stop counting!!

When should I stop counting?
days, weeks, months
oh my god this sucks 


19.56

Skapligt glad jag blev när jag fick åka till ridhuset! Hon gick helt okej, hoppas på att åka imorgon eller på onsdag igen. Ska träna för Joanna i veckan också, så det blir ju kanoners!

Ikväll ska jag nörda BB och the sims. Härligt liv liksom, men är det lov så är det. Puss på er så länge

Grattis min lilla vovve


Grattis på födelsedagen bebis!
Vi firar med en långpromenad och lite hundgodis.
Love you


Vissa saker slutar man aldrig att sakna






11.02.28

Jag älskar lov! Underbart att kunna ta lite sovmorgon och ändå inte ha brottom iväg någonstans. Skönt som tusan! Har tagit tag i lite saker så som att beställa licens för i år och även kollat lite vart jag ska starta årets första tävling. Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla på MTW, älskar all bra musik som spelas på nu på förmiddagen. Vi hörs, puss!


11.02.27

Hej bloggen! Dåligt med uppdatering idag känner jag. Men hoppas ni klarat er ändå. Igår kväll hade jag myskväll med Dannis, vi kollade på film och så. Mycket bra tjej!!

Idag var jag till stallet på förmiddagen, fixade bara stallet. Sen hem och duscha och sånt. Sen åkte vi till Stockholm på hockey, två kusiner var med också, roligt! Var hammarby-Östervåla på Hovet. Skapligt ös! Dem vann med 12-4, så kunde inte bli så mycket bättre. Lyckad dag!

Nu ska jag kolla på Wallander. Pusshej


11.02.26

Hej! Kom hem från stallet för ett tag sen. Red en sväng med Corr, på en pigg häst. Hoppas på att få komma till ridhuset någon dag här, måste köra igenom henne ordentligt, all överskottsenergi måste bort. Måste även ta och köra lite lydnad med henne.

Ska snart ner en sväng på marknaden, lite små mysigt sådär :) Ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det visar sig väl :) Blir det bara en hemma kväll så har jag ju hela lovet på mig att göra något kul!

Men nu ska vi åka, puss!

what are you waiting for, take a bite of my heart tonight


Love and other drugs

Kom hem från västerås för ett tag sen. Haft en bra kväll med mina tjejer :) Fick med mig lite kläder hem, så jag är nöjd :) Filmen vi såg var jättebra också!! Skit fin, men ändå rolig.  Blev ju inte sämre av att Jake Gyllenhaal är så jävla snygg. Och blev ju inte bara blöt om kinderna heller till filmen, utan råkade ju även få en hel del coola över mig, bra jobbat liksom!

Nu ska jag ta och sova, godnatt!!



Go tooo Västerås

Har nyss varit duktig och städat mitt rum..bra start på lovet liksom! Men fint blev det. Ska snart börja fixa mig för jag och mina tjejer ska åka till Västerås. Jag ska shoppa lite och sen blir det bio. Vi ska se Love and another drugs, hoppas verkligen filmen är så bra som jag tror den är. Känner på mig att det blir en bra kväll iallafall :)

Stallet gick bra, bara det att min häst var helt sjukt pigg! Gick och trava och galoppera så jag passade på. Tror Majs tyckte det var roligt, så som hon sprang. Haha.

Men vi hörs hörrni! Ha en bra Fredag :)


Lov i mitt hjärta!!!

Äntligen har vi sportloov!! Ska inte till skolan på 9 dagar and I love it! Finns fan inget bättre än lov. Håller tummarna på att det blir ett bra lov, men det ska jag nog kunna fixa.

Skapligt skön dag i skolan, kollade på I rymden finns inga känslor på första lektionen, måste säga att jag är helt såld på Bill Skarsgård! Hehe. Andra lektionen var också rätt soft, dumt att klaga liksom.

Nu ska jag ut till stallet :) Är typ storm ute, men blir trogligen en tur i skogen. Mys!

11.02.24

Skön dag! Började kvart över tolv, kollade på film och hade prov. Sen har jag mest tagit det lugnt under dagen, var ut till stallet och så. Ikväll har vi haft lagrådsmöte och träning, på lärkan. Kul att träna där faktiskt, var länge sen.

Nu ska jag kolla Big Brother :) Blir beroende! Morgondagen kommer bli kanon!!! FÖRRESTEN jag fyller arton om nio månader!, verkligen något att hurra för. hehe




OOOMG!!!!

Jag trodde inte mina ögon när jag nyss kolla på termometern, 28 minus grader!!!! Det är ju helt jävla sjukt. Man vill ju bara gå och lägga sig och grina under täcket. FYFAAAN. Där sprack den dagens ridning och allt. Tack liksom.
Tog lite sovmorgon, skönt! Ska ta och äta lite frukost och sen lär jag plugga till povet idag. Känns sådär faktiskt. Ha en bra dag hörrni! Och försökt att inte frysa ihjäl..


remember one thing


Be mine

Har nyss varit i idrottshallen, damerna vann! Härligt :) Blev även filmad och så, så får se om jag är med på tv imorgon. Haha lite små roligt :) Nu blir det plugg och Big Brother resten av kvällen.

Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon, för jag börjar kvart över tooolv!!!!


hennes utsendeé skulle man ju kunna döda för, nästan


Lill lördag!

Var inte helt fel att sluta 10.10 idag! Tänk om man hade det så jämt. Fast ska väl inte klaga på den här veckan, imorgon börjar jag kvart över tolv och på fredag slutar jag elva. Baby, I like it! Bra avslut innan lovet liksom.

Har nyss kommit hem från stallet. Fixade bara stallet idag också, tråkigt nog. Men jag vägrar rida i 20 minus! Hoppas på att det är varmare imorgon. Övningskörde med pappa ute vid stallet också, typ första gången jag kör med honom, så det var roligt :)

Nu ska jag ta och kolla på Big Brother! Måste erkänna att han Martin börjar bli liiite snygg. Hehe! Ikväll blir det idrottshallen, damerna har match så ska ner och kolla med Alexandra är det väl tänkt.


11.02.23

Godmorgon på er! Ska snart åka till skolan. Har bara en lektion idag, eller igentligen två, men vi ska fika på håltimmen med min mentor/idrottsläraren och så har vi ingen idrott. Skapligt skönt att sluta efter tio :) Ha en bra dag så hörs vi senare. Puss!!


Charlie Gustafsson ♥


JAG ÄR KÄR! Hehee, såå sweeet


Tusen gånger starkare


Jag såg nyss filmen Tusen gånger starkare.
 Inte världens bästa film precis, men den får en att tänka efter. På mobbning, rättvisa och sånt. Kan nog vara en bra film för dem i yngre tonåren..Eller? 


11.02.22

Har nyss kommit hem från stallet. Fixade bara stallet idag. Varit till skolan har jag också sörrni, segt som vanligt..men kan andas ut lite nu när redovisningen och engelska läxan är gjort. Bara att börja plugga på nästa sak då. Kul liksom!!

Nu ska jag kolla film och sen ska jag nog upp till Alexandra en stund för att plugga och baka.


I won´t cry


I wonder why happiness
Is so easily lost
All my dreams and expectations
Are turned into dust
But I won´t cry


skit dag

Jävla skit dag. Skolan gick väl som vanligt, bara det att jag inte kunde göra matteprovet som jag skulle. Skaplig ångest nu efteråt, kommer aldrig bli klar. Stallet var väl det enda bra idag, red ut med corr. Kunde trava och galoppera!! Första gången i år, hoppas underlaget fortsätter såhär.

Sen blev det innebandy träning. Gick inte ett dugg bra där heller, kunde inte göra mitt bästa eller något. Fyfan. Nu blir det plugg hela kvällen fram till Big Brother börjar. Usch. Sen ska jag lägga mig och lyssna på depp musik. Bra dag liksom. Hehe


Molly ♥


Snälla älskling, du måste klara det här.
Låt det inte bli sista gången jag fick pussa på dig.


Big Brother

Vad är det här?! Bara gamlingar som skulle kunna vara den yngstas föräldrar. Vi vill se lite snygga killar nu va? Kom igen.


11.02.20

Söndag igen då..Orkar inte med att man alltid känner likadant på den här dagen. ÅNGEST!! Men får försöka se fram emot att vi får lov på fredag.

Idag har jag varit till stallet en sväng, red inte idag heller. Men Majsan blev riden ändå, haha roligt :) Sen åkte vi ut till Molly än stund. Hur jobbigt som helst att träffa henne, iallafall när hon inte är pigg. Var länge sen jag grinade så mycket. Älsklingen :(

Ikväll var jag till sorf en stund. Åt tacos och hade lite möte inför tävlingssäsongen. Kul att träffa lite folk man inte sett på ett tag :)

Nu ska jag kolla på Big brother!!


natti natti

Kul lördags natt, jag sitter och spelar the sims och har gjort det i några timmar. Kul liksom!! Men nu kanske jag borde ta och tänka på refrängen. Men är lite små irriterad på saker nu, så blir nog ingen sömn än på ett tag. Usch. Men vi hörs imorgon gullvippor, puss.


11.02.19

Pinsamt att jag kom på nu att jag har skrivit 10.02.osv..hela tiden, den är ju fan 2011!!! Glömmer hela tiden, drygt ju.

Idag är det mammas dag. Grattis igen! ♥ Idag har vi spelat match mot surahammar. Det gick åt helvete om man kollar på hur mycket vi förlora med. Men vi kämpade på bra. Vad kan man räkna med när man spelar med nio spelare liksom?..lite små surt. Aja!

Var ut och fixade stallet. Går fan inte att rida när det är tjugo minus grader. Suger!! Sen kom det lite folk hit och firade mamma, mysigt. Sen åkte vi ner till idrottshallen med kusin som övningskörde, imponerad fan. Haha. Kollade på Div3 matchen. Efter det har familjen kollat melodifestivalen och så, lugn kväll.

Grattis!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!!
Love you


fredagsmys


Nu kommer min bästis hit och vi ska ha fredagsmys!
Puss på eeeer


asking myself


I have asking myself this question over and over again
Is love a game that no matter how I try I will never win?

I ♥ friday

Så var det helg, skönt som tusan! Tror helgen kommer bli rätt bra. Ikväll blir det myskväll med Dannis, imorgon match och så fyller mamma år. Sen får vi se hur det blir med resten av helgen. Huvudsaken är att man slipper skolan liksom. Går ju bara nästa vecka sen får vi sport lov! Lovely :)

Nu ska jag snart till stallet, tänkte rida ut en sväng i solen :) Även om det är rätt kallt, får stå ut. Men först ska jag ta och dricka en kopp te! Ha en bra fredag!


I miss it


Jag saknar mina fina vänner!
Ibland vill jag bara vrida tillbaka tiden, bara för en dag


JAG VÅGADE ALDRIG HÅLLA DIN HAND


10.02.17

Har nyss kollat klart på mean girls 2, den var rätt bra. Fast ettan är bättre. Hehe. Har varit ut till stallet och fixat, blev inget ridhus idag. Men pussa på henne iallafall.

Nu ska jag fixa iordning massa bilder på min data. Sen sak jag fixa lite skolsaker. Duktig ida! Sen ska jag nog taoch dricka lite te, ovanligt? Nope!

Måste bara säga att jag är lite avis på min syster som är i romme idag och åker skidor. Jag vill ocksååå!!

Puss så länge


Home

Ingen skola för min del idag, tusan va illa jag mår! Börjar bli en aning bättre nu efter att ha ätit, tänkte gå en sväng med pysen så jag får i mig lite frisk luft. Hoppas på att det blir bättre med dagen för skulle verkligen vilja åka till ridhuset idag. Får se hur det blir med den saken. Vi hörs sen :) puss på er!


.

någon dag sker det omöjliga, någon dag är det du och jag


10.02.16

Jag älskar onsdagar! Har bara två lektioner så kan ju inte bli så mycket bättre. Blev inte sämre av att vi körde rugby i snön idag på idrotten, även om jag bara var med en stund eftersom jag och dannis åkte skidor. Haha. Efter skolan blev det lunch på stan med alexandra och dannis, mysigt :)

Åkte till ridhuset med englunds idag, skönt att kunna rida ordentligt. Gick helt okej. Önskar hon var lika fin nu som hon var innan hon blev svullen i benen, men icke. Men det går sakta ner säkert framåt igen. Har även tränat innebandy ikväll.

Nu blir det te och efterlyst!


..


Mot ishallen!

Hej! Dagen har rullat på som vanligt. Bara tre lektioner, men ändå är man tvungen att vara där i över fem timmar. Varför kan dom inte bara dra ihop alla lektioner så man har tio min mellan varje? Lite små drygt att sitta och vänta hela tiden. Men men..Majsan fick vila idag också, har faktiskt ingen större lust att rida i den här kylan.

Nu ska jag byta om och sen börja gå mot ishallen, ska kolla hockey med tjejerna. Känns som jag börjar bli en tönt. Hehee. Hoppas på att inte frysa till en istapp på vägen, annars gör jag det nog där inne.


Hos Alexandraaa

Nu har vi nyss fikat med Alexandras mamma och bröder :) Nu ska vi snart börja kolla på P.S I love you. Jag tycker om den filmen :) Får väl se om vi kan låta bli att gråta. Tycka synd om oss själva har vi redan gjort så det räcker och blir över. Haha. Aja, puss på er så hörs vi imorgon!


10.02.14

Äntligen börjar den här dagen gå mot sitt slut! Skönt det. Jag ska snart upp till min braiga vän Alexandra :) Vi ska kolla på film och ha lite mys! Tur att man har vänner och sånt på sånna här dagar, annars vet jag inte vad jag skulle göra. Sover där i natt, myspys :) Ha en bra kväll hörrni, ensama som upptagna.


Fucking alla hjärtans dag

Hatar den här dagen! Fast det gör väl alla som inte har någon att pussa på? Men grattis till alla som har någon, grattis som fan! Men alla vi andra ska väl vara depremerade hela dagen lång, det tänker iallafall jag vara..fast bara lite.

Dagen har börjat som skit! Kläderna jag tänkte ha tog syster, mitt hår är as äckligt så lär bli mössa idag, skit torr i ansiktet så sminket blev skit fult, håller på att få munsår, är 20 minus ute. Kul liksom.

Men nu ska jag dricka upp mitt te och byta om. Halv kommer min babe och hämtar mig! Ska bli jäävligt kul att träffa henne igen :) Men ha en bra dag hörrni, jag ska iallafall försöka.


jävligt deprimerande

På måndag är det alla hjärtans dag,♥ kopiera detta om du är helt jävla ensam


Jag har små tråkigt..igen!

PERSONLIGT
Fullständiga namn: Ida Susanne Karlsson
Födelsedatum: 24 November 1993
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blååå
Längd: 1,66!!
Skostorlek: 37
Civilstånd: Singel..
Humör: Jadu. Lite lagom av allt
MSN: Joruu
Mobilnummer: Tänker jag fan inte skriva häär

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu: Nope
Har du kysst någon? Ja
Har du haft 3kant? nej. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Starkt intresse, men inte kärlek 
Kärlek eller pengar? Hatar den frågan, men kärlek.

FAMILJ
Har du syskon? Ja
Hur många? One
Har du en stor släkt? Jarå rätt stor iallafall
Har du kvar alla mor&farföräldrar? Nej :(
Känner du alla i din släkt? Nej tyvärr inte
Vem är du mest lik i din familj? Svårt..till utsendeé vet jag inte riktigt vem jag är lik.


VÄNNER
Har du någon bästa vän? Ja :)
Vad tycker folk om dig? Beror väl på vem man frågar?
Vem har du känt längst? Alexandra
Vem vet mest om dig? Dom närmaste

SKOLA
Har du bra betyg? Nja..
Skolkar du? Nej 
Vilken klass går du i? OP09
Vad heter din skola?
Kungsängsgymnasiet is the shit
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? Lite kanske
Vad heter/hette din favoritlärare? har ingen favorit
Försover du dig ofta? Nej för jag är duktiiiiiig
Gillar du skolmaten? Nja..men fil duger
Har/hade du många kompisar i din skola? Ja
Hur många går i din klass? Hm..arton-nitton kanske?

FRITID & INTRESSEN

Går du på någon sport? Om jag gör!
Vad tycker du om att göra? Rida, innebandy, shoppa, vara med kompisar
Vilka sporter har du gått på? Allt som man kan gå på typ

Lever du för någon sport? Jaaa

Är du vältränad? Mer eller mindre


du vet ingenting om mig, jag vet ingenting om dig

mmmh, söndagsångest!! I don´t like! Orkar verkligen inte med skolan och det känns som tusen år tills det blir lov :( Usch.. Ikväll har jag varit och kollat på ishockey, kusin spelade! Nu kollar jag på top model och väntar på att solsidan ska börja, höjdpunkten på söndagar. Men med tanke på vad jag måste göra innan jag lägger mig så vill jag helst bara skjuta mig själv..nästan iallafall. Blää! Nu blir det iallafall te :)


Söndag

Har nyss kommit hem från stallet, skönt att redan vara klar med det! Vi var till ridhuset idag. Riktigt fin var hon :) Körde mycket lydnad och så. Så kul att vara igång igen!

Nu ska jag snart ut och gå med Alexandra :) Vi hörs!


skit ful bild! haha, men det var sommar och allt var underbaaart


Don´t care anymore


10.02.12

Nu lägger jag mig och kollar på en film, skönt lördags? Yees sir! Men jag tänker fortsätta hålla tummarna på samma sak som igår. Hihiii. Puss på er alla :)


softar kväll

Nu har jag varit duktig och städat rummet, så nu ser man golvet igen. Bra gjort! Ikväll blir det inte som planerat utan det blir en hemma kväll med familjen. Melodifestivalen och hela kitten, rätt mysigt!

Måste bara säga att jag höll på att dö idag när jag red! Vi red runt skogen och kom precis ut ur skogen, nästan framme vid stallet. Var rätt mycket snö i skogen så Majsan hade fått jobba ordentligt. Tror ni inte det är hur jävla mycket snö på den vägen då!? Hård snö upp till magen på majsan och upp till låren på mig. Trodde fan det skulle gå, men icke! Vi höll på att dö båda två (nästan).. Fan va arg jag blev! Då var det fan bara att vända och gå hela vägen tillbaka igen. Tro mig, nära döden upplevelse. JAG BLIR GALEN PÅ DEN HÄR JÄVLA SKIT SNÖN!!!!

Hehe tack för miig!!

yeah!!

Har nyss kommit hem från idrottshallen och stan. Spelat match mot forsby, vi vann med 6-1!! Skapligt skön seger :D Skit bra match av alla tjejer också. Så jag är kanon nöjd :)

Nu ska jag ut till Majsan och rida en sväng i det fina vädret :) Kommer hö idag också, så ska hjälpa till lite med det också hade jag tänkt. Vi hörs sen! Pussss



Cupcakes!

Här har ni resultatet av kvällens bakning. Jättefina och goda blev dom :) Det här lyckades vi väldigt bra med Skedung! Nu ska vi kolla på film och tjocka oss. Puss!!


Myspys!

Nu ska jag snart ge mig iväg till bästa skedung! Här ska det bakas cupcakes och ha galet mysigt! Får väl se hur det blir senare ikväll, om det blir som vi hoppas :) Håll tummarna för oss är ni snälla. Hehe. Ha en bra kväll! Puss


shoppingsugeen


Friday I´m in love

Underbart med helg :) Skönt att sluta tjugo över ett också. Har knappt haft några lektioner idag, som vanlgit ungefär. Skönt, men lite onödigt ändå. Men nu ska jag inte gnälla! Bara lite på vädret..Värsta jäkla snöstormen ute!! Helt sjukt. Fast ni börjar det bli bättre.

Åkte ut till stallet på håltimmen, fixade bara stallet. Kom knappt in i stallet, halva dörren var täckt av snö. Galet!! Trött på den här skiten. Men pussa lite på min bäbis!

Nej, nu ska jag sluta klaga på vädret. Alla vet ju redan hur jävligt det varit i hela Sverige idag. Vad är det för land vi bor i egentligen?

Ha en bra fredag hörrni, nu blir det te för min del :)


dreaming


10.02.10

Har nyss kommit hem från skolan och stallet. Fick sluta tidigare eftersoom vi hade prov sista timmen, som jag inte har en aning om hur det gick. Var ut till stallet och fixade på en gång, ingen ideé att ge sig ut i snöstormen. Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och kvällen. Känns som det var länge sen jag hade en lugn kväll men inga måsten. Det behövs verkligen känner jag!

Nu ska jag göra te och kolla på OC. Pussis!


.


Romans för timmen, det visste du men inte jag

Plugg kväll

Har nyss kommit hem från innebandy träningen. Stannade och kolla lite på match också. Nu ska jag duscha och sen blir det plugg hela kvällen, tråkigt men nödvändigt! Vi hörs imorgon, pussar!

What the hell


onsdag

Jag har nyss kommit hem från stallet, skönt att redan ha det gjort. Red ut en sväng i skogen, mysigt i det fina vädret! Kunde trava lite också, riktigt fin var hon. Blir ridhuset på fredag och mer i helgen.

Hade en kort dag i skolan, älskar onsdagar. Segt att jag ska tillbaka dit tjugo över fyra för att ha utvecklingssamtal. Gillar inte sånt. Hoppas på att min mentor inte har allt för dåliga saker att säga om mig. Hehe!

Jag pratade nyss med Dannis! Hon verkade ha det bra :) Nu ska jag ta och fylla i lite papper. Kramisar!


Kom hem nu!




Jag saknar dig


Sov gott!

Ikväll har jag varit och kolla på hockey med Alexandra, Ida och syster. Men nu går jag och lägger mig. Lär plugga lite också. Men hoppas på att jag somnar fort, orkar inte ligga och kolla på klockan och tänka. Några fattar, några inte. Godnatt på er.


sweet!


Hjärtats ensamma slag


tatto




Skapligt sugen jag är på en tatto! Här är några snyggisar.


Hej Hopp!

Rätt skönt att vi bara hade en lektion idag, fast galet ovärt att åka dit. Aja..Tog en fika på stan med Alexandra, mysigt :) Nu ska jag ut till stallet. Idag får jag sällskap av Corr!! Skapligt härligt med sällskap igen :) Sen ska jag hem och softa och plugga som aldrig förr! Puss på er :)


Sovmorgon

Såå skönt med sovmorgon, nästan lite för skönt tydligen eftersom jag råkade sova en timme längre än jag hade tänkt. Duktigt av mig att jag hann ändå. Nu kommer snart Alexandra och dom och hämtar mig. Sen till skolan. Slutar vid kvart över tre idag, seeegt :( Men ha en bra dag! Puss

True


I wanna be with you

It's crazy but it's true

10.02.07

Hej! Nyss kommit hem från idrottshallen och innebandyn. Blev ingen träning för mig då jag haft ont i knät flera dagar nu. Men känns som det börjar bli lite bättre. Hoppas på att det är bra på onsdag så jag kan träna igen. Fast det var rätt kul att kolla när tjejerna fick springa runt som galningar. Hahah.

Red en sväng idag, blev barbacka! Mysig, men slutar sp, vanligt med att jag går en bit. Ont som tusan i rumpan får man ju! Haha. Galet va mysig Majsan är nu, mer en vanligt. Kommer fram i hagen och ser jätteglad ut och är hur gosig som helst. Min lilla älskling :)

Nu ska jag dricka lite te och kramar om min syster! Puuuuuuuss


Reklam filmen


Hahaha! Nästan pinsamt att vara med i en reklam film för Ksk. Men här har ni den!


school

Softar med ida och alex i skolan. Vi ska väl börja jobba med några tråkiga frågor snart. Efter skolan blir det stallet, hoppas på att kunna göra något med henne. Hörs sen!


Sleep alone

Nu ska jag kolla klart på Wallander och sen ska jag sova själv i min egna säng som jag inte gjort på en vecka. Nästan så man saknar mina pinglor lite. Hihi! Jag tror jag vet en som har saknat mig lite iallafall, han på bilden här nere. Gosig som tusan hela tiden! Bebis :)


BORING!

SKULLE DU HELST
Pierca tungan eller läppen? - Tungan
Vara seriös eller oseriös? -  Båda, beror ju helt på tillfälle
Dricka grön eller röd mjölk? - Grön
Brinna upp eller drunkna? - Vill inte välja
Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Älskar både och så
SVARA ÄRLIGT
Tycker du om någon? Hoppar över den, tack 
Har du skolkat? Ja
Fanta eller cola? Cola!
Är du nyttig av dig? Kunde vara värre, men nja
OM MIG
Vad heter du? Ida
Syskon? Emma
Vart bor du? Hemma
Hur många barn vill du ha? 3 eller 4
Vill du gifta dig? Absolut!..om jag hittar the one så
Humör just nu? Lagom bra
Vad är du sugen på just nu? Colaa

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
Sjungit? - Ja
Blivit kramad? - Ja
Känt dig fånig? - Nej
Saknat någon? - Ja
Dansat galet? - Ja haha
Klippt håret? - Nej
Gråtit? - Nej

GREJER
Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Nej
Har du en hund? - Ja!
Sover du helst ensam eller med någon? - Med någon helt klart
Tror du på spöken? - Vet inte riktigt
Är du mörkrädd? - Mer eller mindre ja
Är du morgonpigg? - Ibland..
Vad vill du ha just nu? - Love

KÄRLEK
Är du singel nu? -  Ja
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Ja
Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Tror det
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Hm, ah
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Min stora grej det där
Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Nej
Har du varit på en blind-date? - Nej
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- Ja
Saknar du någon av dina ex? - Nja..
KOMPISAR
Har du nån bästa vän? - Ja det har jag
Är du ofta med dina vänner? -  Ja
Vad brukar ni hitta på? - Det vi känner för
Bästa minnet med nån vän?- Finns sååå många
Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Jaa
Vem vet mest om dig? - Järngänget I guess

ÖVRIGT
Hånglat i mer än tre minuter? -  Ja
Sovit i en annans säng? - Ja
Hånglat i regn? - Nej
Sovit naken? - Ja haha vafan.
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? - Nej
Blivit tagen av polisen? - Nej
Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Jajamensan
Struntat i skolan för att göra något roligare? - Japp

OM DIG
Hur gammal är du? - 17
Hur lång är du? - 166 cm
Vart bor du? - Silverstaden you know
Är du nöjd med ditt rum? - Nej!!
Vilken är din riktiga hårfärg? Mellan blond
Har du någon sjukdom? - Ja..tyvärr
Är dina föräldrar skilda? - Nej
Gillar du skolan? - Jag hatar skolan
Hur svarar du i telefonen? - Hej, det är Ida!
Åt du senast? - Smörgååås
Drack du senast?- Te
Har du på fötterna?  - Inget
Gillar du mest hos dig själv? - Jadu..Att jag aldrig ger mig

never forget


Söndag

Går kvällen var bra :) Bra tjejer det där. Även om den inte slutade som vissa hade hoppas på så. Sov hos Alexandra sen :)

Idag tog vi sovmorgon! Sen blev det "träning i Norgrens town", haha galet jobbigt. Men nu jäklar ska jag köpa en pilates och visa att jag kan nästa gång jag kommer dit. Haha. Sen har jag varit till stallet. Har även varit dukig och städat.

Nu blir det solsidan och te! Bra kväll jao

We are the world


Man dör nästan lite!


night is young

Hej bloggen! Kom hem från stallet för ett tag sen, fixade stallet och så. Blev ingen ridning då det var snorhalt på vägen..Tråkigt eftersom det är så fint väder. Super gosig var hon iallafall, mys häst!

Nu ska jag snart knalla över till Dannis :) Sista dagen/kvällen ihop som sambos :( Tråkigt. Hon åker utomland i natt den dummisen och lämnar mig kvar här. Dum tjej. Hehe. Ikväll ska vi vara några stycken hemma hos henne, blir nog trevligt :)

Vi hörs senare! Puss och hej


Godnatt

Bowlingen gick ju rätt bra faktiskt! Gjorde rätt många strike, duktig Ida :) Kom inte sist heller så det var ju kanon. Kul kväll iallafall :) Nu sitter jag hemma hos mina sambos, vi ska väl snart gå och lägga oss.

Idag är sista dagen för oss som sambos :( Huhuu. Men vi hörs senare idag. Puss!!

 


Pizza och bowling på gång

Jag ska snart iväg och äta pizza och bowla med mitt kära innebandy lag :) Ska vara riktigt grym ikväll! Annars får man väl höra att man är en loser resten av säsongen. Nu jäklar! :) Efter det åker jag tillbaka till mina sambos :) Ha en bra kväll! Puss!!


Next time


mitt största fan!

Mina kära vän ville så gärna vara med på min blogg, så är har du vännen! Heheheee
Du behöver inte skryta om det..


!!


min bebis!

Nu är jag gladeeer! Majsan gick skit bra i ridhuset idag :D Hon kändes som vanligt och inte tecken på skada eller något alls. Så nu antar jag att jag kan sätta igång henne ordentligt igen! Så kul :) Jobbade mest i trav med tog en liten galopp också. Fin som tusan var hon. Rätt konstigt med tanke på att jag inte har ridit ordentligt på nästan sju veckor. Duktig flicka jag har :)

Nu ska jag vidare till min andra hem :) Vi ska äta pannkakooor, mumma! Vi hörs sen, puss!!


Så jävla kul!


håltimme i mitt hjärta

Lite smått drygt att ha det hela tiden, men ändå skönt att slippa ha lektioner. Har dansat hela morgonen, helt sjukt va grymma jag är skedung är! Om ett tag ska vi börja gå mot sjukhuset, vi ska på studiebesök typ. Kul..eller?

Efter det ska vi till ridhuset för första gången ï år, får väl se om hon kan hålla i sig i skinnet. Hoppas på att hon känns fin i traven också. Håller tummarna :)

Nu tjatar wille om att vi ska gå såå lär väl göra det. Puuuuss


Mirrors

Blev en promenad ner på stan med Alexandra efter stallet. Fick med mig en väska och skärp hem. Nice :) Nu ska jag snart iväg till innebandy träningen. Sen hem till sambos och äta tacos! Mums :) Jag älskar att vara ledig! Borde man vara lite oftare tycker jag :)


withe light moment

Hej! Galet vad mina sambos sover, men nu är jag hemma iallafall. Nu ska jag och pappa åka ut till stallet, ska luncha och fixa hela stallet. Skit fint väder idag!! Love it :) Vi hörs sen, puss på er!!


I want you tonight


Jag vill iallafall vara med dig

Nu ska jag börja gå mot mitt nuvarande hem, vi ska väl börja fixa lite mat. Eller Alexandra ska fixa kyckling idag! Hoppas på att hon lyckas, haha. Får väl se vad vi hittar på ikväll, lediga imorgon så :)

Red en liten sväng idag också. Mest skritt eftersom det var snorhalt överallt, helt värdelöst men vi överlever..tror jag. Galet va pigg hon är! Får se om vi åker till ridhuset här någondag, så jag får känna hur hon känns i trav/galopp. För övrigt så är hon fin i benen, så skönt :) Hoppas det håller i sig!

Vi hörs sen, puss puss!


Hej på er!

God morgon! Nu ska vi snart åka till skolan, skapligt skönt att börja 10.10, plus att vi bara har en lektion idag och så är vi lediga imorgon :D Kan inte bli så mycket bättre :) Livet som sambo går kanon! Nästan så jag skulle kunna ha det såhär jämt med dem här flickorna. Även om man aldrig får sova ordentligt eftersom dom håller på med sina jävla mobiler. Haha, men jag överlever :)

Nu, mot skolan! Ha en bra dag :)


RSS 2.0