31 augusti

finns det nått bättre än när man får ett sms där det står att lektionen är inställd? neeeej det finns nog inget bättre. så himla skönt att börja kvart över tolv och sluta tjugo över ett. wiiiiiiiiiie :D underbart! så nu har jag laddat upp med O.C och te, jävligt bra start på dagen!


31 augusti

ajuste, det är ju skola imorgon och här sitter jag. sommarlovet är ju liksom över, lite svårt att få in det i huvudet känner jag. men ja, godnatt världen!

30 augusti


kul att my lover kanske flyttar till italien och han har inte ens frågat om jag vill följa med :(


30 augusti

det var inte helt fel att börja halv tolv idag kan jag säga er! hur skönt som helst att åka ut till stallet innan skolan ju. majsan var mycket piggare idag, ville äta och var allment glad :) så kunde andas ut lite! så nu hoppas jag hon är lika pigg imorgon så jag kan träna på onsdag.

nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet och sen äre time out! fett nice kväll :) börjar tio imorgon så tänker inte gå och lägga mig så tidigt kan jag säga! haha.


29 augusti

so fucking sick of you!
But now I do not care about you, although I do not want to..and so do I, what do I know?
I´m not going to be someone who is good at times, even more so not for you.
Maybe I was just afraid of being alone and watched you like a chance to not be.


29 augusti


hej babe, jag är typ kär i dig!
...iallafall om du är lika cute, puckad, störd och alldeles underbar som i O.C.
adam brody i mitt hjäääärta


29 augusti

dagen har varit mysig eftersom det har varit lite folk här för att fira emma och pappa :) trevligt värre. men mindre trevligt var det väl när hästen håller på att skrämma ihjäl mig! usch fyfan, var länge sen jag grinade så mycket. men hoppas på det bästa :)

nu har familjen nicklasson åkt hem och jag ska kolla på O.C och dricka te :) börjar inte fören halv tolv imorgon så lär bli stallet innan. skönt juuu :)


29 augusti


GRATTIS ÄLSKLING PÅ 15-ÅRSDAGEN!
love you sister


29 augusti

por el dien del amor


28 augusti

Igår var vi ju till Björklinge på cup :) såhär gick det:

Gävle GIK-Sala Silverstaden 7-2
Björklinge- Sala Silverstaden 2-5
Sala Silverstaden- SK Vide 1-7

finns inte så mycket att säga om cupen, det var roligt, vi kämpade på bra, men det räkte inte till. var ju dom första matcherna vi spelade tillsammans den vi slog ihop lagen. min lillasyster emma gjorde måååål! skapligt glad jag blev, fast vi behöver ju inte prata om att jag börja gråta. HAHA.


28 augusti

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA PAPPA
jag älskar dig!


26 augusti

dagen har varit upp och ner..men mest ner. fick se matteprovet, gick åt helvete när jag skulle fylla på vatten åt hästarna, insåg att jag måste göra en sak och ja..men bara att tänka positivt, iallafall försöka. kvällen slutade ju rätt bra ändå, var ut till norrby och kollade fotboll. nice :)

galet skönt med fredag imorgon! hinner nog inte blogga något imorgon eftersom vi ska iväg på cup vid fem och jag ska till stallet innan. men ni får överleva ändåååå :) haha.


25 augusti

inte mycket som kan förstöra den här kvällen, super braa!
- sallad från åkrahallen ♥
- fångarna på fortet
- time out, meeed måns möller!

säger bara, me liiiike


25 augusti

hallå bloggen! nu har jag nördat framför datan sen jag kom hem vid halv tolv, skönt med en tidig dag. tror jag åker ut till stallet när mammsen kommer hem. så ska nog ta en kopp te och softa, skööönt!

jag har tänkt på en sak..är det sommar eller höst nu? det lär ju vara höst eftersom det är kallt ute och det bara regnar hela tiden! huhu, fan demprimerande :( fast ändå hösten är ju ändå rätt mysig.

HÖST

HISS
-
mysigt att tända ljus och dricka varm choklad
- finns sjukt mycket snygga höstkläder
om man känner ofräsh i håret kan man bara dra på sig en mössa
- allt bra på tv börjar igen!

DISS
-
det är kallt och ruggigt
- blir galet lerigt i hagarna
- man blir deprimerad
- höst=öroninflamation
- blir mörkt efter tre
- har man ingen pojkvän så suger det


24 augusti

back to school today! vilket suger som faaan, men "bara" två år kvar nu så..som alla lärare säger. var iallafall rätt kul att se alla igen. vi har ju det så jävla kul så det ska nog gå fort det här året också :) och mycket bättre nu när vi inte är yngst på skolan längre! haha. första skoldagen börjar väl inte så bra, dannis lyckas låsa in nyklarna i skåpet och jag skämmer ut mig. haha, men roligt va det :) minre roligt var det väl att vi börja med lektionerna idag, man vill ju ha softis första dagarna :( huhu.

resten av dagen har varit rätt bra. red ut en sväng och sen innebandy träning. så nu kan jag lägga mig och känna mig lite duktig. men nu måste jag kolla time out, bäästa måns mööller är med :D


23 augusti

sommaren 2010 har nog varit ett av dom sämre sommarlovet. visst, det började väl bra med sol och bad..men sen gick det bara utför. värst var det väl med min farmor som fick en hjärnblödning, vilket gjorde att man inte var på topp i mer än fyra veckor. sen hände det flera saker också, men inget jag behöver gå in på. men det fanns ju bra stunder också :) men det bästa under sommaren har nog varit majsan, hon har gått super på tävlingarna och allt :)


SUMMER 2010

Har du druckit tills du spytt?
nope!
Sårat någon? det tror jag säkert..sorry va
Förlorat en vän? yes
Träffat nya människor? tror det :)
Kysst en främling? tror inte det, haha
Tagit droger? nej fan
Haft en sommarflört? kanske, kanske inte. vet inte vad man ska kalla det
Gråtit? jaaaa
Skrattat tills du kissat på dig? den dagen jag gör det så lovar jag att jag ringer
Varit vaken en hel natt? ja!
Solat? jafan, varit riktigt grym på det..fast det syns ju inte längre :(
Badat?
ja
Haft ett förhållande?
fucking nej
Gjort dig riktigt illa? tror inte det
Gjort några nya piercingar/tatueringar? nej :(
Läst en bok?
ja faktiskt, kors i taket mina vänner
Skickat sms till fel person med flit? haha nej?
Suttit vid datorn en hel natt? nej
Näckat? tror inte det, men skulle vara fett
Solat naken?
nope
Fått utegångsförbud? nej mina päron älskar mig för mycket..
Sagt "jag älskar dig" och menat det? ja
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? nej fyfaaaan!
Varit i slagsmål? nää
Pussat någon av samma kön? oseriöst ja
Sjungit högt på ett berg? haha nej
Kysst någon i regnet? nej
Kysst någon i skogen? nej
Kysst någon du inte borde? nej
Tappat rösten? nej
Varit på festival? nej..kul att jag svarade nej på fem frågot, rolig tjeeeeeeeeeeeeeej
Gått upp i vikt? ja
Gått ner i vikt? nej blää
Bränt dig? ja på ryggeeen, grymt va ont det gjorde
Fått en ful bränna av kläder/smycken? tror ine det
Varit utomlands?
neeej :(
Gjort ett bra köp? massor!!
Tagit upp kontakten med en gammal vän? både ja och nej
Haft skadeglädje? bästa som finns typ juu
Sovit under bar himmel? nää
Vad kommer du sakna mest? everything! sommarkvällarna, solen, vara uppe halva natten..massor!!
Har du svarat ärligt på alla frågor? nästaaan alla :)


23 augusti

jahapp..då var summer 2010 slut. känns hemskt att säga det men nu är min sista sommarlovs dag över, gör ont att säga det. huhu. imorgon är det tillbaka till skolan! usch, säger jag bara.

dagen har iallafall varit bra :) majsan gick superbra, fick ny och större säng, gjorde om på rummet (tack vare alexandra). så nu ska jag snart gå och lägga mig och jag hoppas jag sover som en prinsessa!

GOODBYE SUMMER 2010! :')


23 augusti

såå grymt skönt att klippa sig och få bort utväxten! fast det bästa lär ju vara att det luktar så himla gott efter, sen är det ju väldigt kul att det inte luktar lika gott sen när man har varit i stallet. huhu. längden fick vara som tidigare, vågade inte klippa av mig det..men var inte lång i från. nästa gång kanske :) hon färgade en guldig färg i hårbotten och den ljusa slingor också, så nu kommer inte utväxten synas lika bra, skönt det. men jag är nöjd :)

nu ska jag fortsätta lukta på mitt hår! pussi



sådär är ju riktigt snyggt! men tvek på att jag skulle passa..men skulle vara roligt men förändring


23 augusti


ett år sen idag.
jag saknar dig!
rest in peace ♥


22 augusti

kom hem från västerås för ett tag sen. har varit där med några snygga, men grymt dryga tjejer..hatar när dom vet precis vad dom ska göra för att få mig sur. haha fyfan. vi var iallafall på bio, vi såg PUSS :) den var inte speciellt bra..det enda som var riktigt bra det var när man fick se alexander skarsgård utan tröja. jag säger bara, ooj, oj, ooojj! haha. en liten spring tur hann vi också med, men hann på bussen gjorde vi iallafall. sen fick ju ida sin födelsedagspresent också, såå gryymt av oss! måste ha varit den bästa presenten ever :) haha!!

nu ska jag kolla OC :) sen ska jag sova sista natten i min säng för imorgon ska vi hämta min nya, super nice! huhu..lite sorligt, eller inte. OCH imorgon ska jag bleka utväxten och klippa mig! ska bli så grymt skönt att bli av med utväxten nu innan skolan börjar. sen får vi se hur jag gör med kalufsen..lång eller kort? jadu,


22 augusti

igår var familjen och jag till stockholm :) vi gick i gamla stan och på stan. super mysigt! fan va jag älskar stockholm!! man får vara som man vill, utan att alla ska påpeka det. alla vågar verkligen vara sig själva. fett nice enligt mig :) någon gång måste jag bo i stockholm, jag bara måste.

fick med mig lite saker hem också, en jacka/kappa, linne, tights och halsduk. lyckad dag :) sov hos dannis på kvällen, såå dagen kunde inte bli så mycket bättre än vad den blev :)







20 augusti

nu sitter man här lagom svettig efter ridning och innebandy träning, usch! men nu blir det duschen sen käk, sen blir det en tripp till dannis :) sköön kväll!

förresten så längtar jag som fan till imorgon då vi drar till stockholm! bästa staden ever..efter sala :))))


20 augusti

hann inte skriva någonting igår! var till ransta och tränade, hon var super fin! hoppade som bara den. tror hon behövde den där vilan :) fick en bra övning jag ska träna på av monica också, så det kändes bra! super majsan!på kvällen kom dannis hit, vi "pluggade" och kollade film :) mys! dear john, ååååh.

idag har jag hunnit vara till skolan och gjort matteprov, jag måste klara det här! annars vet jag inte vad jag gör. kändes helt okej så vi får väl hålla tummarna. ska till stallet om någon timme och efter det blir det innebandy. nice fredag kväll! tror det blit lungt ikväll eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon då det blir stockhoolm!

nu blir det te och OC!


19 augusti

åååh, jag hade världens bästa dröm i natt! men insåg inte fören nu att den inte var sann.
skapligt mycket det sög alltsåå! huhu


18 augusti


JAG HAR HITTAT MIN PRIIINS!
han har ju allt!
1. han är super snyyyyygg
2. han är spelar i hammarby (nog ett stort plus hos pappa)
3. han är grym på fotboll och har säkert massa pengar (a) hihi

och det bästa av allt är att jag var typ EN meter i från han idag och jag "pratade" med honom, men fick inget svar..men vad gör det? han kollade ju på mig iallafall. haha. ååååh linus ♥


17 augusti

jag hinner nog inte skriva något imorgon eftersom jag har fult upp HELA dagen. ska till stallet vid åtta, känns ju sådär men skönt att vara klar tidigt där iallafall. sen vid elva åker jag och dannis till lisa i västerås :) blir bara någon timme för min del, men bättre än inget alls. sen så åker jag, pappa, alexandra och morfar till borlänge och kollar fotboll :) fett nice dag!! hoppas det blir lika bra också.

nu lär jag sova om jag ska orka imorgon. måste ta tabletterna nu också och jag håller seriöst på att dö av dom..mer illamånende kan man nog inte bli, fyfan. men vi hörs på torsdag, eller imorgon om jag hittar någon liten lucka :)



17 augusti

Perhaps it´s time to move on, wake up from the dream. I must let you go!
I let you go, but on the inside there will always be hope for you and me.

But as you said; hope is the last thing you lose.


17 augusti

jag har ångest upp över öronen! ..om en vecka börjar skolan. är det inte helt sjukt? känns som man fick sommarlov nyss, vart tog sommarlovet vägen egentligen? man hann ju knappt få sommarlov innan det var slut. usch! men ska njuta sista veckan! sen är det tillbaka till skiten igen, men två år kvar..det lär man väl klara.

imorse var jag till tandläkaren, låg och gapade i en timme och tjugo minuter! så galet sega var dom, gjorde fel hela tiden också. så ni kan ju förstå om jag har lite ont i käkarna. huhu. majsan var fin idag! tog lite små skutt, har inte hoppat sen avesta så. men hon var glad och tyckte det var roligt så det kändes bra.

ikväll blir det innebandy träning. sen ska jag hem och kolla på lovley O.C!!

man kanske skulle satsa på att bli plugghäst i år?..eller nej


17 augusti

Du heter: Ida
Smeknamn: jag har så grymt roligt namn så man inte kan ha något smeknamn..men vissa säger karl, eller kalle.  

Låt som när du är ledsen sörjer till: För kärlekens skull- Ted Gärdestad

Beroende av: coooooooola

Vad tror folk om dig? jaduu..att jag alltid är glad, kanske?

Stämmer det? ja oftast, men inte alltid kan jag sääga dig

Vad får du oftast komplimanger för? ingen aning, fint hår brukar en del säga

Hur imponerar man på dig? bjuda på sig själv, lite kaxig men ändå mjukis
Brukar du skratta för dig själv? haha jaaa!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: natti

Var bor du? saaala

Trivs du där? ja fan! stolt salaboo

Hur svarar du i mobilen? "hej det är ida" eller "ah, det är ida"

Vem ringde du senast? mammis

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att hon skulle möta mig för jag frös
Antal timmar sömn inatt: jag kollade inte på klockan när jag somna så vet inte riktigt, men åtta kanske..

Sov du ensam: jo tyväääärr

Brukar du komma i tid: ja oftast faktiskt
Hur känner du dig nu: ångest inför sista sommarlovs veckan!

Vanligaste färg på dina kläder: vet inte riktigt, men ljusa färger tror jag

Vad tycker du om fötter: lagom långa, lagom smala..rätt bra fan

Vad saknar du: 9e!!

Hade du en bra kväll igår: nja, jag var halvdöd så...

Favorit dryck på morgonen: oboy, te eller juice, eller fick man bara välja en?
När brukar du oftast gå och lägga dig: om jag ska till skolan så efter tio, om jag är ledig så vid tolv-två

Sysslar du med någon idrott: yessir, ridning och innebandy
 Tror du på kärlek vid första ögonkastet: den där är lurig. jag tror på att man kan bli helt till sig för att personen är snygg och så.. men man kan inte älska någon vid första ögonkastet, bara bli lite smått förälskad

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: MASSOR!! kissa stående till exempel

Är du nöjd med ditt liv: ja faktiskt!

Är du bortskämd: jodå, lite lagom
Vad gör du i morgon: tandläkar skiten, stallet och innebandy

Vad är det värsta du vet? allt våld

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja grymt bra vänner ♥

Vad är det finaste du fått? maaajsan
En speciell dag du minns: 27 maj 2009

Du samlar på: inget speciellt, tror jag

Vem ringer du när du är arg/ledsen: dannis
När grät du senast: igåår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: åka utomlands, köpa två hopphäst, hästsaker, kläder, feta hästlastbilen och sen skulle nog pengarna vara slut

Vill du gifta dig: if the right one show up
Vill du ha barn: JAAAAA

Är du musikalisk? inte vad jag märkt

Vad dricker du helst när du är törstig: cola, med stort C!

Bor dina föräldrar tillsammans: yeees

Har du någon gång gråtit dej till sömns: jo

Biter du på naglarna: nej inte sen min kusin sa att det var lika äckligt som att slicka i en toalett.


16 augusti

faaaan så skönt, majsan kändes bra i benen idag och inte konstig när jag red. fan vilken lättnad! dog nästan ett tag igår när hon kändes så ofräsh. aja..

idag har jag varit duktig! var hem till min smarta kusin och pluggade matte i fyra timmar!!!! helt sjukt. lärde mig fan mer på dom där timmarna än vad jag gjort på hela gymnasie tiden, sjukt men sant. grymt snällt av axel att hjälpa mig iallafall :) hoppas på att det går bra på provet på fredag ocksåå.

ikväll hade jag myskväll med dannis :) vi kolla film och så. super dannis ♥ nu måste jag nog sova, ska upp till tandläkaren i västerås klockan nio imorgon så. saaaakpligt drygt, men sååånt får man leva med. vii hörs


15 augusti


för det finns nog inget bättre än O.C!! sååå grymt bra.


15 augusti

ska skriva snabbt för jag håller på att somna! haha. nejdå, så farlig är det inte men galet trött är jag. idag har jag varit till hedemora, corr var där och tävlade. sen hem och rida majsan, som inte kändes fräsch i bakbenen. SUCK! är det inte bättre imorgon så blir det att åka till sven. men bara att hålla tummarna på att det inte är något..har ju varit sådär flera gånger så har det varit bättre dagen efter, men aja vi får se.

ikväll ska jag bara ta det lugnt, har ju massa O.C att kolla på så :) nu ska jag värma vetekudden!


14 augusti

har nyss kommit hem från borlänge :) vi var till kupolen idag, skulle egentligen varit till stockholm med det blir det nästa helg i stället. hittade ett par convers så jag är nöjd! roligt dag med familjen :)

nu ska jag snart dra mig till corr, sover där i natt sen hänkar jag med dom på tävling imorgon. vi hörs imorgon! puss


14 augusti

det blir aldrig som man tänkt sig. ah..hur jag än gör så blir någon sur, hur jag än gör så känns det inte rätt. fuck off!

14 augusti



jag dör en smula av videon och låten!

13 augusti

woops, fredagen den 13 idag! fast dagen har ändå varit riktigt bra, men dagen är ju inte slut än så än kan vad som helst hända. kom nyss kom från västerås, fick med mig två ridbyxor och en parfym hem. super nice :)

har varit ut till anette och ridit antrax idag. han gick riktigt bra idag! och jag gjorde som jag skulle, efter mycket träning. haha. men nöjd med oss båda :) majsan blev longerad idag, tycker om att göra det ibland såå.

nu ska jag snart iväg och kolla när kusin spelar fotboll :) sen får vi se vad som hände senare!

12 augusti

gårdagen hos tilda var helt galet kul! vi åt, pratade minnen, kollade kort och filmer. så himla kul att se alla kort och filmer, det visade verkligen hur störda vi kunde vara ibland...helt sjukt. "jag vet inte vad det heter, men jag tror det kallas drake" HAHA. var helt underbart att träffa alla fem tillsammans igen, det kändes som vi aldrig hade varit i från varandra, allt var precis som vanligt. älskar dom människorna!

idag vaknade jag hos dannis med henne och lisa :) vi gick ner på stan en sväng och så, mysigt! sen blev det hem en sväng sen vidare på innebandy träning. kul men svettigt som fan. sen ut till stallet, vet ni vad jag och caroline såg när vi red? en jääävla räv!! usch, jag dog. haha

ikväll blev det månsan och glass med alexandra en stund, mys :) nu ska jag försöka sova. imorgon blir det först majsan och sen antrax, skoj :) godnatt!


hatar att lisa inte är med på bilden, då hade den varit helt grym. haha.


11 augusti

tjollahopp! idag känner jag att jag är på topp! varför? jooo, för nu ska jag ligga och kolla på O.C fram till halv tre (fick hem första boxen igår, så nu har jag aaallla) sen blir det stallet och seeen då ska jag till bääästa tilda! sen blir det en hel kväll med super femman :D ska bli såå kul! vi har ju inte träffats tillsammans alla fem sen vi sluta nian tror jag..helt sjukt. skön dag blir det iallafall!

nu ska jag dricka och te och kolla O.C!


10 augusti

har varit fuullt upp nästan hela dagen. på förmiddagen var jag till majsan, hon var rätt fin idag :) tror hon börjar komma igång lite nu efter vilan. min älskling, skönt att vara igång med henne igen iallfall :)

sen blev det träning i ransta med antrax :) vilket gick rätt bra. han var super fin på marken! i hoppningen var han också fin. men det kan bli bättre. men jag är nöjd :)

ikväll blev det innebandy träning. roligt! hårdkörning hela dagen helt enkelt, men jag gillart. nu ska jag nog ta och sova, tror det kan behövas. puuuss

9 augusti

i natt sov jag hos alexandra med dannis och ida :) vi hade en super kul kväll/natt med galet mycket skratt. älskar dom tjejerna alltså, såna man kan skratta hur mycket som helst med och även gråta med. så ska det väl vara, right? :) kul som fan var det iallafall!

idag har jag varit ut och ridit antrax :) idag övade vi på skänkelvikningar på böjt spår, galoppombyten, tempoväxlingar och sånt som får oss lite närmare varandra. trots att jag är lite trögtänkt så gick det riktigt bra till slut, gäller bara att få min kropp att göra som jag vill. haha. super nöjd med honom iallafall :) träning för monica imorgon, hoppas på att hon ser att vi har kommit varandra närmre.

ikväll blir det bio med dannis och syster! beck- levande begravd. jaa, jag har redan sett den! men vadå, man kan väl se den igen? den är ju grym så. va? någon som sa  beck nörd?


8 augusti

 
           fransk manikyr          VS.         snygga färger

vilket tycker ni är snyggast? eller vilket väljer ni helst?
hade jag inte hållt på med hästar så hade jag helt klart valt fransk manikyr,
men nu känns det bara onödigt att lägga ner pengar på det..
för jag har inget tålamod till att håla på med sånt själv, så för mig blir det snygga färger.

så vad väljer ni?


8 augusti

idag har jag och familjen varit till älgparken i morgongåva :) fett kul! vi fick klappa dom och så. galet va stora en del av dom var, men söta också :) ni som inte varit där borde helt klart göra det. 10 poängare!




7 augusti

you make me happy, but I don´t want to show it to myself


7 augusti



för låten gör en glaad!


7 augusti

idag har jag varit på stan en sväng med mamma :) hittade inget, konstigt nog. sen red jag majsan idag för första gången på en vecka, eller har ju skrittat en gång i mellan men det räknas inte. skönt att rida henne igen! nu äre bara att sätta igång henne igen och hoppas hon är taggad till tusen på det :)

sen gick jag upp till dannis som jobbade :) trevligt värre. sen har jag bara taggit det lugnt hela kvällen, skönt det. imorgon ska vi till älgparken! fett tufft juu :d det sägs att man får klappa dom. haha.

6 augusti

helluu :) sitter och och målar naglarnaaa. ska snart över till dannis, där även lisa är :) får se vad vi hittar på ikväll. är grill natta i sala så lär ju vara lite folk ute tycker man. alla folk flyger ju ut så fort det händer något här, vilket inte är så ofta. men nu ska jag inte klaga jag gillar fan sala :)

idag har jag varit till stallet en sväng, imorgon tänker jag inte vänta längre utan nu blir det att sätta igång henne :) wie! var ut till anette idag också och red antrax :) det gick sååå bra! vi körde mest lydnad och galoppombytten. kändes så grymt bra :) lilla gubben. blir träning för monica på tisdag.

nu ska jag fortsätta med naglarna. vi höööörs babes

6 augusti

I dont know what I want or feel

5 augusti

idag har jag varit och fikat med dannis, sen kolla vi lite i affärer. mys! så grymt glad att jag har henne! min bästa. nu väntar jag på att min sallad ska komma hem med pappa. sen blir det innebandy träning vid fem, det är nice. sen blir det direkt en sväng till majsan och pussa lite. tror jag ska börja rida imorgon eller på lördag, inte bestämt mig. sen hoppas jag på att det blir dannis ikväll :) men vi hörs sen!


sweet pic, eller nej.


4 augusti

träningen idag med antrax gick väl rätt bra. vi måste verkligen lära känna varandra bättre, andra gången jag red honom så har inte riktigt hittat knapparna på honom..men det kommer nog.

ikväll har jag varit ute i stävre med sorf laget :) riktigt kul faktiskt! vi pratade, åt, körde lekar (mitt lag vaaaann) haha, vi hade det riktigt trevligt helt enkelt :) ser ut som det blir div2 i höst, men vi får se.


lånade en bild av maria. haha


4 augusti





Dem här stolarna är ju grymt tuffa! Dom är från Jimmie Martin som har en butik i London där dom säljer möbler som dom målar själva för hand. Dom har sålt möbler till bland annat Kylie Minogue, Kelly Osbourne och Madonna.

Vilka är nu Jimmie Martin? Jo dom är två killar från Sverige. Och Jimmie är min kusin, lite små tufft va? hihi.
Gå in på deras hemsida här.


4 augusti

förmiddagen har varit rätt lugn och skön, men nu på eftermiddagen så blir det annat, vet knappt hur jag ska hinna men det löser sig nog. ska iväg till monica och träna vid fyra med lill prinsen :) hoppas på att det går bra för då är vi snart ute på tävlingbanorna, men allt beror på vad monica säger och tycker.

efter det blir det "lag fest" med div 3, hoppas på en rolig kväll :) blir lite brottom men bara att säta gaspen i botten. haha. nu blir det te! pusshej


antrax!
hoppas på fler bilder sen.


4 augusti


GRATTIS STUMPAN PÅ 17-ÅRSDAGEN!


3 augusti

skön dag, tog en lååång sovmorgon! vilket var riktigt skönt. känns som man har vänt då dygnet, men det får man göra på sommaren. suger fan att om tre veckor idag börjar vi skolan, uuuuuusch. deprimerande!

ikväll var det innebandy träning för första gången på en månad, riktigt kul! hade inte lika dålig kondis som jag trodde, vilket var grymt skönt :) vårat och u-laget har blivit ihop slagna, vilket jag tycker är super kul! roligt med lite "nya" människor och en till tränare också.

nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det tv hela kvällen, grymt skönt fan!

2 augusti

Tell me why
You're so hard to forget
Don't remind me
I'm not over it
Tell me why
I can't seem to face the truth
I'm just a little too not over you


2 augusti

haft en super dag i uppsala med bästa tjejerna :) blev rätt mycket shopping, tyvärr nästan bara höstkläder men det är ju nästan höst nu känns det som. har ni tur kanske ni kan få se vad det blev för saker, men tvek att ni bryr er. haha. rolig dag iallafall, även om alla är emot mig heeeela tiden och att jag nästan slog av mig huvuden..haha herreguud!

nu blir det film och te! mums va.


2 augusti

nu drar vi till uppsala och shoppar järneeeeeeeeeet!


2 augusti

varför blir man pigg när man lägger sig sängen när man har varit trött hela dagen? den som kan svara på det får en hundring. måste sova men kan inte för min mage kurrar för mycket och glöööm att jag tänker gå upp och äta något två på natten, nej då får det vänta.

 blir uppsala imorgon (idag) och jag är såååååå shopping sugen :) super nice! kan inte bli annat än bra med dom brudarna liksom :) hoppas på att jag hittar det jag vill ha annars blir jag suriiiis.

men nu måste jag sova, vi hörs.


1 augusti

helt sjukt att det redan är första augusti!! vilket betyder att sommaren snart är slut och att skolan snart börjar. suuuuck! men bara att njuta av den sista tiden helt enkelt :) men känns ändå tråkigt.

idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror hela familjen ska hitta på något, men vi får se :) ska ut en sväng och pussa på majsan också.

längtar tills på onsdag för då ska jag och brudarna åka och shoppa i uppsala! ska bli så nice för jag måste ha nya kläder :) men nu ska jag höra med dom andra vad vi ska hitta på idag, vi hörs!

31 juli

idag var jag med till avesta för carro tävla, super fina var hon och puma! :) sen blev det hem och fräsha till sig lite sen var vi iväg till vittinge på 50-årsfest hos kent :) skit kul faktiskt. han är ju lite knäpp om man säger så. haha!

sen åkte jag hem till dannis stund :) roligt kväll! vad mer behöver jag säga? haha.

man måste försöka vara glad, även om det inte är så lätt

avesta

igår var vi till avesta och tävlade :) dubbel nolla i både 100 och 105 cm! sååå grymt glad för det :) hon var super fin och allt flöt på bra. kunde inte bli så mycket bättre helt enkelt :) blev placerad i 105 cm också så. min älskade lilla majsan :) nu får hon vila/ta det lugnt i en vecka, tror hon kan bli ännu finare om hon får stå ett tag :) och sen är hon värd lite vila nu när hon var så fin. sen blir det hård körning igeeen :)


världens bääästa!


RSS 2.0