yoyo

alltså jag har börjat sakna massa saker nu förtiden.

men den som jag saknar mest av allt är min lilla yoyo.
jag har inte träffat honom sen påsklovet,  inte ridit honom på 1,5 år.
alltså jag kan inte förklara känslan, men det gör ont i mig när jag tänker på oss.
folk fattar inte vaför han är så himla bra, inte ens min mamma.
men yoyo är så lik mig, jag visste precis hur han kände.
det skulle vara vi, det skulle bara va så. eller?
ibland vill jag bara åka och köpa dig,
jag vet att det inte skulle gå, jag är för stor.
men jag vill!
jag önskar jag kunde få träffa dig snart.
minnerna kommer alltid finnas,
jag älskar dig.

 

sorf´s us

alltså herregud. igår kväll var jag ju med dannis, och vi kollade på massa gammla bilder. och jag kom fram till att jag saknar sorf/us tiderna helt sjukt mkt! jag har inte tänkt så mycket på det förut. men kände hur jävla kul vi hade. tex alla år vi var till globen. allt var så jäääävla kul där! när vi skrek som fan och alla var glada. jag hoppas dem tänker på mig imorrn när dem åker till globen, första året utan mig på typ 5 år. haha, varje gång när vi åkte dit så hade jag och ida cheesballs med oss. åh, vilka minnen.




 

lördag

sorry för dålig bloggning, har inte haft tid.

Idag har jag bara tagit det lungt. har känns mitt skit trött så ska inte göra nått roligt ikväll :( men blev stallet iaf, alltså det är konstigt om min pålle är smittad av kvarka. hon är så sjukt pigg och glad när man rider och allt, såhär pigg har hon inte varit på länge, vilket är ett gott tecken :)

igår var det ju sista dagen på praoen. tråkigt ju. har faktiskt varit en riktigt rolig vecka. ska söka sommarjobb där hade jag tänkt :)

nej, nu ska jag gå och julstäda och ta fram lite julsaker. myyyyyysig :D


fan!

nu är jag allt, utom glad! kan dra det lite kort. jag skulle träna dressyr idag. men när vi kommer dit så kommer min tränare och säger att vetrinären skulle kiomma för nån häst var sjuk, så hon skulle inte hinna träna mig. men hon sa att jag fick rida i ridhuset iaf. så jag red ett tag. sen kkommer hon tillbaka och säger att två hästar har 40 graders feber, vilket kan vara ett tecken på kvarka (en sjukdom). det är ju så smart och säga det då, när jag redan har ridit. så nu kan det finnas en riksk av att majsan har blivit smittand, om det nu var kvarka. vilket jag hoppas att det inte är! då kommer ju förhoppningsviss alla hästar i stallet bli sjuka. fyyyyyyfaaan!

slänger bort talang,

alltså jag blir så trött på människor som slänger bort talang. slutar på saker som dem är duktiga på. just nu tänker jag på min lillasyster, hon red i flera år, sen när vi väl köpte häst så sluta hon. och nu var det nästan 2 år sen vi köpte häst och sen des har hon bara ridit ca 2-3 gånger. och problemet är att hon är duktigt och skulle kunna bli riktigt duktig med rätt ponny. jag försöker verkligen få henne att börja igen, men hon har helt tappat intresset. jag tycker verkligen att det är jätte tråkigt, men samtidigt kan jag ju inte tvinga henne, även om jag vill.


-,

Tisdag 25/11 - 08

Prao idag, gick bra. gjorde lite allt möjligt. roligt :) efter praoen så gick jag hem, super skönt att bo så nära! sen åkte jag och pappi till stallet, blev ridhuset idag. gick kanon bra :D tack pappa för att du är så snäll och skjussar. majsan fick ha sitt nya tänkte också, som satt perfekt :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. måste börja skriva på "tuffa tanter" delen som jag missa. får börja lite på den ikväll, sen måste jag börja plugga till no omprovet,   ska ta tag i det nu. skönt när det är klart :)

fick en jätte söt nessesär av min syster idag, som hon hade gjort. hon är gullig hon, älskar henne <3

MIN FÖDELSEDAG!

wiho, äntligen är jag 15 år!
24 november klockan 12.20 1993, kom en liten flicka till jorden. hon fick namnet Ida Susanne Karlsson, och det var jag :)  åh, äntligen är jag 15 år som alla andra. nu kan ingen kalla mig lillskit, fjortis eller nått, eller jo lillskit kommer väl jag alltid bli kallad eftersom dem flesta som är 93 är födda före mig. men jag har ju överlevt hittils :) byxmyndig och straffmyndig är jag ju också!  både mamma, faster maggan och farmor sa att jag inte behövde till någon kille ikväll bara för att jag fick nu, HAHA! nu är det bara ett år kvar tills man blir 16 då, känns super långt kvar. men jag fick iaf pengar och saker till majsan.

ska praoa hela veckan då :) måns ols. så kom dit och ät lunch eller nått. första dagen idag, det var ritkigt kul! gjorde snickers, fruktsallad och köttbullar. duktigt! kommer nog bli en rolig vecka.

värsta stormen idag ju ;o så här mycket snö har det inte varit på några år, på min födelsedag. men jag red ut en bit idag idag, och jag överlevde ju :) älskar dig majsan <3 men nu ska jag äta pizza, jag fick ju bestämma idag så då kännde jag för att vara onyttig! tack lisa för tårtan, ska smaka på den senare :D

sista dagen som fjortis,

ja, idag är det min sista dag som fjortis! haha. Var till ridhuset på förmiddagen, gick super :) sen fort hem och duscha och sminka och allt. sen kom lite släkt :) fyller ju imorrn, men det passa bättre idag. fick pengar och blommor, fast jag är inte ens uppe i halva ridhjälmen ;o men snart jul.

När alla hade åkt hem så var jag och min syster lite ego, så här kommer lite bilder :)

   


lördag,

I morse när jag vaknade så titta jag ut så var det massa snö! faktiskt rätt mysigt :)
kollade på wildfire och sen ut till stallet. red i snön :D roooligt!
Efter stallet så har jag inte gjort så mycket, måste städa. kommer ju folk hit i morgon och firar mig :)


Men vad händer i sala ikväll? :D fest? ring/smsa mig!!


Älska låten! liksom kolla vidon, vilken pudding nick är :D

snöö

Hann inte blogga nått igår, så skriver lite nu om vad jag gjorde :)  skola som vanligt, var bara på två lektioner, skönt! Tandläkaren ju, gick bra. visste ni att man ska borsta tänderna med stängd mun när man borstar där bak? ;o låter ju helt knasigt. sen fick jag inte vara med på idrotten för pappi, "inte bra att andas in kall luft när man är förkyld" men det gjorde ju inte så mkt att jag inte behövde åka skridskor heller (a)

efter skolan så åkte jag ut till stallet. skritta bara ut en sväng, gick inte att göra så mkt. men mysigt :) efter stallet så var det hem och ta det lungt ett tag. sen iväg på träning. pappi tränade oss. gick så jävla dåligt i början! var nära på att ge upp allt, men gick ju lite bättre sen iaf. sen var det fort som fan hem och duscha och allt, sen hem till dannis. sen gick vi och mötte lisa :) sen kom benne också. vi var nere på stan, träffade lite människor. ruligt :) men mindre roligt var det när jag och dannis skulle gå hem, värsta snöstormen, kanske inte stortm men jävligt mkt snööööö. vi såg ut som ett par snögubbar. haha :)

fick mina saker som jag och dannis beställde också, ett schabak, boots och sen ska jag köpa ett pullatäs av dannis, babe kommer bli super snygg :)

kanske tv!

Igår i aftonbladet så skrev dem om ett nytt tv program som ska sändas i vår, det handlar om personer som har väldigt ovanliga sjukdomar. Och min mamma tyckte absolut att jag skulle skicka in ett brev och berätta om min sjukdom och mitt liv för personen som ska leda programet, för det var så man skulle göra. men nu är det upp till mig, ska jag göra det? det kan vara en stor chans att jag kommer med eftersom min sjukdom är så ovanlig.
vad tycker ni?

beslutångest!

ni måste hjälpa mig! nu är det så att jag har velat ha en ny ridhjälm väldigt länge, och nu när det är jul och jag fyller så får jag ju pengar. så jag kanske skulle ha råd med en efter jul. men jag vet inte hur jag ska göra. hjälmen kostar ca 2500-3000. men jag vet inte om jag ska lägga ut så mycket pengar, eller om jag ska köpa andra saker för ppengarna. snälla hjälp mig!

rubriker är jobbiga,

torsdagen 19/11

Dagen har varit riktigt bra!
roligt hade jag iaf på idrotten, dansade vals. haha jag och jesper var ju helt klart bäst! :) åkte fort ut till stallet på lunchen, skulle ta in majsan eftersom hon skulle skos. efter skolan tog jag blodprover, gick bra. sen ut till stallet igen, kunde tyvärr inte rida, för halt på vägen :( men men..

efter stallet lagade jag faktiskt mat :) korv och makaroner, stolt! sen åkte vi ner på stan och kolla lie, köpte present till världens bästa lisa som fyller imorrn ju. det är hon värld <3 sen har jag mest tagit det lungt, började lite på min uppsats i svenska också, tänkte jag skulle skriva om homosexuella.

Blev ingen innebandy träning idag, fick inte för pappa eftersom jag är förkyld och så. och jag förstår honom, eftersom när min pappa var liten så tränade han är han var förkyld och då fick han fel på hjärtat så om han inte hade kommit in i tid så hade han kunnat dött ;o

var ju och tränade för maria igår. gick riktigt bra! det blev mitt träningspass, inte majsans. tränade på min sits, skit jobbigt och sitta rak som fan i ryggen, men kändes bra till slut. jag är nöjd :)

hur har eran dag varit? :)


jobbig dag,

ja, den har dagen har inte varit så jätte rolig. mot allmänt dålig och vart sur, man kan ju inte alltid vara glad? :)
efter skolan så åkte jag ut till stallet. suger att vägen är stenhård och hal så gick inte och rida där, så fick bli en skogsrunda idag. älskar majsan <3

ikväll har jag mest tagit det lungt, måste plugga lite so innan jag lägger mig. har prov på onsdag så tänkte jag skulle vara riktigt duktig och börja idag. jag ska skärpa mig med skolan nu, jag vet att jag har sakt det flera gånger, men nu ska jag klara det!

sen har jag bestämt mig för att inte förens på söndag ska jag äta något onyttigt. har tänkt det flera veckor men det har aldrig gått, men nu ska det gå :) allt går, bara man vill!

om en vecka fyller jag år :D


här har ni en bild på mig, det är ju inte speciellt ofta :)

önskelista?

nej, nu är det snö igen! jag orkar verkligen inte med snö, om det ska vara snö så ska det vara kramsnö inte plask. men bara det inte är halt på vägarna så får det väl gå.

idag ska jag mest bara ta det lungt, stallet och så. skulle behöva skriva lite på min kompletering i so, och så kom jag på attjag skulle göra omprov i morgon också, men har inte böcker så får bli på onsdag eller nått.

jag kom ju på idag att jag fyller om en vecka och en dag! Men jag vet inte ritkigt vad jag ska önska mig, sen är det ju bara en månad kvar till julafton på min födelsedag.

kom igen ge mig förslag då :) vad ska du önska dig i julklapp?

helg!

ååh, va skönt med helg! vet inte ritkigt vad som händer. ida vill gå på fest! RING MIG,  om ni vill ha med mig på någon.

skola som vanligt idag. innebandy direkt på morgonen, gick ju bra :) sen rulla dagen på. på idrotten var det någon tjej från tjej/kvinno jouren som prata med oss om killar och våld och massa, intressant ju. tycker det är kul att prata om såna där saker :) sen slutade vi 14.00, skööönt!

blev att åak buss ut till stallet idag, hatar att åka buss.men det går ju. blev bara att skritta ut barbaka idag, inget roligt väder och så. jag älskar dig majsen <3

sen blev det hem och slänga på sig idrottkläder sen till lärkhallen. blev min comeback idag! haha. jag är verkligen kass på innebandy. men jag ska bli grym, lika som min pappa. det kommer att ta tid, men det ska gå. jag ska försöka att hinna och allt. det är ju faktiskt kul :) 


 

idol,

vem åker ut ikväll? själv tyker jag att johan ska åka ut, men vem tycker du? :)
vi får väl veta om lite mindre än en timme.
men snälla, rösta ut johan.

omvårdnad?

gymnasiemässa idag på ksk då. jag kan fan inte tänka mig att jag ska gå där i tre år, känns konstigt. kom på hur jävla mycet jag kommer sakna valla också, och klassen! men vi kollade runt och träffade trevligt folk :)

sen åkte pappa och jag till stallet, blev ridhuset. tack pappa för att du är bäst och skjussar mig <3 gick sådär, men gick bra till slut.

sen åkte jag och mamma tillbaka till mäsan, kände att jag behövde veta lite mer om omvårdnad. pratade med några, och tror jag har bestämt mig för det nu. låter iaf bra :) nån som vet någon eller som går omvårdad? skriv gärna vad du tycker.

ajuste, jag fick VG på min engelska uppsatts :D:D jag trodde fan aldrig att jag skulle få ett vg i engelska :D:D
pusshej :)


min sjukdom

Jag vet att jag har lagt in den här texten förut, men nu när jag har fått många fler besökare så skulle det vara kul om flera läste om hur jag har/hade det.  om det är nått som ni undrar så är det bara att fråga! finns inga dumma frågor,

När jag var ca 10 år så börja min fot helt plösligt svulna så vi åkte till sjukhuset. men de hitta aldrig va det va, dem mistänkte nästan alla sjukdomar. Dem trodde jag var alergisk mot gluten så dem gick ner i magen och så, sen när jag hade vaknat och så, så fick jag lunginflamation. Dem leta efter sjukdomen i ca 1,5 år. Jag hade jätte ont i benen och kunde knappt inte äta nått. Till slut så hitta dem felet, jag hade Wegener's Granulomatos. Det är 2 på miljonen som får den sjukdomen och just jag fick den, alltså en väldigt ovanlig sjukdom. Dem vet inte varför man får sjukdomen och den smitar inte heller. sjukdomen påverkar hela kroppen, sjukdomen angriper ett ställe på kroppen, oftast på överkroppen. Och på mig så angrep det sig på min näsa, det är därför den ser ut som den gör, mitt näsben sjönk in när jag fick sjukdomen, men snart ska jag operera näsan och bygga upp näsbenet, genom det kommer mitt utseende ändras rätt mycket. dem som får den här sjukdomen brukar oftast vara vuxna, därför vart det en stor chok för många, eftersom jag bara var 10 år. jag fick äta massor av mediciner, under en tid var dt ca 5 st om dagen. en av medicinerna var kortison, som ni kanske vet så sväller man när man äter kortison, och reagerade människor på, det var det som fick mitt självförtroende att sjunka. men jag har med hjälp av ridningen kunnat bygga upp det. jag tog även spruta i benet varje lördag, helt själv, hemma. men det blev jobbigt så jag fick ta tableter. Varje gång jag mötter en lärkare/doktor så vet dem knappt vad wegerner´s är, och dem som vet vad det är blir riktigt förvånade över hur jag orkar hålla på med hästar och hålla igång. Men det är stallet som får mig att orka. En del säger t.o.m att det är ett under att jag orkar med stallet. Nu äter jag inte kortison och knappt inga mediciner alls. jag lever ett helt vanligt liv.

förändringar tack!

åh, jag blir tokig! alla är alltid så fina och har alltid nya kläder, ny frisyr eller ny hår färg. jag har fan sett lika dan ut i minst 3 år ;o liksom hur orkar jag? jag vill ända mitt utsendeé!!! nått nytt iaf. den där jävla opretionen verkar ju dröja ett tag.
nej, nu ska jag sluta klagga! man får vara nöjd med vad man har, vad jag nu har..


två jeans, säljes.

Nu är det så att jag ska sälja två par jeans som jag inte kan ha. mejla eller kommentera om du vill veta mer. pris kan diskuteras.

  
jeans 1  Crocker´s. W27 L32

 
Jeans 2 Replay W26 L34

hon har rätt,

igår så kom en kompis till mig, som tydligen känner mig allt för väl, på att jag inte vill släppa in någon annan kille än han i mitt liv. det sjuka är ju att hon har helt jävla rätt. jag vill/kan nog inte det. den enda jag kan tänka mig är han. det låter ju fan helt sjukt, ska jag gå runt och vänta på han hela livet? nej, det kan jag ju fan inte göra. måste skärpa mig. nån där ute måste väl kunna tycka om en som jag? synd bara att det inte är han.
jag hatar att älska dig.


helg :D

fyfan va skönt med helg! helt okej i skolan. elevens val på morgonen då, innebandy, jag och massa killar ;) var faktiskt roligt, och gick ju bra :) sen var det innebandy på idrotten också, gick inte alls lika bra då. men mitt lag kom ju på dela andra plats så. hade no prov också, gick åt helvete. ig!

efter skolan så åkte vi direkt ut till stallet. åkte till ridhuset. tog några skutt, gick bra till slut, men nöjd eftersom vi inte hoppat på länge :) hon gick riktigt bra i dressyren också :)

blev ingen comeback idag, jag han tyvärr inte. men som jag sa igår, majsan går alltid först! men ska tänka lite mer på det där med innebandy. förhoppningsviss så börjar nästa vecka ist. tänk om man kunde få typ 3-4 till på dygnet. tänkt vad mycket man skulle hinna. har ni känt så? att det finns massa som ni vill göra, men det finns ingen tid?

ikväll blir det idool och bara ta det lungt. ikväll ska lars ut eller hur? eller så får vi hoppas på att han har skärpt sig.
pussheeej!


älskar låten, typ ryser av den. iaf refrängen :)

my comeback,

ja, imorrn gör jag "comeback" till innebandyn! som ni kanske fattar så ska jag börja spela innebandy, med f-94 :) jag vet inte vad det tog åt mig igår, men helt plösligt hade jag bestämt mig för att börja. har inte tränat på typ 4-5 år, så vi får väl se hur det går. men om någon/några i laget läser det här så ska ni veta att min häst går i första hand, jag är med så ofta jag kan. men vi får se, blir det för mycket så slutar jag. men shit va jag är nervös, tänkt om alla tror att jag är skit bra för att jag är jonas karlssons dotter, han som har tränat div 1 lag, men jag ska göra mitt bästa, det kan jag lova :)

härligt att det blir innebandy x3 imorrn då, först på elevens val sen vanlig idrott och sen träning, kommer ha tröttnt på det redan imorgon kväll ;)  men härligt att man tränar massa iaf ;D


soft dag

har faktist varit en rätt sorf dag, slutade 12.20 :D åkte direkt ut till stallet, red ut. gick super :) blir ridhuset imorrn, hoppa lite, länge sen nu, måste komma i gång ritkigt med hoppningen. dannis kanske hänger med ocksåå :)

ni MÅSTE läsa min kompis oscarmyrberg.blogg.se blogg, han har skrivit så jävla fint om våran klass. jag börja som vanligt gråtta, så fint liksom. min mamma läste det också, och hon blev fan tårögd. jag vill verkligen inte att 9e ska splittras, men en gång en e alltid en e :) men min klass är fan bland det bästa som har hänt mig.

här har ni låten, som påminner om 9e! (bortsätt från mamma och pappa, men det får väl vara lärarna)


And I know
We get a little crazy
And I know
We get a little loud
And I know
We're never gonna fake it
We are wild
We are free
We are more than you think
So call us freaks
But that's just the way we roll

WOOHO :D:D

DEN 28 MAJ DRAAAAAAR VI!!! :D :D :D
världens bästa klass 9e drar till Rhodos!
en vecka tillsammans, med massa sol,bad och skratt, och massa mer.
fyfan va jag längtar!!!
ska lungt bli en av dem bästa veckorna i mitt liv.
vi bokar resan nästa vecka, wiho :D
lovelove 9e <3

här är hotellet vi ska bo på, verkar super :)

ajuste, min älskade pappa ska ju också med, haha.
vet inte riktigt vad jag tycker om det..
skönt på ett viss och jobbigt på flera,
skönt om jag skulle bli sjuk, alltså sjikdomen.
jobbigt att man kanske måste sköta sig lite mer än annars och massa..


rolig dag :)

ja, fast det var skola och allt så var dagen faktist väligt rooooolig :D
skoj att träffa bästa klassen igen! älskar 9e <3
roligt var det ju när alla trodde jag sa nått annat än vad jag sa,
men jag skulle ju faktiskt lika bra kunnat sakt det som dem trodde (a)

efter skolan så var det fort ut i stallet, slänga på majsan alla saker och så sen iväg och träna :)
åkte fan på nya vägen, tufft va?
gick riktigt bra på träningen, trodde att det skulle gå dåligt,
 eftersom vi inte kunnat rida så hårt i några dagar, men det gick ju ändå :D
övade på att bestämma vart jag ska rida och massa, skit svårt fan :o
måste fan börja ha linsen så jag kan rida rakt iaf,
 maria trodde att jag och majsan hade vart på nån förfest eller nått. haha..
vi skulle ta en ny och snabbare väg ut på nya vägen sen från träningen.
helt sjukt så visste jag vart vi skulle, fast jag inte hade åkt där ;o respekt eller? :D

puss baby

ge mig sommar!

idag vill jag ha sommar! så man slipper allt skit med underlag och att man knappt inte kan rida ute. Blir väl säkert ingen ridning idag, majsan har inga broddar så. blir så jävla sur. snälla ge mig ett ridhus! då skulle man ju nästan tycka om vintern lite. men jag är glad att jag fick komma till ridhuset igår iaf, tack kicki! nu tycker mamma att jag ska rida och fråga morfar om han kan skjussa mig, men känns så fel att rida och fråga. men får se hur det blir.

skola i morrn då, usch. tänk om man kunde få en veckas ledigt till. har ju typ inte gjort nått speciellt på hela lovet, suger. men kul och träffa klassen och så iaf :)

var ute och gick med dannis igår kväll :) mysigt. var fan typ inte en enda människa ute ;o men vi hade ju kul iaf. sen hem och kolla beck med mamma :)

 ge miiig!

sur,

vakna typ 11.00 idag. hatar att sova så länge, då känns det som man har sovit bort hela dagen och inte hinner med nått annat, så nu sitter jag här och är suuuur.
 
somna vid halv 4 i natt, hade nog drukit lite för mycket cola, det sög ju. men jag och syster hade rätt kul ändå, jag ränsa ur min garderob och kollade vad jag skulle ha kvar och så, någon som vet nått bra sätt man kan sälja kläder? jag är ju lite rolig jag sålde massa kläder till min syster, fick 150 för massa kläder, man måste ju vara lite snäll :)

ska väl snart ut till stallet, hoppas på att det inte är lika kallt som igår! för då blir jag ännu suurare. ikväll vill jag göra nått kul, men vad? säg till om nån salabo vet nån fest, tack :))


RSS 2.0