lördag

Lördag idag. åkte ner på stan med mamma. provade massa fina pumps, blev kär i ett par. men man kan ju inte få allt här i världen, tyvär.. sen till älsklingen, red ut en sväng. hon är bäst min bejbi <3
ikväll ska jag mysa med bästa syster <3

sitt strejken
igår gick ju fint. nästan alla på högstadiet satt, kanske inte alla men många. skönt att slippa lektionerna :) '
vad ska ni göra ikväll?




day after day
time passed away
and I just cant´t get you off my mind.
night after night I hear myself say,
why can´t this feeling just fade away?




utmanad

 

Utmaning!!

Jag har blivit utmanad av Linda  http://honkallaslinda.blogg.se/

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig:
1. jag är livrädd för rävar
2. jag vill bli polis eller skådespelare
3. jag tränar minst 13 gånger i veckan
4. jag är oskuld
5. älskar klakskor, synd bara att man inte kan gå i dem.
6. ska göra en skönhetsopration
7. älskar mat

Jag utmanar:

http://mariestayreal.blogg.se/
http://carroat.blogg.se/
http://jth.blogg.se/
http://majlindman.blogg.se/
http://mmlars.blogg.se/
http://idapida.blogg.se/


torsdag

åh, va skönt att det är fredag imorgon! plus att jag är ledig på måndag också. blir inget sova för det, men ändå. det sög ju lite att vi var lediga just på måndag, eftersom jag igentligen skulle ta ledigt. jag ska till västerås sjukhus. ska sövas och så ska dem kolla näsan och typ förbereda allt inför opration. så det är på gång med allt iallafall. hoppas bara på att jag ska bli frisk innan det, annars blir det inget :/

Imorgon blir det en soft dag i skolan. vi har som säkert i dem flesta skolor med högstadiet en skolvärd som alltid finns i centralkaprummet om något skulle hända, eller vad som helst. hon har hand om caféet, och är med på det mesta som händer.  nu har hon fått sparken på grund av nedskärningar, men det tänker inte vi elever gå med på! så imorgon klockan 09.00 startar vi en sitt strejk! jag tror det kommer bli sjukt roligt :) önska oss lycka till.

om fyra månader är jag på rhodos med min älskade klass! längtar sjukt mycket. vi kommer ha så jävla kul! liksom kan man ha så kul som vi har i skolan, så vad har man inte då där? :d



dålig bloggning

förlåt för dåligt bloggning, men har inte haft tid/lust.

har blivit sjuk..igen! har varit mer eller mindre sjuk hela året, inte speciellt bra start liksom.
jag tänkte vara duktig nu ikväll och söka till gymnasie. mamma tycker jag ska välja tre val, så jag verkligen kommer in på något. men vet inte riktigt hur jag ska göra. får väl välja barn och fritid eller hästkunskap som tredje val. men vet inte vilket av dem.. jag är ju riktigt intresserad av hästar, men tror inte jag vill jobba med det. jag tycker ju om barn också, men jag vill inte jobba med barn. hjälp mig! föresten, läser någon av er matteB? isf är det jätte svårt?

min älskade pålle har struntat i att äta kraftfoder två morgonar nu, vet inte vad hon håller på med. bara hon inte ska bli sjuk igen, men det borde hon inte bli eftersom hon får medicin. nu ska jag plugga no, prov imorgon.


jag och syster

lördag

har varit full rulle hela dagen så har inte hunnit skriva något.

upp rätt tidigt i morse, åkte till stallet. fixa och red. älskar majsan <3
sen hem och duscha och fixa mig, sen ut till mormor och morfar, skulle ha lite kalas för min gammel morfar som fyllde 95 år i måndags.

sen hem till sala igen, hem till faster maggan. kusin jimmy var ju hemma från London så var och träffa honom och fler från  släkten :) roligt! sen idrottshallen, match mot forsby. 2-2. jag spelade skit dåligt, men är ju match i mogon också så får väl köra bättre då :)

ikväll har jag varit med dannis :) kollat på film och så. hon är bäst <3 ni missade väl inte att blondinbellan åkte ut igår? jag tyckte det var rätt dåligt eftersom det fanns dem som var mycket sämre. ska väl snart gå och lägga mig, upp tidigt imorgon. pusshej <3

tisdag

vi fick mer snö i år, jag som hoppades på att det skulle bli vår snart. jag längtar tills man bara kan ha linne, shorts och ballerina skor. i år ska jag bli riktigt brun också! ska iallafall försöka och det är ju huvudsaken.

blev ingen skola idag heller, hoppas jag inte har kommit så mycket efter. men i morgon tänker jag gå. och jag tänker vara med på idrotten, träna på kvällen OCH jag tänker vara med på någon av matcherna i helgen! jag får ju rida liksom, men inte spela innebandy. jag är ju frisk! eller jag hinner bli.

har ni sett dagen avsnitt av andra avenyn? jag tyckte det var lite roligt att han var pappan, men nu ska jag inte säga för mycket eftersom alla kanske inte hunnit sett det. får skriva mer om det imorgon :)


just ja, jag lovade några tjejer från sala att göra lite reklam för WINTER PARTY 2009

Plats: Täljstenen (bakom Stadsbiblioteket) SALA
Tid: 20.00-00.00
Ålder: Klass 7-9
Pris: 40 kr förköp, 50 kr i dörren
Drog och alkoholfritt

Besök sidan för mer info http://www.winterparty.tk,

Här är skorna jag köpte i söndag, vad tycker ni? :)





måndag.

Det var visst fler som tyckte som mig, nick är snyggast i jonas brothers :)
men jag får väl erkänna att det var jämt, nick vann med bara tre röster.
stakars kevin som inte fick en enda röst, men han har nog en fin personlighet, eller nåt.

jag är fortfarande sjuk. blev ingen skola idag, stannar nog hemma imorgon också. men skulle behöva gå, man missar så mycket när man är sjuk, men måste bli frisk också.

var till västerås igår. fick ett par skor convers av mamma, puss på henne <3 min syster köpte massa fina kläder och saker till sitt rum, jag är väl tvungen att erkänna att jag var lite avensjuk..men så går det när man köper några men dyra saker.     


                     

jonas brothers

  
                Kevin                                       Nick                                             Joe

Jag och mina kompisar kommer aldrig överens om vilken i Jonas Brothers som är snyggast, jag tycker Nick är snyggast, men såklart tycker nästan ingen som mig. så nu är det upp till beviss. vem är snyggast? skriv vilken du tycker, så ska vi se vilken som vinner.

sjuk

har inte bloggat på flera dagar ;o 

nu är det så att jag har gått och blivit sjuk. jag hostar och tror nästan jag har feber, glömt att tagit tempen. så idag fick älsklingen vila och blev ingen träning heller. hoppas på att kunna rida imorgon iallafall, men blir ingen match tyvärr. men nu har mamma köpt glass till mig så ska nog bli frisk :)

skönt med helg nu iallafall :) ska bara ta det lungt i helgen. ska nog till västerås i morgon eller på söndag, eftersom det inte blev något föra helgen då min syster var sjuk.

vi håller på om andra världskriget i skolan nu, alltså jag tycker det är helt sjukt! jag blir helt tokig! jag fattar inte hur hitler tänkte. glad att jag inte levde på den tiden. men  jag tycker faktiskt att det är kul att hålla på med andra världskriget.

nu ska jag fortsätta att kolla på let´s dance. hur tror ni det kommer gå för blondinbellan? vem tror ni vinner allt? :)

ett år

har du någon gång varit olyckligt kär?  alltså verkligen kär.

för ett år sedan insåg jag att jag var kär. jag vet inte om jag hade varit det ett tag och bara inte velat erkänna det för mig själv. men jag kände hur jag saknade honom när han inte var i närheten, jag drömde om honom, jag tänkte på honom, det pirrade i hela kroppen när jag såg honom. det konstiga var väl att jag hade kännt honom och gått i samma klass som honom i 1,5 år och inte fått känslor fören då. det gick fyra månader innan han fick reda på hur det var. och när han fick reda på det så vissa det sig att han bara tyckte om mig som kompis, vilket jag hade förväntat mig. tyvärr så förstörde mina känslor våran vänskap. vi pratade inte alls mycket med varandra. tiden gick, mina känslor var fortfarande lika. sommarlovet var här, tre månader utan att knappt se honom. jag började mer och mer förstå att jag aldrig skulle få honom, men det gjorde ont att inse det. mina kompisar satade om att jag skulle hitta någon annan, men det gick inte, jag ville inte ha någon annan. vi började nian. jag hade fått för mig massa saker, därför frågade jag honom hur det igentligen låg till, jag fick ungefär samma svar som tidigare. vi bestämde att vi skulle bli lika bra kompisar som förut iallafall, det gick ju faktiskt rätt bra. nu sitter jag här efter ett helt år. vi är bra kompisar, men mina känslor har inte försvunnit. jag tänker på honom allt för ofta. jag orkar fan inte med det länge.  men vad ska jag göra?

 ge mig tips på hur man kan glömma någon.


match!

idag spelade jag min första match. det var bara en träningsmatch, men spela roll. vi spela helt okej, blev bara bättre och bättre. men det roliga var ju att JAAAG gjorde mål! :d min första match och jag gör mål, inte illa. jätte nöjd :)

1-1 ida karlsson
2-2 frida winge
3-3 emma brokmark

sen stallet, sjukt vad det blåste! skönt att det inte är 15 grader kallt länge iallafall. längtar till sommaren!
nu måste jag stänga av här. vi hörs!

helg.

hann inte sriva nått igår, sorry. men först var det skola, som vanligt. men började inte förens 9.10 så detvar rätt sorft ändå. efter skolan åkte jag ut till stallet. majsan har varit svullen i en vecka nu, men igår var det nästan helt bra. blir det inte bra till nästa vecka får vetrinären komma ut och kolla.

efter stallet var det träning. vi var rätt några så spelade bara match. sen träffades laget vid bowlinghallen, spelade såklart bowling. jag blev mobbad för att jag hade såna där staket på sidan, kan ju inte köra annars ;o kom inte sist iaf. åt pizza och så, roligt :) imorgon ska JAG vara med på matchen, som tur är så är det bara en träningsmatch. men ska vissa vad jag går för.

idag ska vi till västerås.
emma ska köpa jeans, sen ska vi kolla på ikea och så. sen blir det till älsklingen :) ikväll ska jag nog kolla film med ida&dannis. men nu ska jag väcka min lillasyster. pusshej <3

 ego bild,


jag ska lyckas!

när jag bli stor så ska jag bli polis! många av dem som känner mig skrattar när jag säger att jag ska bli polis. dem flesta tror inte att jag skulle klara det. visst, jag kan vara rätt rädd av mig, men vad gör det? alla är väl lite rädda ibland. jag har fem år på mig att hinna bli modigare och jag blir mognare med tiden. jag vill verkligen vara med förbättra samhället, vara en bra förebild och det viktigaste, rädda liv! tänk att ha räddat en människas liv, jag skulle vara så stolt! jag vet att det kommer bli svårt och jobbigt, men jag ska bevissa att jag klarar det! en dag ska jag kunna säga:
jag är polis!


onsdag

sista dagen på lovet idag :( tänk att lov alltid ska gå så fort, dumt! känns som jag inte har gjort så mycket på lovet. men mysigt med jul och allt, men nu är det ett helt år kvar till nästa gång. skola imorgon igen då. bara 6 månader kvar till sommarlovet ju..ska kämpa riktigt mycket för betygen sista terminen!

åkte ut till stallet tidigt imorse. så skönt att åka ut på morgonen så är man klar med allt sen. majsan är fortfarande svullen :( men det får väl ta sin tid. sen färgade jag håret på min syster, blev bra :) min syster har varit ovanligt snäll och gullig idag, blev förvånad ;o puss på henne ;* vart ner på stan en sväng med mamma också.

får inte träna ikväll heller, missat tre träningar. inte alls bra! men det får jag ta igen. får träna på fredag för då har jag slutat med medicinen.




 min vovve pysen. han är en dvärgschnauzer. inte världens finaste hundras, men han är ju söt!
vilken är eran favorit hundras? och varför?

frågestund

här har ni svaren :)

Favorisklädesplagg?
jeans

Favorit bloggar?
jag har många favorit bloggar, men jag läser eriks blogg varje dag. http://eerikandersson.blogg.se/ 

Vad kan du sätta på dig och alltid känna dig snygg i? 
jag känner mig nästan alltid snygg i högklakade skor.

Färg på tandborste?
haha rosa

Hur känns det för dig varje gåg när du får blogga?
det känns roligt! ibland kan det vara lite svårt att komma på vad man ska skriva.

Vad fick dig att börja blogga?
jag ville ha någonstans där jag kunde skriva av mig, skriva vad jag tänkte. och sen verkade det roligt.

Vad vill du bli när du blir stor?
polis eller skådespelare

Tränar du något? vad?
jag tränar dressyr för tränare. och innebandy

Hur gör du för att på så många kommentarer?
kommenterar andras bloggar.

Om du fick välja en kändis som du fick gifta dig med, vem skulle det vara? och varför?
Jag skulle välja Nick Jonas. Jag tycker han är riktigt snygg, och så verkar han vara så snäll och charmig, jag har fått för mig att han är helt underbar!

har ni frågor om svaren, så fråga :)

kallt!

herregud vad kallt det är ute, iallafall här i sala. 15 minus grader är det! :o
så idag blir det inge ridning, vill inte riskera att frysa ihäl. men ska åka ut och fixa i stallet snart.
blev jätte sugen på pannkakor nu, så mammsen var så gullig gjorde det till mig :)
ikväll ska jag ha myskväll med bästa dannis <3


jag tänkte dra igång med en frågestund idag igen, eftersom det var så många som inte han fråga sist.
imorgon kväll börjar jag svara på frågorna. så sätt igång att fråga!!!



juste glömde och säga vilken klänning det blev till nyår, det blev nummer tre! :)

trött.

jag har varit trött i två dagar nu, därför har bloggningen varit dålig.

var till anette igår.  jätte kul att träffa henne, vi har inte träffats så mycket på över två år. dem har flyttat till en större gård, var jätte fint! många nya hästar hade dem också. träffade antrax! han var bara ett litet föl när majsan stod hos anette. men nu är han en jättefin hingst på 2,5 år, åh, jag blev kär i honom! red dressyr på ibbe, tränade för anette. jätte kul att träna för henne igen! gick ju riktigt bra :) herrgud vad jag har saknat anette! vi hade ju så jävla kul, hon har ju lärt mig mycket inom ridningen. och hon förde mig till min ängel :)

majsan var lite svullen i ett ben igår, men var lite bättre idag iallafall. hoppas på att det är helt bra imorgon.
snuttan <3

ikväll ska jag väl bara ta det lungt. jag vill säga att mina nyårslöften inte börjat så bra, äter hela tiden känns det som ;o
vad ska ni göra ikväll? :)


 
                                                    nyår 2008

årets första dag.

nu är det inte länge 2008 som gäller, utan 2009!

kvällen/natten igår var väl bra. kunde vart bättre och sämre. vi var först hemma hos mig, mysigt. blev aldrig av att vi gick till någon. men vid tolv så gick vi ner till torget. träffa massa roligt folk, många kramar :) "tyvärr" så var ju han där, och jag blev sur/ledsen. stakars dannis som fick stå ut med mig. men ja, jag hoppas verkligen att det blir roligare nästa nyår! :)

idag har jag varit helt sjukt trött, så har bara tagit det lungt och varit till stallet. fyfan va kallt det är ute, höll på att frysa ihjäl! åh, ikväll är det E.T!!!!!!!

nyårslöften:
- glömma han
- äta nyttigare
- sköta min hy mkt bättre
- motionera mer
- uppskatta små saker



det roliga är ju att jag har börjat 2009 med att äta onyttigt, men vad gör det? jag ska ju bli nyttigare.
mitt viktigaste nyårslöfte är att glömma honom, blir väl bäst så. jag har försökt ritkigt länge men inte kommit nått vart. men inom det här året så ska det gå. hate that I love you.

berätta, vad har ni för nyårslöften? :)

RSS 2.0