rix fm

dagen har varit lung och skön :) var och tog prover imorse, för er som inte visste det så måste jag ta prover var 6 vecka för att kolla på att min sjukdom inte brytter ut. efter det åkte vi till heby och fixade på farfars grav. tycker det känns konsitgt att jag aldrig har träffat honom, men ändå känns det som jag saknar honom fast jag inte vet så mycket om honom. men han är ju iallafall min farfar. sen åkte vi och kollade lite på bilar.

majsan blev vaccinerad igår så fick inte rida idag, blir kanske lita skritta imorgon. gosat massa men oliver idag (min kanin) måste börja göra det nu, lovar mig själv det..  om en timme blir det innebandy träning, tränar bara en timme idag för att hinna med sju tåget till västerås, rix fm festival där ikväll :)

Kommentarer
Postat av: Mahlin

jag gör inte överdrivet mycket, sitter och trycker i mig vit blockchoklad och ska snart dra ut igen men för tillfället är det blockchoklad, bloggkomentarer och musik som gäller:) haha tjockis jag vet men det får jag för jag har cyklat 2 mil idag så;) allt bra med dig annars? :)

2009-06-25 @ 19:35:09
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: jasmingz.blogg.se

nä det är lugnt :D

2009-06-25 @ 23:21:39
URL: http://jasmingz.blogg.se/
Postat av: Mindy

Ha en skön sommar dag..

2009-06-26 @ 09:16:48
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: hanni

Vad har du gjort hittills i veckan då ?

2009-06-26 @ 10:22:47
URL: http://hwahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0