29 juli

har nästan nyss kommit hem från dannis :) jag sov där inatt. vi kollade på film och hade mys :) fast lika mysigt var det väl inte när vi vaknar av att det oskar som fan! stackars dannis var ju räädd. haha. men myyyys ändå, med min bästa.

nu ska jag snart iväg och ta blodprover, inte så nice. sen ska jag softa tills senare idag för då blir det stallet och fixa allt inför imorgon då det är tävling i avesta. as taggad är jag :) men vi hörs senare, byyyye!


28 juli

jag är käääär!.. i en häst men vad gör det? var ju till Anette och red Antrax idag. herreguuuud va fin han är!! jag dog lite och så har hon ju flera unghästar som är jättefina dom också. känns som man måste bli rik, för jag vill ha dom. haha.

gick iallafall riktigt bra! han är jättefin både på marken och hoppningen. var roligt att köra lite dressyr för anette igen och roligt med att rida en annan häst också, man lär sig så himla mycket av att rida andra hästar också. hoppade lite också, supermysig att hoppa med! hoppar allt lätt som en plätt, en riktig prins. på slutet låg hindret på 120 cm och det är väl ändå rätt bra för att vara första gången jag sitter på han :)

bara att hoppas på att allt går som det är tänkt nu! skulle vara så kul :)


28 juli

hejhopp! nu ska jag snart ta och byta om, sen ut till stallet och hämta ridhjälmen..smart som man är glömde jag att ta med den igår. men blir att hämta den sen iväg och rida lill pojken, roligt! :) får väl se hur det går. sen blir det iväg och rida älsklingen :) skulle inte sitta helt fel om vi kunde ta en trip till västerås heller, men får se hur snälla mamma och pappa är idag! haha. nu ska jag byta om, hejsvejs!

28 juli


sååå galet snygga!
jag dör för alla tre, men joel ojojooooj.


28 juli

vi är inte såna som i slutet får varandra


27 juli

nu blev jag lite glad, bästa erbjudandet jag fått på länge! wie.
det firas med smörpopcorn ♥


27 juli



två snygga tröjor som gärna får flytta in i min garderob!


26 juli

kom nyss hem från ransta, träningen gick super bra! vilket kändes skönt eftersom hon har känts lite konstig sen i fredags, men nu var hon finare än vanligt. så antar att det inte är något, utan bara lite trött i benen. men hon får vila hela nästa vecka, kan vara skönt för henne :) sen är vi tillbaka igen! känns iallafall super inför helgens tävling! min älskling :)

nu måste jag städa, ut med pysen, duscha med STORT D! skapligt ofräsh jag känner mig, men det bästa med det är ju att man känner helt sjukt fräsh sen när man har dushat, haha :) dags att sätta igång med städandet nu om jag ska bli klar nångång.



26 juli

jag har inte bloggat på flera dagar nu, men plötsligt så har jag bloggat tre gånger på mindre än en timme! bra gjort ida. jag lät så deppig i dom tidigare inläggen och det kändes inte som jag, så jag ville slänga upp en glad bild för att göra stämningen lite bättre!



love the girl to the right!
nu måste jag sova, upp och träna om fem timmar. natti natti.


26 juli

inget funkar bra just nu. vilket kanske märks här i bloggen, men eftersom jag knappt gör något på dagarna förutom att väntar och hoppas så finns det inte så mycket att skriva..för ni som inte vet så har min farmor fått en hjärnblödning, och ja ni kanske förstår utan att jag ska behöva skriva så mycket. men det är bara att försöka leva som vanligt innan vi vet..men det är allt utan lätt.

men det känns dumt om man bara ska gå runt och vänta eftersom sommarlovet bara rinner iväg och det känns som den här sommaren håller på att bli den sämsta sommaren på länge. och jag tänker inte låta den bli värre! jag vill ut och leva livet, vara helt crazy och ha grymt kul! ...men jag kan inte just nu! jag bara kan inte.

man får göra det bästa av situationen helt enkelt. tack bloggen för att jag fick skriva av mig!

26 juli

det går skit nu, kompis det går skit nu.

folkärna

igår var jag till folkärna och tävlade :) hoppade bara en klass på 100 cm, men tro mig det räkte! vi väntade i fyra timmmar på att jag skulle få starta, helt sjukt! visst vi var där lite för tidigt men galet va sega dom var. men sånt får man leva med, roligt att kolla på andra ryttare också.

men eftersom det blev så lång tid att vänta så påverkade det vårat resultat också, eftersom majsan hunnit bli stel i benen trots att vi gått med henne. men det är sånt man får ta! vi fick ett stopp och ett pet, vilket inte är så bra. men jag är nöjd ändå, för hon var riktigt fin :) men nu taggar vi till nästa fredag då det blir i avesta.


24 juli

I'll follow you until you love me


21 juli

förlåt men jag orkar inte blogga fören jag vet, därför kanske det inte blir något bloggande på några dagar. men jag hoppas ni förstår. puss!


21 juli

förlåt men jag orkar inte blogga fören jag vet, därför kanske det inte blir något bloggande på några dagar. men jag hoppas ni förstår. puss!


20 juli

imorse var jag till ransta och tränade. hoppade rätt mycket på stuts i början, även på en åtta. kändes riktigt bra redan på framhoppningen. fast jag måste bli bättre på att svänga efter hindren..blir att öva! sen hoppa vi en liten bana. det kändes superbra, allt flöt på precis som det ska. slutade med att vi hoppa en bana på 110 cm och det kändes så grymt bra! hon flög över hindren lätt som en plätt, utan problem. så det var jättekul :) lilla gumman! fick förövrigt jättemycket beröm av en som kollade så det kändes super!


19 juli

snart kommer alexandra :) får se om hon är sur fortfarande för det jag lurade henne om. hon sa ju att jag skulle passa mig för henne nästa gång vi sågs.. haha fast den skiten skrämer inte mig. får se vad vi hittar på :)


sommar låååååt!


19 juli

har legat ute i solen i nån timme nu, men blåser som bara den så det känns inte som man blir brun..men antar att man nog blir det ändå :) ska väl ut i solen ett tag till och sen blir det stallet. sen har jag ingen aning om vad som händer mer idag, men det är rätt skönt att inte ha något planerat hela tiden, utan bara ta dagen som den kommer :)


jag vill åka till grönan eller liseberg! bilden är från förra året på grönan.


19 juli



lååååten ♥


18 juli

jag tror nästan jag börjar bli knäpp..eller hela min familj börjar bli knäppa. vi har hyrt fyra filmer under helgen. haha! fiilm nördar? ja det kan man lungt säga. men I loooove movies!

nu ska jag måla naglarna och sen kolla ondskaan :) vi hörs.

18 juli



åååh, den här låten påminner mig om valla tiden. kommer ihåg att tilda och dannis gick runt och sjöng på den här hela tiden! haha. i miss it!


18 juli

hejhopp! dagen började värdelöst när jag vaknar och se att klockan nästan är halv tolv. då vill man ju bara gå och dränka sig. hatar att sova länge! nu är liksom hela dagen borta. men inte mycket att gör åt nu, bara skapligt seeegt!

nu ska jag väl snart till stallet. lär rida ut en sväng och sen lite på banan också. sen ikväll så kanske jag skulle träffa ida och alexandra :) hoppas på det. såå galet kul igår när jag lura dom och det visade ju hur rädd alexandra är för att jag ska vinna :D haha


16 juli

förlåt att jag inte skrev igår, men nu när det är så fint väder så blir det inte av att man sitter inne och bloggar. dåligt av mig, men sånt får man ta nu på sommaren.

igår så var det månsan på dagen med syster. har faktiskt fått rätt mycket färg nu, eller känns så ibland iallafall. sen på eftermiddagen så stod vi i minigolfen, rätt segt. men blev roligare när alexandra kom och så :) efter det så åkte jag och alexandra ut till stallet, vi red ut en sväng. alexandra red lite också :) roligt!

sen sov jag hos alexandra :) vi kolla film, pratade och så. jätterolig kväll :) måste bara säga att jag är glad att jag har den tjejen! konstigt nog har vi stått ut med varandra hela livet, hur vi nu har orkat det..svår fråga :)

idag har jag inte gjort något speciellt, varit till stallet och sen en sväng till karlssons också. har nyss kollat på film med familjen, kollade på farsan. rooolig film :)


15 juli

är väl bara att gå ut och steka i solen, för jag tänker inte vara någon albino! men ryggen tänker jag då inte sola idaaag.

14 juli

idag (igår)..var jag vid månsan rätt många timmar med dannis och syster. rätt stolt över mig själv att jag orkade ligga i solen så länge, även om vi bada då och då. kan ju inte påstå att jag tycker det är speciellt kul att sola, men jag försöker överleva :) haha. trevligt var det iallafall!

sen ikväll så var jag och träna i ransta, var ett bra tag sen sist så det var kul. gick lite upp och ner idag, på uppvärmningen kändes det inte alls bra..men alltid bra med lite motgångar. kändes bättre på slutet när vi hoppade bana iallafall, då rullade allt på och hon var fin :) pluttisen!

nu ska jag nog försöka sova. har bränt mig på hela ryggen och rumpan, så måste erkänna att det gör rätt ont. men hoppas på att det gått över tills imorgon :) haha. godnatt!

13 juli

du måste klara det här, älskade farmor!


13 juli

hej bloggen! solen skiner och livet rullar på. nyss kommit hem från månsan, har varit där med bästa syster :) snart ska vi ner på stan och fika. myyys! blir ingen träning för monica ikväll då pappa inte hinner hem. hoppas på att det blir imorgon istälelt.. men just nu känns det bättre att pappa är där han behövs nu, önskar jag också kunde vara där. hon måste klara det!

 

 

 


12 juli

kom nyss hem från en kväll i stockholm. måste bara säga hur mycket jag älskar den staden! allting känns så lätt när man är där. galet fint är det också såhär på sommarkvällarna :) var och kollade på fotbolls match, hammarby-falkenberg. slutade 0-0, heeeelt värdelöst..men sånt man får leva med. första gången vi fick stå i klacken på söderstation idag! fett ju :) haha. nu ska jag kolla film och sen måste jag ta dom där bläiga tabletterna som man helst vill hälla i sopornaaa.


12 juli

I try and try. but because I dare to say what I think I get shit. I'm trying to do my best and solve everything, but my energy to that ends when you hook on me. You bring out the evil in me.


12 juli

HOT OUTSIDEE! men jag klagar inte. nu blir det stallet, lär rida en liten sväng. men tror det blir barbaka och shorts, för det känns inte så lokande att sätta på sig ridbyxor och svettiga läderstövlar. nej usch, jag svettas bara när jag hör det. men ni hörs senare!

11 juli

idag har jag varit med dannis, hennes mamma och faster maggan till siggefora hela dagen :) underbart fint väder och bra sällskap, så kunde inte bli så mycket bättre. varmt som fan var det! hoppas verkligen jag fick lite färg, men sånt brukar ju inte komma fören på kvällen när man ska lägga sig.

sen så åkte jag ut och red på banan. hon var riktigt fin! plutteskruttan :) nu ska jag fortsätta kolla på film!


10 juli

JAG HAR SOMMARLOV! jobbade sista dagen igår ju, rätt tråkigt att sluta nu när det börjar bli kul men ändå hur skönt som helst att vara ledig. skulle vara kul att jobba där nästa sommar också faktiskt. men nu är det gjort iallafall och nu är det bara att vänta på pengarna.

igår kväll var jag, pappa och emma på bio i västerås :) kollade på nya beck- levande begravd. helt klart den läskigaste beck filmen ever! fick hjärtstopp ordentligt en gång, ojoj! men riktigt bra var den, helt klart värd att se :) blev en mysig kväll! sen var vi en sväng till kusinerna när vi kom hem till sala, ville inte åka hem dirket eftersom mamma hade tjejfest och man kan ju säga att dom hörs rätt bra. haha

ikväll blir det västerås igen! ..vill säga om jag hittar lite pengar, men får hoppas det löser sig. ska ju träffa liiiiiisa!!

8 juli

har lite tråkigt och kände för en lista!

100 Frågor
Tester börjar: 20.50
1. Fullständigt Namn? - Ida Susanne Karlsson
2. Ålder? - 16 och ett haaaalvt! halvan är viktig
3. Vart bor du? - saaala
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, syster, hund
5. Färg på ditt hus? - vitt tegel och blått trä
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 24 november
8. Klass? - OP09
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Något jobb? just nu ja
11. När gick du upp i morse? - 06.10
12. När ska du sova? - om någon timme sådär
13. Duschat idag? - nope


14. Kramat någon idag? - nej
15. Pussat någon idag? - mysig puss av majsan
16. Vad har du ätit idag? - för mycket
17. Dagens klädsel? jeans och t-shirt 
18. Dagens smink? - inget alls
19. Dagens sötnos? - en tant på jobbet
20. Dagens roligaste?- "mamma, vad gööööör du?!"

SOCIALT:
21. Har du många vänner? ja
22. Hur många har du kysst?  har inte räknat
23. Vem kramade du senast? - syster
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - nobody 
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - daannis

FAVORIT:
31. Film? - twilight, titanic, a walk to remember....listan kan bli låång
32. Låt? - för kärlekens skull, himlen är oskyldigt blå, forever
33. Mat? - spagetti och köttfärssås
34. Dryck? - COOOOOLA
35. Färg? - lila
37. Stad? - stockholm
38. Land? - mh..sverige fan. eller usa, fast inte för att jag har varit där men verkar fett nice!
39. Ämne i skolan? -  kan inte säga att något är speciellt roligt, men blir väl voms.
40. Dag?  - lördaaag

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? ni vet han
42. Personen du kysste? - deruu
43. Gången du spydde? när jag hade opererats
44. Gången du grät? - föra veckan
45. Pizzan du åt? - kommer inte ihåg
46. Gången du var i Göteborg? - föra sommaren
47. Gången du var i Stockholm? en-två månader
48. Gången du shoppade? - lördags
49. Gången du var hög? - never ever


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - beror på
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? gillar båda, men ute och festa
54. Tvspel eller datorspel? - datorspel
55. Singel eller upptagen?-  upptagen
56. Hångla eller ha sex? -  jaduuu
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - oj hänger du med i tiden eller?
58. Ragga eller bli uppraggad? -  uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - PH
60. Blont eller svart hår? -  blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bluuue
62. Choklad eller lakrits? - bådaa
63. Göteborg eller Stockholm? - älskar båda, men stockholm!
64. Högerhänt eller vänsterhänt?  höger
65. Coca cola eller fanta? - COLA
66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - randig
68. Älska eller älskas? älskas
69. Leva eller dö? - levaa!

ANTAL:
70. Personer du älskar? - några stycken
71. Personer du hatar? - ingen tror jag
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? jag kan räkna dom på mina fingrar iallafall
74. Glassar du ätit på en dag? - femton säkert
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - rix fm it´s the shiiit
76. Gånger du haft minnesluckor? vet inte
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - rätt många
79. Gånger ditt hjärta brustit? en gång riktigt ordentligt

VEM:
80. Vill du träffa nu? - super femman
81. Ska du träffa imorgon? - dom på jobbet och familjen
82. Sjöng du senast för? - majsan
83. Hade du senast en msn-konversation med? vet inte
84. Spelade du tvspel med senast? - my sister
85. Vem vill du ta med på en romantisk resa nu? en snygg kille kanske
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? inga namn
87. Förtjänar att dö? ingen
88. Är söt? - alldeles för många
89. Vill du sova jämsides med i natt? - det vet du


VAD:
90. Gör dig glad? - majsan!
91. Gör dig ledsen? - när det inte går som man vill
92. Vill du helst göra nu? åka till något roligt ställe
93. Önskar du att du slapp? att gå i skolan
94. Vill du ha nu? - en maaaassa pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en till pålle
96. Längtar du till? - min lön kommer
97. Tycker du om dina betyg? - nej fyfan, fast rätt okej för att vara jag
98. Ångrar du i ditt liv? - att jag slösa bort så mycket tid på en person
99. Är det bästa som hänt dig? - majsaaan
100. Hur mycket är klockan? - 21.04

7 juli

dagen har varit riktigt bra! jobbet gick bra, träningen för joanna gick bra, myskväll ute i salbohed med kvällsdopp med familjen. kan inte bli så mycket bättre än så egentlgen.

känns inte som jag hinner skriva så mycket mer, tror inte ni blev så förvånade..börjar ju bli en vana. haha! två dagar kvar innan jag är friiiiiiiiiiiiiii

6 juli

fick sluta en timme tidigare idag! hur skönt som helst. om ett tag så ska jag och pappa åka till västerås, måste till tandläkaren och fixa tandställningen som har gått sönder. känns ju inte bara lite seeegt att man måste åka ända till västerås för att fixa något som tar 5 minuter. man blir ju lite små galen. sen blir det stallet efter det!

nu finns video på helgens tävling HÄR

5 juli

jobber rullar på, skönt att det bara är den här veckan kvar! sen hoppas jag pengarna kommer i slutet av månaden. håller tummisarna!

min blogg känns rätt tråkig just nu, samma saker varje dag. plus att jag uppdaterar högst två gånger om dagen. skaapligt tråkigt ju. men ska försöka få upp bloggen direkt när jag slutat jobba..för såhär kan jag inte ha det!

säfva

idag var vi och tävla i säfva :) helt galet va varm det var! aldrig svettats så mycket som idag. skulle nog behöva köpa en ridhjälm med ventalation, men får se hur det blir med den saken. varmt var det iallafall!

i 95 cm så kändes det varken bra eller dåligt, fick inte igång någon riktigt bra galopp. men hon kändes ändå lydig och fin. petade som vanligt sista hindret. i 100 cm så flöt allt på jättefint, men vi fick ett stopp. hindret var ner mot publiken så var lite läskigt. men resten av banan var hon jättefin! tråkigt med ett stopp, men sånt får man leva med.

jag är jättenöjd med dagen! majsan skötte sig bra trots värmen. nu blir det inte tävling på några helger, vilket kan vara rätt skönt för majsan.


4 juli


love my sister ♥
badat två gånger idag, inte dåligt för att vara jag.
nu blir det duschen!


4 juli

har nyss kommt hem efter att ha tagit årets första dopp med pappa! riktigt skönt var det faktiskt. dagen har varit bra med huuuuuuuur svettigt som helst, trodde jag skulle dö ett tag. berättar mer om tävlingen sen :) nu ska jag kolla om solen är framme så man kan sola. vi hörs!

3 juli

var till västerås idag. hittade lite saker, snygga skor, linne, klänning och tjocktröja. roligt med lite nytt :) sen blev det hem och lägga sig i solen. såååå skönt väder :D me like!

har varit i stallet hela kvällen och fixat allt inför imorgon då vi ska till säfva och tävla. så får hoppas på att hon är på topp :) nu måste jag sova! natti


3 juli

herregud vilken dålig bloggare jag håller på att bli! blir ju bara värre och värre. men det är nog sånt ni får leva med nu i en vecka till, sen har jag sommarlov på riktigt och då kommer inläggen bara ramla in!

nu ska vi snart till västerås och kolla lite :) skulle behöva lite nytt känner jag, men vi får se hur det blir med den saken. känns som jag måste vara vädligt snäll mot päronen då. haha. sen blir det hem och steka i värmen! najs.

igår kväll var jag hem till alexandra med wilhelmsson :) vi tjockade, pratade och spelade pingis. super kul! även om jag förlorade på rundpingis, även fast jag hade fyra liv.. haha


2 juli

bättre än såhär kan det knappt bli! underbart väder, majsan gick superbra idag, heeeelg och jag är på bra humööör! sugen på att göra något kul, men eftersom tiden inte räckte till så blev det inte som tänkt.

igår var jag och dannis till västerås :) kollade rix fm festivalen och lite sånt. roligt kväll med min bästa. var även och fikade med oscar på dagen, kul att träffa honom eftersom det inte händer så ofta.

nu ska jag äta jordgubbisar!
grattis till angelica som fyller 17 år idag!


RSS 2.0