hööööööööst!

västerås idag med mammsen och syster :) hitta en tunika, sjal och en mössa. massa betala! mysigt hade vi iaf :) hitta massa fint, men har man inte pengar så. nån som vet nånting man kan få lite pengar för? typ nått litet jobb..

efter västerås så var det stallet :) red på stubben med carroo och mellis. ruligt med stubb :D majsan gick helt okej, men blev riktigt fin till slut :)

efter stallet  var den hem in i duschen och sen ner på stan och kolla bio :) kolla på mamma mia, igeeeen. haha.. marie (moster) ville ju se den och då ville mamma gå med henne, och då ville ju faktigst jag och emma också hänga med :) sen fick jag med mormor också :)  tycker verkligen om den där filmen, så jvla mysig. till en del låtar ryser man ju, en del sener också. tänkte på en person hela filmen, och det var han. men roligt var det iaf :)

nu märks det verkligen att det är höst, nästan vinter fan. idag i västerås så var det massa vinter jackor, och vinter skor. inte så roliigt. jobbigt när det är mörkt när man ska till skolan och sen är det mörkt när man slutar också, sen ska man ut och rida i mörkret. plus att det kanske är snöstorm, 10-15 minus grader, halt och jävligt. fyfan!


woho, nu är dt visst beck så teve, ääääääääälskar´t :D


Kommentarer
Postat av: Bella

Tack så mycket snälla du! vad är det du gillar med min blogg? alltid kul och höra vad människor gillar :) ha en bra söndag kram!

2008-09-14 @ 16:30:47
URL: http://bellablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0