31/5

hinner inte blogga ikväll, måste gå och lägga mig snart eftersom jag ska vara hos tandläkaren i västerås tidigt imorgon. men nu vet ni att jag lever iallafall! haha. även om jag måste säga att jag saknar rhodos och 9e så sjuuukt mycket, och att jag tänker på det 24/7. och hela tiden, för ett år sen så gjorde vi det och det.. sorry, men jag kan inte hjälpa det. men nu ska jag gå och deppa lite. pusshej!


30/5

helgen har varit riktigt bra :) började med att det var släktträff igår, roligt att träffa släkten. söt släkt ju :) haha. sen åkte jag och dannis till västerås hem till lisa :) hon har ju flyttat dit så. dom bodde hur fint som helst!! lite små avis. var super kul att träffa henne igen! :) vi hade en roligt kväll.

idag så var vi ner på stan en sväng i västerås. fick med mig en ny bikini hem, me like :) sen blev det tåget hem. var iallafall jättekul att träffa lisa :) och dannis också såklart men henne träffar jag ju varje dag nästan. haha. väl hemma i sala så åkte vi ner och kollade på balen, hur fina som helst var alla! as sugen på att gå på bal jag också, men får väl vänta i två år. sen blev det stallet, hon var rätt fin faktiskt!

nu ska jag kolla film, skulle behöva plugga men det tänker jag inte göra fören imorgon. hihi.


mina bästa


30/5

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nja
hur många har du varit kär i ? - en, kanske två
är du kär just nu? - inerst inne

- Tio frågor om dig själv
namn? - Ida Susanne Karlsson
när fyller du år? - 24 november
några piercingar? - 5, i öronen
vad har du på dig just nu? - mjukisar och big t-shirt
vilken årstid är bäst? - SOMMAR!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - gå om lagom tidigt, god frukost och rida tidigt
vad tycker du mest om hos dig själv? - ingen aning faktiskt
vad är du bra på? - men sånt är svårt hörru
vem älskar du mest på denna jorden - min majsan
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon!

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - dannis
vem är den roligaste av dina vänner? - tilda och wille
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snyggisar
vem är mest partyprisse? - mh..ingen speciell tror jag
vem är den du helst har filmkväll med? spelar inte så stor roll faktiskt, men vi säger alexandra
vem av dina vänner är mest "evil"? - haha det vet den nog om själv så

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - pappa, mamma och emma, oj hela familjen visst
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - JA!
vem är faligast i din familj? - emma
vem är coolast? - pappa tror att han är coolast, men det är jag
har ni något husdjur? - vovven pysen! häst räknas inte som husdjur?
vem har du mest gemensamt med? - lite av alla tror jag
vem står för underhållningen? - jag!
vem sover du oftast med? - emma
roligaste kvällen med familjen? - fattar inte frågan

-10 frågor om idag
vad har du gjort? - västerås, kollat balen och stallet
vad ska du göra nu? - kolla tv
har du gjort något dåligt idag? - inte än så länge tror jag
vad har du ätit idag? - orka skriva allt
har du duschat idag? - nope
är du trött nu? - nope
vad händer i morgon ? - skolan och stallet
går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? - det duger
Har du piercat dig? - bara öronen
Är du hungrig nu? - lite
Vad är klockan nu just nu? - 21.33
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se, facebook och youtube

-TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - emma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - emma
Vem sms:a du till senast? - emma

-ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja

-MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - finns för många, men typ ted gärdestad
Vad gillar du för musik? - det mesta


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? -  såklart!
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - hängande, men uppsatt nu på sommaren
plattar/lockar du håret varje dag? - knappast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - neej

28/5

If I could, I would turn back the time.
But I geuss it´s over.


28/5

galet skönt med helg, även om det blir fullt upp under helgen men allt är ju bättre än skolan! dagen har iallafall varit helt okej, rätt seg men jag gillar fredagar..av olika anledningaar :) haha.

ikväll ska jag kolla på när sala ff spelar fotbollsmatch med tjejerna och sen blir det nog något kul efter det också. imorgon blir det stallet på morgonen, sen släktträff i västefärnebo. sen på kvällen blir det till lisa i västerås :) ska bli roligt att träffa henne igen! på söndag ska vi gå och kolla på ala snygga treor som har studentbal, najs!

nu ska jag nog ta och städa lite. pussheej

27/5

För ett år sen så lyfte vårat plan nu! Nu ett år senare sitter jag här och gråter, skakar och lyssnar på ted gärdestad. Nästan så det gör ont i mig..Jag kanske är lite knäpp, men jag älskade faktiskt 9e. Tänk om man kunde åka tillbaka till där vi var nu föra året, så mycket bättre att sitta med fjärilar i magen och lycklig än sitta här med en sten i magen och grina. huhu. LOVE to 9e


26/5

Am i obsessed with you? i do my best not to want you.


26/5

min nya favorit serie är nog beverly hills! den har typ allt som man gillar. sen skadar det ju inte att det är snygga killar med i det. okej, beverly hills kanske spelades in för 20-30 år sen, men det är ju bra ändååå :)


26/5

jag sitter hemma och håller på att döö..eller kanske inte riktigt, men nästan. mår iallafall illa som jag vet inte vad och det blir ju inte bättre av att man vet att flera har haft magsjukan. usch, jag vill verkligen inte ha det. usch..men blev iallafall ingen skola idag. börjar må lite bättre, men inte mycket.

får se om det blir någon ridning idag, tror jag skulle behöva komma ut lite. men vi får väl see. nu ska jag fortsätta deppa lite, dom som vet vilken dag det är imorgon förstår nog.


huhu

tänk att en sak kan göra ont så länge, men värre än såhär har det aldrig varit.


25/5

dagen har varit som dom flesta andra dagar. skolan, stallet och så. fast idag blev det ingen ridning, tyckte hon var värld en liten vilodag, lika som jag. haha.

vet inte om jag orkar skriva så mycket mer, galet trött. funderar på att gå och lägga miiiiig

24/5

nu kan man andas ut lite iallafall..eller?


fortsätta eller inte?

ja det är den stora frågan just nu i mitt liv. att sluta med något man verkligen gillar att göra och som man utvecklas på. det är väl inte det som är meningen? men ibland måste man välja bort saker man verkligen gillar för sånt som man älskar mer..även om det inte är speciellt roligt.

jag tvekar inte på mig själv, för jag vet att jag kan bli bättre och utvecklas mer. men räker tiden till? orkar jag med allt? orkar jag stressa? måste tiden som bli över läggas på annat? jadu..det finns många frågor och dom måste besvaras. fick jag välja mellan det ena och det andra så vet jag helt klart vilket jag skulle välja, utan tvekan. men när man skulle kunna göra båda, men kanske måste lägg av med den andre för att det ar upp för mycket tid så blir det inte lika lätt.

det finns bara en sak jag kan göra, och det är att bestämma mig..för ja eller nej.

24/5

så var det måndag igen då, rätt segt men veckorna går ju så fort så det är ju snart fredag igen. dagen har iallafall varit helt okej, är trött som en gris känner jag nu. så ikväll tänker jag gå och lägga mig tidigt. sen har jag ont i magen också, bläis. nu ska jag lyssna på min älskade magnus uggla!! haha

förresten, grattis till mormor som fyller år idag! och jag fyller faktiskt 16,5 idag, bara 1,5 år kvar till arton. jippi

köping

tävling i köping idag, andra omgången i div 3. i 90 cm så var hon jättefin, men tyvärr rev vi sista hindret. rätt surt, men sånt som händer och en sån sak får man ta. sen blev jag uttagen till laget också, då blev det två pet. men hon var super fin då också! märkte knappt att hon rev så. men hon var så himla fin hela dagen! blir så glad att hon går så bra som hon gör nu :)..även om det blir något pet, men det orkar jag inte bry mig om. huvudsaken vi kommer runt och att jag är nöjd liksom, och att vi har kul :) och det kan jag lugnt säga att jag har! sen är jag glad att det gick så bra att hoppa på gräs också eftersom vi inte gjort det på hur länge som helst.


(läs mer HÄR)

22/5

helt sjukt dagen är nästan slut, dagarna bara rinner iväg och jag hinner aldrig blogga. aja..idag har jag mest varit i stallet. red ut en sväng, rätt lugnt. är ju tävling i köping imorgon så var tvugen att fixa allt också. sen blev det en sväng ned på silvervallen och kolla fotboll. sen till stallet igen, duschade henne och fixade det sista. skönt att ha en ren häst iallafall! haha. imorgon hoppar vi först 90 cm, sen får vi se om det blir laget också. annars får jag se om jag efteranmäler mig i 100 cm också..

men nu blir det till månsan och köpa glass! sen hem och sova.

22/4



hammarbyyyy..killarna är sjukt snygga och dess utom är dom hammarbyare! hur mycket bättre kan det bli egentligen? vi ska tillbaka.

21/5

dagen har varit bra! skolan var väl helt okej, rätt segt med nationella bara men jag överlevde. efter skolan blev det stallet och hon kändes fin :) sen blev det foooort hem och fixa och leta/prova alla kläder man har (nästan)..til slut hittar man något som duger. sen blev det myskväll hos dannis, som fyllde år i tisdags så vi firade henne lite :) roligt roligt! hoppas på att kunna sno lite bilder från B och D sen. hihi

funderar på om man kanske skulle ta och sova lite, fast är as piigg! men tänkte åka ut till stallet i skapligt tid imorgon förmiddag och rida och fixa lite, sen blir det stallet igen på kvällen för att fixa det sista. men något som jag verkligen måste göra imorgon är att städa mitt rum, helt galet vad det ser ut. usch! dumma ida

natti nattii

20/5

gókväll! dagen har varit helt okej. bara att jag är livrädd för att gå till skolan nu, jag kommer bli dränkt i vatten :( snälla kompisar man har liksom.. och jag har ju INTE gjort ett dugg mot dom, konstiga tjejer det där. men jag skulle behöva en bamse vattenpistol och massa vatten ballonger, då skulle jag fan vinna!

underbart med fredag imorgon! blir fullt upp hela helgen, men det gör inte så mycket..bara roliga saker så :) nu ska jag kolla igenom matten lite. vi hörs!

19/5

jag har kommit på att jag blir bara sämre och sämre på att blogga, förlåt men jag gör så gott jag kan. ska försöka bättre mig!

idag har jag varit till skolan som vanligt, skönt att bara gå till tolv så kan väl inte klaga. efter skolan blev det stallet, inte heller speciellt ovaligt. haha. majsan har som en liten bula på benet, troligen har hon slagit i sig i hagen, men som tur är så är hon inte halt. men har haft lindor två dagar nu så hoppas det blir bättre. sen blev det ju ine bättre av att hon tappa en sko igår också, så är lite öm i hoven också. suck! men hovis kommer imorgon som tur är. så får hoppas att det inte ska vara några problem att tävla i helgen, men vi får väl se. red iallafall lite idag, eftersom hon ite har ont eller så, så är det ju bättre att hon går. och hon var så fin! körde lite "lösdressyr" också, såå kul ju :)

ikväll blir det tv hela kvällen, för jag orkar verkligen inte göra något annat!


19/5


grymis låt!


18/5

dagen har varit lång och en rolig dag, vad mer behöver jag säga? haha. nu blir det sova! puuuuuuuss

18/5



GRATTIS ÄLSKLING på din 17-årsdag!!!!!!!

















17/5

blev ingen skola idag, har inte varit pigg på hela dagen så. men nu senare på dagen så känner jag mig piggare :) idag har jag inte gjort så mycket, legat ute i solen ett tag och sen varit ut till stallet. blev bara en sväng i skogen idag, underbart skönt när det var så varmt :) känns som det är sommar nu, men skaa nog inte säga för mycket för då blir det väl snö eller något. haha.

nu sitter jag och kollar runt på lite saker jag vill köpa sen för mina pengar som jag får när jag jobbat i sommar. skoja inte om att jag längtar! min första riktiga lön. problemet är väl att det kommer vara slut nästan direkt. haha men vafan pengar är väl till för att spenderas, eller?


wirsbo

tävlade i wirsbo idag :) första omgången i div 3 också. i 90 cm så var vi nolla i både grunden och omhoppningen, och hon var sååå fin! helt klart en av våra bättre rundor :) skit kul var det när hon var så fin. sen kom jag med i laget också, då var det 95 cm. där hade jag ett jävla skit pet, hon såg inte bakbommen på den så. men jag är nöjd ändå med min insats i laget. tyvärr så slutade SORF på sista och näst sista plats, men vi visar dom alla i köping nästa helg! men jag är iallafall jättenöjd med dagen och majsan :) ♥

lär mer HÄR

 

16/5


15/5

äntligen är jag klar i stallet efter mer än fyra timmar! galet va lång tid det tog alltihop. men nu är allt fördigt inför imorgon då det blir tävling i wirsbo :) får se hur hon sköter sig. hoppas på att komma med i laget iallafall. men nu måste jag sova, upp tidigt imorgon. puss!

14/5

dagen har varit rätt bra. majsan var fin och brunstig som jag vet inte vad. haha pluttan! sen blev det stan en sväng med mamma. ikväll har jag varit med alexandra :) och jag har ätit årets första jordgubbar!..även om gubbarna var från spanien så var det mums! och tro mig vi åt inte bara jordgubbar heller. haha. vi kolla på en störd film också, men den vill man helst glömma! K.A.K? hahah

nu lär jag nog snart sova, även om det är såååååååå tråkigt. natti natti


14/5

I´M HAPPYYY!! fick ett brev hem idag om att jag har fått sommarjobb i tre veckor på åkra hemtjänst :) kanske inte världens roligaste jobb, men jag kommer inte klaga när lönen kommer! tre veckor med små gummor och gubbar borde ju inte vara så farligt. glad att jag fick den första perioden också, så jobbar den 21 juni-9 juli. får se hur det känns efter dom veckorna. haha

nu ska jag snart ut till stallet. idag blir det att rida igenom henne ordentligt på ridbanan..i regnet! men är faktiskt rätt skönt med regn på något sätt, men ändå inte. haha, men vi hörs senare :)


13/4

idag, eller igår om det ska vara så noga..så började dagen iallafall med att vi åkte ut till ransta och kollade när anette träna hoppning med antrax för första gången. jätteduktiga var dom! och antrax är såååååååååå snygg :)den lilla plutten som jag såg när han bara var en dag gammal har blivit en stor och fin pojke. haha. hoppas på att han fortsätter gå bra i hoppningen, för isåfall vet jag en som skulle vilja ha honom. hihi

sen blev det ut till majsan! blev lite små galen på folk som kör som idioter, hästar som rymmer och lite sånt. men det var bara att bita ihop. red iallafall ut en sväng, super pigg var hon men fin :) pluttaaaaan

ikväll var vi till benne några tjejer, skoj :) nu ska jag nog kolla film eller kanske sova..svårt val liksom.

13/5

tänkte precis skriva ett låångt inlägg, sen kom jag på att jag ska till benne om 40 min och här sitter jag osminkad och allt. så kanske ska sätta lite fart, bloggen får vänta tills ikväll!

12/5

wie, nu är vi lediga till på måndag! hur skönt som helst verkligen :) dagen har gått rätt fort, slutade tolv så. då blev det stallet, skrittade bara ut en sväng idag. måste bara säga att jag har köpt världens skönaste ridhandskar!! dom skönaste och dyraste ridhanskarna jag haft. haha.

ikväll så har jag varit med dannis till stallet. fick träffa yoyo och sååååå :) så det var kul, inte bara därför men ja ni fattar. haha. ska snart träffa dannis igen, så får vi se vad vi hittar på :) får se om jag hinner skriva något mer idag, men tror inte det. men vi höörs!

11/5

träningen idag gick riktigt bra :) fick nått stopp i en kombination, men det var mest för att jag kom in lite tokigt och det blev inge bra till den andra hindret, men var bara en gång och sen gick det bra. allt flöt på och hon sprang inte iväg lika mycket som hon brukar göra, så jag är nöjd med henne :) hoppas på att hon är fin på söndag också!


11/5

jag har startat upp min "häst blogg" nu igen, ett nytt försök helt enkelt. och nu ska jag verkligen försöka skriva något där varje dag. bloggen handlar alltså om majsan, tävlingar, träningar och bara massa hästsaker.
så ni som gillar hästar och sånt, klicka in HÄR!!


11/5

hann inte blogga något igår på grund av att jag var tvungen att plugga hela kvällen. suck! men igår var jag iallafall till frisören och fick håret lite mer blont. skönt att utväxten är borta, man känner sig lite mer fräch när man är helt blond. haha.

slutade tolv idag! så himla skönt. sen dess har jag varit ner på stan en sväng, köpte två ringar. äntligen hittade jag några som jag gillade. nu skulle jag behöva städa lite, eller rätt mycket..ser ut som en bomb har släpts i mitt rum. klockan sex blir det träning i ransta :) roligt roligt!


10/5

kul att klockan är halv ett och jag kan verkligen inte sova..är hur pigg som helst. kan ju lugnt säga at det suger rätt mycket. har försökt plugga lite för att bli tröttare, men det hjälpte fan inte heller. aja, lär väl bli trött, förr eller senare. tur att jag inte börjar fören kvart över nio imorgon, inte så mycket till sovmorgon men bättre än ingen alls.

veckan kommer blir rätt jobbigt. går iof bara måndag-onsdag, men har fyra prov på dom dagarna. helt crazy, men det är bara att kämpa på, även om jag man bara vill lägga sig under täcket tills sommarlovet är här. usch..men får se fram emot att få fyra dagar ledigt i rad iallafall. sen blir det ju tävling på söndag :)

imorgon efter skolan ska jag bleka håret, får hoppas det blir bra! men lär väl försöka sova igen, även om det inte är så lätt att sova när man har fett ont i magen. men aja, natti natti!

9/5

You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know you're beautiful

8/5

alltså det är helt sjukt vad det blåser ute! man blåste ju fan nästan av hästen. men ikväll blir det att hjälpa till på någon sak som mormor och morfar har. inte jättekul, men det duger ju. planerna blev ju inte riktigt som man tänkt men aja..nu ska jag leta kläder, vi hörs när jag kommer hem!

hur jag än gör, blir det alltid någon som blir besviken

7/5

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.


7/5

så underbart skönt med fredag! blir nog en lugn helg som det ser ut nu. eller lugn och lugn, måste nog plugga hela helgen. har fyra prov nästa vecka och då går jag bara tre dagar, helt sjukt. men lär väl gå! idag har jag bara varit till skolan och till stallet. longerade henne lite idag bara, sweet :) sen städade jag bland mina saker, kan säga att det blev rätt mycket bättre och så himla skönt att ta hem lite vinter saker och så.

nu sak jag kolla på titanic som går på tv och gråta en skvett! huhu

6/5

dagen har varit bra! rätt seg men det gick ju ändå. efter skolan blev det stallet och iväg och träna i ransta. tränade ute idag så hon var lite extra pigg, men jag tyckte det gick rätt bra ändå. skulle behöva lugna ner sig lite mellan hinderna, men hon är ju med på att hoppa hinderna så :) blir att fortsätta med mycket halter! men jag är nöjd med henne iallfall :)

nu ska jag kolla lyxfällan och bli bortskrämd från att slarva bort pengar och skit. haha.

6/5

godmorgon! nu sitter jag i skolan och har datakunskap, vilket suger för jag har suttit och väntat på hjälp sen lektionen började. helt crazy..aja.

idag går jag till tre, sen blir det hem en sväng och sen blir det lag träning i ransta. får se hur hon sköter sig :) förhoppningsviss är hon nog lika pigg som i söndags eftersom vi nog kommer vara ute och det blir hon hur glad som helst av. haha. men vi hörs senare!


5/5


Idag träffade jag min lilla prins igen, efter en lång längtan.
Till största delen var han sig lik. Jag tror han kommer ihåg mig, hoppas iallafall. hihi.
Var länge sen jag blev så himla glad så att tårarna sprutade.
Det lär väl vara ett tecken på kärlek?
Jag är iallafall överlycklig att jag träffade honom!!
Min lilla älskling, love to him!


5/5


JAG ÄLSKAR DET HÄR! hahaha


5/5

har nyss kollat klart på sista andra avenyn avsnittet för alltid :( kommer tydligen inte bli några fler. sååå jävla tråkigt! igentligen är det kanske inte så bra, men har man väl börjat kolla så kan man verkligen inte sluta. slutade ju rätt bra ändå, fast ändå jävligt dåligt. men ska inte säga för mycket nu eftersom alla kanske inte hunnit sett än.aja, tråkigt med sista avsnittet iallafall..


4/5

var visst många som blev nyfikna på vad det handlade om i inlägget i föregår. jo det är såhär att en av mina absolut bästa vänner har kommit tillbaka till sala. okej, han är en liten ponny. hihi, nu kände jag mig lite nördig men ändå, han är inte som alla andra. YOYO, ÄR TILLBAKA I SALA!!!! ponnyn som jag inte träffat på mer än ett år, han jag har letat efter, han som jag lärde mig så otroligt mycket på,  han jag älskar! alltså ingen kan nog förstå hur glad jag blev när dannis ringde och sa det. wiie! så nu vet ni iallafall :)


kungsör

oj vilken lång dag det har varit. upp tidigt till stallet och sen iväg till kungsör för tävling. hon var galet pigg och taggad som fan! var första utetävlingen och sen har vi inte hoppat något ute i år, så var nog därför hon var så pigg. i 90 cm så var hon rätt fin, men blev för pigg och därför fick vi ett pet. men nöjd med henne ändå. i 100 cm så hade hon lugnat ner sig lite, men inte mycket. men hon kändes mer kontrollerad iallafall. fick ett stopp, men det var helt mitt fel, red en dålig väg så det får jag ta på mig. men förutom det så var hon riktigt fin! mycket nöjd med henne :)

dagen har varit bra, även om det blev rätt mycket väntan. men kan inte vara annat en nöjd! skit kul att det gick så bra för carro också :) nu taggar vi till div tre!!
  


1/5

var länge sen jag blev såhär glad, så att till och med tårarna kom.
det här var nog det bästa som kunde hända just nu.
min älskling, min lilla favvo.


1/5

redan första maj, galet va fort det går. igår var det ju valborg, kvällen var lite blandad. hände inget speciellt så finns inte så mycket att skriva om kvällen. vi var iallafall här och åt några tjejer och sen gick vi ner på stan. träffa lite roligt folk :)

idag har det varit full rulle hela dagen! började med att jag åkte ut till stallet i morse, red ut en sväng. sen hem en snabbis och sen bar det iväg mot stockholm. kollade på våran första match för i år hammarby-norrköping, tyvärr förlora dom. men kul var det iallafall, alexandra var också med så då blev det roligare :) sen när vi kom hem till sala igen så blev det stallet igen. duchade majsan och fixade allt inför imorgon. ska tävla i kungsör :) hoppas på att hon sköter sig.

men nu måste jag ta och sova så jag orkar upp imorgon bitti. men vi hörs!


RSS 2.0