldigt onödig info: Jag vill att Martin ska vinna Big Brother
Har du haft tråkigt när du gjordedetta testet?: Men vad tror du?!

My baby

Äntligen kan jag sätta mog och ta det lite lugnt. Har haft fullt upp nu större delen av eftermiddagen/kvällen. Träningen idag gick riktigt bra. Framridningen kändes rätt bra, har kommit lite längre kände jag, skönt det! I hoppningen var hon kanon fin, min bästa :) Så kul att hoppa, love it!

Resten av kvällen har jag städat mitt rum och garderoben, gjort psykologi inlämningen och duschat. Tog lite på krafterna om man säger så. Men nu är det gjort iallafall. Nu ska jag dricka te och kolla på efterlyst. Sen sova! Godnatt på er sötisar.


hero


11.04.13

Tänk att man aldrig ska sluta förvånas! Haha herregud. Skönt att sluta tidigt. Nyss varit och handlat med mamma. Nu ska jag ta och dricka lite te. Senare blir det träning i Ransta, får väl hoppas att hästarna sköter sig idag..Annars blir det väl inte så kul, eller vad säger du Dannis?

Ett år sen idag, haha vem hade trott att det som hänt skulle hända för ett år sen? Inte jag iallafall. Vi hörs senare, puss!!


 
Utanför fönstret slår våren ut
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv,
det kan också vi
Det är för oss solen går upp.
Lyser som guld, för kärlekens skull


11.04.12

Gud vad jag älskar alla onödiga skoldagar! Imorse hade vi svenska prov, sen håltimme från det till halv tre. Kul liksom. Men åkte ut till stallet och fixade, longerade Majs såå skönt att kunna göra det igen! Sen fick hon nya skor också, skönt med sommarskor och bli av med broddar och sulor. Sen tillbaka till skolan för onödigaste lektionen.

Nu ska jag bara softa hela kvällen, lika underbart som det låter :) Nu ska jag kolla på big brother!


OMG

Nu blev jag lite skraj, haha. Lika bra att sova, om jag nu kan sova när Alexandra skrämde upp mig ännu mer. Hehe! Godnatt på er,

*


11.04.11

Måndag igen då, sista veckan innan lovet så det ska väl gå. Dagen har varit seg, som vanligt i början på veckan. Tråkigaste på hela dagen var nog när mina "kära" vänner sa att jag hade klister i rumpan :( Dumma!

Red första gången på ridbanan idag! Kunde till och med rida utan jacka. Vårkänslor :D Underbart!! Känns som man kan köra ordentligt nu. Jättehärligt :)

Har nyss kommit in från en promenad med mamma :) Skönt väder att gå i. Nu blir det tv och te! Och pussa på Pysen som har dragit ut fem tänder idag, lilla gubben.


11.04.10

Hej på dig! Galet vilken dålig bloggning det varit i helgen, men tror ni har överlevt..eller? Gårdagen var jätterolig! Även om det hade varit roligare om man varit arton ;) haha. Kul att träffa alla iallafall! Skapligt härlig släkt jag har, kärlek till dom :) Bra kväll! Taggad till jag fyller arton, då blir det party med kusinerna!

Idag har jag varit helt seg, även fast det inte blev så sent igår. Var en sväng till Västerås med Alexandra och hennes mamma, skulle kolla på Ikea som har sista rea dagen idag. När vi kom dit så var det värsta kön in, helt sjukt! Sen när vi gick tillbaka så var det ingen kö alls, anteckna om vi vill hehe. Var nästan helt tomt på grejer där inne, folk har väl varit som galna! Sen blev det en fika, jättemysigt :)

Majsan fick vila idag. Kör hårt i veckan :) Övningskörde lite iallfall. Nu ska jag börja kolla på Himlen är oskyldigt blå. Puss!




40års party på G!

Nu ska vi snart åka till Stockholm på 40års fest hos min faster Åsa. Ska bli kul att träffa henne och resten av släkten. Får väl se när vi kommer hem om jag orkar skriva något då, troligen inte.

Tidigare idag har jag varit i stallet, ridit i stormen. Trött på den här blåsten nu. Var ner på stan och köpte två toppar också, blir troligen en som åker på ikväll :) Men nu ska vi åka, ha en bra kväll allihop :)


stoorm, again!

Kul att det är storm idag också! Kan säga att det var allt utom kul att cykla i det här vädret. Slutade kvart över elva idag, eller hade knappt ingen sista lektion så slutade egentligen kvart över tio. Härligt jao! Nu ska jag snart ut till stallet, inte jättepeppad på att rida i det här vädret, men det ändras nog bara jag kommer ut till stallet. Vi hörs, Pusss!


you be strong

Nu tänker jag gå och lägga mig, lika bra känns det som. Finns inget värre än det här. Godnatt.


11.04.07

Hej på er! Dagen har rullat på som vanligt. Lärde oss nästan hela dansen så det var roligt, kommer nog bli riktigt grymt sen. Hoppas jag iallafall! Majsan får vila idag, annars blåser vi väl bort. Och jag tänker inte riskera att få öroninflamation, brukar ju lyckas med det såhär några veckor innan valborg..men inte i år!!

Nu ska jag kolla på underbaraste filmen Last song och gråta en skvätt!



godmorgon pinglor!!

Nu ska jag snart till skolan, nu på morgonen ska jag och min grupp försöka lära oss dansen till hoedown throwdown, kan ju gå hur som helst. hehe. Går länge idag, eller till halv tre. Kul med en heldag, händer ju inte så ofta nu för tiden. Men nu ska jag borsta gaddarna, ha en bra dag! Puss


I´m strong enough to walk away, but broken enough to look back


älskling ♥

Träningen idag gick riktigt bra! Mycket nöjd med hela passet och min lilla häst. Kul nu när vi äntligen kör ordentligt inom hoppningen också! Taggad på att tävla nu :)

Blir inge västerås ikväll, hann inte riktigt. Men behöver bara hemma och plugga känner jag så. Nu ska jag fortsätta kolla på efterlyst. Puss!!


bild från i lördags


11.04.06

Otroligt värt det var att gå upp idag och åka till skolan för en lektion. Men känner mig duktig som gjorde det iallafall. Nu är jag hemma igen, efter att ha cyklat till skolan för första gången i år. Stort! Nu blir det mjukiskläder, te och big brother, mysigt! Senare idag ska jag till ransta och träna :) Ha en bra dag!




11.04.05

En till ovärd dag, när ska det sluta liksom? Körde spel i tre timmar och sen hade vi håltimme i hundra år så jag åkte hem. Åkte ut till mormor och morfar en sväng, tomt när inte molly är där :( Usch..

Har varit ut till stallet, träning imorgon..höjdpunkten mitt i tråkiga veckan. Ikväll har jag varit till alexandra en stund, som nog är lite små sur på mig. Haha, men inget ovanligt :)

Nu blir det tv resten av kvällen! Puss på er.


11.04.04

Rätt skön dag faktiskt. Har varit i skolan, men ändå inte i skolan. Dagen börja med bio, som inte var speciellt kul. Åt lunch på stan med tjejerna efter det och sen var vi till badhuset. Rätt värdelös dag egentligen.

Ikväll har jag varit ute på en promenad med Dannis. Känns verkligen att våren är på god väg! Underbart :) Nu ska jag fortsätta kolla på BB, Puss :)

.

You still make me smile, even if you are the main reason why I´m sad


11.04.03

Söndagsångest, usch! Massa saker i skolan den här veckan känns det som, kan inte bli annan än dåligt. Nejdå..Idag har jag varit till Västerås en sväng med Alexandra. Mysig dag men min kära :) Köpte en tröja bara.

Majsan fick vila idag. Skönt för henne att få vila, för oss båda faktiskt iallafall när vädret är som det är. Nu ska jag snart äta lite potatisgratäng, mums! Sen ska vi iväg och hämta Dannis och sen till sorf på möte.

Vi hörs senare! Pusss

00.49

Är väl lika bra att sova, hoppas på att vakna på ett bättre humör. Varför kan det aldrig få vara bra en hel dag? Men nej..Men godnatt på er.


11.04.02

Äntligen känner man sig lite fräshare, efter att ha duschat och fixat naglarna. Ikväll ska jag troligen träffa tjejerna. Känner att jag inte mår speciellt bra, men det går nog över! Ha en bra kväll.


~

Do me a favor:
Tell me what you think about me.
Tell me how you want this to be.


vårhoppning

Var som sagt och hoppade lite på sorf idag på deras vårhoppning. I 80 cm var hon riktigt pigg, hon tycker det är så himla kul. Men hon var fin! Var dubbelnolla och kom 2:a :) I 90 cm hade hon lugnat ner sig lite, tack och lov för det! Haha. Var felfri där också :) Duktig liten Majs! Nöjd med dagens rundor, kul att hoppa lite bana.


Jag älskar dig!


08.20

Godmorgon på er! Nu ska jag snart åka ut till Majsan :) Sen vidare mot Sorf där det är vårhoppning idag! Jag ska hoppa 80 cm och 90 cm. Är omhopping i 80 cm och därför hoppar jag det, så det blir ltie mer tävling. Känns lite tråkigt att bara hoppa två 90 cm, när det är clearound i den klassen. Roligare om man kan få vara med och vinna :) Haha.

Nej nu ska jag nog ta mig en banan och sen dra mig mot totton. Puss!


April Apriiiiil

Dagen man inte kan lita på någon är snart över! Man går ju runt och är tveksam mot allt folk säger. Men har faktiskt inte blivit lurad! Inte vad jag vet iallafall.. Hehe. Första året jag inte blir det isåfall. Men jag har däremot lyckats lura en massa! Roligast var när jag lurade alexandra och dannis, trodde jag skulle dö :D Även om jag nästan trodde på det ett tag själv, haha bad for me. Men kul hade jag iallafall!!

Efter skolan har jag hunnit kolla på tre avsnitt av big brother, har inte hängt med senaste dagarna. Höll på att dö när det var skräknatt, haha herregud!! Har varit ut till stallet och fixat lite till imorgon, kändes som en hel del grejer var tvugna att få sig en rejäl omgång..alla läder grejer till exempel. Haha. Red en galen häst också, men vädligt mycket energi. Hoppas på att hon har lugnat ner sig till imorgon :)

Nu ska jag fortsätta kolla på bb :) Puss på er!!


RSS 2.0