ett år efter operationen!

  
                  FÖRE                                               EFTER

Där har ni före/efter bilderna. Kom ihåg att det är näsan ni ska kolla på.
Nu har det gått ett helt år efter operartionen, vilket känns både bra och konstigt. Eftersom dom sa att efter ett år så ser näsan som bäst ut, alltså att det tar så lång tid för kroppen att läka osv. Men eftersom dom lyckades gipsa med för hårt tryck så fick jag ett sår mitt på näsbenen och det finns fortfarande ärr kvar av det. Vilket är riktigt tråkigt eftersom om ärret ej varit där så hade det knappt synits alls att jag hade gjort operationen.

Det känns så konstigt att det redan har gått ett år, eftersom jag kommer ihåg precis hur det var, hur jag måde och så. Jag minns när jag gick in i operationsrummet, det var säkert fem-åtta personer där inne och jag kände mig verkligen som världens sjukaste person. Tänk att alla dom där skulle göra någonting inom operationen. Det jag tycker var så konstigt var att jag fick gå in i rummet, som om allt bara var en "liten sak" som dom skulle göra. Jag la mig på sängen/bordet eller vad man nu ska kalla det. Dom satte i nålar i både armar och fötter, sen kom det både skönaste och värsta, narkosen. Han som ska ge mig narkosen pratar engelska, han berättar hur jag ska göra osv. När han ger mig narkosmasken i handen och säger att jag ska sätta den framför munnen så inser jag att det här verkligen händer. Jag hade inte varit nervös eller någonting innan, men då släpte allt. Alla känslor kom, tårarna började rinna, tanken på att jag skulle vakna med en annan näsa blev helt plötsligt skrämmande. Men det enda jag kunde tänka på var Majsan, hur hon mådde, när jag skulle få rida, när jag skulle få se henne. När jag tryckte åt narkosmasken ordentligt så sprutade nästan tårarna, killen som gav mig narkosen var så söt när han sa "dont cry darling". Sen när jag nästan hade somnat så sa alla där inne "hejdå ida, vi ses snart".

Fyra timmar senare vaknar jag av att några sköterskor prata om att Ida Karlssons mamma var påväg upp till uppvacket där jag var. När mamma kommer så får jag bara fram tårar och "mamma! jag vill till Majsan!!" Mamma trodde jag var jätteledsen över operationen eller hade ont, men det var ju "bara" min älskling som fanns i mitt huvud, första och sista jag tänkte på. Eftersom jag hade blivit sövd så var jag trött och sov rätt länge just då, sen hade jag fått morfin så jag var drogad också så. Men efter ett par timmar på uppvacket så fick jag åka upp till mitt rum.

Läkarna sa att allt hade gått jättebra både med näsan och revbenet. Operationen hade tagit tre-fyra timmar. Men jag kunde då inte se hur det såg ut eftersom jag hade gips över näsan och två stora tejp bitar över kinderna och pannan. Under dem två första dygnen så hade jag en såkallad painbuster till revbenet, det är en blåsa som pumpar ut smärtstillande till revbenet hela tiden. Himla tur att den fanns! Jag fick även morfin flera gången för att slippa ha ont. Och morfinet satte sina spår efter sig, för på onsdagen så fick jag jätteont i magen och hade blivit förstoppad. Som tur var så fanns det saker till det också, så till slut så blev det bättre. Jag mådde faktiskt rätt bra bortsätt från det, jag borde ha mått sämre tycker man när man tänker på vad dem har gjort.

Inte fören tre veckor senare fick jag se resultatet. Jag minns när jag låg där på sängen och dom tog bort gipset, jag fick en spegel i min hand. Jag var hur nervös som helst, vilket är ovanligt när det gäller mig som aldrig är nervös. Jag tog spegeln upp mott ansiktet och i spegeln så såg jag en skit ful potatisnäsa. Jag började grina och ville bara att allt skulle vara ogjort. Men eftersom jag var rätt svullen i ansiktet så såg det rätt konstigt, läskigt och ovant ut. Men glad var jag iallafall inte. Men det blev bättre med tiden. Eftersom jag inte fick sminka mig på nästan en månad så blev det ju inte bättre för det heller. Jag insåg verkligen hur mycket smink kan göra med ens utsendeé, för när jag fick börja sminka mig så kändes det helt plöstligt mycket bättre.

Nu ett år efter operationen så har jag äntligen vant mig med att se ut såhär, jag blir inte lika rädd varje gång jag ser mig i spegeln längre. Jag är rätt nöjd med min nya näsa och jag ångrar inte att jag gjorde det. Men jag skulle gärna ha slepat göra det här, för det blir nog aldrig som man tänkt sig. Så ett tips till alla er som är lite missnöjda med eran nästa eller utsendeé överhunvudtaget, gör ingen stor skönhetsoperation! Det kanske blir bättre, men det blir aldrig så som du verkligen önskar.

Tack till alla er som orkade läsa alltihop, hoppas ni lämnar en kommentar också!


28 september

idag för ett år sen så åkte jag in till akademiska sjukhuset för att förbereda inför oprationen som skulle bli dagen efter. kan inte ritkigt förstå att det redan har gått ett år. kommer ihåg att jag på kvällen fick ducha i någon skrubbtvål som skulle ta bort fett på huden och bakterier, som mitt hår blev huur tovigt som helst av. sen när jag skulle sova och jag låg och kollade ut över uppsala, slottet och kyrkan..och tänkte på hur allt skulle bli, hur jag skulle se ut osv. känns som det var igår! men imorgon ska ni få se för/efter bilder och lite sånt :)


den sista bilden som tog på mig innan operationen


28 september

jag undrar vad du håller på med, vad du vill och vart tog du vägen?

28 september


min bästaa


28 september

var till tandläkaren imorse, dom fixa och trixa lite med tandställningen. skönt att som sa att den inte skulle behöva sitta så länge till. woho! sen blev det skolan, gick gå en halv lektion, lunch, kort lektion och nu har jag hål i fucking 1,5 timme, känns ju såååådär. men ändå soft för nu ska jag och ida kööpa klubbor och softaa. ciao!


27 september


Jag saknar femman!

 


27 september

kul att gå till fyra i skolan idag, fast får väl skylla mig lite själv antar jag. nu har jag nyss ätit, ska snart ut till stallet men hon får vila idag eftersom jag inte mår bra, så kör vi hår imrogon på träningen istället :) sen blir det iväg till idrottshallen, ska inte träna med åker ner och kollar och är med på mötet. får se om jag blir kvar och kollar junior matchen också, vem vet.

vi hörs sen babes!


26 september

hej jag heter ida och jag är såååå dum. godnatt

26 september

kul att jag håller på att bli sjuk
kul att jag säkert kommer missa seriepremiäre (om jag ens blir uttagen)
kul att jag har omprov imorgon på ett prov som vi höll på med i våras
kul att jag tror jag tycker om han
kul att jag håller på att frysa ihjäl
kul att jag får en timmes mindre sovmorgon imorgon
kul att jag viiiill skriva till pip
kul att mitt liv är lite små tråkig just nu


26 september

söndag=ångest! usch, nu är det en hel vecka kvar till helg igen. men det har ju gått förut så ska nog gå den här veckan också, men känns sååå segt just nu. "bara" typ sex veckor kvar till lov såå.

idag har jag varit till norrby och kollat fotboll, och ja jag kollade faktiskt bara på själva fotbollen! sen var jag ut till stallet, red på ridbanan. hon var huuur fin som helst! helt jävla underbar :) så fin som hon var idag var det ett tag sen hon var. så det var roligt :) sen har jag varit duktig och städat, plus att jag har tvättat fönster för första gången i mitt liv, vuxenpoäng till miiiiig!

nu ska jag göra te, sen blir det ensam mamma söker!

du gör mig glad


25 september

frågan är varför jag sitter här ensam och tänker på dig av alla människor

25 september

PERSONLIGT
namn: Ida
födelsedag: 24 november
hemstad: sala, silverstaden you know
ögonfärg: blå
hårfärg: blond
längd: 165 cm
högerhänt/vänsterhänt: höger
stjärntecken: skytte
skostorlek: 37-38
är dina föräldrar skilda: nej
rädslor: rävar!!
mest använda namn på msn: inte vet jag?

FAVORIT
färg: lila och röd
mat: spagetti och köttfärssås
sport: ridning
glass: dem flesta
godis: det mesta
affär: beror på vad jag ska köpa
nummer: 27, 28, 29
tuggummi: jag tuggar aaallt
helgdag: fredag
årstid: summeeer
radiostation: mix megapol
kroppsdel på motsatta könet: magen, mums

VÄNNER OCH LIVET
vem av dina vänner är mest lik dig: tror jag har likheter med alla
vem får dig mest att skratta: dom flestaa
vem har du känt längst: dannis, idaw och alexandra
vem är blygast: ingen är speciellt blyg tror jag
när grät du mest: sommaren 2009, saknade ju 9e
vart vill du bo i framtiden: i usa, stockholm och sala

HAR DU NÅGONSIN
varit kär: jo
rymt hemifrån: jag var liten, vet inte om man kan kalla det rymma
tänkt på självmord: inte seriöst
sovit utomhus: ja
spytt i skolan: nej
velat bli modell: äh skulle väl vara roligt, men aldrig att tänkt på det
gjort något dumt som du skrattar åt idag: ja!!!!!
ätit sushi: nej
varit på scen: ja
retats: jag är grym på det

DU
svär: jafaan
sjunger bra: kan jag inte påstå
duschar dagligen: jadå
vill gifta dig: jaaa
kommer överens med dina föräldrar: yes!
är rädd för åska: nope
spelar något instrument: nej
äger en ipod: jaa
sover med gosedjur: en ligger alltid där brevid, hihi
sjunger i duschen: ja, låter ju faktiskt helt okej där, förför jag alltid är där

THIS OR THAT
pepsi/cola: COLA
mc donalds/burger king: donken
singeldate/gruppdate: singeldate
choklad/vanilj: choklad
jordgubbar/blåbär: jordgubbar
kött/vegetarian: kött
tv/film: film
gitarr/trummor: gitarr
adidas/nike: hm..adidas?
kakor/paj: kakor
blind/döv: döv

KAN DU
gå ner i splitt: har inte provat på ett tag
skriva med båda händerna: såklart jag kan, men snyggt blir det inte
vissla: nej :(
blåsa en bubbla: joo
rulla din tunga i en cirkel: ja skit grymt, nej
ha dina ögon i kors: nej
nudda näsan med tungan: nej
dansa: alla kan dansa
äta vad du vill utan att oroa dig: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade: emma
du pratade i telefon med: emma
du msnade med: ida
du längtade efter: jadu
du skällde på: emma igen tror jag
du sportade med: laget

SENAST DU
skrattade: idag
grät: idag
filmen du såg: O.C
tuggade tuggummi: idag
drog ett skämt: everyday
sjöng en sång: idag

VAR ÄR DU?
vad ser man utanför ditt fönster: gräs, buskar och granarnas hus
lyssnar du på musik nu: ja
vad har du på dig: långkalsonger, mjukisbyxor, stortröja. MYS
vad är det på din musmatta: hammarby vettu

TROR DU PÅ
liv på andra planeter: nja
mirakel: varför inte?
kärlek vid första ögonkastet: kanske, kanske inte
spöken: nejdå
tomten: nej

ÖVRIGT
hur många kuddar sover du med: two
dricker du mjölk: japp
person du hatar mest: håller jag för mig själv
vad borde man uppfinna: tidsmaskin, fast bara som amn kan gå bakåt med
är du ett hälsofreak: ibland, önskar jag var på heltid
vilket är det värsta vädret:  snöstorm

25 september

10 bevis på att du är kär
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. du kan sakna personen fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på

fan så drygt! haha


25 september

gókväll! idag har jag tagit lite sovmorgon sen blev det stan och gå på marknaden med familjen, mysigt :) sen blev det stallet, mindre mysigt eftersom det var typ storm ute, brunstig häst och ja..men blev en liten tur i skogen och det var iallafall mysigt :) efter stallet så åkte vi och kollade på junior innebandy match i idrottshallen. sen har jag inte gjort så mycket mer idag, rätt segt efetrsom jag var hur taggad som helst på party..men icke sa nicke.

gårdagen var super bra hemma hos alexandra! jättegod mat och bra tjejer, hur mycket bättre kan det bli? vi sjöng sing star, spelade spel och så. roligt :) hoppas hon blev nöjd med presenterna också, även om jag var lite smått avis på hennes snyggaa nattlinne. haha. blev tyvärr inga bilder, ska bli bättre på det..lovar!




25 september

Candle light and soul forever
A dream of you and me together
Say you believe it, say you believe it

Free your mind from doubt and danger
Be for real don't be a stranger
We can achieve it, we can achieve it

Come a little bit closer baby, get it on, get it on
'Cause tonight is the night when two become one

I need some love like I never needed love before
I had a little love, now I'm back for more
Set your spirit free, it's the only way to be


24 september

nu har jag nyss kommit ur duschen, så nu känner man sig lagom fräsh. ska snart till alexandra och fira henne! hon fyller ju år idag! grattis babe :D 17 år och ......! hihi kommer nog bli en skitrolig kväll, i hope.

skolan var jobbig och seg, precis som vanligt. men jag överlevde, precis som vanligt. haha dryg jag är. men nu ska jag föna håret och kladda på lite nytt smink, vi hörs sen :)


förresten är det bara två månader kvar tills jag fyller idag!
och bara 14 månader kvar tills jag fyller arton!
jippi liksom


23 september


23 september

tjabba tjena hallåååå! sitter i skolan och har en ovärd lekton..som hela den här dagen. känns som vi mest har haft rast, vilken är skönt med ändå segt. slutar iallafall om 1,5 timme. då blir det att åka ut till stallet, tror hon får vila idag. kan vara skönt för henne :) skulle vilja ner på stan också, får se hur det blir med det. pussheeej


22 september

blir så jävla trött på det häääär


22 september

tänk om man kunde vara ledig varje onsdag, skulle inte vara helt fel. dannis sov här i natt, så vi hade lite myspys och så. ledsen för det som hände sweet ♥ ..men nu äre bara att leta vidare. det fixar sig :)

idag när vi vakna så fixa vi oss lite sen åkte vi ner på stan och träffade wille. vi fixade lite saker inför alexandras födelsedag på fredag! hoppas på att hon gillar det vi köpte :) sen blev det stallet.

nu blir det snart innebandy träning, dit en halvtimme tidigare som vanligt och springa.
sen blir det hem och kolla idol och plugga. rätt skön dag faktiskt!

söt tjej, eller inte vaaa


21 september

super glad ida är jag nu! kom nyss kom från ransta, har varit och tränat. gick riktigt bra, lite små saker som jag måste tänka på. men jag är jättenöjd med henne, kändes super i slutet när vi hoppa en liten bana som låg på minst 110 cm. världens bästa! hände mindre roliga saker på träningen också, usch stackarn.

nu kommer snart dannis :) vi ska kolla film och så. och vet niiiiiii? JAG ÄR LEEEEEEDIG IMORGON!!!!!! :D så jävla skönt! hahah wiie. hur glad som helst :) men ska gå nu, hörs


20 september


20 september

dagen har rullat på som vanligt. skola, stallet och idrottshallen. glader för imorgon ska jag träna, känns som det var ett tag sen så ska bli extra roligt :) men först ska jag gå i skolan till halv fyra, usch sååå jobbigt. men bara att bita ihop vaaa.

nu blir det new york fruar, dåligt till skillnad från hollywood fryar kan jag säga er


20 september

nu håller jag och dannis på att fixa oss, eller jag är klar och hon plattar håret. sov ju här i natt. vi ska väl softa ett tag sen dra till skolan,hur skönt som helst och börja halv tolv :) men vi hörs senare! puusss


min otroligt snygga babe


19 september

nu ska jag stoppa håret i ett eluttag och bli en pudel! sen drar jag till dannis. pusss

19 september


JAG VILL SHOPPA! får ju studiebidrag imorgon, men dom pengarna lär nog gå åt till annat än kläder. så jag får nöja mig med att dräggla efter kläder på internet. skulle vilja ha några snygga tröjor, skjortor och ett par kängor. men får se hur det blir med den saken, något ska väl pengarna räcka till hoppas jag!

19 september

godmorgon :)..eller godförmiddag. nu har jag nyss kollat klart på mtv video awards 2010, så jävla grymt! nu ska jag snart iväg till stallet, blir nog att rida ut lite längre. måste ta och ringa monica också om träning i veckan, måste komma ihåg det! sen får vi se vart dagen leder till, vet vad jag skulle vilja göra men det verkar inte som det blir av. haha.

lite glad blev man ju, hihi


18 september

skulle vara skönt med medvind, för en gångskull!

18 september

vi var ju på bio igår och såg i rymden finns inga känslor. sååå rolig och bra film! helt klart en film man ska se :) plus att filmen inte blev sämre av att huvudrollerna var grymt snygga! allrahelst bill skarsgård, vilken pudding liksom! dog lite. måste se han två andra nya filmer när dom kommer ut på bio.
 i rymden finns inga känslor får full poäng! yeah


18 september

hej sötnosar! idag har jag varit duktig och gått en riktigt lång promenad med pysen ut till sorf för att kolla på dannis som tränade :) tror pysen blev lite väl trött för nu har han sovit sen vi kom hem. haha gubben. sen åkte jag och mamma ner på stan en sväng. sen blev det idrottshallen och kolla när herrarna hade träningsmatch. majsan fick vila idag, inte speciellt roligt väder så.

ikväll ska jag bara ta det lugnt, städa och duscha. rätt skönt faktiskt! sen gick nothing hill på tv ikväll också så ska nog ta och kolla på den också :) måste vara en av dom bästa filmerna.


17 september


my heart is set on you


17 september

jag håller på att dö av smärta, mensvärk borde inte få finnas! uuuuuusch. nu ska jag nog ta en ipren sen dra ut till stallet, blir nog att rida lite på banan. sen blir det bio :) vi ska kolla på i rymden finns inga känslor, verkar vara skit rolig så blir nog bra :)  nu ska jag byta om, byeeee

16 september

Lovar du att vara ärlig? yes sir
Du heter: ida
Smeknamn: kalle, kaaaaarl
Vad tror folk om dig? jadu, fråga inte mig
Stämmer det? inte vet jaaag
Har du pojkvän? nää
Vad säger du för att imponera på någon? min pappa är rik..vill du hångla? hahaha 
Hur imponerar man på dig? bjuder på sig själv och har beige chinos! hihi
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: kanske de ;)
cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: nej
Vad har du för mobil operatör: comviq kompis of course
Är du allergisk i mot något: tre dumma tjejer som går i min klass och kallas sig mina vänner
Hur svarar du i mobilen: "hej det är ida"
Vem ringde du senast? ida wilhelmsson
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: något om "våran kille"
Antal timmar sömn inatt: sju
Sov du ensam: ja :(
Brukar du komma i tid: aldrig
När mår du bra: när det går bra med majsan, har bra folk runt mig och så
När blev du fotad senast: idag juu
Hur känner du dig nu: lite av allt man kan va
Vanligaste färg på dina kläder: ljust tror jag
Vad tycker du om fötter: jadu..det är nice att ha snygga skor på dom
Vad saknar du: sommar, super femman, 9e, yoyo, en pojkvänn
Favorit dryck på morgonen: te, oboy, juice
Rakar du benen: bara på sommaren, på vintern sparar jag ut så jag slipper frysa så mycket om benen. eller?
När brukar du oftast gå och lägga dig: tio-halv elva
Har du spytt offentligt: inte vad jag vet
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: listan blir för lång för att skriva här
Är du nöjd med ditt liv: jaaaa! det kan alltid vara värre och bättre. men jag älskar mitt liv
Är du bortskämd: nej mina föräldrar älskar mig bara :) hihi
Vad gör du i morgon: school, stallet och bio
Vad är det värsta du vet? att förlora och alla slags våld
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? helt olika
Vad längtar du till? höstlovet, jullovet, sportlovet, påsklovet, sommarlovet
Har du bra vänner och äkta vänskap? det har jag verkligen
En speciell dag du minns: 27/5 2009
Om fem månader: är det mars och min otursmånad
Vilken tid gick du upp idag: kvart över sex
Vad ska du göra ikväll: idooool
Är det okej att gråta: ja!!!!!!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: viktigt och viktigt, jag gillar det iallafall
När går du upp ur sängen en helgmorgon: vid halv tio ungefär
Vill du gifta dig: ja gärna
Solar du ofta: nja, men jag har blivit skitbra på det!
Är du flygrädd: bara precis när man ska lyfta
Tror du på ett liv efter döden: hoppas på det iallafall
Bor dina föräldrar tillsammans: ja :)
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll!
Vilken ögonfärg har du: blue
Har du någon gång gråtit dej till sömns: yes I have
Biter du på naglarna: nej, inte sen min kusin sa att det var lika äckligt som att slika i en toalett
Röker du: never ever
Senaste låt du hörde: every rose has its thorn
Vad ska du göra i helgen? vet bara att jag ska på bio
Vad gör du på helgerna: helt olikaaaa

16 september

hej bloggis! dagen har varit bra. tog klasskort i skolan idag, tycker inte om sånt. svär på mitt liv att jag ser ut som ett piggsvin, vilket suger eftersom hela ksk kommer se det. huhu. men skitsamma! jag längtar som fan till skolkatalogen kommer iallafall, så man kan drägla! hihi.

sen har jag varit på stan en sväng och sen stallet. longerade lite, hon va fin :) i morgon blir det bio med härliga brudar! fett mys. sen vet jag inte vad jag ska göra mer i helgen. rätt skönt att bara ta det som de kommer.

nu ska jag leta i kylskåpet efter annanas. mumma!


16 september


nu håller vi tummarna älskling!


15 september


för att hasse aro är så jävla härlig och bra!
love efterlyst


15 september

nu ska jag snart åka iväg och träna, ska springa innan träningen också. känns jobbigt nu, men galet så skönt det är när man kommer hem och känner sig helt slut i kroppen. så underbart skönt äre!

idag har vi varit i västerås, på mälardalens högskola och lyssnat på föreläsning. var inte så tråkigt som jag trodde. men man kan ju lugnt säga att man fick lite ångest inför att bestämma sig vad/vart man vill plugga.

men nu lär jag byta om, pussheej


14 september

älska, älska inte, älska, älska inte


14 september


JAG SAKNAR MINA BABES!


14 september

grattis till mig som har namnsdag idag! och till alla andra Idor. dagen har rullat på som vanligt..skolan, stallet, äta, vänta på idol. känns som jag har ett väldigt intressant liv just nu..eller inte ett dugg. jag vill att något ska hända, något roligt eller något, bara det händer något.

imorgon blir det västerås med klassen, ska lyssna på någon föreläsning. sen blir det troligen träning för joanna :) roligt! fast västerås känns det som man lika bra skulle kunna strunta i.

kul att vi har klassfoto på torsdag och jag har värsta vulkanen som carro brukar säga på hakan, haha. så jag ber till gud för att den ska försvinna, eller nästan iallafall. usch.


13 september

Bästa veckodagen: lördag
Humör: deppis fan
Favoritgodis: mhh..det mesta
Är det nåt du absolut inte äter: potatis!
Kläder just nu: stor mysig tröja och tights
Musik just nu: Miley Cyrus- every rose has it´s thorn
Favoritsaft: hemma gjord jordgubb eller apelsin
Dagens längtan: att hitta mister right
Hur många kuddar sover du med: två
Spelar du nåt instrument: nope
Dagens frisyr: flätaa
Kommer du ihåg din första kärlek: sånt glömmer man aldrig
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja faktiskt
Ser du på kärleken som ett misstag: nej?
Bio eller promenad: beror på vädret och sällskapet
Dagens borde: ha lagt mig lite tidigare
Dagens fundering: lugnast om jag inte skriver det här
Det här är jag bra på: att skäma ut mig och andra
Chips eller godis? svår fråga, godis kan man bli rätt trött på efter ett tag och chips kan man inte sluta äta om man väl börjat så får bli chirre.
Skriver du dagbok? nej, blogg ju
Har du tatuerat eller piercat dig? nej :(
Hur många syskon har du? ett
Är du rädd för blod?
Röker du? never, då skulle väl någon slå ihjäl mig
Snusar du? nej
Använder du knark? brukar ta lite godsaker på lunchrasterna
Kaffe eller te? te!!
London eller Paris: inte varit i nått av dom, men london verkar sweet
Favoritfärg: purple
Född: 24 november
Nationalitet: sweeeeeden

12 september


är mamma mia på tv nu och den är så himla mysig! älskar den här låteeen


12 september

so fucking tired of being alone


12 september

huhu, suger att det är söndag och imorgon är det skola igen. jaaag orkar inte! men börjar tio imorgon iallafall.
har ingen roligt att skriva, så inlägget blir inte roligare än såhär.

dagen bästa är att ensam mamma söker börjar! så himla mysigt. fast lite små töntigt egentligen, men jag gillar´t.


11 september


11 september


11 september 2001
kan inte låta bli att tänka på world trade center idag. usch så himla hemskt!!
man får ju ont i magen av att veta hur många människor som dog.


11 september

det blev ingen tävling idag :( majsan åt inte igår kväll när jag var i stallet och såg inge pigg ut. suuuuck! hon åt senare på kvällen, men eftersom det inte kändes bra till 100 % så valde jag att strycka mig. hälsan går ju trots allt före allt annat! men hon mådde bra idag iallfall så det var skönt :)

det blev att åka till västerås och spela träningsmatch istället, mot hässelby. vi vann med 3-1, skönt det eftersom vi bara var åtta utespelare. gjorde faktiskt ett mål också, så jag var nöjd :)

ikväll hade jag myskväll med mina tjejer :) vi kollade film och så. lovley girls!!


11 september

Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are

As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends


10 september

en ledsen ida håller tummisarna för fullt!

10 september

fredag, så underbart skönt! konstigt nog så går veckorna rätt snabbt, även fast det känns som man gör samma saker dag in och dag ut. men antar att det ska vara så nu. men jag vill göra något roligt och galet! ska nog klura ut något tills nästa helg eller imorgon kväll.

ikväll ska jag bara till stallet och fixa lite inför imorgon :) ska ju tävla i västerås imorgon. men startar bara en klass på grund av så himla mycket starter, så blir 110 cm :) skönt för vi behöver nog inte åka från stallet fören vid halv tolv typ. super skönt faktiskt!

nu ska jag vänta på käk! hejhopp


en gammal liten bild


10 september


8 september

vi tar liksom förgivet att vi ska leva imorgon.
man kan ju egentligen inte förvänta sig det, för vad som helst kan ju hända. jag menar inte att man ska gå runt och vara rädd för att man ska dö, utan tvärt om. man måste leva livet! göra allt man vill och känner för, inte säga det gör jag senare i livet. för vem vet, imorgon kan det vara för sent.
 jag tänker börja leva mitt liv fult ut, för det sista jag gör ska inte vara att ångra saker jag aldrig gjort!

LIVE YOUR LIFE


8 september

fuuullt upp så blir ett snabbt inlägg! skolan som vanligt idag, hade bara två lektioner så var inte så farligt. hade kondition på idrotten så vi sprang i spåret, kändes bra efter åt iallafall :) haha. sen gick jag och tjejerna ner på stan och tog en fika, super mysigt! sen har jag varit till stallet, jobbigt som fan var det idag men fin blev hon :) nuu ska jag snart åka ner på innebandy träning, ska springa före också. haha, jag vet någon som kommer somna fort ikväll!

när jag kommer hem så kommer jag sitta bänkad vid tv hela kvällen, är ju idol och sen är det serie premiär för efterlyst! så fucking bäst äre. sen måste jag plugga också, ja ibland undrar man ju hur man ska hinna allt. men jag hinner nog trycka in lite pluggning.


7 september

 Ida har bytt status från "singel" till "det är komplicerat".


hihi, man kan väl få drömma iallafall

7 september


6 augusti

från och med nu ska jag bli den snälla tjejen! inte vara sur, bitchig, avensjuk eller snacka skit. jag orkar inte gå runt och vara arg hela tiden. och sen ska jag inte hålla på och skämma ut mina kära vänner. fast jag tänker inte bli grå och tråkig för det, men liksom lite snällare..iallafall mot dom dom förtjänar det.

men jag tar fortfarande ingen skit!


7 september

idag nollade vi ettorna :) haha! orkar inte berätta så mycket om det, men vi satte på dom blöjor och lite sånt och sen fick dom göra lite roliga/pinsama saker. roligt var det för oss andra iallafall :)

sen har jag inte gjort så mycket mer än skolan, klarade första kapitlet i matte A iallafall! wie, nu ska jag vara klar med matten innan november har jag bestämt! tänker bli duktig.

nu ska jag göra te och vänta på att idol ska börja :D vi hörs!


,

 NU ÄR DET MIN TUR ATT VÄNDA RYGGEN MOT DIG


5 september

när du ligger vaken, och längtar efter kraft
och den trygga famn som du aldrig haft
för igen vill vara ensam när det blir höst


Avesta

idag var vi och tävlade i wirsbo :) var bubbel nolla i 100 cm! men kom precis utanför placering, sög lite!
sen debuterade vi 110 cm idag, hade ett pet. hon var super fin! eftersom det var första gången så bryr jag mig verkligen inte om ett pet :) läs mer HÄR


5 september


Without you I would fall apart


3 september

hur ska man kunna välja mellan tre världar?

något jag tänk på mycket under den senaste tiden är vart vill jag leva i framtiden? det finns tre ställen som lockar så himla mycket! tre ställen som är väldigt olika varandra. usa/califonien, stockholm, sala. ena stället är det varmt året om på, dom andra två är iskallt halva året och ändå skiljer det rätt mycket på dom också, som i stockholm finns det massa saker att göra, jättemycket folk och man får vara den man är. så kommer vi till sala, staden där jag har växt upp, staden där alla snackar om allt och alla, men ändå så är det något med stället som jag älskar. så vad lockar mest? jag hinner ju med alla tre, men jag vill inte flytta runt hela tiden, jag vill känna mig hemma.

  
kanske måste småstads tjejen våga sig ut i världen


3 september

finally heeeelg! super duper skönt :) i helgen ska jag vara med dannis, hälsa på farmor och tävla. tror det kan bli en riktigt bra helg :) hoppas på det iallafall. nu ska vi snart äta, mums! sen blir det att åka till pållen. ska rida igenom henne ordentligt, vilket kan behövas sånt monster som hon var igår. hehe.

har fått min säng såld också! skönt att bli av med den :) nu ska jag hämta cola, myyy drug!

2 september

10 FAVORITER
Färg: lila, men röd börjar också bli en favorit
Mat: spagetti och köttfärssås
Band: inget speciellt..
Film: O.C!!!!
Bok: 14 år till salu
Sport: ridsport
Årstid: SUMMEER
Veckodag: lördag
Glassmak: oj, alltså jag kan inte välja
Tid på dygnet: tidigt på morgonen eller sent på kvällen

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: små irriterad
Smak: saaaalt
Kläder: mjukisar och stor tröja
Bakgrund: va?
Nagellack: red
Tid: 18.48
Irritationsobjekt: lika bra att inte skriva

5 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: nja
Brutit mot lagen: säg det inte till någon, men jag cyklade utan hjälm fast jag inte var femton
Blivit arresterad: nope
Badat naken: när jag va liten
Varit med på TV: bara min röst, huhu

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: är rätt många faktiskt, så känns bara dumt att skriva tre av dom
Du tycker om: samma här
Du inte gillar: vet precis vilka tre jag skulle vilja skriva här!..men inget jag tänker låta er veta

2 VAL
Kaffe eller te:
tee
Vår eller höst: vår med stoooooort V

1 ÖNSKAN
att jag levde i O.C world!! hehe

RSS 2.0