12.02.29

Underbart VÅR väder ute, var tjugo grader i solen ute i stallet. Inte dåligt för att vara sista februari, man börjar ju nästan tro att våren är här. Mysigt! Red lite på ridbanan idag, nästan all is/snö var borta från den, skönt! Myste massa med min älskling också.

Var ner på stan och köpte lite små saker till min bok. Tänkte den skulle bli klar nu på lovet :) Sen hyrde vi två filmer också. Så till det ska jag spendera resten av dagen. Puss på er!


saknade min bebis igår


SLITEN

Studentkryssningen kan beskrivas med fyra ord HUR KUL SOM HELST.

Det var sjukt mycket folk och bra ös! Finns mycket att berätta men vet inte vart jag ska börja liksom. Ni får helt enkelt nöja er med att jag hade en lyckad kryssning!!..Även om pullans mobil blev snodd, idioter. Men jag skulle er än gärna åka igen!

Är mer sliten idag än jag var igår. Sov bara en och en halvtimme på hela kryssningen så kanske inte var så konstigt, men det gav resultat då JAG sov till halv tolv idag. Omg!

(blev självklart inga bilder, men ni får överleva eller kolla Dannis facebook)

Studentkryssning!!!!


NU KÖÖÖÖR VIIII!!!!!!


Why Am I crying?

I'm not gonna beg not gonna crawl
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I'm not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor
Doing here on the floor, crying


12.02.27

Det gick väl bra i Fläkebo, roligt var det iallafall! Var ut till stallet nästan på en gång när vi kom hem, red en liten sväng. Så underbart skönt när solen skiner! Kom hem och mötes av lukten av ny bakade bullar, mmm!! Mamma kan hon. Kollade lite på världscupen, gick väl inte överdrivet bra för våran kung!

Har varit och solat med Alexandra också, löste sig till slut. Haha. Blev en promenad hem med moster sen. Nu ska jag ta och städa mitt rum och kolla lite efter vad som ska tas med imorgon. För vi ska på kryssning!! Wiie.


Helgens jobb är gjort!!

Äntligen så var helgens jobb slut, riktigt skönt att ha det gjort. Blev ett par timmar iallafall, längtar efter lönen. Nu tänker jag ta sportlov! Underbart.

Nu har jag ätit lite frukost. Ska väl snart fixa till mig lite, sen ska jag och Alexandra till Fläckebo och kolla lite :) Hoppas på det bästa! Ha en bra dag i solen sötnosar!


..


12.02.25

Jag brukar älska Lördagar, men idag är det väl ingen höjdare. Jobb mellan sju-tio, gick väl bra. Känns bättre när man vet att Alexandra var där också iallafall. Var ner på stan direkt efter, gick lite på marknaden. Fick med mig ett linne hem.

Har varit till stallet och ridit ut en sväng med Ida, blev ingen hoppning men en mysig uteritt gick bra det också :) Nu har jag druckit en stor kopp te. Ska pussa lite på hundarna. Sen ska jag få i mig lite mat och sen åka ner och jobba igen. Slutar tio och då är det väl bara att åka hem och lägga sig, ska ju jobba imorgon igen. Jippi..Men jag kommer nog inte klaga när lönen kommer.

Men ni kan ju få tänka lite på mig när ni ska festa eller vad ni ska göra. Puss på er!


Lov-Blondie-Jobb

Trött tjej här! Slutade halv tolv, var ut till stallet och fixade. Men fick det mockat idag, jag klagar inte. Hem en snabbis sen iväg till frisören. Färgade utväxten och klippte lite, så skönt att vara riktigt blond igen :)

Var hem och åt. Sen började jag jobba halv fem, det gick bra. Roligt att vara på mitt favorit ställe! Lyckades göra en god gärning också, duktigt av mig. Slutade nio.

Nu ska jag kolla klart på BB, sen blir det sängen. Jobb imorgon också, men bara till tio att börja med. Då blir det stan på en gång med mammsen. Sen ska jag hoppa på sorf med Ida :) Sen tillbaka och jobba igen klockan fem. Kul helg, bra start på lovet!!


Fredag-LOOOV!!

Sitter på historian nu. Sen blir det naturprov, jättetaggad verkligen! Slutar halv tolv och då blir det ut till stallet på en gång och fixa. Sen ska jag och fixa håret, bleka utväxten och klippa bort lite. Ska bli hur skönt som helst! Börjar jobba halv fem (bra start på lovet) så hinner nog inte skriva så mycker mer idag, slutar nio och vet inte vad som händer då. Ni får ha en jättebra dag! Puuusss


Det är på natten det kommer

Det är när man lägger sig i sängen för att sova som allt kommer, alla känslor. Saknaden som gör så ont. Så ont att det tar flera timmar innan du kan somna. Det börjar bli en vana nu. Men hur jag än gör, så får jag inte ut dom två stora saknaderna ur mitt huvud. Om bara något av de kunde fått vara en del av mig nu, jag skulle göra allt.

Det enda jag vill, är att spola tillbaka tiden


Grattis till den nyfödda prinsessan!


Det första jag fick höra när jag vakna var att Victoria och Daniel hade fått en flicka.
Och det kan väl ingen ha missat vid det här laget.
Grattis till dom!!
(snälla ge henne något fint namn, som funkar på 2000-talet)


!

Everything
he tells you now..
..he told me first


12.02.23

Nu börjar den här långa dagen gå mot sitt slut. Känns som jag hunnit med en hel del under dagen! Hann med redovisning och fika med mentorn i skolan. Sen var vi och redovisade vårat PA idag igen, gick bra men nu blir det lite paus från det ett tag.

Har hunnit med att sälja transporten och andra hästsaker. Riktigt skönt att bli av med det. Har varit ut till stallet och ridit i solen, vårkänslor :) Majsan fick nya skor också! Sen har jag varit och solat, pluggat, tränat och duschat. Som ni ser, en hel del har blivit gjord. Nu ska jag plugga och kolla bb, sen blir sen sängen.


Tycker att det här är svårt

När jag tänker tillbaka så fäller jag en tår när du låg här bredvid det känns precis som igår
Jag trodde verkligen att jag glömt de här men de är faktiskt väldigt svårt att undervika när du träffar andra som är bättre en jag som får dej på fall som får dig må bra..

Ge mig sommar och sol


Skulle göra allt för sommar just nu


12.02.22

Har varit en jättelång dag, känner mig lite halv död. Har varit föreläsningar om högskola och sånt hela dagen, tror det tog på kroppen att bara lyssna. Men vi hann även med att göra vårat PA för första gången, tycker vi gjorde det bra! Jag och mina nervösa tjejer.

Slutade halv fyra. Var ut till stallet och fixade på en gång, hon fick vila idag. Kändes inte så lockande att bara skritta ut i skit vädret när jag var så trött. Men tränade på lite trix, duktig pålle hade jag!

Nu har jag gjort en uppgift. Nu blir det te och tv hela kvällen, kommer nog somna tidigt ikväll!

Sprid kärlek varje dag

Några små ord eller en liten mening kan ha så stor betydelse. Det kan göra en så mycket starkare om man får höra några fina ord om sig själv, som man vet att personen verkligen menar. Bara att den personen lägger märkte till hur man mår, vad man gått igenom och vad man går igenom, betyder så mycket. Bara av att veta att det finns någon som bryr sig, gör en till en mycket starkare människa.

Idag har det varit en sån där dag. En fin person har visat att hon verkligen bryr sig. Hon la även märke till sånt som jag gått igenom via min sjukdom och allt de, vilket inte händer så ofta längre. Det gjorde verkligen min dag. Och tack vare det, kommer jag somna med ett leende på läpparna ikväll.


11.02.21

Dagen började med sovmorgon till tjugo i elva, hann med lite grejer innan vi började också. Haha herregud. Slutade vid halv två, åkte ut till stallet och red ut en sväng i det fina vädret. Fick det mockat idag, så det gick rätt fort i stallet, snälla människor det finns!

Efter stallet har jag hunnit med att kolla på stylisterna och ponnyakuten. Sen har jag kört crosstraniner och de som igår, sen blev det en dusch på det. Skönt! Har hunnit få i mig en semla också, mums.

Nu ska jag fixa och träna lite på morgondagens händelse, vi ska till våran första skola och prata om vårat projekt arbete. Spännande! Får väl se hur det går. Tänkte försöka somna i tid ikväll också så det blir inget mer tv tittande för mig! Godnatt sötisar.


Känns som jag skulle behöva ha lite nya bilder..



Uteritt i solen, men min fina


en vecka kvar!


Om en vecka öser vi sönder på en båt, jag längtar!!


12.02.20

Då var det måndag igen. Känns konstigt nog rätt skönt, är man i skolan tänker man inte lika mycket på allt annat. Sen är det ju sista skolveckan på sex veckor så, ja jag klagar inte! Även om det är en jobbig skolvecka..

Fick iallafall två prov och en inlämning avklarade idag, så det kändes skönt. Majsan fick vila idag. Har varit och solat med Dannis, skönt! Sen har jag tränat lite styrka och på crosstrainern, kändes super!

Nu blir det tv resten av kvällen, familjen annorlunda-mammor och minimodeller-big brother. Bra kväll!!


It hurts like hell

har inget att skriva, förutom helgen har inte varit på topp. ett tips till er, kolla på big brother ikväll!
 det tänker jag göra iallafall. puss! ♥


Grattis på födelsedagen bästa mamma

Jag är glad att just du är min mamma
Utan dig vore ej livet detsamma
Så många minnen från min barndom jag har
Längst in i hjärtat jag bäst dom spar
Du stöttar mig i mina beslut
Och har alltid ett vänligt ord på lut
När det stormar är du min hamn
Min trygghet är din varma famn

Jag älskar dig mamma


People always leave


minns det med glädje,minns det med sorg

Jag vill ha allt tillbaka, så som det var då. Hur kunde jag inte förstå det då, hur lycklig jag var? Men jag har insett att det är lätt att vara efterklok. Jag önskar bara att jag hade tagit vara på den tiden mer. Men det kommer alltid finnas där, inom mig.


12.02.17

Fredag, yeaah. Var bara på naturen idag, mådde skit i morse så. Sen gjorde vi klart det största på vårat PA, skönt! Åkte ut till stallet med Emma, som fick rida lite på Majs. Det gick så bra så :) Roligt! Underbart skönt väder också, vi red ju bara i tröjor!! Såå underbart.

Nu har jag ätit och nu ska jag ta och städa rummet. Senare kommer det lite folk hit för att fira mamma som fyller på söndag. Sen får vi se vad som händer senare ikväll. Puss så längre


'

Allt du försakat, hur du nu levde,
i världar av smärta, i rum utan ljus.
Nåt borde sagt dig, hur mycket mera
av kärlek du missat, i rädsla för svek.

,


12.02.16

Underbart skönt att jobba i 16 minus grader, men som tur var så blev det skönare på dagen. Gick ju som sagt dubbelt idag. Gick riktigt bra! Lite små jobbigt att gå till fem men..Har fått åtta veckors jobb i sommar iallafall! Så det var ju jättebra! Money money money!!

Åkte direkt ut till stallet och försökte rida lite barbacka, hade glömt hur ont det gjorde att trava barbacka på henne så det blev inte ett så långt pass. Men mysigt ändå.

Nu har jag kollat ponnyakuten. Och nu tänker jag gå och lägga mig, har ont över allt så det behövs nog lite sömn. Godnatt!

work it!

Nu ska jag snart åka ner till lillåstrand, ska ju gå dubbelt idag. Hoppas på att det är lugnare idag än sist. Slutar fem och då blir det stallet på en gång. Skulle vilja åka och simma sen, men får se hur pigg jag är då.

Ha en bra dag! Puss


..


Lärde mig vad lurad betyder och vad ont det gör


Ett halv år sen..



Helt otroligt vad fort tiden kan gå..


Onsdag

Hade en mysig kväll med Dannis igår, även om jag hoppas vi slipper vara med varandra nästa år på alla hjärtans dag. Haha nejdå! Vi kollade på två bra filmer och tjockade, sen sov hon här :)

Hade samtal i skolan, söt mentor som jag kommer sakna. Slutade halv tre, då blev det stallet på en gång. Red lite på ridbanan, finisen. Har varit ute och sprungit med Beppe också, kändes skönt! Älskar att springa med hund, går så mycket lättare då.

Nu ska jag snart kolla på efterlyst och sen livet blir bättre, bra tv kväll! Sen ska jag försöka somna i tid ikväll, ska gå dubbelt imorgon igen mellan åtta-fem. Men nu ska jag bege mig mot soffan! Puuss


~


12.02.15

Sitter i biblan med flickorna, men saknar den fjärde. Snart blir det svenska, förvånar mig inte om våran klass kommer få hur mycket skit som helst. Sen blir det utvecklingssamtal med mammsen!

Efter skolan ska jag ut till min fina!


..

Never mind I find someone like you
Don´t forget me..

Wish you were here by my side tonight


Ni är kärlek för mig

Ska handla med Dannis, sen blir det mys här ikväll. Hon blir kvar över natten också. Tur att man har henne ikväll iallafall. Vi ska kolla på varandras "presenter", känns som jag kommer gråta lite över hennes. Sen ska vi väl kolla film, gråta och tjocka. Helt okej!!

Kan ju passa på att säga att jag älskar alla mina nära och kära. Även om jag inte har någon kärlek, så finns fortfarande kärleken till min familj, Majsan och mina vänner där. Dom är ljuset i mitt liv. Tack för att ni är så bra.



fuck valentines day

Hatar allt med den här dagen. Verkligen depp dag för min del.
Snälla, skjut mig..


give me summer


Jag vill ha sommar!
Allt är så mycket bättre och lättare då.
Värme, solbränd, vara vaken hela natten, grilla...
Jag hoppas den här sommaren har lika mycket att erbjuda som 2011!


Glad tjeeej!!

Har varit i Västerås på sjukhuset idag och fått bästa beskedet någonsin. Min framtid ser helt plötsligt inte lika mörk ut och en av mina drömmar kan uppfyllas nu iallafall, mitt liv är räddat! Ska minska medicinen rätt mycket under dom närmaste månaderna också. Träffade min nya läkare också, sköning! Haha. Skapligt LYCKA!!

Nu ska jag äta, sen blir det dubbelgång på ett nytt ställe klockan fem. Slutar tio och då blir det dusch och sängen på en gång så. Vi hörs, puss babes!


forever alone


Söndags ångest

Jag orkar inte med att det är Måndag imorgon. Allra helst inte när det kommer bli världens längsta dag. Skolan till tolv, sjukhuset och dubbelgång. Jag somnar nästan bara av att höra det.

Nu ska jag kolla klart på wallander, puss och godnatt!


I wonder..


REST IN PEACE


12.02.12

Skrev aldrig något igår, blev inte av helt enkelt. Men på kvällen var jag till Avesta med några tjejer. Vi åt pizza, pratade och sen drog vi på någon lokalfest. Rolig kväll! :)

Idag låg jag i sänegn till tio. Åt lite frukost och sen cykla jag ut till stallet! Har nog inte cyklat sen i oktober, så det var ju på tiden. Skönt att cykla juu! Red ut en sväng i det underbara vädret på min fina.

Nu tänkte jag vara duktig och göra en inlämning, men självklart så funkar det inte att öppna. Kul liksom.. Men det får väl bli lite matte istället. Sen blir det wallander senare ikväll!


Fina ögon! (Snodde bilden av Carro)


-


12.02.10

Skönt med fredag! Slutade halv tolv, då blev det stan med mamm på en gång. Köpte lite pysselsaker. Sen åkte vi ut och fixade stallet på en gång, hon fick vila idag. Lite för kallt liksom! Men var duktig och skrev klart en inlämning när jag kom hem, så det kändes bra!

Ikväll har jag städat rummet och börjat fixa en liten bok som jag fick av Alexandra förut, som jag ska göra klart. Så roligt att hålla på! Men tar en paus från det nu och kollar på notting hill istället, älskar den. Lugnt och skön fredag, men måste erkänna att jag blev party sugen nu! Typiskt liksom..


hata natuur!

Freedag!! Har nyss haft natur prov, som gick sämre än sämst! Riktigt taggad blir man på helg efter ett sånt skit prov..blääää


Reason


12.02.09

En dag till gjord! Lyckades göra bort mig rätt ordentligt i skolan, värre än vanligt. Tur att vissa räddade hela saken. Haha! Slutade vid ett, skönt det! Då blev det stallet på en gång, red på ett nytt bett. Roligt om det kan funka lika bra i fortsättningen som idag! Hon var jättemysig idag också! Bra dag för oss :)

Ikväll har jag varit till Dannis! Vi pluggade, pratade och så fixade hon så jag kunde få musik på mobilen. Så nu ska jag lyssna på musik hela natten lång! Tack så mycket pullan :)

Nu blir det sängen, musik och plugg. Hatar naturkunskap!! Usch. Men godnatt sötnosar!

världens bästa låt..


Den är och kommer alltid vara den bästa låten.

i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen


12.02.08

Fyra månader kvar till studenten, knappt tre veckor kvar till studentkryssningen och 100-dagarsfesten. Skönt att ha något att se fram emot. Även om jag har små panik över vissa skolsaker som måste göras..

Dagen har rullat på som vanligt i skolan. Fick veta praktik plats, blir fyra veckor på sjukhuset i Sala. Kan nog bli bra! Slutade halv tre, då blev det stallet nästan på en gång. Longerade en mer eller mindre galen häst, piggelin! Blir ett hårt pass i ridhuset imorgon så hon blir av med lite energi.

Nu har jag druckit en stor kopp te och kollar ponnyakuten. Nu väntar jag på att efterlyst ska börja, tänker spendera kvällen framför tv! Efterlyst och Livet blir bättre, jag klagar inte!

Kvällens mål: Somna innan 12, någon gång måste bli den första..


I´m sorry, but I don´t want to go


Grym tjej, Grym låt!


12.02.07

Skön dag! Började dagen med frukost på Järnvägscafét med Alexandra och Jocke, mysigt! Se skjutsa vi Jocke till skolan. Sen blev det solning, jag lyckades göra en mindre fin bränna på vissa ställen. Haha. Sen blev det lite simning, hade alltså bara det på hela dagen. Var klar med allt, men var ändå skönt att simma lite. Sen slutade vi.

Vi var ner på stan en sväng, fixade lite och så. Mysig förmiddag med mina babes. Var ut till stallet sen och red ut en sväng på en galet pigg pålle, men som var duktig och gick över bron på första försöket! Har hunnit pluggat en massa, skjutsat Alexandra och handlat nu ikväll. Kollat på TM också, så kul!

Nu ska jag lägga mig och läsa i min favorit bok! (Ingen vanlig bok, haha)


*


Jag ser oss ibland i mitt sagoland

Nu tänker jag lägga mig i sängen med en massa lugn musik, gråta en skvätt och drömma mig bort i mitt sagoland. Där vore det våran dag idag..


12.02.06

Dagen började med ett tripp den "storstaden" heby. Inte varje dag man är där längre..Men vi var iallafall där och pratade om våran linje. Sen tillbaka för en lektion, sen slutade vi ett. Jag klaga inte!

Blev en promenad med M idag, tillsammans med mamma och beppe. Mysigt :) Har upp till Alex en sväng och pluggade lite och så. Nu ska jag kolla på tv hela kvällen. Först familjen annorlunda och sen mini modeller, jag gillart!


Såhär snygga var vi förra helgen, haha.
Foto: Daniella Dahl
(hon blir sur när man snor hennes bilder)


THERE IS ALWAYS THAT ONE PERSON NO MATTER HOW LONG IT´S BEEN OR HOW BADLY THEY´VE TREATED YOU, IF THEY SAY I LOVE YOU, YOU WILL SAY IT BACK


:)))

Wiee, idag har mamma och pappa varit och köpt och hämtat den nya transporten! Så nu slipper Majsan åka i skrotsporten. Känns jätteskönt! Så nu tänker jag lära mig köra med den nya. Glad för att vi äntligen hittat en ny!

Wallander mys!

Den här veckan börjar gå mot sitt slut och en ny vecka väntar.

Snart kommer Ida och Dannis hit, vi ska ha lite söndagsmys och kolla Wallander. Skönt att träffa dom lite då jag knappt har träffat någon på hela helgen. Så det blir ett bra avslut på helgen. Sen ska jag sova som en prinsessa i min nybäddade säng, mys!


Han är ju kung!


och jag blir galen att den sista inte vill bli lika stor som dom andra, men måste ha med den eftersom den är bääst!


12.02.05

Jobb 7-12, gick väl rätt bra ändå. Men fick bli sista gången där. Jaja..Var ut och fixade stallet på en gång, hon fick vila idag, mitt hjärta. Var nog rätt skönt för oss båda att slippa ut i kylan idag också.

Nu har jag duschat, riktigt efterlängtat var det. Ansiktsmask, nyrakade ben och nytvättat hår. Kan inte bli bättre! Nu ska jag städa lite och fixa lite i rummet. Puss babes!


12.02.04

Fortsätter vara på halv dåligt humör. Blir inte bättre av att man är party sugen, samtidigt som är depp och så ska man upp och jobba klockan sju imorgon. Skjut mig! Sista gången där nu har jag bestämt iallafall.

Ikväll har jag städat lite, kollar irene huss och melodifestivalen. Allt med mamma och pappa, mysigt :) Har nyss varit och hämtat emma. Nu ska jag kolla lite ridsport innan jag går och lägger mig. Puss och godnatt!

Ni kan gärna tänka på mig i morgonbitti när jag ska ut i kylan klockan sju!! Taaack!


Goodbye my lover

I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me

I am a dreamer and when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.


Banträning

Vi hästmänniskor är väl rätt dumma, ger oss ut i nästan tjugo minusgrader för att hoppa en liten bana. Men det var precis det jag gjorde idag. Ni får kalla mig dum!

Blev lite väntan och sådär, men till slut så blev det väl bättre. Hoppade på 90 cm och blev nolla. Kände att det var rätt bra efter att bara ha hoppat en gång tidigare sen uppehållet. Hon hoppade fint, även om det gick lite för fort i mellanåt. Men det var visst roligt, tyckte vi båda! Jag är iallafall med våran runda :)


min absolut bästa


12.02.03

Har inte blivit mycket bloggande idag, kanske för att det inte har hänt överdrivet mycket och för att jag inte är på humör alls.

Har ridit både min älskling och curry idag. Båda fick gå lite på ridbanan, jättefina båda två :) Roligt!

Ikväll har jag kollat på solsidan med syster, mysigt! Nu ska vi fortsätta kolla på någon film som går på tv! Godnatt på er :)

Fina curry!!


Idag är det fredag!!

Skönt med fredag, även om det känns som det är typ torsdag eller något. Just nu sitter jag på historian, skriver inlämning. Benneborg hjälpte mig nyss med hur jag ska få internet på mobilen, så smart! Haha, det tackar man fööör :)) Slutar halv tolv och då ska vi träffa PA läraren lite bara.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Men två hästar ska ridas och fixas, så har lite att göra iallafall. Nej nu ska jag avsluta här. Vi hörs!

-


12.02.02

Dagen började med fika med våran lärare/mentor som ska sluta, har inte insett det fören nu men ska bli riktigt tråkigt faktiskt. Tycker hon borde sluta med oss om några månader istället! Men men.. Vi kom igång ordentligt med vårat PA också, riktigt intressant om ni frågar mig.

M fick vila idag. Tog en promenad ner på stan med Alexandra, mindre skönt att gå i 10 minus grader! Vi kollade runt lite och sen upp till Jocke en sväng. Tack och lov så fick vi skjuts hem! Haha. Ikväll har jag kollat på tv, fixat lite papper och nu ska jag fortsätta att plugga. Får se hur länge jag orkar.

Äntligen fredag imorgon! Ska bli så himla skönt, även om helgen kommer bestå av plugg och troligen lite jobb. Men bara att bita ihop. Puss och godnatt sötnosar!

My sister´s keeper


För er som inte har sett den här filmen, se den!
Har sett den flera gånger och grinar alltid lika mycket.


!


12.02.01

Hej Februari! Jag hoppas du blir bra! Studentkryssning, 100-dagarsfesten, Norge(?)..Det måste bli braaa!!

Dagen har rullar på som vanligt, slutade vid halv två. Då åkte vi och kollade på en transport, som troligen ska bli min. Vore på tiden att byta ut den andra så, hoppas!

Åkte ut till stallet nästan på en gång. Blev en sväng till ridhuset. Gick riktigt bra! Skönt att rida ett ordentligt pass. Nu har jag pluggat lite och ska snart hoppa in i duschen. Kvällen kommer bestå av plugg och tv.


would you..

If you could go back and change just one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Would you choose an entirely diffrent path? Or would you change just one thing?
Just one moment, one moment that you always wanted back..

Lucas Scoot


RSS 2.0