RHODOS

Rhodos 27/5 - 4/6 - 09
Känns fortfarande helt overkligt att vi varit där och det här är något jag kommer minnas hela mitt liv. Vi solade och badade hela dagarna. Vi bodde på ett all inclusive hotell som hette Club Forum Beach som ligger i Ixia, så man åt och drack hela tiden kändes det som, men det får man väl göra när man är på semester? De flesta kvällarna var vi och kollade i massa affärer och efter det blev det oftast att sitta och ha mysigt på rummet, alltid i vårat rum och det va ungefär halva klassen, dem andra gjorde annat. Vi lyssnade på Ted Gärdestad hela tiden, så varje gång jag hör en av hans låtar så kommer jag tänka på Rhodos och 9E. Vi fick byta rum efter 2 dagar för vårat rum luktade mögel men sen fick vi ett bättre rum. En dag var vi på ett vattenland som heter Water Park. Var verkligen jättekul! Sista kvällen var vi till gammla stan i Rhodos där vi åt ute på resturang och sedan gick i gamla stan, jättemysigt! Tilda fyllde ju år också :)

Den här veckan var helt klart en av dem bäsa i mitt liv. Så mycket skratt och även gråt. Jag fattar inte att det är slut nu, att Rhodos är över. Men jag vet att jag aldrig kommer glömma den här veckan och dem här tre åren.  Om 5 dagar är det skolavsnlutning, då skills 9E. Jag förstår inte hur jag ska orka tre år till i skolan utan alla, men det ska väl nog gå. Men jag kan inte tänka mig mitt liv utan 9E. Vi har något speciellt, jag kan inte förklara..Men på något sätt så var det ni som fick mig att må bra.
Jag älskar er.

                   
  

Kommentarer
Postat av: frida

åh gud jag skulle gärna bytt plats=)

2009-06-06 @ 17:21:13
URL: http://fridaed.blogg.se/
Postat av: Josefie

Det verkar som om att ni hade det lika bra som vi :) visst var det härligt?

2009-06-06 @ 23:43:50
URL: http://josselitoo.blogg.se/
Postat av: Anja

Jag mår bara bra tack, du med hoppas jag?

2009-06-07 @ 11:54:52
URL: http://stil.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Tackar sötnos :)

2009-06-07 @ 14:36:28
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Eveline H

åh vad mysigt! vill också dit!

2009-06-07 @ 22:39:13
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: erika

åh va underbart ni verkar haft det! när man ser dom bilderna du lagt ut så längtar man verkligen tillbaka till det hotellet! var hotellet bra då? :D



jag hade det iallafall hur kul som helst, men skulle gärna vilja vara på det hotellt i ixia! :D





puss&kram gumman

2009-06-08 @ 16:49:48
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: Mahlin

åh grekland! underbart! jag känner igen namnet rhodos...vet inte om jag har varit där eller inte dock haha. tror att det ligger rätt nära naxos där jag var förra sommaren :)



london var helt underbart! man kan inte göra annat än att älska den staden med så hög puls, bra shopping gator (kolla bara på det som jga fick med mig hem från london love it!), den brittiska engelskan och allt helt enkelt. bilder från resan kommer upp snart.. har inte riktigt tid med att sitta och göra ett kollage för tillfället dock så du får hålla tillgodo med mina andra inlägg ;) allt bra med dig annars? :)

2009-06-08 @ 17:11:52
URL: http://thepapertiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0