helgen!

det här var nog den bästa helgen på länge! har inte haft tid att blogga så får ta och skriva lite nu vad jag har gjort.

lördag: jag och några tjejer skulle ut och äta, trodde jag iallafall. men när jag kom till dannis så fick jag en ögonbindel över ögonen så jag såg ingenting. sen gick vi ut och började gå, svi gick lite väl långt för att bara gå till bilen tyckte jag. men helt plötslig går vi in i ett hus eller något. men när dannis tar av ögonbindeln så är vi i en lokal och det är några tjejer där. då har dom fixat en överraskningsfest!! jag dog för ett tag. så jävla gulligt gjort :') ni är bäst tjejer. tack så jättemycket!

söndag: åkte till globen med sorf och kollade på horse show :) cheezebolls, dans, shopping, rysningar och mer. galet kul var det iallafall :) vi såg bland annat Prins Carl Philip Pris, stjärnornas hopping m.m. bäst var nog ändå han med sex hästar, kommer inte ihåg vad han heter men grym är han iallafall. hittade rätt mycket saker också, två täcken, lindor, luva, schabrak, magplatta. riktigt kul dag iallafall :D

 


27 november

vet ni vad jag gjorde för ett halv år sen just nu? jag satt på ett plan påväg ner till rhodos med bästa klassen. helt galet att det redan gått ett halv år sen. känns som det var igår jag satt på det där planet påväg mot den bästa veckan i mitt liv. jag vill bara tillbaka till den veckan, till 9e. jag saknar alla som in i helvete!!! det vi hade slår ingen. önskar man kunde gå tillbaka i tiden och stanna där en stund. men en sak är säker, 9e kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥


bloooondie

äntligen helg! så galet skönt. skolan var väl helt okej. efter skolan åkte jag till frissan, så nu är utväxten borta iallafall och jag känner mig väldigt blond men det gör inte mig något :) jag är iallafall rätt nöjd. skönt att få bort det slita också.

red på ridbanan idag, gick helt okej. nu ska jag kolla på idol, snälla ni skicka hem tove!

godnatt

nu tänker jag snart gå och lägga mig, så jag är lite piggare imorgon, måste till skolan då. efter skolan ska jag direkt till frissan, äntligen ska den där utväxten bort! skööönt :) sen ska jag klippa mig också, håret är galet slitet så behövs det också.

men vi hörs!

hästsaker..

just nu tänker (okej, försöker iallafall) jag på vad jag ska kolla/köpa på söndag när vi ska till globen och kolla på horse show. finns ju galet mycket saker man kan köpa där så nått hittar man ju alltid.

här är iallafall några saker som ska köpas:
- ridabyxor
- ridhandkar
- regntäcke (?)
- schabrak
- hoppgjord
- pelhambett
- ridjacka

sen kommer jag nog inte hitta allt, men några saker är viktigare än det andra. men hittar säkert andra saker som jag egentligen inte behöver, men så blir det ju lätt när det gäller pållar.

hemma idag

är hemma idag också. men känner att jag är på bättringsvägen iallafall, inte så hostig längre. aja. har mest tagit det lugnt på förmiddagen, har kollat på tv och så. ska snart iväg till skolan och hämta carrooo, sen ska vi rida ut en sväng :) jag kanske borde byta om så jag hinner. hörs!

sjukis

gick bara på första lektionen idag, sen åkte jag hem. är sjuuuuuuk. snorig som en gris och hostar. inte speciellt kul om man säger så. nu ska jag ta bort sminket och ha på mig en ansiktsmask som jag fick igår och sen ska jag dricka massa te. hörs!


sweet sexteen

så nu har alla åkt hem och så. fick pengar av alla, så nu har jag myyycket pengar :D det gillas! och pengar kan nog behövas på söndag när vi åker till globen. av familjen fick jag underkläder, pengar och lite småsaker :) tack allihop som grattat och så.

känns iallafall skönt att äntligen vara sexton. slipper man bli mobbad för att man är femton också. men jag verkar inte blivit så mycket smartare, mognare eller något. tuur det :) om två år ska jag på hotellet, fan va jag längtar! men nu ska jag gå och lägga mig, det är ju jobbigt att fylla år.

puuuusss (k)


min födelsedag!

då var man sexton! dagen har varit bra :) fick presenter imorse, kan berätta vad jag fick senare ikväll. men tack iallafall pappa, mamma och emma! jag älskar er ♥

skolan var helt okej. skapligt skönt att brand alarmet gick så vi hann knappt inte ha någon matte lektion. sköönt! men måste säga att blev blev lite rädd när vi såg all rööök, jag trodde det brann på riktigt så jag var inte långt ifrån med att ringa brandkåren. haha. men det var ju bara övning så..

efter skolan så åkte pappa och jag till stallet. sen iväg till ransta och träna :) gick väl helt okej. kan ju säga att det var galet jobbigt. märktes att vi har tappat galet mycket båda två.. men vi ska ta oss upp igen! hoppade för första gången idag också på över två månader, har ju inte hoppat något sen oprationen. mycket att jobba med nu.

ska snart äta, sen vid sex så kommer det lite folk hit :) skriver mer senare!

hejhopp

nu tänker jag hoppa i säng och läsa twilight boken! kommer ihåg när man var liten, då låg man vaken nästan hela natten för man var så nyfiken på vad man skulle få i present. sen så låssades man sova när familjen kom och sjöng. åh! tror faktiskt jag kommer sova rätt bra i natt :) men man kan vet ju aldrig.

när jag vaknar imorgon är jag sextooooon. eller jag är inte född fören 12.20, men räknas ju ändå..


sista dagen..

som femton! rätt skönt att fylla sexton, även om alla fyller sjutton om typ en-två månader. aja..min dag har varit rätt bra, engelska provet gick åt helvete men så kan det gå. sen har dagen bara rullat på. efter skolan så åkte jag och pappa till stallet, tack pappa för att du mokade och fixa. red inte så länge idag, kommer nog bli rätt jobbigt imorgon så.

ska snart gå och fixa mig, sen måste jag läsa lite svenska också. vi höörs

det det du gör, förstör bara för oss båda.

usch

fan va arg jag blev nu när jag kom på att vi inte har sovmorgon imorgon! skulle egentligen börjat kvart över nio (okej, inte så mycket till sovmorgon men bättre än ingenting alls), men nu ska vi ha nått jävla engelska prov i två timmar. verry funny! känns som min sista dag som femton åring inte komemr bli så bra. men det blir vad man gör det till :)

jag vill se new moon! känns som alla redan hunnit sett den. men eftersom ingen verkade kunna/vilja gå i helgen så blev det inte av. ska försöka få med mig dannis nästa helg eller något. för jagg måååste se den. har kollat på trailen hur många gånger som helst. ååååh

nu ska jag gå och läsa första twilight :):) så jävla bra. men nu börjar det bli lite för mycket new moon/twilight, hihi. höööööörs!

jag fattar inte vad du vill

söndag

kom hem från salbohed för en timme sen ungefär. var hos allan och greta. greta fyller 95 år idag! helt galet att man kan leva så länge. så åt och fikade där.

innan det då var jag till stallet. red ut med carro :) mysigt väder. nu kollar jag på hoppning från världscupen,
rolf-göran hoppa nyss felfrit! jag håller på att tagga till nästa vecka då vi åker till globen, läängtar :)

hejhopp


tralala

jag har lite tråkigt så här kommer en tråkig lista..

kommer du ifrån?
sala city
Heter? ida
Hur gammal är du? 15 tills på tisdag
När fyller du år? 24 november
Tycker du om någon just nu? tyvärr..
Jag samlar på? haha inget
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? dannis, ida eller lisa
Vilken tid gick du upp idag ? halv elva :(
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? japp
Har du strumpor på dig nu? ja, rosa randiga. galet snygga
Hur svarar du i telefon? hej det är ida
Vad ska du göra ikväll? ingenting tror jag
Vad ska du göra imorgon? rida och kalas
Var vill du bo när du blir stor? usa, stockholm, sala
Vad vill du bli när du blir stor? bäst!! nej, men polis och skådespelare
Är det okej att gråta? såklart
När grät du senast? igår när min pålle var galen
Vilken årstid tycker du bäst om? SOMMAR!!
Laddar du ner musik och filmer från internet? det sköter kussen
Skulle du göra om du vann en miljon? jag skulle dö, sen skulle jag vakna och då skulle jag köpa massa hästar, ridhus, kläder, skor och maaaaaaassa!
Bär du glasögon eller linser? linser när jag orkar, annars glasögon när jag läser och så.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nja, inte viktigt. men jag tycker om att ha det :)
Har du piercing? i öronen, håller på att övertalar päronen om naveln
Har du tatuering? nej, när jag blir arton så smäller det
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? jaa
Solar du ofta? kan jag inte påstå
Är du bra på att laga mat? makaroner kan jag iallafall
Gillar du att dansa? jaa
Hur vig är du? som en elefant typ
Vilken är din favoritglass? kan inte välja..
Tror du på ett liv efter döden? kanske det
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
vilka hårfärger har du haft? mörk blond, brunt underhår och blooond
Är du beroende av något? mhm..vet inte
Röker du? aldrig
Brukar du bädda sängen? inte ofta
Vad var det senaste du sa? verkliigen inte!
Vem kramade du senast? dannis
saknar du någon? JA 

ändrade planer

blev inte riktigt som planerat. jag åkte aldrig med till kumla. blev lite för bråttom och sen kändes det rätt onödigt att sitta och åka till kumla, kolla på matchen och sen åka hela vägen hem igen, och det hade jag ingen speciell lust med. roligare om man fått vara med och spela och så..aja.

idag har jag bara varit i stallet :) gick riktigt bra idag, till skillnad mot igår då hon var rätt bråkig. men idag var det nget bråk och så iallafall så det känns skönt :) längtar som en tok tills på tisdag då vi ska träna! sen är det ju min födelsedag också :):)

ingen aning vad jag ska göra ikväll, blir förhoppningsviss bara att sitta hemma och kolla på premiären för nya robinsson.

hörs!


my baby ♥


tjabba

skriver fort..ska snart till dannis och kolla på idol med några tjejer. sen hem och sova. imorgon blir det stallet på förmiddagen och sen drar vi till kumla med laget :) får se om jag hinner skriva innan det.

grattis till världens bästa lisa som fyller sexton idag :) saknar dig vännen.

you are not alone..


..men ibland känns det fan så.

hejhopp

gick fan riktigt bra att plugga. hoppas på att det går lika bra imorgon också. sen blev det ju inte bara plugg heller. du är bäst gumman!

just nu kollar jag på oskyldigt dömd, spännande ju! sen ska jag gå och läsa, kors i taget fan. men älskar boken! imorgon slutar jag sen, blä. men aja. tänker inte skriva mer nu. godnatt :)

på tisdag ska jag träna för monica, happy!

we can fly away



låten gör mig glaaad! är inte på speciellt bra humör idag. jag försov mig, mentorn drog över på tiden, har tydligen ett stooort engelska prov i engelska på måndag. fyfan. jag blir galen. snart kommer dannis, vi ska plugga. hoppas på att hon kan göra en på bättre humör, men det brukar hon kunna så. hörs!

inget att hoppas på

studiedag!

varför har man inte studiedagar flera gånger i månaden? tänk vara skönt det skulle vara. då skulle man ju nästan orka med skolan. drömma kan man ju få göra iallafall.

dagen har varit bra förutom att jag sov bort halva dagen, vaknade elva. kan inte säga att jag blev speciellt glad när jag vaknade och kolla på klockan. men så går det när man stänger av väckarklockan. men sen ut till stallet. red igenom henne ordentligt idag, fyfan va fin hon blev! wie :) lovely. 

sen har jag tagit andra svininfluensa sprutan, så nu borde jag verkligen inte kunna få den. tur för mig. borde nog plugga lite nu. dessutom så tror jag att jag har skämt ut mig också, men vad gör det om hundra år?

sweet



hahaha skapligt sött

måndag

skola idag igen då. blä..gick till tjugo över tre, och kan ju säga att det var skapligt segt att åka ut till stallet då när det nästan var mörkt ute. men det gick ju ändå. även om det itne var så kul att rida när det var kol svart ute, men antar att man vänjer sig.

wiiie, imorgon har vi studiedag :D så jävla underbart! även om det bara är en dag så är det riktigt skönt. men skulle vart bättre om det var en annan dag.. för jag slutar tidigt på tisdagar så skulle vart bättre om det var en dag då jag sluta sent, plus att jag missar mr galet snygg! :( fan. men aja, ska inte klaga, får ju vara ledig.

helgen

har inte blivit av att jag har skrivit något i helgen. men igår så var det iallafall party! riktigt kul :) även fast det slutade som det gjorde och så. vet inte vad jag ska skriva mer än det.

idag har jag mest tagit det lugnt. red ut en sväng med caaarro :) sen har det inte hänt mycket mer. rätt skönt. inte så tagg att det är skola imorgon, går länge också..men sen är vi ju lediga på tisdag :D asskönt! men nu ska jag fortsätta att kolla på heart break hotel, skapligt skön film! godnatt

hejdå

nu drar jag och pullan, pusshej!


,

jag borde inte komma ihåg sånt där..det ger mig bara mer hopp
och det är det sista jag behöver just nu.

heelg!

äntligen helg! efterlängtat som bara den, men tyvärr så är det ju snart måndag igen. men vi är lediga på tisdag :) efter skolan åkte vi ut till stallet, skrittade ut barbaka en sväng :) mys! sen hem en sväng sen ner på stan och träffa dannis :) skulle hitta skor och något att ha på mig imorgon..men slutatde med att jag blev arg och kom hem med bara ett par strumpbyxor. får kolla min garderob ikväll och se om jag hittar något, annars stannar jag nog hemma imorgon. men tack dannis för att du följde med iallafall! du är bäst.

ska snart hem till dannis :) fredagsmys med några tjejer. ska kolla idol och så. ska sätta på mig jeans eller nått sen drar jag. hörs senare!


toorsdag

skön dag idag. mässa i skolan för alla nior i sala kommun, dom skulle kolla på olika program och så. vi var mest i metodrummet, vi fick mata varandra, ta blodtryck, tempern och puls. rätt roligt :)..bättre än vanliga lektioner iallafall. och blev ju inte sämre av att ..... var där heller, me like!

efter skolan så åkte vi ut till stallet. hon fick vila eftersom hon blev vaccinerad idag. sen hem en sväng och sen blev det innebandy träning. spelade lite match idag för första gången sen oprationen, då blev jag glader. har varit lite sur senaste dagarna så det var väl tur..iallafall för dom som bor med mig :) höhö.


du är bäääst


:(

1 år och 11 månader
if I let you go I will never know
what my life would be holding you close to me

så jävla trött på det här, när fan ska det ta slut?


tiisdag

älskar tisdagar, iallafall nu när jag slutar tio över tolv. åkte direkt ut till stallet efter skolan. hon gick riktigt bra idag :) inte lika stark som hon ha varit tidigare dagar. min vackra, underbara pålle :) galet skönt att vara klar i stallet vid tre också.

ska snart äta :) senare blir det innebandy träning, skoj. match i halstahammar imorgon, men eftersom jag inte får spela så vet jag inte om jag ska följa med eller inte. kanske blir för stressigt..får se hur det blir :) kom på nu att jag lovat alexandra att följa med, aja..

galet snygg säger jag bara..

fotbollsgalan

dagen har varit helt okej. gick till tjugo över tre så åkte direkt ut till stallet. han rida i 25 min, sen blev det galet mörkt och då ville jag inte rida mer..både jag och majsan började se lite monster i mörkret så. hihi. men slutar tidigt imorgon så då tänkte jag rida igenom henne :)

ikväll har jag bara tagit det lugnt. just nu håller jag på och kollar på fotbollsgalan. om en halvtimme börja ett dokumentär om henke larsson, tänkte jag skulle se de :) han har ju slutat med fotbollen så skulle va kul att se.

men godnaatt

önskelista

håller på att skriva önskelista. är inte lätt att komma på saker man önskar sig, när man för en gångskull får önska sig något. var lättare när man var liten då ville man ha hur mycket som helst, typ barbie, "smink", dockvagn och sånna saker. men nu är det inte alls lika lätt, men har iallafall fått ihop rätt mycket nu. roligaste grejen på min önskelista blir jag nog väldigt förvånad om mamma och pappa skulle fixa. haha. men äre en önskelista så är det :)

ska nog fixa mig och sen lägga mig och kolla på film :) funderar på att måla naglarna svarta också, men då vill jag klippa av mig naglarna för jag tycker det är snyggare då. men har faktiskt ingen lust att klippa av dem nu när dem blivit lite längre. plus att det inte känns som jag med svart naglat, tror inte jag är sån..

men godnatt :)




fars dag

det är ju som sagt fars dag idag. så ville passa på att säga att jag älskar dig pappsen :)

men jag måste erkänna att jag inte gillar såna här dagar som far/mors-dag. varför finns dem egentligen? bry sig om sina föräldrar kan man väl göra alla dagar på året..och tänk på dem som kanske inte har båda sida föräldrar levande eller i sin närhet. hur känns det för dem? inte så bra antar jag. det ska väl inte vara en dag då man ska bli påmind om vad som kanske har hänt sina föräldrar? tycker inte jag iallafall. båda dem här dagarna borde tas bort enlig mig. helt onödigt! men jag älskar båda pina päron iallafall.


söndaaag

idag har vi varit iväg till mormor och morfar en sväng :) var lite flera där. åt och fikade och så, är ju fars dag idag. mysigt iallafall :)

sen direkt till stallet. red ut med carro :) ingen av hästarna hade blivit ut ridna på ett tag så båda var pigga. men vi satt kvar båda två så :) tror majsan tyckte det var kul att få komma ut lite, har inte blivit utriden på 7-8 veckor så.

tänkte jag skulle ta och vara lite duktig och städa mitt rum..om jag orkar. men det brukar gå rätt bra om man har bra musik på :) måndag imorgon, usch..orkar inte med skolan längre,


lördag

gick upp vid nio idag. sen ut till stallet. hon gick riktigt bra idag, lite stark bara :) sen hem en sväng, sen iväg till sorf :) hjälpte till på cleroundhoppningen. satt uppe i domartornet så var rätt lugnt. mysigt att vara på sorf :)

ska snart hoppa in i duchen. sen vet jag inte vad som händer ikväll, får väl se :)


If you´re not the one..

http://www.youtube.com/watch?v=s-ql6YC0gJM

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

idol

kom igen skicka hem tove, jag gillar henne verkligen inte..visst hon sjunger bra, men hon är ju liksom inte en POP stjärna. utan hon har ju någon annan konstig stil, enligt mig. men skulle inte förvåna mig om rabih eller eddie åker ut :( då är det ju inte ens värt att fortsätta kolla på idol. jag håller tummarna på dem två iallafall. aja, snart blir det snart cirkus möller! :D


aj.

rolig fredagskväll.. har galet ont i magen så kan inte göra något. skulle vart iväg till emma, men blev inte så..ingen ideé att sitta där och ha ont, då kan jag lika bra stanna hemma. men får väl göra det bästa av kvällen ändå. ska kolla på idol och så. galet skönt med helg är det iallafall :) skriver senare.

if I say you´re the one, would you belive me?


önskelista?

kom på att jag fyller om 19 dagar! måste skriva en önske lista. men kan inte komma på något speciellt jag vill ha. ge mig lite förslag är nu gulliga :)


trött

just ni vill jag bara gå och lägga mig och skita i skolan imorgon.men får väl orka med morgondagen också, sen är det ju helg!

skola som vanligt idag. var med på idrotten för första gången sen oprationen, kul ju. efter skolan åkte jag och mamma ut till stallet och fixade. hon fick vila idag. sen hem och äta. sen iväg och träna innebandyy :D första gången på sju veckor. kul att träna igen och gick faktiskt rätt bra för att inte ha spelat på så länge. men fick inte spela match..men det ska väl funka ändå. efter träningen åkte jag och mamma ut till sorf och betalade för globen.


blä



mysig syn det var idag när jag skulle fixa majsans mat och när jag öppnar locket till tunnan så ser min en mus springa runt. först var det bara jävligt äckligt. men efter ett tag så tyckte jag synd om honom och har var faktiskt rätt söt :) men mamma kommer nog aldrig gå in i foderkammaren igen.

idag snöa det för första gången :) rätt mysigt, inte för att det kommer ligga kvar men. majsan var galet pigg idag, men till slut blev hon lite lugnare. nu ska jag fortsätta att kolla på oskyldigt dömd!

everyday

everyday of our lives, wanna find you there, wanna hold on tight.

ni ska bara veta hur underbart det är att rida igen! kom på mig idag när jag red att jag log precis hela tiden. love love love :) majsanbajsan är super, utan dig skulle jag inte klara detta. wiie!

nu blir det andra avenyn och sen tänker jag gå och lägga mig. hörs! 10 10 10, eller vad säger ni tjejer?

sweet dreams



jag gillar.


ridit

wiiiiiie, idag red jag för första gången på sex veckor och första gången efter oprationen. var så jävla underbart att sitta på hästryggen igen! blev nästan lite tårögd för jag var så glad. hihi. gick faktiskt riktigt bra också, även om jag bara trava och skritta. äntligen börjar allt bli som det ska vara igen :D

jag får börja spela lite innebandy också, men bara på träningarna. får inte spela matcher fören återbesöket i uppsala i december. men får iallafall vara med och köra på träningarna. skönt och få röra på sig igen. men glad är jag iallafall :D


världens bästa!

sm guld



fyfan, ingen har väl missat att aik tog sm guld idag? önskar det inte var så, men tyvärr. vann med 1-3 mot göteborg. vilket lag som helst utom aik. nu lär man ju få höra av alla gnagare ett tag hur bra aik är och att bajen åkte ut. blä. hata gnaget!

syster reed

wiie..idag red emma :) var nog två-tre år sen sist. gick jättebra i början, longerade när hon satt på. och jag tyckte faktiskt att jag såg en leende på hennes läppar. eftersom majsan var så lugnt och det gick så bra så fick hon rida lite själv, men helt plötsligt så drog majsan iväg i full galopp och ville aldrig sluta springa. förutom att min syster blev bortskrämd från att rida så gick det bra till slut. tack carro för att du sprang av henne också! i veckan är det jag som hoppas upp på hästryggen, för emma lär väl inte vilja rida något mer..tyvärr, för det gick verkligen bra innan allt idag och jag tror faktiskt att hon gilla det. jag var faktiskt väldigt glad för ögonblicket när jag såg henne rida. älskar dig syster, även om du inte vill rida..fast du borde vilja.



hannah montana

jag säger bara att det var ett bra tag sen jag grina så här mycket, tårarna bara sprutade. hihi..men hur himla söt som helst ju! jag dog för ögonblicket. de var den bästa filmen på länge, kan jag verkligen rekomendera. men nu är klockan kvart i tre..kanske borde lägga mig?


nice kväll

kom hem från angelica för ett tag sen. har galet kul :) först åt vi tacos och satt och prata lite. sen åt vi efterrätt, mums. efter ett tag så fick vi nått jävla ryck och börja fixa oss till olika stilar och sen spela vi in en film. hahah. ja, vi är faktiskt sexton..eller eftersom jag bara är femton så borde jag få vara töntingare än dem :) ääh, vi är inte så omogna som det låter. kul var det iallafall :)

cupen idag gick inte speciellt bra. dem förlora båda matcherna som dem spela. men dem kämpa på bra ändå :) tur att jag hade alexandra där annars hade tiden gått så sakta :) nu ska jag kolla på film, Hannah Montana the movie. hahah..som sag bara femton.

RSS 2.0